Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

OPINII DE PESTE OCEAN !!________________________________By ROBERT H.

RobertDeva

Robert Horvath spunea...
Domnule Cezar Sunt onorat .. Am vrut sa renunt la postarea adevarului dar gestul dumneavoastra ma face sa continui. Cu riscul de a fi injurat repet ca ....////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////. Valorile vor razbatea din nou la suprafata mai devreme sau mai tarziu.                                   Asistam si pe acest blog la un fenomen extrem de grav si unic in felului lui. Ultima speranta de a indrepta lucrurile este armata si simtul ei de onoare! FASCISMUL ANTINATIONAL
                                                        Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit.
Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational, sfaramand cu furie tot ce au creiat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda findu-i rusine sa fie roman. SUB REGIMUL Basescu DISTRUGEREA CULTURII NATIONALE ESTE iINSTITUTIONALIZATA, DEVENIND POLITICA DE STAT. Maneaua inlocuieste imnul national.
Statuia lui Eminescu este daramata, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desevarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism,impotriva ICR-ului, sau au putina demnitate, sunt declarati dizidenti. Ei trebue desfintati. Identitatea nationala trebue sa dispara, poporul devenind o turma. Ora prea tarziului se apropie. FASCISMUL ANTIROMANESC TREBUE OPRIT !
Robert Horvath spunea...
SALVATI  DEMNITATEA  ARMATEI  SPUNAND  ADEVARUL ! ARMATA ROMANA A FOST MEREU CALCATA IN PICIARE. SI ASTAZI SE ARUNCA CU MINCIUNI SI GUNOI PE UNIFORMA CELOR CARE AU APARAT TARA SI DEMNITATEA EI. ! DESCHIDETI http://www.plano10.com/2011/09/robert-horwath-neaga-holocaustul-in.html Mentionez ca textul plasat la video de coziile de topor este un fals. Se creiaza impresia ca eu as fi un negationist al holocaustului hitlerist. Intradevar de pe teritoriul actual al Romaniei nu a plecat nici-un tren spre lagarele de concentrare hitleriste. Bunatatea sau mai precis omenia romaneasca a creiat posibilitatea de a salva pe evrei de la holocaust. Acest lucru se datoreste pozitiei intransigente a maresalului   ANTONESCU UN EROU PENTRU ETERNITATE . Eu nu sunt negationist nici exagerationistn. Ma intereseaza doar adevarul istoric. TRADUCEREA INTERVENTIEI MELE LA ICR NEW YORK RECUPERAREA ADEVARULUI ISTORIC SI A DEMNITATII ARMATEI ROMANE ! http://neamul-romanesc.com/opinii-si-atitudini/robert-horvath-new-york-„istorie-cu-jumatati-  de-masura-la-icr-new-york“/         Com. va apartin!   

15 comentarii:

  1. Anonim20:38

    @cezar
    vei regreta ca-i dai"apa la moara" lui rh
    mai vorbim!!
    Spune-mi daca vre-o data ti-am dat un sfat rau intentionat;si daca gresesc SCUZEEE!!
    Dar nu gresesc!!
    stii cine posteaza desigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa-un distis Anonim!

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. pana una alta de ce nu comentezi la ceea ce a spus?

    RăspundețiȘtergere
  4. ATENTIE
    CORVIN LUPU EDITORUL SEF AL PRESTIGIOASEI REVISTE TRANSILVANIA DEDICA UN NUMAR SPECIAL ADEVARURILOR ROSTITE DE ROBERT HORVATH DEVA .....CARE NU EXISTA.?!?


    Numărul 8
    www.revistatransilvania.ro/arhiva/.../numarul8.htm - Translate this page
    20+ items – Centrul Cultural Interetnic Transilvania - Revista Transilvania.
    • 1 – Corvin Lupu – De la Norman Finkelstein la Robert Horvath – Holocaust ...
    • 2 – Robert Horvath (Deva – Românii, criminali sau eroi?" (Scrisoare deschisă ...
    • 3 – Robert Horvath (Deva – Istorie cu jumătate de măsură la Institutul Cultural ...

