Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 7 martie 2020

REMEBER  2016 ..Toamna spre ..Primavara !!!

DAAAAA   ...NOI VREM PENSIE MILITARA , DAR CALCULATA DUPA MODELUL ARMATEI SUA - FARA  IMIXTIUNI SI JMECHERII ROMANESTI...!!!

                                                            Continuam analiza si facem referire la cel mai gretos personaj , la propiu si la figurat..."domnul T-2 MaKiSS"  !
Acest individ scabros , care ne fute mortii..mergand personal in cimitire , unde le mai suge si ..nasul injura si blestema Armata ..Guvernul si cam tot ce tine de Romania ..!!
In paranteza fie spus  ,.ati intalnit vreun individ cu sangele lui Atilla in vene sa nu injure romanii si Romania ??? !
In acelasi timp daca se poate , sa suga cat mai tare la tata ..tarii , daca se poate la patru tate odata..!
Acest individ a iesit BENEVOL din Armata  prin 1998...cu o pensie calculata dupa Decretul lui Ceausescu...
Are deci o vechime de cel mult 20 de ani cu scoala cu tot!
A aparut L-164,,si individul a vazut cum colegii sai se capatuiau bine de tot ..pe niste conditii cel putin dubioase...mult asemanatoare L-223..
 Dupa mai multe zvarcoliri L-164..este aruncata pe buna dreptate la gunoi..!
                                              Vine L-119..pe baza de contributivitate..care mai pune cat de cat lucrurile la punct si individul scarbos , datorita unor sporuri dubioase....se trezeste cu o pensie de vreo trei ori mai mare ..adica vreo 4000,00 lei
O perioada treaba-i buna si mizerabilul ne radea la toti in nas....
Vin alte vremuri ! 
                                 Alti fomisti -  cu preponderenta ..albastrii in cerul guri..care  il manipuleaza abject pe PONTA - prim ministru..ce se ascundea prin ..buncarele de la M-100..si scot pe piata L-223 - care URMA SA LE ADUCA  ...CINCI CIFRE PE CUPON..!!
Concret - Jegul nostru..se viseaza ca de la 4000 (putin ,,muritor de foame ! )..sa salte pe la ..15,000 lei!!!
Deja nu mai aveam loc de idiot...asta cam de acum vreo 3 ani in urma..!!
                                                        Personal i-am spus frumos sa nu viseze ca-s ABERATII..CARE ODATA CE VOR INTRA IN CALCULATOARELE MINISTERULUI DE FINANTE..vor inrosi toate sarmele..care se vor topi instant...
Acum individul..urla si injura....
Asta nu ar insemna nimic...dar in incercarea DISPERATA de a indrepta situatia ..MApN..pe mana cu politicul a lovit cu putere in marea masa a rezervistilor nevinovati de absolut nimic..!

Rezultatul :
- suntem decuplati de la orice crestere operata in veniturile activilor !
- suntem privati de la orice legatura cu cresterea - punctului de pensie sau indexare..!
  -ne este RECALCULATA pensia obtinuta pe contributivitate si la peste 85 % dintre rezervisti sunt operate scaderi masive mergand pana la MII..lei..!!  
 In concluzie , pot aprecia ca fredonarea refrenului ce urmeaza este total justificat:
 Frunza verde matostat ,
"T-2 MaKiss" cu gasca lui , 
Ne-au bagat vere in kkt !

vineri, 6 martie 2020

 18 februarie 2020

Costurile războiului din Afganistan: 157.000 de morţi şi un trilion de dolari. A meritat?

