Google Website Translator Gadget

marți, 31 ianuarie 2023

Terms And Conditions Zelenski: „Teroarea rusească trebuie să piardă peste tot şi în toate” Alexandra ianuarie 31, 2023 Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că ”teroarea rusească trebuie să piardă peste tot şi în toate – atât pe câmpul de luptă cât şi în absenţa ruinelor în ţara noastră – aşa încât să putem reconstrui totul şi astfel să dovedim că libertatea este mai puternică”. Zelenski a arătat, în mesajul transmis luni seară, că a făcut vizite de lucru la Mikolaiv şi Odesa, a avut întâlniri şi negocieri cu delegaţia daneză cu care a discutat despre nevoile pentru apărarea Ucrainei şi eliberarea teritoriului din sud şi est. De asemenea, s-a discutat despre resconstrucţia Ucrainei. ”Mikolaiv este un oraş asupra reconstrucţiei căruia a preluat patronajul Danemarca. Este nevoie de proiecte în sectorul energetic, de infrastructură, în sfera socială şi producţie. O problemă foarte sensibilă pentru Mikolaiv este purificarea apei şi restabilirea nivelului normal al resursei de apă, distrusă de ocupanţii ruşi. Există deja un proiect în acest sens, cu participarea Danemarcei, a cărui implementare a început deja”, a declarat Zelenski. El a menţionat că a vizitat un spital din Mikolaiv, unde sunt îngrijiţi luptătorii răniţi, şi că a mulţumit Danemarcei şi premierului Frederiksen pentru disponibilitatea de a ajuta Ucraina. ”Teroarea rusească trebuie să piardă peste tot şi în toate – atât pe câmpul de luptă cât şi în absenţa ruinelor în ţara noastră – aşa încât să putem reconstrui totul şi astfel să dovedim că libertatea este mai puternică”, a subliniat preşedintele Ucrainei. El a arătat că, la Odesa, s-a discutat despre securitate şi iniţiative umanitare, menţionând că Danemarca a sprijinit iniţiativa de export prin Marea Neagră şi s-a alăturat programului ”Cereale din Ucraina”. ”Faptul că am făcut progrese semnificative în ceea ce privelte siguranţa alimentară arată că putem face progrese şi pe alte puncte ale Formulei de Pace. Astăzi am discutat care ar putea fi, mai exact, participarea Danemarcei la implementarea punctelor din Formula de Pace”, a continuat el. Totodată, el a vorbit despre acţiuni coordonate pentru a întări sancţiunile împotriva Rusiei. Zelenski a avut întâlniri cu conducerea militară şi autorităţile din regiunile Mikolaiv şi Odesa. ”Nu este vorba doar despre siguranţă, deşi siguranţa sudului nostru este prima prioritate, ci şi despre situaţia socială din regiuni, despre ooprtunităţile economice disponibile. Apropo, sunt recunoscător tuturor antreprenorilor şi angajatorilor din Mikolaiv, Odesa şi alte oraşe şi comunităţi care, în pofida tuturor, păstrează locurile de muncă şi plătesc salarii şi taxe. Aceasta este contribuţia dvs concretă şi semnificativă la abilitatea ţării de a se apăra. Misiunea noastră de a rezista este o misiune comună. Este misiunea forţelor Apărării şi de Securitate, a întregului nostru stat, a afacerilor şi a tuturor celor care muncesc pentru victoria Ucrainei”, a mai arătat el.

138 de comentarii:

  1. VIVAT DANEMARCA..!!!
    SLAVA UKRYNA...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Nu reusesc sa determin ce motivează pe unii din fostii nostri subordonați si colegi sa aiba aprecieri pozitive cu trimitere la agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.Rusia decât se stie a avut porniri de acapararea de noi teritorii.Rusia permanent a reprezentat un potențial pericol pentru vecinii ei. Dacă este să ne raportăm la mărimea teritoriului ei este singurul imperiu in viata.Imperiile teritoriale in secolul nostru sunt atipice.Rusia nu este un popor fiindca nu există o comuniune de limba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incultura...iar unii nostalgici precum Avianuk sau BARNA D..vedeau realizarea Austro ungariei prin victoria ruSSiei ..inclusiv ruperea Ardealului
    Si mai sint si alte cauze..unii inca agenti ...etc..!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mojiu cu deagonală13:58

    Am oroarea să vă salut !
    Me-aș dori profund ca, într-un ritm alert de hop, hop, hop, următorilor stimabili să le-o ofer la ceok, dupe cum urmează:
    -domnulu ramBOU cu mamele (la propriu)
    -comandurulu de cartoane Viurea săKIȘă
    -demiurgulu ierou în veață Viurel Ciripo Ciucardel
    -tigrulu 2 cun koi (văr cu Sandokan dân Malaezea)
    -tov. Viurică Pecerică (și spețialist 1 drojdier kerosen cu borcanul și frecții galenice cu glăjuțilii)
    =======================
    Peseu: URA IMPERATORE CEZAR !
    SLAVA URKAINA și Peleix 199 !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mosule ca bine zici ...:D

    Peseu: URA IMPERATORE CEZAR !
    SLAVA URKAINA și Peleix 199 !

    RăspundețiȘtergere
  6. @/Mojiu cu deagonală
    Imi cer scuze...dar ti-am sters din greseala comentariul..
    daca vrei sa repeti....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un Mojiu Furtunos20:59

      Dreq mai știe ce am scris...
      Oricum, crecă numa despre lucruri docte, de valoare hacademică, bine ancorate în realitatea cotideană !
      ==============================
      URA ! SLAVA CEZARONE IMPERATORE, cel mai tare blogăr în veață !

      Ștergere
    2. ASTA IECZACT !

      Ștergere
  7. Curios.Dan B lauda iredentismul Rusiei..Atitudine periculoasă dacă ne gândim că avem vecini care denunta tratatul dela Trianon.

