Google Website Translator Gadget

vineri, 14 octombrie 2022

https://cezar-armya.blogspot.com/2016/08/cum-am-pus-ordine-in-culesul-rosiilor.html

147 de comentarii:

  1. Si uite asa s-au gasit niste inteligenti ..,de birou...sa.mi puna eticheta de specialist in GAZ......!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țiuzăr Luzăr Sculativu+11:59

      Corect ! Și specialist în părădăici, și semianalfabet !
      ".-Mancate-as fript la foc mic!!" di bagabont !
      ================================
      Ai beut dreaq cerneala, prin școală ! De asta te-a trimis patrea la studiul bainetei, pencă acolea, ca să alergi ca handilăul pi ogoarilii patriei și să arunci cu granadilii, nu-ț treboea nicio școală ! Și nici la coles de părădăici !
      Ura ! Uraaa! Uraaaaaa !
      Mânca-me-ai să me-o suji ! Ce dreq să înțeleagă unul mai tânăr, din zioa de az, din vastele tale experiențe de tilicar, care publici numai rahaturi ! Păi zice că ce pula lui, de mai vrei și pensia mărită, că de fapt nu meriț s-o ai mai mare decât un ceapist, carele și ăla a participat la strâns de cucuruz și crumpi ! Adicătelea, cacum ar veni, și tu, și ceapistul vă sitoaț cam în aceeaș grupă valorică, conform COR.

      Ștergere
    2. Lipseste un . Sa mi.o sugi

      Ștergere
    3. ..erata
      ..mînca-te-as....

      Ștergere
  2. Sf.Paraschiiiiv12:18

    Hop, hop, hop,
    De sf. Parascheeeeva
    S-o loaț pios la ceoc !
    (dacă n-oț hi fujiț, cu tonții, la mozolit de racle cu boaște sfinte)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cezărikă io ți-s nașu13:18

    Și de n-aduci curcănașu, să-mi belești tu iepurașu. Poț să îmi aduci ș-un mel, altfeli să mă pupi pe kel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavarîșci Efrim14:12

      Noi stăm acasă șî bem o prună, nu ca alții (Reddog/Potaia) să umble lelea cu coliva-n țînțîrim.

      Ștergere
  5. eMojiu16:41

    Crecă am intrat în recesiune...Dacă o ținem tot așea, nici în dOO luni, o să comentăm doar prin monosilabe, sintagme și emoji !
    Ca de exemplu: fac, sau MC / 🖕C*, etc.
    ================================
    * Muie Cezar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi lupa...🤑🤣🤑🤣🤑🤣

      Ștergere
    2. Behedinți pe Czar să i-o dau la dinț19:52

      eMojiu, e țărani...dejaba vrai tu să-i scoț din hazna, că mai bine îi leși căzuț în ea, dă-i în pula mea. Bă Cezărikă, bă finu, mai bine adu vinu, că-s tare supărat că Hari Bucur-Marcu, pretinu de gazetă a lu nea Mărin, NeaCașu pe feis buci la rezerviști mue le-a dat. Cică dacă ai fost varșovist sula peleix.

      Ștergere
    3. Ala a pierdut cu adevarat TAB.ul la filmari

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🖕C*18:00

      Hă hă hăăăă, să hii tu sănătos, de când începui un program spețial de sopravețoire ! Înclusiv cu pempărș reșapaț !
      Acu caut să văd cum aș potea să mă criojenez, în perioada dec-mart !
      Auz la ăsta, mobilă, glesie, lemozână...

      Ștergere
  7. USR-iști, PSD-iști, PNL-iști, UDMR-iști19:56

    Hoți și muiști...

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot eu...20:48

    Uitaț bă pulețîlor cu cine aț fost fraț de arme:
    ”Mulți dintre ofițerii în retragere, din Armata României, au atitudini favorabile, conciliante sau chiar aprobatoare, la adresa Rusiei care a invadat agresiv, criminal și ilegal Ucraina, și care continuă să distrugă elemente de civilizație de pe teritoriul acestei țări agresate violent, într-o etalare de neputință și neștiință militară crasă, care l-ar face să se rușineze pe orice militar onest, de oriunde din lume, inclusiv de pe la noi.
    Dar, cum spuneam, mulți ofițeri români în retragere (adică cu vârsta în jur de 65 de ani și peste) adoptă atitudini publice de la conciliante la aprobatoare, față de Rusia.
    De ce o fac? Dacă îi întrebi, îți răspund că ei nu ar fi putiniști ca atare. Că nu s-au lăsat cuceriți de imaginea măreției Rusiei și a formidabilei sale armate, nici înainte de 24 februarie și nici acum, când nu a mai rămas mare lucru din această imagine și chiar nimic din măreția penibilei armate rusești.
    Mai mult decât atât, toți dintre ei au fost crescuți, educați și formați ca ofițeri ai Armatei României în cultul neoficial lui Antonescu Ion. Cel „care nu s-a dus cu dușii, care s-a bătut cu rușii”, cum ne spune poetul, pe muzica Cenaclului Flacăra.
    Și atunci? Explicația de ce o fac e simplă. Aplică și ei dictonul că dușmanul dușmanului lor este prietenul lor.
    Pentru că toți acești ofițeri români în retragere, cu atitudini favorabile Rusiei, din Armata României, sunt anti-americani convinși și ireconciliabili. Și, cum și rușii lui Putin sunt și ei anti-americani...
    Să ne înțelegem bine. Ofițerii ăștia, ca și unii civili de pe la noi, sunt anti-americani pe motive ideologice.
    America este pentru ei Imperiul Răului (eu știu că sintagma a fost folosită de Ronald Reagan ca să numească Uniunea Sovietică, dar ei nu știu asta, că sunt mai modești intelectual).
    America este metropola dominantă, care face ca oricare altă națiune, cum este și România, să devină o simplă colonie, plină de sclavi și de slugoi ai americanilor, care sclavi și slugi nu fac altceva, toată ziua, decât să ia din averea poporului român și să le-o dea americanilor, pe gratis. Și dacă nu le-o dau direct, atunci le-o dau americanilor prin colonia lor mai mare, care este Uniunea Europeană. Uniune Europeană care nici nu ar exista, dacă nu ar fi trupele de ocupație americane staționate în Europa, ca să își poată impune vionța de metropolă asupra coloniilor sale de aici.
    Vorbim de o ideologie ipocrită în acest caz. Adică, toți anti-americanii din România se îmbracă exact la fel ca orice american văd ei in filmele americane, când se duc în cinematografe sau se uită la televizor (adică îi plătesc pe americani ca să le vadă filmele), ascultă muzica americană, visează să călătorească în America, ori măcar sunt invidioși pe cei care au făcut-o, fac tot posibilul ca să își trimită copiii și nepoții să studieze în America, cu speranța că doar-doar or găsi ceva de lucru pe acolo, ca să nu se mai întoarcă în colonie, ori sunt invidioși pe cei care deja au reușit, chestii din astea.
    Și mai este ceva. Ca orice ideologie, și antiamericanismul (militar în retragere sau civil) este surogatul/înlocuitorul culturii.
    Nici nu ar putea fi altfel, în condițiile în care valorile americane sunt valorile civilizației occidentale și stau la baza edificiului democratic în fiecare stat occidental (și nu numai), deci și în România. Ceea ce face ca oricine îmbrățișează ideologia antiamericană să refuze să mai asimileze valorile americane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea a dooa, că prima nu-ncăpu:


      De unde și disprețul anti-americanilor față de democrație, în general. Față de drepturile și libertățile individuale. Față de responsabilitatea colectivă a publicului național din orice țară democratică de a-și exercita rolul de suveran în statul său. Așa că, simultan cu ideologia aceasta, anti-americanii promovează incultura democratică, cu toate aspectele sale de impostură și de degradare spirituală.
      Asta este, prezentată sintetic, ideologia anti-americanilor de la noi.
      Că narativul acestei ideologii este identic cu cel al propagandei antioccidentale a Kremlinului este doar o simplă coincidență, cum ziceam.
      De aceea e recomandabil să nu le spuneți acestor ofițeri români în retragere anti-americani că ar fi putiniști, că se vor supăra amarnic pe dumneavoastră.
      Eu știu asta, pentru că am pățit-o.

