Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

MAIMUTAAAAAA_____________________________________________________

                                                                       
                                                                                                       


ȘTIRI

Ministerul Sănătăţi, țepuit de 70 milioane de euro


La nivelul Ministerului Sănătăţii, Corpul de Control al premierului a constatat un prejudiciu de peste 68,7 milioane lei, reprezentând contribuţii neîncasate în trimestrul IV 2009-trimestrul III 2011, din cauza modului defectuos în care reprezentanţii ministerului şi-au îndeplinit obligaţiile. De asemenea, sumele încasate din taxa de claw-back nu au fost înregistrate în contabilitate.
Ministerul Sănătăţi, țepuit de 70 milioane de euroCorpul de Control precizează că fapta reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii de a îndeplini în mod defectuos obligaţiile privind urmărirea încasării acestor contribuţii trimestriale, datorate de 23 de plătitori, selectaţi prin sondaj în raport cu sumele notificate, poate întruni elementele constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, conform Codului Penal, potrivit Mediafax.
 Constatările au fost transmise inclusiv Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Agenţiei Naţionale de Integritate şi Curţii de Conturi.
 Pentru contribuţiile trimestriale (taxa claw-back) aferente perioadei trimestrul IV 2009-trimestrul III 2011, ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din 2010 a fost emis cu întârziere de aproximativ 8 luni faţă de termenul legal, având drept consecinţă necalcularea şi neîncasarea în termenul legal a contribuţiei datorate.
 Ordinul a fost emis şi cu încălcarea dispoziţiilor art. 3631 alin. (3) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, deoarece ministrul şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu au prevăzut obligaţia depunerii de către plătitori a declaraţiilor aferente trimestrului IV 2009, deşi contribuţia trimestrială era datorată începând cu data intrării în vigoare a O.U.G. nr. 104/2009, respectiv începând cu trimestrul IV 2009.
 Sumele notificate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătăte, prevăzute în centralizatoarele transmise către Ministerul Sănătăţii privind taxa claw-back, nu au fost înregistrate în contabilitatea ministerului, în contul debitori “461″ şi, prin urmare, nu se regăsesc nici în contul de execuţie a bugetului Ministerului Sănătăţii – venituri pentru perioada 2010-septembrie 2012, contrar dispoziţiilor legale.
 De la data intrării în vigoare a ordinului comun, respectiv din iunie 2010 până în noiembrie2010, Ministerul Sănătăţii nu a efectuat niciun demers către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în vederea încasării veniturilor de la societăţile comerciale plătitoare ale contribuţiilor trimestriale. Abia în noiembrie 2010, Ministerul Sănătăţii a transmis CNAS situaţia încasărilor din taxa claw-back, în cuantum de 374.828,15 lei.
 În nota de control se mai arată că, în perioada 2009-2012, Direcţia Juridică şi Contencios din cadrul Ministerului Sănătăţii nu a pus în executare hotărâri ale instanţelor de judecată, cu titluri executorii, iar prin neaducerea la îndeplinire de bunăvoie de către instituţie a obligaţiilor stabilite prin aceste hotărâri judecătoreşti s-a produs un prejudiciu ministerului în cuantum de cel puţin 74,6.6 milioane lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de executare silită, precum şi diferenţa dintre debitele actualizate şi debitele principale prevăzute în titlurile executorii.

Cum arată și cât costă Lykan Hypersport, cea mai scumpă mașină din lume

Cea mai scumpă maşină din lume vine dintr-o ţară arabă. Superautomobilul se numeşte Lykan Hypersport şi va fi lansat anul acesta la Salonul Auto din Qatar.
Bijuteria pe patru roţi este produsă în Liban. Ca valoare de piaţă, maşina va costa peste 2 milioane și jumătate de euro, depăşind Bugatti Veyron cu aproximativ un milion de euro.
În ciuda preţului piperat, performanţele vor fi mai slabe. Lykan este mai puţin rapid decât Bugatti Veyron. Dar excelează la capitolul dotări. Displayul de pe bord va fi holografic, iar farurile vor fi încrustate cu diamante.
Este conceptul ideal pentru magnaţii arabi iubitori de maşini scumpe. Dar chiar şi aceştia vor trebui să se grăbească dacă îşi doresc un model. LykanHypersport va fi produs în doar şapte exemplare anul acesta.

