Google Website Translator Gadget

miercuri, 4 martie 2020

RO..EXIT....----------------------------------------------By GELU VISAN !!

ROEXIT!

” În jurul datei de 20 Februarie am aflat că s-a luat decizia ca Florian Coldea să fie numit Directorul Colegiului European de Informații, o Suprastructură de Informații, anunțată de Macron din 2017, imediat după demiterea lui Coldea din SRI.
La nici o Săptămână, pe 26 Februarie, la Zagreb, Consiliul European a decis Înfințarea Colegiului European de Informații. Formalizarea înființării Colegiului s-a făcut după ce Macron a fost sigur că această structură va fi condusă de Florian Coldea. Prezența săptămânală a lui Coldea la Bruxelles și la Strasbourg, după ce nu a mai fost Șeful SRI, este cunoscută. Mai mult, Florian Coldea s-a arătat în ultima vreme în ținută de gală la diverse evenimente, pentru a da un semnal puternic că revine.
Nu numai atât: Vine și cu două arestări la pachet: Mircea Beuran și Sorina Pintea, în amândouă Florian Coldea fiind cel care a coordonat arestările. In cazul lui Beuran decizia de arestare s-a luat la Zalău într-o ședință mixtă de partid-securitate, iar în cazul Sorinei Pintea, Coldea a executat-o direct printr-una din firmele pe care le controlează.
Scriam în postarea de ieri că Privatizarea Casei Naționale de Sănătate, Perla Coroanei, este de fapt miza Vânzării Sănătății și va activa toți “greii” deciși să rupă o halcă cât mai mare din jaful ce va urma. Intr-un interviu, pe lângă faptul că s-a opus Privatizării Sănătății, Beuran a spus că CNAS este “Cea Mai mare Bancă din România” Ce nu știa sau nu a spus Beuran este faptul că CNAS este Banca lui Coldea, Sistemul de Achiziții din Sănătate fiind controlat de el și firmele înființate de el. Arestările lui Beuran și a lui Pintea sunt un fel de “Marcare a teritoriului”, de semn la locul faptei pe care Coldea îl lasă cu mesajul: – M-am întors!
Am spus-o de nenumărate ori, peste 90% din achizițiile spitalelor sunt controlate de SRI-ul lui Coldea, iar execuția lui Pintea, un caz-școală, este făcută chiar de unul din oamenii lui Coldea, care, deodată, după ce a făcut afaceri de zeci și zeci de milioane de euro, cu toate spitalele, inclusiv cu SRI, s-a autodenunțat și a denunțat și pe alții. Dacă în cazul Beuran, Coldea a lucrat prin Ungureanu, membru propriului partid pe care-l conduce, Beuran având montată inclusiv tehnică în birou, în urma scandalului provocat prin expunerea lui Ungureanu, în cazul Pintea a acționat direct, printr-una din multele firme pe care le controlează. Amândouă arestările s-au făcut prin denunțători care au “dat buzna” în sediul DNA și au spus că au dat sau vor da mită.
Ce vrea de fapt Coldea și USR-ul, partidul său-, dar și Macron, “nașul” USR-PLUS, cel care l-a reinventat pe Coldea, în România și Europa?
În planul de vânzare a României, Franța vrea și ea o buucată cât mai mare din prada ce va urma, în mod special CNAS, zona fiind controlată sproape exclusiv de firmele lui Coldea, iar în planul politicii UE vrea să controleze UE și adversarii SUE, cum ar fi Polonia Slovacia sau Grecia, nesemnatare ale înființării Colegiului European de Informații, printr-o structură Europeană de tip Securistic. Înființarea Colegiului European de Informații este ideea lui Coldea pusă în practică imediat ce a fost demis de Helvigh, și apare ca o continuare, chiar replică la Parchetul European condus de Germania. Numirea lui Coldea era o formalitate, el fiind cel care l-a imaginat și pus în practică, el a convins Serviciile Secrete din țările semnatare să fie de acord, fapt care s-a și petrecut acum o săptămână.
Scriam acum câteva luni de încercarea de demitere a lui Helvigh, care a venit pe o filieră influențată masiv de Coldea, despre care o să vorbesc la un moment dat. Planul a fost atât de bun, încât doar o greșeală de tactică și faptul că a fost expus -și nu numai-, a dus ca el să fie un pic amânat. Îl anunț încă odată că suntem aici, dar că nici Trump nu e atât de prost, să nu știe ce face aripa Democrată din CIA, indiferent câte îmbârligături ar face Coldea să-i convingă și pe Conservatori.
Deocamdată atât. Reintrarea lui Coldea masiv în Jocul de Putere din România se face de data asta printr-o funcție extrem de importantă în Europa și este o colaborare win/win
• 1) Coldea îl ajută pe Macron să controleze țările care se opun Progresismului Soroșisto- Macronist și SUE.
• 2) Echilibrează raportul de forțe între Germania, care are prin Kovesi Parchetul European și Macron care va avea Serviciul Secret de Informații al UE.
• 3) In România, partidul lui Macron-Coodea-Ardelean, USR-PLUS trebuie să ajungă la putere, dar motivația cea mai importantă sunt banii,
• 4) Principalul Beneficiar al Vânzării Sănătății trebuie să fie Coldea, care-l controlează/ șantajează pe Costache prin Ungureanu, dar și Franța, care trebuie și ea să se înfrupte din CNAS, nu numai Germania lui Merkel, ca dealtfel la toate celelalte vânzări, pentru că inițial Aeroportul trebuia să ajungă la Francezi, ca și altele, iar Iohannis îi pune pe masă lui Merkel tot, adică sute de miliarde de euro. Macron, ca și americanii sunt “săriți” la jaf de Merkel și Iohannis- care le mai face și partidul praf ( USR-PLUS) motiv pentru care grăbește numirea lui Coldea pentru a controla o parte mare din cătușele politicienilor.
Și pentru că veni vorba, politicienii români nu există în acest joc, fiecăruia i se flutură cătușele în față, sau unii, ca Ciolacu de exemplu, sunt atât de proști că nu știu nici pe ce lume sunt. Dovada? Ce ați aflat dumneavoastră, cititorii, astăzi, au aflat și ei odată cu dumneavoastră. Cum în cazul Helvigh i-am dat una sănătoasă lui Coldea, o veche “cunoștință” a mea, îl anunț că tocmai a aflat lumea ce vor să facă și că nu sunt chiar singuri pe teren.”
Gelu Visan

