Google Website Translator Gadget

joi, 9 iunie 2022

Puntaru Ionut ndpoeSrtos446u056ctg79g26t019 h 3l0tl 8 ut5fg9 · Ohooo, atenție la China!!!! China masează masiv armată în regiunea Manchuria și anunță exerciții la granița cu Rusia. Să nu uităm că rușii, după al doilea război mondial, au "uitat" să dea înapoi Chinei regiunea pacifică după ce au împins japonezi afară. La destrămarea URSS, au promis că discută dar au "uitat". Acum să luăm acest conflict cronologic: Putler se duce în China și probabil îl informează pe "Chinez" că invadează și v-a cuceri Ucraina în ~3 săptămâni. Putler are probleme și cere ajutor de la China ( cere mâncare pentru soldați), China se face că plouă. Sancțiuni bancare impuse de Occidentali, China zice că nu impune sancțiuni, dar în schimb toate băncile private Chineze respectă sancțiunile Occidentale(~90 % din sistemul Chineză bancar) Putler trimite toată armata/echipamente din Vladivostoc înspre Ucraina. Putler cere piese de schimb pentru aviație, China zice că nu are așa ceva. China face un exercițiu militar lângă Taiwan, Biden se întâlnește cu "Chinezul", totul se calmează și după o săptămână, China masează masiv armată la granița cu Rusia, Japonia dă voie navelor de război Chinezești să alimenteze în porturile Japoniei pentru acest "exercițiu". Oare chiar o să vină salvarea de la China?

166 de comentarii:

  1. Băh ejnebun? Tocmai când CTP A criticat o STIRE FALSĂ la Digi tv...a fost concediat mă!😂Nu mai era CAP LIMPEDE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilie de la sculărie10:12

    Buei, da din ce publicațíe importantă o hi scos știrea, Puțaru ăsta, de care n-am aozit nevăr ? Din Arici Pogonici ? Luminița ? Cutezătorii ?
    Eo crecă tre să hie frun apropiat de-a lu Sizăr Muci pi Kept, că prea se aseamănă, ca nivel de erudiție.
    ======================================
    Peseu:
    Și, mnă dimineața !
    La ceokuri să me-o loaț,
    Ca să vă tae greața !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ză Uăriăr Țizăr10:22

    Vnimane, pajalusta !
    S-a găsit Tabul Cezăroiului, ăla perdut în cucuruzul din dosul pieții, fapt ce a cauzat promovarea marelui războinic, direct comandant general adjunct Gheazeu Motorizat (și locțiitor responsabil cu evidența caprelor însărcinate) !
    ==================================
    https://www.stiripesurse.ro/stugna-p-arma-surpriza-ucraina-tancuri_2421785.html
    ==================================
    Slava Cezaris !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ghetreiu10:33

    Peseu: vrusăi să merge și eo la întâlnirea Ghe3, de la casa centrală, da nu m-a primit în sală, pe motiv că sunt un potențial pericol din cauză de ploaskă. A zis bagabonțîî că și așa au o gremadă de crăcănaț, care se cacă pe ei, la figurat, așa că nu le mai trebo încă unul, care să se cace pe el, la propriu !
    Ce oameni bre !
    Da-l văzui pe Viurică p-acoalea, care nu poate fi ratat, din cauză de pantaloni de fresco, burtă revărsată și pălărie gospodărească, așa că așteptăm știri pe surse de la domnia sa !

    Ura, trăească șăfii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Transmiteti de pe teren...live!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Etnogenezicu11:28

      Așa este ! Din păcatelea ăsta este adeneul poporulu român ! Fără zăbală în gură și bici la cur, nu faci nika prin colonia asta !
      La ce te așteptai să iasă, după colonizarea Daciei cu toți tâlharii, ucigașii, răzvrătiții și veneticii Imperiului Roman !
      Păi nu ? Imperiul s-a descotorosit de ei și, uite așa, dând cu foc la bucile văduvelor dacilor hăcuiți, am rezultat noi, bravii urmași ai lui Traian cel drept !

      Ștergere
    2. don Kazdîrov11:31

      Peseu: noroc că nu fu Cezar Imperatore șăfu etnogenezei, că ieream mai ai dreacu dăcât ăia din Cecenea, alu Parmezan Cazdîrov !

      Ștergere
    3. Tu.va in gura de oțomani..100 de capete paduchioase taiam pe zi
      Cu vina sau fara vina...💀☠😈👿

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  7. Glumețu dă la Otobază12:03

    Pe surse: se dau lupte grele, în spețial între Ghe3, că decidenții se cacă pe ei de râs, la ce cloanță au gropanii !
    Vă spusăi și ieri, zero barat !
    Posibil să fie niște firimituri, însă după cum vrea mușkiul lu activu, care e la botoane, și nu dupe închipuirile zdrongarilor, gropanilor și a altor gaki !
    Unii dăjea îș fac simulări, dupe modelul ăla de calcul care circulă pe net, de au ajuns să cheme Smurdul, de fericire !
    Bă, dacă nici dupe atâția ani de fraiereală încă nu v-ați convins că totul e o fumigenă și că unii trebo să mai mimeze, din când în când, câte ceva, ca să-și justifice indemnizațiile, luate din cotizațiile unor idioț, sigur steț irecuperabili !
    Nu că ar hi rău să spermi, însă nici să pui botul la toate prostiile, în vremurile astea grele, în care toț vor bani, iar banii care mai sunt abia de mai ajung clientelei de partid și de stat !

    Slava ! Victorie !
    Trăiască Peleics 199, care ne dă lapte, carne, brânză, OO !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ifrim 212:13

    Vă salută mojiu, regulamentar, cu privirea-n față, peptul scos și corpul ușior aplecat ! Plec la ombreluțe, că se adună boșo. S-ar putea să aive și alte informații, freș ! Acu, până apucă să bea primele halbe, că, de la a 2a, dracu-i mai înțelege ! Plus că mai mult scuipă, decât vorbesc, de zici că-i un umidificator de aer, la masa lor !
    Să hiț cominț !

    Slava Cezarikă & Viurea

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim13:09

    Toate amendamentele atasate PLX199 au fost agreate de majoritatea celor 11 organizatii si studiate de ministru si prim ministrul (nostru) in prezenta jienilor rosii ,acceptate , trimise la CD si apoi se va emite un OUG de aplicare imediata, eu le am centralizate ,ordonate dar nu vreau sa dau palpitatii onorabilului adm.
    Astazi G3 , ca sa se ba(li) ge in seama a adunat sleahta de gura casca, cu toate ca stia despre mersul documentatiei dar cum altfel ar fi iesit Gligor si gropan in evidenta precum latzelul din barba popii decat invitand o mare oficialitate in persoana lui George Simion.Nu le-a iesit pasienta dar la viitoarea adunare il invita pe Putin si Biden daca nu moare pana atunci(cum cine ala al nost cu parkinson in...gandire).