    RăspundețiȘtergere
  8. Petre, măi pulă cine mai e și idiotul ăsta de își spune csej? Să vă futem în cur pe amândoi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Petruț08:42

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Instructor clasa 1 principal tehnici administrare muie15:13

    Acest domn csej (consiliul suprem economic si de jostiție) este un domn biban/pufarin, totalmente rătăcit prin ZOO+9 !
    Dupe cum evoluează la liber alese, cu câte un timid simplu Luț, ori cîte un Salhof cu aterizare pe ambele picere, sireacu e pierdut total în spațiu și timp !
    Să vedem cum rezistă la muie prelungită, în condiții extreme ! Dacă rezistă și nu se ușkea d-aciu !
    Însă, dacă Onorabilul Administratore, cel mai tare blogăr în veață din emisfera nordică a pomântulu, domnu Țiuzăr Imperatore delle capre, ne permite, am putea organiza un curs intensiv de pregătire în spețialitatea Primitor/încasator de mue, în condiții extreme ! Iar dache ne spune și locațea dânsulu, iar temperiile vremii ne permit, am putea organiza și ședințe practice (40-60% din programa de curs).
    ================================
    URA ! SLAVA ȚIUZĂR EVĂR LUZĂR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai daca iti aduci si nepoatele alea trecute de 18+

      Te-am publicat numai pentru ati da replica ..distinsul si expermentatul domn colonel....!!
      Daca doreste ..daca nu ramii asa in intuneric....

      Ștergere
  12. ..........BUDAI DIXT... Sub nicio formă pensiile nu vor scădea, din contră, vom începe cu rezolvarea inechităților din sistem care bineînțeles că va avea nevoie de un impact bugetar consistent și vom vedea în ce perioadă își poate permite România să suporte acest impact, însă principală este rezolvarea inechităților din sistem”, a susținut Marius Budăi la Antena 3 CNN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cate minciuni a tras Budionai asta ,ce mai conteaza una in plus
      In afar' de asta si-a luat si masuri de precautie papagalu'dreak
      ..."va avea impact bugetar consistent.....vom vedea în ce perioadă își poate permite..."blaaa,blaaa,blaaaa
      Moldovean de genul curva masculina.Bine ca nu sunt toti asa ci... doar marea lor majoritate
      ...e si moldoveanu ala arhivist de profesie,cu oskar sicu curu'n scaun fo' 35 de ani ....basca M_ares ,M si altii
      ....moldoveni putori!.Ele curve!...ei tot curve!

      Ștergere
    2. Cam ai dreptate
      A devenit cel mai nesuferit om de pe ecranele tembelizoarelor..

      Ștergere
    3. redfloc18:07

      Bă Cezarus Imperatore Supremus, dă dreq drumu la muie la liber, că fără Viurică Kiușulică veața e pustiu !
      Nu vez că batem câmpii de pomană ?
      Haidi băăăă, că abea ajdebt să vină cumandurul ierou în veață (și demiurg planetar), ca să se pișe pe catafalcurile noastre, să ne fută morțîî și neamurilii și etc și amd !
      Plus că am stocuri proaspete de muie, care riscă să se altereze dacă nu le distribui orjent !
      Haidi bă, uite că s-a plictisit și Acoarde Catapultă, bă !

      Ștergere
    4. Mai pe sara ...ca vine Hacademicianul M-ares si ma injura...
      Sa plece asta cu camioanele ..Carpati pline de HARTI EXPIRATE..sa le duca Ukrainiei...

      Ștergere
    5. "Acoarde Catapultă" ????.......😂😂😂😂😂:)))))

      Ștergere
  13. Baaa M..ares..auzi baaaa....narodule !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim19:39

    ***Spre informare ,deoarece kakarezul nu va publica ce-am scris, eu nefiind unul care sa gratuleze toti kakatii din structuri ca grade de tablagii si pretentii de maresali...

    ''@xmax 1 februarie 2023 la 18:18

    nu cred ca huhurez o sa-mi publice raspunsul meu la ceea ce te framanta deoarece nu ma are la ''suflet'' eu nefiind un adept al propagandei intentionat deformate dupa cum crede sau i se spune,asa ca nu antamez la anumite deraieri huhurezene.

    Afla ca in permanenta ,eu si cu inca vreo doi, suntem in contact direct (prin SMS) sau tlf in pauzele publicitare cu moderatorii si reprezentantii pensionarilor militari(in majritatea situatiilor, vreo doi-trei in gradena) iar moderatorii si alti participanti sunt informati asupra situatiei reale in care se afla pensionarii militari-documentat conform legilor in vigoare, asa ca nu asteptam nu stiu ce gradat care da lectii generalilor si ofiterilor specialisti de cum sa intocmeasca o harta tactica , sau sa calculeze racursul unei tinte...dar...ma opresc(sa rad putin) de naivitatea unora ...cu pretentii! ''

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai sa lamurim si despre Cainele zice el rosu.Cat de rosu e numai el stie.
    Prin trecerea in rezerva a devenit militar.Se pare ca e subofiter.In caz de fereasca Dumezeu si imbraca uniforma militara acorda si primeste salutul militar "Am onoarea. .. ".Cata onoare are o probeaza in situatie de sa nu fie.
    Spre stiinta.Urmarind ce are in intentie guvernul se pare ca el ca rezervist va intra in evidenta militara pentru sistemul penitenciare.Intuesc ca penitenciarele la razboi devin unitati sau subunitati militare .Cineva la ei probabil ca are responsabilitati de mobilizare.Cine ii introduce in lucrari si ii anunta nu vreau sa stiu.Dupa ce m-am pensionat mi-am propus sa uit tot ce am lucrat in MApN.Adio strict secret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au lipit si astia...ca doar la Armata se poate...

      Ștergere
  16. Coilinelu dă la Frunze13:08

    Bă, în ce hal am ajiuns ! Doar 25 de râgâieli, în 3 zile !
    Numa acu câteva zile ierea plină haznaoa, de nici cu cizme de pescar nu puteai intra !
    Bă Țiuzăre, bă Luzăre, ce dreq făcuș omule cu colaboratorii prințipali, cacum ar hi reddoagă pulă bleagă ! Ne trăgea și el de atenție că az e serbătoare mare ji nu trebo să păcătoim ! Ca de ezenplu eo, în loc să mă închin, am făcut cîteva reprize de huța-huța, cu hoașca !
    Ori, cel mai prințipal colaborator, domnu cumandur-sânii pupii-n cur Viurea Ciucardea, zis și ramBOU Automuie (el scrie, tot el se șterge) !
    Haidii băăăăăă, că miroase a gheocei !
    ================================
    URA ! SLAVA CEZAR IMPERATORE, cel mai tare, mai dăștept și mai frumos blogăr în veață (pe la muie să i-o dau, ca să nu-i fie greață)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa dar acum miroase a trandafiri si a parfum CHANEL FIVE...!!

      Ștergere

  17. Coaliția a decis creșterea tuturor pensiilor cu 50,5% și acordarea de ajutoare pentru pensiile sub 6.000 de lei
    2 februarie
    98527
    90



    189
    liderii coaliției au convenit, luni seara, ca de la 1 ianuarie să crească punctul de pensie cu 50,5%, iar de două ori pe an să se acorde ajutoare sociale pentru pensionarii cu pensiile mai mici de 6.000 de lei.