18 comentarii:

  1. Ioan Nichitean Astăzi a avut loc audierea domnului Nicolae Ciucă în Comisiile reunite pentru apărare din Camera Deputaților și Senatul României, pentru funcția de ministru al apărării naționale.
    Printre intrebarile adresate de participanți, au fost si ale mele (predate personal înaintea începerii și puse în sinteză în ședință), astfel:
    "1/ Ce părere aveți despre toate ordonanțele prin care militarilor le-au fost îngrădite, modificate, anulate si prorogate drepturile prevazute in legea 223/2015? Și dacă considerați că sunt nedrepte, știind că acestea au fost facute cu sprijinul unor oameni din interiorul DGFC si CPS , dacă cei care au pus umărul din interior la aceste nedreptăți, vor mai fi păstrați pe acele locuri;
    2/ când și cum veți rezolva problema indexării pensiilor din 2016, când voi primi răspuns la intrebarea scrisă trimisă (atasata), daca o veti rezolva în favoarea militarilor, dacă vă gândiți să cereți departamentului juridic să cedeze în procesele din instanță pe acest subiect."
    Răspunsurile au fost:
    "1/ pentru ambele întrebări, suntem în legătură și coordonare cu structurile asociative;
    2/ veți primi răspuns în termen".
    La vot s-a acordat aviz favorabil, cu 16 voturi "pentru", 6 voturi "împotrivă" și o abținere.
    Rămâne la aprecierea dumneavoastră concluzia ce se impune.
    Dumitru Lupescu
    Deputat USR de Dâmbovița,
    Secretar al Comisiei pentru
    apărare din Camera Deputaților

    RăspundețiȘtergere
  2. Avertisment Motanelul Kkcios !