    RăspundețiȘtergere
  5. MILITARI AI ARMATEI ROMANE ADRESATI-VA REGELUI MIHAI CERAND SA
    SPUNA ADEVARUL SALVAND ONOAREA ARMATEI ROMANE SI MEMORIA CELOR CARE AU CAZUT.

    ROMANII CRIMINALI SAU EROI ?

    http://ro.altermedia.info/opinii/robert-horvath-romanii-criminali-sau-eroi_8626.html

    Majestate,

    Am dorit ca dumneavoastră, fiind o personificare a însăşi istoriei celui de al Doilea Război Mondial, să rupeţi, în sfârşit, tăcerea, spunând adevărul că ROMÂNII NU SUNT VINOVAŢI PENTRU HOLOCAUST ci, dimpotrivă, au făcut un lucru pe care alţii nu au îndrăznit să-l gândească: AU SALVAT ÎNTREAGA POPULAŢIE EVREIASCĂ DE LA HOLOCAUST. Acest moment unic al istoriei, când un popor salvează un alt popor de la moarte, trebuie făcut cunoscut şi, sper, celebrat de evrei şi de români împreună. Este momentul, cred, Majestate, ca, prin vocea Dumneavoastră, ultima personalitate importantă a celui de-al Doilea Război Mondial rămasă în viaţă, acest miracol românesc să fie făcut cunoscut întregii lumi. .....
    Nu rămâne decât să spuneţi: “Eu am fost acolo şi ştiu ce s-a întâmplat. Românii i-au salvat pe toţi evreii de pe teritoriul Regatului României, regatul meu”. Aceste cuvinte, puţine dar magice, îndreptând istoria, vor reda românilor, pentru totdeauna, demnitatea furată............
    Nu veţi uita să spuneţi că a existat un singur om în toată istoria războiului care i s-a opus lui Hitler, spunându-i, fără ezitare: “Nu îi dau pe evreii mei” (rostită de Mareşalul Ion Antonescu). Vă sugerez, în final, să folosiţi un citat al marelui rabin Şafran, care, vorbind de anii războiului, îşi arată iubirea şi recunoştinţa pentru “bunul şi blajinul popor român”. Un rege are datoria să spună unui popor când a greşit, să-l laude pentru bine şi să-l apere în faţa lumii când este nedreptăţit şi umilit.

    RăspundețiȘtergere
  6. UN ALT FRAGMENT
    Îi asigur pe toţi cei interesaţi că documentele pe această temă sunt numeroase şi intenţionez să le strâng într-o carte intitulată “Omenia” (Antonescu şi românii salvează evreii de la Holocaust). Am citit multe documente şi niciunul nu m-a uimit şi cutremurat precum cel datat 27 aprilie 1944, prin care Guvernul Român, prin Radu Lecca, cere oficial şi fără menajamente repatrierea evreilor români internaţi la Bleichauer şi Auschwitz (document B’nai B’rith international). Într-o ţară ameninţată cu ocuparea completă de către germani, înlăturarea lui Ion Antonescu, abolirea monarhiei, deportarea tuturor evreilor şi instalarea lui Eichman la Bucureşti (operaţiuni paralele “Margarethe 1” – Ungaria şi respectiv “Margarethe 2” – România) o ultimă încercare de a salva evreii români de la o moarte sigură mi se pare un act de o demnitate sublimă.

    RăspundețiȘtergere
  7. ARMATA ROMANA NU ESTE FACUTA DE CRIMINALI CI DE EROI
    fragment...continuare
    Dar nimic nu depăşeşte în gravitate faptul că toţi copiii învaţă la şcoală că fac parte dintr-o naţiune de criminali. Aici nu mai este loc de întors, pentru că se merge prea departe. Fiecare părinte, indiferent dacă este român, ungur, evreu sau ţigan (ordinea nu contează), are datoria morală să rupă paginile pline de minciuni ordinare din cartea de istorie în faţa copiilor şi a întregii familii. Fiecare profesor are datoria să vorbească despre omenia şi curajul românilor care au salvat de la moarte o jumătate million de oameni nevinovaţi, chiar dacă această lecţie nu face încă parte din programul de învăţământ. În acest fel, vom face un prim pas spre recâştigarea demnităţii noastre, iar copiii noştri se vor întoarce de la şcoală cu fruntea sus.