    Actualizare 21:55 măsurile decise de coaliția de guvernare formată din pnl, psd și udmr au fost anunțate de liderii celor trei partide luni seară.



    70
    Astfel, vor fi acordați câte 1.000 de lei pentru cei care au pensie sub 1.500 lei, câte 800 de lei pentru cei cu pensie sub 2.000 și câte 600 de lei pentru cei cu pensie sub 3.000 de lei.

    Adică un pensionar cu un venit sub 1.500 de lei va primi 500 de lei în ianuarie și 500 de lei în iunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coilinelu Furtunos17:09

      Te dreq cu coalițea ta de bandiț și cu pomenile lor ! În loc să pună mâna să facă ordine în sistemele de pensie, stabilite dupe cum a vrut pula lu fiecare jurist-muist și alț jmek de pe la diferite curț de corturi, meiuri, sereiuri, seteseuri și alte pecereuri, ei amețesc prostimea cu câte un pumn de firfirei ! Ca să nu mai zic de jmec care au băut cerneala și au fost certaț cu munca, toată viața, iar acu le curg balele dupe fel de fel de pomeni, ajutoare și alte invenții, cică ca să mănâncă și gura lor !
      Ani la rând a treboit să mă trezesc la 5,30, ca să nu ratez otobuzul unității de 6,30 ! Dacă-l ratam, futai nineacă de la tovarășii camaraz ! Și, înapoi spre casă, rar când apucam să vin tot cu otobuzul cazărmii, care pleca la 16 fix !
      În timp ce, rapandula de la etajul 5, care rupea carandașul dacă îl puneai să se semneze, la 6,30 se întorcea pe partea hailaltă ! Mai avea tupeul să facă și mișto și te lua de sus, în gura mare : cam rar vecine, cam rar te vede lumea, striga borâtul, cu mânurilii în pojnări, până la coate !
      Acu primește pomeni, ajutoare, carduri și alte câcaturi !
      Zgura mă-ti !
      Liceu militar me-a treboit ! Cursuri și academie, garnizoane schimbate cu tot calabalâcul, la ordin ! În București am intrat cică cu aprobare specială, de la Cece al Pecere, nu se stabilea cum vroia pula lu fiecare p-aciu ! Zeci de ani de gazdă, copiii futuț de la o școală la alta (unul născut într-un capăt de țară și unul în alt capăt), nevasta transferată cu greu dintr-un servici în altul, luni întregi prin aplicații, iar când s-a terminat cu aplicațiile...hop la barabule, or la cucuruz prin Baltă ! Am servit și fro 6 luni de canal, ca să dea bine la dosar. Academie servită exact ca în școala militară, cu raportul de dimineața, cu studiu obligatoriu și ieșire în oraș cu bilet de voie !
      Futaiuri, arest la garnizoană, zeci de privațiuni ! Nici măcar o paranghelie, de ziua de naștere, nu puteai da, că a doua zi te chema organu ca să te muștruluiască și bla bla !
      Acu stau neputincios și mă uit cum se căpătuiesc toț șmekerii, cum ne tot duc cu zăhărelul de la un an la altul și cum am ajuns bătaia de joc a lu te miri ce nichipercea !
      HUOOOOOO !
      URA CONDUCEREA !
      SLAVA Țiuzer !
      ==============================
      Auz și la Moș Teakă ăla de montetoru, de la GP, cică și-a propus să uite tot despre Strict Secretul, pe care îl avea într-o mapă din cârpe, într-un dulap metalic tip ARTM ! A lucrat și ăla cu strict secret, cum am lucrat și eu cu popa de la Batalionul VM, de i-am beut tot vinul de împărtășanie a tilicarilor !
      Pesese: și hop, hop, hop, doar Viurel Dilimandrel o ea la ceok !

      Ștergere
  18. Hop hop hop Viurel s-o ea la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim18:28

    Iata ce am scris spre publicare pe bloaga huhurezului, fost plontoner la secu:

    @Wey kakareaza boy, daca ai ceva de spus impotriva unuia sau altuia care nu-ti aprofundeaza idioteniile fa-o personal nu lasa toate javrele si toti gradatii sau fostii serjanti cu diagonala sa ne inunde cu mistocareli de adolescenti in stare de ebrietate.
    cat de redus la minte poti fi incat sa te mandresti ca ti se spune ''onorabile'' sau ''stimabile'' mai plutoner budigau?
    Sunt convins ca nu va publica doar suntem la dezinformari asa ca intre ei ,prostanacii procesomani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:32

      Cine dracu să te mai publice și pe tine, în afară de Cezar ?

      Ștergere
    2. kakarează boy cu deagonală20:35

      Bă Viurele, bă kișurele, spală-te dreq pe dinț, înainte de a intra în haznaoă, că-ț pute mestecătorul !

      Ștergere
  20. Ti.ar javrele afurisite...

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Reddog, bă potaie, să ne scarpini tu la coaie!

    RăspundețiȘtergere
  23. https://newsstiri.com/coalitia-a-decis-cresterea-tuturor-pensiilor-cu-50-si-acordarea-901contizafter-i1-2478/?clickid=b4075twsyojuqwj663&up1=b4075twsyojuqwj663&up2=4366&up3=news&up4=news&up7=Unknown&rule_name=10859165822&path_name=10859165822/qQCOCLzjrYkYEP7whroo&campaign_name=gamakkotyk.com

    RăspundețiȘtergere
  24. reddog08:58

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Idiotule de CIINE ROSU DE PUSCARII..astea sint toate unitatile din Timisoara...in frunte cu comandantii lor de la acea vreme
    Acestia au avut oameni ..militari sun comanda si au iesit fara armament sau munitie ..sa opreasca incendierea Timisoarei..pe 16.12.89
    De pe 17 incepe alta poveste ..care nu are nici.o legatura ..cu aceste liste..~

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Tu milogule INTENDANT..ce faceai la ora aceia...cind tara lua foc la propiu ???

      Ștergere
  26. redflok09:46

    Să ne râdem cu reddoage
    =====================
    reddog spunea...
    Viorel
    Și la unii militari e valabil.
    Au ajuns militari pentru că așa a vrut tata și mama.
    Rambo și Cezar sunt exemple elocvente.
    Ei vroiau sa devină tractoriști.

