Google Website Translator Gadget

miercuri, 12 octombrie 2022

https://cezar-armya.blogspot.com/2016/08/soldatul-vicovsky-si-curcanul-by-cezar.html

44 de comentarii:

  1. Țizăr sculativu de la Gheazeu10:34

    Căcănăreli cu și despre Gheaziști, de pe vremea cân tilicarii ierea condescendenț în comentarii ! Și foarte educaț ! Nu tu pule, nu tu pizde, nu tu futaturi și înjurături birjăresco-țâgănești alde demiurgea Viurea Ciucardea !
    Între timp, odată cu trecerea anilor, s-a renunțat total și ireversibil la educația și onoarea ostășească, bla-bla ! Tablagiul îl înjură pe jeneral, coilinelu se bălăcărește cu sarjentu, țivilul îi ia în pulă pe toț și tot așea ! De fapt, ne-am metamorfozat în exact ceea ce suntem ! Iluzia că suntem cineva și că mai reprezentăm ceva prin colonia asta s-a evaporat ! O masă amorfă de bășinoși crăcănaț, cu ifose de mari scule pe bascule !
    URA ! Trăiască șăfii care ne repară-la pulivară !
    JOS dictatura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADZIPIGUS RAZEC10:46

      Câtă ipocrizie și în comentarii ! Limbi în cur, ventuzarea găoazelor, politețuri forțate, etc ! Mă rog, haznaua abia se inaogorase, instalațiile sanitare iereau noi și în funcțiune și tilicărimea (cică educată) încă nu ajunsese să se pișe pe păreț, la nimereală !
      Emoționant ! Mai ales pentru cei din zioa de az, care-ș revăd comentariile de acu 11 ani și nu se recunosc !
      ALUPIGUS !

      Ștergere
    2. Slavă ție Mojiule, slavă, slavă și Cezar Mucea care duce crucea!

      Ștergere
    3. Cine ati fost si ce ati ajuns !
      "Niste rai si niste fameni
      I.e rusine omenirii
      Sa va zica voua uamini "
      NB
      Tu.va in gura !
      🤣🤣🤣🤣🤣😀🤑🤑🤑

      Ștergere
    4. RasPutin11:18

      Bă pulete carele ej tu Muci pi Kept, în respect pentru comentatorii dupe aciu, alege și tu schimbarea momentului de schimbare a paginilor la ore mai adecvate, când lumea este la odihnă, or ritmul comentariilor este mai scăzut ! Nu schimbi subiectul exact când, spre exemplu, și eo, și toț ceilanț domni, suntem în iureș creator ! Ca să constatăm că am rămas cu okii în soare, pentru că tu-minte zero barat în 4, te-ai apucat taman atunci să schimbi sobectu ! Măcar de ar hi ceva de capul lui, fro noutate, frun feic niuz, care să te dea pe spate !
      Eo scriu despre jurăminte, despre Șenghen, despre prețul la surcele, de mă spetesc, iar el dă foaia înainte, cu căcaturi de acu un deceniu, despre Gheazeu !
      HUOOOOO !
      JOS !

      Ștergere
    5. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤑
      Sa va mai linistesc drakului..ca luati fok..precum podul lu Orca
      Ptiu ce frumos ardea...astept si o metroaie..prin moskva !

      Ștergere
    6. Imi place la nebunie..cum scheauna..toti rusnacii..prorusnacii filorusii si pizda lu Brenda care or mai fii
      DA AIA DE CE DAU...SINT TEROLISTI
      NUMA NOI SA ARUNCAM RACHETE DIN CURUL Mari Negre..Caspice..Barent..etc..

      Ștergere
  2. Slavă Cezare, sus, sus la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  3. Haida, ha cu peleixu skărkina-mi-aț pixu19:09

    Buei bășinoșilor, pe unde-mi umblaț? Mi-e dor de Reddog/Javroș/Potaie să mă maseze la koaie, de Viurel Kișu pe freza lui să fac eu pișu și de-al nostru Ifrim cu obucierul de 152 Pluto drept în găoz să-i trag puțin...

    RăspundețiȘtergere
  4. RedDog...sta in cour si linge ..lupa
    Ailalti..is la curve...ca au bani inca doua zile
    Good by..nea Vasi....

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Babuska Lenus..ce mai lupta pentru ..Ukraina
      Slava UKRAYNA...

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  6. Un student platit de ifrim ca sa-i permita prostanacului sa io suga21:21

    Ai dreaq nemti cum ne vand,i doare-n penisul pulii de bobor ,armata sau besearica ortodoxa.Ca sa nu ne dea nimic pensionarilor militari l-au vanat pe Dincu ca5re a spus doar ca Ukraina sa faca pace ,dar nu a spus in ce conditii ,sau ca sa se predea rusilor ci doar pace pentru a scapa toata lumea de criza si de necazuri-hopaa nemtzalaul i-a si sarit la gat ca vezi Doamne ii stirbeste din ambitzu lui de a fi bine apreciat de stapanii care-i ordona sa ne faca rau si pe care ii linguseste pana la limita inferioara a decaderii umane.Nea Nicu le-a zis jendarilor universali-amerlocilor ca se kam kaka in ''clauza ''lor.Asa ar fi trebuit sa procedeasca si Danila Prepeleac al nost' sa le Zica ''ma fut in Shenghenu' vost',ne retragem din tot Ioropu' si reluam relatiile cu chinezoii! dar pentru asta trebuie sa fii roman cu sange si vrere de roman patriot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O voce din fund, din fundul clasei. Nu vă gândiț la prostii că vă sparg21:48

      Ai dreptate, însă locatarul de la 3coceni nu-i neamț arian, ie neamț țăgan.