      Ștergere
    2. Mai simplu...NISTE IDIOTI..RETARDATI...

      Ștergere
  9. Tăt eu,20:56

    Hari Bucur-Marcu ce vă traje-n kur cu harcu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Care-i doftoroiul...???

    RăspundețiȘtergere
  12. Doctor Ciomlu10:11

    Cezare, trebuie să -l înțelegi pe al nostru Ifrim, că ieri, în loc de rachie din borcanul cu white spirt a beut puțin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Marcu trăgător cu arcu10:50

    E plină armata asta de doctori în mâzgălit hărții, nu mai spun că după 89 au schimbat colorile din roș în albastru... Cred că dacă ar mai trăi Rommel și Manstein ar mai muri odată de invidie. Să nu-l uităm nici pe mă Ciucă nasyrianul...alt doctor specialist in lins bucile

    RăspundețiȘtergere
  14. Dactăr Șiomu11:44

    Măi găinaților,chiar nu credeam să găsesc pe aceste gloabe-bloage unul mai prostanac,mai ingamfat si mai laudăros decat cornellius limbricus fusscus ifrimoaie care ataca și distruje orișice jeneral, colinel, doctor sau savant de la NASA prin puterea influenței si blestemului strămoșesc dar iată că se gasesc limbrici sau oxiuri care să critice și să pună la indoiala,sau ,chiar să se puna pe chișior de egalitate cu o somitate ca gl(R)Hari Bucur-Marcu
    President at Saliste Association for Romanian Eurpeanism - SAFRE,pe care l-am cunoscut personal si pentru care am un deosebit respect,sau cu un demiurg de talia mea,mai kakanarilor,vedeti-va lungul nasului si nu mai stati ploconiti in fata ideilor nefaste ale amerlocilor ca aia nu au niciun sentiment de simpatie fata de romanasi,poate doar de adolescentele noastre incă neîntinate.Toți idioții sunteți trup și suflet alături de ucraineni=dușmani feroce ai romanilor si romînismului și care dețin insemnate teritorii din trupul Romaniei Mari.Dobitoci ați fost și tot slugoi ați rămas mînca-i-ati pula lu Dănilă Prepeleac pînă rămîne Carmen vaduvită de sugiuc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:14

      👏👏👏👍👍👍👍

      Ștergere
    2. Slava Ukrayna...!
      Boule daca Ukraina nu rezista cu ajutor nesperat de la toate natiumile civilizate in frunte cu NATO...ROMÎNIA ERA MOBILIZATA..SI PROBABIL FACUTA MUCI PÎNA ACUM
      BOULE CARE ESTI

      Ștergere
    3. Fac pisu kaka..pe teritoriile romînesti furate de rusi si care in 80 de ani NU AU FACUT NIMIC..PENTRU REUNIRE
      NE.AU MAI SUPT DE MILIOANE DE EURO SA FACA UN POD DE FLORI!

      Ștergere
  15. Dactăr Goprea-spețealist Chiloț-Izmene12:03

    L-am vezut pe dactăr Mata Harii Bucur Marcu-care-ț trage-n cur cu arcu, de câteșva ori, pe la tevee. Băjeat dăjdebd, cultură vastă, leagă bine vorbele ! Aproaaaape la fel de bun ca Ngng Nasireanu ! Ioi !
    Peseu: crecă-i leat cu dactăr Anton-ăl de-ț toarnă-n cur beton !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dactăr Goprea-spețealist Chiloț-Izmene15 octombrie 2022, 12:0312:28

      Asta care tot o dai cu ''arcu'' iti raspund transant :''manca-i-ai ținta boulene !

      Ștergere
  16. Doftor Cuin12:42

    Buey, pe vremea mea nu știu să fii existat frun tilicar doftoroi în științe ! Asta, până s-a inventat Uzina Națeonală de Doftoroi Karol 1 ! La un moment dat, iereau fro 3 admiș la doftorat, din aceeaș unitate ! Până și țivilii iereau doctoranz la Uzina Națeonală de Doftoroi ! Avea moșneagul ăla de Mureșan crecă fro doo plutoane de doftoranz ! Nu trecea săptămâna fără un nou doftoroi în arte de secoritate !
    Am fo și eo invitat, de către un fost coleg mult mai mic, să particip la sosținerea tezei ! Nu am fo, că aveam trelingu dat la Nufărul și n-am avut cu ce să mă îmbrac aligant.
    Părerea mea: toț e dottore plagiatore. Așa cum nu folosește cu nimic sistemului unul care a absolvit la San Sir, așa nu folosește nici unul cu titluri de doftoroi în secoritate ! Zero ! Bani aruncaț pe apa sâmbetei !
    Apăruse, la un moment dat, o listă cu dofttoroii din armată, publicată de un Can-Can ! La vremea aia, la efectivul harmății-fără pemecei, ierea câte un doftoroi de ăsta la câte 70-80 de tilicari !
    Bă, ej nebun ?
    Iar pe mine m-a futat la examenul pentru gradul de colonel, de-am borât cărăbuș !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măta Hari Arcu12:53

      Peseu: să-m spună și mie cineva dacă e normal așa ceva !
      =============================
      Studii şi cursuri:

      2020 - Curs "Tools for Operations Planning Functional Area Services (TOPFAS)", NATO Communications and Information Agency
      2020 - Curs "Resources Management Education Program (FIN-FI-2708)", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "Improving Operational Effectiveness by Integrating Gender Perspective (JKO New Vision)", ACT
      2020 - Curs "Legal Office - Ethics & Anti Fraud", NATO Communications and Information Agency
      2020 - Curs "Cross Cultural Communications", ACT
      2020 - Curs "Introduction to NATO Environmental Protection", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "NATO Procurement and Contracting (110, 120, 230 and 240)", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "CREVAL Overview", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "NATO Civil Emergency Planing", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "Cyber Awareness course for System Administrators", CCDCOE
      2020 - Curs "Cyber Defence Awareness", CCDCOE
      2020 - Curs "WEB Aplication Security", CCDCOE
      2020 - Curs "Information Security Management System", CCDCOE
      2020 - Curs "Building Integrity(BI) Awareness Course", ACT
      2020 - Curs "New NATO HQ - Health, Safety and Security", The NATO HQ
      2020 - Curs "Accreditation Programme for Managers (APM)", ACT
      2020 - Curs "NATO Intelligence (INT-JI-11727)", NATO School Oberammergau
      2020 - Curs "Counterterrorism", ACT
      2020 - Curs "Defence Against Terrorism", Centre of Excellence Against Terrorism COE-DAT
      2018-2019 - Master in Conducere Interarme - Forte Terestre, arma infanterie, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2015 - Programul Postuniversitar de Formare si Dezvoltare Profesionala in Conducere Strategica in Domeniul Informatiilor pentru Aparare, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2013 - Programul Postuniversitar de Formare si Dezvoltare Profesionala in Domeniul Interarme - Forte Terestre, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2012 - Programul Postuniversitar de Formare si Dezvoltare Profesionala Continua in Conducerea Activitatilor de Securitate Militara, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2007-2008 - Master in Securitate si Aparare Nationala, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2006-2007 - Master "NATO Senior Executive Master Course", Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2005-2007 - Master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Bucuresti
      2003-2006 - Licentiat in Managementul Organizatiei, specializarea managementul organizatiei, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", Sibiu
      2005 - Curs orientare NATO pentru Ofiteri de Stat Major, Scoala NATO Oberammergau, Germania
      2003 - Curs de stat major in domeniul gestionarii resurselor umane, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      1996-2001 - Licentiat in Inginerie Manageriala si Tehnologica, specializarea Tehnologia Constructiilor de Masini, titlul de Inginer Diplomat, Universitatea din Craiova
      2001 - Curs de stat major Brigada "Army Brigade Staff Training Course", Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2001 - Curs de operatii in sprijinul pacii, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      2001 - Curs de negocieri in sprijinul pacii, Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", Bucuresti
      1998 - Curs avansat comandanti companii cercetare, Scoala de Aplicatie pentru Infanterie, Fagaras
      1997- Curs International de Observatori Militari ONU UNMOC-01, Universitatea Nationala de Aparare, Polonia
      ==================================
      Dupe 20-20 nu s-a mai actoalizat saitu, da sigur a mai terminat, cel puțin, 4 cursuri ș-un doftorat ! E un coilinel otanist care, cu siguanță, dacă-i dai un Carpaț să tragă la o țintă, musai trebo să-l asiste și fro 3-4 subofițeri & maci, ca să nu se-mpuște !