    2 februarie 2023 la 17:29
    ==================================
    Ura, slava Țiuzăr Luzăr Imperatore !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul a ajuns ..Tracturist pe traktorul MI-8..cu Helice !!

      Ștergere
  27. Badea Scîrțan10:26

    Țiuzăre, tu ești ”pe stil vechi”, sau ”nou”? Poate acolo la tine la stână n-or fi ajuns ăștia cu eleftricarea, dar vestea din postarea asta a ta de la 08: 58 e fumată de mult, de la începutul lui Ianuarie. Țiuzăre, bă băiatule, trezește-te, ”deșteaptă-te rumâne”!

    RăspundețiȘtergere
  28. Akoarde Catapultă10:59

    Hop, hop, hop
    ramBOU cu mamele
    Iute o ia la ceok !
    ===============
    Slava Cezar Magnificul !

    RăspundețiȘtergere
  29. Coaliția a decis creșterea tuturor pensiilor cu 50,5% și acordarea de ajutoare pentru pensiile sub 6.000 de lei
    3 februarie
    98527
    90

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moji COIlinelu13:28

      Bă Țiuzăre, bă Luzăre Bo$$, știrea asta e loată de un ziarist absolvent de Sprițu Haret, într-o joi, la Fără Nicio Frecvență și postată d-ampulea ! Nu se mai mărește nimic, doar ștromeleagul meu de s-o mai mări, dacă-mi face hoașka un dans erotic ! Iar câcaturile alea de pomeni electorale s-au dat dăjea. Ba s-au și drojdit, in primele 2-3 zile, dupe ce a venit poștașul ! Mai e o tranșă de pomeni prin iulie !
      Ce câcaturi de știri ne tot vâri în oki bă, că ți-a desenat și cetățeanul ăla Onorabil, de mai sus, că e feik ! Ăștia au alte preocopări acu. Îndată se schimbă tura la butoane și dăjea se fac calcule cum să împartă ciolanele, ciozvârtele și oscioarele ! Îi doare la pulă de popor, de prețuri, de faptul că fug medicii cu miile, de facturi, de salariile de câcat și bla bla !
      =============================
      URA, treiască și să înflocirească Țiuzăr Imperatore ! Și a lui haznaoă !

      Ștergere
    2. Mai fug medicii..cu 5 la 10 mii euroi..si raspundere pula..???
      Nu am pus mita...care-i la fel ..

      Ștergere
  30. Schimba ochetii...ia uni stil..chioru ala de la CCR/Basinescu...:D...:D...

    RăspundețiȘtergere
  31. Badea Scîrțan14:00

    Băăă Țiuzăre, trezește-te, ”deșteaptă-te”, ”wake up” ciobene!!! Băăă, gazeta aia ”on line” cu care te poți șterge de muci la buci, nu și-a mai actualizat știrea cel puțin din ianuarieee!!! Citește aici ce scrie băăă:
    ”liderii coaliției au convenit, luni seara, ca de la 1 ianuarie să crească punctul de pensie cu 50,5%, iar de două ori pe an să se acorde ajutoare sociale pentru pensionarii cu pensiile mai mici de 6.000 de lei.
    Actualizare 21:55 măsurile decise de coaliția de guvernare formată din pnl, psd și udmr au fost anunțate de liderii celor trei partide luni seară.
    Astfel, vor fi acordați câte 1.000 de lei pentru cei care au pensie sub 1.500 lei, câte 800 de lei pentru cei cu pensie sub 2.000 și câte 600 de lei pentru cei cu pensie sub 3.000 de lei.
    Adică un pensionar cu un venit sub 1.500 de lei va primi 500 de lei în ianuarie și 500 de lei în iunie.
    De asemenea, cei care au pensii de handicap vor primi a treisprezecea pensie.
    în plus, pensionarii cu pensii de până la 1.700 de lei vor primi carduri sociale în valoare de 250 de lei, o dată la două luni, pe tot parcursul anului 2023. de asemenea, se va acorda un sprijin de 1.400 de lei în două tranșe semestriale ca ajutor pentru energie pentru pensionarii cu pensii de până la 2.000 de lei.
    iberalii au transmis că ei au reușit să acopere astfel rata inflației de 15,8%.
    Creșterea punctului de pensie cu 12.5% a fost propunerea premierului nicolae ciuca. psd a propus în cadrul coaliției o creștere de doar 11.9%, au explicat sursele citate.
    -----------------------------------------
    Ne-am lămurit cu ”reparațiile ” lui Viurel Kișu cu al lui Nea Vasîli și cu idioțeniile majurului reformat secarici Căcărează care împinge înainte tot felul de idioți fără ”creiere”. Băăă Țiuzăre, te credeam altfel, dar tu...

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu am pus-o spre dezbatere ! Mi s-a parut si mie ciudat ..ca nu urla nimeni pe la tembelizor..pe tema asta
    Stai blind..

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=CITWq9hfdY4iaNZqfmLAPgLeMwA2yiuuQbriMo-qmEfDu_-uQAhABIKqqgQRgg9XihZQcoAG8_Ny6KMgBCakCdEVbqTAVXT6oAwHIA8sEqgTBAk_QVJlhAWanfQaNrRsLV5cZpGDtWB09tsxfPj__zxDqPL9tSIhkOvx-K1gDoLyuj5GNv1H10t0v7deoQEjXtKpdYXjYXOlXjpuf5ZlKTBnvpFc62X7H-Ca2uKxSExGWWRGp0UemYVYqbOLt2VcUE3qrVkPyQBGwQ0PmmzdpNktmnNWi1QzkdwHcJ1BHcAPmlCJVGhUYO39sbyYTKJX9yPNaRIivyewG8c7zj5nqfryjAEaQaAD3psWVtjRevYA5Omm4QTAUKmj9xxctQLt-hsqxttR0BfREMXON8xohWXYy2FaqSE1zM_tUXObmLQwgMB1La8NPtSvmZHn6Hvfstl0tlDhd4VrAK_9WzJCOD5RqBI6SpsGaIOa2IP-ifw9d_N-fXOCF8QfMisj-w4_e3ao5Z2860MS-klNttKdvhPlDO8AEyciY7J4EoAYugAe8tK2aA6gHjs4bqAeT2BuoB-6WsQKoB_6esQKoB6SjsQKoB9XJG6gHpr4bqAeaBqgH89EbqAeW2BuoB6qbsQKoB_-esQKoB9-fsQLYBwDSCBkIgOGAcBABGB4yBOuCgA46CIHQgICAgIQIsQmoZf765thXboAKAZgLAcgLAYAMAbgMAdgTAogUAdAVAfgWAYAXAQ&ae=1&num=1&cid=CAQSOwDUE5ymXTOEMZfupCRb-PAknHqYqbMiZRUA7FpaGTObBQ-_mw_JV8EnhJVTwqxe6j0Ry2XmtaUt-1MlGAE&sig=AOD64_0VKvpz5swqFQrehRvd5RcXdzAlxg&client=ca-pub-4222764784003076&rf=1&nb=9&adurl=https://lyalkabud.com/%3Fgclid%3DEAIaIQobChMIiO2q98X5_AIVmg8GAB2AGwPYEAEYASAAEgLYHPD_BwE

    RăspundețiȘtergere
  34. A pus-o si HUHU..cap de lista ...:D vezi blogul lui ...

