Google Website Translator Gadget

luni, 17 februarie 2014

Graviola, fructul care VINDECA cancerul __________________________


Graviola, fructul care VINDECA cancerul

 
Cancerul este boala secolului in care traim. Se manifesta in diverse forme si este o imagine a nefastului din viata noastra. Oamenii cauta diverse modalitati ca sa ii faca fata, sa il invinga. Iar invingatori sunt atatia in jurul nostru!

Miracolele se intampla. Metodele alternative de tratament sunt considerate o speranta de cele mai multe ori. Dar nici nu stim cum sa preluam toate informatiile la care mai ales astazi, avem acces prin intermediul Internetului.

Despre planta Graviola se spune ca este de 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia. Exista si foarte multe filmulete online care ii glorifica benefiiciile.

"Fructe Soursop (Guanabana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru ca exista organizatii interesate in gasirea unei versiuni sintetice, care sa le permita sa faca profituri fabuloase. Deci, de acum va puteti ajuta un prieten la nevoie informandu-l ca ar trebui sa bea suc de soursop pentru a preveni boala. Gustul este placut. Si, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Si daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava in curte. Toate partile sale, nu doar fructul sunt foarte bune”, aflam dintr-un astfel de mesaj devenit viral pe Internet.

In urma cu trei ani de zile au inceput sa apara primele informatii cu privire la aceasta planta si efectele sale miraculoase, curative impotriva cancerului.

Planta este denumita stiintific Annona muricata, mai este cunoscuta ca Graviola in Brazilia, guanabana in Spania, si Soursop, in limba engleza.

Copacul creste in Peru, Columbia si Brazilia si de asemenea in zone din Africa sub-Sahariana si Sud-Estul Asiei. In toate aceste tari, fructul plantei este consumat foarte mult. Este pus in shakeuri sau in salate fiindca este foarte delicios. De asemenea frunzele si fructele acestei plante sunt folosite la tratarea infetiilor, virozelor si depresiei. Indigenii din Amazonia foloseau aceasta frunzele, semintele, florile si fructele acestei plante pentru a trata diverse afectiuni, aflam dintr-un filmulet postat pe internet, despre beneficiile Graviola.

'Graviola distruge cancerul': Sa credem sau nu?
Dar, daca sa dam crezare atat de puternic tuturor promisiunilor miraculoase care sunt puse in seama unor plante ca graviola, sau nu, e o problema pe care a ridicat-o si site-ul Psichology Today.

Internetul abunda pana la urma de produse dubioase care promit efecte spectaculoase. Totusi, cunoscuta publicatie citata mai sus, spune ca nu putem ramane indiferenti la increderea pe care milioane de oameni din intreaga lume o pune in astfel de produse care sunt certificate medical, chiar daca acestea au efecte secundare devastatoare pentru corp. Asadar, ne punem toata increderea in produse farmaceutice, dar suntem foarte sceptici in privinta naturii…

Cunostintele noastre cu privire la produsele naturale sunt foarte limitate si mai mult, ele devin chiar mai sarace datorita promovarii farmaceuticelor. Astfel ignoram proprietatile curative ale multor pproduse naturale, iontr-o cultura ce da mult mai mult credit pilulelor, noteaza Psichology Today.

Totusi, nu ar trebui oare sa ne indreptam mai mult atentia catre zona naturista?, este de parere publicatia Americana.

Comunitatea stiintifica ar trebui sa acorde un mai mare interes informatiilor care vin din zona ALTERNATIVA pentru ca astfel, arsenalul de lupta impotriva cancerului, poate fi de fapt imbogatit. In Peru de altfel, tratamentul impotriva cancerului pune un mare accent atat pe folosirea graviola cat si pe chimioterapie.

GRAVIOLA VS. CHIMIOTERAPIE
Cum milioane de oameni din intreaga lume sufera de cancer, pentru care avem tratamente precum chimioterapia (in general cu efecte secundare teribile), dar fara sa fie garantata vindecarea, interesul si cererea pentru graviola a inceput sa fie din ce in ce mai mare.

Psichology Today citeaza un amplu studiu care a fost efectuat de catre National Cnacer Institute, in anul 1979 asupra plantei Graviola, si care arata ca frunzele si semintele plantei au fost incredibil de eficiente in distrugerea unor anumite tipuri de celule canceroase din corp.

Rezultatele obtinute la acea vreme de catre National Cancer Institute au fost publicate intr-un raport intern si nu au fost date publicitatii. Din anul 1976 s-au mai facut insa studii in laboratoare independente cu privire la aceasta planta, studii care au demonstrat ca graviola poate distruge cancerul cu mult succes.

"In 2011, revista “Nutritie si Cancer” a prezentat o cercetare promitatoare asupra fructului de graviola si a cancerului mamar. Cercetatorii au descoperit ca extractul de graviola (GFE) suprima asa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzeaza cancerul) in cadrul celulei cancerului mamar.

Oncogena cunoscuta sub numele de receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimata in cancerul mamar, si de aceea este o tinta ideala pentru terapie.

Potrivit oamenilor de stiint “un tratament alimentar de 5 saptamani cu GFE (o alimentatie de 200 mg/kg) a redus in mod semnificativ exprimarea proteinei de EGFR, p-EGFR si p-ERK în tumorile MDA-MB-468 (cancer mamar) cu 6%, 54% si respectiv 32,5%. In ansamblu, alimentatia cu GFE a inhibat cresterea tumorilor cu 32% (P<0 .01="" br="">
Suntem de acord cu persoectiva avansata de catre Psichology Today - e nevoie de mult mai multe cercetari in aceasta zona, o mai mare atentie din parte comunitatii medicale si fata de metodele alternative de vindecare! Milioane de oameni din intreaga lume au nevoie de aceasta perspectiva optimista!