Google Website Translator Gadget

joi, 28 mai 2015

ROMANII din USA !__________________________________________
Gagici's photo.
EXCLUSIV: Românii din America îi scriu lui Iohannis: NU ÎL VREM PE GEORGE MAIOR AMBASADOR/ SRI dă impresia că a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea înainte de 1989 sub Generalul Iulian Vlad


Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a fost solicitat de ziare si organizatii reprezentantive ale romanilor din SUA sa reconsidere nominalizarea lui George Maior ca ambasadaor in America, se arata intr-o scrisoare data publicitatii pe data de 27 mai de Asociatia Jurnalistilor romani din America de Nord (NARPA).
Argumentele pentru reconsiderare s-au bazat pe faptul ca pozitia de fost sef SRI al lui George Maior va tine comunitatea de romani departe de Ambasada, precum si pe faptul ca, sub George Maior, SRI si-a depasit atributiile legale, influentand justitia si implicandu-se in politica.
Romanii-americani i-au solicitat, in schimb, presedintelui Iohannis sa desemneze in pozitia de ambasador in SUA "o alta persoana care sa aiba credibilitatea necesara pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti de aici".
"Avand in vedere istoricul relatiei tensionate dintre comunitatea romano-americana si fosta Securitate, precum si actiunile si atributiile actualului SRI, numirea unui fost director al acestui serviciu in pozitia de ambasador in SUA va crea automat un zid care va face aproape imposibila o conlucrare intre Ambasada si comunitate", se arata in scrisoarea catre Presedintele Iohannis.
Dat fiind faptul ca SRI si-a asumat trecutul fostei Securitati, prin asocierea cu Generalul de Securitate Iulian Vlad, "nominalizarea Domnului Maior ar redeschide rani adanci in comunitatea romaneasca din SUA, rani care abia s-au cicatrizat dupa 25 de ani", sustin romanii din America.
Romanii americani au punctat si doua "situatii recente care ne arata ca SRI, sub Domnul Maior, s-a indepartat de la standardele unui serviciu secret dintr-o democratie, facand enormi pasi inapoi in procesul de reformare".
In primul caz este vorba despre implicarea SRI in actul de justitie "dincolo de limitele legii", dupa cum rezulta din afirmatiile Generalului SRI Dumitru Dumbrava. Acesta a declarat ca SRI considera instantele "camp tactic", ca serviciul urmareste toate cazurile pana la finalizare si ca judecatorii sunt analizati dupa scheme analitice complete pentru a-i categoriza dupa "pattern-uri" infractionale.
Acest lucru "arata o operatiune de controlare a justitiei care ar trebui sa inspaimante orice roman ce isi cauta dreptatea in instanta", spun romanii-americani. "O implicare a SRI in justitie este nesanatoasa pentru o democratie, vulnerabilizeaza Romania si discrediteaza intreaga lupta anticoruptie, generand indoiala ca nu s-ar face profesionist si impartial".
A doua actiune care i-a ingrijorat pe semnatari este implicarea SRI in politica, lucru recunoscut de George Maior cand a afirmat ca in perioada de campanie i-a spus Elenei Udrea ca vor aparea pozele compromitatoare de la Paris.
"Pentru un serviciu de informatii care se prezinta ca partener al serviciilor americane, un astfel de comportament al SRI sfideaza regulile de baza dintr-o democratie care interzic categoric unui serviciu sa se implice in politica, cu atat mai mult intr-o campanie electorala", se afirma in scrisoare.
La cele spuse mai sus se adauga afirmatia recenta a lui George Maior ca SRI este "un fel de creier al statului, de ochi, de urechi ale statului".
Romanii semnatari se arata inspaimantati "ca dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, SRI da impresia ca a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea inainte de 1989 sub Generalul Iulian Vlad. In nici o democratie din lume un serviciu secret nu este «creierul» statului".
"Dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, cel mai mare pericol pentru societatea romaneasca este existenta unei institutii necontrolabile care «misca», «vede» si «aude» tot", afirma semnatarii.
Numirea lui George Maior ca ambasador va subrezi si relatia Ambasadei cu comunitatea de romani din America, doarece va reaprinde vesnica polemica despre "agentii acoperiti din comunitate", ceea ce va pune in dificultate sprijinul pe care comunitatea il poate acorda proiectelor generate de Ambasada.
"Relatia comunitatii cu Ambasada Romaniei la Washington D.C., chiar daca s-a ameliorat in ultima perioada, pastreaza o doza de neincredere datorita atitudinii din trecut a statului Roman fata de romanii din SUA. Este de notorietate faptul ca in perioada comunista agenti romani, coordonati de securisti aflati sub acoperire diplomatica in cadrul Ambasadei Romaniei la Washington D.C., au intreprins actiuni de dezbinare a comunitatii romanesti din SUA cu efecte negative care se vad si azi", afirma acestia.
"Potentialul enorm pe care comunitatea din SUA il are pentru a sprijini Romania va putea fi fructificat la maxim numai daca in pozitia de ambasador va exista o persoana necontroversata", se afirma in scrisoare.
Romanii americani au reiterat in incheierea scrisorii lor solicitarea adresata presedintelui Iohannis sa ia "serios in considerare nominalizarea unei alte persoane in pozitia de ambasador al Romaniei in SUA, o persoana care sa ne inspire incredere si cu care sa putem conlucra pentru a ajuta Romania in continuare".

