Google Website Translator Gadget

joi, 28 mai 2015

ROMANII din USA !__________________________________________




Gagici's photo.




EXCLUSIV: Românii din America îi scriu lui Iohannis: NU ÎL VREM PE GEORGE MAIOR AMBASADOR/ SRI dă impresia că a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea înainte de 1989 sub Generalul Iulian Vlad










Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a fost solicitat de ziare si organizatii reprezentantive ale romanilor din SUA sa reconsidere nominalizarea lui George Maior ca ambasadaor in America, se arata intr-o scrisoare data publicitatii pe data de 27 mai de Asociatia Jurnalistilor romani din America de Nord (NARPA).
Argumentele pentru reconsiderare s-au bazat pe faptul ca pozitia de fost sef SRI al lui George Maior va tine comunitatea de romani departe de Ambasada, precum si pe faptul ca, sub George Maior, SRI si-a depasit atributiile legale, influentand justitia si implicandu-se in politica.
Romanii-americani i-au solicitat, in schimb, presedintelui Iohannis sa desemneze in pozitia de ambasador in SUA "o alta persoana care sa aiba credibilitatea necesara pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti de aici".
"Avand in vedere istoricul relatiei tensionate dintre comunitatea romano-americana si fosta Securitate, precum si actiunile si atributiile actualului SRI, numirea unui fost director al acestui serviciu in pozitia de ambasador in SUA va crea automat un zid care va face aproape imposibila o conlucrare intre Ambasada si comunitate", se arata in scrisoarea catre Presedintele Iohannis.
Dat fiind faptul ca SRI si-a asumat trecutul fostei Securitati, prin asocierea cu Generalul de Securitate Iulian Vlad, "nominalizarea Domnului Maior ar redeschide rani adanci in comunitatea romaneasca din SUA, rani care abia s-au cicatrizat dupa 25 de ani", sustin romanii din America.
Romanii americani au punctat si doua "situatii recente care ne arata ca SRI, sub Domnul Maior, s-a indepartat de la standardele unui serviciu secret dintr-o democratie, facand enormi pasi inapoi in procesul de reformare".
In primul caz este vorba despre implicarea SRI in actul de justitie "dincolo de limitele legii", dupa cum rezulta din afirmatiile Generalului SRI Dumitru Dumbrava. Acesta a declarat ca SRI considera instantele "camp tactic", ca serviciul urmareste toate cazurile pana la finalizare si ca judecatorii sunt analizati dupa scheme analitice complete pentru a-i categoriza dupa "pattern-uri" infractionale.
Acest lucru "arata o operatiune de controlare a justitiei care ar trebui sa inspaimante orice roman ce isi cauta dreptatea in instanta", spun romanii-americani. "O implicare a SRI in justitie este nesanatoasa pentru o democratie, vulnerabilizeaza Romania si discrediteaza intreaga lupta anticoruptie, generand indoiala ca nu s-ar face profesionist si impartial".
A doua actiune care i-a ingrijorat pe semnatari este implicarea SRI in politica, lucru recunoscut de George Maior cand a afirmat ca in perioada de campanie i-a spus Elenei Udrea ca vor aparea pozele compromitatoare de la Paris.
"Pentru un serviciu de informatii care se prezinta ca partener al serviciilor americane, un astfel de comportament al SRI sfideaza regulile de baza dintr-o democratie care interzic categoric unui serviciu sa se implice in politica, cu atat mai mult intr-o campanie electorala", se afirma in scrisoare.
La cele spuse mai sus se adauga afirmatia recenta a lui George Maior ca SRI este "un fel de creier al statului, de ochi, de urechi ale statului".
Romanii semnatari se arata inspaimantati "ca dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, SRI da impresia ca a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea inainte de 1989 sub Generalul Iulian Vlad. In nici o democratie din lume un serviciu secret nu este «creierul» statului".
"Dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, cel mai mare pericol pentru societatea romaneasca este existenta unei institutii necontrolabile care «misca», «vede» si «aude» tot", afirma semnatarii.
Numirea lui George Maior ca ambasador va subrezi si relatia Ambasadei cu comunitatea de romani din America, doarece va reaprinde vesnica polemica despre "agentii acoperiti din comunitate", ceea ce va pune in dificultate sprijinul pe care comunitatea il poate acorda proiectelor generate de Ambasada.
"Relatia comunitatii cu Ambasada Romaniei la Washington D.C., chiar daca s-a ameliorat in ultima perioada, pastreaza o doza de neincredere datorita atitudinii din trecut a statului Roman fata de romanii din SUA. Este de notorietate faptul ca in perioada comunista agenti romani, coordonati de securisti aflati sub acoperire diplomatica in cadrul Ambasadei Romaniei la Washington D.C., au intreprins actiuni de dezbinare a comunitatii romanesti din SUA cu efecte negative care se vad si azi", afirma acestia.
"Potentialul enorm pe care comunitatea din SUA il are pentru a sprijini Romania va putea fi fructificat la maxim numai daca in pozitia de ambasador va exista o persoana necontroversata", se afirma in scrisoare.
Romanii americani au reiterat in incheierea scrisorii lor solicitarea adresata presedintelui Iohannis sa ia "serios in considerare nominalizarea unei alte persoane in pozitia de ambasador al Romaniei in SUA, o persoana care sa ne inspire incredere si cu care sa putem conlucra pentru a ajuta Romania in continuare".

