Google Website Translator Gadget

vineri, 24 aprilie 2015

SUB ZODIA PORCULUI..!!!!_________________________________

PENTRU BOUL CU ŢÎŢE, ZUGRAVUL DIN NEW YORK, JUMATE BOU, JUMATE PORK:
  

"Ion Mihai Pacepa: trădător, agentul ruşilor, şpăgar la nivel înalt
Eu unul cred că Pacepa e mort şi îngropat de multă vreme, dar există nişte şmecheri care îi scot mumia la vitrină din când în când, nu ştiu de ce. Am ascultat prin 2007 (2006?) o înregistrare cu vocea lui Pacepa, un interviu care a fost publicat în ZIUA. Nu am înregistrarea, dar pot să vă spun că erau cuvinte tăiate şi lipite. O mizerie.

Istoricul american Larry Watts a avansat ideea că Pacepa a fost agentul ruşilor şi că dezertarea lui a folosit Moscovei pentru a otrăvi relaţiile dintre România şi SUA (detalii aici). Alte reflecţii pe aceeaşi temă aici, aici şi aici.                                                                 RH+  LA PLAJA  CU                                                            FRUMOASELE     LUI             ...MODELE ..!!

Zlati Cornel's photo.
Stelian Tănase a organizat la Muzeul Ţăranului Român o întâlnire în care a dezbătut dosarul Pacepa. Singurul care s-a referit direct la teza lui Larry Watts a fost Liviu Mihaiu, care a spus că fosta securitate şi actualele servicii au trei obsesii: ruşii, ungurii şi Pacepa. Şi că ultima                                                                                     
ofensivă jurnalistică a subiectului este încercarea de a demonstra că ruşii l-au trimis pe Pacepa în America. În rest Liviu Mihaiu ne-a povestit articolul de aici (fiica procurorului care a anchetat fuga lui Pacepa spune că taică-său a găsit poze cu Elena Ceauşescu în ipostaze indecente, le-a dat lui Nicu şi apoi a fost iradiat).

Per ansamblu toată lumea a fost de acord că tot ce a publicat Pacepa după fuga în SUA sunt nişte aiureli, mai ales cartea Orizonturi Roşii. Liviu Tofan (fost redactor Europa Liberă) spune că în prima ediţie a cărţii lui Pacepa Ceauşescu dădea ordin ca duşmanii să fie iradiaţia cu „Radu”, un dispozitiv portabil care le dădea cancer. În a doua ediţie a cărţii Ceauşescu se şmechereşte şi nu mai umblă cu dispozitive portabile, ci cu prafuri radioactive, pe modelul Litvinenko. Andrei Muraru a remarcat că acuzaţiile în baza cărora a fost împuşcat Ceauşescu la Târgovişte au fost culese integral din cartea lui Pacepa, „Orizonturi Roşii”. Dinu Zamfirescu a mai subliniat şi el nişte minciuni din cartea asta minunată şi ne-a citit nişte fragmente dintr-un plan de măsuri făcut de Pacepa pentru pedepsirea redactorilor de la Europa Liberă. Liviu Ţăranu (CNSAS) ne-a dat nişte detalii despre mecanismul corupţiei pus pe picioare de Pacepa (care transformase spionii români în cărăuşi de mărfuri de lux din Occident pentru nomenclatura de partid, un şpăgar, nimic mai mult, îşi transformase casa în peştera lui Ali Baba, frigidere, videouri, casetofoane, ţigări, băuturi etc.).

Una peste alta: Pacepa n-a fost erou, nu a fugit la americani pentru că iubea foarte tare democraţia, mai degrabă pentru că nişte băieţi îi coseau un dosar de corupţie. Americanilor le-a îndrugat o sumă de tâmpenii, iar şmecherii de-acolo s-au folosit în scop propagandistic de smintelile lui. După 1989 s-a încercat o transformare a lui în erou al luptei anti-comuniste, n-a ţinut şmecheria (deşi Gabriel Liiceanu insistă în direcţia asta).

Încă una tare: achitarea lui Ion Mihai Pacepa s-a făcut nu prin judecată pe fond, ci printr-o şmecherie. Mai pe scurt, ministrul Justiţiei Valeriu Stoica a cerut în 1997 achitarea lui Pacepa pe vicii de procedură, avocatul Cătălin Dancu nu a făcut altceva decât să plimbe nişte hârtii în mascarada asta juridică (asta a spus Cătălin Harnagea, fostul şef SIE).

Şi ca să închei: toţi istoricii şi jurnaliştii care au fost la întâlnirea organizată de Stelian Tănase au fost de acord că Pacepa a spus numai tâmpenii în cartea „Orizonturi Roşii”. Doar Vladimir Tismăneanu nu prea e de acord cu asta (bine, eu l-am auzit pe Vladimir Tismăneanu cum spunea la Institutul Iorga că el nu este istoric, dar asta este o altă poveste). Revenind: „Raportul Final” al lui Tismăneanu îl consideră pe Pacepa drept o sursă credibilă pentru istoria comunismului din România. Final, final – dar poate trebuie rescris."
 News


De ce a trădat Pacepa?


Istoricul Liviu Ţăranu reduce la trei posibilele motive ale trădării lui Ion Mihai Pacepa din vara anului 1978. Primul este cel prezentat chiar de transfug: ar fi ales varianta fugii la americani deoarece Nicolae Ceauşescu i-ar fi cerut să organizeze asasinarea lui Noel Bernard, directorul secţiei române a postului de radio Europa Liberă. Tot Liviu Ţăranu constată că această variantă nu este susţinută de nici o altă sursă aflată la dispoziţia istoricilor. Eu aş mai adăuga faptul că memoria lui Ion Mihai Pacepa este fluctuantă: în prima ediţie a cărţii Orizonturi roşii spune că Nicolae Ceauşescu îi cerea să folosească un dispozitiv pentru iradierea indezirabililor; într-o ediţie mai recentă a aceleiaşi cărţi a lui Pacepa, Ceauşescu îi solicita să folosească otrăvirea cu taliu radioactiv (influenţă a cazului Aleksandr Litvinenko? detalii suplimentare aici)
Al doilea posibil motiv al fugii lui Pacepa (şi cel mai probabil şi bine documentat) ar fi o combinaţie de factori care i-ar fi indicat acestuia că urma să cadă în dizgraţia lui Ceauşescu şi chiar să fie judecat şi condamnat pentru fapte de corupţie. Când şeful spionajului românesc Nicolae Doicaru a căzut în sus pe scări şi a fost numit ministru al Turismului în martie 1978, adjunctul lui, Ion Mihai Pacepa se aştepta să preia el conducerea Direcţiei de Informaţii Externe din cadrul Securităţii. Avea să fie dezamăgit: şeful spionilor a fost numit generalul Alexandru Dănescu. La asta s-a adăugat şi declanşarea unei anchete de Partid asupra corupţiei practicate de ofiţerii de Securitate care se ocupau cu spionajul extern, anchetă în care Pacepa figura la loc de frunte, printre şpăgarii cei mai mari. În plus, Pacepa a ratat şi „afacerea Fokker”, nu a reuşit să-i convingă pe vest-germani să vândă României drepturile pentru fabricarea unui avion civil. Trecut cu vederea la promovare, ameninţat de o anchetă a procurorilor şi cu ratarea afacerii Fokker, Pacepa avea foarte puţine motive să se întoarcă în România, unde cu siguranţă îl aşteptau interogatorii prelungite şi o posibilă condamnare.
A treia variantă ar fi că Ion Mihai Pacepa se află de multă vreme în legătură cu CIA ca agent dublu şi în vara anului 1978 ar fi „mirosit” că ar putea fi descoperit şi de aceea a trecut la americani. Liviu Ţăranu nu este convins de această variantă, deşi foarte mulţi generali de Securitate au luat în braţe această variantă. Mai degrabă totuşi pare probabilă varianta în care Pacepa s-a speriat de ancheta declanşată de introducerea fără vamă în România a unui camion plin cu televizoare şi frigidere occidentale destinate mahărilor din Partid.
Liviu Ţăranu a publicat în 2009 volumul „Ion Mihai Pacepa în dosarele Securităţii 1978-1980”, o carte în care a adunat 132 de documente care reflectă fuga lui Pacepa şi ancheta declanşată după acest eveniment. Unele din aceste documente sunt chiar vesele. De exemplu, iată ce declara generalul Gheorghe Marcu referitor la obiceiurile nomenclaturii de Partid:
Raportez următoarele probleme deosebite:
1. În anul 1970 am raportat tov. I. Stănescu şi N. Doicaru că „E” (agent al Securităţii) mi-a oferit cadou o puşcă de vânătoare drilling (cu trei ţevi) cu lunetă, pe care n-am primit-o. Tovarăşii mi-au spus să încerc obţinerea fără bani a 5 puşti similare cu rezerva de cartuşe necesară.
Am executat dispoziţia şi am procurat armele în cauză. Pe raportul întocmit la data respectivă, care se găseşte în posesia subsemnatului, s-a pus rezoluţia: o armă se dă la cabinetul nr. 1, una la tov. I. Stănescu, una la tov. V. Patilineţ şi una rămâne subsemnatului. S-a executat.
În 1973 am fost chemat de tov. E. Bobu, ministru de Interne şi în prezenţa tov. N. Doicaru am fost întrebat dacă mai am arma care mi-a fost dată. Am răspuns că o am la birou nefiind folosită. Mi s-a ordonat s-o aduc, ceea ce am făcut. Tov. E. Bobu a examinat-o şi mi-a spus că nu este de mine. Că o ia dânsul şi din armele pe care le are îmi va trimite o puşcă rusească Ij. Aşa a şi procedat. (…)
Scena în care un ministru îi ia unui subordonat o puşcă (dar şi modalitate de obţinere a armei!) mise pare extrem de jegoasă. În sfârşit, dacă vreţi să vă amuzaţi cu detaliile sordide ale corupţiei la nivel înalt din România comunistă găsiţi cartea lui Liviu Ţăranu aici.
Pacepa in dosarele Securitatii