Textul integral al scrisorii catre Presedintele Klaus Iohannis:
27 mai 2015
Catre Domnul Klaus Iohannis
Presedintele Romaniei
Subiect: Reconsiderarea numirii Domnului George Maior ca ambasador al Romaniei in SUA
Stimate Domnule Presedinte,
Ca urmare a reactiilor venite din comunitatea romanilor din Statele Unite ale Americii va solicitam sa reconsiderati decizia de a-l numi pe Domnul George Cristian Maior, fost director SRI, in pozitia de ambasador al Romaniei la Washington D.C. si sa desemnati in aceasta pozitie o alta persoana care sa aiba credibilitatea necesara pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti de aici.
Avand in vedere istoricul relatiei tensionate dintre comunitatea romano-americana si fosta Securitate, precum si actiunile si atributiile actualului SRI, numirea unui fost director al acestui serviciu in pozitia de ambasador in SUA va crea automat un zid care va face aproape imposibila o conlucrare intre Ambasada si comunitate.
Mai mult, dat fiind faptul ca SRI si-a asumat trecutul fostei Securitati, nominalizarea Domnului Maior ar redeschide rani adanci in comunitatea romaneasca din SUA, rani care abia s-au cicatrizat dupa 25 de ani.
In doua ipostaze din ultimele luni, ultima la lansarea Monografiei SRI, actual si fosti directori SRI l-au avut alaturi pe Generalul de Securitate Iulian Vlad. Acesta a avut un rol activ in suprimarea Revolutiei din 1989 si, prin activitatea opresiva a Securitatii pe care a condus-o, a persecutat familiile romanilor care au reusit sa scape din Romania inainte de 1989.
De asemenea, doua situatii recente ne arata ca SRI, sub Domnul Maior, s-a indepartat de la standardele unui serviciu secret dintr-o democratie, facand enormi pasi inapoi in procesul de reformare.
Prima actiune este legata de implicarea SRI in actul de justitie, care deja a starnit reactii fara precedent ale magistratilor din Romania. Ultimele dezvaluiri ale Domnului General SRI Dumitru Dumbrava, intarite si de actualul Director SRI, Domnul Eduard Hellvig, confirma ca, pe timpul Domnului Maior, SRI s-a implicat in justitie dincolo de limitele legii.
O implicare a SRI in justitie este nesanatoasa pentru o democratie, vulnerabilizeaza Romania si discrediteaza intreaga lupta anticoruptie, generand indoiala ca nu s-ar face profesionist si impartial. Afirmatia ca SRI monitorizeaza toate cazurile din instante si aplica scheme analitice, asemenea celor de identificare a potentialilor teroristi, la judecatori, pe care-i categorizeaza apriori dupa "pattern-uri" infractionale, arata o operatiune de controlare a justitiei care ar trebui sa inspaimante orice roman ce isi cauta dreptatea in instanta.
A doua actiune care ne-a ingrijorat profund este implicarea SRI, pe timpul Domnului Maior, in politica. Intr-un recent interviu Domnul Maior a afirmat ca in campania electorala pentru presedintie a vorbit cu Doamna Elena Udrea la sediul SRI, informandu-o ca vor aparea pozele compromitatoare de la Paris. Dansul si-a motivat aceasta decizie spunand: "Pot sa discut cu oricine si e normal sa fac acest lucru in calitate de director daca eu consider ca exista un interes al serviciului". Intrebat de reporter care e acest "interes", Domnul Maior a spus ca nu comenteaza mai mult, insa "intotdeauna exista un interes al serviciului".
Pentru un serviciu de informatii care se prezinta ca partener al serviciilor americane, un astfel de comportament al SRI sfideaza regulile de baza dintr-o democratie care interzic categoric unui serviciu sa se implice in politica, cu atat mai mult intr-o campanie electorala.
La cele spuse mai sus se adauga afirmatia recenta a Domnului Maior ca SRI este "un fel de creier al statului, de ochi, de urechi ale statului". Este inspaimantator ca dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, SRI da impresia ca a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea inainte 1989 sub Generalul Iulian Vlad. In nici o democratie din lume un serviciu secret nu este "creierul" statului.
Comunitatea romaneasca din SUA s-a implicat activ in multe actiuni in favoarea Romaniei, insa nu poate legitima neconditionat pe cineva care a creat un astfel de sistem de control a societatii romanesti, ce aduce aminte de fosta Securitate. Dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, cel mai mare pericol pentru societatea romaneasca este existenta unei institutii necontrolabile care "misca", "vede" si "aude" tot.
Presa a relatat ca in cadrul audierii de catre Comisia comuna parlamentara de politica externa, Domnul Maior a declarat ca "o preocupare constanta a proiectului sau de ambasador va fi consolidarea relatiei cu comunitatea romaneasca".
Din pacate, numirea Domnului Maior ca ambasador al Romaniei in SUA nu doar ca nu va consolida, dar va subrezi relatia Ambasadei cu comunitatea romaneasca. Relatia comunitatii cu Ambasada Romaniei la Washington D.C., chiar daca s-a ameliorat in ultima perioada, pastreaza o doza de neincredere datorita atitudinii din trecut a statului Roman fata de romanii din SUA. Este de notorietate faptul ca in perioada comunista agenti romani, coordonati de securisti aflati sub acoperire diplomatica in cadrul Ambasadei Romaniei la Washington D.C., au intreprins actiuni de dezbinare a comunitatii romanesti din SUA cu efecte negative care se vad si azi.
O eventuala numire a Domnului Maior ca ambasador in SUA va readuce in discutie eterna poveste a "agentilor sub acoperire", ceea ce va face ca orice contact al Ambasadei cu cineva din comunitatea romaneasca sa creeze suspiciunea rezonabila ca acea persoana este un agent de influenta roman. Acest lucru va face greoaie, daca nu imposibila sustinerea de catre comunitate a unor actiuni comune cu Ambasada.
Potentialul enorm pe care comunitatea din SUA il are pentru a sprijini Romania va putea fi fructificat la maxim numai daca in pozitia de ambasador va exista o persoana necontroversata. Dat fiind faptul ca avizul Comisiei comune de politica externa din Parlament este doar consultativ, decizia ultima a nominalizarii Domnului Maior ca ambasador in Statele Unite va apartine in exclusivitate.
Va solicitam, de aceea, stimate Domnule Presedinte, sa luati serios in considerare nominalizarea unei alte persoane in pozitia de ambasador al Romaniei in SUA, o persoana care sa ne inspire incredere si cu care sa putem conlucra pentru a ajuta Romania in continuare.
Cu stima si consideratie,
Marian Petruta – Presedinte North American Romanian Press Association (NARPA)
Viorel Nicula – Director "Miorita" USA Newspaper, Sacramento, California
Lucian Oprea – Director Gandacul de Colorado Newspaper, Colorado
Sorin Pintiliuc – Romanian Portal Chicago, Illinois
Dwight Luchian Patton – Director Clipa Magazine, Anaheim, California
Ioan Ciorba – Director Romanian Times Newspaper, Portland, Oregon
Stefan Strajeri – Director Curentul International, Detroit, Michigan
Grigore Culian – Director New York Magazin, New York
Cristian Terhes – Romanian Community Coalition
Daniel Feraru – Romanian Cultural Center Chicago
Simona Botezan – "Miorita USA" Cultural Association, Washington D.C.
Ady Simion – Romani in Los Angeles
Costin Movila – Admin grup "Senatul Romanilor Chicago"
Adrian Bogdan – Admin grup "Romani in USA – East Coast"
Daniel Suciu – Admin grup "Comunitatea romanilor din Los Angeles"
Cristina Sirca – Admin grup "Diaspora romana unita americana si canadiana"
Vasile Cosofret – Illinois
Viore Vintila – California
Ana Stanut – Illinois
Anastasia Bud – Illinois
Carmen Samson – Illinois
Claudia Luca – Illinois
Raluca Usery – Illinois
Mihaela Lomora – Texas
Lucian Lintean – Illinois
Radu Bulgaru- Illinois
Bianca Rusu – Illinois
Mihai Jurcau – Colorado
Diana Camara – Illinois
Mihaela Matei – California
Larisa Coman – Illinois
Nicolai Tomici- Arizona
Delia Ghetie – Washington
Ioana Stoica-Arizona
Aghata Porfir- Illinois
Marcel Ciscai – Washington, DC
Amalia Ardelean – California
Florin Mocanu – California
Ioana Ciupe – California
Petru Stinea – Cleveland, Ohio
Cristian Laslo – Michigan
Carmen Popescu – New Jersey
Ionela Kloes – California

Sa radem cu ..aurolacii ....!!!

256 de comentarii:

 1. Pe Rh+...l-a observat cineva ..pe lista ....????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ULTIMA ORA : CINEASTUL ROBERT HORVATH AL DA IN JUDECATA LA NEW YORK, PE NOUL AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA
   George Maior!
   PACEPA : " Cazul Horvath a pus capac !
   Americanii vor prelua sediul spionajului
   securist de la New York, pana la sfarsitul anului !!!
   Ma refer la cladirea de 16 etaje a cladirii "diplomatice".
   Va urma.


   MOTIV : in calitate de sef al SRI a cordonat atacul asupra
   unui cetatean american pe teritoriul SUA !
   Deasemenea a ordonat spargerea studioului de film
   pentru a sustrage documente si carnetul de telefon .Atacul agentilor a dus la semi pareaza mainii drepte.
   1.000.000 $ ! DAUNE !
   va urma prezentarea de documente.

   Ștergere

  2. Domnul Presedinte Iohannis in cazul in care a-l va numii pe
   Maior, o va lua in buba !!!
   Din surse sigure si confidentiale

   Ștergere


 2. Print
  YM
  E-mail
  Mai mare|Mai mic


  ​Bancul zilei: Unde dai si unde crapa


  Doamna catre menajera:
  - Cred ca sotul meu are o relatie cu secretara.

  Menajera:
  - Stiti dumneavoastra sigur, sau o spuneti asa doar ca sa ma faceti pe mine geloasa?

  RăspundețiȘtergere
 3. ULTIMA ORA
  PACEPA : Serviciile incearca debarcarea lui
  presedintelui. Maior numit desi se stia ca americanii vor cere extradarea lui. Legatirile
  lui cu ISIS ( VANZARE DE ARME ) au intrat
  in atentia lui Obama. Daca nu se va renunta in
  ultimul moment la numirea ambasadorului....
  VA URMA....  JURNALISTUL DE INVESTIGATIE SPECIALIST IN TERORISM SI TRANSPORT
  ILEGAL DE ARMAMENT

  ROBERT HORVATH AL DA IN JUDECATA PE AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA
  GEORGE MAIOR !
  MOTIVUL : CRIMA -16 MILITARI AMERICANI UCISI !
  O RACHETA VANDUTA CATRE
  FARC A DOBORAT UN HELICOPTER SUA
  IN COLUMBIA !
  UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL LA
  ORIZONT !