    Majestate,

    Un rege are datoria să ne apere istoria, cultura şi să fie alături de noi la nevoie. Cred că sunt în asentimentul ţării să vă rog să vă ridicaţi în ceasul din urmă şi să spuneţi ADEVĂRUL. În acest fel, veţi recupera istoria şi onoarea tuturor. Când va veni momentul, veţi mulţumi destinului care v-a dat şansa să faceţi ceva important pentru trecutul, prezentul şi viitorul ţării. Majestate, vă găsiţi la o ultimă încrucişare de drumuri, având posibilitatea de a pleca spre istorie ca REGELE MIHAI I al ROMÂNlEI sau ca un Mihai oarecare, în curând uitat de toţi.

    RăspundețiȘtergere
  8. ROBERT HORVATH DEVA IN APARAREA DEMNITATII ARMATEI ROMANR
    fragment din scrisoarea adresata Regelui Mihai
    Dar, pornind de la o tragedie reală, adică moartea a câtorva mii de oameni, fapt prezentat în procesul Ion Antonescu, se ajunge la cea mai bizară deformare a istoriei. Astfel, o comisie condusă de un dezechilibrat mintal, Elie Wiesel, fără nicio competenţă legală sau vreo greutate morală, declară peste noapte România ca fiind prima maşină de ucis (“kiling machine”) din istoria lumii. Deci, Armata Română, a cărei misiune principala era recucerirea unor teritorii, fără ordine primite, fără muniţie şi disciplină germană, fără trupe şi comandouri specializate în operaţii de curăţire (SS şi EInzatszruppe) ucide aproape jumătate milion de oameni, în numai două luni, şi masacrează aproape 8 mii de bătrâni, femei şi copii pe zi (bărbaţii evrei încă în putere fiind încadraţi în Armata Roşie, iar cea mai mare parte a populaţiei evreieşti a fugit în interiorul Rusiei). Astfel, Armata Română depăşeşte cu mult performanţa maşinii de război germane, sprijinită de fasciştii ucrainieni, estonieni şi lituanieni. Pornind pe această linie a ilogicii, putem să ne întrebăm de ce ţăranii români, elementul de bază al Armatei Naţionale, având această unică pornire spre bestialitate, nu au fost folosiţi mai departe în implementarea “Soluţiei Finale” a lui Hitler.

    RăspundețiȘtergere
  9. Majestate
    Am vrut să aducem înapoi un regim care să redea demnitatea Armatei Române, mereu terfelită şi acum, peste noapte, acuzată de uciderea a aproape jumătate milion de români evrei
    Istoria este făcută întodeauna de învingători. Dar, atâta timp cât nu se spune răspicat că a existat un singur om în întreaga istorie a celui de al Doilea Război Mondial care s-a opus lui Hitler, salvând jumătate milion de suflete de la moarte sigură (Mareşalul Ion Antonescu) rămânem în minciună. Nu putem nega opinia lui Goebels, căpetenia nazistă, care, în jurnalul personal, spune: “M-am dus de mai multe ori la Hitler şi i-am spus că Antonescu conduce cu ajutorul duşmanilor noştri. Sub nasul nostru pleacă nenumărate vapoare cu evrei spre Palestina. S-a ajuns să se trimită alimente pentru evreii români din Franţa”. Cred că sunteţi de acord să-l credem mai degrabă pe Goebels (acesta avea zeci de agenţi la Bucureşti, care îi spuneau adevărul), decât pe Wiesel, care are mii de agenţi locali care se încurcă însă în minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  10. ION COJA : SUNT ALATURI DE ROBERT HORVATH IN APARAREA
    ARMATEI ROMANE !

