Google Website Translator Gadget

joi, 5 martie 2020


ANALIZE
Sa primesc un link scurt
6337201
”Există tehnici care au creat armate fără uniforme care funcționează la comandă, se desfășoară o campanie de mailuri otrăvite împotriva României”
BUCUREȘTI, 4 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Aseară, Claudia Țapardel, unul dintre cei mai activi și implicați europarlamentari români, a dezvăluit existența unei adevărate armate ”fără uniforme” care funcționează la comandă la Bruxelles și care lovesc în România.
”La Bruxelles, de doi-trei ani, se desfășoară o campanie de mailuri otrăvite împotriva României care vin fie de la cabinetele eurodeputaților români gen Macovei, Preda etc. sau a unor asistenți români de la alte cabinete”, a spus Claudia Țapardel.
Totul a plecat de la o scrisoare trimisă în 2017 de premierul (pe atunci europarlamentar) Viorica Dăncilă, în care le explica membrilor Parlamentului European care era realitatea privind celebra Ordonanță 13.
Imediat, spune Țapardel, o consilieră a europarlamentarului britanic Andrew Lewer (Conservator, partidul Theresei May), Ileana Grigorescu, a trimis un mail tuturor membrilor  PE, prin care ”desființa faptele prezentate de Viorica Dăncilă”.
”E o campanie otrăvită generată chiar de eurodeputații români”, a declarat Claudia Țapardel în emisiunea ”Subiectiv” realizată de Răzvan Dumitrescu.
Prezent în studio, europarlamentarul Mircea Diaconu a confirmat existența ”unei armate fără uniforme care funcționează la comandă”, dar și atacurile la adresa României.  
”Pleacă un text, un subiect, cu aproape aceleași cuvinte și se împrăștie - aceasta este tehnica”, a spus Diaconu. ”Cum poți să-l oprești? Fake news este peste tot. Vin mailuri, zboară... dar nu poți să interzici nimic!”.
”Există tehnici care au creat armate fără uniforme care funcționează la comandă”, au conchis cei doi europarlamentari, dezvăluire care, fără dubii, ar trebui să facă obiectul unei anchete internaționale, în contextul în care aceasta afectează atât țări ca România, dar pun în pericol și decizii internaționale.
Și, nota bene, aceste ”armate” sunt susținute de grupuri de la Bruxelles, unele în legătură directă cu activitățile lui George Soros, așa cum a reieșit din diverse anchete și dezvăluiri din presa internațională.

9 comentarii:

  1. Cu scuzele de rigoare....doar pana il prind astia pe Balaoachesul de Hurzicati si ii baga labele in menghina ..MODERAREA COMENTARIILOR !

    RăspundețiȘtergere
  2. Să-i bage "bijuteriile" la menghină nu labele!

    RăspundețiȘtergere
  3. H de nebuni nr. NOO10:37

    In atențea domnulu Viurel care este, care s-a ușkit fără bilet de voe, noaptea ca hoțîî, de la camera de zgardă a Spitalulu Clinic de Psiho-Cucu la mansardă nr. Noo: domnu Viurel, care bântoiț pe bloguri după mue, dacă până la ora 11 a.m. nu vă prezentaț orjent să vă-nbrăcaț cămeșoiul și să vă loaț medicamentațea, o să hiț dat in ormărire jenerală !
    Conducerea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim18:47

    Pai cine sa te ia in serios, daca esti sarit de pe fix ?
    Ca sa nu mai zic ca, in viata mea, nu am vazut un grobian mai dezgustator decat tine !
    Esti bolnav, nene.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui sa fiu fericit ! Te anuntam inca de acum 5 ani..de aceste ghisefturi
    ACTIVII..VOR FI CEI MAI APRIGI DUSMANI AI REZERVISTILOR !! ESTE?..ESTE..
    VOI SEDUSI DE 223 SI MANGALITA SLINOASA..NU SI NU
    GRAV II CA INCA MARSATI PE ACEIASI IDEIE..

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o cu totul alta parere !
    Daca se va face ceva se va face tot cu Ciuca
    Are sange kaky..
    Nu mai este activ!
    Ordonanta care.i poarta numele precum si Anexa ..2 depasesc orice alte incercari
    Pe asta trebuie mers..cu Ciuca in frunte...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred...ceva va fi
    Cee??..vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca sa vezi......
    Aia ii pagina de FB...nu blog...

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!