Google Website Translator Gadget

luni, 2 martie 2020

sorina matei
După ce, ieri, a prezentat o serie de întrebări care ridică semne de întrebare privind flagrantul organizat de procurorii DNA în cazul Sorinei Pintea, jurnalista Sorina Matei anunță o nouă bombă în dosarul fostului ministru.
"293. CPP.
La Pintea, NU EXISTĂ procesul verbal obligatoriu de constatare a infracțiunii “FRANGRANTE” în birou. Pentru că nu s-a putut constata ”FRANGRANTUL”. Există doar un proces verbal de percheziție. Că doar aia s-a putut face. Dar e FRANGRANT. 
La denunțătorul Vodă prin lobodă, EXISTĂ însă procesul verbal obligatoriu de constatare a infracțiunii “FRANGRANTE” din parcare. Dar a dispărut cu totul Vodă denunțătorul din comunicat că azi avea treabă că mai avea baterie și firăraie. 
“Frangrant în 2 pași”. Pas cu pas", scrie Sorina Matei pe Facebook.

24 de comentarii:

  1. Cine mai cunoaște..proiectul Les?
    Cica asta se discuta maine!
    Asta.i cu indicii de corectie...sau ce??

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cica Sorina..ii pe duca....!!

    RăspundețiȘtergere
  4. V.am spus eu ca nu se lasa doctorul Mengelosul!!
    Sa vedem maine si apoi...mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea pricep cum...dar daca tu zici.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Cezerike gheazistu (și responsabil țarc țapi)20:35

    Mo kiparosule, mo șukarule, da unde dreaq dispăruș, mo ? O punem d-o muie, d-o aroganță, ceva, or n-ai kef, că te-ia spălat dăjea pă gingii, ca să hii arenjat giugiuc pentru muine, in șparlament !

    RăspundețiȘtergere
  7. In camasi si ..izmene...ca la 44...!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne scapa Laberalii de mangalita care se autointituleaza..saf...SS...
    http://ph-online.ro/politica/item/110716-liberali-am-vrut-liberali-avem-guvernul-pnl-interzice-romanilor-sa-mai-creasca-porci-in-gospodarie-pentru-a-proteja-afacerile-cu-ferme?fbclid=IwAR2MIUWBCFu56IGeWiaCvM5lTqyGU39m4WhIkKhcR9kTuJBzK0FXd9ur5ZA

    RăspundețiȘtergere
  9. Viurea MăKac, pretin adevărat cu Viurel MăKiș11:33

    Bue Viurele, bă osânză opărită, lasă dreaca gargara de fost secretar general beobe pecere pe hangar (și responsabil cu IPI UTC pe cariciopter) și treci la ventuzat găozurile, că nu pot incepe ăștia ședința la comisia de muncă fără tine ! Vor ăștia să-ț bage in BC CV ciucalatei mocca și sporul de frecat manșa la sol, iar tu ioc, umblii ca o coiță in căldare prin gară la Hurziceni, după șuteli !
    Și, buey umflatule cu bărdăhana cât vidanja de 5mc, ia ne povestește tu cum e cu pornitul ăsta la lupta cu escrocii, la fel ca la mitingul lui zdrongaru de acu câțiva ani, când vreo doo luni la rând ai tot incitat la răscoluție, iar când a venit ziua mitingului te-ai ascuns ca un limbric, scuzându-te ca un dăștept ce ești că tu nu te amesteci cu pulimea ? Ai, remembăr bă Ascaris Lumbricoides MaKis Viurelis ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Sizăr tabistu-spaima caprelor virgine12:02

    Oare nu se gaseste nimenea, prin tot Urziceniul, care sa-i astupe mestecatoarea, acestui cretin, cu un profil psiho-patologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare, agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă si cu o inteligenta de debilitate mentală ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Lasa ba...ca.i om intelectual si el
    Ce dreak ti.a casunat acuma pe pe el..cand tu trebuia sa fi cu ochii beliti pe sparlament?
    Am impresia..ca iar o luam in mana
    Nici nu m.ar mira.....