Florin Jipa
•mai mulţi contractori morţi (3.800) decât militari străini (3.400) •400 lucrători NGO şi 67 de jurnalişti ucişi •147.000 de afgani şi-au pierdut viaţa (64.000 forţe de securitate, 43.000 civili şi 42.000 insurgenţi)
Sursă foto: Ceremonie de repatriere a doi români morţi în Afganistan.
Atacul din 11 septembrie 2001, iniţiat de organizaţia teroristă Al-Qaeda, sprijinită de guvernul taliban, a luat viaţa a 3.000 de americani şi a declanşat Războiul contra terorismului, la care au participat activ şi militarii români.
Acum, când conflictul din Afganistan se apropie de final, să vedem un scurt bilanţ: proape 157.000 de morţi şi un trilion de dolari cheltuiţi în conflictul de peste 18 ani, cel mai lung din istoria SUA, conform unui studiu realizat de Universitatea americană Brawn, preluat de presa internaţională.
Cele mai multe pierderi au fost din rândul forţelor de securitate afgane cu peste 64.000 de morţi. Pe locul doi se situează decesele în rândul civililor, 43.000, după care cele din forţele insurgente cu 42.000.
Interesant este faptul că în Afganistan au murit mai mulţi contractori – civili angajaţi la firme care au contract cu armata americană (3.800), decât militari aliaţi (peste 3.400, din care 2.300 americani). În acest moment, conform ultimului raport al Pentagonului, în Afganistan sunt în jur de 22.000 de militari aliaţi şi parteneri şi peste 24.000 de contractori civili.
Un număr impresionant de victime s-a soldat în rândul NGO-urilor, peste 400 de decese, dar au fost omorâţi şi 67 de jurnalişti.
Reprezentanţii talibanilor au anunţat luni finalizarea unui acord de încetare a focului cu SUA, care ar putea fi semnat la sfârşitul acestei luni, la Doha.
Şi oficiali americani de rang înalt au confirmat, vineri, că s-a ajuns la un acord cu reprezentanţii talibanilor pentru un armistiţiu în Afganistan.
Acordul prevede reducerea violenţelor timp de şapte zile, după care ar urma 10 zile de negocieri intra-afgane pentru stabilirea viitorului acestei ţări.
Talibanii vor trebui să se delimiteze de celelalte grupuri teroriste, precum Al-Qaeda şi Stat Islamic.
Ar urma, într-un scenariu optimist, retragerea treptată a forţelor internaţionale, eliberarea prizonierilor talibani şi militari, stabilirea paşilor politici şi administrativi pentru reconciliere.
Într-un scenariu negativ s-ar întâmpla ca acum 30 de ani când, după retragerea trupelor sovietice din Afganistan, a izbucnit un război civil între diferiţi combatanţi.

Principalul obiectiv al SUA pentru Afganistan îl constituie reconcilierea forţelor guvernamentale cu talibanii, iar reprezentantul SUA, Zalmay Khalilzad, este responsabil cu negocierile cu talibanii şi ajungerea la o înţelegere care să garanteze că teroriştii nu vor mai ataca din Afganistan alte ţări.
Pe parcursul anului trecut au fost nouă rânduri de întâlniri cu talibanii şi chiar se ajunsese la o înţelegere în toamnă dar, înainte de-a fi semnată, Donald Trump a anunţat, în urma unui atac taliban care s-a soldat cu victime militari americani, dar şi unul român, că nu va accepta nicio înţelegere până când nu vor înceta atacurile talibane.
Şi după semnarea acordului de încetare a focului, pericolul pentru militarii noştri nu se termină, deoarece, pe lângă talibani, în Afganistan mai sunt alte peste 20 de organizaţii teroriste, fiind ţara cu cea mai mare concentraţie de terorişti şi extremişti din lume.
În medie, forţele insurgente iniţiază peste 1.000 de atacuri pe lună împotriva forţelor de securitate afgane şi internaţionale.
Armata americană are aproximativ 13.000 de militari în Afganistan, în cadrul misiunii FREEDOM’s SENTINEL, cu misiuni anti-teroriste şi de instruire şi consiliere a forţelor de securitate afgane.
Dintre aceştia, peste 8.000 din militari fac parte din misiunea NATO RESOLUTE SUPPORT, care are 17.000 de militari.  România este a şasea ţară contributoare, cu aproximativ 800 de militari, după SUA (8.500), Germania (1.300), UK (1.100), Italia (900) şi Georgia (870).
SUA este şi ţara cu cele mai multe victime, peste 2.300 de militari pierzându-şi viaţa în acest conflict, din cei peste 3.400 de militari străini căzuţi la datorie pe teren afgan.
România a fost prezentă neîntrerupt în Afganistan din anul 2002, unde s-au rotit peste 30.000 de militari.
Pierderile umane ale României în Afganistan se ridică la 29 de persoane, 27 de militari activi şi doi în rezervă, ce lucrau la momentul decesului, unul pentru ONU şi altul pentru MAE.
Ţara noastră a cheltuit sume uriaşe pentru sprijinul misiunii, aproape 400 de milioane de euro doar pentru diurnele militarilor, la care se adaugă cele logistice (transport, muniţii, mentenanţă, cazare, masă etc).