    RăspundețiȘtergere
  35. DECLARATIE URGENTA...PRESEDINTELE ..bla bla ...

    RăspundețiȘtergere
  36. Țapul lu Țiuzăr la Cozia17:27

    Cum adică, bă Țiuzăre, că a pus-o și HUHU cap de listă, bă ! Păi tu te iei dupe prostovanul ăla de Căcărează, bă ? Tu ej băjeat rasat, erudit, boem, cu ștaif ! Păi Cufurează ăla n-are studii nici măcar cât ai studiat tu baineta, bă ! Da bă, când tu te dădeai cu tabul pe coclauri, de te jucai de-a târpoaca/ hoțîî și vardiștii, Căcărează abea de învăța să numere izmenele tilicarilor, la magazia de efecte !
    Bă, noi avem pratenții la tine, nu ej fiștecine, un neica nimeni Viurea de la tractoarele cu sfârlează, bă !

    URA ȚIUZER forevăr Luzer !
    Trăiască condușerea !

    RăspundețiȘtergere
  37. Eeeeei..ai pus puncul A mare de tipar ! Ai dreptate....
    NB.
    Cred ca a si dus-o Ciinele turbat ..sa o citeasca "onorabilul: !!
    Asa sa-mi bage o cotita...
    Plano 10 e cu mine....

    RăspundețiȘtergere
  38. Șăf departament împaketat hărț09:55

    Hopa, hopa, hopa
    (cu escepțea lu Țiuzăr
    care-i veșnic Luzăr)
    Să-m sujeț iute trompa !
    (dar cel mai mult aș vrea
    să hie Viurea,
    care-i și ierou
    barosanu ramBOU).

    RăspundețiȘtergere
  39. Baa ala 2 cu 1..coi
    Nu mai scrie mascarii ..ca nu mai pupi publicare !
    Si te bag si in ma-ta...ca nu te-a avortat ..!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Era vorba de Tigri 2 cu un coi.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aKIȘoarcă Viurea Ciucardea13:46

      corect ! ici șea e cultură națeonală ! pentru novici, e bine de știut că blogul este afiliat la Academia Română și este partener cu jde alte instituții de cultură națeonală și internațională ! a fost declarat și bun unesco ! odată cu declararea timișoarei, în 20-23, Capitala Coltorală Eoropeană, a fost declarat și ArMUYA blog coltoral eoropean !
      așa că, căcăstușu ăla cu oki și cu mamele, zis tigru coi, sau ramBOU dă hurzicani, trebo muificat ! huooooo, bă descreieratule !
      URA, slava Cezar imperatore !
      Slava Urkaina !

      Ștergere
    2. Viureli$$ aKIȘăroaiei Ciripo14:16

      Peseu: vivat la revolusion, liberte, egalite, fraternite !
      Cel mai mult fraternite !

      Ștergere
  41. Anonim16:38

    Orice aluzie la un pensionar militar, presedinte, prim ,este pur intamplatoare si rauvoitoare...
    Moş Ion îşi duce vaca la târg, să o vândă. După ceva timp se apropie de el un potenţial cumpărător:
    – E tânăra vaca?
    – De de unde, e bătrână, e mai bătrână ca mine…
    – Dar mai dă viţei, nu?
    – Da de unde, e stearpă nenorocita, nu mi-a fătat niciodată…
    – Da lapte, lapte dă?
    – Da de unde, nici un pahar de lapte nu dă, s-o mănânce norocul.
    – Dar e cuminte? Mănâncă?
    – E o nebună, urlă toată noapte, nu vrea să mănânce nimic slăbănoaga…
    Cumpărătorul, mirat, îl întreabă, în cele din urmă pe moş Ion:
    – Da matale cum vrei să o vinzi dacă nici lapte, nici viţei, nici cuminte, nici tânără…
    – Da’ eu nu vreau să o vând, vreau să o fac de ruşine în tot târgul!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cezare școală că a capitulat Zdrențlensky!!!😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  43. Poa sa capituleze ! Eu nu m-am asteptat sa reziste un an si sa-i rupa toti dintii din fata
    Be hapyy !

    RăspundețiȘtergere
  44. Bă, cine-i idiotul ăla "M" de pe bloaga lui Căcărează?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:41

      Iulică Puță Mare(ș)

      Ștergere
    2. Anonim20:47

      Peseu: un fel de Vaba Banga de cartier, care cică le știe el pe toate ! I-a dat atâtea limbi în cur onorabilului Căcărează, încât s-a ales cu un sever glaucom. Și o bășină de dădeai, el ți-o interpreta !
      ========================
      VIVAT CEZARUS !

      Ștergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. kișulea demiurgea15:41

    Fiind băiet, eo salcia o futam
    (din țiclul: kișulică file de prostie)


    Fiind băiet, eo salcia o futam
    Apoi stăteam în umbra-i, ca un bou,
    Iar brațul drept sub diblă mi-l propteam
    Galenica s-o beau, s-ajung ierou !
    Un freamăt lin trecea din ram în ram
    Și un miros venea, cam enervant,
    De pe la kerosenul din borcan
    Pe care îl beui, cu gaz lampant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:38

      Hop, hop, hop,
      kișoarcă o luă la ceok !

      Ștergere
    2. talent dom'le! ...asta da talent!😂
      👏👏👏
      mergea mai bine rima, parca, fara "o"......
      "Fiind băiet, eo salcia 𝙤 𝙛𝙪𝙩𝙖𝙢"
      Las...ca merge si asa😂 .E perfecta!

