Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

OPINII DE PESTE OCEAN !!________________________________By ROBERT H.

RobertDeva

Robert Horvath spunea...
Domnule Cezar Sunt onorat .. Am vrut sa renunt la postarea adevarului dar gestul dumneavoastra ma face sa continui. Cu riscul de a fi injurat repet ca ....////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////. Valorile vor razbatea din nou la suprafata mai devreme sau mai tarziu.                                   Asistam si pe acest blog la un fenomen extrem de grav si unic in felului lui. Ultima speranta de a indrepta lucrurile este armata si simtul ei de onoare! FASCISMUL ANTINATIONAL
                                                        Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit.
Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational, sfaramand cu furie tot ce au creiat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda findu-i rusine sa fie roman. SUB REGIMUL Basescu DISTRUGEREA CULTURII NATIONALE ESTE iINSTITUTIONALIZATA, DEVENIND POLITICA DE STAT. Maneaua inlocuieste imnul national.
Statuia lui Eminescu este daramata, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desevarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism,impotriva ICR-ului, sau au putina demnitate, sunt declarati dizidenti. Ei trebue desfintati. Identitatea nationala trebue sa dispara, poporul devenind o turma. Ora prea tarziului se apropie. FASCISMUL ANTIROMANESC TREBUE OPRIT !
Robert Horvath spunea...
SALVATI  DEMNITATEA  ARMATEI  SPUNAND  ADEVARUL ! ARMATA ROMANA A FOST MEREU CALCATA IN PICIARE. SI ASTAZI SE ARUNCA CU MINCIUNI SI GUNOI PE UNIFORMA CELOR CARE AU APARAT TARA SI DEMNITATEA EI. ! DESCHIDETI http://www.plano10.com/2011/09/robert-horwath-neaga-holocaustul-in.html Mentionez ca textul plasat la video de coziile de topor este un fals. Se creiaza impresia ca eu as fi un negationist al holocaustului hitlerist. Intradevar de pe teritoriul actual al Romaniei nu a plecat nici-un tren spre lagarele de concentrare hitleriste. Bunatatea sau mai precis omenia romaneasca a creiat posibilitatea de a salva pe evrei de la holocaust. Acest lucru se datoreste pozitiei intransigente a maresalului   ANTONESCU UN EROU PENTRU ETERNITATE . Eu nu sunt negationist nici exagerationistn. Ma intereseaza doar adevarul istoric. TRADUCEREA INTERVENTIEI MELE LA ICR NEW YORK RECUPERAREA ADEVARULUI ISTORIC SI A DEMNITATII ARMATEI ROMANE ! http://neamul-romanesc.com/opinii-si-atitudini/robert-horvath-new-york-„istorie-cu-jumatati-  de-masura-la-icr-new-york“/         Com. va apartin!   

vineri, 11 noiembrie 2011

Până când puşcăria ne va despărţi __________________________ de Grigore Cartianu



Grigore Cartianu


„Bine că nu a luat mită în kile de cartofi şi carne de porc, împuţitul dracului. Nu ne mai scapă Dumnezeu de hoţi?!”
                             Cam aşa sună, în exprimarea frustă a unui cetăţean din Cluj, exasperarea în faţa hoţiei generalizate. Mesajul a fost postat ieri, la ora 16.50, pe site-ul www.adevarul.ro.
Adevărul e că românii le-au încercat pe toate, dar tot acolo au ajuns: la primari de o nesimţire revoltătoare. Îi alegi pe unii, îi schimbi cu alţii, încerci şi cu ceilalţi, şi tot aşa până când îţi dai seama că au trecut 20 de ani, s-a dus o bună parte din viaţa ta şi n-ai trăit încă fericirea de a scăpa de hoţi. Parcă e un blestem: la alegeri speranţele sunt mereu mari, apoi dezamăgirile sunt cumplite. Furia de a taxa o ceată de borfaşi politici te face să pui ştampila, orbeşte, pe oricine altcineva, care la rându-i se va dovedi a fi o canalie din specia răpitoare. Şi chiar dacă nu era în momentul alegerii, va deveni cu siguranţă în timpul mandatului, când se va trezi în bani ca porcul în bostani.
Cazul Sorin Apostu este elocvent. Un nimeni în politică, tânărul PDL-ist a ajuns primar al Clujului graţie popularităţii pe care o avea Emil Boc în oraşul transilvănean. În 2008, şi un catâr, dacă scriai pe el„garantat Emil Boc", ajungea primar în Cluj-Napoca. Oraş cu buget mare, deci şi cu tentaţii mari.
În ultima vreme au tot apărut semnale că unele licitaţii se derulează ciudat la Primăria lui Apostu. Mai ales cele cu mize mari, de ordinul milioanelor de euro. Cuvântul „şpagă" se plimba pe buzele tuturor celor care aveau de-a face cu marile contracte ale Primăriei. Iar acum, odată cu găbjirea tânărului edil, ni se dezvăluie şi un amănunt familial: în combinaţie era prinsă şi doamna Monica Apostu, soţia descurcăreţului primar. Cabinetul de avocatură al doamnei Apostu a constituit o frumoasă curea de transmisie a şpăgii dinspre partenerii privaţi ai Primăriei spre conducătorul aceleiaşi instituţii. Mecanismul era înfiorător de simplu: domnul Apostu semna contracte cu firma X pe bani publici, doamna Apostu făcea încasări de la firma X în privat!
Implicarea nevestelor de politicieni în combinaţiile publice ale bărbăţeilor lor este o boală păcătoasă, care ne macină din vremuri străvechi. În deceniile din urmă, legendară a fost ambiţioasa tovarăşă Elena Ceauşescu, care nu s-a lăsat până nu a ajuns numărul 2 în stat. Iar de acolo, dă-i abuzuri şi nenorociri...
După prăbuşirea comunismului, nevestele de politicieni n-au mai vânat puterea pentru ele, ci pentru vitejii lor soţi. Ele, rămase în umbră, au vizat doar avantajele perverse ale puterii: bani, vile, contracte, deplasări în ţări exotice... Dar pentru a ajunge la ele, s-au implicat activ în sforării. Şi, mai important, şi-au împins de la spate bărbăţeii: du-te, bagă-te, nu fi mai fraier ca alţii!
Atunci când lăcomia feminină s-a întâlnit cu dorinţa de parvenire masculină, totul a degenerat în hoţie bolnăvicioasă. Iar clinchetul cătuşelor a devenit fundalul sonor al unor existenţe predispuse la dezastru. Este şi cazul familiei Apostu din Cluj-Napoca.
Până când moartea ne va despărţi, îşi jură bărbatul şi femeia în prima lor clipă de soţ-soţie. Până când puşcăria ne va despărţi, ar putea să-şi jure politicienii cu mâna lungă şi ambiţioasele lor neveste...
Grigore Cartianu