  RăspundețiȘtergere
 4. SCRISOARE
  DESCHISA

  fragment

  PRESEDINTELE ROMANIEI KLAUS IOHANNIS  Solicitarea unui cineast disperat din SUA

  Nu s-a luat nicio măsură şi românii, maghiarii, germanii, turcii, tătarii, bulgarii, ruşii, lipovenii şi toate naţionalităţile ,inclusiv tiganii care trăiesc cinstit ,trebuie să ia ei atitudine pentru că această confuzie voită “român-rom” îi afectează şi pe ei, ca şi pe toţi locuitorii civilizaţi din această ţară sau diaspora, adică pe cetăţenii români.

  Aici nu este vorba de rasism,

  eu sunt prieten

  al tiganilor.

  Am facut si un film despre ei la

  BBC.

  Dar cred că suntem de acord că fiecare etnie sa devina responsabila de faptele comise in interiorul ei.  Fiecare cetatean roman sa fie responsabil numai de faptele sale, ci nu al altora. !

  EXCELENTA

  Eu, ca cetăţean român si american si prin casatorie japonez

  (deci nu ca etnic român, ca cetăţean român!) mă simt jignit pentru că sunt asociat cu nişte hoti si raufacatori. Ca sa ma exprim elegant.

  Va rog a lua masurile asteptate de poporul care v-a ales presedinte in Romania si in Diaspora.  Astept raspuns

  Comfirmati primirea si numarul de inregistrare  Robert Horvath Deva

  Presedinte

  DEVARTES FILM INTERNATIONAL

  New York Tokyo

  RăspundețiȘtergere
 5. FELICITARI DOMNULE CEZAR !
  UN EDITORIAL LA ORDINEA ZILEI !
  JOS PALARIA !

  RăspundețiȘtergere
 6. Din nou Burcu arata cine este !
  CITITI ULTIMUL EDITORIAL.

  RăspundețiȘtergere
 7. ATENTIONARE
  Nu voi sterge fotografia doamnei colonel militar Horvath depe blogul Horvath.
  Motivul : Avem acelasi nume si apartinem aceleiasii etnii,
  ps
  Nu o pot lasa la mina si la pula piticilor virili
  Si nici la mana....caci pula nu are a.........

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceasta fotografie va ramane pe blogul
   ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
   Pana la adanca batranete ......
   Apa trece....sentimentele raman !

   Ștergere
 8. Lindicul zburator paros va fi ridicat de DNA !

  RăspundețiȘtergere
 9. OSTASI
  BOICOTATI BLOGUL SECURISTULUI PAROS !
  Numit si lindicul zburator din Mehedinti .

  RăspundețiȘtergere

 10. Comparat cu Burcu
  Cezar este un barbat aratos si cu pula !!!

  RăspundețiȘtergere
 11. INCREDIBIL
  SECURANUL BURCU SCRIE EDITORIALUL
  SI TOT SECURANUL .....
  SCRIE SI COMENTARIILE !
  SA-I DAM LA MUIE
  OSTASI !

  RăspundețiȘtergere
 12. Burcu alaturi de tiganime
  ne face de cacat si pisat in jurul lumii.
  Este cel mai urat blogher
  depe internet !

  RăspundețiȘtergere
 13. VASILICA BURCU
  mehedinti
  suge cariciul lui Robert.
  O noua victorie a civilizatiei europene asupra lindicului paros !

  RăspundețiȘtergere
 14. Nicoleta H.
  Dl.Robert Horvath,nu aveti nici un poet roman preferat? :
  Robert Horvath25 martie 2015, 01:35
  @ Stimata doamna sau domnisoara, tot Horvath
  Poetul meu preferat este
  Eminescu.
  La toamna incep filmarea " GENIUS "
  ultima zi din viata sa .....in limba engleza.
  Luceafarul a fost otravit etc.

  Ma atrage poezia sa erotica.

  [„Şezi călare…”]
  (1880 – 1882)

  Şezi călare drept în dop
  Şi să mergem în galop
  Ohohoi cum salt [cu] gust
  Şi te zvârl din pulă-n sus
  Şi te prind în pulă iar,
  Dilce fată ca un dar.
  Stai, drăguşă, iar mă salt!
  C-acu vine celălalt
  Moment dulce când de rod
  Tu mă sugi, eu mă slobod
  Oh, apără-te, cum nu pot
  S-intru-n tine, dragă, tot,
  Să mă bag în pizdă-adânc,
  Dinăuntru să te mânc
  [Să mă bag în pizda ta
  Dulce fată, fata mea!]

  RăspundețiȘtergere
 15. Invitatia ii mai mult decat ..transparenta ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Catre Veronica Micle ?
   Eu nu sunt Luceafar dar curvar
   Precis.

   Ștergere
 16. Avem acelasi nume, suntem de aceeasi etnie
  si copilul ce vine
  Are un nume cu care se va mandrii.
  ROBERT HORVATH JR!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Veti fi chiar mai multi ...se pare ca are ..tripleti ..unul negru si doi albi ....hi..hi..hi...

   Ștergere
 17. @ Cezar
  De cand esti singur si parasit
  ti-a mai venit mintea la " cap."
  Nu ma refer la capul pulei care este
  .......

  RăspundețiȘtergere
 18. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii
  www.cnsas.ro/cadrele_securitatii.html‎
  CADRE ALE SECURITĂŢII. Lista ofiţerilor şi subofiţerilor de Securitate, verificaţi de Consiliu în urma ..... BURCU VASILE, -,

  RăspundețiȘtergere
 19. Primavara spionilor de jucarie | PENITENCIAR
  penifest.blogspot.com/.../primavara-spionilor-de-jucarie.html‎
  21 Mai 2008 ... Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod " Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

  RăspundețiȘtergere
 20. ANCHETATORUL SECURITATII BURCU VASILE
  TREBUE ANCHETAT
  IN REGIM
  DE MAXIMA URGENTA !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere

 21. @ Cezar poate redevenii imparatul meu preferat.
  Doua conditii necesare.
  Renunta la Spam si la Nicoleta !

  RăspundețiȘtergere
 22. Daca te vrea ...ii libera .....

  RăspundețiȘtergere
 23. PS...cu tripleti cu tot ....!!!!???

  RăspundețiȘtergere

 24. @ Eu nu renunt.
  Fotografia ei sub cerul albastru va ramane pe blog.
  Si bineinteles in sufletul meu.
  Am idei putine si fixe
  Una ramane Nicole !

  RăspundețiȘtergere

 25. TOTI VOR PURTA NUMELE
  ROBERT SAU ROBERTA HORVATH !

  RăspundețiȘtergere

 26. Exista a treia varianta care ne va lasa
  Tristi si buni prieteni.
  Se intoarce la ....florist.

  RăspundețiȘtergere
 27. Burcu a torturat detinuti politici si
  prin aparitia paroasa, tortureza sentimentul
  frumosului.
  Nu mai amintesc de mirosul caracteristic
  de securist !

  RăspundețiȘtergere
 28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. @ Te felicit pentru prima parte a mesajului.

   Ștergere
  2. @Nu poti declara razboi
   a jumatatii....speciei umane !
   Bineinteles sunt si exceptii.
   Omeni fara pula si orizont l

   Ștergere
 29. Burcu trebuie inchis cu blog cu tot !

  RăspundețiȘtergere
 30. @ Mehedinti
  printre dinti......

  Priviti fotografia paroasa si galbena
  umezita
  de jeturi....pe partea dreapta a blogului,
  Si acordati-i o flegma
  Sper
  Finala !

  RăspundețiȘtergere
 31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 32. Nu v-ati facut impreuna poza de grup,in timp ce va iertati ieri pacatele,dl.RH+ ?

  RăspundețiȘtergere
 33. @ Pacatele mele sunt prea numeroase sa fie iertate.

  RăspundețiȘtergere
 34. Poti sa-mi spui pe nume .
  Robert, Robby, Bob etc.
  Baiatul tau va avea acelasi..........

  RăspundețiȘtergere

 35. COPILUL TAU VA PURTA UN NUME RECUNOSCUT
  ROBERT HORVATH JR.
  VOI AVEA GRIJA DE EDUCATIA LUI !
  SI VA SEMANA IN TOATE
  CU TATAL LUI ADOPTIV !

  GENIU SI CURVAR !

  RăspundețiȘtergere
 36. CEZAR POATE REDEVENI UN EROU !
  UN OM CULTIVAT SI CU PULA SCULATA
  FARA ORDIN !