Textul integral al scrisorii catre Presedintele Klaus Iohannis:
27 mai 2015
Catre Domnul Klaus Iohannis
Presedintele Romaniei
Subiect: Reconsiderarea numirii Domnului George Maior ca ambasador al Romaniei in SUA
Stimate Domnule Presedinte,
Ca urmare a reactiilor venite din comunitatea romanilor din Statele Unite ale Americii va solicitam sa reconsiderati decizia de a-l numi pe Domnul George Cristian Maior, fost director SRI, in pozitia de ambasador al Romaniei la Washington D.C. si sa desemnati in aceasta pozitie o alta persoana care sa aiba credibilitatea necesara pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti de aici.
Avand in vedere istoricul relatiei tensionate dintre comunitatea romano-americana si fosta Securitate, precum si actiunile si atributiile actualului SRI, numirea unui fost director al acestui serviciu in pozitia de ambasador in SUA va crea automat un zid care va face aproape imposibila o conlucrare intre Ambasada si comunitate.
Mai mult, dat fiind faptul ca SRI si-a asumat trecutul fostei Securitati, nominalizarea Domnului Maior ar redeschide rani adanci in comunitatea romaneasca din SUA, rani care abia s-au cicatrizat dupa 25 de ani.
In doua ipostaze din ultimele luni, ultima la lansarea Monografiei SRI, actual si fosti directori SRI l-au avut alaturi pe Generalul de Securitate Iulian Vlad. Acesta a avut un rol activ in suprimarea Revolutiei din 1989 si, prin activitatea opresiva a Securitatii pe care a condus-o, a persecutat familiile romanilor care au reusit sa scape din Romania inainte de 1989.
De asemenea, doua situatii recente ne arata ca SRI, sub Domnul Maior, s-a indepartat de la standardele unui serviciu secret dintr-o democratie, facand enormi pasi inapoi in procesul de reformare.
Prima actiune este legata de implicarea SRI in actul de justitie, care deja a starnit reactii fara precedent ale magistratilor din Romania. Ultimele dezvaluiri ale Domnului General SRI Dumitru Dumbrava, intarite si de actualul Director SRI, Domnul Eduard Hellvig, confirma ca, pe timpul Domnului Maior, SRI s-a implicat in justitie dincolo de limitele legii.
O implicare a SRI in justitie este nesanatoasa pentru o democratie, vulnerabilizeaza Romania si discrediteaza intreaga lupta anticoruptie, generand indoiala ca nu s-ar face profesionist si impartial. Afirmatia ca SRI monitorizeaza toate cazurile din instante si aplica scheme analitice, asemenea celor de identificare a potentialilor teroristi, la judecatori, pe care-i categorizeaza apriori dupa "pattern-uri" infractionale, arata o operatiune de controlare a justitiei care ar trebui sa inspaimante orice roman ce isi cauta dreptatea in instanta.
A doua actiune care ne-a ingrijorat profund este implicarea SRI, pe timpul Domnului Maior, in politica. Intr-un recent interviu Domnul Maior a afirmat ca in campania electorala pentru presedintie a vorbit cu Doamna Elena Udrea la sediul SRI, informandu-o ca vor aparea pozele compromitatoare de la Paris. Dansul si-a motivat aceasta decizie spunand: "Pot sa discut cu oricine si e normal sa fac acest lucru in calitate de director daca eu consider ca exista un interes al serviciului". Intrebat de reporter care e acest "interes", Domnul Maior a spus ca nu comenteaza mai mult, insa "intotdeauna exista un interes al serviciului".
Pentru un serviciu de informatii care se prezinta ca partener al serviciilor americane, un astfel de comportament al SRI sfideaza regulile de baza dintr-o democratie care interzic categoric unui serviciu sa se implice in politica, cu atat mai mult intr-o campanie electorala.
La cele spuse mai sus se adauga afirmatia recenta a Domnului Maior ca SRI este "un fel de creier al statului, de ochi, de urechi ale statului". Este inspaimantator ca dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, SRI da impresia ca a ajuns sub conducerea Domnului Maior ce era Securitatea inainte 1989 sub Generalul Iulian Vlad. In nici o democratie din lume un serviciu secret nu este "creierul" statului.
Comunitatea romaneasca din SUA s-a implicat activ in multe actiuni in favoarea Romaniei, insa nu poate legitima neconditionat pe cineva care a creat un astfel de sistem de control a societatii romanesti, ce aduce aminte de fosta Securitate. Dupa 25 de ani de la caderea regimului comunist, cel mai mare pericol pentru societatea romaneasca este existenta unei institutii necontrolabile care "misca", "vede" si "aude" tot.
Presa a relatat ca in cadrul audierii de catre Comisia comuna parlamentara de politica externa, Domnul Maior a declarat ca "o preocupare constanta a proiectului sau de ambasador va fi consolidarea relatiei cu comunitatea romaneasca".
Din pacate, numirea Domnului Maior ca ambasador al Romaniei in SUA nu doar ca nu va consolida, dar va subrezi relatia Ambasadei cu comunitatea romaneasca. Relatia comunitatii cu Ambasada Romaniei la Washington D.C., chiar daca s-a ameliorat in ultima perioada, pastreaza o doza de neincredere datorita atitudinii din trecut a statului Roman fata de romanii din SUA. Este de notorietate faptul ca in perioada comunista agenti romani, coordonati de securisti aflati sub acoperire diplomatica in cadrul Ambasadei Romaniei la Washington D.C., au intreprins actiuni de dezbinare a comunitatii romanesti din SUA cu efecte negative care se vad si azi.
O eventuala numire a Domnului Maior ca ambasador in SUA va readuce in discutie eterna poveste a "agentilor sub acoperire", ceea ce va face ca orice contact al Ambasadei cu cineva din comunitatea romaneasca sa creeze suspiciunea rezonabila ca acea persoana este un agent de influenta roman. Acest lucru va face greoaie, daca nu imposibila sustinerea de catre comunitate a unor actiuni comune cu Ambasada.
Potentialul enorm pe care comunitatea din SUA il are pentru a sprijini Romania va putea fi fructificat la maxim numai daca in pozitia de ambasador va exista o persoana necontroversata. Dat fiind faptul ca avizul Comisiei comune de politica externa din Parlament este doar consultativ, decizia ultima a nominalizarii Domnului Maior ca ambasador in Statele Unite va apartine in exclusivitate.
Va solicitam, de aceea, stimate Domnule Presedinte, sa luati serios in considerare nominalizarea unei alte persoane in pozitia de ambasador al Romaniei in SUA, o persoana care sa ne inspire incredere si cu care sa putem conlucra pentru a ajuta Romania in continuare.
Cu stima si consideratie,
Marian Petruta – Presedinte North American Romanian Press Association (NARPA)
Viorel Nicula – Director "Miorita" USA Newspaper, Sacramento, California
Lucian Oprea – Director Gandacul de Colorado Newspaper, Colorado
Sorin Pintiliuc – Romanian Portal Chicago, Illinois
Dwight Luchian Patton – Director Clipa Magazine, Anaheim, California
Ioan Ciorba – Director Romanian Times Newspaper, Portland, Oregon
Stefan Strajeri – Director Curentul International, Detroit, Michigan
Grigore Culian – Director New York Magazin, New York
Cristian Terhes – Romanian Community Coalition
Daniel Feraru – Romanian Cultural Center Chicago
Simona Botezan – "Miorita USA" Cultural Association, Washington D.C.
Ady Simion – Romani in Los Angeles
Costin Movila – Admin grup "Senatul Romanilor Chicago"
Adrian Bogdan – Admin grup "Romani in USA – East Coast"
Daniel Suciu – Admin grup "Comunitatea romanilor din Los Angeles"
Cristina Sirca – Admin grup "Diaspora romana unita americana si canadiana"
Vasile Cosofret – Illinois
Viore Vintila – California
Ana Stanut – Illinois
Anastasia Bud – Illinois
Carmen Samson – Illinois
Claudia Luca – Illinois
Raluca Usery – Illinois
Mihaela Lomora – Texas
Lucian Lintean – Illinois
Radu Bulgaru- Illinois
Bianca Rusu – Illinois
Mihai Jurcau – Colorado
Diana Camara – Illinois
Mihaela Matei – California
Larisa Coman – Illinois
Nicolai Tomici- Arizona
Delia Ghetie – Washington
Ioana Stoica-Arizona
Aghata Porfir- Illinois
Marcel Ciscai – Washington, DC
Amalia Ardelean – California
Florin Mocanu – California
Ioana Ciupe – California
Petru Stinea – Cleveland, Ohio
Cristian Laslo – Michigan
Carmen Popescu – New Jersey
Ionela Kloes – California

Sa radem cu ..aurolacii ....!!!

257 de comentarii:

  1. Pe Rh+...l-a observat cineva ..pe lista ....????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ULTIMA ORA : CINEASTUL ROBERT HORVATH AL DA IN JUDECATA LA NEW YORK, PE NOUL AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA
      George Maior!
      PACEPA : " Cazul Horvath a pus capac !
      Americanii vor prelua sediul spionajului
      securist de la New York, pana la sfarsitul anului !!!
      Ma refer la cladirea de 16 etaje a cladirii "diplomatice".
      Va urma.


      MOTIV : in calitate de sef al SRI a cordonat atacul asupra
      unui cetatean american pe teritoriul SUA !
      Deasemenea a ordonat spargerea studioului de film
      pentru a sustrage documente si carnetul de telefon .Atacul agentilor a dus la semi pareaza mainii drepte.
      1.000.000 $ ! DAUNE !
      va urma prezentarea de documente.

      Ștergere

    2. Domnul Presedinte Iohannis in cazul in care a-l va numii pe
      Maior, o va lua in buba !!!
      Din surse sigure si confidentiale

      Ștergere


  2. Print
    YM
    E-mail
    Mai mare|Mai mic


    ​Bancul zilei: Unde dai si unde crapa


    Doamna catre menajera:
    - Cred ca sotul meu are o relatie cu secretara.

    Menajera:
    - Stiti dumneavoastra sigur, sau o spuneti asa doar ca sa ma faceti pe mine geloasa?

    RăspundețiȘtergere
  3. ULTIMA ORA
    PACEPA : Serviciile incearca debarcarea lui
    presedintelui. Maior numit desi se stia ca americanii vor cere extradarea lui. Legatirile
    lui cu ISIS ( VANZARE DE ARME ) au intrat
    in atentia lui Obama. Daca nu se va renunta in
    ultimul moment la numirea ambasadorului....
    VA URMA....



    JURNALISTUL DE INVESTIGATIE SPECIALIST IN TERORISM SI TRANSPORT
    ILEGAL DE ARMAMENT

    ROBERT HORVATH AL DA IN JUDECATA PE AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA
    GEORGE MAIOR !
    MOTIVUL : CRIMA -16 MILITARI AMERICANI UCISI !
    O RACHETA VANDUTA CATRE
    FARC A DOBORAT UN HELICOPTER SUA
    IN COLUMBIA !
    UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL LA
    ORIZONT !