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim13:10

    Au facut kktul praf, i-au dat o palma si li s-a lipit de degete, acuma isi ling deshtele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim13:11

    1. Aplicarea, in integralitatea sa, in forma promulgata, a Legii 223/2015 si abrogarea amendamentelor aduse ulterior prin OUG-uri;
    2. Aplicarea, in integralitatea sa a Legii 153/2017, in forma promulgata;
    3. Aplicarea in integralitatea sa, in forma promulgata a Legii 127/2019;
    4. Amendarea Legii 168/2021, in sensul acordarii echitabile a drepturilor de veteran tuturor militarilor si politistilor care au indeplinit misiuni de lupta si in tara, nu numai in strainatate;
    5. Stabilirea, conform legii, a unui VRS unic pentru toate categoriile de salariati, actualmente discriminate fata de judecatori;
    6. Scoaterea rezervistilor si militarilor in retragere din sfera de competenta a ministerelor Muncii, Finantelor Publice si a comisiilor de munca parlamentare, deoarece nu au avut contracte de munca normata, ci de prestare a activitatii la ordin, au avut contributii, inclusiv la pensii, direct la bugetul de stat, au fost si sunt platiti din cota rezervata, conform tratatului de aderare la NATO, Apararii;
    7. Modificarea prin amendamente a prevederilor legilor 153/2017 si 127/2019, in sensul recunoasterii, prin salarizare si calculul pensiei a obligatiilor, riscurilor si privatiunilor civililor angajati in structurile militare;
    8. Renegocierea PNRR, cu scoaterea pensiilor militare de stat, definite drept ”ocupationale”, din procentul prevazut, de 9,4% din PIB, deoarece au alt statut juridic si alta sursa de finantare;
    9. Revizuirea OUG 130/2021 in sensul acordarii sporului de 10% tuturor pensionarilor, civili si militari si neimpunerea la plata CASS a rezervistilor si militarilor in retragere (indiferent de anul trecerii in rezerva) care, prin legile-statut, au asigurata gratuitatea actului medical, pentru ei si familiile lor, in policlinicile, spitalele si centrele de recuperare si tratament proprii;

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim13:14

    https://www.snppc.ro/uploads/fisiere/articole/PLX-199-2020.pdf?fbclid=IwAR2fYvwkzQQC9ewzeVl4CbMQ5whdQZpnn7qW1V-CWCS-WMDfu42AuEpstKA

    RăspundețiȘtergere
  13. Ideile lu Zdrongaru si nu numai..
    In general a "fortelor"aeriene..si navale..fara avioane si nave..care au intrat in NATO..CU PULA..PULA..PULAAAA..ZICE FRUMOASA SABRINA
    VIR FACE KK.TUL PRAF
    5 ANI NU S.A ADOPTAT SI HOP ACUM...
    ESTE O TEHNICA ..DE A NU MODIFICA NIMIC
    DOMNUL DÎNCU....NU VA LASATI IVALUIT DE DUSMANI!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim13:38

    Aleea Japka Estem!
    Asa ca tu o sa belesti pula ciobane, cu toate ca si tu,la cat esti de prost vei primi cam 60% in plus la amarata ta de pensie de plontoner!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:40

      Ajungi cam la 5500-6200 net, adica contravaloarea la 3000 de kakarezi din proverbul ala cu iezii si mezii.

      Ștergere
    2. Pe Plx.199...daaaaa

      Ștergere
    3. Anonim13:57

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  15. Bagati in computer..si vedeti ce iese..aiuritor de mult..pentru un colonel sa zicem de aviatie
    Tineti cont ca se va ap
    lica si militienilor de toate categoriile care Acum au de 3x..maI mult ca MFA..DATORITA SPORURILOR ACCEPTATE
    VOR AVEA DE INCA 3 XMAI MULT
    DECI FIRE ROSII..LAMPI ARSE TRANZISTOR TOPITI
    IMPOSIBIL DE APLICAT...
    DE FAPT EI STIU..DAR..MARSEAZA PARSIV !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:42

      Ti se pare ca esti destept dar esti mult mai prost ca oaia care se kaka in lapte.Nu-i asa cum se exprima bostanelul tau sec si umplut cu rumegus, vor fi niste limitari si bareme,aici nu-i ca la sambra caprelor!

      Ștergere
    2. Baga limitarile...sau ai uitat !

      Ștergere
    3. Anonim13:51

      SUNT BAGATE ,BAGA-TI-AI DESH'TUL IN PIZDA CAPREI.

      Ștergere
  16. Prostii..precum KISS..se bicura...asa se bucurau si acum 5 ani
    Au luat.o in mîna...din pacate si toata Armata...de vina desigur Lov🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:48

      Si nu-mi mai stalci numele ca-ti iau toti iezii zalog, my name is KIȘ

      Ștergere
    2. Anonim13:49

      E ka kum eu ti-as spune PRĂȘTINA in loc de PADINA

      Ștergere
  17. Anonim13:46

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cine isi poate imagina ca in situatia data ..cu granita deja in razboi Prim Ministru si Comandantul suprem vor fi de akord sa dea cam 2 din 2.5 %..pentru pensii..este cel putin CRETIN..si asta ..NU ODATA..ci lunar....

    RăspundețiȘtergere
  19. Si apoi in aceasta SITRUATIE CONCRETA..NU MAI POATE FI VORBA DE REPARAREA NEDREPTATILOR CI FOARTE CLAR ..IMBUIBATII CU 5 CIFRE PE CUPON VOR DEVENI SI MAI SUPERIMBUIBATI cu 5 CIFRE dar prima se va schimba din 1..in 2...3..
    Ceilalti ceva maruntis pe acolo....

    RăspundețiȘtergere
  20. PRNN..se va face prin RECALCULARE si RO>N>A>L>I>Z>A>RE>...adica pensiile militare vor cunoaste o oarecare Nivelare....si cu aceste Fonduri vor creste pensiile medii si mici
    Don ministru DINCU..a spus-o clar..
    Doar asa se va putea realiza..REPARAREA INECHITATILOR FARA FONDUR IN PLUS DE LA BUGETUL ARMATEI....PUNCT!

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Fak o abatere de la regula si il las pe acest ANONIM..KISS..sa mai publice.. ca anonim
    Mi-a facut placere sa constat ca ceilalti s-au conformat ..pe loc...hi..hi..hi..!

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim14:45

    Acum armata are 2,5% din PIB ,adica 5,6 mld euro/an.Pentru pensiile celor aproape 70.000 de pensionari ai Armatei ,dupa reglementari si scoaterea unor neaveniti plus recalcularea unor dosare dubioase cu pensii uriase dar nemeritate cica peste 10.000 se va ajunge cam la 0,8 mld euro pe an, din 5,6 milarde se poate !