      Ștergere
    2. Dactăr Streingi13:00

      Peseseu: și ăsta, tot un fel de Zbucur Hari Belafonte, adică ceva de jenu lu Vasâlii Sugiologu și Piatra Filozofală !
      Lugu-lugu, ciaka-laka !
      La rezboi o să facem filozofeală, că macii e fugiț cu demisea, iar restul e doftoroi ! Iar rezerva n-are nimenea coraj s-o adune, că iese horă mare !

      Ștergere
    3. Dactăr Jivago13:16

      Peseseseu: mai ie și jmekereala aia cu jde% spor de dactăr ! Păi da, îi dai lu doftoroiul ală adevărat, care a făcut cercetare pe bune și aduce plus valoare științifică, și nu unui pseudo dottore plagiatore, de nici habar nu mai are ce teză de doftorat a susținut, iar în unitate se ocupă cu căratul mapelor, de la un cabinet la altul, pe holurilii lu em o 100 ! Și atunci, cum pula lu Hector să nu aive jmekerii pensii de jde ori mai mare, dăcât un varșovist, dacă ei e toț dottore-plagiattore ?

      Ștergere
    4. Ai dreptate
      Cea mai mare IMPOSTURA SI
      CEA MAI MARE CORUPTIE..A FOST SI EDTE UNDE AI PRECIZAT
      OBLIGATORIU RETRASE ANULATE TOATE DIPLOMELE SI RECUPERATE PAGUBELE CARE NU SÎNT MICI
      PARTEA PENALA DESIGUR...

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Ca chiar asa facea asta???

      Ștergere
  17. Harry Beleafonte13:20

    Mojiule, ai dreptate cu escrocu ăla de Miureșan, a scos batalioane de doftori militari în belit pulea la urs și nu numai. Tăt țivilul politicianu pulei, avea curs științifico-fantastic la UNAP-ul ăsta, iar dacă tu, tilicar fiind voiai să faci acelaș curs, nu se putea. Uitați-vă în CV-urilor hoțîlor de puliticieni ș-o să vedeț că 99% au cursuri de ”strategie militară”, adică cum se pot dirija muștele de kăkat la zbor ca MIG-urili. Mă mir că Țizăr al nost, Nafpulionul carpatin, n-are și el acolea un doctorat în cules de gogonele și castraveț cu kurul pi doauă rînduri, sau unul în lustruit baineta șî strîgat ”Ura” la boskeț... PS. Pentru ”Dactăr Șiomu15 octombrie 2022, 11:44” : Băă, știi să cetești kur-siv, ori ești și tu ca ”Ngg, Ngg-ul” nostru? Băă, păi tocmai ăsta cu arcul pe care-l lauzi, scrie o idioțenie cît el de mare, care de fapt nu scuză ci acuză generațiile de apeviști bătrîne. Dar ”cîn ești prost di nic, cîn ești mari numa ti gioci”.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Hasta la vista beibi și hop, hop, hop pretinu Mojiu să v-o dea la ceok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RETINETI PENTRU ...TODEAUNA: ASTA CARE A FACUT IN 20.20..40 DE CURSURI "A PIERDUT TAB..CÎND ERA LOCOTENENT
      A SCRIS CU MINUTA LUI PE ACEST BLOG MAI LA INCEPUTURI
      A FOST TRIMIS CU IN TAB SI ECHIPAJUL ..LA FILMARI !A PLECAT IN CONCEDIU..DAR TABUL A RAMAS IN STUDIOU DE FILMARE MASCAT DE SOLDATII JMECHERI
      LA INTOARCERE DIN CONCEDIU SI.A NIMARAT TAB..IN PARCUL AUTO SI IN LOC DE TREI..AVEA DOAR DOUA
      A FACUT RAPORT CA I.A DISPARUT UN TAB
      JUR CA EL A SCRIS ASTA
      CIND FRATII L.AU LUAT LA MISTOURI CRINCENE..A STERS..SI CUMVA MI.A LIPIT MIE ETICHETA..CACI TOT PUBLICAM AMINTIRI HAZLII

      Ștergere
    2. La TABul dispărut-Crâșmă Non stop14:14

      Bă Țiuzăreeee, nu ne minț ?

      Ștergere
    3. Jur...pi ochisorii vostri
      Sa va moara la intrare..in veci vecilor
      🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤣🤑🤣

      Ștergere
    4. Deci jur pe ce vreti voi...

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  18. Dactăr Max13:42

    Bă n-auz, ca să-nkei cu sobectu ăsta de căcat despre nimik ! Asta este marea problemă a sistemulu, din păcate ! Toț e dăștepț, toț e cu CURsuri la Abeamaimergeau în Jermanea, toț e dottore-plagiatore și alea alea, că dacă-i pui să-ș agațe insignele de la studii, nu le ajung nici mânecile de la vestoane ! Mai a dreq ca N Koreea, zici că-s brazîî de Creciun ! Însă, luptător adevărat, așea ca Țiuzăr Luzăr să zicem, care se dădea cu TABul din toate pozițiile, nu mai găsești ! Se știe că noi, cei din sistem, suferim profund de barosăneală, adică, dacă eo mă cred că am fo barosan în activitate, trebo musai să hiu și în rezervă ! Număraț voi câte asociații de astea cazone, de belit pula la urș, sunt la ora asta și o să constataț că n-au mai rămas chiar fff mulț foști șăfi în activitate, fără foncții și în rezervă !
    D-aia ne merje bine. Știu ei gropanii, zdrongarii și alți tudori !
    URA !
    SLAVA RASIIA, care ne-a dat gaze eftine ! Și gaz lampant, pentru amestecat alcoolul de 98, ca să nu mai fure bagabonțîî să-l bea cu borcanul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dactăr Max15 octombrie 2022, 13:4214:02

      Atunci ia-te dupa sfaturile pline de intelepciune arhiereasca a lui Reddog,sau idioteniile lu' cornielius cufuritus ifrim,ziarist de primpritoc al kakatului fermentat sau dupa alti retardati ce misuna pe bloaga securanului tablagiu,astia este adevaratii ''dăștepți ai nației rumane ți ,mai ales ,ai armă-ti! ''

      Ștergere
  19. Ce-zar măi pulake14:09

    Ai noroc că ești pretinul nostru, te cunoaștem de 10 ani și știm cât îți poate kielea. Datoria ta patriotică este să ții haznaua deschisă nonstop, ca lumea, apevimea, tilicarimea să cunoască adevărul gol goluț (îți dăm voie și pe Kissss în kur să -l footz).

