Google Website Translator Gadget

marți, 19 mai 2015

NWES !


|

Poza zilei: Gara Vaslui, pãzitã de zeci de TAB-uri (foto)


Imagine nu tocmai linistitoare ieri dupã-amiazã în gara din Vaslui! Un convoi format din mai multe TAB-uri de luptã, încãrcate pe platforme de vagoane CFR, a tranzitat calea feratã din municipiu. Cãlãtorii ce se aflau în acel moment în statia CFR au rãmas muti de uimire când au vãzut încãrcãtura trenului. “Ne pregãtim de rãzboi sau ce se întâmplã? Credeti cã degeaba plânge icoana aia la Puscasi? Vor veni vremuri grele, o sã vedeti! “ a fost avertizarea unuia dintre cãlãtori.

Uite asa plecam din Timisoara la Cincu ! Intr-un an ..IARNA ...in celalalt VAra..!!

Arta de a avea întotdeauna dreptate: cum să manipulezi eficient opinia publică11120925_10205577376050424_275263955_n
                                                                                                Forografiat de Chris Devour

      Motivul pentru care oamenii se angrenează în dezbateri [publice] este acela de a încerca să ajungă cât mai aproape de adevăr; astfel nu contează atât de mult cine are dreptate, ci mai degrabă dacă s-a ajuns la o concluzie justă- cam așa sună teoria; cam așa e mințit omul de rând că decurg lucrurile. În practică însă, lucrurile stau deseori cu totul altfel: cei ce participă la dialog sunt mai degrabă interesați să li se dea dreptate cu orice preț , decât să încerce să soluționeze respectiva problemă. În condițiile acestea, prea puțin mai contează aflarea adevărului, iar un demagog1 cu experiență va apela la diverse tehnici de argumentare ce-i vor garanta victora-sau în fine, îl vor salva de la o înfrângere devastatoare.

    Neținând cont de „regulile jocului”, demagogul se va folosi de niște tehnici mai puțin onorabile pentru a atrage publicul neinstruit de partea sa și a-și asigura victoria. Astfel, un „mincinos antrenat” nu va ține cont de sfatul lui Goethe:

„Se crede, de-obicei, că unde vorbe-auzi,
KAYTURE (Fashion Blog by Kristina Bazan)'s photo.                           CEZAAAAAAAAAAAR.......................................

Ar trebui ceva să se-nțeleagă”2

      Dezvoltând mai departe „tehnica nesimțirii”, putem observa cum un întreprinzător necinstit-spre exemplu- poate să tragă foarte ușor foloase materiale de pe seama mulțimii neinstruite care este amețită de „o avalanșă de cuvinte alese la întâmplare și lipsite de logică.” 3, contravenind sfatului subtil oferit de Goethe. În fine, acești oameni sunt cel mai adesea întâlniți în domenii precum „medicina alternativă”, unde termenilor științifici le este deseori conferit un alt sens, astfel făcând posibilă păcălirea clientului. Spre exemplu, am observat în discursurile șarlatanilor care propovăduiesc metode new-age de vindecare o proasta utilizare a termenului  „cuantic”. Astfel, termeni din fizica cuantică sunt folosiți în cu totul și cu totul alt sens, iar oamenii neștiutori- impresionați fiind de limbajul colorat al șarlatanului- îl vor crede pe cuvânt:

„Ceea ce adversarul nu înțelege poate acționa, cel mai adesea ca o autoritate. Inculții au un respect deosebit față de expresiile latinești sau grecești.[…]De asemenea, prejudecățile și stereotipurile sunt și ele foarte eficace ca autoritate.[…]Aproape că nu există opinie suficient de absurdă, încât să nu fie îmbrățișată cu ușurință de oameni, de îndată ce i-ai convins că opinia respectivă e unanim acceptată” 4

        O altă tehnică ce „aduce imunitate” teoriilor mincinoase este aceea de a trasa o limită între „noi, cei inițiați”, și „voi, cei care nu puteți întelege profunzimea practicii sau credinței noastre”. Acest lucru este un soi de fugă din fața întrebărilor incomode care le sunt adresate în general liderilor diferitelor secte, sau vânzătorilor de „produse-minune”. Un alt beneficiu al acestei tehnici este acela că-i atragi pe naivi de partea ta, făcându-i să se creadă superiori- nimic mai plăcut decât să-ți fie „mângâiat” orgoliul, nu? Astfel, Arthur Schopenhauer se întreabă de unde vine această abilitate nu tocmai onorabilă de a mânui cuvintele:

„De unde vine aceasta- Din ticăloșia înnăscută a speciei umane.[…]Vanitatea înnăscută a omului- ușor de zgândărit, mai ales când se implică în exercițiile intelectului- nu vrea să accepte, cu nici un chip, faptul că ceea ce am exprimat la început s-a dovedit a fi fals, iar opinia adversarului s-a dovedit a fi corectă.” 5

     În continuare, voi dezvălui câteva tehnici subtile folosite de oamenii ce vorbesc în fața mulțimii (ex. politicieni, lideri religioși, oameni de știință). Acești oameni se pot folosi de avantajul popularității pe care-l au, permițând în felul acesta sofismelor6 de tot soiul să apară în discursul lor, fără ca mulțimea să încerce măcar să le sesizeze . Astfel, dacă ești un lider religios sau o persoană publică, poți abuza cu nesimțire de admirația pe care oamenii ți-o poartă, profitând de pe urma naivității lor:

„Stă însă în caracterul vulgului să accepte numeroase autorități și să manifeste respect față de ele. Dacă nu putem cita o autoritate care să se potrivească în context, atunci putem apela oricând la una fără legătură cu contextul; putem cita ceva ce a spus cineva în cu totul altă situație sau în cu totul alt sens.” 7

      Tehnica amintită mai sus  poate fi pusă în practică chiar și de către un om mediocru-chiar și fără să-și dea seama de acest lucru. Deseori invocăm o personalitate mai mult sau mai puțin relevantă pentru subiectul discuției, astfel că teza noastră stă acum ascunsă în spatele unui „paravan”: „Albert Einstein a zis asta; dacă nu ești de acord, nu numai că te contrazici cu mine, dar te contrazici cu Einstein.” O astfel de tehnică e chiar mai „murdară” dacă motivul disputei era spre exemplu legat de o problemă a psihologiei, deoarece profităm de incultura adversarului pentru a invoca nume irelevante. Desigur, dacă eu îl invoc pe Arthur Schopenhauer în textul meu, asta nu înseamnă că sunt un sofist, deoarece Schopenhauer s-a ocupat în cartea sa „Dialectica eristica” de probleme legate de argumentare, astfel el este o autoritate relevantă.

       Urmărind dezbateri între credincioși și atei, am reuști să identific numeroase tehnici prin care respectivii și-au atras publicul de partea lor. Schopenhauer zicea că dacă nu poți să-ți învingi adversarul cu argumente, cel mai bine e să ridiculizezi tot ceea ce zice, iar stârnind râsul printre spectatori, te vei bucura ulterior de susținerea acestora (click aici). Acest lucru este întâlnit deseori în dezbaterile televizate, iar dacă adversarul este unul timid, cu bun simț, va părea mai degrabă învins (ratat) în fața mulțimii, care-l va prefera să-l susțină pe mitocan.

      Pentru că mai sus am amintit despre dezbaterile dintre credincioși și atei, țin să amintesc un caz în care preotul, întrebat fiind de moderator dacă ateii merg în rai, acesta n-a ezitat să spună răspundă afirmativ, câștigând astfel [și] simpatia ateilor, arătându-se „înțelegător” față de aceștia. Un alt lucru pe care l-am identificat în aceste discuții a fost folosirea „falsei dileme”(când sunt prezentate două alternative din care adversarul trebuie să aleagă în ciuda faptului că ambele variante sunt false). Dacă această tehnică de argumentare eșuează, nu e nimic. Dacă adversarul nu poate dovedi că un anumit lucru este fals, putem prin urmare să tragem concluzia ca este adevărat. Spre exemplu, dacă nu-mi poți dovedi că centaurii (sau orice altă creatură mitică) nu există, eu voi concluziona că există- până la urmă așa funcționează majoritatea argumentelor religioase, nu?