=================================================================================

RobertDeva

Blog Archive


 

marți, 8 noiembrie 2011

Treceţi batalioane române Mediterana!

La ce este bun un analist economic? În principiu, omul respectiv face două lucruri. Analizează faptele şi cifrele trecutului şi, pe baza acestora, cu ajutorul unor modele economice, face previziuni pentru viitor.
(Cititorul de Capital va înţelege, fireşte, că nu ne referim aici la distinsa doamnă Tatoiu care nu se înscrie în nicio categorie socioculturală teoretică, fiind egală numai cu ea însăşi). În funcţie de priceperea analistului şi de acurateţea ipotezelor, estimările urmărilor se vor confirma într-o măsură mai mică sau mai mare, iar în cazul cel mai de succes vor aduce împricinatului o poreclă care începe cu „Oracolul“ (din Omaha, al crizei, din Dămăroaia etc.).
Funcţia socială a analiştilor este extrem de importantă. Ei sunt formatori de opinie, favoriţii jurnaliştilor, oamenii de luat în seamă ai politicienilor. În funcţie de opiniile lor se pot lua decizii strategice majore şi, uneori, aceştia sunt în măsură să preîntâmpine cataclisme importante. Ce te faci, însă, atunci când nici cei mai versaţi analişti nu sunt în stare să formuleze şi să susţină o idee clară despre viitor? La ora când scriu aceste rânduri, situaţia Greciei este încă incertă. Până când textul va vedea lumina tiparului sau a biţilor unui ecran de computer, sunt sigur că anumite aspecte vor fi fost deja clarificate. Sunt însă convins că nimeni nu-şi va putea pune capul acolo unde şi-ar pune cuvântul cu privire la viitorul economic al ţării, regiunii, continentului.

Reacţiile societăţii la problemele cu care se confruntă civilizaţia occidentală sunt cu adevărat imprevizibile. Pe de altă parte, însă, există câteva adevăruri care şi-au dovedit validitatea de-a lungul istoriei şi pe care cred că ne putem baza în continuare. În primul rând, toate guvernele care au cheltuit peste măsură şi n-au mai putut da banii înapoi au sfârşit fie într-un război, fie într-o revoluţie. Luaţi cele două variante fără asocierea cu armele şi pierderea de vieţi umane şi veţi avea imaginea unei consecinţe perfect plauzibile a crizei din Grecia. Şi, foarte posibil, a unor efecte după principiul dominoului în Italia sau Spania.

Este acum destul de evident pentru toată lumea că nivelul de trai actual nu mai poate fi susţinut în formula de organizare a Europei de astăzi. Iar contextul justifică pe deplin declaraţia premierului Boc, care susţine că a făcut un „buget de furtună“ pentru anul viitor. Din fericire, nu e Michiduţă chiar aşa de negru, cel puţin pentru unii dintre noi. Capital a găsit destule exemple de succes ale unor oameni de afaceri de la noi care au făcut deja ceea ce-i stă în fire întreprinzătorului: au urmărit banii! Există capitalişti români care au înţeles să nu se rezume la piaţa internă şi să caute profitul pe alte meleaguri promiţătoare, precum Asia sau Africa. Exemplul lor pare să fie unul de succes, singurul în măsură să dea speranţe în vârtejul realităţii actuale. Iar dacă al treilea război mondial este unul economic, poate e cazul ca românii să-şi abandoneze tradiţia şi să devină un popor expansiv. Credeţi că s-ar supăra cei din Burkina Faso dacă le-am cotropi ţara cu Eugenia, Dacia şi ţuică de Zalău, cum am păţit noi acum ceva timp cu BMW, Coca-Cola şi McDonald’s?

luni, 7 noiembrie 2011

Benone Sinulescu-Radu Mami

Benone Sinulescu-Radu Mami

Benone Sinulescu sărbătoreşte 55 de ani de activitate

Cântăreţul Benone Sinulescu sărbătoreşte luni 55 de ani de activitate artistică, printr-un concert pe care îl va susţine, de la ora 19.00, la Sala Palatului, scrie Agerpres.


Conform organizatorilor, înaintea spectacolului aniversar intitulat "55 de ani de carieră artistică", el are programată, de la ora 18.00, o sesiune de autografe la care sunt invitaţi să participe toţi cei care iubesc muzica lui Benone Sinulescu.

Printre artiştii invitaţi la concert se numără Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Margareta Pâslaru, Andra, Laura Lavric, Gheorghe Zamfir, Mioara Velicu, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, trupa Millenium, Laurenţiu Cazan, Annes, precum şi orchestra "Lăutarii" dirijată de Nicolae Botgros.