178 de comentarii:

 1. Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

  Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.george-damian.ro/ion-mihai-pacepa-tradator-agentul-rusilor-spagar-la-nivel-inalt-

  http://www.george-damian.ro/ion-mihai-pacepa-tradator-agentul-rusilor-spagar-la-nivel-inalt-4538.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Crampeie din ..viata de peste ocean!!!
  Valurile Atlanticului se izbesc inspumate de coastele Americii...un ecou razbate din spuma alba ce este aruncata pe tarm..RH+ e un dobitoc..daaaa un dobitoc ...un dobitoc,,, un dob.....
  !!
  Prin fata I.C.R . trece zgribulit ,cu luleaua in
  gura ,sapca pi cap si gulerul ridicat ala Alain Delon, batranul spion (crede el) tradator de tara RH+ si cugeta amar....vaaai,a disparut drapelul stilizat, sub forma de falus tricolor - acum flutura obraznic si mandru,adevaratul tricolor romanesc , aidoma mandrului si frmuosului drapel american ! Au disparut si scheletii si picturile cu femei in -ula goala....vai !!
  Oare - se intreaba nelinistit -profesorul universitar doctor Marga(obligatoriu omul rusilor dupe mintea lui) imi va deschide si mie usa la o maslina , o tuica fiarta si o sarma?
  Grea intrebare -isi raspunde RH+ si pleaca tarsind pantofii scalciati (originali -Clujeana) cu gandul de a merge la ..imparatul Japan!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest editorial putea fi scris de un alt taranete cu 4 clase
  nascut si crescut la margines Scornicestiului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Securanii
   Arata atasament Partidului si Tovarasului
   Ceausescu !

   Ștergere
  2. Fugi Niko
   Miroase rau a balega si rahat de taranete !

   Ștergere
 5. Burcu sus
  Cezar jos in gaura rotunda.
  RH reapare victorios pe Mehedinti

  RăspundețiȘtergere
 6. Eh,sper sa faceti pace cat mai repede.

  RăspundețiȘtergere
 7. Desigur ....dupa ce-l arunca Burcu in Dunare ,eu ii voi pescui cadavrul la ...Galati .....

  RăspundețiȘtergere
 8. Mi se pare mie sau noi doi ....comunicam? :)

  RăspundețiȘtergere
 9. ORDIN DE ZI
  CU OCAZIA SARBATORIRII SFANTULUI GHEOEGHE .

  Iubiți ostași,

  Stați cu fruntea sus în fața faptelor voastre, a acelora care vă amenință și a Aceluia care de sus vă judecă, ne pedepsește drept și la timp pe toți.
  Lupta voastră este dreaptă.

  Va cer in aceasta zi sfanta
  Inchideti
  Blogul bolsevic Armya !


  Chem pe toti oamenii de bine
  Sa ne pisam in gura lui Cezar !
  Face-ti acest gest pentru voi si
  Viitorul copiilor vostrii !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Saracul nebunache ....il ajuta cineva cu o camasa de forta ...???

   Ștergere

 10. VIITORUL
  LA INCEPUT VOR FI 2 ( DOI ) TARANETE !
  CEZAR EDITOR ....CEZAR CITITOR !
  COMENTATORI ....PULA

  APOI VA VI DOAR CEZA SI PULA.

  APOI DOAR PULA ...ARMYA !

  RăspundețiȘtergere

 11. NIKO
  NU INCERCA....COMUNICARE
  FUGI CAT MAI POTI

  SAU VEI ASCULTA TOATA VIATA
  IN CASUTA VOATRA

  MARIA LATARETU SI ROMANTE ......
  ............
  ........

  RăspundețiȘtergere

 12. UN COMUNIST MORT
  ESTE UN COMUNIST FRUMOS

  SUNT SI EXCEPTII

  CEZAR BINEINTELES .

  RăspundețiȘtergere

 13. CEZAR PARASIT DE TOTI
  SUGE IZMEANA LA TOTI !

  din noul folclor militar
  NATO !

  RăspundețiȘtergere
 14. LASA TANCUL SI IA TRACTORUL !

  SE FACU DE PRIMAVARA

  BALEGA TRISTA !


  RăspundețiȘtergere
 15. PS
  Balega trista
  Intoarce-te spre
  colhoznica
  mioritica
  Ce pute
  Sub brat si pizda !

  RăspundețiȘtergere
 16. Robert Horvath24 aprilie 2015, 20:11
  Mehedinti

  Apel
  Pulime, Elita, Prostime,Intelectuali,
  Avem azi un ideal comun !
  Inchiderea blogului securist Cezar.
  Primul imparat roman borat si vomitat pe el.
  Boicotati Armya
  Victoria este in mainile voastre!

  RăspundețiȘtergere
 17. Bolnaviorule ..ia pastila ..iti da Burcu un jet in gat si gata faci nani ...

  RăspundețiȘtergere
 18. CREIAREA LUMPENULUI INDUSTRIAL SI MILITAR !
  tip
  Cezarian
  Distrugerea satelor si urbanizarea fortata (1948-1989)
  Poiecte industriale de dimensiuni gigantice, regimul avea in mod fiesc nevoie de o mana de lucru care sa sustina acest efort al industrializarii intensive. In acest scop, autoritatile au incurajat incepand cu anii ’50, dislocarea treptata a unei mari parti a fortei de munca – in special generatiile tinere - spre centrele industriale nou aparute. Consecinta directa a acestei politici a fost modificarea, intr-un interval relativ scurt, a balantei socio-demografice a tarii. Astfel taranul a devenit anonim. Nici om dela tara nici proletar .
  Adica
  LUMPEN INDUSTRIAL
  DELA TURNATORUL DIN SIDERURGIE LA TURNATORUL LA SECURITATE
  Cei mai prosti lenesi dar smecheri au devenit membrii de partid si securisti.
  Tinerii proveniti din tarani harnici mai ales din chiaburime au ales calea invataturii.
  O mare parte a luat calea armelor. Unii au devenit patrioti. Altii doar hoti !
  Va urma

  RăspundețiȘtergere


 19. Robert Horvath24 aprilie 2015, 18:41
  mehedinti
  Sa-l futem pe Cezar
  Intre dinti !

  STRIPTISU SATESC SI CEZAR INTELECTUALUL !