joi, 24 ianuarie 2013

Asta ..Maimuta__________________________________________________




Republica Capitalista Romania


INTERNAȚIONAL
Coreea de Nord ”coace” teste nucleare și lansări de rachete

Coreea de Nord se pregătește pentru noi lansări de rachete, dar și pentru un test nuclear, ce au ca țintă Statele Unite ale Americii, punându-se astfel în aplicare succesivele amenințări împotriva țării descrisă ca ”inamicul”, relatează The Guardian.
Coreea de Nord ”coace” teste nucleare și lansări de racheteAnunțul făcut de forțele militare coreene vine la o zi după ce consiliul de securitate ala Națiunilor Unite a aprobat o rezoluție a S.U.A, care presupune cenzurarea și sancționarea statului din peninsulă pentru o lansare de rachetă din luna decembrie care a încălcat prevederile ONU.
”Nu ascundem faptul că mai mulți sateliți și rachete de rază lungă pe care le vom declanșa și testul nuclear la nivel înalt pe care îl pregătim vizează S.U.A”, a declarat comisia de securitate națională a Coreei de Nord, potrivit agenției de știri KCNA.
Coreea de Sud și alți observatori cred că din punct de vedere tehnic, Coreea de Nord este pregătită pentru un al treilea test nuclear, iar decizia de a acționa îi aparține liderului King Jon-un, care a sfidat ONU prin insistențele sale privind lansarea rachetei din decembrie.
”Depinde doar de Coreea de Nord dacă va produce sau nu un test nuclear”, spune Glyn Davies, trimisul diplomatic al S.U.A în peninsulă.
Nordului i s-a interzis să dezvolte arme și tehnologie nucleară  de sancțiuni de datează din perioada testelor nucleare din 2006 și 2009.
Marea îngrijorare este că Phenianul, al cărui singur aliat este China, ar putea porni un al treilea test nuclear folosind pentru prima dată uraniu cu proprietăți puternic îmbogățite, creându-se astfel premizele pentru construirea unei bombe.
.............................................................................................................................................................



Vezi cele 10 „profeţii” ale românilor pentru 2013


Un sondaj de opinie realizat în data de 10 ianuarie de IRES, la comanda ARES, prezintă 10 „profeţii” pentru România, în anul 2013. Astfel, PDL va scădea în sondaje, în timp ce USL va crește și nu se va rupe, iarregionalizarea nu va avea loc, conform celor intervievați.
Vezi cele 10 „profeţii” ale românilor pentru 2013
Iată lista pronosticurilor date de români pentru acest an:1. PDL va scădea în sondaje în 2013, cred jumătate dintre cei chestionați. Alți 31% spun că democrat-liberalii vor rămâne la aceleaşi procente, iar 20% cred că aceştia vor creşte.2. USL va creşte în sondaje – 33%, va rămâne la fel – 29%, va scădea – 29%.
3. Suspendarea lui Traian Băsescu nu va reuşi în 2013 – 52%
4. Numărul de parlamentari nu se va reduce – 57%
5. Parlamentul va rămâne bicameral – 68%
6. În 2013 nu se va face împărţirea pe regiuni a României – 52%
7. În acest an lucrurile vor evolua în bine – 46%
8. Constituţia României va fi modificată în 2013 – 74%
9. USL va rămâne unită – 56%
10. Guvernul Ponta nu va reuşi să relanseze economia şi să crească nivelul de trai al populaţiei – 51%
Sondajul IRES a fost realizat pe un eşantion de 1411 persoane şi are o marjă de eroare de +- 2,6%.