    RăspundețiȘtergere
  20. Țiuzăr14:19

    Foarte adevărat și precis ce zice domnul de mai sus ! Eo îl cunosc de 11 ani+ ! Sunt de acord și cu haznaoa dășkisă, și cu futatul la găoaza lu Kissss !

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Dactăr Max15 octombrie 2022, 13:4215 octombrie 2022, 14:02

    Hoțulee...Tu ești buey Efrim? Hi, Ha, Hi, Ha, lu Cișu-dei al nostru să-i traji frâna de mână puțin.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doctor Marcu ce vă traje la buci cu harcu15:48

    Buey, cetii ce scrisă Mojiu din CIV-u, den cartea de identititate a ăstuia Harry Marcu spețialist de tras în kur cu arcu...Păi băi tilicarilor, ăsta a stat numa în cur suri toată cariera lui, l-a plătitit Românika la Șape, la Obergamergau, la Monz, l-a plătit să belească pula ș-acu vine să ne țîie teorema țîbricului cu noi. Vai di pulili noastri, ne-am întors în timp cu 150 di ani. Bini zîcea Eminescu, în veci fii pominit:

    ”Ai noştri tineri la Paris învaţă
    La gât cravata cum se leagă, nodul,
    Ş'apoi ni vin de fericesc norodul
    Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă.

    La ei îşi cască ochii săi nerodul
    Că-i vede - în birje răsucind mustaţă,
    Ducând în dinţi ţigara lungăreaţă...
    Ei toată ziua bat de-a lungul Podul.

    Vorbesc pe nas, ca s-alti-mbănci se strâmbă:
    Stâlpi de bordel, de crâşme, cafenele,
    Şi viaţa lor nu şi-o muncesc şi-o plimbă.

    Ş'aceste mărfuri fade, uşurele,
    Ce au uitat pân' şi a noastră limbă,
    Pretind a fi pe cerul ţării: stele.
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    Hop, hop, hop, de peste veac, Eminescu v-o dă la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  23. Luțeaferu Planetară16:50

    LA TABul
    De Demiurgea

    La TABul care s-a perdut
    I-o cale-atât dă lungăăă,
    Că mii dă ani i-au treboit
    Lu Țiuzăr ca s-ajiungă !

    Turela TABulu perdut
    Înșet, spre cer se suie:
    Era pe cân nu s-a perdut,
    Az să-l vedem el nu e !

    Și a lu Țiuzăr mare dor
    Pieri în noapte-adâncă,
    Recoarea stinsului motor
    Îl urmărește încă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, TABU din evidența armăsii nu e, de asta trebuie lu Țizăr trebă să-i dăm un pik de mue! Că dacă astăz TABU l-am fi dat la fiare vechi, tăt blogu ar fi avut pentru la iarnă-n beci să-ș pună kureki!

      Ștergere
    2. Țiuzer Rezboinicu Lominii17:01

      Peseu: s-au cum am pus ordine în culesul roșiilor !!!
      Vă daț sama, n-așa ? De la Tabungiu clasa 1 (șî șofier), la Spețialist zamă de roșii checiap

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Ce "te rîzi "ba ca proasta...
      Neterminatulee..🤣🤣🤑🤣🤑🤣🤑

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  24. Doctor Nasyrianu Ciucanu17:28

    Aț belit pula la urs, cu Țizăr în fronte! Băă, actualu șăf al casei de pensii meletare, ie unul, pe numele lui Neluțu-Keluțu Livadariu, urmaș demn al colonelesei/generălesei Lupu. Eu l-am prins pe ciumpanzeu ( de fapt i-am prins pe amîndoi) cîn lucram la M100. O sî vedeț voi peleixu cîn o sî-mi sujeț pixu...

    RăspundețiȘtergere
  25. Lamuizîna ț-o iai cu credit de ING, de la olandejîî ăia care vor musai sî ti bagi în Șănghen.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ha, ha, Ha!18:52

    Livadariu ista îi di loc din Gura Umorului asta ca sî rîdeț mînzăști...

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim19:25

    Al dreakului mojiu asta, a lucrat (belit lupa) la M100 și nu suflă o vorbă despre ,,pretinul" nostru Mareș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuie Mezar20:33

      Ci em o 100 uăi, steț nebuni ? În umeul din care m-am penzionat ieream 3 coilinei, mari și laț ! Eo crecă ieream cel mai lat. Aaaaa, că fusăi și prin Mestemeu, ajea în tranzit și okazeonal, asta-i altșeva !
      Despre Iulică Puță Mare(ș), mai mult decât am scris în capodoapera Balada unui creier mic, n-am ce să zâc ! Nu-l cunosc și n-am aozit de el.
      Sânguru nieu pretin e Cezar Sculativu, că-m dă voie să mă cufuresc p-aciu ! De 11 ani+ ! Gratis ! Și curpapir asigurat ! De la Țeva !

      Ștergere
  28. Corb la cioara..nu.si scoate ochii..ce crezi!

    RăspundețiȘtergere
  29. NB vouă00:10

    Și nu uitați la ora două să mă inbelitz la oo!

    RăspundețiȘtergere
  30. Neluță-Keluță de la Penzii07:35

    Hop, hop, hop
    Și mnă dimigreața !
    Ușior la ceok s-o loaț,
    Ca să vă tae greața !

    +++ AMIN
    L-am sunat pe Nea Vasile Reparatoru să-m mai zică câte ceva despre RK și-mi tot spune robotul că numărul nu este alocat ! Nici pe Oazeapu privat nu mai are activitate !
    +++ AMIN
    SALIAM ALECUM
    ALAH HABAR

    RăspundețiȘtergere
  31. Cuie Mezar09:01

    Stau și mă tot gândesc la câte tone de câcat, oare, or lăsat pelerinii în urma lor, în Monecipiu Iaș ! Crecă au perelinele chiloțîî la găoz ca o aripă rujinită de Logan !
    Pfoaaa, me-aduc aminte de vremurile de tristă, când merjeam în aplicațiile alea interminabile (nu la cules de roșii și morcovi cu curu), de nu vedeam casă, masă, așezare omenească, cu săptămânilii ! Când finalizam câte o etapă și ne duceau cu camioanele la dezpădukeat, păi ne aruncam budigăile direct la gonoi ! Cine dreq mai stătea să spele muștarul cimentat la găoz, straturi-straturi, de ierea mai tare chiar și ca oțălu de la o Katana orijinală !
    Ioi, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aplicatii..ai facut tu...baaaaa!!??
      Ai facut Cincu Vara Iarna..sa urci TABELE pe calea ferata ..si sa tot mergi la -15 grade..??

      Ștergere
    2. Țiuzăr Luzăr cel fără de TAB10:10

      Bă pulake, că mai scrisăi de fro doo ori p-aciulea, pleca în aplicație tot rejimentu ! Rămâneau în cazarmă bibletecara, cazarmarii țivili și gheazeul, ca să aibe grije de căprii ! Se executau toate tragerile din Reteaiu, doo marșuri (30+90), granade, agheaua, lucrări de distrugeri și o trecere pe pod de pontoane- de regulă la Olt. La aplicațiile cu durata mai mare de 15-20 de zile aveam în sprijin și un batalion de geniu, de la un rejiment de pontonieri ! Băi koaie murate, fășeam tabăra de corturi ca turșii, la Rovine în câmpii ! Grupuri electrojene, haznale adevărate-nu ca asta a ta, venea contabilul cu solda în tabără de semnam statul de plată și alea alea ! Nu stăteam la lugu-lugu, ciaka-laka cu șefii de fermă, ca să numărăm lădițele de roșii !
      An dupe an, până a început Ceașcă să raționalizeze resursele, ca să făorească multilaterala dezvoltată și orientată spre comunism ! Și, în loc de aplicații, ne-am trezit în Insula Mare, la cucuruz, or în zona Rădăuțulu, la crumpi , în întrecerea socealistă cu toată armata !