    RăspundețiȘtergere
  4. SCRISOARE
    DESCHISA

    fragment

    PRESEDINTELE ROMANIEI KLAUS IOHANNIS



    Solicitarea unui cineast disperat din SUA

    Nu s-a luat nicio măsură şi românii, maghiarii, germanii, turcii, tătarii, bulgarii, ruşii, lipovenii şi toate naţionalităţile ,inclusiv tiganii care trăiesc cinstit ,trebuie să ia ei atitudine pentru că această confuzie voită “român-rom” îi afectează şi pe ei, ca şi pe toţi locuitorii civilizaţi din această ţară sau diaspora, adică pe cetăţenii români.

    Aici nu este vorba de rasism,

    eu sunt prieten

    al tiganilor.

    Am facut si un film despre ei la

    BBC.

    Dar cred că suntem de acord că fiecare etnie sa devina responsabila de faptele comise in interiorul ei.



    Fiecare cetatean roman sa fie responsabil numai de faptele sale, ci nu al altora. !





    EXCELENTA

    Eu, ca cetăţean român si american si prin casatorie japonez

    (deci nu ca etnic român, ca cetăţean român!) mă simt jignit pentru că sunt asociat cu nişte hoti si raufacatori. Ca sa ma exprim elegant.

    Va rog a lua masurile asteptate de poporul care v-a ales presedinte in Romania si in Diaspora.



    Astept raspuns

    Comfirmati primirea si numarul de inregistrare



    Robert Horvath Deva

    Presedinte

    DEVARTES FILM INTERNATIONAL

    New York Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  5. FELICITARI DOMNULE CEZAR !
    UN EDITORIAL LA ORDINEA ZILEI !
    JOS PALARIA !

    RăspundețiȘtergere
  6. Din nou Burcu arata cine este !
    CITITI ULTIMUL EDITORIAL.

    RăspundețiȘtergere
  7. ATENTIONARE
    Nu voi sterge fotografia doamnei colonel militar Horvath depe blogul Horvath.
    Motivul : Avem acelasi nume si apartinem aceleiasii etnii,
    ps
    Nu o pot lasa la mina si la pula piticilor virili
    Si nici la mana....caci pula nu are a.........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta fotografie va ramane pe blogul
      ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
      Pana la adanca batranete ......
      Apa trece....sentimentele raman !

      Ștergere
  8. Lindicul zburator paros va fi ridicat de DNA !

    RăspundețiȘtergere
  9. OSTASI
    BOICOTATI BLOGUL SECURISTULUI PAROS !
    Numit si lindicul zburator din Mehedinti .

    RăspundețiȘtergere

  10. Comparat cu Burcu
    Cezar este un barbat aratos si cu pula !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. INCREDIBIL
    SECURANUL BURCU SCRIE EDITORIALUL
    SI TOT SECURANUL .....
    SCRIE SI COMENTARIILE !
    SA-I DAM LA MUIE
    OSTASI !

    RăspundețiȘtergere
  12. Burcu alaturi de tiganime
    ne face de cacat si pisat in jurul lumii.
    Este cel mai urat blogher
    depe internet !

    RăspundețiȘtergere
  13. VASILICA BURCU
    mehedinti
    suge cariciul lui Robert.
    O noua victorie a civilizatiei europene asupra lindicului paros !

    RăspundețiȘtergere
  14. Nicoleta H.
    Dl.Robert Horvath,nu aveti nici un poet roman preferat? :
    Robert Horvath25 martie 2015, 01:35
    @ Stimata doamna sau domnisoara, tot Horvath
    Poetul meu preferat este
    Eminescu.
    La toamna incep filmarea " GENIUS "
    ultima zi din viata sa .....in limba engleza.
    Luceafarul a fost otravit etc.

    Ma atrage poezia sa erotica.

    [„Şezi călare…”]
    (1880 – 1882)

    Şezi călare drept în dop
    Şi să mergem în galop
    Ohohoi cum salt [cu] gust
    Şi te zvârl din pulă-n sus
    Şi te prind în pulă iar,
    Dilce fată ca un dar.
    Stai, drăguşă, iar mă salt!
    C-acu vine celălalt
    Moment dulce când de rod
    Tu mă sugi, eu mă slobod
    Oh, apără-te, cum nu pot
    S-intru-n tine, dragă, tot,
    Să mă bag în pizdă-adânc,
    Dinăuntru să te mânc
    [Să mă bag în pizda ta
    Dulce fată, fata mea!]

    RăspundețiȘtergere
  15. Invitatia ii mai mult decat ..transparenta ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catre Veronica Micle ?
      Eu nu sunt Luceafar dar curvar
      Precis.

      Ștergere
  16. Avem acelasi nume, suntem de aceeasi etnie
    si copilul ce vine
    Are un nume cu care se va mandrii.
    ROBERT HORVATH JR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veti fi chiar mai multi ...se pare ca are ..tripleti ..unul negru si doi albi ....hi..hi..hi...

      Ștergere
  17. @ Cezar
    De cand esti singur si parasit
    ti-a mai venit mintea la " cap."
    Nu ma refer la capul pulei care este
    .......

    RăspundețiȘtergere
  18. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii
    www.cnsas.ro/cadrele_securitatii.html‎
    CADRE ALE SECURITĂŢII. Lista ofiţerilor şi subofiţerilor de Securitate, verificaţi de Consiliu în urma ..... BURCU VASILE, -,

    RăspundețiȘtergere
  19. Primavara spionilor de jucarie | PENITENCIAR
    penifest.blogspot.com/.../primavara-spionilor-de-jucarie.html‎
    21 Mai 2008 ... Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod " Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

    RăspundețiȘtergere
  20. ANCHETATORUL SECURITATII BURCU VASILE
    TREBUE ANCHETAT
    IN REGIM
    DE MAXIMA URGENTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere

  21. @ Cezar poate redevenii imparatul meu preferat.
    Doua conditii necesare.
    Renunta la Spam si la Nicoleta !

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca te vrea ...ii libera .....

    RăspundețiȘtergere
  23. PS...cu tripleti cu tot ....!!!!???

    RăspundețiȘtergere

  24. @ Eu nu renunt.
    Fotografia ei sub cerul albastru va ramane pe blog.
    Si bineinteles in sufletul meu.
    Am idei putine si fixe
    Una ramane Nicole !

    RăspundețiȘtergere

  25. TOTI VOR PURTA NUMELE
    ROBERT SAU ROBERTA HORVATH !

    RăspundețiȘtergere

  26. Exista a treia varianta care ne va lasa
    Tristi si buni prieteni.
    Se intoarce la ....florist.

    RăspundețiȘtergere
  27. Burcu a torturat detinuti politici si
    prin aparitia paroasa, tortureza sentimentul
    frumosului.
    Nu mai amintesc de mirosul caracteristic
    de securist !

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. @ Te felicit pentru prima parte a mesajului.

      Ștergere
    2. @Nu poti declara razboi
      a jumatatii....speciei umane !
      Bineinteles sunt si exceptii.
      Omeni fara pula si orizont l

      Ștergere
  29. Burcu trebuie inchis cu blog cu tot !

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Mehedinti
    printre dinti......

    Priviti fotografia paroasa si galbena
    umezita
    de jeturi....pe partea dreapta a blogului,
    Si acordati-i o flegma
    Sper
    Finala !

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu v-ati facut impreuna poza de grup,in timp ce va iertati ieri pacatele,dl.RH+ ?

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Pacatele mele sunt prea numeroase sa fie iertate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Poti sa-mi spui pe nume .
    Robert, Robby, Bob etc.
    Baiatul tau va avea acelasi..........

    RăspundețiȘtergere

  35. COPILUL TAU VA PURTA UN NUME RECUNOSCUT
    ROBERT HORVATH JR.
    VOI AVEA GRIJA DE EDUCATIA LUI !
    SI VA SEMANA IN TOATE
    CU TATAL LUI ADOPTIV !

    GENIU SI CURVAR !

    RăspundețiȘtergere
  36. CEZAR POATE REDEVENI UN EROU !
    UN OM CULTIVAT SI CU PULA SCULATA
    FARA ORDIN !

    RăspundețiȘtergere
  37. Poza de grup cu cine ?
    Cu modele si supermodele .
    Cu curve si staruri de film ?
    Nu am timp si bani sa organizez o asemenea
    orgie colectiva !?!