miercuri, 23 ianuarie 2013

FLORI RARE_______________________________________





Foto

Top cele mai rare flori din lume

Pe întreg curinsul Terrei se găsesc câteva exemple de plante ale căror caracteristici sunt ieșite din comun. Un clasament al celor mai rare și spectaculoase flori din lume, realizat de TopTenz.
1.Campion (SilenTop cele mai rare flori din lumee tomentosa).Originară din Gibraltar, despre floarea Campion s-a crezut până în 1994 că este o specie de plantă dispărută deja. Apoi, un alpinist a descoperit un exemplar, iar planta a fost dusă la banca de semințe Millenium. Astăzi, floarea se poate găsi atât la Grădina Botanică din Gibraltar, cât și la Grădina Botanică Regală din Londra.
 2.Liana de Top cele mai rare flori din lumejad. Uimește în primul rând prin culoarea sa, un turcoaz spectaculos, foarte rar întâlnit în natură. Habitatul său natural este în Filipine, însă floarea se găsește foarte greu, fiind amenințată de defrișările locale.
 3.Floarea de ciocoTop cele mai rare flori din lumelată (Cosmos astrosanguineus). Această floare este de un maron închis, este originară din Mexic, iar vara emite un puternic parfum de vanilie.
 4. Orhideea fantomTop cele mai rare flori din lumeă. Nu se hrănește prin fotosinteză, având nevoie de o ciupercă specifică la rădăcinile ei. Originară din pădurile din Cuba, se crede că floarea a dispărut de mai bine de 20 de ani. Florile cresc agățate în copacii de chiparos, plutind ca niște fantome, de aici venind și numele.





Alegeri
Sondaj: Câți români îl văd pe Antonescu viitorul președinte
Șeful Senatului Crin Antonescu este văzut de 51% dintre respondenții unui sondaj realizat de IRES drept viitorul președinte al României.
Sondaj: Câți români îl văd pe Antonescu viitorul președintePrezidențiabilul PNL, Crin Antonescu, are toate șansele să devină noul locatar al Cotroceniului, cred cei mai mulți respondenți ai unui sondaj. 44% dintre cei chestionați nu consideră însă că Antonescu îl va înlocui pe Traian Băsescu, iar 5% nu știu.
În 2011, la aceeași întrebare, doar 42% dintre cei intervievați credeau că liderul liberal va ocupa fotoliul prezidențial, în timp ce 44% nu credeau în șansele fostului președinte interimar.
Coabitarea, șanse mai mari decât suspendarea
Cât priveşte o eventuală suspendarea a lui Traian Băsescu din funcția de șef al statului în anul 2013, 52% consideră că nu va reuși, 36% nu cred în această posibilitate, 10% nu știu, 2% nu au dorit să răspundă.
De asemenea, 42% cred că va funcționa coabitarea premier-președinte, 50 la sută sunt neîncrezători că acest lucru se va întâmpla, iar 7% nu știu.
Sondajul IRES a fost realizat în data de 10 ianuarie, prin metoda CATI, pe un eșantion de 1411 de subiecți și are eroare maximă tolerată de +/- 2,6 la sută.

marți, 22 ianuarie 2013

Femeile din bloc sunt tot mai stricate de când avem Constituţie____________By PSIHOPATUL OT TM

                                                                                                 
Minune marcă înregistrată Moise în "înprejmurile" blocului vecinilor psihopati. În mijlocu lu haos, întupatu-sa din spună de markăr negru pă foaie albă un manual de utilizare a lu bloc (CLICK PE FOTO). Noi fiinţam spontan în apartamentele dintre etaje, şi mai organiazam o anarhie, la beţie. În rest, eram nişte naivi labagii politici, şi am pus toate jetoanele pe democraţie. Era tra-la-la-land: libertate totală: liber să te caci în glumă pe trepte, liber să ejaculezi o faianţă, un moloz la şto pe cortexu lu trecători, liber să furi curent din contoru altuia, şi acu e Constituţie lipită cu staniol pe bloc.

Tot ce-a fost frumos în viaţa noastă vreodată, cum e sexu cu copii pentru popii catolici, acu e interzis. Să disecăm anunţul DIN FOTOGRAFIA ALĂTURATĂ, paragraf cu paragraf.

Noi, "stimţi locatari", nu mai avem voie la "înprejmuiri" în jurul blocului, trebuie să ne reproducem sexual în bloc, să ne ascundem în spatele pereţilor, ca animalele. Şi ce poate să fie mai frumos pă lumea asta decât o "înprejmurire" sub gemu vecinilor. Acu e cu "păstraţi curăţenia" şi la noi e revoltă. Dragostea în "înprejmurile" blocului se făcea printe gunoaie, ca să fie sexul mai murdar, acu nu mai e voie nici cu gunoi nici afară, şi nici măcar pe casa scării.