      Ștergere
    3. Tot Țiuzăr Luzăr10:22

      Peseu: acu nu mai are cine merje în poligoane, că tri sferturi din rejiment e numa dottore plagiatore, psihologi, joriști muiști triști, poki, menegeri, iar sfertul care a mai remas e macii fujiț din sistem, cu demisea ! Mai sunt câțiva care se zmângălesc pe muiane cu cremă de bocanci, însă când e de-o sitoație reală, kikă cu migurile și cariciopterele ca la vânătoarea de potârniki !
      Prin teritoriu, la șaibă, bate vântul ! La structurile centrale se-nghesuie tilicarii la Peceu, de zici că-i galeria lu Muie Steaoa-Muie Steaoa, când se bulucește să intre pe stadion, în Ghencea !

      Ștergere
    4. Pai vezi ca si tu ai fost spetialist in crumpi si cucuruz...cam in aceiasi peroada strîngeam eu din Timisoara rosiile patriei di Zimnicea si Calarasi

      Ștergere
    5. Noi plecam la Cincu..cu peste 80 % din tehnica si personalul i cadrat..al regimentului mecanizat
      Acolo..mai intîlneam fo trei regiment..Lugoj..Caransebes...etc
      Si sa vezi ce batalii..in ofensiva si in aparare cu lucrari genistice la profil normal sapate cu lopatica mica de phifanterie
      Veneau parasutistii..si îi lansau real pe dealul Nord .Cincu
      Inclusiv..o lovitura nucleara tavtica..simulau..prin explozia unui camion de azotat de amoniu..motorina rumegus si tnt
      Wai 0 saptamina umblam cu masca pe muian si imbracati in costumul de protectie..

      Ștergere
  32. Nemuriciu10:55

    Uă, spre fericirea unora, de MUIne sunt planificat la ZVITA ! Cu internare !
    Pfoaaa, iar îmi clătesc ochii cu țâțilii lu Nuți Spaima Puții cea Crăcoasă, asistenta șefă de pe secție ! Poate o conving să-m mângâie oleacă fortonașu, anu ista ! Am mai încercat eo, și ierea să mă externeze disciplinar !
    Ioi, doamne feri ! Mă duc să-m calc la dungă pempărșii, ca să hiu aligant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeam că faci ITS 2...

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Al dreak Ifrim
      Se si gîndeste sa umple matu cu coliva
      Dar ca se face un post liber..si poti sa treci la munca..sa fi si tu ..TERMINAT..NICI VORBA !ARME DE PUTUROSI..😃😀🤑😝😝😝🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    5. NB
      Ai dreptate...bai !oare cum pot sa mai inghita..cei care au facut asta?
      Nu se va gasi nimeni sa le verifice..conturile

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Corect..la mine era asa; Nu stie prrrrostovanul de 10..arde.l cu un 9..sa intre in pamînt de rusine !
      Ca doar trebe sa iesim unitate de frnte....

      Ștergere
  33. Domnu Marcu ce vă traje-n gooz cu harcu12:29

    Buey, subscriu întru-tontu la cele prezentate de domnu Mojiu...Țizăr Pătlăgică, Miuhauzăn baron, cîntăteț la beșafon minte de rupe, îndată vine Ciș și iute-n kur îl foote. Bă Țizăr, Crucea Nord Cincu e lîngă țînțîrimul ostașului sovetec. Cum dracu să-i arunci pe parașuț acolea? Poate să-i fi aruncat sus pe deal pe Mămăruța, unde-n tufe beleai tu puța. Domnu Mojiu are dreptate, plecam cu rejimentul de AA la Capu Sulii/Media cu cățel și cu purcel. Da, luam porci cu noi, bașca ș-o gloabă de cal, pe numele lui Oituz. Rejimentu era format din 4 baterii de sulî săni țîi a 8 piese (8 K14) di calibru 100. Da” fiindcî nu egzîsta încadrare cu tilicari, plecam cu 6 tunuri di baterie, deci 24 di tunuri. Fiecari baterie ave cîte-o stațîii di radiolocațîii CRT (complex radiotehnic de trajere) 1RL39-VAZA , fiicari tun ave cîti-un tractor di artilerie ATS șî pentru fiicari tun avem cîte-o unitati di foc -Țizăr sîmî traji di floc. Țizăre, o unitati di foc-dacă ti duci debla ci-i aia, la tunu a.a. di 100, era formatî din 80 proiectile explozive OF 412 șî 20 pirforanti BR412. Deci 50 di lăz a 50 di kile di tun, 2.500 kili. Acu înmulțăști cu 2500 x 24 șî-ț dă 60 di toni. Pînî verifici rezultatu, fă produsu mezilor. Asta așea ușior, fără să mai pun la socoteală carborantu, moniția de enfanterie șî alte kăkaturi...Șî buei Țizăr, acolea la Capu Medea dormeam în niști grajduri, fără ape, doar cu vin. Eram sob enfluența alcoolui 24 din 24, dar trăjeam șî trăjeam a draculu di bini. Vinea cîte-un HONG (Il 28), zburea pe deasupra nostră și desfășura di pi un tambur-futu-te-aș în kur, o șufă di oțăl cam di vre-un kilometru di cari era agațată o mînică di vînt. Ei și trebuie sî traji pi mînica aia roș di vreo 50 di metri lunjimi...Țizăr, cam cum ar trebui sî-ț trag ieu o pulă-n kur cît mînica cogiocului. Tăț pulețîi di pi la CAT beleau ocheanili prin lunetili TZK șî dedeau calificative. Băă, s-o întînplat sî trajem direct pi avion șî nu pi kăkatu cela di ”manșî”, di nu mai vroieu aldi Kișu sî mai zboari...
    Bă Țizărikî-puțî di furnikî, pentru conformitati-sî ț-o trag pi la spati, Rejimentu 6 AA, din Bg. 6 AA.
    --------------------------------------------------
    Partea a 2-oooua, tria ș.a. mai tîrzîu.
    -------------------------------------------------
    Țizărikă Gogonikă, nu ne mai mînțî cu povești, cu gogonele vopsi-me-ai koaili meli.
    ----------------------
    Bă, la AA, o baterie are 8 tonuri, nu ca la terestru Efrim, cu doauă mai puțîn!

    RăspundețiȘtergere
  34. Asa baa..artiler praji...ne.ai impuiat capul
    Daaa cînd ne atacara.in 89..valuri valuri di avioane fara motor si traktoare cu helice...cîte ati dat jos..cu rable voastre de tunuri?
    Ca restul cari au scapat...le.a likidat Akordeonul dezacordat..cu volhoavele lui🤣😍😘🤑🤑🤑🤑🤑
    NB
    Cu tintirimul rusnacilor ai dreptate
    Acolo pe pantele din fata tintirimului aveam noi pozitiile de aparare sapate in pamint...iar parasutistii au umplut dealurile din fata...