      Ștergere
  47. Peleix mă doare-n pix13:46

    Bă gușterilor, spuneți -i idiotului de Căcărează să nu mai vândă iluzii! Căcatul ăla de PNRR a fost clocit să scadă pensiile, nu să le crească. Degeaba visează unii la pensii mai mari, sau la ajutoare ca Reddog, că degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  48. Prin recalculare- sa scada cele NESIMTITE SI OBTINUTE BAGIND SI SPORUL pentru zimbet si sa creasca cele mici si medii..apropiindu-se de cele ale omologilor ..la conditii juridice egale..functie vechime grad..si ceva sporuri date de grupe egale ..PENSII APROX. EGALE...

    RăspundețiȘtergere
  49. NB.
    .ai ceva impotriva ??

    RăspundețiȘtergere
  50. "Banca Mondială a transmis formal că proiectul privind reforma pensiilor speciale este insuficient, iar Comisia Europeană și-a comunicat informal nemulțumirile, urmând în scurt timp să le facă și publice.
    Lovitură pentru acești pensionari din România. Ordinul venit de la Comisia Europeană și Banca Mondială.
    Reper face referire la proiectul legislativ inițiat de Ministerul Muncii, adoptat de guvern și trimis în Parlament pentru dezbatere la finalul anului trecut , transmite partidul Reper într-un comunicat de presă citat de G4media.ro.
    Proiectul nu se atinge de pensiile speciale ale militarilor și polițiștilor, în schimb prevede mai multe modificări de substanță, precum interdicția ca pensia să depășească salariul de bază sau eliminarea din calculul pensiei a unor sporuri și prime.
    ”Pentru cetățeni, lucrurile se traduc simplu: Guvernul a ratat un obiectiv din PNRR, iar posibilitatea de a nu mai primi banii aferenți din partea Comisiei Europene este astăzi cât se poate de reală. În acest context, dat fiind faptul că Guvernul nu și-a asumat o reformă reală în ceea ce privește subiectul pensiilor speciale, grupul REPER din Parlamentul României își propune să inițieze acest demers din opoziție”, arată comunicatul citat.
    Partidul Reper arată că vrea eliminarea pensiilor speciale și trecerea lor în sistemul clasic"

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Hi...hi..hi..si Lenus ce zice...? Harasooo....

    RăspundețiȘtergere
  54. Si Lenus din taiga .asa graia:
    Ifrime..Ifrmie ..mai ada s-un ciine..!!
    Sa fie mare si flocos
    Sa aiba privirea lu putin..de tembel furios ...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să îl pupi în dos🥕😂

      Ștergere
    2. Nebunatico...

      Ștergere
    3. Luc 3 spunea...
      Pe data de 05.02.2023,structurile asociative ale rezerviștilor,au facut o adresă catre Ciolacu,Alina Gorghiu,la președinții de la buget finanțe,comisia de aparare etc.,în care se cere introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor și adoptarea în regim de urgența a Plx 199/2019!

      Ștergere
    4. Mojiu18:48

      Ura !
      Slava 199,
      Care o să ne dea noo,
      Carne*, brânză**, multe OO*** !
      ===========================
      * o pulă (sau pool4, cum scrie pudicul ăla popo de Ifrim)
      **brânza de pe pulă
      ***oole dintre picere

      Peseu: treiască administratorele Cezarus Imperatore Supremus

      Peseseu: îi doare la puțe pe Coilacu&Burghiu, de adresa structurilor asociative de belit pula la urs ! De fapt îi doare la P&P* de rezerviștii patriei noastre multilateral dezvoltată și orientată către noi culmi de civilizație și progres !
      * puțucă&pizdulice

      Ștergere
    5. Nu mai e "pizdulice" de mult.Acum e ditamai piz2(ca sa fiu "pudic"

      Ștergere
    6. Hauzi..ia
      Ifrime..Ifrime...mai vheama si un cînee..😂🤣🤪😛😝
      Al drek varu Cezar
      Dar ce sa faca baa cu cînele???

      Ștergere
    7. Eeei draga vere..stie lenus..stie...:D

      Ștergere
  55. Liber mallu..baa cracanatilot

    RăspundețiȘtergere
  56. Cezar19:54

    Hop, hop, hop,
    Viurelis Lumbricoides Kișuleum
    O ia la ceok !
    ====================
    Peseu: bă, v-a băgat-o ? Că mie da.

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  58. redflock20:21

    Ce bine că s-a dășkis haznaoa, la liber și nu te mai verifică Țiuzăr în Vecii Vecilor și Pururea Luzăr, de homoroizi ! Făceam 13-14 la ușe, cu câcatu-n cur, până intrai ca să te cufirești !
    Ioi !
    ======================
    Peseu: URA, trăiască Țiuzăr Stăpânu Tabulu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. redkoy20:26

      Peseseu: ca să nu mai zic că mi s-au alterat și câteva botoaie de muie, achiziționate special, prin fonduri europene, pentru Viurel Ciucardel Hurzicel ! Da crecă i le administrez așea alterate, că baragladina are bărdihanul rodat ! Cu niscaiva colebil și nospa !

      Ștergere
    2. Fa curat ca vine un sobor de popi..sa sfiinteasca..Hacademia..

      Ștergere
  59. Nb vouă și la ora doo să mă înbeliț la oo

    RăspundețiȘtergere
  60. Salve Camarazi!

    Pe 10 februarie 2023, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Haralambie. Cunoscut ca făcător de minuni, apărător de boli pentru oameni și animale, Sfântul Haralambie a fost și ocrotitor al celor înfometați.În calendarul ortodox, este sărbătoare cu cruce neagră, ceea ce înseamnă că este zi lucrătoare, spre deosebire de zilele de sărbătoare cu cruce roșie în care creștinii respectă tradiția de a nu face anumite treburi casnice. Ads Sfantul Haralambie este cunoscut ca fiind aparator de ciuma si de foamete. Confirmarea o gasim in Acatistul inchinat lui: „Bucura-te, izbavitorule de ciuma si de foamete!“. Istoria consemneaza ca oamenii au cerut ajutorul sau in diferite situati grele cum au fost „ciuma lui Caragea“, din 1813, dar si de foametea din vremea lui Alexandru Constantin Moruzi, din 1795.



    Tradiții și obiceiuri de Sfântul Haralambie. Ce trebuie să faci ca să scapi de duhurile rele și de dușmani

    https://m.ziare.com/traditii/sfantul-haralambie-traditii-obiceiuri-duhuri-rele-dusmani-1788168?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  61. Opreste.te la atît..