  RăspundețiȘtergere
 37. Poza de grup cu cine ?
  Cu modele si supermodele .
  Cu curve si staruri de film ?
  Nu am timp si bani sa organizez o asemenea
  orgie colectiva !?!

  RăspundețiȘtergere
 38. FEMEIA VISELOR NOASTRE !

  In fond doi barbati
  pot iubi
  aceiasi femeie.
  In acest caz frumoasa si prea atragatoare .

  Un vis poate fi impartasit.

  Desi ea iubeste doar pe unul
  ..............................................
  .........................pe artist !

  RăspundețiȘtergere
 39. SPER SA APARA NOI POZE CU TINE !!!
  SPRE BUCURIA TUTUROR !

  PITICI SAU NEPITICI VIRILI !

  RăspundețiȘtergere

 40. AMINTIRI DIN COPILARIE !
  Intr-o zi parintii mi-au spus ca Mos Craciun nu exista.
  Am plans. Crezand ca nu voi primii nici un cadou.
  Asa am patit si cu basmul
  NICOLETA SI CEI 7 PITICI VIRILI !

  RăspundețiȘtergere
 41. Nicoleta H.28 mai 2015, 22:29
  Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  Adevarul trebuie spus chiar daca deranjeaza pe proprietarul blogului.
  Nu ma refer la mine.

  RăspundețiȘtergere
 42. GENERALUL PACEPA
  PE BLOGUL LUI CEZAR :

  PACEPA: :
  SUNT GATA SA APAR IN FATA PRLAMENTULUI ROMAN ! CEAUSESCU A AVUT INTRE 4-6 MILIONE IN CONT!
  in curand.
  http://devanewyork.blogspot.com/
  BANII VOR FI ALOCATII INZESTRARII ARMATEI ROMANE
  IN FATA PERICOLULUI ROSU !

  RăspundețiȘtergere
 43. Grupul de pitici virili si cu pula mi-au trimis
  felicitari pentru demersul meu .
  Le multumesc si pe aceasta cale.
  " Cauza noastra este dreapta si sculata " !

  RăspundețiȘtergere
 44. Romanii din America vor sa scape de securistul sef.
  Motivul este simplu.
  Sunt destui.
  In randurile noastre !

  RăspundețiȘtergere
 45. Poate trece de comisia parlamentului.
  Dar de mine nu va trece !

  RăspundețiȘtergere
 46. Propun pe Cezar ambasador in SUA !
  Cu Nicoleta cu tot !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici gand ....
   Un militar ..profesionist nu ..negociaza .....!!!

   Ștergere
 47. Are toate calitatille necesare.
  Este citit,
  A terminat liceul'

  RăspundețiȘtergere
 48. Propun o lista de sprijin.
  Cezar va fi primit cu bucurie de comunitatea
  romano americana si de mine.
  O nevasta atragatoare

  RăspundețiȘtergere
 49. O ambasadoare cu trup frumos
  Poate lua mintile dusmanilor tarii noastre.
  Este medic si pe deasupra colonel.
  Este un camarad de nadejde.
  Un profesionist remarcabil.
  Om serios.
  Nu este curveta ca sotiile altor diplomati.
  Acoperiti sau descoperiti.

  RăspundețiȘtergere
 50. Aici este peste miez de noapte.
  Ma duc sa ma culc cu o curveta sau doua.
  Kiyoko plecata .
  Osaka de jod.
  In stanga dupa primarie......

  RăspundețiȘtergere
 51. Clarificare
  Nicoleta nu este curveta
  Ci colonel doctor .
  Este deasemenea virgina.
  Calitati deosebite pe linga trup frumod
  Si atractiv.

  RăspundețiȘtergere
 52. Astept cu nerabdare si dorinte
  Postarea Niko.

  RăspundețiȘtergere
 53. Dece nu un prim ministru din randurile militarilot.
  Clasa politica mafioata.
  Pute.
  Ma gandesc la un om din popor.
  Fara prea multa carte
  Dar nevasta extrem de frumoasa.
  Este grizonat si are WC in curte.
  Nu stiu daca este mai calificat ca mine.
  Dar decat Ponta.
  Precis.

  RăspundețiȘtergere
 54. CEZAR PRIM MINISTRU !
  Spuneam ca clasa politica pute.
  Cezar pute........mai putin.
  Fiind prima generatie incaltata ar inzestra armata
  Cu bocanci negauriti.
  Militarii au nevoie de pensii marite,
  Si bani pentru feme !
  Armament modern.
  Avioane de lupta
  Si femei sculative,
  Cezar prim ministru ar reda increderea populatiei
  in statul mafiot !

  RăspundețiȘtergere
 55. COLONELUL NIKO DECLARA RAZBOI CURVARILOR SI GAGICARILOR !
  Mentionez ca si Mihai era gagicar de forta . Ca si mine.
  [„Ia te dă…”]
  (1880 – 1882)

  Ia te dă cu curu-ncoace
  Ca să caut ce îmi place
  Pleacă-mi-te-n jos aici
  Rochia ta s-o ridic,
  Rochie, cămaşă, poală,
  Ca la cur să-mi rămâi goală.
  Ah, drăguţă, ce curată,
  Nici un păr pe pielea toată;
  Ca şi caşul alb sunt ***
  Să-i simţi mari *** te-aduni *.
  Dar icon vedem mai jos
  Ce zvâcneşte-aşa frumos
  Şi se zbate-n degete
  Şi nu vrea să pregete.
  Ah, l-am prins de căpuşor,
  E vârtos şi stă-n picior,
  Sunt şi buze ca să-l ţină
  Cum îmi ard ele în mâini,
  Ard, zvâcnesc, voi să le rupă,
  Ori drăguţă să le-*astup.
  Dă-mi guriţa să m-adap
  Şi să-ţi pun poalelel-n cap;
  Ia te-ntoarce, te crăcană
  Şi te-nfige ici, puicană.

  RăspundețiȘtergere
 56. LUCEAFARUL SI CINEASTUL !

  Mihai Eminescu şi opera pornografică. Obsedat de femei, geniul din Botoşani îşi refula cele mai bolnave dorinţe în poezii deocheate. La fel ca geniul din New York !
  deschideti
  NEW EDITION !!!

  DEVARTES.BLOG
  http://devartesblog.blogspot.com
  DESCHIDETI DEASEMENEA
  BLOCUL CURVARULUI
  SI ADMIRATI TRUPUL PREA ATREGATOR
  AL DOAMNEI COLONEL

  ROBERT HORVATH
  PREZINTA
  "surpriza anului"
  NICOLETA!
  HORVATH
  ROMANIA
  http://devanewyork.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 57. MIHAI EMINESCU - "Alei puică"... (1871 - 1872)

  Alei* puică mișcă-ți gura
  Să se vadă mușcătura.
  Cum puicuța* nu te-nduri
  Sa mă lași să-ți văd de curi.
  De curi albi ca și omătul,
  De lindicul sperietul.
  Să-l punem la rânduială
  Cu nițică zgândăreală.
  Vin * colea * și-oi ști să lupt
  Crăpătura * să ți-o-nfrupt
  Că destul am stat pe post
  Sub pecete cât a fost.
  Sub pecetea cea de fată
  Când pișai * ca o săgeată.
  De când dragă te purciși *
  Urlă valea când te piși.
  Merge drumul din lindic
  Până chiar pe sub buric
  Și buricul frică n-are
  Că el merge tot călare.
  Dă lindicu-i mânios
  Că el merge tot pe jos
  Pe spetezea * pizdii late
  Pe bucile afumate.
  Mult mî mir și ma bădur *
  Cum sta pizda lânga cur,
  Și nu moare
  De putoare.
  ----------
  Mihai Eminescu, Opere, vol. XIV,


  RăspundețiȘtergere
 58. ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
  Nicoleta H.28 mai 2015, 22:23

  Sunt libera si declar razboi CURVARILOR! ;

  RASPUNS
  Voi raspunde gloantelor.
  Nu voi murii virgin !