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezărici sîmî skarkini în karici14:29

    Buei pulake, știm șî noi cum îț îmbarcai tu TABu cu sîrmă dă 6, asta ca să nu te dea gios CheFeReul de pe paltformă. Băă Pulake, eu în 6 luni am prins pe lîngă kăkatul ăla de revizie care se făcea anual, inspecția Menestrului cu un jeneral de-al tău, o rapandulă, oltean de-al tău, Gorgonețu-suje-mea-i tu crețu, control DOMPI/Mobilizare parțială cu dislocare în raionul de mobilizare în luna februarie, cu jeneralul Perju, asta ca să-ț traduc pulake. N-ai prins tu nici în vise ce-am prins și cum am fost futat io. Băăă, ți-a zis-o Mojiu...Tu ai săpat vreodată o hazna într-o aplicație? Ai dormit iarna în cort, lîngă-un godin să te foot în kur puțin? Ai completat la OM (Organizare/Mobilizare), STAROP-ul pe condicuță traje-m-ai de puță? L-ai completat la felinar cu sare și motorină, traje-mi-ai frîna de mînă? Băăă, Țizărake, băă pulake, ț-am scris acum vreo cîteva postări că io, Mandea, cîn ieram luftenant aveam foncție de lt.col. să mă mîngîi pe kel. Băă, în armăsa am trăit ș-am pătimit și nu ca tine pula am belit. 3 ani am lucrat la antiaeriană, Cezar să mă skarkini la blană! Dupe aia poligoanele și trajerile nu m-au iertat și-al lor am fost abonat.
    -----------------------------------------
    Cezărikă-Gogonikă, acum vro 2 luni ai postat ceva c-o aplecație în Cincu la care aț participat și tu și Kișu/Pișu. Băă, mințîț cum respiraț!!! Aplicația s-a numit Carpaț 88, a pornit de la Dunăre (Gropeni/Tichilești) Potaia de Reddog poate să-ț spună ca sula să-i belești, a continuat la Cincu șî s-o gătat la keile Rîșnoavei. În Cincu trebuia să vină Ceaușescu, dar a venit o pulă, s-o dus la VM-iștii lui Olescu, pe Rîșnoave. Totuș ce-i de remarcat ie că 2 tabungii-de pulî sîni țîii ca tini, or belit poula la urs. Unu s-o dus ”bîldîbîc” pi fundu Dunării, iar altul-cre că tu ierai, în Cîncu, o uitat sî dea drumul cîn trăjea cu 14,5 la aierul condiționat. Nu mai vorbesc că a lui VA Kișu cu S60 de pe PUMA ne-or luat la alergat. Or tras prostanii tocmai în pozîțiile pe care le-am ocupat.
    ----------------------------------------------------
    Țizărikă, muei pulikă, să știi că unii e melitari nu ca tine, Huhu, sau alț lăbari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezărici Gogonici, să ni skarkini la karici14:43

      Așă-i, așă-i !
      Militar de armată adevărată, pregătit să reziste în câmpul tactic cu lunile ! Nu cufuriț de ăjdea on lain, de au impresia că rezboiul e un feli de joc pe telefon, de jenu Uărgheim !

      Ștergere
    2. Buey Cezar, să mă scarkini la kokar !14:47

      Due: ca să nu mai zic că pe unii kiar îi apucă oboseala numa să cetească textele omulu de mai sus, d-apăi să și mai scrie atâta !

      Ștergere
    3. In CORT cu godin nu am dormit ca erau conditii pentru vadane cu burta la gura ..am dormit insa ca un copilas leganat de vise ..pe pozitie in transee si in TAB..iarna la Crucea N,Cincu Sa-mi sugi pelexisul- pixu ...ca ziceam sa nu.mi mai amintesc...
      Si am mai dormit si la rascolutia din 8989 89..pe podul Decebalus..ca era o lada din lemn in care puneau drumarii sare si nasip..pentru tramvaie ..si apoi la Haeroport sa pazim personalitatile care urcau pe Tava zisa avion MIG 21,,si plecau sa arunce boambe dupa terolisti ...
      Aici ii drept ..am avut confort sporit un Tc 55-100 infasurati in suba aia de mie....
      Va inteleg ca voi ati dus-o greu..mai ales prin biroaiele M-100 sau pe la divizii..ca trebuia baut coniacul primit ajutoare de la maghiarime si alti pretini si tovarasi...!! Futu-va in git...

      Ștergere
  36. Colinelu' cu tulumba la chișătoare15:02

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1696800410543158&set=a.1449527231937145&type=3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, așa-i, dar din păcate puliticianu este ”emanația” kokalarului de rumun prost, needucat șî puturos!

      Ștergere
  37. Anonim15:03

    https://www.facebook.com/mironescu.julienutza/videos/828679254979276

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, Reddog, Javroș, Potaie15:15

      Buei vino și tu cu o completare, egzplică-i lu Țizăr al nostru ceva despre Tichilești!

      Ștergere
  38. Doftăr Ciomlu16:14

    Reddog, Javroș cu blana roș o trimăs pi booking, pintru Țizăr al nost ci condiții di cazi ari la Tichilești. Uitaț aciulea ; https://anp.gov.ro/centrul-de-detentie-braila-tichilesti/

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim16:27

    In vremea boastra cand deschideai TV-cele 2 ore/zi aparea doar Nea Nicu, daca deschideai radiolul la fel pana si aragazul sa frigiderul urlau in gura mare despre cuvantarile marelui om.Am crezut ca s-a terminat cu acele vremi, da de unde,cum intri pe gloaba kakarezului vezi doar cornelius cufuricius mucius iffrim,mai oameni buni si scrie niste idiotenii demne de studentii ''doctoranzi'' de pe la Sapoca, Balaceanca sau Socola si poate nu ar scrie dar sunt niste mistocari care-l incurajeaza si-i lauda zisele idioate.

    RăspundețiȘtergere
  40. Saiborgu19:38

    Uăi, da cu mine ce-aveț uăi ? Că eo militez pentru armonie. Mâne mărg să-m facă ZVITA la ploască, uăi, șî n-am voe să fac presiune la cap !
    PACE !
    PIS ! (atenție, a nuse confunda cu PIȘ)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planton șkimbu 1 Gheazeu20:05

      Peseu: numa ce dădu la tevea că s-au umplut șpitalele de sonocomiale, de alea cu care faci infecții, de muriră fro 5 pe la Tg.Mureș (Moroștarghy, ca să hie bilimb).
      Crecă mă cac în ea de ZVITA și-m curăț singur ploasca, cu nijde zodă caustică + șprei de ăla de corățat calcarul la ghivetă.!
      Ioi, ce mă tem ! Stai s-o sun pe Nuți Spaima Puții cea Crăcoasă, să văz ce-m spune ! Da, nebuna e în stare să mă baje la sonocomiale de alea, numa de-o scăpa de mine !
      NB vOO și nu uitaț să-m omblaț la OO ! Iar pe colega mai friguros, musai să-l îmbeliț, fix la dOO ! Tot la OO !

      Ștergere
    2. Baaaa..asta care ai belit lupa la urs o viata pe holurile M100(unde nu da Orca cu o Termobarica!)..ai grija sa nu ne faci fo figura si sa treci asa pis..pis ..Stixul..ca dreaku te ia
      La cite ne-ai facut pe asta lume ..pe aici..ai cazna musai 99+ ani !
      Si spune-i lu Titoasa sa-ti gresese si rulmentii pe bile conice si mai ales sa-ti schimbe ..cu gurita ar hi indicat ..lichidul pneumatic de la organul ala atirnator ...si sa faca proba sa nu-i dai mita dijeaba ..
      Hai multa sanatate omule si fa-te bine ca ..ursu bate la usa..si avem nevoie de tine sa-l speriem..hi..hi..hi...
      Rog toti cracanatii sa-i ureze de bine lu Mosiu...ca are nevoie si urarile noastre in stil caracteristic ii fac bine...ii ridica si presiunea ..
      Sanatate multa ..sa le arati si alora prin spital ce camarazi culti la cap ...si tari in instalatii hidraulice ai ....pi curind baaaa...!!

      Ștergere
  41. Bună dimineața, luați o mooie mică să vă treacă greața!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cu asta Tudosie ..poti face poze pentru a invata catelul sa latre...