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim15:32

    @cezare , fii mandru,poti sa-i fii profesor, ba chiar sa-i imprumuti ceva inteligenta unuia mult mai prost ca tine .este vorba de un idiot cu staif:marvas66@yahoo.com-cine-i ala la aceiasi curba de nivel redus de cunostinte gen vijdurel sugator de catze sau reddog kakanarul de la tzuhaus,plontoneri cu carte care daca au facut cate doi -trei ani pe an ne-au depasit si acuma se cred titrati,in fond, niste bieti kakatzi!

    RăspundețiȘtergere
  26. VISU Cezărikă15:33

    Bue Viurico MăKiș, schiuz mi, MăPiș-ca să nu-ț stâlcesc intitularea, da bag sama că ej îndoctrinat rău omule, de manifestele lu Zdrongaru !
    Aplicarea Legii 223, așa cum o fo promulgată, e VISU suprem ! Adică, VISUgi pula și te-ntorci la Hurziceaua !
    Bă scapeților, așa dupe cum v-am mai spus, s-au săturat și activii, și decidenții de mofturile structurilor asociative de belit pula la urs ! Multe și fără rost ! Fiecare are câte o variantă, așa cum i-ar pica lui mai bine ! Mimează că au picat de acord pe câte una, se fac că o susțin împreună, dupe care începe un du-te - vino prin ușa din dos, fiecare de unul singur, cică în numele asociației lui, ca să ventuzeze găozurile !
    Bă smintiților, activii or primit, aproape în bătaie de joc, câțiva firfirei colo șea ! Și, asta, în condițiile în care rezboiul e la ușe ! Ce NATO bă, NATO e doar la hămăleală, nu la salarizare ! Sau, mai exact, salarizarea tip NATO e pentru alții, care cică se numesc băjeții dăștepț ! Iar unii visează morgane pentru bășânoș !
    Bă, rapandulele astea care cică decid s-au rutinat într-un asemenea hal pe tema noastră, încât te mint fără să clipească, drept în față, cu un zâmbet larg, cât gura țapulu lu Cezar !
    Vina cea mai mare pentru tot ce ni se întâmplă o poartă structurile astea asociative ! Încă de prin 2010-2011, când a început zdrongaru să răzvrătească tilicarii împotriva sistemelor ! Acu, toți sunt împotriva noastră ! TOȚI ! Inclusiv milițienii ! Ce am semănat, aia mâncăm: o pulă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don CURleoane șeful cotețelor Codlea Cicăn15:39

      Peseu: și, în ritm de hop, hop, hop,
      Să me-o loaț* nițel la ceok !
      ============================
      * în frunte cu Înaltpreacufuritul Dog Pârnaie, care cam trage kiulul

      Ștergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MIRFI15:43

      Stai p-aproape ! Să spui mersoa bocu dacă, la 1 eanoare 2023, o să primești încă un 2-3%, ca la mucea !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. SLAVA Ifrim16:59

      Așea, fută-i în toate găurilii și mănâncă-le banii până faci un stog de copoane, cât turnul Aifăl ! Doar la pragul de la 70 ai grije că, dupe aia, toate merg ca unse ! Ai trecut de 70 cu bine, ej fericit ! Nevoi din ce în ce mai mici, pretențiile aproape că dispar...
      Ura !

      Ștergere
  28. Țapul lu Țizăr15:51

    Mai în glumă, mai la kașto, mai în serios, singurul care pare a înțelege corect fenomenul este Cezarus ! Știe el de ce visează la 199 ! Însă, în contextul actual, de politizare masivă a armatei și de consolidare avansată a curinpupiștilor, precum și de populare masivă a structurilor cu beizadele, amante și alte neamuri, devenite peste noapte cadre de nădejde, 199 rămâne doar un sai fai, de nivelul povestirilor lui Jiul Vern !

    Ura, trăească condușerea !
    Jos cei răi !

    RăspundețiȘtergere
  29. SLAVA Viorellyss16:00

    Uitai să vă spui că nu am aflat nika nou de la umbreluțe ! Nici nu aveam ce, pentru că activitățile se succedau simultan: unii cereau pensii la casa armatei, iar alții cereau halbe cu bere, la terasă ! Când or trecut la al 3lea rând, m-am tirat ! Tilicarul e cult și are onoare doar până o ia pe ulei ! Știți voi, exemplul cel mai bun e cu colega Don Curleone/dezAkord 75 ! Și, mai e unul, căruia îi ia alcoolul mințile, însă parcă nu ajunge într-un hal extrem de turbare !

    RăspundețiȘtergere
  30. ALUPIGUS per tutti ragații16:03

    Ia, mai râgâiți și voi, în PLM, că nu-s plătit cu zioa ca să smăngălesc p-aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  31. Păpușile Muppets Rambo și Cezar se contreaza pe plxuri imaginare.
    Ce spectacol! 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei plesni..cînd ne vom umple poznarele cu verzisori si plecam la curve in Caraibe
      A trecut si chiorul..dar cînd au vazut fetele ce urît era..s.au ascuns in Ocean🤣🤣🤣😛🤐🤪😝🤑🤗

      Ștergere
    2. Sansa Plx..199 este extrem de mare..toti au inteles
      Investitia dupa raschetare aaa dupa..aia cum îi zice...foarte mica!

      Ștergere
    3. Eu nu am frustrări.
      Puteți să aveți pensia 1 milion de euro.
      Poate nu ați prins ideea, fomistii tot fomiști rămân chiar daca au pensia din 7 cifre.
      Se vede din felul cum gândesc.
      Eu am călătorit destul de mult și o voi mai face. Și nu sunt milionar.
      😁🏖️🏊

      Ștergere
    4. Dar sunt informat.
      Și Anaconda am văzut că e oarecum informată. Și ea călătorește din când în când. ❤️

      Ștergere
    5. Eu chiar aș renunța la câteva călătorii sa vă sponsorizez o vacanta in Caraibe.
      O să zică aia că a venit Circul când apar Rambo și Cezar. 😂

      Ștergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim16:23

    Da mai du-te-n pizda ma-ti de retardat si canta la alta stana unde-i ciobanul mai tinerel ca cezar nici branza nu mai are,i s-a acrit, ce tot vii cu miloaga pe aici dupa ce-ti iei portia de lapte covasit de sub burta javrei din dotare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mupiț C & V17:04

      Buey Viurea, înjură fromos, unde dreaca te trezești ici șea, la ședințele de partid alu matalii, cu activul de partid și de stat din hangar ? Hii mai condescendent, mai respectuos, înjură și niatale fără pizdă, fără mămici, fără morț și alea alea, că nu se șade pentru un domn adevărat, cu pantaloni călcaț la dungă și pălărie gospodărească !