    RăspundețiȘtergere
  62. Sf. Haralumbie, frecătoru dă minuni09:26

    Hop, hop, hop,
    Az, pe 10
    Kișulea ieroul
    Iute să me-o frece,
    Apoi s-o ea la ceock !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toarșiu Camarad13:31

      Peseu:
      Salve camaraz !
      Reddoage, să-ț dau olo să o raz !

      Ștergere
  63. Țapu Șăf14:00

    URA ! SLAVA Țiu Zăr !
    Or dispărut tăț ca să-ș frece cardurilii la boncomate !
    Curg mangoțîî fără număr, fără număr: facturi, rate, pastele, hântreținere, palizer, saliam...pân dăsear pula marafeț pe carduri !
    Da las că vine Nea Vasile Verticalu și ne repară RK, în nici doo luni !
    URA condușerea !
    Peseu: uăi n-auz, ministerul ăsta al aburirii națeonale, mai are șăf ? Că, pe vremea lu Nea Vasile și Piatra Filozofală nu aveai loc bre, pe sticla televizorulu, de el, că ierea pe toate posturilii !

    RăspundețiȘtergere
  64. redkiș11:48

    Tăț îs la dat cu skiorilii, numa Vio-i la futat de sălcii pletoase !
    Băăăă magraoane, să-ț dai cu nițel kerosen pe puță, să nu-ț dijere, de ăla din care drojdeai în dosul hangarulu, cu borcanul, cu întregul efectiv al beobe pecere, de aț lăsat flotila fără dejivrant !
    URA ! SLAVA împăratoru ceazăr dila oi !

    RăspundețiȘtergere
  65. Mojiule și Viurel era la ski numa c-a rămas în pană. A skiar, a skiat până i s-au înmuiat bețele.

    RăspundețiȘtergere
  66. Salve Camarazi!
    Am băgat niste biletele in Zidul Plângerii.
    Nu spun ce era scris că iar incep polemicile cu poligloții blogului, Rambo și Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne suji pulili

      Ștergere
    2. Anonim15:55

      De acord, APROB !
      Iar ca supliment, să ne lingă și coailii !

      Ștergere
  67. Hop, hop, hop, Căcărez s-o ea la ceok16:07

    Bă rapenilor, bă un pork și manipulitor mai mare ca Căcărează n-am văzut. Aveți grijă și nu vă combinați cu boncalăul ăla care vă duce la pierzanie. Până la urmă majurul sekuran din Vîlcea, cel care pînă-n 1989 vă controla în portbagaj pe stradă de niscaiva carne sau știuleți de porumb s-a dat în petec. I-a spus unui idiot ”credul”, că el nu postează ”modele” de atac la CCR și ăla să-și angajeze un avocat. Mai mult, acu e în răzbel cu oameni grei ca Trofin (cel cu calculul pe legea 119/2010) și alții. Blog al majurilor gen ”Stelică”-idiotul handicapat din Iași care s-a împușcat singur în labă, Curnelius Basculantus Bahus Ifrimius ot Onești, majurul răsturnat în cap cu basculanta și rămas așa, cu 10 ani vechime și restul până la 65 beliți sula la urs și nu în ultimul rând majurul Viurel CI-stul din Sugițeava/Sv, prieten bun cu Țiuzăr al nost. Băăă treziți-vă și nu mai luați de bune căcaturile pe care le postează un căcat ce-și spune ”Huhurez”, inteligentul pulii!

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim16:07

    Nu vreau sa-i iau apararea lui Dan Grasu, chiar mi-e antipatic, dar nici sa-i acopar pe securisti asa cum o face huhurezu, tot securist, si cu gasca lui de lingai, unul mai deranjat la mansarda decat celalalt,...soldatul, corniel,,viuriel,calin ,reddog...niste retardati fara carte si fara minte,slugoii si sugacii securanului.Doar intreb , ce-au cautat viitorii securisti de la Campina sa vina in apararea aeroportului Otopeni, de ce nu au venit botosanenii colinelului fara pula? Eu stiu exact cum a stat situatia si cum se vroia dar nu le-a iesit ''pasienta'' deoarece armia romana a realizat filmul regizat de Iliescu, Nicolaescu, rus, caramitru si garzile pretoriene ale securitatii...care ne conduc si azi!

    RăspundețiȘtergere
  69. Operațiunea specială continua.
    Din rațiuni strategico-tactice nu va spun unde voi ataca zilele astea.
    "Asculta" și inamicul nu de alta și nu vreau să știe unde sunt.
    Inamicul trebuie surprins.
    Cu cât mai neplăcut cu atât mai bine. 😁
    Avem câțiva pe aici care nu prea sunt duși pe la biserica.
    Dacă mă rugați frumos poate mă gândesc să-i trimit lui Cezar niste fotografii făcute în cetatea Ierusalimului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potaie, trimă - te-le pe alea pe care le în -buci de la dromaderi!

      Ștergere
    2. "trimăte-le"...😁

      Ștergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:52

      Ba pulica, io nu-s cracanat ,la mine in carnetul medical scrie ''genum vagnum moderat'' si la besearica cui sa marturisesti,fostilor colegi de turnatorie de-ai kakarezului ca dupa aia sa te dea in gat organilor care -tot ei- au ramas la stapanirea economica si politica de subjugare a bietului si naivului bobor proletar rromanesc? Ba ,dupa h'aia te baga si in gura turbatului aluia de-si zice ''Soldatul'' care se tot lauda cu ce a facut el la revolutiune ocolind adevarul de de frica sa nu fie trimis cu pusca si-a tras un glonte in palma , o fi vazut prostanacul filmul ''Un dolar gaurit'' cu Giullamo Gemma.Sau sa incapi in gura altui idiot,sarit de pe fix, cornelius fuscus minciuna si laudarosenie, ori alti asistenti ,bagatori de sama de pe acolo.Se poate si mai rau ,ca noaptea ,cand umbla Dracu' cu sorcova sa vina akordul plin de trascau de la slujba lui de ingropat cadavre de curcani din Codlea si apoi sa te umple de Doamne ajuta.
      Doamne feri ba efrime ,fost lifiter cu cautarea gainilor in cur, cu degetul ca sa vezi daca sunt cu ou.

      Ștergere
  71. Ifrime..Ifrime..mai adu si un CINE...,!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:58

      Se scrie CÎNE, mîndrule păstor, și atenție la peana de hultur/ mana gaurita, zis soldatul ca idiotul ala vrea sa va gaje in temniță ca să vă dea pe mîna reddogului pi tăți foștii ofiteri participanți la lovitura de stat bolșevico-amerlocă din 1989.

      Ștergere
  72. Salve Camarazi!