      Ștergere
  42. Salve Camarazi!

    Sănătate și din partea armei penitenciare pentru Nemuriciu.
    Și Virtute pentru Nuti.

    RăspundețiȘtergere
  43. Asa ba puricosule ..vezi ca poti sa fii si ..educat la cap ?? Esti bine venit....daca nu stai mult!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cezărikă Gogonikă10:41

    Mojiule, multă sănătate! Mă ofer să-ț dau pentru hidraulica ta STEOL M de cea mai bună calitate. Numa fii atent pe unde-l pitești să nu ți-l CIORIdească Cișu nostru, că ăla ești! Buei, trecui așea întîmplător pe bloaga secariciului de huhurează și văzui acolea o postare cum că comuna cu cei mai mulț jenerali, vii, morț, răniț și dispăruț ie Boroaia.Șî cînd mă gîndesc că am șî io neamuri de-acolea...Dacă mai stăteam un an în armăsa, acu ieram brigadier. Băă, brigadier de ăla cu o stea, jeneral, nu brigadiere ca Țizăr al nost la colhozul/gazul Dv. din Cimișoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar a avut și ghinion.
      Acum putea avea vreo 4 stele și pieptul plin de decorații că aia din Coreea de Nord.

      "Nu sunt vremurile sub om, ci bietul om e sub vremuri"
      Miron Costin

      Ștergere
    2. Pentru asta...care daca mai "statea"..ajungea...bla bla
      Sa o sugi..gorgoneaua...😀😃🤑🤑🤑

      Ștergere
    3. Plus că acum i se zicea sf micinic Cezar Cimisoreanul.
      N-a fost sa fie, i-a luat sf micinic Ciuca Nasirianul ciolanul din fasole.

      Ștergere
    4. Anonim14:21

      😂😂😂😂

      Ștergere
  45. Anonim11:20

    Auzi la javra de reddog cum se alinta....., arma penitenciare !!!!
    Bai muie, pai iar o luam de la început? Ce treabă aveți voi paznicii de pușcării cu armata?
    Du-te și te baga in seama cu pompierul M, cu Brenda (urmașa decedatului securici...matusalemic) și NU te mai trage de șireturi cu domnii ofițeri superiori.
    Nici acum nu ai înțeles ca tu ești din alt film.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care ofițeri superiori?
      Dl Ifrim poate.
      Cezar și Rambo au ieșit la pensie la 40 de ani.
      Erau Lt maj respectiv capitan.
      Eu pot înțelege că unii au frustrări din cauza pensiei soției sf micinic Ciuca Nasirianul care are pensia mai mare decât Rambo și Cezar.
      Și a fost subofițer la ISU.
      Rambo era un fel de laborant la aviație.
      Lua probe de kerosen din butoaie cu borcanul.
      Cezar a fost la arma GAZ și are și un master in gogonele.

      Ștergere
    2. Lt.col..cîine paduchios !

      Ștergere
  46. Ce Zar, ce poartă izmene între kraci pline de muștar11:40

    Nu știam că se egzistă ”arma” penitenciare, la fel cum nu știam că egzistă arma poliție. Ăștia sunt niște jmecheri, care belesc sula 8 ore ca foncționari publici, cu beneficiile corespunzătoare acestui statut, se milogesc să fie plătiți pentru orele suplimentare, iar cînd li se dă un șut în kur mai primesc și grad militar. Apeviștii nu sunt plătiți la ore suplimentare, cel puțin cum am fost noi. De asta pîrnăiașii și melțenii se țin de apeviști ca scaiul de oaie, să nu piardă ciukalata moka la pensie. Trebuie dată o legi ale pensiilor separat, cum au fost înainte. Cei din poliție și justiție cu legea lor, apeviștii cu legea lor. Nu știu ce-ar putea face la răzbel unul ca Reddog sau unul melțean. Fără supărare, dar asta e situațiunea reală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care înainte?
      Că până în 2003 respectiv 2004 poliția respectiv penitenciarele erau structuri militarizate.
      Pai la rezbel ii prindem și îi păzim pe aia lași care nu vor să lupte. 😁

      Ștergere
    2. Anonim12:48

      De regulă, în război, lașii și dezertorii se împușcă. Ție ți-aș pune o armă în brațe și te-as trimite pe front că dor ești MILITAR în rezervă. Pe blog ești foarte viteaz și tare in clanța !!!
      Auzi la el....prinde și păzește lașii. Viteazul pulii...

      Ștergere
    3. Viteazu pulii..unde mai pui ca vrea si ajutoare la pensie
      Moghilizat ca militar cu gradul militar primit moca si in linia intîi...😀😃

      Ștergere
    4. Nici Eu nu stiam! Este de pork..si gramatical..

      Ștergere
  47. Cezar vrea să-și schimbe mașină dar așteaptă peleixul ăla.


    "Mașinile Elenei Udrea, vor fi scoase la licitatie de ANAF pe 8 noiembrie
    ANAF scoate la vânzare (la București), pe 8 noiembrie, două mașini aparținând Elenei Udrea. Este vorba despre un Mercedes Benz s500 (2005) la un preț de 37.971 lei și un FIAT 500 (2012) la 35.368 lei.

    În acest text ne-am concentrat doar pe autoturismele pe care ANAF încearcă să le vândă. De exemplu, în cazul Elenei Udrea vor mai fi vândute și 6 terenuri.

    În plus, ANAF mai are sechestru pe niște terenuri în celebra Nana care urmează să fie scoase la valorificare și pe acțiuni, pe 50% din acțiunile de la Eurohotel. Ele sunt în faza de evaluare. Acțiunile au o procedură specială de valorificare."

    www.economie.hotnews.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu da nimeni nici macar jum din cît vrea Anaf
      Alea.s deja rable..la cît sex a facut Hudrea in ele😝🤑🤣🤣🤣🤑😝🤑😝

      Ștergere
    2. 🤣🤣🤣😀😃😀😀😃
      Si imputite

      Ștergere
  48. Uneori nu prea e bine sa ai prea multe cursuri.

    Cezar are multe cursuri in agricultura.

    https://m.ziare.com/brutar-facut-medic/brutar-rus-mobilizat-razboi-ucraina-studii-epidemiologie-1766866

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate ca militar..militar..luptator !
      Era gata gat sa fac si parasutism si condus elicopterul...dar veni rascolutia 898989

      Ștergere
  49. Incepe mobilizarea!

    https://www.facebook.com/100063197740221/posts/pfbid0382vxTamJQqpvfVQfqmy9GYQG5vk9DfncJsy6VfzTwi8ZvnwggQUo2LGHeUNg85Fsl/

    RăspundețiȘtergere
  50. Renunț la ajutoare daca Rambo și Cezar primesc ordine de moghilizare.

    RăspundețiȘtergere
  51. Fa.i laba lu Catel..🤣😝🤑🤑🤑😝😝🤑😝

    RăspundețiȘtergere
  52. Nea Vasi..merge mai departe!
    Pelex.ul don ministru..si ai majoritatea armatei in rezerva la votul pentru matale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai câștigă niste procente bune daca susține și acordarea ajutoarelor.

      Ștergere
    2. Futaciu lu' mamitzica reddogului15:48

      Bai kakanare catzelandru de Delta ,in amendamentele din mapa lui Dincu saunte bagate si astea cu ajutoarele asa ca nu mai latra ca muta la pula.

      Ștergere
    3. Fara ajutoare si fara ciukalata moka..am vorbit cu nea Vasi

      Ștergere
    4. Futaciul reddogului16:01

      Bai potrivaciule tu nu urmaresti ce se discuta sa baje la tata lumile sporurile si primele, plata cu ora si turele la medici in baza de calcul a pensiei sau tu ai terminat cu marlitul caprelor si acuma te scachini de paduchii si raia pe cre le-ai primit bonus?