      Ștergere
    2. ..are si pantofi de promo...cu gaurele

      Ștergere
  34. Baaai..l.am indopat pe mos kalik..cu atita rahat ca nu.si revine
    La nici.o postare nu trece de 1 comentariu care.i de fapt al lui
    Porkul drakului....🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:43

      @Mos Izmana umbla gol, doar cu o pereche de pampersi mucegaiti ,lipiti de trupul uscativ si cocosat ,prin Cismigiu, dimineata devreme cu o lumanare de seu aprinsa zicand ka kauta Legea 164/2001

      Ștergere
    2. Rog insistent pe Anonimul Kis..sa se autodenumeasca! Imi placea mult aia ..TIGRII DOI - cu un coi !!

      Ștergere
    3. Anonim19:52

      De ce sa se autodefineasca mai ciobarlane/marlane ,ca sa-l poti da in judecata si sa-mi mai cumperi vreo capra raioasa din castig?

      Ștergere
  35. Anonim18:40

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=553255016205654&set=a.128840111980482

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne pare rău, conţinutul nu este disponibil momentan

      Ștergere
    2. TULUMBARUL...ma tot ameninta !
      Drept urmare m-am hotarit:

      Cezar spunea...
      @/m.Ares,
      Ma gîndesc sa te dau in judecata
      Trec 30.de ani se uita de revolutie..dar tu faci acuzatii abjecte !
      Daca in acest timp nu am fost deranjat nici macar cu o intrebare de organele in drept..ma gîndesc ca nu trebuie sa am niciun stres ! Voi folosi ocazia sa.i chem in judecata si pe cei care au facut si popularizat listele alea cu organizarea Unitatilor Militare..care au iesit pe strada
      Ai curajul sa.ti publici adevarata identitate?

      9 iunie 2022, 17:44
      Cezar spunea...
      P.S.
      Poate ca ne spui cu aceasta ocazie si ce fapte de vitejie ai facut tu !
      Si de ce nu poate se afla si cine a tras in mine (tab.ul)in care ma aflam si inca in doua situatii..martori colegii cu care eram!

      9 iunie 2022, 17:49

      Ștergere
    3. Tulumbarul19:36

      Pula dai în judecată ! Vorghești ca să nu adormi ! În loc să stai ici șea, să administrezi căcăstoarea, ai să-ți fuț timpul prin cele staboare !
      Las că ne-am mai dat noi în judecată, de câteva ori, acu fro 5-7 ani, ba pentru calomnie, ba pentru amenințări cu brișca ( vezi cazul Viurea vs Roborth Horvath), ba pentru futatul neamurilor fără aprobare și alea alea !
      Pe mine a vrut să mă dea unul în judecată pentru că nu mai ieream patriot, un tablagiu căcăcios, de-și zicea și palincarosu ! Ce vremuri bre, ce vremuri !

      Păi, la câte amenințări primitărăm cu tonții, numa de la Viurea Ciripo, ar treboi să-i dea onorata instanță ocnă silnică pe viață ! Ba și dincolo, în iad !

      Ura, trăească decidenții ! Și Sizăr, războinicul de la 89 (adevăratul ierou, nu alde erorii de la Nasiriah) !

      Ștergere
  36. Mai avem un proces: Dora vs Cezar.
    Zice că a fost jignită de pârâtul Cezar.
    Eu vin martor pentru Dora la o adică.
    Și pentru Anaconda. ❤️

    RăspundețiȘtergere
  37. Dora zice că a scos la imprimanta postările injurioase ale pârâtului Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣
      Am invitat.o in Caraibe
      I.am zis doar ca are curul mare...din greseala am nimerit🤣🤣🤣🤣
      Acum vedem sa masoare instanta cu metru

      Ștergere
  38. In loc de Caraibe Cezar poate pleacă în vacanță la Popa Șapcă. 😁

    RăspundețiȘtergere
  39. Șăfu Staborulu20:02

    Peseu: eo vorbesc pe surse, nu bla-blauri, adică din arhivă (atenție, urmează informații care vă pot afecta grav la bibiloacă)
    ================================================
    CEZAR11 ianuarie 2018, 15:24
    Răspundeți

    SI O MOSTRA DIN ORACAITURA PSIHOPATULUI !!
    tigri211 ianuarie 2018, 07:07
    @acest closet uman numit cezar , care la revolutie a tras in propriul popor merita o plangere penala pentru a raspunde pentru faptele lui.
    Acuma se ia de administratorul acestui blog* , de mine si de pensiile militare. Retardatul , stiind ca el la functia de magaziner, pe care a avut-o in activitate nu mai are de primit nicio ajustare , din invidie si prostie vrea ca toata lumea sa aiba cat el.
    Astfel, pe hartia igienica pe care scrie el si o denumeste "blog" scuipa si injura pe toata lumea!
    ==================================
    * administratorul blogulu în cauză se intitula giOlescu, iar bloaga bElita 26000ș-un pic (închis de oamenii legii, dupe ce i-au futut o amendă maiorașulu de i-au intrat budigăile în cur)

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  40. Șef laborator administrare ALUPIGUS20:18

    CEZAR13 ianuarie 2018, 19:19
    Viorel Gligor
    Administrator · 3 ore
    Întâlnirea din 12 ianuarie 2018 între liderii asociaţiilor pensionarilor militari pe de o parte şi ministrul apărării şi şeful Statului Major al Apărării de cealaltă parte.





    A. AU PARTICIPAT
    1.Din partea structurilor asociative sau nu ale pensionarilor militari :

    gen. Băhnăreanu Neculai, col. Tudor Marian, gen. Gropan Nicolae, col Cosma Dan, vic.am.Plăviciosu, gen Pinţa F., gen Bălăceanu Virgil şi subsemnatul, col. Gligor Viorel.

    B. DESFĂŞURAREA PE SCURT

    A fost o întrunire cu adevărat informală.
    Tema principală s-a referit la modalitatea ca efectele negative ale OUG 59 să fie înlăturate.
    1.Încă de la început, gen. Ciucă ne-a spus că este interesat de viaţa militarului, indiferent că este activ, în rezervă sau retragere.
    C. CONCLUZII :

    1.A fost un dialog f. interesant, CONSTRUCTIV şi chiar "aprins" la un moment dat...
    2.Generalul Ciucă este OK şi pare dispus să ne ajute.
    3.Ministrul pare şi el dispus la dialog, dar rămân la părerea mea conform căreia orice ministru, indiferent cum l -ar chema este " trecător" şi aservit politic.
    Direcţia Generală Financiar Contabilă şi Direcţia Juridică sunt organismele care trebuie să treacă urgent la efectuarea " reparaţiilor" nedreptăţilor care au căzut asupra noastră
    4.Gen. Băhnăreanu N. este coordonatorul întocmirii MEMORANDUMULUI referitor la OUG 59.Cei care aveţi sugestii, vă rog să vă adresaţi dânsului.
    5.Asociaţiile militarilor lucrează la completarea unui "Plan de activităţi care se vor organiza şi desfăşura de către MApN PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA COOPERĂRII cu structurile asociative ale personalului militar în rezervă sau retragere /veteranilor de război".
    6. Au luat cuvântul mai mulţi camarazi, chiar toţi dacă nu mă înşel.Mie mi- au plăcut luările de cuvânt ale col.Tudor Marian şi vic.am.Plăviciosu

    Vă rog să fiţi de acord ca la acest PLAN să încercăm şi NOI să adăugăm încă 2 activităţi distincte :

    1."Constituirea unei comisii mixte formate din specialişti militari activi şi în rezervă sau retragere care să identifice ÎN REGIM DE URGENŢĂ, toate modurile în care se manifestă:
    A.DISCRIMINAREA generaţiilor diferite de pensionari militari
    B.DISCRIMINAREA profesiunii de militar comparativ cu celelalte profesiuni pevăzute în Grila naţională de salarizare.