    RăspundețiȘtergere
  38. FEMEIA VISELOR NOASTRE !

    In fond doi barbati
    pot iubi
    aceiasi femeie.
    In acest caz frumoasa si prea atragatoare .

    Un vis poate fi impartasit.

    Desi ea iubeste doar pe unul
    ..............................................
    .........................pe artist !

    RăspundețiȘtergere
  39. SPER SA APARA NOI POZE CU TINE !!!
    SPRE BUCURIA TUTUROR !

    PITICI SAU NEPITICI VIRILI !

    RăspundețiȘtergere

  40. AMINTIRI DIN COPILARIE !
    Intr-o zi parintii mi-au spus ca Mos Craciun nu exista.
    Am plans. Crezand ca nu voi primii nici un cadou.
    Asa am patit si cu basmul
    NICOLETA SI CEI 7 PITICI VIRILI !

    RăspundețiȘtergere
  41. Nicoleta H.28 mai 2015, 22:29
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    Adevarul trebuie spus chiar daca deranjeaza pe proprietarul blogului.
    Nu ma refer la mine.

    RăspundețiȘtergere
  42. GENERALUL PACEPA
    PE BLOGUL LUI CEZAR :

    PACEPA: :
    SUNT GATA SA APAR IN FATA PRLAMENTULUI ROMAN ! CEAUSESCU A AVUT INTRE 4-6 MILIONE IN CONT!
    in curand.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    BANII VOR FI ALOCATII INZESTRARII ARMATEI ROMANE
    IN FATA PERICOLULUI ROSU !

    RăspundețiȘtergere
  43. Grupul de pitici virili si cu pula mi-au trimis
    felicitari pentru demersul meu .
    Le multumesc si pe aceasta cale.
    " Cauza noastra este dreapta si sculata " !

    RăspundețiȘtergere
  44. Romanii din America vor sa scape de securistul sef.
    Motivul este simplu.
    Sunt destui.
    In randurile noastre !

    RăspundețiȘtergere
  45. Poate trece de comisia parlamentului.
    Dar de mine nu va trece !

    RăspundețiȘtergere
  46. Propun pe Cezar ambasador in SUA !
    Cu Nicoleta cu tot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici gand ....
      Un militar ..profesionist nu ..negociaza .....!!!

      Ștergere
  47. Are toate calitatille necesare.
    Este citit,
    A terminat liceul'

    RăspundețiȘtergere
  48. Propun o lista de sprijin.
    Cezar va fi primit cu bucurie de comunitatea
    romano americana si de mine.
    O nevasta atragatoare

    RăspundețiȘtergere
  49. O ambasadoare cu trup frumos
    Poate lua mintile dusmanilor tarii noastre.
    Este medic si pe deasupra colonel.
    Este un camarad de nadejde.
    Un profesionist remarcabil.
    Om serios.
    Nu este curveta ca sotiile altor diplomati.
    Acoperiti sau descoperiti.

    RăspundețiȘtergere
  50. Aici este peste miez de noapte.
    Ma duc sa ma culc cu o curveta sau doua.
    Kiyoko plecata .
    Osaka de jod.
    In stanga dupa primarie......

    RăspundețiȘtergere
  51. Clarificare
    Nicoleta nu este curveta
    Ci colonel doctor .
    Este deasemenea virgina.
    Calitati deosebite pe linga trup frumod
    Si atractiv.

    RăspundețiȘtergere
  52. Astept cu nerabdare si dorinte
    Postarea Niko.

    RăspundețiȘtergere
  53. Dece nu un prim ministru din randurile militarilot.
    Clasa politica mafioata.
    Pute.
    Ma gandesc la un om din popor.
    Fara prea multa carte
    Dar nevasta extrem de frumoasa.
    Este grizonat si are WC in curte.
    Nu stiu daca este mai calificat ca mine.
    Dar decat Ponta.
    Precis.

    RăspundețiȘtergere
  54. CEZAR PRIM MINISTRU !
    Spuneam ca clasa politica pute.
    Cezar pute........mai putin.
    Fiind prima generatie incaltata ar inzestra armata
    Cu bocanci negauriti.
    Militarii au nevoie de pensii marite,
    Si bani pentru feme !
    Armament modern.
    Avioane de lupta
    Si femei sculative,
    Cezar prim ministru ar reda increderea populatiei
    in statul mafiot !

    RăspundețiȘtergere
  55. COLONELUL NIKO DECLARA RAZBOI CURVARILOR SI GAGICARILOR !
    Mentionez ca si Mihai era gagicar de forta . Ca si mine.
    [„Ia te dă…”]
    (1880 – 1882)

    Ia te dă cu curu-ncoace
    Ca să caut ce îmi place
    Pleacă-mi-te-n jos aici
    Rochia ta s-o ridic,
    Rochie, cămaşă, poală,
    Ca la cur să-mi rămâi goală.
    Ah, drăguţă, ce curată,
    Nici un păr pe pielea toată;
    Ca şi caşul alb sunt ***
    Să-i simţi mari *** te-aduni *.
    Dar icon vedem mai jos
    Ce zvâcneşte-aşa frumos
    Şi se zbate-n degete
    Şi nu vrea să pregete.
    Ah, l-am prins de căpuşor,
    E vârtos şi stă-n picior,
    Sunt şi buze ca să-l ţină
    Cum îmi ard ele în mâini,
    Ard, zvâcnesc, voi să le rupă,
    Ori drăguţă să le-*astup.
    Dă-mi guriţa să m-adap
    Şi să-ţi pun poalelel-n cap;
    Ia te-ntoarce, te crăcană
    Şi te-nfige ici, puicană.

    RăspundețiȘtergere
  56. LUCEAFARUL SI CINEASTUL !

    Mihai Eminescu şi opera pornografică. Obsedat de femei, geniul din Botoşani îşi refula cele mai bolnave dorinţe în poezii deocheate. La fel ca geniul din New York !
    deschideti
    NEW EDITION !!!

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com
    DESCHIDETI DEASEMENEA
    BLOCUL CURVARULUI
    SI ADMIRATI TRUPUL PREA ATREGATOR
    AL DOAMNEI COLONEL

    ROBERT HORVATH
    PREZINTA
    "surpriza anului"
    NICOLETA!
    HORVATH
    ROMANIA
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  57. MIHAI EMINESCU - "Alei puică"... (1871 - 1872)

    Alei* puică mișcă-ți gura
    Să se vadă mușcătura.
    Cum puicuța* nu te-nduri
    Sa mă lași să-ți văd de curi.
    De curi albi ca și omătul,
    De lindicul sperietul.
    Să-l punem la rânduială
    Cu nițică zgândăreală.
    Vin * colea * și-oi ști să lupt
    Crăpătura * să ți-o-nfrupt
    Că destul am stat pe post
    Sub pecete cât a fost.
    Sub pecetea cea de fată
    Când pișai * ca o săgeată.
    De când dragă te purciși *
    Urlă valea când te piși.
    Merge drumul din lindic
    Până chiar pe sub buric
    Și buricul frică n-are
    Că el merge tot călare.
    Dă lindicu-i mânios
    Că el merge tot pe jos
    Pe spetezea * pizdii late
    Pe bucile afumate.
    Mult mî mir și ma bădur *
    Cum sta pizda lânga cur,
    Și nu moare
    De putoare.
    ----------
    Mihai Eminescu, Opere, vol. XIV,


    RăspundețiȘtergere
  58. ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    Nicoleta H.28 mai 2015, 22:23

    Sunt libera si declar razboi CURVARILOR! ;

    RASPUNS
    Voi raspunde gloantelor.
    Nu voi murii virgin !

    RăspundețiȘtergere



  59. Boicotul blogului lindicului paros securist este total.
    Niciun comentator .
    Cu o singura exceptie
    Un alt securist
    Karadeniz
    Care felicita lindicul zburator
    Acesta mort , raspunde din mormant


    Admin, Romania Megalitica29 mai 2015, 10:58
    Multumesc frumos, karadeniz!
    Felicitari, in egala masura tuturor/mai ales comentatorilor inexistenti.
    tuturor celor care nu au deschis/ sau vizitat aceste pagin ce put a securitatei!
    Cu bune si mai ales rele, nu a fost deloc/deloc usor!
    Un proiect din pula , la care am tinut/muncit mult!
    Sigur, intotdeauna ar fi/si este loc... de mai bine in gura voastra!
    Va multumesc, prieteni!
    Semnez
    Lindicul paros zburator al securitatii.

