Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Shakira - Whenever, Wherever (Live From Paris)

joi, 5 aprilie 2012

OARE ! !__________________________________________________By Anonimus

                

   Nu suntem nici materialisti nici spirtualisti ; aceste dinstinctii nu mai au de altfel pentru noi nici un sens. Pur si simplu,cautam realitatea fara a ne lasa dominati de reflexul conditionat al omului modern(dupanoi, ramas in urma).
               Ne-am transformat in barbari ca sa invingem acest reflex , exact  asa cum a trebuit pesemne sa faca pictorii ca sa sfasie ecranul de conventii interpus intre ochii lor si lucruri.
             Ca si ei ,am optat pentru niste metode sovaitoare , salbatice, uneori infantile! Ne asezam in fata elementelor si a metodelor de cunoastere precum Cezanne dinaintea marului,sau Van Gogh in fata lanului de grau. Refuzam sa excludem fapte, aspecte ale realitatii, sub pretextul ca nu sunt ,, convenabile", ca depasesc fontierele fixate de teoriile in curs. Gauguin nu exclude un cal rosu , Manet- o femeie goala printre convivii ,Dejunului pe iarba!  Nu sunt excluse figurile iesite din vis , iar lumea vie nu-i exclusa din partea ingropata a constiintei.
      Felul nostru de a proceda si de a vedea va declansa revolta, dispret , sarcasm . Vom fi refuzati la salon. Ceea ce s-a acceptat in cele din urma din partea pictorilor , poetilor , cineastilor , etc inca nu poate fi acceptat in domeniul nostru!
     Stiinta , psihologia , sociologia , sunt niste paduri de tabuuri. Abia alungata , ideea de sacru revine in galop , sub diverse deghizari. Ce naiba! Stiinta nu e o vaca sacra; putem s-o mai impingem putin la o parte , sa eliberam drumul.
Care este scopul unui voluntar?                   S-ar putea ca ceea ce numin ezoterism , materia de baza a societatilor secrete si a religiilor,sa fie rezidiul greu de inteles si manevrat al unei foarte vechi cunoasteri de natura tehnica , aplicandu-se in acelasi timp si materiei si spiritului!
              ,,Secretele" n-ar fi niste fabule, niste povesti sau niste jocuri , ci retete tehnice precise, chei pentru a deschide puterile continute in om si in lucruri!  &&&&&&&&&&&&&&& Va urma , sau nu!!

luni, 2 aprilie 2012

Nu e glumă. Partidul Poporului Dan Diaconescu a ajuns pe locul 2 în intenţiile de vot ale românilor



Lumea OTV se varsă în politică. Cine sunt oamenii lui DD. Pe mâna cărei hidre riscă să încapă România
2 Aprilie 2012

Recunosc că nu eram un simpatizant al postului OTV şi nici acum televizorul meu nu merge nonstop pe acest canal. Dar am realizat că Dan Diaconescu este o capacitate, un geniu, are notorietate şi a dovedit că poate. Este vânat şi împiedicat să-şi pună în aplicare planul."
Mihai Cilibiu,
director Lukoil și președinte PPDD Dolj (sursa indiscret.ro)


Afacerişti dubioşi, funcţionari necinstiţi, traseişti politici sau amanţi celebri. Aceasta este oferta politică a lui Dan Diaconescu pentru 2012.
Formaţiunea creată de Dan Diaconescu ameninţă să devină o forţă importantă pe scena politică. Ultimul sondaj de opinie credita Partidul Poporului cu 14% intenţie de vot, plasându-l pe locul 2 după USL, dar înaintea PDL. În aceste condiţii, trebuie să ne aşteptăm ca, din acest an, oamenii politici lansaţi de patronul OTV să aibă un cuvânt greu de spus în politica românească. Vestea nu este chiar plăcută dacă ţinem seama de calitatea multora dintre cei care conduc filialele judeţene ale partidului. RL vă prezintă câteva exemple interesante.