    Dacă vreți să agățați gagici folosiți astfel de expresii in latină.
    Succes garantat!

    Principiul "in dubio pro reo"

    https://m.ziare.com/sotie/barbat-iertat-instanta-batut-sotie-ars-cozonaci-paste-1788517

    RăspundețiȘtergere
  73. Fotografii din Ierusalim nu mai trimit deocamdată.
    Sunt unii camarazi de pe aici care au o atitudine lipsită de condescendență.
    Ar trebui să-și facă o introspecție sau sa se spovedească la preot.
    Altfel spus sa dea tot din gusa.
    De Ziua Indrăgostiților Rambo poate îmbrățișa o salcie.
    Și Cezar janghina aia de calorifer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:21

      reddog, mai idiotule ,vezi poate o imbratisezi tu pe ma-ta pe catafalc.Tie iti place sa razi 9prosteste ca altfel nu stii) ba de unul ba de altul sub masca fostei denumiri de informator al securitatii''reddog''/cainele rosu/enotul dar stai pitit si nu ai curajul sa-ti dezvalui identitatea sinistra si bleaga, retardatul bloagelor, tu cu soldatul si cornelius turbicorus soferus.

      Ștergere
  74. Dă cu capul in zidul plîngerii..pîna iasa sînge din ..zid

    RăspundețiȘtergere
  75. Janghina aia..da caldura..mai mult decît trebe....😝😛😜

    RăspundețiȘtergere
  76. Anonim10:55

    @reddog-nume de cod la secu,mai retardat incult si prost,manevrat de oculta securista asa cum sunteti toti din actualele si foste structuri ale MAI de ce nu iei exemplu de demnitate si onoare de la niste ofiteri superiori ai armatei care nu se ascund dupa identitati aiuristice si care-si recunosc greselile/confuziile facute de-a lungul carierei.Multi ne acuza ca la lovitura de stat pregatita cu minutiozitate de marile servicii secrete ale lumii,in cardasie cu structurili securistoide -militienesti ,impreuna cu colaboratorii,turnatorii si avizii de putere din randul tescovinei/drojdiei de PCR.La inceput nu s-a rasculat niciun popor roamnesc ci a fost mana iredentistilor maghiari cu aportul serviciilor secrete mondiale.Inca din octombrie 1989 au inceput sa vina ''turisti'' straini ,toti atleti cu varste 30-40 de ani, tunsi scurt, ordonati de misunau pe soselele patriei doar rusi,unguri, sarbi ,evrei americani asa ca in acele zile fierbinti armata a fost scoasa in strada dar nu au tras in popor ci doar in aer, cu exceptia unor zelosi,idioti si fara de judecata ,asa de teapa ta iar propaganda securistoida a incriminat armata exact cum fac azi cu pensiile nesimtite unde politihotii si magistrahotii ne scot pe noi in fata ca sa-si acopere mizeriile lor.
    Da-r-ar Domnul sa piarda tot ce-au castigat si agonisit prin inselatorie ,minciuna si abuz de putere si neam de neamul lor, pan' la a saptea spita sa traiasca doar in umilinta si mizerie!

    RăspundețiȘtergere
  77. Anonim10:56

    erata=dar-ar

    RăspundețiȘtergere
  78. Slavă Domnului coilinel Mojiu11:22

    Bă Viurele, lasă -l bă să comenteze și el sireacu! De ce ești neam de manivelă, că doar nu ți -a tăiat nici salcia pletoasă și scorburoasă și nici nu ți -a băut kerosenul?

    RăspundețiȘtergere
  79. Anonim11:56

    Bai bosoroaga de colinel. eu l-as lasa dar nu vezi ce limba ascutita are prostanacu' ultimul om din serviciile de paza ale parnaiasilor? Nu-i tace gura iar colegul lui de soptireala kakareaza boy ii publica toate ''buruienile verbale'' ca, de altfel si retardatului de soldat sau cel cazut in cap ''onorabilul, stimabilul'',betivanul cornelus!

    RăspundețiȘtergere
  80. Anonim13:15

    Oare unde o hi reddogoiu, cred ca este pe covoras la ora de rugaciune a musulmanilor numai ca el sta capra cu budigaii lasati si curu la bataie doar-doar s-o fi milostivind vre-un pagan sa-l composteze.

    RăspundețiȘtergere
  81. Salve Camarazi!

    Am cam sughițat zilele astea.
    Știu că mă pomeniți.
    Sunt tot pe la Locurile Sfinte
    Rămâneți în zona dacă vreți să aflați noutăți.
    Atenție la limbaj, mai ales poligloții blogului, Rambo și Cezar.
    Dl Ifrim ii mai permit cate un mic derapaj.

    RăspundețiȘtergere
  82. Sa suji lupa la musulmani
    😜😛😝😝😛😜

    RăspundețiȘtergere
  83. Anonim13:47

    Mai redpula, mai kakaciosule dra tie cine-ti permite sa blaglosovesti doi ofiteri superiori onorabili,tu un mic rahat de tablagiu ,paznic la olita de noapte a violatorilor

    RăspundețiȘtergere
  84. Atenție mare!

    Mai ales Rambo și Cezar
    Cei cu pensie din 5 cifre își permit produse originale.

    https://m.ziare.com/valentine-s-day/atentie-produse-cumparate-valentines-day-1788556

    RăspundețiȘtergere
  85. Pe la Locurile Sfinte e ok.
    Am văzut niște enoriașe in biserici mama mama. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PADINA ti-au transformat blocgul in hazna.In blogul tau unii arată că sunt experți în cunoașterea organelor geniale.Incerca sa blochezi expresiile triviale.

      Ștergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  87. Csej bă jumate de militar, nu lucrai cumva luleaua ursului pe la GP?

    RăspundețiȘtergere
  88. Trebuie sa fim atenți la infiltrați.
    Mai ales la cei care nu au sânge kaki.
    Macar de Rambo știm că are sânge ca kerosenul.

    RăspundețiȘtergere
  89. Normal ar fi ca fiecare comentator sa scrie un mic eseu despre cum a ajuns militar.
    Rambo poate sari peste episodul cu salcia.
    Și de ăla când freca nasturii in tren.

    RăspundețiȘtergere
  90. Semne mari de întrebare sunt și la Cezar.
    Normal ar fi sa ne spună când a făcut transfuzia de sânge kaki.

    PS: Daca vreți să știți noutăți din Tara Sfânta va pot spune că operațiunea specială decurge conform planului.

    RăspundețiȘtergere
  91. Sa ni suji...maduva..!!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!