    RăspundețiȘtergere
  60. APEL CATRE TARA !
    Desi nu posed vreun grad in serviciile secrete
    ma pis in gura coloneilor
    Burcu si Karadeniz !
    Sper ca si altii
    Sa urmeze
    Gestul meu patriotic !

    RăspundețiȘtergere
  61. DISPARITIA UNUI COLONEL ACTIV AL ARMATEI NATIONALE !
    Dupa ce declara razboi curvarilor
    virgina de serviciu
    Dispare dupa perdea !
    Pana cand ?
    Nici noul meu prieten si erou Cezar
    nu stie mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  62. Poate s-a dus din nou la florist.
    Dela care s-a intors cu un copil din flori !

    RăspundețiȘtergere
  63. Disparitia unui colonel cu trup atragator si sculativ
    da o lovitura naucitoare si probabil terminala
    unui blog militar.

    RăspundețiȘtergere
  64.  FARA DOAMNA COLONEL
    BLOGUL ESTE MORT
    SI RANIT
    TOT MORTAL !

    RăspundețiȘtergere
  65. O VREM PE NICOLE INAPOI !
    NICI EU NICI PITICII NU SUNTEM INTERESATI
    DE ACEASTA CURVETA
    VULGARA
    TATUATA PE BURTA !

    RăspundețiȘtergere

  66. Nico
    Ne-ai amenintat cu razboiul (impotriva curvarilor ) apoi
    ai disparut !
    In fiecare zi si mai ales
    noapte.
    Spui alceva.
    Se pare ca este o regula.
    Femelile frumoase . Mint si ranesc sufletele romantice......

    RăspundețiȘtergere
  67. GATA !
    MA RETRAG CU PULA CU TOT !
    CE CAUTA BORFETA ASTA PE UN BLOG MILITAR ?
    CATE PREZERVATIVE TREBUIE SA INTREBUINTEZI
    DOAR SA O IEI LA LABA ?

    RăspundețiȘtergere
  68. @ Tigancusa asta borata este noua ta iubire ?
    Dute la tratament inainte de primul contact sexual.

    RăspundețiȘtergere
  69. PULIMEA INVINGE IN PRELUNGIRI !
    Mezalianta a luat sfarsit.
    Frumoasa si inteligenta doamna doctor.
    Si-a facut bagajele ....si a plecat
    Cezar s-a intors la sursa initiala.
    Gust prost.
    Borfaturi, tigancute, curvete si curve in toata regula.
    Lucrurile a intrat in normal.
    Numai am subiect de comentat.
    Atat cat blenoragia din susul paginii impute tot blogul.
    (nu pot cobori la acest nivel )
    Va spun la revedere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rh+..poti sa fi ..FERICIT....ii meritul tau ..incontestabil ....

      Ștergere
  70. La ce te referi ?
    Sau mai precis la cine te referi.
    Fac si eu ce pot.
    Cu intelegere.
    Dar nu si pentru poza de mai sus.
    Daca vorbesti de Nicole.
    Era normal sa plece.
    Poate cand ne vedem .
    A-ti voi intinde din nou mina.
    Cu alte vorbe.
    Nu suntem fericiti.
    Ci dimpotriva.
    Poate se lasa cu un film.
    Interesant.
    Nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  71. Tiganca ..nu cred ca-i ..dar unguroaica ..sigur ....!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula bombalaule ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata aia de cur, sa i-o sugi si bozgoroiului apatrido-psihopat muist trist RH ! In pozitia 69, sa nu uiti !

      Ștergere

  72. Nu conteaza etnia. Este o curveta bagaboanda.
    Sunt fotograf de moda. Kyoko la fel.
    Nu o mai lungesc . Nici la propriu nici la regulat.
    Daca continui sa cobori nivelul blogului.
    I-mi fac bagajele. Nu vreau sa contactez vreo boala "rusinoasa "
    prin contact vizual.
    Dupa prea frumoasa Nicoleta ne insulti inteligenta si simtul frumosului.
    PS
    Atacul anti maghiar sau anti maghiare.
    Nu te onoreaza.

    RăspundețiȘtergere
  73. Tigancele sunt frumoase foc.
    Focoase foc.
    Asta-i urata si pute la lindic !!!

    RăspundețiȘtergere
  74. O FLEGMA INTRE OCHI !

    Unde ai lipit pizda asta borata ?
    Cu tot respectul pentru tine :
    Ti-a luat dumnezeu sau beuturile contrafacute mintea.
    Pierzi respectul meu si al colegilor de arme.
    Voi fi nevoit.
    Sa-ti dau o flegma intre ochi.
    Poate vezi mai bine :
    Ce poze postezi pe blog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Se facu de dimineata.
    M-am sculat cu noaptea in cap sa vad daca
    ai schimbat blenoragia depe blog.
    Si bineinteles sa umezesc poza
    lindicului zburator paros
    Din Mehedinti.
    Sa-l fut intre dinti !

    RăspundețiȘtergere
  76. PISAREA IN GURA LUI BURCU
    LA ORDINUL SI ORDINEA ZILEI !

    RăspundețiȘtergere
  77. BURCU URINA SECURISTA PE FATA DE LINDIC PAROS !
    Primavara spionilor de jucarie | PENITENCIAR
    penifest.blogspot.com/.../primavara-spionilor-de-jucarie.html‎
    21 Mai 2008 ... Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod " Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

    RăspundețiȘtergere
  78. Blog ,,Space ARMYA - International": PORCARIA DRACULUI !!!
    cezar-armya.blogspot.com/2015/03/porcaria-dracului.html‎
    . Directorul Penitenciarului Drobeta, Vasile Burcu, a fost revocat ieri din ... UN COLONEL DE SECURITATE DESCHIDE BLOGUL MEHEDINTI !

    RăspundețiȘtergere
  79. O noua „casa“ pentru detinuti • GAZETA de SUD
    www.gds.ro/Local/2001-10-16/O+noua+„casa“+pentru+detinuti/‎
    Vasile Burcu, comandantul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

    RăspundețiȘtergere

  80. 21 Mai 2008 ... Într-un articol anterior (Spioni de penitenciare si justitie) ... de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin. . Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum ..... Pesemne ca fiecare spera ca intr-o zi sa ajunga mare colonel in MAI.

    RăspundețiȘtergere
  81. 7844751 Arhiva Mai 2008 Penifest - Scribd.. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat ini€ial ƒn vechea Direc€ie de Securitate a Statului. ...... structurile infrac€ionale c• le protejau ƒn justi€ie (vezi cazul col.

    RăspundețiȘtergere
  82. 6 Mar 2015 ... Col MAI (rez)Vasile Burcu, ... Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de . ... BURCU COLONEL LA SECU !

    RăspundețiȘtergere
  83. Este vorba desigur despre Burcu Vasile, col(rez)., securist, marinar de ape tulburi, .... Ceva colonei secu

    RăspundețiȘtergere
  84. Vasile Burcu Col Rez. ... omul lui Ion Iliescu si Securitate, KGB a condus Romania timp de 20 de ani, din 25. ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Admin V. Burcu! ...... a fost înaintat la gradul de general-colonel (cu 3 stele) la 21 octombrie 1994. ..... la nivelul securităţii , unul dintre acestea ...

      Ștergere
  85. cea mai tare postare.
    Caracter istoric si isteric :

    Comandantul Penitenciarului Severin, col. Vasile Burcu, ne-a declarat ca recitalurile manelistilor fac parte dintr-un program mai amplu organizat cu ocazia Sarbatorilor de iarna pentru cei aproximativ 800 de detinuti barbati si femei.

    Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro/social-125/adi-de-la-valcea-si-vali-vijelie-la-puscarie-86745.html#ixzz3bd12MeRX

    RăspundețiȘtergere


  86. PENITENCIAR
    Un blog dedicat sistemului penitenciar românesc

    O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.
    .
    Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum Gabriel Bivolaru, infractor cu ştaif politic. Acest spion a devenit legendă.