  RăspundețiȘtergere 59. Boicotul blogului lindicului paros securist este total.
  Niciun comentator .
  Cu o singura exceptie
  Un alt securist
  Karadeniz
  Care felicita lindicul zburator
  Acesta mort , raspunde din mormant


  Admin, Romania Megalitica29 mai 2015, 10:58
  Multumesc frumos, karadeniz!
  Felicitari, in egala masura tuturor/mai ales comentatorilor inexistenti.
  tuturor celor care nu au deschis/ sau vizitat aceste pagin ce put a securitatei!
  Cu bune si mai ales rele, nu a fost deloc/deloc usor!
  Un proiect din pula , la care am tinut/muncit mult!
  Sigur, intotdeauna ar fi/si este loc... de mai bine in gura voastra!
  Va multumesc, prieteni!
  Semnez
  Lindicul paros zburator al securitatii.

  RăspundețiȘtergere
 60. APEL CATRE TARA !
  Desi nu posed vreun grad in serviciile secrete
  ma pis in gura coloneilor
  Burcu si Karadeniz !
  Sper ca si altii
  Sa urmeze
  Gestul meu patriotic !

  RăspundețiȘtergere
 61. DISPARITIA UNUI COLONEL ACTIV AL ARMATEI NATIONALE !
  Dupa ce declara razboi curvarilor
  virgina de serviciu
  Dispare dupa perdea !
  Pana cand ?
  Nici noul meu prieten si erou Cezar
  nu stie mai nimic.

  RăspundețiȘtergere
 62. Poate s-a dus din nou la florist.
  Dela care s-a intors cu un copil din flori !

  RăspundețiȘtergere
 63. Sau poate s-a dus pe la vreun vecin.

  RăspundețiȘtergere
 64. Disparitia unui colonel cu trup atragator si sculativ
  da o lovitura naucitoare si probabil terminala
  unui blog militar.

  RăspundețiȘtergere
 65. FARA DOAMNA COLONEL
  BLOGUL ESTE MORT
  SI RANIT
  TOT MORTAL !

  RăspundețiȘtergere
 66. O VREM PE NICOLE INAPOI !
  NICI EU NICI PITICII NU SUNTEM INTERESATI
  DE ACEASTA CURVETA
  VULGARA
  TATUATA PE BURTA !

  RăspundețiȘtergere

 67. Nico
  Ne-ai amenintat cu razboiul (impotriva curvarilor ) apoi
  ai disparut !
  In fiecare zi si mai ales
  noapte.
  Spui alceva.
  Se pare ca este o regula.
  Femelile frumoase . Mint si ranesc sufletele romantice......

  RăspundețiȘtergere
 68. GATA !
  MA RETRAG CU PULA CU TOT !
  CE CAUTA BORFETA ASTA PE UN BLOG MILITAR ?
  CATE PREZERVATIVE TREBUIE SA INTREBUINTEZI
  DOAR SA O IEI LA LABA ?

  RăspundețiȘtergere
 69. @ Tigancusa asta borata este noua ta iubire ?
  Dute la tratament inainte de primul contact sexual.

  RăspundețiȘtergere
 70. PULIMEA INVINGE IN PRELUNGIRI !
  Mezalianta a luat sfarsit.
  Frumoasa si inteligenta doamna doctor.
  Si-a facut bagajele ....si a plecat
  Cezar s-a intors la sursa initiala.
  Gust prost.
  Borfaturi, tigancute, curvete si curve in toata regula.
  Lucrurile a intrat in normal.
  Numai am subiect de comentat.
  Atat cat blenoragia din susul paginii impute tot blogul.
  (nu pot cobori la acest nivel )
  Va spun la revedere !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rh+..poti sa fi ..FERICIT....ii meritul tau ..incontestabil ....

   Ștergere
 71. La ce te referi ?
  Sau mai precis la cine te referi.
  Fac si eu ce pot.
  Cu intelegere.
  Dar nu si pentru poza de mai sus.
  Daca vorbesti de Nicole.
  Era normal sa plece.
  Poate cand ne vedem .
  A-ti voi intinde din nou mina.
  Cu alte vorbe.
  Nu suntem fericiti.
  Ci dimpotriva.
  Poate se lasa cu un film.
  Interesant.
  Nu crezi?

  RăspundețiȘtergere
 72. Tiganca ..nu cred ca-i ..dar unguroaica ..sigur ....!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula bombalaule ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata aia de cur, sa i-o sugi si bozgoroiului apatrido-psihopat muist trist RH ! In pozitia 69, sa nu uiti !

   Ștergere

 73. Nu conteaza etnia. Este o curveta bagaboanda.
  Sunt fotograf de moda. Kyoko la fel.
  Nu o mai lungesc . Nici la propriu nici la regulat.
  Daca continui sa cobori nivelul blogului.
  I-mi fac bagajele. Nu vreau sa contactez vreo boala "rusinoasa "
  prin contact vizual.
  Dupa prea frumoasa Nicoleta ne insulti inteligenta si simtul frumosului.
  PS
  Atacul anti maghiar sau anti maghiare.
  Nu te onoreaza.

  RăspundețiȘtergere
 74. Tigancele sunt frumoase foc.
  Focoase foc.
  Asta-i urata si pute la lindic !!!

  RăspundețiȘtergere
 75. O FLEGMA INTRE OCHI !

  Unde ai lipit pizda asta borata ?
  Cu tot respectul pentru tine :
  Ti-a luat dumnezeu sau beuturile contrafacute mintea.
  Pierzi respectul meu si al colegilor de arme.
  Voi fi nevoit.
  Sa-ti dau o flegma intre ochi.
  Poate vezi mai bine :
  Ce poze postezi pe blog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 76. Se facu de dimineata.
  M-am sculat cu noaptea in cap sa vad daca
  ai schimbat blenoragia depe blog.
  Si bineinteles sa umezesc poza
  lindicului zburator paros
  Din Mehedinti.
  Sa-l fut intre dinti !

  RăspundețiȘtergere
 77. PISAREA IN GURA LUI BURCU
  LA ORDINUL SI ORDINEA ZILEI !

  RăspundețiȘtergere
 78. BURCU URINA SECURISTA PE FATA DE LINDIC PAROS !
  Primavara spionilor de jucarie | PENITENCIAR
  penifest.blogspot.com/.../primavara-spionilor-de-jucarie.html‎
  21 Mai 2008 ... Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod " Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

  RăspundețiȘtergere
 79. Blog ,,Space ARMYA - International": PORCARIA DRACULUI !!!
  cezar-armya.blogspot.com/2015/03/porcaria-dracului.html‎
  . Directorul Penitenciarului Drobeta, Vasile Burcu, a fost revocat ieri din ... UN COLONEL DE SECURITATE DESCHIDE BLOGUL MEHEDINTI !

  RăspundețiȘtergere
 80. O noua „casa“ pentru detinuti • GAZETA de SUD
  www.gds.ro/Local/2001-10-16/O+noua+„casa“+pentru+detinuti/‎
  Vasile Burcu, comandantul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

  RăspundețiȘtergere

 81. 21 Mai 2008 ... Într-un articol anterior (Spioni de penitenciare si justitie) ... de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin. . Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum ..... Pesemne ca fiecare spera ca intr-o zi sa ajunga mare colonel in MAI.

  RăspundețiȘtergere
 82. 7844751 Arhiva Mai 2008 Penifest - Scribd.. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat ini€ial ƒn vechea Direc€ie de Securitate a Statului. ...... structurile infrac€ionale c• le protejau ƒn justi€ie (vezi cazul col.

  RăspundețiȘtergere
 83. 6 Mar 2015 ... Col MAI (rez)Vasile Burcu, ... Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de . ... BURCU COLONEL LA SECU !

  RăspundețiȘtergere
 84. Este vorba desigur despre Burcu Vasile, col(rez)., securist, marinar de ape tulburi, .... Ceva colonei secu

  RăspundețiȘtergere
 85. Vasile Burcu Col Rez. ... omul lui Ion Iliescu si Securitate, KGB a condus Romania timp de 20 de ani, din 25. ......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Admin V. Burcu! ...... a fost înaintat la gradul de general-colonel (cu 3 stele) la 21 octombrie 1994. ..... la nivelul securităţii , unul dintre acestea ...

   Ștergere
 86. cea mai tare postare.
  Caracter istoric si isteric :

  Comandantul Penitenciarului Severin, col. Vasile Burcu, ne-a declarat ca recitalurile manelistilor fac parte dintr-un program mai amplu organizat cu ocazia Sarbatorilor de iarna pentru cei aproximativ 800 de detinuti barbati si femei.

  Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro/social-125/adi-de-la-valcea-si-vali-vijelie-la-puscarie-86745.html#ixzz3bd12MeRX

  RăspundețiȘtergere


 87. PENITENCIAR
  Un blog dedicat sistemului penitenciar românesc

  O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.
  .
  Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum Gabriel Bivolaru, infractor cu ştaif politic. Acest spion a devenit legendă.

  RăspundețiȘtergere
 88. Romanians.nl - BURCU vs CONDUCEREA ANP,MINISTRUL ...
  www.romanians.nl/modules.php?name=News&file=article...‎
  Cod de securitate: Cod de securitate ... Eu,VASILE BURCU,persoana NON- GRATA pentru conducerea ANP,dar si pentru procurorul ministru MACOVEI
  Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

  RăspundețiȘtergere
 89. Torturat la Securitatea din Oradea de ofiterii Burcu Vasile......

  RăspundețiȘtergere
 90. Articole - Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie
  https://www.crji.org/articole.php?id=4139‎
  ..... Soporan a fost recrutat de Securitate în 1971, când era elev de liceu. A colaborat ..... Vasile Burcu. Fost șef al ...

  RăspundețiȘtergere
 91. La nivelul Securităţii Statului, tendinţa era aceea de asimilare a Departamentului în cadrul celorlalte Direcţii şi ..... Vasile Burcu ...

  RăspundețiȘtergere
 92. Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii
  www.cnsas.ro/.../Raport%20CNSAS%202009%20cu%20coperti.pdf‎
  pentru Studierea Arhivelor Securităţii cel de-al doilea an de funcţionare ... emisiuni în care rolul şi efectele deconspirării Securităţii au fost ...... BURCU VASILE.

  RăspundețiȘtergere
 93. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii
  www.cnsas.ro/cadrele_securitatii.html‎
  CADRE ALE SECURITĂŢII. Lista ofiţerilor şi subofiţerilor de Securitate, verificaţi de Consiliu în urma ..... BURCU VASILE, -, Vizualizare · 34 / 31.01.2013.

  RăspundețiȘtergere
 94. PENITENCIAR
  Un blog dedicat sistemului penitenciar românesc

  O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.
  .
  Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum Gabriel Bivolaru, infractor cu ştaif politic. Acest spion a devenit legendă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 95. ATENTIUNE!
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL
  New York Tokyo
  organizeaza
  UN CONCURS DE FLEGME POLITICE
  IN GURA
  SECURISTULUI PAROS !
  pentru amanunte
  si premii consultati
  http://devanewyork.blogspot.com/

  VA DORIM SUCCES !
  \

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
 96. De ce nu vi..?...vino....
  Langa lacul cel albastru, / incarcat cu flori de nufar ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O, vino iar în al meu braţ,
   Să te privesc cu mult nesaţ,
   Să razim dulce capul meu
   De sânul tău, de sânul tău!

   Ţi-aduci aminte cum pe-atunci
   Când ne primblam prin văi şi lunci,
   Te ridicam de subsuori
   De-atâtea ori, de-atâtea ori?

   În lumea asta sunt femei
   Cu ochi ce izvorăsc scântei…
   Dar, oricât ele sunt de sus,
   Ca tine nu-s, ca tine nu-s!

   Căci tu înseninezi mereu
   Viaţa sufletului meu,
   Mai mândră decât orice stea,
   Iubita mea, iubita mea!

   Ștergere
  2. RETRAGEREA CINEASTULUI

   La revedere ostasi !
   Atat cat blogul pute a curvete de mina sasea
   culese de Cezar.
   De la marginea drumului si a iesirii din toaleta.
   Ma retrag si eu.
   Exact cum a procedat Nicole.
   Femeia viselor mele.


   Ștergere
 97. Robort Horvat Veneticul Zugrav Psihopat Muist Trist = logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv

  RăspundețiȘtergere
 98. Robort Horvat Apatridul Zugrav Psihopat Muist Trist = hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

  RăspundețiȘtergere
 99. " Cu chiloteii roz sau rosii
  Tu prea draga Nicole......"


  NICOLE A PROMIS RAZBOI !
  LA ADRESA CURVARILOR !

  DAR S-A RETRAS PREA FRUMOASA SI LASA !

  LASAND PE RING DOAR CHILOTEI ROZ SAU ROSII !

  IN CARE ERAU INVELITE VISELE MELE.

  LA REVEDERE NICOLE !
  LA REVEDERE NICOLETO !

  IN CHILOTEI SAU IN PASARICA GOALA .

  RăspundețiȘtergere

 100. decisiva :
  Fara prea frumoasa Nicole.......
  Ma retrag. Mai am si alte lucruri de facut.
  Filme, arta si femei cu buze extrem de promitoare
  Si piciare lungi.
  Cand Nicole sau prea frumoasa Nicoleta va aparea.
  Voi aparea si eu.
  La revedere.

  RăspundețiȘtergere
 101. Cei care au trecere pe Mh...anuntati-l va rog pe magister ..ca-i atacat la ..baioneta ! Are spatiu pentru ..drept la replica ..dar nu ..Anonim ca pana acum ...

  RăspundețiȘtergere
 102. CEA MAI TERIBILA URATANIE
  DEPE INTREG INTERNETUL !
  Lindicul paros a fost lasat "fara drept de replica "
  Zero comemtarii .
  Zero absolut !
  Singurele comentarii sunt semnate Administratie.
  Adica semnate....tot de lindicul paros .
  Avem cu toti datoria morala.
  Sa ne pisam in gura lui !

  RăspundețiȘtergere
 103. Să razim dulce capul meu
  De sânul tău, de sânul tău!

  DE SANUL CUI ? DE SANUL CUI ?
  NICOLETA ESTE PLECATA.....PE LA FLORIST.

  RăspundețiȘtergere
 104. @ PENIBILULUI POET MILITAR
  Poezia aceasta de rahatul lumii
  Este o compozitie proprie ?
  Nicoleta a citit-o si ea?
  Nu ma mir ca si-a facut bagajele.
  Si a plecat cu tripletii....prin lume.

  RăspundețiȘtergere
 105. PENIBILULUI POET MILITAR
  Poezia aceasta de rahatul lumii......penibil ai ??....mai zi .....

  RăspundețiȘtergere
 106. Special pentru RH+..omul de cultura universala si mare iubitor de ..Eminescu...????!!!

  Mihai Eminescu De ce nu-mi vii?


  Vezi, rândunelele se duc,
  Se scutur frunzele de nuc,
  S-aşează bruma peste vii -
  De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii?

  O, vino iar în al meu braţ,
  Să te privesc cu mult nesaţ,
  Să razim dulce capul meu
  De sânul tău, de sânul tău!

  Ţi-aduci aminte cum pe-atunci
  Când ne primblam prin văi şi lunci,
  Te ridicam de subsuori
  De-atâtea ori, de-atâtea ori?

  În lumea asta sunt femei
  Cu ochi ce izvorăsc scântei...
  Dar, oricât ele sunt de sus,
  Ca tine nu-s, ca tine nu-s!

  Căci tu înseninezi mereu
  Viaţa sufletului meu,
  Mai mândră decât orice stea,
  Iubita mea, iubita mea!

  Târzie toamnă e acum,
  Se scutur frunzele pe drum,
  Şi lanurile sunt pustii...
  De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii?

  RăspundețiȘtergere
 107. Stiu ..tu marele ..iubitor de poetul nepereche ...ai dat doar peste versurile gen....

  Pula - n cur ,
  pula in gat
  Vino ..draga sa te fut !
  Vino -ncoa cu pizda ta
  Sa-mi bag pula adanc in ea
  Mandra fata ..fata .mea ! (Cezar !)

  PS. Mai cauta ! Vezi ca mai are si alte poezii.......omule de cultura carele esti (sic!)..

  RăspundețiȘtergere
 108. Sunt doua variante diferite.
  Una semnata de Luceafar. Prea curvar si el.
  Tare in pula.
  Celalalt moale in pula.

  RăspundețiȘtergere
 109. Luceafarul geniu universal.
  A scris de toate.
  Chiar poiezii sculative pornografice.
  Chiar si poezii pentru curvete.
  Unele subtirele.
  E greu sa ma expllic. Tot nu vei intelege.
  In curand Genius
  Ultima zi din viata lui Eminescu.
  Un film Deva.
  Un alt geniu. Curvar si el.