  Fragment
  Fiii satului au unde sa se distreze. In localitate exista doua cluburi de strip-tease, unde infrunta frigul patru fete. Printre ei este si un puriu ce-si spune Cezar.
  El este promotorul :
  Stript-ease rural
  Ajunsi pentru documentarea unui reportaj , am aterizat la ceas de seara in centrul comunei. Cum ne clantaneau dintii de frig, am intrat pe o usa deasupra careia scria "Night Club" in speranta ca putem gasi ceva incalzitor.
  Inauntru era ceva mai frig decat afara. Eram singurii clienti. O fata cu ochelari, care tot incerca sa-si puna niste sandale cu tocuri mari, a strigat mai intai, ca la W.C-ul public, "Ocupat!"
  Se caca Cezar
  . La cateva secunde si-a dat seama ca nu e chiar asa de ocupata, ca a ciripit "Poftiti!". O a doua fatuca, brunetica, statea lipita de soba. Poseda un fel de parpalac sub care se vedeau niste desuuri purpurii.
  Cezar iesi-se dela buda vesel si putin borat pe el.
  De bucurie ca aparusem, fata cu ochelari a renuntat la sandalele cu toc si si-a pus niste cizme lungi, care probabil tineau mai cald. Fara prea multe introduceri s-a cocotat pe bara de langa masa noastra si a inceput sa se agite consumand energie demna de o cauza mai buna.
  Toata actiunea se petrecea pe o manea necunoscuta care suna asa: "Zice lumea ca-s nebun, Io nu ma las de tutun!"
  "Mai Cezare "
  Mare imparat roman.
  Care ma fute intr-u bulan "
  La un moment dat, fata ni s-a adresat direct, aratandu-si disponibilitatea de a se sui pe bara pana da cu capul de tavan, daca-i luam o bautura energizanta. La cat de mult se miscase, merita, asa ca i-am facut pe voie.

  Va urma bineinteles
  ......la fes !

  RăspundețiȘtergere


 20. Robert Horvath24 aprilie 2015, 18:41
  STRIPTISU SATESC SI CEZAR INTELECTUALUL !
  2
  Fragment

  Toata actiunea se petrecea pe o manea necunoscuta care suna asa: "Zice lumea ca-s nebun, Io nu ma las de tutun!"
  "Mai Cezare "
  Mare imparat roman.
  Care ma fute intr-u bulan "

  Apoi fetele s-au imbatat.
  Si au inceput sa strige
  Dezechiparea ! Dezechiparea !
  Spre surprinderea generala Cezar al nostru s-a urcat pe un scaun de lemn.
  Si fetele in nabadai. Cu buzele umflate de dorinta l-au dezbracat pe
  Cezar al nostru....

  Va urma partea cea mai tare

  RăspundețiȘtergere
 21. TARA GENERALILOR CORUPTI !
  SOLDATI FARA DOTARE
  CU BOCANCII RUPTI
  şa cum rezultă din statistici, România a înregistrat cel mai mare grad de corupţie la nivelul de vârf al structurilor de siguranţa naţională dintre toate ţările civilizate. Este incredibil numărul generalilor români condamnaţi sau cercetaţi pentru fapte de corupţie în ultimii 20 de ani! Sunt zeci de generali! Si sute de maiori.
  Vezi Cezar
  Generali condamnaţi

  1. Gen.Bg. Valeriu Ursu Gheorghe – Director General al RA Romtehnica,

  2.Gen Bg. – Viorel Cheptine –

  3. Gen. Bg. Gheorghe Florica –

  4. Gen.Bg. (r) Lazar Iliescu –
  5. Gen Bg.(r) Corneliu Balta –
  6. Gen.Bg. Stefan Blaj –
  7. Gen. Bg. Septimiu Neftalin Caceu –
  8. Gen. Mr. Marin Maciuca –

  9. Gen. Mr. Adrian Tilinca –

  10. Gen. lt. Ionel Marin
  11. Gen. Dumitru Zamfir –
  12.Gen. Bg.(r) Danut Saulea –

  13. Gen Mihail Popescu – f
  14. Gen. Eugen Badalan – fost sef al S.M.G., 2012, condamnat pentru prejudicierea SMFT cu suma de 1,26 milioane de euro, 4 ani închisoare cu suspendare(dosarul Tofan);

  15.Gen.Bg. Neculae Otelea –

  16.Gen.Bg. Petre Trandafir –
  17. Gen.Bg.(r) Catalin Voicu –

  18. Gen.Bg. Traian Nistor
  19. Gen Bg. (r) Vasile Cocosila –
  20.Gen. Dumitru Cioflina –
  21. Gen.Lt.Olimpiador Antonescu –
  22.Gen. Bg. Nicolae Rugina –
  23. Chestor Cristian Baci – Secretar General al MAI ,
  24. Chestor Adrian Patrascu –
  25. Chestor sef de politie Ion Valentin Opritescu –


  RăspundețiȘtergere
 22. BAI TARANE ;
  Mai tii minte mai draga Marie !

  LUMEA LINDICILOR MANELISTI !
  Şi uite aşa mă afund în mine însumi căutând oameni asemenea mie care să împărtăşească aceleaşi valori devenite peste noapte desuete şi considerate undergound într-o ţară care totuşi a oferit omenirii pe Brâncuşi, pe Herta Muller, pe George Emil Palade sau Deva.
  Şi cu siguranţă Guţă, Salam, Bursuc Jean ,sauadmiratorul Cezar nu vor rămâne în istoria culturală a României pentru că ar fi mare păcat.

  RăspundețiȘtergere
 23. SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE 2015
  Maria Lataretu - Mai tii minte mai draga Marie
  http://cezar-armya.blogspot.com/2015/04/maria-lataretu-mai-tii-minte-mai-draga.html

  TRAIESC INTR-UN ORAS FOARTE MARE SI FRUMOS -TIMISOARA - DIN 1977 , DAR CAND O ASCULT PE M ARIA LATARETU SIMT CA DIN NOU SUNT CU ADEVARAT CEL CARE AM FOST DIN TOTDEAUNA - O JAPITA DE OL T E A N - PENTRU CA AM CRESCUT CU ACEASTA NEMAIPOMENITA MUZICA , PE CARE NU POT S-O UIT NICIODATA ! ASCULTAND-O , SIMT CA RENASC SI SUNT INCA MANDRU CA SUNT '' RROMAN ''!!

  RăspundețiȘtergere
 24. SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE 2015
  Maria Lataretu - Mai tii minte mai draga Marie
  http://cezar-armya.blogspot.com/2015/04/maria-lataretu-mai-tii-minte-mai-draga.html

  TRAIESC INTR-UN ORAS FOARTE MARE SI FRUMOS -TIMISOARA - DIN 1977 , DAR CAND O ASCULT PE M ARIA LATARETU SIMT CA DIN NOU SUNT CU ADEVARAT CEL CARE AM FOST DIN TOTDEAUNA - O JAPITA DE OL T E A N - PENTRU CA AM CRESCUT CU ACEASTA NEMAIPOMENITA MUZICA , PE CARE NU POT S-O UIT NICIODATA ! ASCULTAND-O , SIMT CA RENASC SI SUNT INCA MANDRU CA SUNT '' RROMAN ''!!