    RăspundețiȘtergere
  87. Romanians.nl - BURCU vs CONDUCEREA ANP,MINISTRUL ...
    www.romanians.nl/modules.php?name=News&file=article...‎
    Cod de securitate: Cod de securitate ... Eu,VASILE BURCU,persoana NON- GRATA pentru conducerea ANP,dar si pentru procurorul ministru MACOVEI
    Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a ...

    RăspundețiȘtergere
  88. Torturat la Securitatea din Oradea de ofiterii Burcu Vasile......

    RăspundețiȘtergere
  89. Articole - Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie
    https://www.crji.org/articole.php?id=4139‎
    ..... Soporan a fost recrutat de Securitate în 1971, când era elev de liceu. A colaborat ..... Vasile Burcu. Fost șef al ...

    RăspundețiȘtergere
  90. La nivelul Securităţii Statului, tendinţa era aceea de asimilare a Departamentului în cadrul celorlalte Direcţii şi ..... Vasile Burcu ...

    RăspundețiȘtergere
  91. Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii
    www.cnsas.ro/.../Raport%20CNSAS%202009%20cu%20coperti.pdf‎
    pentru Studierea Arhivelor Securităţii cel de-al doilea an de funcţionare ... emisiuni în care rolul şi efectele deconspirării Securităţii au fost ...... BURCU VASILE.

    RăspundețiȘtergere
  92. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii
    www.cnsas.ro/cadrele_securitatii.html‎
    CADRE ALE SECURITĂŢII. Lista ofiţerilor şi subofiţerilor de Securitate, verificaţi de Consiliu în urma ..... BURCU VASILE, -, Vizualizare · 34 / 31.01.2013.

    RăspundețiȘtergere
  93. PENITENCIAR
    Un blog dedicat sistemului penitenciar românesc

    O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.
    .
    Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a acoperit obiective precum Gabriel Bivolaru, infractor cu ştaif politic. Acest spion a devenit legendă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

      CEZAR
      TE ROG SA PUBLICI
      FISA MEA MEDICALA !

      CEZAR 1 august 2012, 08:38
      Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
      RH + - II NORMAL??!!

      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      CEZAR9 august 2012, 12:50
      Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

      Ștergere
  94. ATENTIUNE!
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York Tokyo
    organizeaza
    UN CONCURS DE FLEGME POLITICE
    IN GURA
    SECURISTULUI PAROS !
    pentru amanunte
    si premii consultati
    http://devanewyork.blogspot.com/

    VA DORIM SUCCES !
    \

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

      CEZAR
      TE ROG SA PUBLICI
      FISA MEA MEDICALA !

      CEZAR 1 august 2012, 08:38
      Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
      RH + - II NORMAL??!!

      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      CEZAR9 august 2012, 12:50
      Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

      Ștergere
  95. De ce nu vi..?...vino....
    Langa lacul cel albastru, / incarcat cu flori de nufar ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, vino iar în al meu braţ,
      Să te privesc cu mult nesaţ,
      Să razim dulce capul meu
      De sânul tău, de sânul tău!

      Ţi-aduci aminte cum pe-atunci
      Când ne primblam prin văi şi lunci,
      Te ridicam de subsuori
      De-atâtea ori, de-atâtea ori?

      În lumea asta sunt femei
      Cu ochi ce izvorăsc scântei…
      Dar, oricât ele sunt de sus,
      Ca tine nu-s, ca tine nu-s!

      Căci tu înseninezi mereu
      Viaţa sufletului meu,
      Mai mândră decât orice stea,
      Iubita mea, iubita mea!

      Ștergere
    2. RETRAGEREA CINEASTULUI

      La revedere ostasi !
      Atat cat blogul pute a curvete de mina sasea
      culese de Cezar.
      De la marginea drumului si a iesirii din toaleta.
      Ma retrag si eu.
      Exact cum a procedat Nicole.
      Femeia viselor mele.


      Ștergere
  96. Robort Horvat Veneticul Zugrav Psihopat Muist Trist = logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv

    RăspundețiȘtergere
  97. Robort Horvat Apatridul Zugrav Psihopat Muist Trist = hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

    RăspundețiȘtergere
  98. " Cu chiloteii roz sau rosii
    Tu prea draga Nicole......"


    NICOLE A PROMIS RAZBOI !
    LA ADRESA CURVARILOR !

    DAR S-A RETRAS PREA FRUMOASA SI LASA !

    LASAND PE RING DOAR CHILOTEI ROZ SAU ROSII !

    IN CARE ERAU INVELITE VISELE MELE.

    LA REVEDERE NICOLE !
    LA REVEDERE NICOLETO !

    IN CHILOTEI SAU IN PASARICA GOALA .

    RăspundețiȘtergere

  99. decisiva :
    Fara prea frumoasa Nicole.......
    Ma retrag. Mai am si alte lucruri de facut.
    Filme, arta si femei cu buze extrem de promitoare
    Si piciare lungi.
    Cand Nicole sau prea frumoasa Nicoleta va aparea.
    Voi aparea si eu.
    La revedere.

    RăspundețiȘtergere
  100. Cei care au trecere pe Mh...anuntati-l va rog pe magister ..ca-i atacat la ..baioneta ! Are spatiu pentru ..drept la replica ..dar nu ..Anonim ca pana acum ...

    RăspundețiȘtergere
  101. CEA MAI TERIBILA URATANIE
    DEPE INTREG INTERNETUL !
    Lindicul paros a fost lasat "fara drept de replica "
    Zero comemtarii .
    Zero absolut !
    Singurele comentarii sunt semnate Administratie.
    Adica semnate....tot de lindicul paros .
    Avem cu toti datoria morala.
    Sa ne pisam in gura lui !

    RăspundețiȘtergere
  102. Să razim dulce capul meu
    De sânul tău, de sânul tău!

    DE SANUL CUI ? DE SANUL CUI ?
    NICOLETA ESTE PLECATA.....PE LA FLORIST.

    RăspundețiȘtergere
  103. @ PENIBILULUI POET MILITAR
    Poezia aceasta de rahatul lumii
    Este o compozitie proprie ?
    Nicoleta a citit-o si ea?
    Nu ma mir ca si-a facut bagajele.
    Si a plecat cu tripletii....prin lume.

    RăspundețiȘtergere
  104. PENIBILULUI POET MILITAR
    Poezia aceasta de rahatul lumii......penibil ai ??....mai zi .....

    RăspundețiȘtergere
  105. Special pentru RH+..omul de cultura universala si mare iubitor de ..Eminescu...????!!!

    Mihai Eminescu De ce nu-mi vii?


    Vezi, rândunelele se duc,
    Se scutur frunzele de nuc,
    S-aşează bruma peste vii -
    De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii?

    O, vino iar în al meu braţ,
    Să te privesc cu mult nesaţ,
    Să razim dulce capul meu
    De sânul tău, de sânul tău!

    Ţi-aduci aminte cum pe-atunci
    Când ne primblam prin văi şi lunci,
    Te ridicam de subsuori
    De-atâtea ori, de-atâtea ori?

    În lumea asta sunt femei
    Cu ochi ce izvorăsc scântei...
    Dar, oricât ele sunt de sus,
    Ca tine nu-s, ca tine nu-s!

    Căci tu înseninezi mereu
    Viaţa sufletului meu,
    Mai mândră decât orice stea,
    Iubita mea, iubita mea!

    Târzie toamnă e acum,
    Se scutur frunzele pe drum,
    Şi lanurile sunt pustii...
    De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii?

    RăspundețiȘtergere
  106. Stiu ..tu marele ..iubitor de poetul nepereche ...ai dat doar peste versurile gen....

    Pula - n cur ,
    pula in gat
    Vino ..draga sa te fut !
    Vino -ncoa cu pizda ta
    Sa-mi bag pula adanc in ea
    Mandra fata ..fata .mea ! (Cezar !)

    PS. Mai cauta ! Vezi ca mai are si alte poezii.......omule de cultura carele esti (sic!)..

    RăspundețiȘtergere
  107. Sunt doua variante diferite.
    Una semnata de Luceafar. Prea curvar si el.
    Tare in pula.
    Celalalt moale in pula.