      Țin să menționez că eu nu susțin nici ateismul, nici creștinismul; pur și simplu ofer exemple în vederea unei mai bune înțelegeri a problemei. Astfel,  pentru a încheia cu exemplul argumentelor religioase; deoarece nu doresc să fiu etichetat drept un ateu [cârcotaș], voi mai oferi un ultim exemplu de argumentare defectuoasă întâlnită adesea în logica creștină: argumentarea circulară, sau sofismul circularității. Această tehnică de argumentare „pretinde auditorului să admită dinainte tocmai ceea ce ar fi trebuit să ajungă să admită în urma argumentării”8-adică „ceea ce scrie în Biblie e adevărat pentru că așa scrie în Biblie, iar ceea ce scrie în Biblie e adevărat,etc.” În fine, despre acești oameni ne-a vorbit și Schopenhauer când a zis că trebuie să ne alegem adversari pe măsură, capabili să ne recunoască victoria când e cazul. În alte cuvinte, asigură-te că cel căruia îi prezinți argumentele e suficient de pregătit pentru a le putea înțelege și suficient de sincer să accepte când greșește și/sau e învins.

     Pentru a arăta că sunt imparțial, voi aminti argumentul pe care teiștii îl prezintă deseori ateilor: acela că nu pot explica cum [și de ce] universul a apărut. Ei zic ceva de genul:  „dă-mi un miracol, și-ți voi explica restul”- miracolul fiind faptul că ceva a luat naștere din nimic, iar restul fiind…ei bine, absolut totul. Desigur, acest argument e atacabil, căci se bazează pe tehnica amintită mai sus: aceea conform căreia dacă adversarul nu poate [deocamdată] oferi un răspuns, eu voi presupune că răspunsul l-am putea găsi în teologie. În alte cuvinte, tot ceea ce nu e explicat [deocamdată] științific, e explicat prin existența lui Dumnezeu. Așa să fi fost oare și momentul când s-a aflat că pământul e sferic, nu plat?- explicația divină a fost înlocuită de o certitudine științifică.

                                                               CACAT
                                                                                              Arthur Schopenhauer de Chris Devour

       În fine, dacă adversarul face o afirmație ușor îndrăzneață, tot ceea ce  trebuie să faci este să o reproduci exagerând-o, iar dacă vrei să îi sabotezi  complet demonstrația, nu ai decât să tragi tu concluzia demonstrației lui (desigur, așa cum vrei tu, nu cum ar trebui). De asemenea, dacă observi că  afirmația lui s-ar putea încadra în vreun curent de gândire blamat,  introdu-l în acea categorie, spunând despre teoria sa că „ăsta nu e nimic  altceva decât fascism/ fanatism/filosofie new-age ”- și vei „dezamorsa”  orice tentativă de argumentare-sau măcar vei câștiga simpatia publicului.

   O altă tehnică interesantă este aceea care ne ajută când observăm că un  subiect ne depășește: să recurgem la remarci ironice precum „să acceptămcă suntem ființe limitate, și nu putem știi cu siguranță dacă este    așa cum zici dumneata”- acest lucru o să te pună cel puțin pe același palier cu adversarul. Dacă nici acest lucru nu funcționează, Schopenhauer sugerează să enervezi adversarul, și să ataci mai degrabă persoana, decât  teoria sa. Acest lucru îl putem face uneori chiar fără să ne considerăm ticăloși: spre exemplu într-o discuție despre comportamente morale, poți să ataci adversarul (în cazul în care acesta nu are un comportament moral), spunându-i că nu e în măsură să-și dea cu părerea. Acest lucru poate să-l „dezarmeze” pe adversar instant, sau măcar să atragă publicul de partea ta. Desigur, dacă acest lucru este prezentat într-un mod umilitor, ironic, poți să provoci și râsul; fapt ce te va avantaja și mai mult.

       Vedem astfel că deseori disputele nu sunt câștigate de cei care sunt mai inteligenți, mai erudiți sau mai pregătiți; de cele mai multe ori câștigă acela care știe ce, când și cum să vorbească. Mai important decât mesajul, e deseori forma în care e livrat acesta (din acest motiv e nevoie de oameni pricepuți în domeniul marketingului în orice afacere). În fine, trebuie să-i dau dreptate lui Voltaire când spunea că e greu să eliberezi proștii de lanțurile pe care le venerează- în altă ordine de idei, pot spune că e greu să eliberezi mulțimea de prejudecățile și credințele nefondate pe care le păstrează cu mândrie.

        Voi încheia cu un citat din „Arta de a avea întodeauna dreptate (sau Dialectica eristica)”, de Arthur Schopenhauer; citat ce poate să rezume de altfel toată problema descrisă în carte [și în articolul meu]:

„Ceea ce numim, de regulă opinie comună este, la o privire mai atentă, doar părerea a două sau trei persoane; iar de acest lucru ne convingem de îndată ce înțelegem modul în care se nasc astfel de opinii general valabile. Ne dăm seama că, la origine, au fost doar doi sau trei oameni care au afirmat , au enunțat sau au acceptat o astfel de opinie, după care ceilalți au avut bunăvoința de a crede că cei dintâi au verificat riguros validitatea ei: bazându-se pe prejudecata că primii au fost competenți, au venit apoi alți câțiva care au acceptat opinia; aceștia au fost crezuți de mulți alții care, din lene, au preferat să creadă, decât sî verifice pe îndelete.[…]Ceilalți au fost constrânși să accepte opinia care trecea deja drept comună, pentru a nu fi considerați spirite recalcitrante, care se ridică împotriva opiniilor unanim acceptate- tineri impertinenți, care vor să fie mai deștpși decât tot restul lumii[…] Pe scurt, foarte puțini pot gândi, dar toți vor să aibă opinii: ce altceva le mai rămâne [celor mulți], decât să preia ca atare judecăți gata făcute de alții, ei înseși neputând să le facă?”


256 de comentarii:


 1. ULTIMA ORA !
  CEZAR MAIMUTA CU MUCI PE FATA A LUAT-0 IN BUBA !
  Cu alte cuvinte.
  Mult prea frumoasa Nicoleta i-a dat in sut in cur taranetului.
  Motivul invocat : NEAM PROST !

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. Sunt bucuros ..daca apreciezi ...

   Ștergere
  2. EZAR MAIMUTA CU MUCI PE FATA A LUAT-0 IN BUBA !
   INTRADEVAR
   " FAIN SUBIECTUL "
   !!!!!!!!!!!!

   Ștergere
 3. Am primit in cursul acestei dimineti cetoase
  un telefon confidential din tara.
  Ele comfirma zvonul.
  Doamna colonel doctor militar a fost nevoita sa devina doctor civil.
  Motivele le banuim. Asteptam clarificarile necesare .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Si eu multumesc pentru cenzurarea materialelor mele.
   Ca urmare blogul lui Cezar va avea aceiasi soarta cu cel a lui Burcu.
   Zero comentarii.
   Zero afisari de pagina.
   zero 0 zero
   ABSOLUT

   ATENTIUNE : IN CAZUL IN CARE NU INTERVII
   IN APARAREA LIBERTATII DE EXPRESIE

   INCHID BLOGUL!
   Intru eternitate.

   PS
   Ramaneti voi doi porumbeilor.