    2.Formularea legislativă a măsurilor reparatorii concrete pentru eliminarea DISCRIMINĂRII.

    Multe aş mai putea să detaliez, dar "spaţiul" online nu poate fi destul de sugestiv..

    Oricum, se fac paşi importanţi.


    CEZAR13 ianuarie 2018, 19:27
    PAREREA MEA..si eu nu gresesc...!!
    NIMIC NU SE MAI POATE FACE DECAT SCHIMBAREA LEGIII PACATOSE !
    AM ZIS
    TINETI MINTE !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șef magazie depozitare-distribuire ALUPIGUS20:20

      Pese: noi rămânem tot ca proștii !

      Ștergere
    2. Asistent administrare ALUPIGUS injectabil20:23

      Peseseu: se fac pași importanți ! Dacă-i punem și pe cei de azi, am putea concluziona că-s foarte-foarte importanți pașii !

      Ștergere
    3. Șef atelier prelucrare ALUPIGUS20:28

      Peseseseu: au trecut 4 ani și restul luni, de când s-au făcut pași importanți ! Am fost reparaț de ne-au sărit capacele ! Ba, mai mult, ne-a mai și futat cu taxa aia cu sănătatea ! N-așa, doar avem prin lege servicii medicale gratuite !

      Ștergere
    4. Responsabil monitorizare administrare ALUPIGUS20:33

      Peseu+ : însă, cea mai bună glumă a fost asta
      ========================================
      2.Generalul Ciucă este OK şi pare dispus să ne ajute.
      ==========================================
      M-am râs de mi-a sărit un fortonaș !
      Iar voi visaț la reparații și baze de calcul halucinante !

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  41. SLAVA Dogred20:37

    Liber la mUIE ! Trebo să plec cu potaea repede la caca-pișu, că a început Las Fierbinți ! Singura emisiune la care pot să mă uit fără să mă ia cu greață !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23:05

      Potaia in ce capat al lantului se gaseste?

      Ștergere
  42. Anonim23:03

    @cezar, daca mai esti prin zona vreau sa-ti dau o veste buna si sa te asigur ca acuma nu te amagesc...o sa ai pensia exact ca un echivalent juridic care a iesit la 01.01.2016 +indexarile de dupa si cu 15% mai mult(echivalent:functia ce ai avut=o tu, vechimea , arma adica pozitia in nomenclatorul general),;15% reiese din BC de la 65% la 80% + bonusul de la BC ca ordinul MM si PS sa fie inafara BC.Nu zic mai multe ca sare curvetul mistocar,pishoarcele astea proaste care habar nu au pe ce lume traiesc si nu realizeaza ca sunt mai proaste ca noaptea de decembrie a lui Macedonski.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Anonim06:06

      Tie, inafara de mistocareala si ironie ,nu ti-ai prezentat alte ''calitati''.Esti un mister nobody cu numele de Ifrim,dar vei beneficia de aceleasi drepturi.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Anonim08:37

      Am auzit ca la cei cu asemenea calitatzuri le da penzia in cripta,monede.

      Ștergere
    5. 🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    6. Anonim09:23

      Ifrimutz copil de trupa(de circ) am auzit ca ,mai nou pe tine te va plati in ortstaleri germani direct din visteria lui werneru si daca preferi in lei preotesti cica iti plateste ortul.

      Ștergere
    7. Rambo va fi plătit în bani botswanezi.

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  43. Slava Tehnocariciu Ciripo de Hurzicani00:58

    NB voo ! Și nu oitaț, să mă scărkinaț la OO !
    Fusăi afară și uitai unde stau, așa că așteptai cominte, p-o bancă, până mă recuperă zbârcita !
    Gata, fac un huța-huța scurt, apoi fug la cuibar !

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna dimineața camarazi!

    A vorbit și Rambo la întâlnirea de ieri?
    M-am uitat pe filmare dar nu l-am văzut.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ghe3 & Simi09:35

    Mnă dimineața voo !
    Vio-mi bagi biuzile la OO ?
    ========================
    Vaaaaai, sireaca armata noast de rezervă, a ajuns la mâna unor alde simioni și alți șoșoci ! Ce comandant suprem, ce prim ministru ori măcar ministru, ce șefi de departamente or de structuri de resort care se ocupă, CICĂ, de calitatea vieții ! Cât O PULĂ (penis, membru viril, matarângă) BLEAGĂ (fără personalitate, neînsemnat) mai valorează tilicarul românesc, dupe ce este tras pe linie moartă ! Au recunoscut-o și cei d-or participat ieri la Cenaclul Literar Hartistic de la casa armatei, pe tema Ce e Rezerviștii și ce vrea ei ! Bine, cică ei or folosit alte iespresii, că ierea și doamne în sală, însă cu același sens.

    Ura, trăească șăfu Cezar Îmbogățâtu prin Marea Reparare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:56