joi, 5 martie 2020


ANALIZE
Sa primesc un link scurt
6337201
”Există tehnici care au creat armate fără uniforme care funcționează la comandă, se desfășoară o campanie de mailuri otrăvite împotriva României”
BUCUREȘTI, 4 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Aseară, Claudia Țapardel, unul dintre cei mai activi și implicați europarlamentari români, a dezvăluit existența unei adevărate armate ”fără uniforme” care funcționează la comandă la Bruxelles și care lovesc în România.
”La Bruxelles, de doi-trei ani, se desfășoară o campanie de mailuri otrăvite împotriva României care vin fie de la cabinetele eurodeputaților români gen Macovei, Preda etc. sau a unor asistenți români de la alte cabinete”, a spus Claudia Țapardel.
Totul a plecat de la o scrisoare trimisă în 2017 de premierul (pe atunci europarlamentar) Viorica Dăncilă, în care le explica membrilor Parlamentului European care era realitatea privind celebra Ordonanță 13.
Imediat, spune Țapardel, o consilieră a europarlamentarului britanic Andrew Lewer (Conservator, partidul Theresei May), Ileana Grigorescu, a trimis un mail tuturor membrilor  PE, prin care ”desființa faptele prezentate de Viorica Dăncilă”.
”E o campanie otrăvită generată chiar de eurodeputații români”, a declarat Claudia Țapardel în emisiunea ”Subiectiv” realizată de Răzvan Dumitrescu.
Prezent în studio, europarlamentarul Mircea Diaconu a confirmat existența ”unei armate fără uniforme care funcționează la comandă”, dar și atacurile la adresa României.  
”Pleacă un text, un subiect, cu aproape aceleași cuvinte și se împrăștie - aceasta este tehnica”, a spus Diaconu. ”Cum poți să-l oprești? Fake news este peste tot. Vin mailuri, zboară... dar nu poți să interzici nimic!”.
”Există tehnici care au creat armate fără uniforme care funcționează la comandă”, au conchis cei doi europarlamentari, dezvăluire care, fără dubii, ar trebui să facă obiectul unei anchete internaționale, în contextul în care aceasta afectează atât țări ca România, dar pun în pericol și decizii internaționale.
Și, nota bene, aceste ”armate” sunt susținute de grupuri de la Bruxelles, unele în legătură directă cu activitățile lui George Soros, așa cum a reieșit din diverse anchete și dezvăluiri din presa internațională.

miercuri, 4 martie 2020

RO..EXIT....----------------------------------------------By GELU VISAN !!

ROEXIT!