  RăspundețiȘtergere
 25. NIKO
  Scuze ca intervin in probleme personale.
  CEZAR NU ESTE PERICULOS !

  Aici este problema.

  RăspundețiȘtergere

 26. NIKO
  FAPTUL CA ESTE NEAM PROST
  NU CONTEAZA !
  DAR MACAR SA FIE.....VIRIL !

  RăspundețiȘtergere
 27. @ Niko
  Nu-l lasa sa te atinga
  Nici cu gandul !
  Caci altfel tot
  Nu
  Poate !

  RăspundețiȘtergere
 28. @ Niko
  Gusturile nu se discuta....
  Ale ostasului :
  Muzica : Maria Lataretu
  Literatura : Ion Creanga

  RăspundețiȘtergere

 29. @ Sa nu-l prezinti prietenilor.
  Cand spui Cezar....
  si vezi un taranete !?!

  RăspundețiȘtergere

 30. @ TE ATRAGE UNIFORMA LUI ?
  L-AI VAZUT DESBRACAT
  VREODATA ?

  RăspundețiȘtergere

 31. @ Nico
  Oltenii sunt smecheri si isteti la minte,
  Cezar este o exceptie !

  RăspundețiȘtergere
 32. Noko
  Citeste te rog cu atentie
  Multumesc


  mezalianta | Dex online, Dictionar online

  MEZALIÁNŢĂ s. f. căsătorie cu o persoană considerată de condiţie socială inferioară. (< fr. mésalliance) MEZALIÁNŢĂ, Casatoria cu un taranete fara cultura .
  Mirosind a grajd.

  RăspundețiȘtergere

 33. @ Fugi Niko ! Fugi Niko !
  Melodia zilei .

  RăspundețiȘtergere

 34. @ Se lauda mereu ca are acces la WC.
  Sa fie chiar atat de important ?
  Hartia igenica se deprinde din copilarie.
  Acum este prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere
 35. @ Niko
  Ai intelegere !
  Este prima generatie incaltata.

  RăspundețiȘtergere
 36. TIMISOARA EROILOR SI A ERORILOR
  Statul dinastic SECURITATE.
  Copiii si nepotii fostilor primi secretari de partid, ai fostilor colonei si generali de securitate, niste analfabeti alfabetizati, niste submediocrii, astia sunt in fruntea sri-ului.
  Pana nu se aplica punctul 8 al proclamatiei de la Timisoara, sub incidenta caruia sa intre si urmasii lor, ramaneti cu alde Cezar tot la Timisoara.
  Va doresc emigrare frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 37. Crampeie din ..viata de peste ocean!!!
  Valurile Atlanticului se izbesc inspumate de coastele Americii...un ecou razbate din spuma alba ce este aruncata pe tarm..RH+ e un dobitoc..daaaa un dobitoc ...un dobitoc,,, un dob.....
  !!
  Prin fata I.C.R . trece zgribulit ,cu luleaua in
  gura ,sapca pi cap si gulerul ridicat ala Alain Delon, batranul spion (crede el) tradator de tara RH+ si cugeta amar....vaaai,a disparut drapelul stilizat, sub forma de falus tricolor - acum flutura obraznic si mandru,adevaratul tricolor romanesc , aidoma mandrului si frmuosului drapel american ! Au disparut si scheletii si picturile cu femei in -ula goala....vai !!
  Oare - se intreaba nelinistit -profesorul universitar doctor Marga(obligatoriu omul rusilor dupe mintea lui) imi va deschide si mie usa la o maslina , o tuica fiarta si o sarma?
  Grea intrebare -isi raspunde RH+ si pleaca tarsind pantofii scalciati (originali -Clujeana) cu gandul de a merge la ..imparatul Japan!!

  RăspundețiȘtergere
 38. of Doamne ...da il iobesc,fara interes...Pe mine ma respecta si mereu s-a comportat ca un adevarat barbat.In rest nu ma pot baga deoarece prietenia voastra pare a fi cu...nabadai. Discutiile barbatilor,nu includ prezenta femei.

  RăspundețiȘtergere
 39. Yeeeesss ! Ai auzit ba NARODULE ..ca ma IUBESTE ???
  Hai spazura-te .....ca eu raman cu NIKO......!!!!

  RăspundețiȘtergere
 40. Gusturile nu se discuta.
  Nu este prima si nici ultima mezalianta.

  RăspundețiȘtergere
 41. Nu stiu ce este mai grav?
  Andropauza sau pensia speciala .

  RăspundețiȘtergere
 42. Dece nu un militar activ
  Dece unul.....pasiv ?

  RăspundețiȘtergere
 43. Testamentul trebuie facut dupa nunta.
  Inainte nu are valoare.

  RăspundețiȘtergere
 44. Ramaneti in Timisoara
  Sau plecati la tara ?

  RăspundețiȘtergere
 45. Va inchide blogul acum
  Sau dupa nunta !

  RăspundețiȘtergere
 46. Se lauda ca are acces la WC.
  Ai controlat ?
  Iubirea trece. Gaura rotunda ramane!

  RăspundețiȘtergere
 47. VA DORESC FERICIRE SI BANI !
  CACI COPII NU VAD CUM ;!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 48. Daca Rh +.(cu cruci in sange ) a avut decenta (hi..hi..hi) ..sa-si publice fisa cu stare de sanatate la etajele superioare (stai cam prost..dar la cei peste 85 de ani ai tai se poate trece cu vederea )...trebuie ..sunt obligat de insistentele pacatosului ..sa-mi public..fisa cu ..indicatori fizici si de performanta sexuala si ..nu numai !! (vorba ceia...,,bat si -ut precum masina de cusut ....Singer ....!!!)
  Deci ..nu prea inalt ....183 cm ; 81 kg ...ochi albastrii...blod castaniu ..putin grizonat pe la tample (normal la cati idiot a la Rh+..am intalnit in viata !!)
  Sanatatea generala spre FB...avand in vedere ca am reinoit brvetul de a urca in avion si a sari cu parasuta + permis de conducere ..B:C +.masini grele (Tancuri Taburi si ce-o mai fi )
  Pe langa pregatirea ..de cultura generala si cultura militara ...specialist in arte martiale (antrenat in a ucide in 5 moduri diferite ,cu mainile goale -un pork a la 90Kg...)
  Limbi straine ..(rusa -sa te fac fericit ..agent nenorocit ; engleza si ceva franceza si latina veche ....
  Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..! Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi....
  Acum Rh+...paralitic dragut ...poti sa te sinucizi in ...Atlantic ....
  Nu ne va fi dor de tine pentru ca esti ...pork....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PS...Nu ai voie sa-ti bati joc de un artist EMERIT si de un scriitor de seama ...oricum s-ar numi ..porkule !!!

   Ștergere
  2. Moama ..ce tare ii CEZARUSUL nostru !! Tigane de Rh cu cruci in sange ..hai sa vedem ce poti ..LIMBRIKULE.....!!!

   Ștergere
 49. ZUGRAVUL ŢÎGAN BORÎT, PE NUMELE LUI RH, CAP DE LIBELULĂ, SĂ NE PUPE PE TOŢI DE PE MEHEDINŢI FUTE-L-AM ÎN DINŢI, ÎN PULĂ.

  RăspundețiȘtergere
 50. RH, ÎŢI UREZ MUIE POUR TOUJUR ŞI SĂ MĂ PUPI MAI DES ÎN KUR!

  RăspundețiȘtergere
 51. Nu mi se pare prea ok a expune in spatiul public chestiute personale,in primul rand pentru ca femeia este de fata si in al doilea rand,respectul fata de cei care formeaza cuplul...intregul.In cazul in care in aceasta viata nu voi avea un copil,exista posibilitatea de a adopta un copil sau mai multi.Sunt multi copilasi care au nevoie de afectiunea si iubirea unei familii.
  As dori daca se poate sa incetati cu atacurile unul asupra celuilalt,atat dl. Robert Horvath cat si Cezar. Consider ca,ar fi cazul sa dati mana si sa va continuati drumul prieteneste.