      Ștergere
  53. Se pare că dl Dincu rămâne ministru la MApN
    Arma penitenciare îl susține.
    Dl Tudose ar fi bun șef la moghilizare.
    Îl recomandă fata, vocea și talentul.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Sabrina zice că "întotdeauna e o prima data"
    Așa a zis și Rambo când a băut prima data Matrafox
    Și Cezar când a mers la cursul de cules gogonele.

    https://www.facebook.com/100044393110797/posts/pfbid028qtiXxCZ3MMXdjmB7kTjz5agtZ4JiW6iFpd8w4KYWkuWmA17Sogv7TmmMqa9mMvjl/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  56. Cel ce in tinerete v-a fututt mamicitile15:45

    Cum sa-l schimbi pe Dincu,doar pentru simplul motiv ca-i mai destept si mai nesupus decat toti la un loc?Pai idiotii nu-si dau seama ca-si pun in cap tota factiunea din Ardeal si ca cam au belit o juma de pula intreaga?

    RăspundețiȘtergere
  57. Anonim16:03

    Stimati cetateni ai Romaniei!
    Militari ai Armatei Nationale!
    DEMNITATEA ROMANIEI ESTE SALVATA, ACUM SI PENTRU TODEAUNA !

    image0.png

    Mirela Roznoveanu
    Domnule Redactor Culian!
    New York Magazin.

    Doresc sa public un articol
    deosebit de important .
    Despre un fapt extraordinar.
    Care va readuce , demnitate Romaniei si armatei sale.
    Care va inchide Comisia Wiesel!
    Va rog a sta pe scaune in echilibru . Citind aceste randuri.
    “ A sunat telefonul. Secretara Regelui Mihai ma anunta emotionata : Majestatea sa vrea sa vorbeasca cu dv . Peste cateva clipe am auzit vocea Regelui Mihai.
    Domnule Horvath. Am recitit de mai multe ori scrisoarea adresata
    de dv ( scrisoare a aparut in New York Magazin …. Sub titlul “ Romanii , Criminali sau Eroi? n.a )
    persoanei mele.
    AM HOTARAT SA SPUN ADEVARUL!
    Dle Horvath ia un creion si o hartie si noteaza ce o sa spun , azi la Radio.
    Am notat :
    image0.jpeg
    “Antonescu a facut tot ce este posibil sa salveze pe evrei”
    Am raspuns cu vocea tremuranda :
    “Va multumesc Majestate.
    Vorbele dv salveaza onoarea , noastra ,a tuturor. Doamne ajuta.”
    Acest lucru uluitor , este ascuns romanilor. Nici o vorba, tacere totala.
    Este de datoria mea si a dv sa facem ,
    Lumina !
    Va rog a republica scrisoarea mea si fragmentul din interviul Regelui la postul national de Radio. Cereti oficial / Integistrarea Audio.

    Istoria Romaniei si demnitatea noastra ,a tuturor ,este salvata .
    In vecii , vecilor.
    Robert Horvath Deva.
    4.17 am New York

    RăspundețiȘtergere
  58. Pretenul nostru Mojiu18:43

    M-am întîlnit cu Mojiu, e bine sănătos
    Pe Cișu însă-l roagă un dejet să îi dea să fac-o clizmă-n dos.
    C-al nostru Mojiu, pe spate are frînă pe tambur,
    D-aia Vio Cișu să îl ajute cu o băgare a dejtului în cur.
    Iar ceilalț, adevărații lui buni fraț, iute și cu pasiune furtunul să-i suflaț pînă ce pizdonașul și etrierul o să i-l deblocaț. Și nu uitaț, cu DOT 3 lichidul să i-l completaț. Mai are-o rugăminte, ca Reddog zis și ocnașu, să-i tragă frîna de mînă și să-i belească iepurașu

    RăspundețiȘtergere
  59. Ștergere

    avianyc
    17 octombrie 2022, 16:12
    Eu spun de foarte mult timp ca negocierile ar fi salvat Ucraina si Europa de acest sinitru dezastru.
    Sa ma cheme Ciuca si pe mine să dau explicatii(((((!!! 🤣🤣Si ca mine mai sunt milioane in Ro.
    Bravo Dancule ,gandesti ca un ardelean adevarat.

    Daca o mai fac mult pe razboinicii poate sa puna si 3% la aparare ca tot nu ajunge. De actualizare ,doar daca o face Huhurez cu mos martin aici pe blog🤣🥰🤣



    Pana revine GO sa va ia in primire spun doar atat ;
    Ascultati ce spusei eu si Dancu . Treceti urgent mai natoistilor ursulenizati la negocieri ,altfel iese pe dos rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    Cezar
    17 octombrie 2022, 17:40
    @/Aviamuci si prrost de bubuie
    Ia explica si noua
    1..care negocieri?
    2 cine cu cine sa negocieze
    3.CE ERA DE NEGOCIAT ?UKRAYNA SA SE PREDEA?
    COROLAR
    DE SE PREDA UKRAYNA SI SE ANGAJA LA CARUTA LU PUTIN..EUROPA ERA MUCI IN MOMENTUL DE FATA! CU DEOSEBIRE POLONIA TARILE BALTICE SI ROMĂNIA !

    RăspundețiȘtergere
  60. Huhu are dreptate in principiu dar noi suntem militari și ne asumăm riscuri.

    Huhu Rezea
    17 octombrie 2022, 19:50
    RD
    Cred că glumești!
    Cum să fie pensiile militare pensii semispeciale?
    Pensiile militare sunt cele mai speciale și se deosebesc de celelalte prin tradiție și prin modul de calcul.
    Modul de calcul, exclusiv procentual dintr-o bază de calcul, fără nicio componentă contributivă, le face mai vulnerabile în situații de criză comparativ cu celelalte pensii speciale calculate și contributiv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta spunem si eu acum 7..ani cînd duceam lupte crîncene cu adeptii dogarieni.care clamau: pensie militara chiar daca.i mai mica decît contributiva
      Idiotii...au avut cîstig de cauza...si acum sugem degetul
      Stiu eu la ce se gîndeau NEHALITII IN FRUNTE CU TIGRI DOI CU UN COI..SI BALOSUL DE dogaru
      Imi este scîrba sa mai zic !

      Ștergere
    2. Vae Victis ar spune Rambo privind duios salcia aia.

      Ștergere
    3. Chiar ca.ti vine sa iei o salcie in..lupa..cînd te gîndesti ca am avea un cuzntum dublu..fara sa ne milogom..fara...fara..fara

      Ștergere
    4. ....si asta de ani buni
      Contabilizam cu succes cît pierdem an de an si altii fara nici un merit in plus incaseaza
      Unde.i salcia c.o sparg...!!!😃😀😝

      Ștergere
    5. Raspunsul lu Rambo...adica Tigri 2 cu un coi

      Ștergere
    6. ..sau kiss viorel..!!

      Ștergere
  61. Minutul de poezie cu vasluianca Viorica Ispir...

    În urcușurile pe munte,
    Sunt multe peripeții
    Farmecul din drumeții,
    Cheamă-n vârf, cu taine multe.

    Orice viață dedicată
    Unui scop înălțător,
    Închinată tuturor,
    Cere dăruirea toată.

    Omu-n viață se dedică
    Doar spre ce simte chemare,
    Are și-ncercări amare,
    Dar succesul îl ridică.

    Viața omului i-o scară,
    Când te urcă, când coboară.

    https://tesalut.ro/vaslui/re.do?cmd=itemPage&id=8129&sdin=n&nsbin=n

    RăspundețiȘtergere
  62. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!