” În jurul datei de 20 Februarie am aflat că s-a luat decizia ca Florian Coldea să fie numit Directorul Colegiului European de Informații, o Suprastructură de Informații, anunțată de Macron din 2017, imediat după demiterea lui Coldea din SRI.
La nici o Săptămână, pe 26 Februarie, la Zagreb, Consiliul European a decis Înfințarea Colegiului European de Informații. Formalizarea înființării Colegiului s-a făcut după ce Macron a fost sigur că această structură va fi condusă de Florian Coldea. Prezența săptămânală a lui Coldea la Bruxelles și la Strasbourg, după ce nu a mai fost Șeful SRI, este cunoscută. Mai mult, Florian Coldea s-a arătat în ultima vreme în ținută de gală la diverse evenimente, pentru a da un semnal puternic că revine.
Nu numai atât: Vine și cu două arestări la pachet: Mircea Beuran și Sorina Pintea, în amândouă Florian Coldea fiind cel care a coordonat arestările. In cazul lui Beuran decizia de arestare s-a luat la Zalău într-o ședință mixtă de partid-securitate, iar în cazul Sorinei Pintea, Coldea a executat-o direct printr-una din firmele pe care le controlează.
Scriam în postarea de ieri că Privatizarea Casei Naționale de Sănătate, Perla Coroanei, este de fapt miza Vânzării Sănătății și va activa toți “greii” deciși să rupă o halcă cât mai mare din jaful ce va urma. Intr-un interviu, pe lângă faptul că s-a opus Privatizării Sănătății, Beuran a spus că CNAS este “Cea Mai mare Bancă din România” Ce nu știa sau nu a spus Beuran este faptul că CNAS este Banca lui Coldea, Sistemul de Achiziții din Sănătate fiind controlat de el și firmele înființate de el. Arestările lui Beuran și a lui Pintea sunt un fel de “Marcare a teritoriului”, de semn la locul faptei pe care Coldea îl lasă cu mesajul: – M-am întors!
Am spus-o de nenumărate ori, peste 90% din achizițiile spitalelor sunt controlate de SRI-ul lui Coldea, iar execuția lui Pintea, un caz-școală, este făcută chiar de unul din oamenii lui Coldea, care, deodată, după ce a făcut afaceri de zeci și zeci de milioane de euro, cu toate spitalele, inclusiv cu SRI, s-a autodenunțat și a denunțat și pe alții. Dacă în cazul Beuran, Coldea a lucrat prin Ungureanu, membru propriului partid pe care-l conduce, Beuran având montată inclusiv tehnică în birou, în urma scandalului provocat prin expunerea lui Ungureanu, în cazul Pintea a acționat direct, printr-una din multele firme pe care le controlează. Amândouă arestările s-au făcut prin denunțători care au “dat buzna” în sediul DNA și au spus că au dat sau vor da mită.
Ce vrea de fapt Coldea și USR-ul, partidul său-, dar și Macron, “nașul” USR-PLUS, cel care l-a reinventat pe Coldea, în România și Europa?
În planul de vânzare a României, Franța vrea și ea o buucată cât mai mare din prada ce va urma, în mod special CNAS, zona fiind controlată sproape exclusiv de firmele lui Coldea, iar în planul politicii UE vrea să controleze UE și adversarii SUE, cum ar fi Polonia Slovacia sau Grecia, nesemnatare ale înființării Colegiului European de Informații, printr-o structură Europeană de tip Securistic. Înființarea Colegiului European de Informații este ideea lui Coldea pusă în practică imediat ce a fost demis de Helvigh, și apare ca o continuare, chiar replică la Parchetul European condus de Germania. Numirea lui Coldea era o formalitate, el fiind cel care l-a imaginat și pus în practică, el a convins Serviciile Secrete din țările semnatare să fie de acord, fapt care s-a și petrecut acum o săptămână.
Scriam acum câteva luni de încercarea de demitere a lui Helvigh, care a venit pe o filieră influențată masiv de Coldea, despre care o să vorbesc la un moment dat. Planul a fost atât de bun, încât doar o greșeală de tactică și faptul că a fost expus -și nu numai-, a dus ca el să fie un pic amânat. Îl anunț încă odată că suntem aici, dar că nici Trump nu e atât de prost, să nu știe ce face aripa Democrată din CIA, indiferent câte îmbârligături ar face Coldea să-i convingă și pe Conservatori.
Deocamdată atât. Reintrarea lui Coldea masiv în Jocul de Putere din România se face de data asta printr-o funcție extrem de importantă în Europa și este o colaborare win/win
• 1) Coldea îl ajută pe Macron să controleze țările care se opun Progresismului Soroșisto- Macronist și SUE.
• 2) Echilibrează raportul de forțe între Germania, care are prin Kovesi Parchetul European și Macron care va avea Serviciul Secret de Informații al UE.
• 3) In România, partidul lui Macron-Coodea-Ardelean, USR-PLUS trebuie să ajungă la putere, dar motivația cea mai importantă sunt banii,
• 4) Principalul Beneficiar al Vânzării Sănătății trebuie să fie Coldea, care-l controlează/ șantajează pe Costache prin Ungureanu, dar și Franța, care trebuie și ea să se înfrupte din CNAS, nu numai Germania lui Merkel, ca dealtfel la toate celelalte vânzări, pentru că inițial Aeroportul trebuia să ajungă la Francezi, ca și altele, iar Iohannis îi pune pe masă lui Merkel tot, adică sute de miliarde de euro. Macron, ca și americanii sunt “săriți” la jaf de Merkel și Iohannis- care le mai face și partidul praf ( USR-PLUS) motiv pentru care grăbește numirea lui Coldea pentru a controla o parte mare din cătușele politicienilor.
Și pentru că veni vorba, politicienii români nu există în acest joc, fiecăruia i se flutură cătușele în față, sau unii, ca Ciolacu de exemplu, sunt atât de proști că nu știu nici pe ce lume sunt. Dovada? Ce ați aflat dumneavoastră, cititorii, astăzi, au aflat și ei odată cu dumneavoastră. Cum în cazul Helvigh i-am dat una sănătoasă lui Coldea, o veche “cunoștință” a mea, îl anunț că tocmai a aflat lumea ce vor să facă și că nu sunt chiar singuri pe teren.”
Gelu Visan

