Google Website Translator Gadget

joi, 5 aprilie 2012

OARE ! !__________________________________________________By Anonimus

                

   Nu suntem nici materialisti nici spirtualisti ; aceste dinstinctii nu mai au de altfel pentru noi nici un sens. Pur si simplu,cautam realitatea fara a ne lasa dominati de reflexul conditionat al omului modern(dupanoi, ramas in urma).
               Ne-am transformat in barbari ca sa invingem acest reflex , exact  asa cum a trebuit pesemne sa faca pictorii ca sa sfasie ecranul de conventii interpus intre ochii lor si lucruri.
             Ca si ei ,am optat pentru niste metode sovaitoare , salbatice, uneori infantile! Ne asezam in fata elementelor si a metodelor de cunoastere precum Cezanne dinaintea marului,sau Van Gogh in fata lanului de grau. Refuzam sa excludem fapte, aspecte ale realitatii, sub pretextul ca nu sunt ,, convenabile", ca depasesc fontierele fixate de teoriile in curs. Gauguin nu exclude un cal rosu , Manet- o femeie goala printre convivii ,Dejunului pe iarba!  Nu sunt excluse figurile iesite din vis , iar lumea vie nu-i exclusa din partea ingropata a constiintei.
      Felul nostru de a proceda si de a vedea va declansa revolta, dispret , sarcasm . Vom fi refuzati la salon. Ceea ce s-a acceptat in cele din urma din partea pictorilor , poetilor , cineastilor , etc inca nu poate fi acceptat in domeniul nostru!
     Stiinta , psihologia , sociologia , sunt niste paduri de tabuuri. Abia alungata , ideea de sacru revine in galop , sub diverse deghizari. Ce naiba! Stiinta nu e o vaca sacra; putem s-o mai impingem putin la o parte , sa eliberam drumul.
Care este scopul unui voluntar?                   S-ar putea ca ceea ce numin ezoterism , materia de baza a societatilor secrete si a religiilor,sa fie rezidiul greu de inteles si manevrat al unei foarte vechi cunoasteri de natura tehnica , aplicandu-se in acelasi timp si materiei si spiritului!
              ,,Secretele" n-ar fi niste fabule, niste povesti sau niste jocuri , ci retete tehnice precise, chei pentru a deschide puterile continute in om si in lucruri!  &&&&&&&&&&&&&&& Va urma , sau nu!!

9 comentarii:

  1. Anonim18:56

    OFF TOPIC iercuri, 4 aprilie 2012
    Retragere din Comitetul Director al SCMD
    ---------- Mesaj redirecţionat ----------
    De la: Marian Tudor
    Data: 2 aprilie 2012, 21:57
    Subiect: Comunicat
    Către: Sindicatul Militarilor


    Rog transmiteti presedintelui SCMD.

    Cu multumiri,

    Marian TUDOR

    PRESEDINTELUI SCMD



    Domnule presedinte,

    Va informez ca incepand cu data de 02.04.2012 ma retrag din functia de vicepresedinte al SCMD.

    Motivez aceasta hotarare din dorinta expresa de a nu mai“deranja” anumite personalitati din sindicat , personalitati preocupate mai mult de grija mea decat de bunul mers al sindicatului si de gasirea celor mai eficiente masuri pentru solutionarea gravelor probleme ale SCMD.

    Cu aceasta ocazie va solicit sa atrageti atentia celor pe care i-am “deranjat” sa inceteze cu jignirile transmise indirect si cu analizele facute pe la toate bodegile si colturile rau famate din Bucuresti asupra activitatii mele pe linie de sindicat.

    In speranta ca sindicatul va trece intro etapa superioara a evolutiei sale va multumesc pentru sprijin.



    Col(r) Marian TUDOR
    Publicat de Moderator la 23:21
    Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook

    RăspundețiȘtergere
  2. @
    Ai putina rabdare. Americanii au nevoie de aeroportul Kogalniceanu pentru
    atacul Iranului. Apoi….
    Eu sunt om de cuvant. Prin chemarea politiei americane am declansat si intretinut scandalul ICR New York.
    Dupa procesul si condamnarea lui Bout va urma procesul Basescu. Dece ?
    Raspunsul este simplu ….armele si in special rachetele sol-aer sunt romanesti !