Bucureşti - Omul PPDD şi serviciile secrete ruse
Radu Orzaţă este preşedintele celei mai importante filiale a PPDD, cea din Bucureşti. Acesta este însă un personaj controversat, deşi la prima vedere joacă rolul unui profesionist în domeniul energiei. Radu Orzaţă este fiul lui Alexandru Orzaţă, fost director general al Alro Slatina (n.r. - cel mai mare consumator de electricitate al statului român), personaj implicat în multiple scandaluri legate de licitaţiile dubioase prin care statul român a achiziţionat păcură de zeci de milioane de euro de la o serie de firme controlate de basarabeanul Constantin Iavorski, fost ministru al energiei în Republica Moldova, despre care presa de investigaţii din România a scris că ar fi un apropiat al serviciilor secrete ruse. Iavorski a lucrat o perioadă inclusiv pentru oligarhul Boris Berezovski, un intim al FSB-ului. În jurul lui Iavorski s-au constituit adevărate reţele de oficiali din Ministerul Industriilor pe vremea lui Dan Ioan Popescu, care i-au facilitat basarabeanului contracte uriaşe de alimentare cu combustibili a instituţiilor statului român, de la CFR la Metrorex până la CET-uri. Numele firmei lui Iavorski a fost legat şi de contrabanda cu păcură la începutul anilor 2000 şi de diverse operaţiuni de transfer al banilor prin reţele complicate de off-shore-uri. Acum fostul înalt funcţionar de stat Alexandru Orzaţă s-a retras din conducerea UNICOM S.A. (transformată între timp în holding). Iavorski l-a păstrat însă pe fiul său, Radu Orzaţă, căruia i-a oferit diverse funcţii manageriale. Radu Orzaţă, care locuieşte într-o vilă ridicată la aceeaşi adresă la care locuia şi tatăl său, se declară cinstit şi curat şi justifică intrarea sa în PPDD astfel: „De douăzeci de ani suntem conduşi de aceleaşi feţe. A venit vremea schimbării".
Timiş - Şeful este acuzat de implicare în trafic de maşini furate
Despre şeful filialei Timiş a PPDD,  Adrian Diaconu, presa locală scrie că a fost poliţist, în prezent fiind acuzat de implicarea într-o reţea de traficanţi de maşini. Preşe­dintele PPDD Timiş e acuzat că împreună cu alte două persoane a favorizat înmatricularea unor autoturisme furate, aduse în ţară de faimosul traficant de maşini Doru Meosu. Ancheta care îl vizează pe Diaconu a fost deschisă în 1998, de Parchetul Militar. În 2002, dosarul a fost trimis în judecată. În toamna aceluiaşi an, Tribunalul Militar şi-a declinat competenţa în favoarea Curţii de Apel Timişoara, care a decis retrimiterea dosarului la Parchet pentru refacerea rechizitoriului. Acum dosarul e la Curtea Supremă pentru a se stabili instanţa competentă. Politicianul, fost vicepreşedinte al PDL, înainte de migrarea la PPDD, şi-a afirmat în presă inocenţa: „Eu sunt din alt film pe acolo. Era foarte evident că e o perdea de fum".
Galaţi - Traseistul Durbacă şi „kenianul" Boldea
Traseistul politic Eugen Durbacă, fost lider local al PC, a bătut palma cu Dan Diaconescu, preluând şefia organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Durbacă plănuia să-l numească pe deputatul Mihail Boldea preşedinte al filialei gălăţene a PPDD. Dezvăluirea implicării lui Boldea în mega-escrocheria cu terenuri şi imobile pe care a pus mâna inventând personaje fictive, a făcut PPDD să se delimiteze în mare viteză de  acesta. Ulterior, PPDD s-a distanţat şi de Durbacă, după ce au apărut indicii că familia acestuia era la rându-i implicată în  tranzacţiile dubioase ale lui Mihail Boldea. Conform datelor furnizate  de surse locale, se pare că noul preşedinte al filialei Galaţi este colonelul Constantin Ene - fostul şef al ISU Galaţi. Colonelul Ene este la rându-i un personaj controversat. România liberă a dezvăluit că acesta a primit titlul de „revoluţionar" cu beneficiile aferente, deşi la momentul revoluţiei era încadrat ofiţer la o unitate militară din Galaţi, iar colegii nu-şi amintesc să fi participat în acele zile la revoluţie. Cu toate acestea, Constantin Ene apare pe lista beneficiarilor Legii Recunoştinţei din Galaţi, unde se regăsesc „luptătorii remarcaţi pentru fapte deosebite", fiind recompensat cu o locuinţă şi un hectar de teren. Despre colonelul Ene se mai ştie că în timpul inundaţiilor din iulie 2005 a dat bir cu fugiţii, luându-şi concediu medical, deşi era şeful Apărării Civile din cadrul ISU Galaţi.