    RăspundețiȘtergere
  12. Cesare imperatore dele capre14:33

    Sireaca Viurea Tehnocraci ! I-a dat cufurez.com* oleac dă muie, cu repetiție, i-a sărit moștaru (ăl de la gură, că ăl dân turul izmenelor e deja cimentat), a mai loat o țâr de muie de la comisea dă regolarizare a CV ciucalatei mocca, servită ca sopliment alimentar pe perioada cât a frecat manșa de la tractorul cu sfârlează, iar aMUIA stă imbufnat și se uita de dupe perdea !
    Buey Viurică, buei balabusto, haidi bre, nu ne mai ține încordaț și zi-ne-ne de când ne face ăjdea kopoanilii kaki bre, că morim dă coreozitate !
    *cufurez.com = fostul PULANO 10 Intercraci, alu Il Vigilante Steliano, unde aveai dreptul doar să taci, devenit, intre timp, sub oblăduirea lu Pol mare Melețean la Mol, un simbol al spiritualităţii tilicarilor dă pretotindeni, un adevărat forum al consacrării bășinoșilor crăcănați foști purtători de porthartă și diagonală, un spaţiu al cercetării fundamentale privind rezultatele acțiunii razelor de lună, asupra galoșilor de gumă ! Ce mai, Academia Română e un fel de Arici Pogonici pe lângă cufurez.com, care colcăie de Mareși atotștiutori și de Ifrimi supremi!
    Ioi !
    Ura !
    Trăească condușerea !

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnocariciul -specialist 1 si sofer pe MI 816:29

      Fute-i, fute-i, că și noi, ăj mai veki de pe-aciu, i-am futat, incă de prin anii 2012-2014, vremuri de veselă amintire, când , ori toată lumea le-o dădea la muie lu' lejendaru' Tigri 2-la matineu, apoi lu' Cezar Muci pe Kept-până loam lanciu, ori vajnicii Tigri 2 și Sarjentu Bulă impreuna o loau zi lumină pe la ceok, până la stingere, cand seseceul incepea sa predea bocancii si obielele plantonulu 1 pe tarcul cu capre !
      Ioi !
      Câtă muie artistico-științifică se revărsa, intr-o singură zi, in onlain !
      Ura !
      Trăească condușerea cea bună ! Jos cea rea !

      Ștergere
  14. Anonim16:31

    Pfoaaaa, cata profunzime !

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ioan Nichitean Astăzi a avut loc audierea domnului Nicolae Ciucă în Comisiile reunite pentru apărare din Camera Deputaților și Senatul României, pentru funcția de ministru al apărării naționale.
    Printre intrebarile adresate de participanți, au fost si ale mele (predate personal înaintea începerii și puse în sinteză în ședință), astfel:
    "1/ Ce părere aveți despre toate ordonanțele prin care militarilor le-au fost îngrădite, modificate, anulate si prorogate drepturile prevazute in legea 223/2015? Și dacă considerați că sunt nedrepte, știind că acestea au fost facute cu sprijinul unor oameni din interiorul DGFC si CPS , dacă cei care au pus umărul din interior la aceste nedreptăți, vor mai fi păstrați pe acele locuri;
    2/ când și cum veți rezolva problema indexării pensiilor din 2016, când voi primi răspuns la intrebarea scrisă trimisă (atasata), daca o veti rezolva în favoarea militarilor, dacă vă gândiți să cereți departamentului juridic să cedeze în procesele din instanță pe acest subiect."
    Răspunsurile au fost:
    "1/ pentru ambele întrebări, suntem în legătură și coordonare cu structurile asociative;
    2/ veți primi răspuns în termen".
    La vot s-a acordat aviz favorabil, cu 16 voturi "pentru", 6 voturi "împotrivă" și o abținere.
    Rămâne la aprecierea dumneavoastră concluzia ce se impune.
    Dumitru Lupescu
    Deputat USR de Dâmbovița,
    Secretar al Comisiei pentru
    apărare din Camera Deputaților

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Alta sansa ..nu-i ...deocamdata ...!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Alta sansa nu-i- sa creasca si sa se si intareasca...Capisci?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!