  Si nu fiti tristi...o femeie poate fi satisfacuta in multe feluri! La orice varsta...V-am pupat!Weekend placut!

  RăspundețiȘtergere
 52. Niko
  Nu raspunzi la intrebarea capitala.
  Ce cauta o femeie deosebit de frumoasa si inteligenta
  de familie buna ......alaturi de un taranete ?

  RăspundețiȘtergere
 53. Auzi
  Un taranete "grizonat ".
  Am calatorit prin lume .
  Am vazut si am auzit multe.

  Dar asta cu "grizonatul " este prea de tot !!!

  RăspundețiȘtergere

 54. @ NIKO
  CU TOT RESPECTUL
  SI
  CU TOATA MODESTIA

  A MA COMPARA CU CEZAR
  ESTE
  UN NONSENS ?

  CUM POTI COMPARA O SERBARE LA IARBA VERDE
  CU AL DOILEA RAZBOI MONDIAL !

  RăspundețiȘtergere

 55. @
  Cezar
  A sarii cu parasuta
  direct
  In gaura extrem de rotunda ?

  RăspundețiȘtergere
 56. @ Niko
  "Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..! Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi..."
  Am crezut ca este doar taranete
  Nu si mitocan.

  RăspundețiȘtergere

 57. @ Ochi albastri
  Cred. Chiar foarte albastrii.
  Te-au ajutat in cariera ?

  RăspundețiȘtergere
 58. "Deci ..nu prea inalt ....183 cm ; 81 kg ...ochi albastrii...blod castaniu ..putin grizonat pe la tample (normal la cati idiot a la Rh+..am intalnit in viata !!) "

  Fraza si intreg textul este greu de descifrat.
  Apoi
  Ce intelegi prin
  " Cultura generala "
  la ce si la cine te refer ?

  RăspundețiȘtergere

 59. Eu traiesc in Japonia. Kiyoko se trage dintr-o veche familie de samurai.
  Specialitatea mea in lupte martiale .Transmiterea energiei "qi " la distanta.

  RăspundețiȘtergere
 60. @ Niko
  "o femeie poate fi satisfacuta in multe feluri!
  La orice varsta. "
  Este o gluma ?
  Te referi la satisfactii intelectuale, spirituale
  care oricum Cezar nu le poate satisface ?
  Poate clarifici .

  RăspundețiȘtergere
 61. @ Niko
  Totusi ce te atrage si-ti tulbura mintea ?
  Este impotent, traieste din pensie, incult si cam prostovan.
  Poate ne explici.
  Nu gasesc raspuns.
  Cred ca multi ostasi si civili sunt framintati
  De aceasta intrebare.

  RăspundețiȘtergere

 62. @ Niko
  Daca te atrage uniforma militara
  Dece nu alegi un ofiter tinar si viril ?
  Dece nu un militar activ in locul unuia pasiv
  si impotent.
  Dece nu ofiter din elita care citeste carti
  si asculta muzica simfonica sau folclor autentic.

  RăspundețiȘtergere
 63. @Intradevar cunoaterea limbii ruse
  poate ajuta in viitor. !!!!
  Nu cred ca este KGB.
  Si pe acolo
  se cere o minima pregatire.....

  RăspundețiȘtergere

 64. @ Cezaroiule
  Auzi
  " cultura militara "
  poate " incultura militara "
  Se poate spune
  Studii militare sau cunostinte militare
  .....si alea pe puncte.

  RăspundețiȘtergere

 65. @ LIMBAJ DE GRAJD
  CULTURA GENERALA
  PULA !
  INCULTURA MILITARA SI CIVILA
  PENSIE DE OFITER
  ACOPERIT
  SI
  DESCOPERIT !

  RăspundețiȘtergere

 66. CE LEGATURA EXISTA
  INTRE CEZAR BORATU SI MARIA LATARETU ?
  POATE ETNIA.

  RăspundețiȘtergere
 67. Maria Lataretu era tiganca din neam de lautari, dar avea un bun simt si o candoare pe care foarte putini o au.
  Cezar precis ...nu.

  RăspundețiȘtergere

 68. UN FOST OFITER SURPRINS LA MARGINEA
  TIMISOAREI :
  groapa de gunoi de la Pata Rât este „iadul pe Pământ“. „Primul lucru pe care îl observi atunci când ajungi aici - în afară de mirosul acru, de movile de gunoaie şi de bărbaţi cocoşaţi, femei şi copii care trudesc în zăpadă – sunt ciorile. Mii de ciori ţi se învârtesc deasupra capului - grăse şi lacome ca vulturii - căutând masa lor viitoare. Croncânitul lor este îngrozitor la fel ca şi haitele ameninţătoare de câini sălbatici care cutreiera groapa. În Pata Rât, totul se învârte în jurul gunoi. Oamenii construiesc casele lor din resturi aruncate, copiii se joacă în deşeurilor şi adulţii scormonesc după alimente şi obiecte de valoare în grămezile uriae de gunoi.“

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hi..hi..hi...hai serveste ..pasteaua de seara ...si nani baiat mik ..ce esti ...

   Ștergere
 69. Pot fi judecate sentimentele cuiva?
  Cand porti un suflet in inima nu mai ti cont de lucruri marunte,varsta,vorba vecinilor,nationalitate etc.In cazul meu iubesc pentru frumosul pe care mi-l ofera doar mie,pentru momentele in care ma face sa ma simt Unica.Cati barbati pot face asta?

  RăspundețiȘtergere
 70. LA ORA NEADEVARULUI !
  " Niko
  " nu mai tii seama de lucruri marunte "
  Pai varsta este un lucru marunt ? Impotenta si lipsa de copii este un
  lucru marunt.
  Ma faci sa rad si sa pling cu acelasi ochi.
  Pai "vorbele vecinilor "
  " Ce cauta o doamna cu un taranete ?"
  pot ucide.
  Apoi deosebirea de "nationalitate " este prea evidenta.
  Totusi Timisoara este un oras transilvanian .
  Nu ai amintit de problema cea mai dureroasa
  Ce intelegi " prin frumosul pe care mi-l ofera. " ?
  La ce te referi ? Frumosul are o canotatie estetica.
  Nu ai amintit de problema cea mai dureroasa
  Cel putin pentru mine.
  Pierderea numelui Horvath
  Cu aceleasi ganduri.
  Si chiar mai mult
  Robert Horvath din Deva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere

 71. CEZAROIU
  SE LASA CU SEARA
  SE INTORC VITELE DELA PASCUT

  LA GRAJD CU TINE

  MAI TARANE
  CU BALEGA IN GURA !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 72. Dialog cultural pe blogul Mehedinti :
  Anonim ;
  Dacă ar fi doar nebun,da-i tolomac rău de tot! L-a făcut pe Picasso olandez...Băi RH-ule, io am făcut Istoria Artei 2 ani la rînd în clasele a 6-a și a 7-a și cunosc chestiile astea elementare. Vai de capul lui...

  Răspundeţi

  Robert Horvath

  Drept de replica
  si chiar mai mulult
  @ Am terminat doua facultati de arta cu diploma.
  IATC Bucuresti ,FIT New York
  Si o scoala de corectie fara diploma.
  Am deasemenea scoala mistoului bulevardier care
  lipseste pulimii de origine sateasca.