    CELEBRUL TRAFICANT DE ARME ROMANESTI VICTOR BOUT A FOST CONDAMNAT LA 25 DE ANI INCHISOARE ! URMEAZA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU !
    FRATII DE ARME SI NEGUSTORI AI MORTII BASESCU -BOUT !
    In acest moment, postez pe site-ul meu o dezvaluire extrem de periculoasa. Din Romania au fost sustrase si exportate, prin incalcarea normelor internationale, echipamente militare extrem de periculoase. Inclusiv armament atomic. Destinate, cum am spus, unor state arabe, inclusiv Iranul. Cantitatea cea mai impresionanta de armament, inclusiv nuclear, a fost transportata prin intermediul celui mai mare de traficant de arme din istoria moderna a lumii, Viktor Bout. Acesta a fost condamnat la 25 de ani inchisoare. El s-a imprietenit cu Traian Basescu la Anvers, inainte de caderea regimului comunist, cand cel care astazi este seful statului roman era seful reprezentantei Navrom de acolo, lucrand ca ofiter acoperit.
    Tot ceea ce urmeaza este legat de transporturi, in sepcial aeriene. In acest fel, o parte din materialul militar, restrictionat prin embargou, a plecat a tranzitat Romania. In timp ce Traian Basescu era ministru al Transporturilor. Si, ulterior, sub presedintia acestuia.
    PROCESUL BASESCU ESTE PROGRAMAT LA SFARSITUL ANULUI LA NEW YORK !
    Serviciile americane ….au incercat sa puna capat, printr-o prindere in flagrant si arestare spectaculoasa, carierei lui Viktor Bout. Flagrantul avea sa aiba loc la Campul lui Bot, langa Ploiesti, unde exista fabrica romaneasca de rachete. Dar Viktor Bout, ale carui birouri se aflau la Moscova, a fost prevenit, la solicitarea lui Traian Basescu, de catre Gigel Bratiloveanu, atasatul comercial al Ambasadei noastre din capitala Federatiei Ruse.

    RăspundețiȘtergere
  3. O VESTE BUNA PENTRU POPORUL ROMAN !
    BASESCU SI VOICULESCU IN ACEIASI CELULA !

    DAN VOICULESCU : ROBERT HORVATH MA DENUNTAT LA INTERPOL !
    SUNT ACUZAT DE CRIMA SI DE FURTUL BANILOR CEAUSESCU !
    Cititi pe blogul personal al acestuia :
    “Când devii persoană publică iti asumi – si nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de intâlniri, acuzatii si lupte ”exotice”. Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii…. Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. ”
    ROBERT HORVATH IN DREPT DE REPLICA :
    Aveti dreptate. Banii furati de Ceausescu vor fi redati poporului roman. Va invanuesc de crima si de furtul secolulului.
    Concluzie :
    Inspectorii Interpolululi dupa ce au studiat “sinuciderea ” lui Marin Ceausescu la Viena au sosit in cursul zilei
    de ieri la Bucuresti !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim11:50

    hapoi noi hati spuseram Cehzarica ca corleonu s-a tavalit cu huna "lupara" ca ha facut hatac da coarda la korazon ca hapoi cica a facut raceala si lah tras corentu lah plamani de la gaurile dah gloante(cah nea corleone hiera hancalzat sih gloantili iera reci) si ne lasa pa noi vanessa sih melissa sah ne luhtam cu ghiaorii haia nehaliti
    (haia dan berouri dah la chafelute mosh haleci,jurizde si halte halea bre
    vanessa &melissa

    hapoi hasta helena si cu haia pretena iei neh face "concur...concordanta" da haia neloia.....nehalita tzai drac da ghiauri cu limbile voastre hancalcite ca tot rrrrrrromanes heste mai clara

    si vatcheru e rauuu bre si hala cu "scula.....sculiria" cica-i rau da-l probaram si e bleaga

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim15:21

    @Anonim Apr 7, 2012 01:50 AM
    ,,hapoi noi hati spuseram Cehzarica ca corleonu''

    Slab,slab rau de tot.Incalificabil de slab.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WAUU! Vanessa si cu Mercedessa au venit in vizita la mine si eu ..pas nu am fost acasa !

      Am fost dupa miel ! Matmoiseles nu la belit mielul-- dupa miel !
      Da vad ca v-ati simtit ca ..acasa ! Ati gasit Whisikul ,,da da ,si somonul ..brava fetelor !
      Toptusi nu pricep! Tembelizorul ii la locul lui , tablourile pe pereti , pentzia marita in fichet...bijourile in cutiuta....nu inteleg totusi pentru ce ..m-ati calcat?
      Poate de-o ..cordeala ! E post nu se poate fetelor !!

      Ștergere
  6. Ps. Si ziceti ca Corleonul o mierlii taman acu de Paste ! Saracul om ca era de treaba!
    Ba ce inseamna si ghinionul ...auzi trec gloantele prin el si n-are nimica... se face curent in urma pri gauri si face omul pneumonie ! Asta-i pleasca dracului ,nu-i moarte de mafiot.
    Auzit fa ,acu ca tot date omul in primire ,mergeti si voi c-o floare din cimitir si aruncati-va ochi ca margelele peste tot. Apoi faceti harta si venim noi sa facem un transport civilizat ! Hai pa fufelor , va love,love lovesc de va ia mama dracului!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim09:03

    @cezar
    tocmai ne hantorseram da lah cemeter si uite ce gasaram:

    @ilie dah la scularie
    hapoi na, satzi vezi pretenu ca tare hati ie dor dha iel

    http://www.youtube.com/watch?v=cfNIC5k-yxw&feature=endscreen&NR=1

    Vanessa&Melissa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos fa Melisa si Mercedesa ! Ce vremuri ! Deh Iepoca de Haur !Acum stiu ca voi erati mai nebagati in seama! Nu scuturati matreata in capul presedintelui ca acum ! Oricum faceati treaba buna cu tingirii si cazane ,mai strangeati gainile moarte de pe marginea raului- frumos fa nu ca acum! Da las ca nu mai dureaza mult ! Scoateti coviltirile la mercedesuri vedeti sa nu aibe gauri ..hai pa fa...

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!