    Sau, pusa întrebarea mai practic, ce facem? Ne alaturam sau nu la actiunea d-lui Robert Horvath? Iar când spun actiune ma gândesc ca dumnealui, d-l Horvath cunoaste proverbul “nu mor caii când vor câinii”, ca va persevera pe drumul cautarii si afirmarii adevarului.
    Într-o tara a libertatii, cum este America, stiu cât de mult este pretuit adagiul evanghelic potrivit caruia nimic nu te face mai liber decât cautarea, gasirea si afirmarea neconditionata a adevarului. Sunt multi românii din Statele Unite care gândesc ca d-l Horvath, iar eu personal asteptam cu toata încrederea sa se iveasca cineva, dintre cei plecati din tara, care sa rupa tacerea si sa rosteasca raspicat adevarul despre Holocaustul din România. Caci nimic nu poate fi mai normal, mai legitim decât sa afirmi ce crezi, ce stii ca este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  11. MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE , APEL CATRE SECURITATE !
    SERVICIILE SPECIALE IN SLUJBA ROMANIEI ,IMPOTRIVA DICTATURII.
    MOMENT AL SOLIDARITATII NATIONALE
    Romania se afla int-un moment prerevolutionar similar cu cel ce prevestea caderea lui Ceausescu. Elementul hotaritor in caderea lui Ceausescu la reprezentat reorientarea securitatii in favoarea dezideratului national. Elementele pragmatice au dus la caderea dictatorului. Securitatea nu poate sa joace pe un cal pierzator pentru ca a-si va frange gatul. Singura ei sansa de supravitui furiei care vine ,este sa se alinieze vointei populare.
    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre .....o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter. In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut " securisti buni " care au incercat sa-mi salveze viata " si cei rai " care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu. Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte, - Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin. - Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu. In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din ...1989. In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile....Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de " vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele. Cunosc de la sursa faptul ca " securistii " sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu. In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in... 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta . Robert Horvath DEVA Cineast- New York

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim11:01

    Cezarelule , mai baga si tu (din burta de la tine) niste asa-zise comentarii ... ca altfel il pierzi 'de client' pe diliul de rh ... El nu-si da drumul decit acolo unde are o oarecare 'audienta' ... iar cu seceta de pe blogul tau , tipul isi ia jucarelele si se duce unde zice el ca este bagat in seama ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc de sfat! Sunt sigur ca-i cu buna intentie ??????!!!!!
    Ps. RH-e un pic mai destept ca tine ! El stie unde sa se uite pentru a aprecia audienta blogului>

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim14:24

    3.
    Sorana says:

    Proiect de buget 2012: pensiile speciale sunt cu 17% mai mari decât înainte de reformă
    astăzi, 14 oct 2011, Autor: Adelina Mihai – Ziarul Financiar

    Proiect de buget 2012: pensiile speciale sunt cu 17% mai mari decât înainte de reformă
    Citeste si:
    Guvernul pariază din nou pe o creştere a veniturilor, cu 7%. Cât de fezabilă este? Care sunt cei mai importanţi parametri ai legii bugetului pe 2012
    Optimism de la Guvern pentru veniturile bugetare
    Mai mulţi bani pentru investiţii în 2012, dar şi pentru bunuri şi servicii
    Două treimi din ministere vor cheltui anul viitor cu până la 32% mai mult. Care sunt bugetele ministerelor şi ce cheltuieli de personal au
    11 întrebări despre bugetul pe 2012. Cum poţi să faci un buget fără să porneşti de la numărul total de angajaţi ai statului? Unde este privatizarea?
    Întrebarea la care FMI nu are răspuns şi nici nu-şi asumă eşecul
    Guvernul a publicat pe mfinante.ro proiectul legii bugetului pe 2012.
    “Reforma” sistemului de pensii a majorat pensiile speciale cu 17% în 2012 faţă de 2010. Bugetul pentru pensii al MApN, MAI şi SRI este de 4,4 mld. lei.
    Bugetul de pensii pentru Ministerul Apărării creşte în 2012 cu 9% faţă de 2011, până la 2,47 miliarde de lei, pentru Ministerul de Interne cu 5%, până la 1,62 miliarde de lei, iar pentru Serviciul Român de Informaţii cu 6%, până la 327 milioane de lei.
    Bugetul de pensii al Casei Naţionale de Pensii şi Asigurări Sociale (CNPAS) creşte cu doar 0,05%. Astfel, statul îşi asumă în bugetul pe 2012 o cheltuială de 4,41 mld. lei cu pensiile celor 159.000 de foşti angajaţi din structurile Ministerului de Interne, Ministerul Apărării sau din cadrul Serviciului Român de Informaţii, care vor primi o pensie specială medie de 2.289 de lei pe lună. Pensia “normală” medie încasată de cei 4,76 milioane de pensionari este bugetată pentru 2012 la 747 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim14:26

    ....... 3.