  RăspundețiȘtergere
 110. Nici o veste dela dragostea noastra
  Comuna.
  Tare mi-e frica ca ramanem singuri.
  Si din nou prieteni.
  TI-am intins mina.
  Dar tu refuzi sa scoti tingancusa manglitoare depe blog.
  In fond e blogul tau.
  Iar sculamentul.
  Va fi tot al tau.

  RăspundețiȘtergere
 111. Sunt gata chiar sa ma intalnesc cu tine.
  Aici in orasel
  A-ti voi arata New Yorkul si te voi introduce modelelor sculative.
  Cu buze primitoare.......
  Cu o singura conditie.
  Sa nu-mi spui bancurile zilei.
  Sunt lucruri peste care nu pot sa trec.

  RăspundețiȘtergere
 112. O veste care a-mi reda increderea in viata !
  Burcu este.....tot mort.
  Zero comentarii.
  Cosciugul inchis cu lacatul.
  Din cauza mirosului.

  RăspundețiȘtergere
 113. Am recitit a suta sau a mia oara fisa medicala.
  Corecta si la ordinea zilei.
  Ea reliefeaza interesul erotic.
  Ca si GANDIREA MAGICA .

  RăspundețiȘtergere
 114. Probabil ca fiecare geniu.
  Are o fisa asemanatoare.

  RăspundețiȘtergere
 115. Cei care au trecere pe Mh...anuntati-l va rog pe ,,magister" ..ca-i atacat la ..baioneta ! Are spatiu pentru ..drept la replica ..dar nu ..Anonim ca pana acum ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula bombalaule ! Si hortistoidului venetic avorton RH sa i-o sugi, dupa ce iti stergi mucii de pe fata ! In pozitia 69 !

   Ștergere
 116. Bravo imparate. Buna alegere.
  Sani sculativi, buze primitoare si altele.
  Esti pe calea cea buna.
  Maine poimaine vei avea parte de prima "ridicare " a moralului.
  Ce mai stii de frumusetea disparuta
  Cu tripletii tai ....cu tot.

  RăspundețiȘtergere
 117. Rh+..treaba sta cam asa :nevasta-mea ii acasa si ne iubim maxim! Singura problema-i ca nu mai vrea sa apara ...pe blog ! Ai jignit-o marlaneste si considera ca este subdemnitatea ei sa mai intre in dialog cu cineva de pe blog ! Deh ..colonel doctor ..ce mama dreak ....
  Sper ca nu ti-am stricat buna dispozitie ....cu vestea asta traznet hi...hi..hi ...

  RăspundețiȘtergere
 118. O LABA OBOSITA A COLONELULUI FARA ONOARE SI...........
  Am declarat de nenumarate ori. Nicoleta nu este curveta sau chiar mai mult.
  La nevoie pot notariza declaratia.
  Nu am jignit-o niciodata marlaneste....nefacand parte din aceasta categorie.
  Am tratat-o cu respect moderat.
  Nu cred nici o boaba din explicatia ta.
  Ai fost luat de pitic. Un pitic mai micut decat piticii mari si virili.
  Adevarul cu floristu sau copilul vecinului poate supara .....
  Cel jignit mereu am fost si raman eu.
  Speranta moare ultima. Chiar dupa pula.
  Nicole, Nicoleta si Nico vor ramane etern ( si chiar ma mult ) in sufletul si
  blogul meu,
  Un blog pentru oameni curajosi si drepti in pula.

  PS Ce intelegi prin nevasta ?

  RăspundețiȘtergere
 119. @ Poate s-a indragosti de Burcu ?
  A aparut misterioasa pe paros si a disparut probabil cu el.
  Cu tripleti cu tot.

  RăspundețiȘtergere
 120. Comparativ cu lindicul paros zburator si securist,
  Esti frumos si chiar viril.!!!
  Desi esti fara pula sau sula.
  Sunt cineast si artist .
  Un om cu o fantezie debordanta.
  Deschideti : DEVARTES BLOG
  devartesblog.blogspot.com/‎
  Totusi nu pot si nu vreau
  sa vizualizez.
  O scena de dragoste intre Vasile si Nicoleta !

  RăspundețiȘtergere
 121. Multumesc din suflet si mai ales din trup.
  Pentru schimbarea de fotografie.
  Am scapat de o blenoragie cronica si chiar acuta.
  Care se poate lua si prin
  Contact vizual.
  Sper sa apari cu o varianta mai credibila
  a disparitiei prea frumoasei.....

  RăspundețiȘtergere
 122. Apoi ce intelegi prin formularea neroada
  " ne iubim maxim " ?
  MAXIM ! CU CE ?

  RăspundețiȘtergere
 123. Apoi ce intelegi prin
  hi...hi..hi ..
  Asta cu Niko este de plans
  nu de ras !? !

  RăspundețiȘtergere
 124. CEZAR30 mai 2015, 08:37
  Rh+..poti sa fi ..FERICIT....ii meritul tau ..incontestabil ....

  Se pare ca ai memoria scurta ca si fosta ta pula !

  RăspundețiȘtergere
 125. PERPETUA PLECARE A NICOLETEI LA FLORIST !

  BA PLEACA
  BA SE INTOARCE CU COPILUL DIN FLORI !

  BA PLEACA, BA SE INTOARCE !

  GATA AJUNGE !

  RăspundețiȘtergere
 126. DEOSEBIREA ESENTIALA DINTRE UN CINEAST SI UN MILITAR
  FARA ORGAN SEXUAL !
  Pe blogul meu Nicole apare in costum de baie.
  Pe blogul tau Nicole nu apate in costum de baie.
  Nu apare deloc !

  RăspundețiȘtergere
 127. Erata
  DEOSEBIREA ESENTIALA DINTRE UN CINEAST SI UN MILITAR
  FARA PULA !
  Pe blogul meu Nicole apare in costum de baie.
  Pe blogul tau Nicole nu apare in costum de baie.
  Nu apare deloc !

  RăspundețiȘtergere
 128. Rh+..treaba sta cam asa :nevasta-mea ii acasa .
  Te cred,
  Acasa la cine ?

  RăspundețiȘtergere
 129. Acasa in viluta noastra ...!!
  Bai panarama ...daca nu te pricepi sa gestionezi blogul ala plin de C/p...cheama un pusti de clasa a 4a...sa ti-l puna pe pagini !...nici drakul nu intelege ce varza este acolo cu cate o postare pe an conform Arhivei si lungaaaa..cat o zi de post ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula prostalane ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe curul ala de fata, sa i-o sugi si veneticului psihopato-hortist zugrav muist trist RH ! In pozitia 69 !

   Ștergere
 130. Robort Horvat Veneticul Psihopat Zugrav Muist Trist = suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

  RăspundețiȘtergere
 131. IMPARATUL IN GAURA EXTREM DE ROTUNDA !
  Bai balega trista fara nevasta.
  Blogul asta este al meu.
  Fara prezenta mea nu deschide nimeni.
  Si nu comenteaza nimeni.
  Un fel de Mehedinti
  Intre dinti !
  Este singurul si unicul blog din lume, liber la spam
  Si auto spam.
  Vezi fisa mea medicala postata in perpetuitate,

  Sunt doua variante.
  Esti prost sau foarte prost.!
  Sau amandoua impreuna.

  Pana si Nicoleta. Care nu este nici curva , nici curveta.
  ..........., te-a lasat in drum.
  Mai precis in fund de curte,
  Fara hartie higenica,

  Care oricum.
  Nu stii sa o intrebuintezi !

  RăspundețiȘtergere
 132. NICOLETA A ANUNTAT TELEFONIC !
  Nicoleta .......................
  ......................
  A gasit un mare artist.
  Care poate asigura o educatie aleasa
  copilului.
  Si un nume cu care poate sa se mindreasca
  ROBERT HORVATH JR

  RăspundețiȘtergere
 133. ULTIMA ORA
  ROBERT SI NICOLA HORVATH
  CUCERESC MAPAMONDUL !
  amanunte pe
  Robert Horvath Deva Blog.
  Cezar a alunecat definitiv si irevocabil
  in gaura rotunda.
  Este greu de precizat daca a fost un accident
  sau o sinucidere binevenita !