   Ștergere
  3. TE ASTEPTAM LA NEW YORK
   ROBERT SI KIYOKO
   MAI ALES
   EU !

   Ștergere
 4. Comenteaza la subiect Rh+....altfel zice lumea ca esti prostovan ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. IMPOTRIVA ONANISMULUI INTELECTUAL !
   Care subiect ?
   Laba si onanism intelectual,copiat
   de un taranete cu cateva clase deosebit de primare.
   La arme si la spalat izmenele camarazilor poate te pricepi
   La filozofie de doua parale. NU

   PS NU EXISTA DECAT UN SUBIECT
   LIPSA TA DE PULA
   SI COPILUL NELEGITIM
   AL PREA FRUMOASEI NICOLE !

   PS
   SI MAI DUTE IN PULA MEA !.

   Ștergere
  2. @ Dela Ion Ceanga la......
   Taranete mirosind a balega si pisat de vaci posteaza
   Arthur Schopenhauer a German philosopher ............, The World as Will and Representation ..... Die Welt als Wille und Vorstellung , ...

   Ștergere
  3. DELA MARIA LATARETU
   NU POTI SARII
   LA MARIA CALLAS !

   Ștergere
  4. ADEVARUL DOARE !

   MOTIVUL CENZURII :
   ANCHETA JURNALISTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH !
   ACESTA A PREZENTAT PUBLIC
   PROBE :
   " CEZAR NU ARE PULA SI COPILUL NU ESTE LEGITIM "

   PROBELE AU FOST STERSE
   DAR ADEVARUL NU POATE STERS
   SAU ASCUNS !

   Ștergere
 5. TINAND SEAMA CA CENZURAREA MEA CONTINUA
  DRAGA MEA NICOLE,
  UN DEFINITIV LA REVEDERE !

  AI TELEFONUL MEU !
  POTI SA MA SUNI LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE.

  CU GANDURI BUNE


  SI NEBUNE !

  RăspundețiȘtergere
 6. PENTRU CEI INTERESATI
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG !

  LA REVEDERE OSTASI !

  ACESTA ESTE JETUL FINAL !

  RăspundețiȘtergere

 7. ATENTIE
  IN CAZUL IN CARE DOAMNA COLONEL
  ACCEPTA PE ACEST BLOG
  LIBERATATEA DE EXPRIMARE
  REVIN !
  CINE POATE COMENTA LA ORDIN
  EDITORIALELE BASITE
  SI FOARTE BASITE COPIATE DE CEZAR ?
  CEL CU MUCI PE FATA !
  SI INTRE PICIOARE !


  RăspundețiȘtergere

 8. NU UITATI :
  ELITA SUS
  PULIMEA JOS !

  DACA EROUL MEU
  MARESALUL ANTONESCU NU ERA IMPUSCAT .....
  PROBLEMA ERA REZOLVATA !

  RăspundețiȘtergere
 9. Niko
  Contacteaza-ne din timp !
  Sa nu fiu ocupat cu filmari , modele etc.
  Kiyoko de care sunt gata sa divortez
  pentru tine
  abia asteapta sa te cunoasca.
  Mai ales ca viitorul tau copil
  se va numii
  ROBERT HORVATH JR

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortez de Japaneza iradiata care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
   Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

   Ștergere
 10. A aparut o noua poza.....de la spate.
  Sa fie portugheza doritoare de
  Pulaaaaaaaaa! ...

  RăspundețiȘtergere
 11. Gata.
  A aparut fisa mea medicals.
  Spamata

  RăspundețiȘtergere
 12. La revedere doamna colonel.
  Aceasta este ultima mes postare.
  Nu mai deranjez doi porumbei militari.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cu copilasul din flori.
  Aproape trei.

  RăspundețiȘtergere
 14. Comentariile inchise.
  Am inchis blogul.
  Numai redactorii pot comenta pe Armya.

  RăspundețiȘtergere
 15. Am terminat scenariul filmului

  MEZALIANTA
  Povestea de iubire a unui taranete mirosind a balegs si
  a unei doamne mirosind a parfum.
  Filmarile vor incepe in curand.
  Pentru boratura am gasit actorul.
  Pentru......
  Va voi tine la curent.
  Finalul destul de tragic.

  RăspundețiȘtergere
 16. Pulime si Elita
  Boicotati acest blog.
  Ea apartine unui fel de om
  Fara onoare si pula !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ALUPIGUS....Rh+.....!!!!

   Ștergere
  2. Fara nevasta!
   Fara puls!
   Fara blog.
   A sosit momentul crucial al flegmei

   Ștergere
  3. Alupigus .....Cezar......!
   Si mai dute spre mama care te-a facut oltean.
   Tatal necunoscut.
   Mai precis.
   Tati anonimi ?!?

   Ștergere
  4. M-a facut maaamaaa Oltean..puisor de Craioveannn..
   Cin se ia cu mine bineee...
   Ii dau haina de pe mine!
   Cin se ia cu mine raaaauu ,
   Sa-l fereasca Dumnezeu..
   Ca sunt sarpe de dudau ...
   Galben ..care musca rauuu.....mai Rh+....

   Ștergere
  5. Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
   Doresc la toti care ma iubesc sa aiba la fel parte .....

   Ștergere
 17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 18. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortez de Japaneza iradiata care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
  Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 19. Pentru Niko sunt gata de orice sacrificiu.
  Partida este pierduta de tine.
  Motivul este cunoscut de toata ostirea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mananci KK...libidinos batran....vezi de japaneza ...schimba-i partitura la Wc-ul cu 52 de ...butoane ...

   Ștergere
 20. Singura salvare pentru onoarea ta.
  Copilas dragut si inteligent.
  Dar din flori
  Este.............

  RăspundețiȘtergere
 21. Spuneai cs ma inviti la nunta.
  Macar la inmormantare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 22. Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 23. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortezi de Japaneza iradiata , care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
  Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 24. Zice Porcovanul De Th+....
  Niko
  Contacteaza-ne din timp !

  Kiyoko de care sunt gata sa divortez
  pentru tine

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Porcovanul ...nerusinat ! De nu era Japaneza .....mureai intr-o cutie de carton....dupa ce te regulau toti borati drogati din suburbia ..Harlemului ...

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 26. Robert Horvat Veneticul = tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală

  RăspundețiȘtergere
 27. Robert Horvat Bozgoroiul = logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv

  RăspundețiȘtergere
 28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 29. CA INTRE SECURANI !
  Burcu a fost si este colonel de securitate.
  Tu tot colonel din ce arma faci parte.
  Sau din ce departament ?

  RăspundețiȘtergere
 30. Multumesc pentru fisa medicala.
  Am copiat-o si am lipit-o pe perete.
  Dece trebuie sa o postezi mereu.
  Poate este cazul sa te controlezi !

  RăspundețiȘtergere
 31. GENERALUL PACEPA SI COLONELUL FARA PULA !
  Am discutat azi dimineata cu generalul Pacepa.
  Subiectul discutiei: Fostul tau sef numit ambasador in SUA.
  Apoi fara legatura ....
  M-a intrebat cu vocea tremurand de emotie sau inervare
  TOT FARA PULA IMPARATUL ROMAN ?
  I-am raspuns scurt si la obiect.

  RăspundețiȘtergere
 32. GENERALUL PACEPA SI COLONELUL FARA PULA !
  Am discutat azi dimineata cu generalul Pacepa.
  Subiectul discutiei: Fostul tau sef numit ambasador in SUA.
  Apoi fara legatura ....
  M-a intrebat cu vocea tremurand de emotie sau inervare
  TOT FARA PULA IMPARATUL ROMAN ?
  I-am raspuns scurt si la obiect.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spune-i ca ar trebui sa-i fie rusine sa manance pensie din Ro.......