    Aceasta este pentru prima dată când sunt prezentate cheltuielile defalcate cu pensiile speciale în proiectul de buget. În 2010, potrivit unor date obţinute de ZF de la ministere, statul a cheltuit 3,6 mld. lei pentru plata celor aproape 156.000 de pensii speciale, iar valoarea medie a pensiei era de 1.946 de lei net. Aceasta înseamnă că între 2010, anul de dinaintea reformei pensiilor, şi anul 2012 cheltuielile cu pensiile speciale au crescut cu 800 mil. lei. Astfel, mult-lăudata reformă a pensiilor, al cărei scop era să reducă deficitul, arată că a creat unul şi mai mare.
    “Reforma pensiilor a vizat includerea pensionarilor care provin din armată, poliţie şi SRI în sistemul public de pensii. Prin recalcularea pensiilor speciale, a rezultat că aproximativ 80% din pensionari nu au avut scăderi ale pensiilor, ci unora chiar le-au crescut, pentru că au avut venituri mari atunci când au fost activi. Era normal ca bugetul de pensii să crească, evident, dar nu la asemenea nivel (cu 21% pentru pensiile speciale – n.red.), pentru că nu văd de unde”, a spus Mihai Şeitan, fost ministru al muncii şi unul dintre iniţiatorii reformei pensiilor.
    Cheltuielile cu pensiile speciale au crescut cu 180 de milioane de euro în ultimii doi ani, în condiţiile în care deficitul la fondul de pensii a ajuns la peste 3,6 miliarde de euro. Statul a reuşit să facă economii de 10 milioane de euro prin recalcularea în scădere a pensiilor unor alte categorii de pensionari speciali, foşti diplomaţi, parlamentari, angajaţi ai Curţii de Conturi, personal din Ministerul Justiţiei şi foşti lucrători în sectorul aeronautic civil.
    Ziarul Financiar a scris încă din 2007 că pensionarii speciali, care nu reprezintă decât 150.000 – 160.000 de oameni (adică mai puţin de 4% din numărul total de pensionari de circa 4,7 milioane) costă statul anual un miliard de euro, adică 10% din bugetul total de pensii. Pensia medie a unui fost salariat al MAI sau MApN este de trei ori mai mare decât cea pe care statul o acordă celorlalte categorii de pensionari.
    Principalii beneficiari ai pensiilor speciale sunt foştii angajaţi din structurile ministerelor de Interne şi de Apărare, precum şi cei din serviciile speciale (SRI, SIE sau SPP). Salariaţii din aceste structuri nu au cotizat (până în acest an) în timpul vieţii active pentru pensia de stat şi nici nu şi-au primit pensia din bugetul public de pensii, ci integral prin alocări de la bugetul de stat către ministerele respective.
    “Nu se cunosc date despre pensionarii speciali pentru că, până acum, nu au intrat niciodată în sistemul public de pensii. Eu cât am fost şef la Casa de Pensii nu am ştiut câţi pensionari militari sunt sau ce pensii au. În continuare administrarea pensiilor militarilor se va face de către structurile specializate din cadrul ministerelor”, a mai spus Şeitan.
    Cele mai mari pensii speciale vor primi în 2012 foştii angajaţi ai SRI, întrucât pensia medie pentru această categorie depăşeşte 3.000 de lei, pensiile lor fiind de peste două ori mai mari decât salariul mediu net pe economie şi de peste trei ori mai mari decât pensia medie la nivelul întregii ţări.
    Cu toate acestea, bugetul de pensii este, în proporţie de aproape 20%, finanţat din bugetul de stat (din TVA, impozit pe venit, accize etc.), restul venind din contribuţiile celor care muncesc activ şi cărora li se reţine lunar 9,5% din salariul brut.
    Şi foştii salariaţi ai MApN, adică peste 80.000 de pensionari speciali, primesc o pensie medie de peste 2.000 de lei pe lună, în timp ce foştii poliţişti sau funcţionari care au lucrat în penitenciare primesc o pensie medie în cuantum de aproape 1.900 de lei pe lună.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!