  Ma pricep la alde astea.
  Picasso este olandez si si-a taiat urechea ca sa-si faca reclama.
  Iar Vincent era si este ca si mine un artist transilvanian.
  Voi face din Deva , un oras de care ma leaga multe amintiri neplacute
  un centru anti cultural celebru.
  Expozitia mea de rahat intitulata
  " DELA SALVADOR DALI LA DEVA "
  poate fii ignorata pe DEVA GALLERY.
  Va doresc o vizionare neplacuta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 73. Anonimul recunoaste
  ca are ca si Cezar 6-7 clase/
  Cam putin pentru o "cultura generala" !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 74. CEZAR
  INCULTURA ENCICLOPEDICA !
  DA-TE IN FAPT.

  MUZICA SIMFONICA PREFERATA ? /

  PICTURA CLASICA PREFERATA? /

  PICTURA MODERNA PREFERATA? /

  ULTIMUL MUZEU SAU GALERIA DE ARTA VIZITAT ?/

  ULTIMA MANEA PREFERATA ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 75. @ Afirmi ca nu te intereseaza nationalitatea lui Cezar
  Pe mine ma intereseaza. Al dracului......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 76. Ma iubeste Niko si sunt tare fericit ...
  Moare Rh cu cruci in sange de oftica ....asta-i treaba lui ...
  Ma iubeste Niko.....

  RăspundețiȘtergere
 77. IN FOND NU NATIONALITATEA CONTEAZA.
  TIGAN SAU RROMAN
  ACELASI LUCRU !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere

 78. Mai pulane
  Ce calitati ai tu in afara de pensie ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt frumooos si Destept !!!!

   Ștergere
  2. Boule se zice ..renta militara !!
   Nu poti sa fi pensionar la o varsta ...frageda ....hi..hi...hi ...
   Pe langa asta ...muulte alte activitati aducatoare de profit (ex ..traficul cu armament )....

   Ștergere
 79. @ Cezaroiule ...ule ....pule .
  Ai inceput sa te spamezi singur.
  S-a dus Armya dracului !

  RăspundețiȘtergere

 80. Nivel de gradinita.
  Grupa extrem de mica
  Copilas cu probleme- extrem de autistic :
  "sunt tare felicit . .
  Ma lubeste Niko. Am chilotei rosii. "

  RăspundețiȘtergere
 81. @ Niko
  Cu tot respectul
  Tu chiar nu realizezi ca sateanul nu poate lega
  doua vorbe coerente ?
  De propozitii nu mai vorbesc.

  RăspundețiȘtergere
 82. Fraza tipice a sateanului mitocan, puriu si fara prea multa carte

  " Moare RH ...asta-i treaba lui "
  " RH cu cruci in singe de oftica "
  ".trebuie ..sunt obligat de insistentele pacatosului ..sa-mi public..fisa cu ..indicatori fizici si de performanta sexuala si ..nu numai !! '
  "(vorba ceia...,,bat si fut precum masina de cusut ....Singer ....!!!) "
  "Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..!
  Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi...."

  Cred ca este clar cu cine se mandreste Niko !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I-am raspuns unui tembel ...am fost foarte politicos ...mult prea politicos si elevat in limbaj ..

   Ștergere
 83. I-au dat cu tesla in outa si pe Mehedinti ..unde s-a dus sa linga dupa ce a scuipat !!
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Robert Horvath25 aprilie 2015, 11:15

  Cenzurarea mea este bine venita.
  Raman un pericol social pentru pulimea militara si civila.
  Deasemenea pentru securisti si neamurile lor.
  Care au condus si conduc Romania.
  Multumesc. Masura este asteptata si deci binevenita.
  Traiasca statul Mafiot !
  Răspundeţi
  Răspunsuri

  Anonim25 aprilie 2015, 14:01

  Buey nene,
  M-am lamurit! Esti nebun,iar cu nebunii... nu te poti pune!
  Răspundeţi

  Anonim25 aprilie 2015, 14:43

  Dacă ar fi doar nebun,da-i tolomac rău de tot! L-a făcut pe Picasso olandez...Băi RH-ule, io am făcut Istoria Artei 2 ani la rînd în clasele a 6-a și a 7-a și cunosc chestiile astea elementare. Vai de capul lui...
  Răspundeţi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath25 aprilie 2015, 17:27

   Drept de replica
   si chiar mai mulult
   @ Am terminat doua facultati de arta cu diploma.
   IATC Bucuresti ,FIT New York
   Si o scoala de corectie fara diploma.
   Am deasemenea scoala mistoului bulevardier care
   lipseste pulimii de origine sateasca.

   Ma pricep la alde astea.
   Picasso este olandez si si-a taiat urechea ca sa-si faca reclama.
   Iar Vincent era si este ca si mine un artist transilvanian.
   Voi face din Deva , un oras de care ma leaga multe amintiri neplacute
   un centru anti cultural celebru.
   Expozitia mea de rahat intitulata
   " DELA SALVADOR DALI LA DEVA "
   poate fii ignorata pe DEVA GALLERY.
   Va doresc o vizionare neplacuta.

   Ștergere

 84. Pai frumoasa @ Nicole
  Asta nu a lovit 4 clase !!!
  Si alea fara frecventa.
  Cum va intelegeti ? Limbaj
  non verbal ?
  Penibil . Si chiar mai mult .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @ Niko
   Cu tot respectul
   Tu chiar nu realizezi ca sateanul nu poate lega
   doua vorbe coerente ?
   De propozitii nu mai vorbesc.

   RăspundeţiȘtergere

   Robert Horvath25 aprilie 2015, 20:58
   Fraza tipice a sateanului mitocan, puriu si fara prea multa carte

   " Moare RH ...asta-i treaba lui "
   " RH cu cruci in singe de oftica "
   ".trebuie ..sunt obligat de insistentele pacatosului ..sa-mi public..fisa cu ..indicatori fizici si de performanta sexuala si ..nu numai !! '
   "(vorba ceia...,,bat si fut precum masina de cusut ....Singer ....!!!) "
   "Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..!
   Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi...."

   Cred ca este clar cu cine se mandreste Niko !

   Ștergere
 85. Amaratul dreak .....oare de ce nu se arunca singur la ..coioti ....????

  RăspundețiȘtergere
 86. Tare. Chiar foarte tare.
  Iata ce creiaza balega marunta de oltean foarte analfabet.
  Minunati-va !
  Minuneaza-te tovarase de viata
  Pe nume
  Niko !

  Amaratul dreak .....oare de ce nu se arunca singur la ..coioti ....????

  RăspundețiȘtergere
 87. INCULTURA ENCICLOPEDICA !
  Astept cu interes si nerabdare
  o nou propozitie.
  De fraza nu indraznesc,
  Cer prea mult !
  ANALFABETISM DELIRANT !

  RăspundețiȘtergere

 88. Ia graieste tu ceva inteligent !l
  sa arati cata
  " cultura generala " si "incultura militara "
  posezi !
  Sa te vedem
  Ce poti !
  Fa un efort !

  RăspundețiȘtergere

 89. CREIAZA O PROPOZITIE INCHEGATA !
  SUBIECT, PREDICAT ETC

  POATE TE AJUTA NICOLE !

  RăspundețiȘtergere
 90. Nu...noi mai mult comunicam prin sarut si imbratisare.Am citit intr-un reportaj ca te ajuta sa scapi de depresie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai inteles bai ...boule ! Sarut si imbratisare ......!!!!

   Ștergere

 91. @ Nicole
  Inteleg ce spui. Dar dragostea trece si apoi intrii din nou in depresie.
  Vorbesc din experienta proprie.
  Totusi sa vedem daca poate concepe o propozitie
  coerenta.
  Sper ca va raspunde cererii mele
  Speranta nu moare niciodata !

  RăspundețiȘtergere
 92. @ CEZARE DOVEDESTE CA ESTI BARBAT !
  UN OSTAS PE CAMPUL DE LUPTA
  UN EROU !

  SCOATE O PROPOZITIE DIN TINE.....
  SI VOM FII MANDRII ........