    O singura data daca mai pui o ineptie si apoi o acoperi ca pisica...te-ai lins pe bot" for ever" !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Ciuca deocamdata se afla intr-o pozitie mai mult decat ingrata !
    Sa speram ca PSD..va vota un guvern in care Ciuca ..sa fie cu adevarat ministru !
    Abia apoi vom putea avea asteptari..
    Oricum ..si numai ca "invatamant"..emanatiile sale & ..merita toata apreciere fata de ..de fonfeurile celorlalti trepadusi incepand cu ..mangalita slinoasa !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MăKiș ALUPIGUS Viurea10:02

      Il doare drept la șeapkă pe dom Ciucă de intrebările lu domnu dân comisie ! Ei se face că intreabă, dânșii se face că răspunde, MăKiș se face că e mare sculă pe basculă, iar pulimea tilicară crăcănato-bășinoasă rămâne să servească, forevăr, ALUPIGUS !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sizăr, idolul caprelor gestante14:08

      E câtă frunză, câtă earbă ! Unii de veselă amintire, alții de tristă amintire, cacum ar hi, de exemplu, domnu cariciopterist vânătoare-gazare gândaci Colorado în picaj (și șoptiric șef pe clasă) Viurel Tehnocraci MăKiș, zis și Aostriacu dă Hurziceni, or Tigri Coi ! Dacă nu știați, in tinerețea lui de lemist câmpulungean, prima specializare la care a participat, după ce organu l-a racolat, a fost de șoptiricul clasei ! Toată lumea își vedea de treabă la studiul individual, numa MăKiș ierea chemat in permanență la "consultațíi" ! He-heiiii, apoi, datorită originii sănătoase, uite așea a ajuns secretar general beobe pecere pe hangar (și șoptiric specialist principal) ! Stiți cum îl strigau șefii, după ce l-au mirosit că dă din mestecătoare ? Pai cam așa: ''kiss my ass'' !!!

      Ștergere
  5. A lipsit Balaoachesul de Hurzicati ..Clar.......!!!!!

    AMANARE
    - In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. -
    O delegatie a S.C.M.D. (col. (r) Mircea Dogaru, gl.fl.aer. (r) Iosif Balan si col. (r) Caloian Monica) s-a prezentat ieri 03.03.2020, la Senat, fiind invitata sa participe la sedinta Comisiei de Aparare, care trebuia sa ia in dezbatere si Proiectul legislativ de amendare a actualei forme a Legii 223/2015. Lucrarile au fost amanate datorita obligativitatii comisiilor de audiere a ministrilor Guvernului Citu. Probabil se vor relua saptamana viitoare.
    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele S.C.M.D.
    Col. (r) dr. Mircea Dogaru

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog , va rog..numai cometariile constructive se retin
    Pana acum ii bine🤣🤣🤣🤣🤣😎😎

    RăspundețiȘtergere
  7. Cezerike Muci pe Kept, pretin cu MăKiș împrăștiat cu jet16:32

    Vladimir 11 februarie 2016, 22:53

    Că nu sunt o fosilă şi un nomenclaturist aşa ca tine! Apropos, ţi-ai şters de FB fotografia aia din Aostria, cu pălăria verde cu pană, sau cea în care "te dădeai de-a dura" pe o minge cît burdihanul pe care-l ai în dotare? Hai că deja îmi displaci şi îmi confirmi încă odată dacă mai era ceva de confirmat, că "dacă te bagi în tărîţe, te mănăncă porcul".Din păcate eu m-am coborît şi uite ce-am păţit. Îmi displaci profund Kişule. Ai un caracter labil, influenţabil şi o fire introvertită, o minte cu care degeaba te lauzi, că o ai cît mărgica din povestea "Punguţei cu 2 bani", nimfoman/lăudăros şi ceea ce este cel mai important, nu rezişti stresului. Cei ca tine, la o adică într-o "bubuială", o încasează primii, dar nu asta ar fi problema, ci faptul că i-ar băga în belea şi pe alţii nevinovaţi. După cum te-ai comportat de-a lungul vremii, înclin să cred că "eliminarea ta din sistem" nu s-a datorat restructurării, ci unor probleme la mansardă pe care ţi le-au descoperit cei de-ţi făceau vizitele medicale. Şi ca să închei în spirit de "bonton", îţi urez toate cele bune şi un sincer "hai pa"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Cur Leone Muci Mereu16:35