Gospopodinele îşi rup păru de pe ele, că Constiuţia nu mai dă voie să nu mai arunci resturi de mâncare în WC. Păi dacă mănânci juma de lubeniţă şi nu ai voie să le arunci cojile în budă, nici pe geam, nici în casa scării, unde să le arunci? Există aici o fisură în teoria spaţiu-timp. Plus că tre să rescriem toate culegerile de matematică din bloc, deoarece copiiI tre să rezolve următoarea problemă. Dacă arunci o lubeniţă la budă de la etaju 4 şi tragi apa, iar canalizarea se ştie că e pe la parter, hai cel mult etaju I, la ce etaj de blochează în ţevi coaja de lubeniţă?

Femeile fără menopauză sunt şi ele lovite de Constituţie, exact ca maşinile de noua taxă auto: nu au voie să mai arunce nici ele tampoanele în WC. Acu e cu anomalii hormonale în bloc: unele femei au refuzat să-şi mai efectueze ciclul lunar, la unele s-a dat ceasu biologic peste cap. La altele ceasul biologic pur şi simplu s-a oprit în loc, le-au stat limbile. S-au creat echipe de ginecologi-ceasornicari să le repare. Neafectate au fost femeile din bloc care îşi spălau tampoanele cu apă din calorifere şi le refoloseau.

Acu nu avem voie să facem cea mai elementară mizerie: e embargo la chiştoace de ţigări aruncate în bloc. Ne stingem ţigările unii în capu altora, suntem toţi băşicaţi şi arşi. Şi cînd îţi stinge cineva ţigara aprinsă în mufă e greu să respecţi următoarea regulă: "păstraţi liniştea!"

Ultima regulă, cea mai importantă zic io: "Închideţi uşa la bloc". E greu să ai viaţă socială fără uşa blocului deschisă, te izolezi aşa, te alienezi în capu tău, ajungi schizofrenic pe mai multe roluri şi nu-ţi mai calcă nimeni pragu când vede că tu vobeşti cu tine pe mai multe voci. Plus că în blocul vecinilor psihopaţi e viaţa curge încetinel pe principiul: "cînd în viaţă ţi se trânteşte o uşă în nas, sună la interfon la vecinu şi spune că eşti poştaşu".
 Preluare fara aprobare de pe blogul PSIHOPATILOR!

ȘTIRI

Crișu Anastasiu, validat pentru funcția de Avocat al Poporului

Propunerea PSD pentru funcția de Avocat al Poporului, Crișu Anastasiu, a fost validat de Comisiile Juridice ale Parlamentului, cu 20 de voturi favorabile, potrivit Mediafax.
Crișu Anastasiu, validat pentru funcția de Avocat al PoporuluiCrișu Anastasiu a fost ales cu 20 de voturi din partea parlamentarilor, în timp ce propunerea UDMR, Peter Eckstein Kovacs, a obținut cinci voturi favorabile, iar cel propus de PDL, Gheorghe Iancu, care a mai ocupat această funcție, a primit doar trei voturi ”pentru”.
Plenul celor două Camere ale Parlamentului va decide marţi numirea noului Avocat al Poporului, subiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei.
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa USL, că le va scrie oficial liderilor PDL şi UDMR, Vasile Blaga şi Kelemen Hunor, pentru a avea o întâlnire în cel mai scurt timp privind un acord între principalele forţe reprezentate în Parlament legat de numirea Avocatului Poporului. El a precizat că, în acest fel, România va avea ca Avocat al Poporului o persoană independentă, care să reprezinte toate elementele de transparenţă, independenţă, imparţialitate necesare pentru ocuparea acestei funcţii.
Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a spus după ședința de luni a grupurilor parlamentare că a primit propunerea de la prim-ministru, pentru funcția de Avocat al Poporului, dar nu înțelege urgența de a veni azi cu o propunere ce trebuie votată a doua zi.