      Stay sa-mi pun proteza si ochelarii, sa le vad ca sa le pot musca

      Ștergere
    2. Dețidentu10:14

      Peseu: am participat și eo la câteva Brigăzi Artistice din astea, cu decidenții, încă de pe vremea când pidilicii bocu & petrov ne-au desființat ca castă. Pfoaaa, câtă lume, de se umpluse Teatrul Masca până la refuz și stătea lumea și-n picere, numai să-l vadă în carne și oase pe MARELE DECIDENT de atunci, Curnel Dobrițescu ! Azi, un banal condamnat la pârnaie, pentru șmekereli cu apartamente, care ne dă lecții de artă și strategie militară pe la Antene !
      Exact același format a avut Cenaclul Literar, numai că, la botoane, ierea Tudor, șăfu răzvrătiților de la Filiala 5 alu Zdrongaru !
      Moaaaa, cum mai zburau ventuzele prin aer, către găozurile decidenților, care ne reparau de nici nu ne mai recunoșteam de reparaț ce ieream ! Au trecut 10 ani de atunci ! Ani în care cică au mimat ei niște reparații, însă ne-au stricat de tot până la urmă !
      Buey, care te-ai oitat pe Iu Tub la spectacolul de ieri, eo crecă cel mai adevărat o fo ăla de-a vorbit mai spre sfârșit, care se vedea clar că a venit la microfon direct de la terasa crășmei de sus, de umbla cu mîinile prin aer și înjura tot ce înseamnă decidenți ! Crezui, inițial, că e bețivanul nostru dezAkord, de la Breașeov, însă când a zis căCiucă e oltenași de-al lui, mi-a mai venit inima la loc !
      Buey Cezerike, dupe cum evoluează situația cu decidenții și la cât de interesați sunt pulitrucii de noi, ai să te vez reparat ainț-țvai !
      Dupe cum vă spusăi și ieri: botoanele sunt la cei activi. Țivilii ăia de secretari de stat, parașutaț șefi pe la departamente, n-au nicio putere !
      Practic, activitatea de ieri a fost sabotată ! Singurii câștigători adevărați or fo ospătarii de la crâșma de sus care, pentru unii, au servit până la ore târzii din noapte, alegându-se cu ciubucuri consistente !

      Vae Victis !
      Hae Sictiris Viurelis !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  46. Anonim10:02

    Io nu'nsăleg și vra parkin*sonatul ala di jiniral căz doară o fo și el in grupul G11 =federații intergalactice și impreună au redactat jalba spre menistori.Vra să iasa in evidenta să adune gura-cască,păi atunși să inchirieze nește fătucă di la linia șerbinte și să vezi cum vin să se zgaiască toți vijdureii ,insoțitorii di javre și plontonerii de pe la magaziile de furaje.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cheptein America10:24

      Bă puleașcă biuze moi-Viureaoa Ciripoi, nu te mai șforța să hii ceea ce nu poț hi ! Înjură dreaca în limba ta și nu te mai tot scălămbăi ! Folosește limbajul de la IPI Pecere-Utece, că ăla e bun !

      Ștergere
    2. Anonim10:55

      Nu mai vorghi cu atata sarga ca ma faci sa ma intimidez si nu ma mai pot kaka si tre sa vii cu guritza pe post de vidanja sa ma ajuti.

      Ștergere
  47. Poate Rambo era pe undeva pe acolo în fund.
    E o ipoteză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demi Urgul de la Hurziceni10:58

      Nu în fund, bă nesimțeală ! Ierea în cur, ca de obicei ! El nu se coboară la așea ceva, e supt demnitatea lui de demiurg al Hurzicenilor, de olimpic și șef cefereu& fabrică de mobilă, de prifesor și alte alea alea !

      Ștergere
  48. Cezarus Reparatu10:32

    Buey, azi ne-o bagă ! Primul pe lista de cumpărături: uleiul de lubrifiere, că l-am cam terminat și e mai greu la huța-huța ! Am încercat cu nijde vaselină Rul 100, da se încălzește a dreaca, de la frecarea rapidă ! Tre să stau cu stingătorul de la mașină pregătit !

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim10:53

    De regula,flamandu-l se gandeste numai la mancare, saracul la bani si impotentul la pizda, paserea ''malai viteazu'' bai tu care-le pi tati le stii, se vede ca ai mai fost bagator de seama(limba) la vre-un cur zbarcit de baba epileptica.Pi mini nu ma impresiunezi cu glumele tale de adolescent intarzaiat pe closetul unde se masturbeaza.

    RăspundețiȘtergere
  50. Bax Banii11:05

    Liber la muie ! Să sară sângele !
    Plec la un bancomat, să hiu pe fază când mi-o bagă ! Cum mi-o bagă, cum am scos-o ! Cu mișcări ușioare de du-te - vino !

    RăspundețiȘtergere
  51. Anonim11:53

    Stiati ca:
    -in spatele oricarui mistocar de doi lei se ascunde un ciripoi slabanog si bolnavicios care nu-i demn de a privi in fata un om adevarat?
    Mai stiu eu un mare arvocat de la TV cu o fatzoaca mare de zici ca-i Gogea Mitu dar cand se ridica de pe scaun de-abia ajunge cu crestetul la spatar.
    Astia doi de pe aici care va credeti destepti si ''mancati acelasi kkt de cateva ori pe zi, chiar nu sunteti in stare sa va reveniti, nu va este scarba de voi?Mi-e sila numai cand vad cate un ID de retardat su cel cu nume de javra jidaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  52. Rambo iar se încordează că broasca la bordura.

    RăspundețiȘtergere
  53. Anonim12:51

    Huhu Rezea spunea...
    Căteluș
    Ajutoarele erau drepturi salariale, drepturi care ca au fost eliminate prin lege pentru militari. Nu au treabă cu ele nici legea pensiilor pentru militari si nici Casele de Pensii Sectoriale.

    10 iunie 2022, 12:10
    A gresit kakareaza, trebuia sa spuna ''bai javra roscata, pork de caine'' de ce umbli cu cioara vopsita si o umpli de jigodism ,ca daca va vede cineva pe strada nu poate face distinctia intre cele doua JAVRE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciorombel
      Calm că i-am răspuns păsăricii. 😁
      Deci practic, așadar și prin urmare un ciorombel vorbește de ciori vopsite. 😂

      Ștergere
  54. Las ca i.am zis eu...acolo..la huhu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar
      De ce nu vă duceți cu circul in Caraibe?
      Rambo poate prezenta un număr cu cioara vopsita și dvs unul cu țapul.
      Le arătați la aia cum se mulge țapul.
      Veți avea succes și faceți și un ban cinstit.

      Ștergere
    2. Daca mergi oe post de ..maimuta
      Sa faca aia poze🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  55. Si ce ziceai ca.mi baga in B.C....?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciorombel Cezar & Ciripo Viurea13:34

      Pe Sabrina, cu tot cu șlagăr ! Plus încă 15% din șlagărul în cauză, pentru merite deosebite și lucrări de excepție !
      Îți spune exact Viurea Ciucardea Ciripo ce-ți bagă, că el a vorbit cu Vasile consăteanul !

      Peseu: s-au lămurit ieri, din nou, decidenții noștri, despre cât de serioși suntem ! Iar activii, cei de la butoane, își freacă mâinile de bucurie, că iar am luat plăcuțe muiedeze de la decidenți !
      Simion și cu Florea au ajuns, cică, să ne reprezinte interesele în parlament !

      Ștergere
    2. Anonim13:50

      Dupa calculele mele vei lua pe card,nu in mana cam peste 1200 de euroi.Ce depaseste facem un chef la TM ca plec cu masina pana la Viena si ma opresc la un fost coleg pe la Giroda, fost mare sef si pilot la Giarmata.