   Ștergere
 33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Comentariu de prost gust. Dece la pitici ?

   Ștergere
  2. da chiar asa,cand am un barbat in forma buna!!!!

   Ștergere

 34. Se pare ca Nico a luat bilet numai de dus.
  Fara intors !!!

  RăspundețiȘtergere
 35. Pacepa m-a intrbat numai odata.
  Na stiu dece postarea a aparut de doua ori ! !?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai Parkinson si nu stii ...hi..hi..hi..

   Ștergere
  2. Tu suferi de o boala si mai nasoala :
   Mirosi urat .

   Ștergere
 36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 37. Nu am nevoie de paza nimanui,neesimtirea patrunde indiferent de locul in care esti...

  RăspundețiȘtergere

 38. Sunt impotriva oricarei forme de discriminare .
  Rasiala, sociala sau de marime.!!!

  RăspundețiȘtergere
 39. SECURAN TARAN !
  Pentru a nu fi luat in suturi in cur
  "Cezar cu muci pe fata."
  Nu permite comentarii la poza din Vaslui.
  Stiam ca e securist prost...
  dar.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Boule ..securisti cu TAB-urile la Cincu ...

   Ștergere

 40. TRAIASCA ANONIMII !
  LIBERTATEA DE EXPRIMARE A INJURATURILOR TREBUIE SA FIE
  TOTALA !
  CA INTR-UN ADEVARAT BLOG MILITAR.

  CU EXCEPTIA SPAMULUI

  CENZURA SECURISTA CONTINUA.
  LABAGIUL FARA OBIECTUL LABEI
  ADICA
  GARA PULA !
  A AJUNS SA O CENZUREZE SI PE NIKO ?!?
  Nicoleta H.20 mai 2015, 17:43
  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 41. Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Robert Horvath2 august 2012, 16:40
   Romanii americani in numar de 2 milioane au votat 1 la suta. Cinste lor.
   Pucistii au supt cariciul. Sugator principal : Cezar

   CEZAR2 august 2012, 16:41
   RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

   CEZAR2 august 2012, 18:41
   Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

   Ștergere
 42. @ TIGAN OLTEAN HOT SI EXTREM DE BORAT
  GATA COLONEILOR !

  ABSOLUT TOATE FOTOGRAFIILE NIKO CA SI VIDEOUL SUNT FURATE !

  UITATI-VA CU ATENTIE
  EX VIDEOUL ....JOS
  any GIF.organization

  RăspundețiȘtergere
 43. @ Coloneilor
  Fiind de meserie am realizat de la inceput falsul.
  Dar am vrut sa vad pana unde mergeti .

  RăspundețiȘtergere
 44. MINORITAR BORAT SI BELIT
  ( Sub ofiter descoperit )
  Toata povestea cu Nico este o facatura.
  Ea nu exista. Si oricum nu este colonel si nici doctor.
  Poate este insarcinata.
  Dar si tu ai o "sarcina" dela departamentul de dezinformatii.
  Refuzi sa publici o fotografie proprie
  ca sa nu fii.....descoperit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SUB OFITER ACOPERIT !
   DESCOPERIT
   MEDIA SI INTERNET

   Ștergere
 45. Singura fotografie autentica este Nico in ploaie.
  Trup frumos.

  RăspundețiȘtergere
 46. ha....ha...ha
  Te-am prins de coaiele lipsa !!!

  RăspundețiȘtergere
 47. UN ANONIM A POSTAT O POVESTE CU PITICI SI NOKO
  IN MIJLOCUL LOR !

  EA A FOST CENZURATA FARA VREO EXPLICATIE !

  INCETATI DISCRIMINARILE RASIALE RELIGIOASE SOCIALE SI DE MARIME !

  RăspundețiȘtergere
 48. NIKO DISPARE IN CEATA ?
  @ Niko
  Poate esti frumoasa si inteligenta.
  Dar avem nevoie de probe.
  Dovedeste ca pozele sunt autentice. Ale tale.
  Pana la proba contrarie.
  Vezi daca mai apari
  http://devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 49. Robert Horvat Veneticul Zugrav = suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare

  RăspundețiȘtergere
 50. @ Niko
  Stimata doamna colonel ?
  ASA CUM SPUNEAM
  FOTO 'NIKO IN PLOAIE" ESTE SINGURA FOTOGRAFIA NIKOLETA HORVATH
  CELALATE NU AU VREO LEGATURA CU ACEASTA PERSOANA !

  MINORITARUL A MANGLIT CELALALTE POZE !

  Te rog dovedeste contrariul .

  RăspundețiȘtergere

 51. @ Pula....fara pula.
  Esti intradevar unic.....cum zice Nico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BLOGUL CEZAR ESTE SINGURUL BLOG DIN INTRAGA LUME
  CARE INCURAJEAZA SPAMUL !
  ( Vezi fisa medicala .....postata de sute de ori )
  O FACE DIN CRETINISM CONGENITAL !

  ps Oare doamna medic colonel nu are nimic de obiectat ?

  RăspundețiȘtergere

 52. FUTI NU FUTI
  VREMEA PULII TRECE !

  ASA A PATIT CEZAR CARE N-A VAZUT PIZDA TOATA VIATA !

  RăspundețiȘtergere
 53. Esti gelos si pe piticii virili
  Motivul
  Au pule.
  Pe linga tine.....
  Piticii sunt niste giganti.

  RăspundețiȘtergere
 54. Colonele cu muci pe fata
  Belesti pula la pitici.
  Gelozia te roade
  Nico prefera.....indiferent de marime.

  RăspundețiȘtergere
 55. Piticii au puls mare
  Tu nu ai deloc
  De aceia stergi orice referintta
  la piticii veseli colorati cu erectia la comanda.

  RăspundețiȘtergere
 56. Intr-o zi piticii te vor inconjura
  Si te vor pedepsii
  Pe la spate si pe fata.

  RăspundețiȘtergere
 57. Am contactat in cursul dimineata Uniunea Internationals a Piticilor.
  Din ea fac parte piticii sovietici si chnezi care sunt si mai pitici.
  Au hotarat sa-si uneasca fortele si jeturile.....
  Amanunte in curand.....
  Presedintele a declarat
  Cezar ne-a luat de pitic.....

  RăspundețiȘtergere
 58. Cu alte cuvinte
  Piticul sovietic care este cel mai mare pitic din lume
  Te va atinge
  Cu ajutorul piticismului internatinal
  Direct..in buba.

  RăspundețiȘtergere
 59. Cezar
  Sugi pula la pitici
  Pe rand
  Si pe indeletele.
  Fi

  RăspundețiȘtergere
 60. Maaa..narodule ...!! Ai grija ca ma ..enervez .......hi..hi..hi...

  RăspundețiȘtergere
 61. Anonim29 noiembrie 2013, 06:20

  Thanks for another excellent post. Where else may
  anybody get that type of info in such a perfect approach of writing?
  I have a presentation next week, and I am on the search for such info.
  Here is my web-site : vuelos a bangkok
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim20 decembrie 2013, 21:46

  I've been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Studying this info So i am glad to exhibit that I've a very good uncanny feeling I found out exactly what I
  needed. I such a lot undoubtedly will make certain to don?
  t disregard this web site and give it a glance regularly.
  Also visit my blog post ... vuelos a taipei
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim14 mai 2015, 09:18

  I am curious to find out what blog platform you have been working with?
  I'm experiencing some small security problems with my latest site and
  I'd like to find something more secure. Do you have any suggestions?


  my webpage; minecraft games
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim14 mai 2015, 12:22

  Hi there! Do you know if they make any plugins to
  assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I'm not seeing very good
  success. If you know of any please share. Cheers!  Look into my page: dating online - http://bestdatingsitesnow.com/,
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim15 mai 2015, 08:36

  I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really really
  fastidious post on building up new blog.