luni, 2 martie 2020

sorina matei
După ce, ieri, a prezentat o serie de întrebări care ridică semne de întrebare privind flagrantul organizat de procurorii DNA în cazul Sorinei Pintea, jurnalista Sorina Matei anunță o nouă bombă în dosarul fostului ministru.
"293. CPP.
La Pintea, NU EXISTĂ procesul verbal obligatoriu de constatare a infracțiunii “FRANGRANTE” în birou. Pentru că nu s-a putut constata ”FRANGRANTUL”. Există doar un proces verbal de percheziție. Că doar aia s-a putut face. Dar e FRANGRANT. 
La denunțătorul Vodă prin lobodă, EXISTĂ însă procesul verbal obligatoriu de constatare a infracțiunii “FRANGRANTE” din parcare. Dar a dispărut cu totul Vodă denunțătorul din comunicat că azi avea treabă că mai avea baterie și firăraie. 
“Frangrant în 2 pași”. Pas cu pas", scrie Sorina Matei pe Facebook.

duminică, 1 martie 2020



Aliaţii au instalat un laborator militar ultrasecret în Canada, în cursul celui de al Doilea Război Mondial, pentru a fabrica o armă biologică de distrugere în masă, potrivit unui documentar difuzat marţi seara de postul public de televiziune, Radio-Canada, citat de AFP şi Mediafax.
Oameni de ştiinţă canadieni s-au adunat în mare secret, în 1943, pe Insula Mare de pe fluviul Sanit-Laurent, situată în provincia Quebec, pentru a produce cantităţi importante de antrax şi de cărbune bacterian, care urmau să fie utilizate, ulterior, la fabricarea de bombe.
Crearea unei arme biologice, numită Proiectul N, era unul dintre cele trei mari secrete de război, alături de cercetări privind bomba atomică şi decriptarea mesajelor germane, potrivit documentarului.
În perioada respectivă, Aliaţii se pregăteau pentru un război bacteriologic împotriva Germaniei naziste, iar premierul britanic, Winston Churchill, dorea să obţină o jumătate de milion de bombe cu antrax.
Însă laboratorul candian s-a confruntat cu probleme de producţie a bacteriei, cercetările de pe Insula Mare fiind încheiate în august 1944, iar misiunea fiind preluată de laboratoare americane. Doar 5.000 de bombe cu antrax vor fi trimise, ulterior, în Anglia, până la sfârşitul războiului.
În pofida dificultăţilor, laboratorul canadian ar fi produs aproximativ 70 de miliarde de doze mortale, suficient de puternice pentru a distruge de 30 de ori întreaga populaţie a lumii din acea perioadă.
Referitor la produsul de laborator, "ei l-au dus în mijlocul fluviului Sanit-Laurent, iar din câte îmi amintesc au amestecat antraxul cu un solvent şi au lăsat acest amestec deopate, pentru o vreme. Ulterior, au aruncat totul pe fundul apei", a declarat, în cadrul documentarului, un cercetător din acea perioadă, Thomas Stovell.
Insula Mare este locul unde au fost ţinuţi în carantină zeci de mii de imigranţi, mai ales irlandezi, în secolul al XIX-lea.