      Ștergere
  56. Ce.o mai face . DORA..CUR MARE..M.O MAI FUTE IN JUSTITIE ..PE LA Monaco??

    RăspundețiȘtergere
  57. Anonim13:40

    Da,da ,ti-o mangaie cu doua desh'te si cu celelalte trei isi face crushea ma-si.

    RăspundețiȘtergere
  58. Vio Cariciopteristu13:43

    Gata, mi-au băgat-o ! Până mă obișnuiesc, fro 3-4 ore, merg crăcănat de plăcere ! Doar până încep să plătesc facturile !
    Pfoaaaa, și luna asta tre să-i iau și baterii noi, pentru vibrator, hoșkăitei !
    Moaaa, ce important mă simțesc amu, cu ea băgată și întreagă ! D-apoi când o să hiu și reparat, de-o să am și eo o bunăciune ca alu Viurică Ciripică Pecerică !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:48

      Intelighentule, pe vremea ceea era interzis ca membri de partid sa fie sub obladuirea serviciilor.Daca auzea Ilie Ceausescu sau alti mahari l-ar fi zburat direct la diribau pe acel CIsta care indraznea macar.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  59. Anonim13:45

    Pentru ce a spus individu'poate fi amendat dupa noua lege, a atacat si denigrat pe primul ministru :
    reddog spunea...
    Leon
    Pai asta e politica de stânga.
    Mai degrabă îl vedeam pe Dincu la PNL și pe Ciuca la PSD daca vorbim de atitudinea celor doi.
    Ciuca e doar un oportunist, se ducea la orice partid care îi dădea ciolan. S-a nimerit să fie PNL.
    Asta după ce a declarat solemn că nu se va implica in politica.
    Penibil moment pentru liberali, de la Brătianu au ajuns la caricatura asta de Ciuca.
    Dincu in schimb e ok dar nu va face probabil prea multi purici la partidul ciolacilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂
      Aștept să mă dea in judecată.

      Ștergere
    2. Cezar Revoluționaru dă la 8914:12

      Poate fi o pulă amendat ! Habar nu ai despre cum poate produce efecte lejea !
      Singurul de p-aciulea, care se poate trezi cu mascații la ușe ești tu, Ciorombel Viurel Ciripo ! Dacă s-ar aplica retroactiv, sigur erai dăjea la tăiat de stuf în Deltă, pentru câtă instigare la răscoluție și smardoială ai proliferat p-aciu !
      Sictir Viurică, cu prostiile ! Am mai văzut noi balabuste de astea, similare hoțului care strigă hoțul !
      Vrei dovezi ? Avem arhiva plină !

      Ștergere
  60. Asursăriței14:04

    Peseu: pe surse
    Următoarea șezătoare literară a tilicarilor, cu decidenții, este programată tot la casa armatei, la sfârșitul lui iulie ! Până atunci, structurile asociative vor să întocmească un document manifest, pe care să-l trimită tuturor decidenților. Se vorbește că, după eșecul de ieri, paharul răbdării s-a cam umplut !

    Părerea mea: manifestul ăsta, or cum s-o chema el, o să fie un zero absolut. Consum inutil de resurse.

    Peseseu: tot pe surse
    Sindicatul zdrongarilor pregătește și el un program artistic, cu decidenții ! Vrea să vadă care-i mai tare în mușki ! Numai că, zdrongarienii nu vor Peleixuri, ci revenirea in integrum la prevederile L223, așa cum a fost promulgată !
    Nu se cunoaște încă locația, întrucât zdrongarii nu au abces în casa armatei, nefiind de utilitate publică ! Nici măcar dacă plătesc chirie cu ora ! Se caută, ca soluție posibilă, închirierea unei săli de
    cinema, prin centru .

    Concluzie: circ.

    Ura, trăească șăfii cei mari decidenț !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Anonim14:48

      Ultima data prin 2004,cred ca s-a desfiintat, nu am drum prin zona si nici nu ma intereseaza.

      Ștergere
  61. Viurel Aostriacu halitoriu de lebede14:20

    Iar pleacă Ciucardelul la Viana, iar rămân ăia fără lebede !
    Știți bine ce am pățit prin 2011, când, tot așa, dupe o vizită la Viana, cu lemozâna Vulvo S40 Decapotoasă, ierea să ne dea aostriecii în judecată la Haga, din caoza lu Viurea (pe atunci tigri coi & Viurel Aostriacu) !
    Bă, să nu-ț uiț coviltiru de la decapotoasă, că iar ți-l ciordesc puradeii, de-și fac hamac din el, în dosul pieții ! Mai ții minte câte am tras, acu fro 10 ani, până și l-am găsit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:59

      Cica este plin de castori,au mai multa carne si putem sa valorificam blanurile la negru ca la roscati le dam pula sa ne-o roada.

      Ștergere
  62. Anonim15:57

    Ieri i-am inmanat documentatia necesara si suficienta amicului meu,George si l-am pus pe directie despre actiunile lui nicusor parky ,care vrea sa se bage in seama ,poate ii mai dau astia o stea sau,cred ca o sa se duca singur ...printre stele.I-am sugerat sa ridice cu osardie situatia de la tribuna Parlamentului si sa ceara discutarea urgenta pentru emiterea OUG, nu mai este timp de a relua din nou pe comisii si a se estompa avantul pioneresc existent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George Reparatoru16:38

      Eka și rezolvată ! Sigur te rezolvă amicul Geo, de la Parlament ! Poa să vorbește amicul Geo de la tribună mult și bine ! Tot nu vrei să înțelegi că decidenții nu ne vrea, așa că rămâne cum am stabilit: mUIE Viurea Ciripo !

      Peseu: buey, la unii nici dacă le desenezi cu creta pe asfalt, ca să vede clar, și tot nu înțeleg !
      Deocamdată trebo găsiți, orjent, fro 15 milioane de parai, pentru plata pensiilor speciale, cică cuvenite balabustelor care au dormit în parlament ani la rând și care, de fapt, printre alte nenorociri, ne-au nenorocit și pe noi ! O parte, că mai e o parte, a șmekerilor de partid, care și-au tras bunăciuni halucinante ! Și ei, și tot neamul !
      AMIN !

      Ștergere
    2. Arsenic Moca16:42

      Fug la ombreluțe, că se adună boșo !
      Când vin (dacă nu mă rătăcesc) vă dau cu brechin niuz

      Ștergere
    3. Anonim16:48

      Diogene, du-te si fumeaza-ti trabucul din foi de pula si floci de curva si nu mai veni tu,pulica franaru'cel intelept ca vorbesti pe nas, vezi sa nu te ia somnul bai habarnistule.Ia-ti o revista dintr-alea si du-te in spatele closetului poate reusesti ceva .

      Ștergere
  63. Anonim16:49

    Nu te obliga nimeni sa crezi cum nu ma obliga nici pe mine sa stric ovazul pe gaste si vestile bune pe prostanaci.