  Here is my webpage - Vig FX Male Enhancement
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim21 mai 2015, 11:35

  Magnificent website. Lots of helpful info here.

  I'm sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious.

  And of course, thank you to your effort!

  Here is my blog: minecraft games
  RăspundeţiȘtergere
  Anonim21 mai 2015, 19:37

  What i don't understood is in truth how you are not actually much more well-liked than you
  may be now. You are very intelligent. You recognize
  therefore considerably in terms of this topic, made me individually believe it from numerous numerous angles.
  Its like women and men don't seem to be interested except it's something to do with Lady gaga!
  Your own stuffs outstanding. Always take care of it up!


  Check out my blog post: minecraft games
  RăspundeţiȘtergere

  Încărcaţi mai multe...

  HAI, UIMITI - MA !
  Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!

  Linkuri de întoarcere către această postare

  Creaţi un link
  Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
  Abonaţi-vă la: Postare comentarii (Atom)
  Totalul afişărilor de pagină
  Sparkline 177492
  Nice Clock
  Persoane interesate
  Pagini

  Pagina de pornire
  IPOCRIZII ACTUALE
  TRAGAND DIN GREU..........................

  Powered By Blogger
  Despre mine
  Fotografia mea

  CEZAR

  Vizualizaţi profilul meu complet
  Postări populare

  (niciun titlu)
  NWES ! miercuri, mai 20th, 2015 | Scris de V

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu cunosc germana.
   In SUA se vorbeste o varianta a limbii engleze.

   Ștergere
 62. Tigane de RH+.....poate traduci tu .....
  Asta ca sa vezi ce prieteni am ......
  Le gasesti la postarea ..,,Dreptate pana la capat "...si nu numai ....BOULE!!!!

  RăspundețiȘtergere
 63. Perfect identic este dresul de baie,Cezar!
  Ai avut dreptate!
  Te sarut,dragul meu!
  In jumatate de ora ajung acasa!

  RăspundețiȘtergere
 64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 65. ...Vinul rosu ii la rece ...!!!

  RăspundețiȘtergere
 66. ADEVARUL DUREROS LOVESTE O FOSTA FAMILIE MILITARA !

  @ Niko
  Stimata doamna colonel ?
  ASA CUM SPUNEAM
  FOTO 'NIKO IN PLOAIE" ESTE SINGURA FOTOGRAFIA NIKOLETA HORVATH
  CELALATE NU AU VREO LEGATURA CU ACEASTA PERSOANA !

  MINORITARUL A MANGLIT CELALALTE POZE !

  Te rog dovedeste contrariul . Pana atunci te-am scos definitiv depe extraordinarul
  blog de arta DEVARTES BLOG
  http://devartesblog.blogspot.com/

  Devartes Talent International
  MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY
  TO INTERNATIONAL FASHION SCENE
  Paris London Milano Tokyo New York

  RăspundețiȘtergere
 67. POSTAND O FOTOGRAFIA MANGLITA
  RISC SA FIU DAT IN JUDECATA .
  BLOGUL MEU DE ARTA SCULATIVA ESTE VIZIONAT ZILNIC
  DE SUTE DE IUBITORI DE ARTA EROTICA SI FEMEI IN PIZDA GOALA !

  RăspundețiȘtergere

 68. EXPOZITIA "DE LA SALVADOR DALI LA DEVA" POATE FI VIZIONATA

  http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere
 69. ULTIMELE MELE FILME
  "Messias" - preview

  Directing & Cinematography by DÉVA
  https://vimeo.com/59523190

  " MARCELLO "
  DIRECTING AND CINEMATOGRAPHY

  DÉVA

  https://vimeo.com/10578787
  " Real life drama embrace creativity in une unique story and film."
  CINE DU MOND

  "the mask" film by
  DÉVA

  IN PRODUCTION
  THE MODEL
  Behind the scenes of fashion worlds
  PARIS LONDON MILAN

  THE MAGICIAN Directing & Cinematography
  by
  DÉVA

  DEPARTING
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL

  FILM BY DÉVA

  "APOLLO"

  BARTOLOMEUS
  Film by

  DÉVA
  " BLINDS "
  Directing & Cinematography
  DEVA

  DÉVA FILM
  "NOSTALGIA"
  ON VIMEO
  SOON

  MADONA
  SOON


  INFORMATII VIZUAPE, POSTERE
  PREMII INTERNATIONALE !

  DESCHIDETI DESCHIDETI DESCHIDETI
  ULTIMUL SUPER MODEL
  Kiyoko vrea sa divorteze de urgenta !
  la sfarsitul
  http://devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 70. INFORMATIE
  ultima ora
  Robert Horvath-Déva
  devanewyork.blogspot.com/‎
  2015. NEW YORK. DEVA ROBERT HORVATH PREZINTA "surpriza anului" NICOLETA! HORVATH ROMANIA. MODELUL ANULUI !

  RăspundețiȘtergere
 71. @ TIGAN OLTEAN HOT SI EXTREM DE BORAT
  GATA COLONEILOR !

  ABSOLUT TOATE FOTOGRAFIILE NIKO CA SI VIDEOUL SUNT FURATE !

  UITATI-VA CU ATENTIE
  EX VIDEOUL ....JOS
  any GIF.organization

  RăspundeţiȘtergere

  Robert Horvath21 mai 2015, 14:23
  @ Coloneilor
  Fiind de meserie am realizat de la inceput falsul.
  Dar am vrut sa vad pana unde mergeti .

  RăspundeţiȘtergere

  Robert Horvath21 mai 2015, 14:31
  MINORITAR BORAT SI BELIT
  ( Sub ofiter descoperit )
  Toata povestea cu Nico este o facatura.
  Ea nu exista. Si oricum nu este colonel si nici doctor.
  Poate este insarcinata.
  Dar si tu ai o "sarcina" dela departamentul de dezinformatii.
  Refuzi sa publici o fotografie proprie
  ca sa nu fii.....descoperit.

  RăspundețiȘtergere
 72. DOCTOR
  NICOLETA HORVATH ?
  Este singurul doctor din lume despre care nu apare
  nici o informatie.
  Pe internet.
  Nici pe lista doctorilor militari.

  @ STIMATA DOAMNA DOCTOR COLONEL
  SUNTETI SIGURA
  CA SUNTETI

  DOAMNA DOCTOR COLONEL MULITAR ?

  RăspundețiȘtergere
 73. ERATA
  MILITAR
  Scuzele de rigoare
  Fara intentie.

  RăspundețiȘtergere

 74. @ .......cu muci pe fata si intre foste coaie.
  - Dece ai sters povestea de dragoste intre frumoasa zana Nicole si
  cei 7 pitici ?

  RăspundețiȘtergere
 75. DISCRIMINAREA PITICILOR CU PULA MARE !

  Sunt impotriva oricarei forme de discriminare .
  Rasiala, sociala sau de marime.!!!

  RăspundețiȘtergere
 76. Nicole este cadru medical
  sau asistenta medicala ?
  Este colonel sau general ?

  RăspundețiȘtergere
 77. Robert Horvath20 mai 2015, 17:55

  Nico nu este zdreanta !!!  Nicoleta H.20 mai 2015, 19:29
  da chiar asa,cand am un barbat in forma buna!!!!

  Robert Horvath : LA CINE TE REFERI ?
  LA CEZAR FARA PULA ?

  RăspundețiȘtergere
 78. @ Niko
  Daca nu esti doctor si nici colonel
  dece vii la New York ?
  Vii singura sau acombaniata de taranete ?
  Ori cum el nu poate intra in SUA
  Motivul respingerii vizei :
  Miroase urat si se imbraca prost !