      Nomenclaturist și ȘOPTIRIC !!! Acu s-a convertit la ventuzat găozurile, cu biuzilii, des ciugulitoare de ciucalată mocca !

      Ștergere
  8. Sizăr imperatore dele capre17:04

    tigri2 22 februarie 2016, 09:32

    ***R-26500,daca nu-l stopezi pe acest cezar cu declinatii fascistoide ,de ura si jigniri eu,promit sa nu mai scriu pe acest blog,la fel am facut-o si cu huhurez blog,pe care nu-l mai frecventez.daca tu consideri ca aplicatiile acestui neica nimeni sunt mai bune ,eu te salut si ma retrag.
    Răspundeți
    ===========================
    Si, uite asa, nici nu trecura bine vreo doua ore, ca a si reaparut rahatul de Hurziceni, care, si la ora actuala, inca mai umbla imbracat cu izmenele de camgarn albastru, date moca de la magazia de kiloti-izmene ! Si mai zbiara ca nu-i ajunge pensia...
    Uite-aici:
    =======================

    tigri 2 spunea...

    ***maiag si eu am asemenea probleme dar mi s-a spus asa,de catre medici specialisti: du-te ba de te interneaza la Balaceanca si nu mai bantui toata ziua pe bloguri !

    luni, 22 februarie 2016, 10:58:00 EET

    =================================

    Deci, cum s-ar zice, Burdihanosul de Hurziceni, si cand doarme minte ! Intai o face pe-a suparatul, ca e luat la stanga si promite sa dispara dracului, daca nush ce administrator nu cenzureaza ceea ce lui nu-i convine. Apoi, pe nebagatelea de seama, asa prin dosul camerei, pe la usa de incendiu, apare din nou. Si, baragladina libidinoasa, cu suncile atarnand peste sfoara care-i tine loc de curea la izmene, fara vreo remuscare pentru modul jegos in care a putut sa grohaie la adresa unora si altora, isi da iar cu parerea, intr-un limbaj, n-asa, la fel de abject. Asa i se pare lui normal, dupa care se apuca sa injure, ca nu iese unul, ori altul, in strada, ca sa-i dea lui drepturile cuvenite, in special CV ciucalatei.
    ===============================================

    Recunoasteți forma primară de viață ? I se zice Ascaris Lumbricoides MaKis Viurelis, cel care bântuie acum sub intitularea de Tehnocraciul, dat cu suturi in cur afara de pe toate blogurile !
    ALUPIGUS bă descreieratule !

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim18:48

    Ce-i facurat bre lu Motanelul Cacacios de Urziceni, ca vad ca iar si-a dat dilit si a plecat cu muia imbufnata !
    Ba, da rai mai sunteti, fiti si voi mai indulgenti, chiar de va injura ca la usa cortului, ca face omul galbeaja de atata suparare !
    Daca pana maine pe la 11 nu reapare...

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Viurea MăKac, vericu lu Viurel MăKiș ot Hurziceni Bici08:36

    Mo Viurele, mo vericule, vez că te bagă bagabonțîî la stabor ! Vez că-i foc și pară bulibașa pe tine mo, că navighezi pe saituri interzise, cu măscări ! Păi, ce șef de beobe pecere pe hangar fusăș tu mo, mânca-ne-ai cocarul să ni-l sugi dă cariciopterist fruntaș !

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu scuzele de rigoare....doar pana il prind astia pe Balaoachesul de Hurzicati si ii baga labele in menghina ..MODERAREA COMENTARIILOR !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!