  RăspundețiȘtergere
 134. PRIVITI PE BLOGUL CINEASTULUI
  FOTOGRAFIILE
  NICOLE SI ROBERT !
  CEZAR A BELIT PULA !
  DESI...........

  RăspundețiȘtergere
 135. Iata documentul oficial al dragostei lor.
  http://devanewyork.blogspot.com/


  Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

  Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
  Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
  Prieten cu Salvador Dali
  si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
  Expozitia de pomina
  Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
  Vezi Deva Gallery.
  Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
  Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
  cu Eugen si Ionescu.
  Am trecut pe linga plutonul de executie.
  Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
  L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
  Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
  Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
  . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
  femeile.
  Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
  Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
  Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
  Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

  Vin rosu la rece !


  cu drag
  Robert
  Nicole
  raspunde : Ne vedem la NY!

  RăspundețiȘtergere
 136. O sinucidere binevenita si binemeritata !
  Nu a fost sa viu la nunta
  Nici la divort.
  Voi veni.......
  desi cosciugul va avea capacul pus.
  Asigurat cu lacate !
  Din cauza mirosului persistent.
  De neam prost.
  A-i voi acorda alaturi de alti multi
  Spre bucuria generala.
  O flegma finala
  Imaginara.

  RăspundețiȘtergere
 137. AMERICAN DREAM !
  Copilul sau copilasii prea frumoasei
  Nascuti pe teritoriul american.
  Vor devenii cetateni SUA.
  O tara de vis
  Unde orice este inca posibil !

  RăspundețiȘtergere
 138. Ultima ora !
  Stirea despre sosirea colonelului militar Horvat
  pe teritoriul SUA !
  Preluat in presa locala !
  New York Post .
  editia de seara.

  RăspundețiȘtergere
 139. O NUMIRE BOMBA :

  EMBASSY OF ROMANIA
  to the United States of America

  Defense Office

  COL NICOLETA HORVAT , Defense, Military, Naval and Air Attaché
  (202) 234-6206
  COL Dorinel MOLDOVAN, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché

  COL Ştefan RĂILEANU, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   CEZAR9 august 2012, 12:50
   Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

   Ștergere
  2. CU ALTE CUVINTRE
   DOAMNA COLONEL HORVATH VA RAMANE IN SUA
   PE PERIOADA MANDATULUI
   SI CHIAR DUPA.........

   Ștergere

  3. @ Cezar a fost pedepsit de destin !
   Ma gandesc sa-l amnestiez.
   Din mila

   Ștergere
 140. @ Imparate
  Publica
  Post Mortem
  fotografia ta
  de maimuta moarta cu muci pe fata.
  Sa te planga
  Toata Pulimea !

  RăspundețiȘtergere
 141. Robort Horvat Veneticul Psihopat Zugrav Muist Trist = un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zugravul are o meserie.
   Cersetorul..........

   Ștergere
  2. OPRESTE SATRA PULIME !

   Anonime din pulime.
   Opreste satra !
   Scoate-ti paltonasul cel rosu.
   E cald si puti
   Exact ca Cezar cu tot neamului de corditori.
   Olteni !

   Ștergere
 142. Robort Horvat Bozgoroiul Zugrav Psihopato-Hortist Muist Trist =
  - inteligenta de debilitate mentală
  -simptome psihotice
  -grave tulburări comportamentale
  -delir erotoman
  -labilitate psihică

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Anonim mioritic basinos.
   SUGI PUlA CINEASTULUI AMERICAN
   FARA INTRERUPERE!
   Cu exceptia pauzei de masa

   Ștergere

  2. @ din pulime.
   Intoarcete spre curul matii
   de unde ai iesit fara nume
   ...... adica anonim !!! .

   Ștergere
 143. PRIVITI PE BLOGUL CINEASTULUI
  FOTOGRAFIILE
  NICOLE SI ROBERT !
  BINEINTELES
  HORVATH !

  Robert Horvath-Déva
  devanewyork.blogspot.com/

  TARE
  SI LA PROPRIU
  CAT SI LA FIGURAT

  RăspundețiȘtergere
 144. @Anonim din pulimea pulimilor.
  .......................
  .............................
  .....................................
  pula !

  RăspundețiȘtergere
 145. @ Cezar a fost pedepsit de destin !
  Ma gandesc sa-l amnestiez.
  Din mila
  Dar Nicola nu ma lasa.
  Spune ca merita !

  RăspundețiȘtergere
 146. Frumoasa si inteligenta Nicole lumineaza
  blogul cineastului !
  NEW YORK

  DEVA
  ROBERT HORVATH
  PREZINTA
  "surpriza anului"
  NICOLETA!
  HORVATH
  ROMANIA

  RăspundețiȘtergere

 147. BALEGA NU SE POTRIVESTE
  CU UN PARFUM DE FEMEIE
  CARE MIROASE FRUMOS !


  Draga Nicole.
  Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
  Vin rosu si bancuri penibile.
  Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta.............

  TEXTUL COMPLET
  Robert Horvath-Déva
  devanewyork.blogspot.com/‎

  RăspundețiȘtergere
 148. SOSIREA LUI NICOLE IN SUA !
  Voi transmite in direct primele ei impresii americane.
  La aeroport a venit si Kiyoko !
  Se plac mult.
  Deocamdata.
  I-am intins lui Nicole un buchet de flori.
  Si am indrasnit sa-i sarut mina.
  Spre iesire am intrebat de Cezar.
  Raspunsul a venit scurt si sec
  Beleste pula !
  Am vrut sa intreb cum beleste ceva inexistent
  dar am renuntat.

  RăspundețiȘtergere
 149. O FOTOGRAFIE BINEVENITA !
  @ Este o lume departe de marginea mahalalei.

  Recunosc ca sunt mereu in centrul atentiei.
  La o expozitie de fotografie de moda.
  Am fost invitat pe scena. Sa vorbesc despre arta mea.
  PENTRU CEI INTERESATI :
  DEVARTES BLOG
  devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ATENTIONARE !

   @ vorbesc despre fotografia postata
   de prea bunul si prea inteligentul
   meu......... Cezar /////
   La sfarsitul editorialului .

   Ștergere
  2. DESCHIDETI
   MARCELLO ! UN FILM DIN LUMEA MODEI !
   CU MODELE
   SI SUPER MODELE !
   TOATE FUTUTE DE ROBERT !

   https://vimeo.com/10578787
   " MARCELLO "

   DÉVA

   Ștergere
 150. MULTUMESC CEZAR
  ARTA MEA ESTE FACUTA CUNOSCURA IN ROMANIA !

  DESCHIDETI : DELA SALVADOR DALI LA DEVA !
  http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere
 151. CEZAR
  DRAGA PRIETENE DRAG

  Publica fotografii sau lucrari de arta.
  Sper sa le pot comenta.
  Cu mare placere.

  Cred ca putem pune bazele unui serial sculativ@!!

  RăspundețiȘtergere
 152. UN MARE MAESTRU AL ARTEI SUREALISTE
  CU CARACTER EROTIC !
  DEVA
  Posteaza
  o lucrare pulativa. Si eu o voi explica .
  Cred ca ostasii activ sau in retragere ....vor fi interesati.

  DEVARTES BLOG
  devartesblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere

 153. @ AVE CEZAR.
  UN IMPARAT CU PULA .....
  RUPATOR DE PIZDE
  ROMANE SI
  MIORITICE !

  MURITORUL ROBERT
  TE SALUTA DIN MERS !

  RăspundețiȘtergere
 154. DESCHIDETI
  MARCELLO
  UN FILM DIN LUMEA MODEI

  DIRECTOR SI FUTATOR
  Roberte Deva

  RăspundețiȘtergere
 155. Devartes Talent International


  CASA MEA DE MODELE SI SUPER MODELE
  CAUTA TALENTE CU TALENTE !

  MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY
  TO INTERNATIONAL FASHION SCENE
  Paris London Milano Tokyo New York

  Pot sa fiu contactat prin Armya !

  RăspundețiȘtergere

 156. Draga Cezar.
  Pot trimite fotografii pizdoase
  cate vrei !!!!
  Casa mea de super modele.
  Este la dispozitia pulei tale.
  Mereu mandre si in erectie .
  Adica......sculate !

  RăspundețiȘtergere
 157. POSTARE CU CARACTER ISTORIC
  200 !
  ....................................................
  ...................................................

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!