  RăspundețiȘtergere
 79. CEZAR20 mai 2015, 11:24
  Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
  Doresc la toti care MA IUBESC sa aiba la fel parte .....

  CINE IUBESTE O MAIMUTA CU MUCI PE FATA SI INTRE FOSTELE COAIE ?

  RăspundețiȘtergere
 80. CEZAR20 mai 2015, 11:09
  M-a facut maaamaaa Tigan..puisor de Craioveannn..
  Cin se ia cu mine bineee...
  Ii dau paltonasul rosu ... de pe mine!
  Sug din pulime , pulime
  Cin se ia cu mine raaaauu ,
  Sa-l fereasca Dumnezeu..
  Ca sunt fost sarpe de dudau ...
  Galben pisat ..care musca rauuu....
  pulime , pulime
  fara marime .......

  RăspundețiȘtergere
 81. ULTIMA ORA
  RH
  ARUNCA BOMBA : CEZAR ESTE ROMM SAU TIGAN SADEA !
  @ Niko
  Stimata si frumoasa doamna
  ( daca pozele sunt autentice ) spui ca balega nu este de etnie
  roma sau tiganeasca.
  Sa sunem de dragul discutiei
  ca masa servitoare l-a nascut oltean
  De unde sti tu, stimata doamna
  cine sunt tatii necunoscuti .....si ce etnie au.

  RăspundețiȘtergere
 82. @ Niko
  La ce dres de baie te referi?
  Cezar face baie gol pusca si fara de pula.
  Sau in izmeana puturoasa .......
  nespalata dela 89 !

  RăspundețiȘtergere
 83. PITICII CU PULA CA IN BASMELE ROMANESTI !

  Vrem postarea cu piticii prea virili ,
  inapoi !
  - Dece ai sters povestea de dragoste intre frumoasa zana Nicole si
  cei 7 pitici ?
  Poate printre pitici sa apara si un fat frumos
  Cu pula mare si tare ....ca in basme !
  .

  RăspundețiȘtergere
 84. CEZAR20 , 14:47
  Mananci KK...libidinos batran....vezi de japaneza ...schimba-i partitura la Wc-ul cu 52 de ...butoane ...
  ROBERT :
  Se scrie cu litera mare
  WC !
  Poate gaura rotunda din spatele vilei tale :Wc

  RăspundețiȘtergere
 85. CEZAR20 mai 2015, 11:24
  Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
  COPILASUL ESTE DELA
  FLORIST !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poa sa fie ..de zici ..il voi iubi la fel de mult alaturi de Nico....

   Ștergere
 86. @ Astept cu nerabdare fisa mea medicale
  pe care o citesc si o recitesc mereu .
  Sau vreo apreciere a frumoasei Niko a arte mele
  pornografive si de prost gust ,
  DEVARTES BLOG
  devartesblog.blogspot.com/‎
  BLOGUL CELOR CU PULA SI DORITORI DE FRUMOS !


  RăspundețiȘtergere
 87. Erata
  A se citi
  Blogul unui artist in competitie cu
  DALI artist german si chiar olandez.
  Cel care si-a taiat urechea
  Deva Gallery
  www.devagallery.com/‎
  Déva. Profile. Exhibitions. Portfolio. Q uantum. Art. .
  Déva is a Renaissance man,....


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu hartist ...mai du-te....la pascut ....!!

   Ștergere
 88. Poza zilei: NIKO ,
  pãzitã de zeci de TAB-uri (foto)
  Vedeti fotografiile din susul paginii !!!

  RăspundețiȘtergere
 89. CLARIFICARE IMPORTANTA !!!
  In cazul in care fotografiile prea frumoasei sunt autentice.
  Sunt gata sa divortez. Am facut acest pas de 5 ori oficial.
  - Prima nevasta a fost Mihaela Buta fosta colega la teatru care m-a inselat
  cu Vladimir Gaitan. Actor in viata sau mort......
  - O actrita suedeza caruia i-am uitat numele
  - Un model italian cu buze extrem de primitoare si picioare lungi
  - O chinezoaica din Taiwan ....fata primului ministru ,sau asa ceva.
  - Penultima Gabriela Popovici redactoare TV pe care am adus-o intr-un moment regretabil
  in America.
  Am fost de nenimarate ori insurat oficilal si neoficial.
  Am regulat toate colegele dela IATC . Ajunse mari vedete si staruri internationale.
  Pe Kiyoko de care ma pregatesc sa divortez face parte din
  aritocratia japoneza si am intalnit-a la FIT cand am hotarat sa devin
  un clebru fotograf de moda.
  Sa am ce fute.  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Porcovan Libidinos ...Japaneza Iradiata ..iti va face harachirii cu o sabie ruginita si boanta ....!!!

   Ștergere
 90. Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .
  Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.
  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.
  Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
  Prieten cu Salvador Dali
  si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
  Expozitia de pomina
  Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
  Vezi Deva Gallery.
  Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
  Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
  cu Eugen si Ionescu.
  Am trecut pe linga plutonul de executie.
  Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
  L-am cunoscut la Snagov si m-am blimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua tri modele in pat.
  Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.
  Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY.
  Voiculecu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
  . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
  femeile.
  Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
  Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
  Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
  Ce poate sa-ti ofere Cesar ?
  Vin rosu pus la rece !.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mars la ..JAPANEZA iradiata...porcovan batran ! Nu iti este rusine .......

   Ștergere

 91. ACEASTA SCRISIARE DE DRAGOSTE ESTE PUBLICATA PE BLOGUL
  MEU SUB FOTOGRAFIA TA MINUNATA.
  SUB CERUL POATE ALBASTRU !
  DESCHIDE SI NU INCHIDE
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc de fisa. Se pare ca este folositoare si dumneavoastra
   si servicilor de rahat si de cacat.
   Caci nu cred ca sanatatea mea mintala si sexuala ,
   Sa va intereseze pe gratis.

   Ștergere
 92. Cu alte cuvinte a-mi introduc organul meu carician in toate gaurile anatomice
  Ale trupului si mai ales in cavitatea bucala.
  Pulimea ramane tot pulime.
  Cu toate eforturile deparamentului media si internet.
  De dezinformare si onanism politic.

  RăspundețiȘtergere
 93. Multumesc din nou.
  Deranjez cu o intrebare
  Sunteti psihiatru sau pacient ?

  RăspundețiȘtergere
 94. @ Aveti muci pe fata
  Si nume de imparat roman?
  Aveti copil din flori.
  Sotia care a divortat de dumneavoastra
  are grad de colonel ?

  RăspundețiȘtergere
 95. Sper ca prima generatie incaltata dela Clujeana
  Sa citeasca cu interes si intelegere
  Scrisoarea mea de dragoste adresata prea frumoasei.
  Deschide
  Robert Horvath Deva Blog
  Un blog romantic.

  RăspundețiȘtergere

 96. NU MAI PLANGE BABY !
  @ Inteleg ca esti intr-o situatie grea ,
  Fara iesire.
  Vei ramane fara nevasta !
  Copilul nu este al tau.
  Apoi ramanerea Nicoletei in SUA va fii lovitura de gratie.
  Asa e viata.
  Nedreapta si curva .

  RăspundețiȘtergere
 97. MESAJ DELA O JAPONEZA
  Sotia mea de care divortez, pentru prea frumoasa Nicole
  A-ti mulltumeste de sprijinul moral si probabil material.
  De grija ta pentru starea ei de sanatate.
  De gradul de radiatie.
  Poporul Nipon o duce greu dar este harnic.
  Poate la nevoiie sa te ajute si ea .....cu un sfat
  Sau chiar mai multe
  In vederea sinuciderii rituale pe care o pregatesti .
  HARACHÍRI
  . Sinucidere prin spintecarea pântecelui, practicată în Japonia, în special de samurai, în caz de înfrângere, dezonoare sau de condamnare la moarte.