  RăspundețiȘtergere

 93. Poate se trage dela lipsa de femei.
  Onanismul nu este o crima.
  Mai ales la batranete,
  Oricum incearca sa ne impresionezi.
  O propozitie
  Ostas !

  RăspundețiȘtergere
 94. @ Nicole
  Dece nu-l ajuti? Te face de rusine.
  Va rade de el toata suflarea militara.
  Nu copy -paste.
  O propozitie nascuta din capul lui propriu.
  Oare cer prea mult ?

  RăspundețiȘtergere
 95. Amaratul dreak .....oare de ce nu se arunca singur la ..coioti ....????
  Pai asta este din scoala primara intrerupta de varioala !

  RăspundețiȘtergere
 96. @ Armya
  Spune tu militar :
  l-ai citit cand erai puradel, pe Robinson Crusoie ?

  RăspundețiȘtergere

 97. @ Nicole
  Ce vrea sa insinuieze ?
  "Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..!
  Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi...."
  Apoi
  ..hi..hi...."
  Dece si dece rade. Este ceva de ras.
  Eu cred ca e de plans.

  RăspundețiȘtergere

 98. @ Fraza este deosebit de comfuza
  Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi...."
  Deci
  - Se prezuma-
  - Nico stie ceva-
  - Si apreciaza -
  Cel mai mult ma intriga si ma ingrijoreaza
  faptul ca " Niko apreciaza ".....
  Cum poate cineva sa aprecieze
  " performante ..sexuale ...etc "
  Atat cat nu exista ?

  RăspundețiȘtergere
 99. Apoi ce intelege sateanul
  plin de intelesuri ?
  " legat de performante ..sexuale.... etc

  Mai ales ce intelege prin
  etc ?
  Poate ma ajuti Nicole !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 100. CEZAR
  25 aprilie 2015, 21:07
  I-au dat cu tesla in outa si pe Mehedinti !

  Ajutor ! Ajutor !
  Ce limba este asta ? Trimiteti dictionare !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 101. I-au dat cu tesla in outa si pe Mehedinti !
  Mehedinti inteleg
  in rest ...pula !
  O fi vreun dialect adus de emigrantii africani /

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
  2. Mai clar pentru tine ::
   I-au dat cu tesla in COAIE ....acum ii clar..??

   Ștergere
 102. Va invit pa la Arad,cu siguranta veti gasi in piata o babuta care sa isi vanda outale...gainii.Cu siguranta este un regionalism.

  dl.Robert Horvath,care este motivul real al acestor discutii fara sens?
  Din partea amandurora?
  Atat imi doresc sa stiu,

  RăspundețiȘtergere
 103. ATENTIUNE
  CA GEST DE RECONCILIERE NATIONALA !
  ROBERT HORVATH DEVA

  VA TRIMETE
  IN PREMIERA INTERNATIONALA

  FOTOGRAFIA DELA UN MARE EVENIMENT
  24 APRILIE
  2015
  FASHON BY DEVA

  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/

  DEASUPRA .....BLOG POLITIC

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 104. TEXTUL
  SUB FOTOGRAFIE

  FOTOGRAFIA TRIMEASA BLOGULUI MEHEDINTI SI ARMYA !
  24 APRILIE 2015
  NEW YORK
  IN CURAND
  DEVA PREZINTA
  NOUL MODEL INTERNATIONAL
  NICOLETA!
  ROMANIA

  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 105. @ Nicoleta
  In cazul in care fotografiile sunt autentice.
  Si nu este o gluma. Am nevoie de o dovada vizuala.
  Tu in Timisoara sau impreuna cu Cezar etc.
  Cer permisiunea sa te prezint
  printre cele mai cunoscute modele din lume

  DEVA TALENT INTERNATIONAL
  New York Tokyo Milano London

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 106. Fisa clinica a pacientului cretin Robert Hortvath:

  -simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare -agitaţie psihomotorie,
  - heteroagresivitate,
  -ostilitate,
  -atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală
  -energie crescută,
  - logoree,
  -hiperactivitate fară scop,
  -limbaj decenzurat,
  -bizarerii comportamentale,
  -delir de urmărire,
  -supraveghere,
  -mister, interpretări delirante, comportament influenţat,

  -labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn,
  - agitaţie psihomotorie, cverulentă,
  -potenţial marcat auto şi hetero-agresiv.
  -hiperactivitate,
  -suspiciozitate,
  -relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială
  -preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc,
  -tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane),
  -gîndire magică,
  -delir erotoman,
  -delir de grandoare.

  Prindeti veneticul imputit si la Balaceanca cu el !

  RăspundețiȘtergere
 107. Inca mai circula liber ?? Ascundeti ..copiii...!! Puneti mana pe ..harme - la lupa fratilor sa scapam lumea de un turbat .....hi..hi..hi ..place Rh+...???

  RăspundețiȘtergere
 108. Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

  RăspundețiȘtergere
 109. Nicoleta H.25 aprilie 2015, 21:28

  ,,Nu...noi mai mult comunicam prin sarut si imbratisare.....si muuulta dragoste !!!!
  PS..ai inteles domnul RH+.....

  RăspundețiȘtergere
 110. Robert Horvath26 aprilie 2015, 00:11

  @ Nicoleta

  Cer permisiunea sa te prezint
  printre cele mai cunoscute modele din lume

  DEVA TALENT INTERNATIONAL
  New York Tokyo Milano London

  RăspundețiȘtergere
 111. Bai ,,Pula moarta "(..hi..hi reusita comparatie !!)
  Tu crezi ca Niko ..are nevoie sa ,,plimbe chiloti pe scena ""..??
  A terminat medicina la Babes -Bolyai...bai talamba !! Ii specialist cardiolog !!
  Pupa-ti in cour ..cand sunt la mestruatie..manechinele alea ....pe care le plimbi tu la iarba verde !!!

  RăspundețiȘtergere

 112. Las ca n-ai nici patru clase si nici 7 ani de acasa,dar gura prostului adevar graieste:
  citez:

  Expozitia mea de RAHAT intitulata
  " DELA SALVADOR DALI LA DEVA "


  DC
  PS.rahat te-ai nascut,rahat ai fost, rahat esti,cacat uscat vei deveni:):)
  Răspundeţi

  RăspundețiȘtergere
 113. Se pare ca scaparam de nebun ! Il prinsara ...
  Daca pleca sa inoate in Ocean ..era dezastru ..ecologic ....

  RăspundețiȘtergere
 114. Niko
  Am incercat comform sfaturilor tale de bine
  o "reconciliere nationala ". Propunerile de film sau modeling
  au venit de la viitorul si in curand trecutul sot.
  Deci nu ramane decat sa inchid acest blog.
  Sau mai precis sa-l las sa se incida singur.
  Un editor plus un cititor .
  Acela-si singur ....un taranete
  cu nume de imparat roman.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 115. Niko
  Insfarsit am aflat amanunte profesionale despre tine.
  Felicitari.
  Este o proba definitiva
  a unei MEZALIANTE sau chiar mai mult.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 116. Fisa clinica a pacientului cretin Robert Hortvath:

  -simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare -agitaţie psihomotorie,
  - heteroagresivitate,
  -ostilitate,
  -atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală
  -energie crescută,
  - logoree,
  -hiperactivitate fară scop,
  -limbaj decenzurat,
  -bizarerii comportamentale,
  -delir de urmărire,
  -supraveghere,
  -mister, interpretări delirante, comportament influenţat,

  -labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn,
  - agitaţie psihomotorie, cverulentă,
  -potenţial marcat auto şi hetero-agresiv.
  -hiperactivitate,
  -suspiciozitate,
  -relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială
  -preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc,
  -tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane),
  -gîndire magică,
  -delir erotoman,
  -delir de grandoare.

  Prindeti veneticul imputit si la Balaceanca cu el !