duminică, 1 aprilie 2012

MANDRU CA SUNT ROMAN !_______________________________by Cezar

                             De mai multe ori in viata am fost mandru pentru ca sunt roman si pentru ca sunt..eu!
Voi sarii unele etape si voi veni mai aproape in timp.
          1987-primavara , vara ,toamna ,iarna ! La mine in bloc si fix in apartamentul ce-mi sta  deasupra capului , apar cateva studente din Grecia ! Am spus cateva , pentru ca niciodata nu am stiut sigur , cate locuiesc acolo !
          Tineti-va bine ! Ele , dintr-un stat capitalist ,membru NATO si UE ! Noi cei din bloc ,niste ,,paduchiosi" de comunisti care nici nu prea aveam ce manca , apa calda, cand era cand nu !
          Cu toate acestea , ELE  faceau facultatea de medicina in RO si nu invers ! Un prim motiv sa fiu mandru in fata patachinelor ! In acelasi timp un motiv serios sa-mi pun anumite semne de intrebare!!
          Stiam ca platesc in valuta , ca au shopuri la care banii nostrii aveau valoarea hartiei de buda!
   Baiat cizelat cum ma stiti , am intrat repede in legatura cu ,,strainii " de pe scara mea ! Am depus eforturi sa par bine educat , sa nu fac tara de ras (parca asa se zicea) ! Ei bine, am informat si pe -stiti voi pe cine ! Sa ma asigur , m-am dat foarte suparat ! Cum domnule , chiar pe o scara,, militarizata " sa misune  capitalistii nenorociti? Sa stie cand plecam la alarma ? Sa vada soldatul (agentul) ponosit ,care la usa cu un petec de hartie si un creion , imi comunica : Sa traiti ! Am  venit in recunoastere !  - Mama, ce rusine am mai inghitit ! Grecoaicele mele, tocmai se intorceau bine afumate de pe la discoteca si nu stiau cum sa-mi ocoleasca soldatul ce blocase scara !! Cum deja eram in,,relatii bune" , nu au ezitat ca , printre chicoteli , sa-mi arunce :
                    - La voi nu este telefon mobil ?
                    - EEEste zic eu apasat ,dar al meu tocmai s-a defectat  !!!
Nu a trecut mult si din cand in cand ne mai faceam cate o vizita ! Ele mai ales, sa-mi foloseasca telefonul fix si sigur ascultat !( zic unii !!)  Intr-o asemenea zi , dupa ce fetele isi rezolvasera treburile urgente de la telefonul meu , statem la o cafea si mai  povesteam - de una ,de alta ! Remarcasem foarte repede ca fetele erau bine ,,instruite". Nu scoteai nimic de la ele!
       La un moment dat se deschide usa de la intrare si intr-o harmalaie , navalesc prin casa vreo 3-4 copii.
Musafirele mele, se uita perplex si ma intreaba :
           -  Da tu cand facut atatia copii , ca nu esti batran la tine si nevasta ?
Eu printre lacrimi :
           -Nu sunt ai mei fetelor !!!  Ai mei sunt doar 2 si mai micuti . Probabil ca-i cauta pe astia prin apartamentele lor......
        Grecoaicele  interzise :
          -   Pai la voi nu usa blindata inchisa  ! Cum intra oricine asa...fara sa ... telefon inainte...
          -  Nuu - zic eu , la noi veselie mare , care pe unde apuca ,toti sunt prieteni ! Dar la voi?
          -   La noi usa blindata , inchisa si cu lant ! Nu deschide copil la nimeni. Vine bandit ,fura tot violeaza cu perversiuni si taie gatul la plecare ...........
             - Hai sa fiu al dracului.... sper ca nu si voi......................
     Atunci , am fost mandru ca-s ROMAN_______________________________va urma