    RăspundețiȘtergere
  108. Luceafarul geniu universal.
    A scris de toate.
    Chiar poiezii sculative pornografice.
    Chiar si poezii pentru curvete.
    Unele subtirele.
    E greu sa ma expllic. Tot nu vei intelege.
    In curand Genius
    Ultima zi din viata lui Eminescu.
    Un film Deva.
    Un alt geniu. Curvar si el.

    RăspundețiȘtergere
  109. Nici o veste dela dragostea noastra
    Comuna.
    Tare mi-e frica ca ramanem singuri.
    Si din nou prieteni.
    TI-am intins mina.
    Dar tu refuzi sa scoti tingancusa manglitoare depe blog.
    In fond e blogul tau.
    Iar sculamentul.
    Va fi tot al tau.

    RăspundețiȘtergere
  110. Sunt gata chiar sa ma intalnesc cu tine.
    Aici in orasel
    A-ti voi arata New Yorkul si te voi introduce modelelor sculative.
    Cu buze primitoare.......
    Cu o singura conditie.
    Sa nu-mi spui bancurile zilei.
    Sunt lucruri peste care nu pot sa trec.

    RăspundețiȘtergere
  111. O veste care a-mi reda increderea in viata !
    Burcu este.....tot mort.
    Zero comentarii.
    Cosciugul inchis cu lacatul.
    Din cauza mirosului.

    RăspundețiȘtergere
  112. Am recitit a suta sau a mia oara fisa medicala.
    Corecta si la ordinea zilei.
    Ea reliefeaza interesul erotic.
    Ca si GANDIREA MAGICA .

    RăspundețiȘtergere
  113. Probabil ca fiecare geniu.
    Are o fisa asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  114. Cei care au trecere pe Mh...anuntati-l va rog pe ,,magister" ..ca-i atacat la ..baioneta ! Are spatiu pentru ..drept la replica ..dar nu ..Anonim ca pana acum ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula bombalaule ! Si hortistoidului venetic avorton RH sa i-o sugi, dupa ce iti stergi mucii de pe fata ! In pozitia 69 !

      Ștergere
  115. Bravo imparate. Buna alegere.
    Sani sculativi, buze primitoare si altele.
    Esti pe calea cea buna.
    Maine poimaine vei avea parte de prima "ridicare " a moralului.
    Ce mai stii de frumusetea disparuta
    Cu tripletii tai ....cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  116. Rh+..treaba sta cam asa :nevasta-mea ii acasa si ne iubim maxim! Singura problema-i ca nu mai vrea sa apara ...pe blog ! Ai jignit-o marlaneste si considera ca este subdemnitatea ei sa mai intre in dialog cu cineva de pe blog ! Deh ..colonel doctor ..ce mama dreak ....
    Sper ca nu ti-am stricat buna dispozitie ....cu vestea asta traznet hi...hi..hi ...

    RăspundețiȘtergere
  117. O LABA OBOSITA A COLONELULUI FARA ONOARE SI...........
    Am declarat de nenumarate ori. Nicoleta nu este curveta sau chiar mai mult.
    La nevoie pot notariza declaratia.
    Nu am jignit-o niciodata marlaneste....nefacand parte din aceasta categorie.
    Am tratat-o cu respect moderat.
    Nu cred nici o boaba din explicatia ta.
    Ai fost luat de pitic. Un pitic mai micut decat piticii mari si virili.
    Adevarul cu floristu sau copilul vecinului poate supara .....
    Cel jignit mereu am fost si raman eu.
    Speranta moare ultima. Chiar dupa pula.
    Nicole, Nicoleta si Nico vor ramane etern ( si chiar ma mult ) in sufletul si
    blogul meu,
    Un blog pentru oameni curajosi si drepti in pula.

    PS Ce intelegi prin nevasta ?

    RăspundețiȘtergere
  118. @ Poate s-a indragosti de Burcu ?
    A aparut misterioasa pe paros si a disparut probabil cu el.
    Cu tripleti cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  119. Comparativ cu lindicul paros zburator si securist,
    Esti frumos si chiar viril.!!!
    Desi esti fara pula sau sula.
    Sunt cineast si artist .
    Un om cu o fantezie debordanta.
    Deschideti : DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/‎
    Totusi nu pot si nu vreau
    sa vizualizez.
    O scena de dragoste intre Vasile si Nicoleta !

    RăspundețiȘtergere
  120. Multumesc din suflet si mai ales din trup.
    Pentru schimbarea de fotografie.
    Am scapat de o blenoragie cronica si chiar acuta.
    Care se poate lua si prin
    Contact vizual.
    Sper sa apari cu o varianta mai credibila
    a disparitiei prea frumoasei.....

    RăspundețiȘtergere
  121. Apoi ce intelegi prin formularea neroada
    " ne iubim maxim " ?
    MAXIM ! CU CE ?

    RăspundețiȘtergere
  122. Apoi ce intelegi prin
    hi...hi..hi ..
    Asta cu Niko este de plans
    nu de ras !? !

    RăspundețiȘtergere
  123. CEZAR30 mai 2015, 08:37
    Rh+..poti sa fi ..FERICIT....ii meritul tau ..incontestabil ....

    Se pare ca ai memoria scurta ca si fosta ta pula !

    RăspundețiȘtergere
  124. PERPETUA PLECARE A NICOLETEI LA FLORIST !

    BA PLEACA
    BA SE INTOARCE CU COPILUL DIN FLORI !

    BA PLEACA, BA SE INTOARCE !

    GATA AJUNGE !

    RăspundețiȘtergere
  125. DEOSEBIREA ESENTIALA DINTRE UN CINEAST SI UN MILITAR
    FARA ORGAN SEXUAL !
    Pe blogul meu Nicole apare in costum de baie.
    Pe blogul tau Nicole nu apate in costum de baie.
    Nu apare deloc !

    RăspundețiȘtergere
  126. Erata
    DEOSEBIREA ESENTIALA DINTRE UN CINEAST SI UN MILITAR
    FARA PULA !
    Pe blogul meu Nicole apare in costum de baie.
    Pe blogul tau Nicole nu apare in costum de baie.
    Nu apare deloc !

    RăspundețiȘtergere
  127. Rh+..treaba sta cam asa :nevasta-mea ii acasa .
    Te cred,
    Acasa la cine ?

    RăspundețiȘtergere
  128. Acasa in viluta noastra ...!!
    Bai panarama ...daca nu te pricepi sa gestionezi blogul ala plin de C/p...cheama un pusti de clasa a 4a...sa ti-l puna pe pagini !...nici drakul nu intelege ce varza este acolo cu cate o postare pe an conform Arhivei si lungaaaa..cat o zi de post ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalane ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe curul ala de fata, sa i-o sugi si veneticului psihopato-hortist zugrav muist trist RH ! In pozitia 69 !

      Ștergere
  129. Robort Horvat Veneticul Psihopat Zugrav Muist Trist = suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

    RăspundețiȘtergere
  130. IMPARATUL IN GAURA EXTREM DE ROTUNDA !
    Bai balega trista fara nevasta.
    Blogul asta este al meu.
    Fara prezenta mea nu deschide nimeni.
    Si nu comenteaza nimeni.
    Un fel de Mehedinti
    Intre dinti !
    Este singurul si unicul blog din lume, liber la spam
    Si auto spam.
    Vezi fisa mea medicala postata in perpetuitate,

    Sunt doua variante.
    Esti prost sau foarte prost.!
    Sau amandoua impreuna.

    Pana si Nicoleta. Care nu este nici curva , nici curveta.
    ..........., te-a lasat in drum.
    Mai precis in fund de curte,
    Fara hartie higenica,

    Care oricum.
    Nu stii sa o intrebuintezi !

    RăspundețiȘtergere
  131. NICOLETA A ANUNTAT TELEFONIC !
    Nicoleta .......................
    ......................
    A gasit un mare artist.
    Care poate asigura o educatie aleasa
    copilului.
    Si un nume cu care poate sa se mindreasca
    ROBERT HORVATH JR

    RăspundețiȘtergere
  132. ULTIMA ORA
    ROBERT SI NICOLA HORVATH
    CUCERESC MAPAMONDUL !
    amanunte pe
    Robert Horvath Deva Blog.
    Cezar a alunecat definitiv si irevocabil
    in gaura rotunda.
    Este greu de precizat daca a fost un accident
    sau o sinucidere binevenita !