  RăspundețiȘtergere
 117. UN OFITER AL ARMATEI NATIONALE
  PORNIT DELA BALEGA !
  @ Niko
  L-am rugat si chiar implorat sa creieze o o propozitie
  inchegata cu o canotatie logica.
  Iata rezultatul efortului intelectual al unui fost ofiter superior
  al armatei nationale :
  Pupa-ti in cour ..cand sunt la mestruatie..manechinele alea ....pe care le plimbi tu la iarba verde !!!
  Manechine la menstruatie ?
  Stimata doamna Horvath cum accepti asemenea limbaj conectat la distinsa
  ta persoana ?
  Apoi confunda manechinela cu vitele la pasune ....obicei de care nu poate
  sa scape.
  Intelect de pasune.....limbaj de grajd !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
  2. Robert Horvat Bozgoroiul=-atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală, au zis doctorii !
   Eu as zice: un cretin venetic, un ratat, un labagiu obsedat

   Ștergere
 118. dl.Robert Horvath ,eu inca mai sper la impacarea prietenilor Cezar si Robert Horvath.

  RăspundețiȘtergere
 119. Cezar,te rog frumos sa respecti demnitatea si reputatia acelor femeii.Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care reputatie Niko ..?? Alea ..INOADA ..puta lu RH+...pentru ca sa plimbe si ele niste chilotei pe o scena .....parol ...

   Apoi narodul obsedatul ..Rh+ se lauda ...mama ce le-am tras-o ....hi..hi..hi...

   Ștergere
 120. Cat despre anonimii...nu le citesc comentariiile. Ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 121. Ce nevasta mandra am ...si desteapta ....

  RăspundețiȘtergere
 122. EU REPREZINT ROMANIA ...
  EI DOAR
  GAURA ROTUNDA IN FUND DE CURTE !
  @ Nicoleta
  Eu am intins o mina.
  A fost respinsa.
  Apoi dupa cum observi se intine o coarda nationala
  vezi " bozgoroiul ".
  Acest lucru nu ar trebuii atins in prezenta unei doamne
  cu numele Horvath.
  Apoi eu reprezint Romania !
  La orice expozitie personala la intrare arborez drapelul
  romanesc.
  Dovada :
  Expozitia DELA SALVADOR DALI LA DEVA am pus in centrul
  un drapel romanesc stilizat.
  Deschide
  http://www.devagallery.com/
  la Exhibition

  RăspundețiȘtergere
 123. INCA O FRAZA INTELECTUALA
  A UNUI FOST OFITER SUPERIOR AL
  ARMATEI NATIONALE .....
  IN PREZENTA UNEI DOAMNE !

  " Alea ..INOADA ..puta lu RH+...pentru ca sa plimbe si ele niste chilotei pe o scena .....parol ..."

  Stimata distinsa si frumoasa doamna Horvath
  oare chiar nu realizezi ?
  Acest taranete nu va reusii niciodata
  Repet niciodata
  Sa insaileze o propozitie rezonabila create dupa absolvirea a
  cateva clase primare.
  Dau un sfat de bine
  Nu-l prezenta niciodata colegilor doctori.
  Repet Niciodata !

  Numele de Horvath nu trebuie atins de vulgul mioritic. Niciodata.


  RăspundețiȘtergere
 124. @ O noua creatie intelectuala
  de grajd :

  CEZAR26 aprilie 2015, 20:52
  Sub forma de ..FALUS ..tricolor ...

  RăspundețiȘtergere
 125. AUZITI CE SPUNE UNUL DE-AL VOSTRU

  UN SATEAN
  DESPRE SOTIA SA DOCTOR :


  Ce nevasta mandra am ...si desteapta ....bai !

  RăspundețiȘtergere
 126. @ Domna Horvath
  Ce intelege sateanul etern
  " Nevata mandra .....si desteapta ?
  Ca esti frumoasa ?
  Ca esti infatuata ?
  Limbaj greu de prins de oraseni .
  Unchiul meu doctorul Marina fostul director al Spitalului
  de boli infectioase .....Cluj
  ruda cu arhiepisopul Marina
  s-ar crucii !
  Si te-ar sfatuii
  de bine

  RăspundețiȘtergere
 127. @ Doamna Horvath
  O noua creatie
  plina de adancime
  dovedita dupa multe ore de gandire
  " mama ce le-am tras-o ....hi..hi..hi.."

  Ce o fi de ras ? ..hi..hi..hi.."

  Am trait pe la oras Cluj, Bucuresti, New York , Tokyo
  " mama ce le-am tras-o " niciodata
  orasenii intrebuinteaza alte formule
  cand se refera la actul sexual !
  ..
  Apoi are o fixatie a grajdarului ....mirosul.

  CEZAR26 aprilie 2015, 20:51
  Nu-i vina mea ca ...pute ...!!

  RăspundețiȘtergere
 128. @ Se pare ca deja are
  putere de decizie :
  " Tu crezi ca Niko ..are nevoie sa ,,plimbe chiloti pe scena ""..?? "
  Iata ce intelege un taranete despre
  Fashion World !?!
  Paris, Milano, New York, Tokyo
  Deci presupunand ca devii model
  Tu crezi ca Niko ..are nevoie sa ,,plimbe chiloti pe scena ""..??
  Oare frumoasa si distinsa Niko
  Oare nu rosesti.....de rusine !

  RăspundețiȘtergere
 129. @ Niko
  Oare nu reusesti sa intelegi
  ca sufera de syndromul
  LATARETU !
  ( Maria )

  RăspundețiȘtergere

 130. Multi din pulime incearca sa se ridice.
  Sa se mai lustruiasca. Sa vorbeasca ca domnii.
  Ca sa fii neam prost ....nu este o crima .
  Sa ramai neam prost ....DA.

  RăspundețiȘtergere

 131. ATENTIUNE !
  CEZAROIU FACE DE RUSINE UNIFORMA
  SI ONOAREA ARMATEI ROMANE !

  DOVADA
  SUS IN DREAPTA BLOGULUI ....SUTE SI CHIAR MII DE OSTASI
  URMARESC
  ROBERT HORVATH
  PE BLOGUL CEZATOIULUI !

  RăspundețiȘtergere
 132. Apel
  Pulime, Elita, Prostime,Intelectuali,
  Avem azi un ideal comun !
  Inchiderea blogului securist Cezar.
  Primul imparat roman borat si vomitat pe el.
  Boicotati Armya
  Victoria este in mainile voastre!

  RăspundețiȘtergere
 133. ORDIN DE ZI
  DUPA SARBATORIRIREA SFANTULUI GHEOEGHE .

  Iubiți ostași,

  Stați cu fruntea sus în fața faptelor voastre, a acelora care vă amenință și a Aceluia care de sus vă judecă, ne pedepsește drept și la timp pe toți.
  Lupta voastră este dreaptă.

  Va cer in aceasta zi sfanta
  Inchideti
  Blogul bolsevic Armya !

  Chem pe toti oamenii de bine
  Sa ne pisam in gura lui Cezar !
  Face-ti acest gest pentru voi si
  Viitorul copiilor vostrii !

  a se publica in Monotorul Oficial si in presa militara.

  RăspundețiȘtergere
 134. APEL
  O MANA INTINSA CATRE @ PULIME
  Acest individ face de rusine congregatia voastra formata
  din milioane de neoameni. Nici macar sa injure nu are pricepere.
  Borati si mai putini borati. @Anonimi si @ Anonime.
  Din pacate avem o patrie comuna.
  Treziti-va din laba stramoseaca !Opliti manglitul pentru o clipa. !
  A venit primavara. Lebedele nemancate aluneca pe apele albastre.
  Scoateti paltonasele rosii !
  Clopotele prea tarziului au inceput sa bata.!!!

  RăspundețiȘtergere
 135. @ NIKO
  AUZI DOAMNA DOCTOR
  " SUNT GRIZONAT "
  TARE DE TOT
  CEA MAI TARE !

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!