  RăspundețiȘtergere
 98. HARAKIRI SAU SEPUKU PENTRU CEZAR !
  Sinucidere prin spintecarea pântecelui, practicată în Japonia, în special de samurai, în caz de înfrângere, dezonoare sau de condamnare la moarte.
  Exista patru motive principale pentru care un samurai comite seppuku.
  AL TREILEA .....
  DEZONOAREA....
  CAND TE INSALA NEVASTA !!
  Seppuku este o practica ce provine din China ... care va fi rezumata in celebra fraza: „Calea Samuraiului este moartea.".
  SUCCES !

  RăspundețiȘtergere
 99. BINEVENITA SINUCIDEREA A LUI CEZAR CU MUCI !
  Daca in anumite imprejurari, pentru interese de superioara valoare morala,
  jertfirea vietii este ingaduita,
  fiind chiar o datorie morala !
  CURAJ COLONELE !
  Sinucidere este capabil numai omul !!!
  fiind unica fiinta pamanteasca inzestrata cu ratiune si vointa libera.
  DOVEDESTE CA ESTI OM
  SI NU MAIMUTA !

  RăspundețiȘtergere

 100. BRAVO CEZAR !
  UN PRIM PAS SPRE ADEVAR !!!
  Robert Horvath :
  COPILASUL ESTE DELA
  FLORIST !

  CEZAR22
  mai 2015, 09:16
  Poa sa fie ..de zici ..il voi iubi la fel de mult alaturi de Nico....

  BRAVO COLONELE ! JOS PALARIA !


  RăspundețiȘtergere

 101. SI EU AL VOI IUBI LA FEL !
  PE
  ROBERT HORVATH JR
  CETATEAN AL AMERICII !

  ALATURI DE NIKO......
  .......................................
  .......................................!

  RăspundețiȘtergere


 102. TREI HORVAT
  SI TOTI TREI !

  1 NICOLETA HORVATH
  2 ROBERT HORVATH JR
  3 ROBERT HORVATH !

  BRAVO LOR ! CETATENI AI LUMII LIBERE !

  RăspundețiȘtergere
 103. Alupigus ..Rh+...
  Vise de mosneah ..cretinizat ..si foarte..LIBIDINOS...
  Niko are de gand sa puna ..testul ADN..pe blog ..ca sa taci drek..odata pentru todeauna ...
  Ai grija de japaneza ...iradiata si foarte stafidita ..care te-a luat de pe strada ..si te-a bagat in casa sa vezi si Tu ..un WC..cu 52 de butoane ...hi..hi..hi....
  Daca te lasa murei sodomizat de cioroii de Harlem ..intr-o cutie de carton ....da-te dreak ....!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inteleg ..cum ca-ti curg balele cand vezi un trup ..frumos sculptat si fraged ca o fraga..a lui Niko ..sotia mea ..dar asta-i viata ..!!
   La proteza ta merge si o pielicica precum smochina radiata de Bomba nucleara si apoi de Fukuzima ......

   Ștergere

  2. Nu ne putem compara
   Robert " al doilea si al treilea razboi mondial "
   Cezar " o serbare la iarba verde "

   Ștergere
  3. LA GAURA ROTUNDA
   CORCODEL PURIU !

   Ștergere
  4. NIKO NU ESTE NEVASTA TA !
   Trimite poze de la nunta !
   PS Unde dansezi transpirat si beat pula
   ceardasuri infocate .

   Ștergere

 104. ATENTIUNE ! ATENTIUNE ! ATENTIUNE !
  SCRISOAREA MEA DE DRAGOSTE
  CATRE NICOLE
  A SUSCITAT UN INTERES ENORM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  920 DE CITITORI
  pana la ora 9 am
  ny time.

  ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Paris London Milano Tokyo New York

  RăspundețiȘtergere
 105. @ Nicole
  O lucrare de arta dedicata tie.
  Este incadrata in scrisoare.
  Este frumoasa si deosebita.
  Exact ca tine.

  Robert.
  Pe malul Hudsonului se ridica ceata.
  Ma intreb daca cerul va deveni albastru si pentru mine.
  Deschide
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 106. Nico ..face o operatie complicata ! Mi-a promis ca diseara iti va raspunde ..asa cum meriti ..
  deja mi-a repetat de cateva ori ca ai devenit ...nesimtit ...
  Moama ..ce chelfaneala o sa iei ..bosorogule .....hi..hi..hi...

  RăspundețiȘtergere
 107. @ CINE RADE LA URMA
  RADE MAI BINE !
  proverb englezesc

  RăspundețiȘtergere
 108. @ Nu mai este nimic de facut.
  Nicole face parte din istoria artei.


  OPEN MY ART BLOG


  NEW EDITION !!!

  DEVARTES.BLOG
  http://devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 109. Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .
  Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.
  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.
  Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
  Prieten cu Salvador Dali
  si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
  Expozitia de pomina
  Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
  Vezi Deva Gallery.
  Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
  Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
  cu Eugen si Ionescu.
  Am trecut pe linga plutonul de executie.
  Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
  L-am cunoscut la Snagov si m-am blimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua tri modele in pat.
  Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.
  Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY.
  Voiculecu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
  . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
  femeile.
  Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
  Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
  Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
  Ce poate sa-ti ofere Cesar ?
  Vin rosu pus la rece !.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La cantina de ajutor social inviti ..modealelele ...???

   Ștergere
 110. ASTEPT RASPUNS
  SCRISOAREA DE MAI SUS

  1653 DESCHIDERI DE PAGINA.
  ZECI DE TELEFOANE
  LUMEA ESTE SOCATA.

  SUBIECTUL UNUI NOU FILM
  DENUMIT
  " NICOLE "
  In rolul principal
  STAR
  NICOLE HORVATH

  SI
  ROBERTE DÉVA

  RăspundețiȘtergere
 111. Nu ne intereseaza !! Fam ..Cezar ...

  RăspundețiȘtergere
 112. Astept cateva randuri dela Nicole.
  Parerea ta nu ntereseaza
  DELOC !

  RăspundețiȘtergere
 113. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 114. Hi..hi..hi....auzisi baaa....!!

  RăspundețiȘtergere
 115. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

 116. Multumesc pentru atentie si diplomatie.
  Viitorul ne apartine.!

  RăspundețiȘtergere
 117. @ Eu nu sunt ba
  Cu tine.
  Nu am facut facultatea impreuna.
  Nici macar scoala de corectie.
  Nicoleta apartine viitorului.
  Tu reprezinti trecutul.

  PS Nicoleta este deacum un star international
  Ne apropiem de 3000 de deschideri de pagina
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG?

  RăspundețiȘtergere
 118. Speranta nu moare niciodata!
  Doar pula lui Cezat a murit de curand.

  RăspundețiȘtergere
 119. Am dedicat o lucrare frumusetii absolute.
  Am refuzat vanzares ei.
  Apartine lui Nico.
  Sau o punem deasupra patului.
  Ca inger pazitor.

  Robert Horvath Deva Blog.

  RăspundețiȘtergere
 120. Hi..hi..hi....auzisi baaa....!!
  ,,Spuma capsuniii-frisca si barbatul iubit!"
  Tu cu Japaneza Iradiata ..de bomba atomica si Fucusima...va destrabalati in WC-ul cu 52 de botoane ....hi..hi..hi..

  RăspundețiȘtergere
 121. SA FI FOST ...NIKO...ce zici Rh+....!!
  O doctoriţă de la Urgenţa Spitalului Judeţean a măturat pe jos cu un senator: Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă?

  RăspundețiȘtergere
 122. Se pare ca esti machit.
  Nu faci sens chiar inainte de......ñ

  RăspundețiȘtergere
 123. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 124. Buna dimineata,la ora 5:30 o avea in stare potrivita de joaca!
  Va doresc o zi de sambata plina de zambete!