    RăspundețiȘtergere
  133. PRIVITI PE BLOGUL CINEASTULUI
    FOTOGRAFIILE
    NICOLE SI ROBERT !
    CEZAR A BELIT PULA !
    DESI...........

    RăspundețiȘtergere
  134. Iata documentul oficial al dragostei lor.
    http://devanewyork.blogspot.com/


    Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.



    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

    Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
    Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
    Prieten cu Salvador Dali
    si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
    Expozitia de pomina
    Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
    Vezi Deva Gallery.
    Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
    Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
    cu Eugen si Ionescu.
    Am trecut pe linga plutonul de executie.
    Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
    L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
    Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
    Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
    . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
    femeile.
    Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
    Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
    Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
    Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

    Vin rosu la rece !


    cu drag
    Robert
    Nicole
    raspunde : Ne vedem la NY!

    RăspundețiȘtergere
  135. O sinucidere binevenita si binemeritata !
    Nu a fost sa viu la nunta
    Nici la divort.
    Voi veni.......
    desi cosciugul va avea capacul pus.
    Asigurat cu lacate !
    Din cauza mirosului persistent.
    De neam prost.
    A-i voi acorda alaturi de alti multi
    Spre bucuria generala.
    O flegma finala
    Imaginara.

    RăspundețiȘtergere
  136. AMERICAN DREAM !
    Copilul sau copilasii prea frumoasei
    Nascuti pe teritoriul american.
    Vor devenii cetateni SUA.
    O tara de vis
    Unde orice este inca posibil !

    RăspundețiȘtergere
  137. Ultima ora !
    Stirea despre sosirea colonelului militar Horvat
    pe teritoriul SUA !
    Preluat in presa locala !
    New York Post .
    editia de seara.

    RăspundețiȘtergere
  138. O NUMIRE BOMBA :

    EMBASSY OF ROMANIA
    to the United States of America

    Defense Office

    COL NICOLETA HORVAT , Defense, Military, Naval and Air Attaché
    (202) 234-6206
    COL Dorinel MOLDOVAN, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché

    COL Ştefan RĂILEANU, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

      CEZAR
      TE ROG SA PUBLICI
      FISA MEA MEDICALA !

      CEZAR 1 august 2012, 08:38
      Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
      RH + - II NORMAL??!!

      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      CEZAR9 august 2012, 12:50
      Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

      Ștergere
    2. CU ALTE CUVINTRE
      DOAMNA COLONEL HORVATH VA RAMANE IN SUA
      PE PERIOADA MANDATULUI
      SI CHIAR DUPA.........

      Ștergere

    3. @ Cezar a fost pedepsit de destin !
      Ma gandesc sa-l amnestiez.
      Din mila

      Ștergere
  139. @ Imparate
    Publica
    Post Mortem
    fotografia ta
    de maimuta moarta cu muci pe fata.
    Sa te planga
    Toata Pulimea !

    RăspundețiȘtergere
  140. Robort Horvat Veneticul Psihopat Zugrav Muist Trist = un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zugravul are o meserie.
      Cersetorul..........

      Ștergere
    2. OPRESTE SATRA PULIME !

      Anonime din pulime.
      Opreste satra !
      Scoate-ti paltonasul cel rosu.
      E cald si puti
      Exact ca Cezar cu tot neamului de corditori.
      Olteni !

      Ștergere
  141. Robort Horvat Bozgoroiul Zugrav Psihopato-Hortist Muist Trist =
    - inteligenta de debilitate mentală
    -simptome psihotice
    -grave tulburări comportamentale
    -delir erotoman
    -labilitate psihică

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim mioritic basinos.
      SUGI PUlA CINEASTULUI AMERICAN
      FARA INTRERUPERE!
      Cu exceptia pauzei de masa

      Ștergere

    2. @ din pulime.
      Intoarcete spre curul matii
      de unde ai iesit fara nume
      ...... adica anonim !!! .

      Ștergere
  142. PRIVITI PE BLOGUL CINEASTULUI
    FOTOGRAFIILE
    NICOLE SI ROBERT !
    BINEINTELES
    HORVATH !

    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/

    TARE
    SI LA PROPRIU
    CAT SI LA FIGURAT

    RăspundețiȘtergere
  143. @Anonim din pulimea pulimilor.
    .......................
    .............................
    .....................................
    pula !

    RăspundețiȘtergere
  144. @ Cezar a fost pedepsit de destin !
    Ma gandesc sa-l amnestiez.
    Din mila
    Dar Nicola nu ma lasa.
    Spune ca merita !

    RăspundețiȘtergere
  145. Frumoasa si inteligenta Nicole lumineaza
    blogul cineastului !
    NEW YORK

    DEVA
    ROBERT HORVATH
    PREZINTA
    "surpriza anului"
    NICOLETA!
    HORVATH
    ROMANIA

    RăspundețiȘtergere

  146. BALEGA NU SE POTRIVESTE
    CU UN PARFUM DE FEMEIE
    CARE MIROASE FRUMOS !


    Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.
    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta.............

    TEXTUL COMPLET
    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/‎

    RăspundețiȘtergere
  147. SOSIREA LUI NICOLE IN SUA !
    Voi transmite in direct primele ei impresii americane.
    La aeroport a venit si Kiyoko !
    Se plac mult.
    Deocamdata.
    I-am intins lui Nicole un buchet de flori.
    Si am indrasnit sa-i sarut mina.
    Spre iesire am intrebat de Cezar.
    Raspunsul a venit scurt si sec
    Beleste pula !
    Am vrut sa intreb cum beleste ceva inexistent
    dar am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  148. O FOTOGRAFIE BINEVENITA !
    @ Este o lume departe de marginea mahalalei.

    Recunosc ca sunt mereu in centrul atentiei.
    La o expozitie de fotografie de moda.
    Am fost invitat pe scena. Sa vorbesc despre arta mea.
    PENTRU CEI INTERESATI :
    DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATENTIONARE !

      @ vorbesc despre fotografia postata
      de prea bunul si prea inteligentul
      meu......... Cezar /////
      La sfarsitul editorialului .

      Ștergere
    2. DESCHIDETI
      MARCELLO ! UN FILM DIN LUMEA MODEI !
      CU MODELE
      SI SUPER MODELE !
      TOATE FUTUTE DE ROBERT !

      https://vimeo.com/10578787
      " MARCELLO "

      DÉVA

      Ștergere
  149. MULTUMESC CEZAR
    ARTA MEA ESTE FACUTA CUNOSCURA IN ROMANIA !

    DESCHIDETI : DELA SALVADOR DALI LA DEVA !
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  150. CEZAR
    DRAGA PRIETENE DRAG

    Publica fotografii sau lucrari de arta.
    Sper sa le pot comenta.
    Cu mare placere.

    Cred ca putem pune bazele unui serial sculativ@!!

    RăspundețiȘtergere
  151. UN MARE MAESTRU AL ARTEI SUREALISTE
    CU CARACTER EROTIC !
    DEVA
    Posteaza
    o lucrare pulativa. Si eu o voi explica .
    Cred ca ostasii activ sau in retragere ....vor fi interesati.

    DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

  152. @ AVE CEZAR.
    UN IMPARAT CU PULA .....
    RUPATOR DE PIZDE
    ROMANE SI
    MIORITICE !

    MURITORUL ROBERT
    TE SALUTA DIN MERS !

    RăspundețiȘtergere
  153. DESCHIDETI
    MARCELLO
    UN FILM DIN LUMEA MODEI

    DIRECTOR SI FUTATOR
    Roberte Deva

    RăspundețiȘtergere
  154. Devartes Talent International


    CASA MEA DE MODELE SI SUPER MODELE
    CAUTA TALENTE CU TALENTE !

    MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY
    TO INTERNATIONAL FASHION SCENE
    Paris London Milano Tokyo New York

    Pot sa fiu contactat prin Armya !

    RăspundețiȘtergere

  155. Draga Cezar.
    Pot trimite fotografii pizdoase
    cate vrei !!!!
    Casa mea de super modele.
    Este la dispozitia pulei tale.
    Mereu mandre si in erectie .
    Adica......sculate !

    RăspundețiȘtergere
  156. POSTARE CU CARACTER ISTORIC
    200 !
    ....................................................
    ...................................................

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!