    RăspundețiȘtergere
  64. Șef depozit ALUPIGUS FORTE+17:59

    Nimic nou ! Ca de obicei, fiecare e mai deștept decât celălalt. Și decât toți la un loc ! De aia suntem ce-am ajuns !
    Dă-i în pulă, am plecat. Crezui că aflu ceva nou de la zăbăloși ! E unul care fusă ieri la șezătoare. Zicea că, după activitate, au ajuns unii să se înjure ca la ușa cortulu lu Viurea Ciucardea, de la stabor !
    Tot cu băjeții ăjdea mai tineri tre să țin legătura. Numai că nu prea vrea să vorbește, se tem de ceiști.
    Seară bună (și nu oitaț ca să mă loaț de oIo) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distribuitor autorizat de ALUPIGUS18:08

      Pese: să hiț cuminț, tu-vă în dinț, în minivacanță !
      Ne aozim dupe Rusalii (viurică, de oIo să mă ții). Plec cu hoașka la sor-sa, altă zbârcită ! Noroc cu zona superbă unde stă, în rest iar pe la biserici, iar pe la neamuri și alea alea !
      Viurică, treci la botoane și fă-i praf pe răsuflații ăjdea, care se tot dau la găoaza ta !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Bre ..sa umpli si ..Ploska ..cind pleci...facem si noi un bairam dupa....

      Ștergere
  65. Anonim20:02

    Cezare ,te-am rugat de nenumarate ori sa nu-ti bagi in card cu porcii. De ce-i mai dai voie javrei sa scrie pe blogul asta, ce poti afla de la un paznic de temnitza
    :reddog spunea...
    Greva foamei ar trebui să facă Huhu, Rambo și Cezar.
    Chiar și Dora, Cezar a spus că are fundul mare.
    Dora nu Cezar.
    Daca Dora intra pe blogul lui Cezar găsește postarea cu fundul mare acolo.
    O poate scoate la imprimanta.

    RăspundețiȘtergere
  66. Anonim21:40

    Naravul din fire n-are lecuire,uite unde ne sunt turnatorii, soptiricii, oamenii CIstilor cred ca asta i-a fost sisi numele de cod ''reddog'' poate la aceiasi gasca care a fost si ''petrov'' si mai are porkovanul indrazneala sa ma faca soptiric, plontonerii nu erau informati ca partidul conducea nu serviciile ca si acuma si nu aveau curajul ,indrazneala sa coopteze un membru de partid ca stuful si periprava ,locul de munca al kakaciosului care incearca sa se ia la tranta cu cei cu cateva clase peste nivelul lui de gradinita sau scoala primara.

    RăspundețiȘtergere
  67. Anonim23:13

    Știați că...
    bugetul pensiilor speciale, considerate şi ele tot pensii de serviciu, care privesc aproximativ 9.500 de persoane, magistraţi , foşti grefieri şi personal auxiliar parchetelor, foşti funcţionari parlamentari, foşti piloţi ai Aviaţiei Civile, foşti diplomaţi şi foşti angajaţi ai Curţii de Conturi acoperă 85% din bugetul de pensii a celor 97.000 de pensionari MAI?
    Unde este nesimțirea?
    Text preluat

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim00:21

    @cezar, ca sa nu se mai certe precum chiorii,spune-le rahatilor de pe kakareaza boy mai ales celor ce nu au loc de ''NETERMINATI'' ei stand in armata pana era sa-i scoata cu picioarele inainte si cu vatutza in nas(si asta nu datorita calitatilor lor ci norocului de a nu se afla in unitatile desfiintate-cele peste 75%,mai ales armele tehnice nu crescatoriile de caini si de trantori) ca la amendamentele adaugate PLX 199 este si articolul urmator :
    Art. 122. - Modificări
    În termen de 3 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi, persoanele cărora li se deschide dreptul la pensie pot opta pentru modul de calcul al pensiei în baza prezentei legi sau a Legii nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim00:39

      In amendamente sunt prevazute 6 luni pentru alegerea unei alte perioade sau optiunea pentru L263 asa ca sa nu se mai kace pi dansii toti plontonerii care au ramas in UM sa predea toate latrinele si sa aiba grija de jivinele din fosta unitate, sau kktii din servicii care au mai ramas cativa ani ca sa pota vinde si manari ce-a mai ramas pe acolo!

      Ștergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mai ..tu-i in gurita ! Sa strige Vivat RoArmy....!!

      Ștergere
  70. Anonim09:21

    @CEZARE cred ca ai luat-o razna mai abitir ca Mos Izmana care umbla prin Cismigiu dimineata in zori cu felinaru-n brate,imbracat intr-o caricatura de pampersi putreziti strigand dupa L164/2001
    Tu ai inceput sa ai cosmaruri noaptea si de la refrenul Sabrinei :PULA, PULA,PULA cu gandul la semnalul de incepere al atacului aviatiei japoneze de la Pearl Harbor :TORA,TORA ,TORA tu te trezesti brusc,noaptea plin de transpiratie strigand :DORA ,DORA, DORA.Adica ,fatuca dupa ce a satisfacut contrapartida unui Rg,mecanizat si si-a dat km inapoi de cateva ori ,acuma face pe Maica Tereza cu tine,adicatelea ea este fecioara,oare in ce gaura,poate in gaura de la buget-finante.Oricum fereste-te de retardati si da de pamant cu plontonerii,nu-i mai primi pe aici ca la cat de redusi sunt nu ai ce afla de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  71. Anonim09:25

    Eu nu-ti port pica ,chiar daca ne-am mai injurat(mai ales eu) ca stiu prin ce suferinte am trecut amandoi inca de la varsta pubertatii. Slava Blog ,,Space ARMYA - International"

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:11

      Glumitze de bautor de bere acrita de la un birt de prin jus Vaslui alaturi de alti retardati din zona,poti sa fii si tu serios sau te crezi de 17 ani si doi oki de bou?

      Ștergere
    2. Ciorombeii sunt atrași de Viena, se știe că le place arta. 😂
      In special mangleala și smangleala.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  73. @/ Tigrii 2 - un coi,
    Daca mai imi bagi 200 € pe card la total...impusc javra🤣🤣🤣🤣🤣
    Promit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să stați la rand.
      Sunt mai multi care vor asta. 😁

      Ștergere
  74. Cum bag puțin in seama maidanezii tomberonezi cum incep sa se umfle ca ciorombeii in gușă. 😂

    RăspundețiȘtergere
  75. Anonim12:35

    Tu crezi ca ma cobor pana 'ntracolo incat sa stau de vorba cu boschetarii,ce-am avea noi de discutat,esti prea prost pentru o discutie elevata, du-te printre aurolacii tai nu ma sili sa-mi pierd timpul cu un idiot!

    RăspundețiȘtergere
  76. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!