  RăspundețiȘtergere
 125. Buna dimineata pres frumoasa doamna.

  RăspundețiȘtergere
 126. Sa trecem la subiect.
  Cati ani are doctorita ?
  Are sani frumosi ?
  Buze primitoare ?
  Picioare lungi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i treaba ..narodului de Harleem....!!

   Ștergere
 127. Aici este plina noapte.
  Kiyoko este plecata la Osaka de jos.
  La dreapta de casa primarului.
  Ma duc sa ma culc......
  Cu ceva super modele.
  Sper sa ma prinda cu ele.
  Si sa divorteze ,......

  RăspundețiȘtergere
 128. Asa ..asa ..decupeaza-le din REVISTE .......

  RăspundețiȘtergere
 129. Caz clasic de onanist in retragere !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Onanismul trebue interzis prin regulamentul militar.
   Chiar si cel fara pula si sula!

   Ștergere
 130. TE-A PRINS FACAND LABA
  TRIBUNALUL MILITAR !

  RăspundețiȘtergere
 131. SCRISOARE EXTREM DE DESCHISA LA SLITUL PANTALONILOR
  PENTRU CEZAR !
  @ Tot n-am inteles dece excesiv de frumoasa Niko este pazita de TAB-uri
  in costumum de baie. !?!
  Poate insinuezi ca o vei apara , fara succes , de atacurile mele cu iz romantic !
  Nu insist in cazul ca recunosti ca partida cu familia Horvath este pierduta definitiv.
  Cu ganduri relativ bune
  Robert.
  PS Pe blogul meu ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  a aparut urmatoare declaratie de dragoste,
  insotita
  de o opera de arta dedicata visului meu.
  ( care a creiat un urias interes pentru prea frumoasa mea viitoare partenera de viata. )

  Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.

  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

  Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
  Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
  Prieten cu Salvador Dali
  si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
  Expozitia de pomina
  Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
  Vezi Deva Gallery.
  Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
  Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
  cu Eugen si Ionescu.
  Am trecut pe linga plutonul de executie.
  Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
  L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
  Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
  Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
  . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
  femeile.
  Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
  Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
  Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
  Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

  Vin rosu la rece !
  cu drag
  Robert


  RăspundețiȘtergere
 132. Hi..hi..hi....marsh mai de aici ....!!!

  RăspundețiȘtergere
 133. NIKO VINE LA MINE IN SUA !
  Mai precis ......
  New York
  Un oras important .

  RăspundețiȘtergere
 134. @ Esti la podea.
  K.O. tehnic administrat pe
  blogul cineastului american.
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 135. In SUA in tara libertatii
  Nu
  Exista act de identate !!!!
  Deci nu o pot lua " pe buletinul meu .....!!!"
  PS : AI LUAT-0 IN BUBA !

  RăspundețiȘtergere
 136. Hi..hi..hi.
  CINE RADE AL URMA
  RADE MAI BINE !
  proverb englez.

  RăspundețiȘtergere

 137. NUMELE DE CEZAR
  UN NUME ROM !
  ROMANII DAU COPILASILOR
  NUME DE SFINTI
  SAU EROI AI NEAMULUI !

  Tiganii dau puradeilor nume
  - ce vad imprejur
  PALTONAS, PULA , BIDON ,FLOARE, ETC
  - ce mananca
  SALAM , PULA, LINDIC. BURTICA ETC
  -actori de filme sau de gangsteri
  .....etc
  nume de statui sau imparati
  vezi
  CEZAR -IMPARAT ROMAN
  un nume de cacat pe care ma.......pis.

  RăspundețiȘtergere
 138. RASPUNSUL MAI MULT DECAT INCURAJATOR AL PREA FRUMOASEI NICOLE !
  O VICTORIE
  DE NEUITAT !
  CITITI
  CU ATENTIE SI CONSIDERATIE :


  Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.

  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

  Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
  Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
  Prieten cu Salvador Dali
  si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
  Expozitia de pomina
  Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
  Vezi Deva Gallery.
  Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
  Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
  cu Eugen si Ionescu.
  Am trecut pe linga plutonul de executie.
  Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
  L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
  Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
  Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
  . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
  femeile.
  Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
  Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
  Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
  Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

  Vin rosu la rece !
  cu drag
  Robert

  NICOLETA RASPUNDE :
  NICOLETA RASPUNDE : Buna seara,dl.Robert Horvath.In aceasta minunata seara,nu ma pot concentra la viitor,doar la prezent. !

  De fata cu taranetele nu poate spune mai mult.....
  Cu alte cuvinte

  TRECUTUL ESTE CEZAR prima generatie incaltata cu pantofi dela Clujana.
  VIITORUL ESTE ROBERT incaltat cu pantofi italieni inainte de nastere .

  RăspundețiȘtergere
 139. Scrisoarea este publicata
  pe blogul personal al unui mare artist viril .
  http://devanewyork.blogspot.com/
  OPEN MY ART BLOG
  NEW EDITION !!!

  DEVARTES.BLOG
  http://devartesblog.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere

 140. ELITA SUS
  PULIMEA JOS !
  Trimiteti pe corcodelul puriu si fara sula
  spre
  GAURA ROTUNDA !

  RăspundețiȘtergere

 141. NIKO ARUNNCA NUCLEARA :

  Cu alte cuvinte.
  Mult prea frumoasa Nicoleta i-a dat in sut in cur taranetului.
  Motivul invocat : NEAM PROST !

  RăspundețiȘtergere
 142. S.O.S !
  ROBERT HORVATH BLOG
  A EXPLODAT !
  Un interes enorm .....de neoprit !
  cuplul
  NICOLE, ROBERTO
  CUCERESTE LUMEA !
  scrie un admirator din Milano .
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 143. SOS !Nikole ..isi sustine in iunie ..,,Teza de doctorat in medicina cardiovasculara "...
  Asa ca Rh+...mergi la pascut ....hi..hi..hi ...ce bun ii vinul rosu si omul drag ...

  RăspundețiȘtergere
 144. INTRE ROBERT SI CEZAR !
  Nicole este nu numai frumoasa, ci si extrem de sensibila.
  Un om minunat cu intuitie artistica.
  Ea va urma .....destinul !
  Omenii sunt sortiti totusi " greselii ".......
  Nu vreau.
  Si nu pot sa cred ca te va alege.
  Dar orice este posibil.
  Chiar si imposibilul !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Niko iti transmite ..sa-ti suji ..p..p..pixul ..precum catelul ...

   Ștergere
 145. NICOLE SI ROBERT !
  @ cu muci .
  Tu vorbesti de lucruri care nu-ti apartin.
  Ca taranetele care vrea pamant si vaci sa le duca la pascut.
  Nevasta....familie...etc.
  Eu vorbesc de altceva.
  Vise, frumusete , infinitul si creativitate in viata.

  RăspundețiȘtergere
 146. ...ciorba de oase la cantina sociala ..din Haarlemm....

  RăspundețiȘtergere
 147. LOVITURA FINALA !
  ROBERT SE INTOARCE IN ROMANIA PEMTRU NICOLE !
  UNDE ARE CASA , MASA , FAMILIE !
  Mi-am amintit din intamplare ca am casa la Bucuresti !
  Daca mult prea frumoasa doamna ,nu vrea sa paraseasca patria mioritica.
  Adresa : Alexandrina 27 .
  Sect 1
  In realitate cu geamul spre Bulevardul Primaverii.
  Intre Arcul de Trimf si Piata Aviatorilor. Doua minute de Televiziunea Romana
  Cartier Prezidential.
  Bucuresti Romania

  RăspundețiȘtergere
 148. @ Cezar.
  Trimite-mi bani pentru tigari.....americane.
  sau tutun de pipa

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!