      Ștergere
  7. anonimus belisimus22:58

    Fiecare bloaga are prostanacul ei,kakarezu il are pe hanicapatu de cornelius fuscus limbricus ifrimus care, in idipotenia lui,dupa o halba de cognac sau samahoanca sta toata ziua si noaptea si scrie vrute si nevrute neuitand sa-l linga la kakastoare pe securanul administrator.Avem si aici prostanacii nostri : cainele de puscarii ,enotul reddog,ifrim cel naiv si colinelul cu pula-n copcii,toti dornici de inversiuni sexuale numai ca retardatii nostri nu-l pupa-n limbric pe ciobanasul administrator ,prefera sa ravneasca la mataranga magarului din fruncea turmei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, Viurele, linje-mi-ai oauăle mele...

      Ștergere
    2. anonimus00:00

      alupigus uc atam ac iun leroiv

      Ștergere
    3. leroiv09:31

      Și, desigur, prostalăul suprem, mahimo idiotty Viurelis Ciucardelis MăKișum, futaciul sălciilor pletoase și iute frecătoriu de nasturi, cu scuipat, în cacastoarea vagonulu de tren, ca să dea gagicilii pe spate !
      Bă drojditor trist de frecție galenică și kerosen&gaz lampant, kiar nu te autosesizezi că, de fapt, tu ești singurul tâmpit psiho-cucu la balcon, de-ți dau toți muie pe unde te prind ? Cine pizda mă-ti te crezi bă umflatule, de ai ajuns să-ți dai tu cu părerea despre unul și despre altul, de pe bloguri !
      Parcă ne-ai amenințat că dispari, forevăr, în pizda lu mumă-ta de aici, că te duci la Sopoca să te tratezi ! Păi du-te bă dilimandrake ! Bag sama că ești dependent de miștokăreală, că de altfel nu se explică cum poți să umbli toată ziua cu mestecătoarea plină de muie !
      ALUPIGUS !
      Ai grije la linia roșie, că iar umblăm la arhivă ! Eu îț prepun să te aliniez la standardele blogulu, unde, precum se vede, toț ne-o dăm elegant la ceok, conform cutumelor stabilite de către Academia Română, prin mai multe hotărâri succesive !

      Bă praleo, capișci ? Panimaiș ? Or trebo să-ț și desenez ?

      Ștergere
  8. Fics la doo să mă înbeliț la oo00:52

    Că afară-i frig și ploo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frig si ceatza02:03

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  9. Anonim09:45

    SCRISOARE DE SUSȚINERE A DOMNULUI ROBERT HORVATH

    DEVA





    FIE CA DOMNUL SA-I TREZEASCĂ PE ROMANI DIN SOMNUL MORȚII, AL LAȘITĂȚII ȘI TRĂDĂRII



    DOMNUL SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE ȘI SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ, STIMATE DOMNUL ROBERT HORVATH



    Există în țara aceasta sărmană, nefericită, jefuită, atât de plină de lichele, de profitori, de inconștienți și de trădători de țară, și atât de săracă în români adevărați și în patrioți, OAMENI DE O FRUMUSEȚE UMANĂ EXTRAORDINARĂ. De o demnitate și de o măreție umană care te impresionează. Un asemenea om este domnul Robert Horvat, român, de profesie cineast, care trăiește la New York, și care în zilele acestea, indignat și revoltat, se pregătește să facă greva foamei în fața ICR de le New-York. Ce îl revoltă pe dl Rober Horvat este faptul că românii care lucrează în acest Institut Cultural de la New York, a căror misiune, datorie este să promoveze valorile românești în Statele Unite, nu își fac treaba pentru care sunt plătiți. Nu promovează valorile românești, dimpotrivă, le sabotează, nu îl promovează pe Mihai Eminescu, fapt care intră în sarcina, în datoria lucrătorilor din această Instituție.



    Ba mai mult în ICR New York nu se vorbește românește. Domnul Horvath dorește ca Institutul să fie cu adevărat o Instituție care cultivă și promovează cultura românească în marea Țara a Statelor Unite. Și ca Institutul de aici să se numească Mihai Eminescu. Domnul Horvat mai cere ca valorile românești să fie respectate în acest Institut, și în Țară. Corect, este lucrul cel mai normal. Avem o Lege care condamnă rasismul și anitisemitismul, ceea ce este bine, dar nu avem o lege care să condamne antiromânismul, astfel că toți nenorociții își permit să urineze pe valorile românești, să le nege, să le batjocorească, și să scuipe pe România.



    Biroul de Viitorologie de la București îl susține pe dl Robert Horvath în demersul său, îl felicită și i se alătură. De asemenea apelăm la patrioții români (atât de puțini cât mai există) din Țară și din întreaga Lume, să îl susțină pe dl Horvath. Să îi trimită Scrisori de susținere și încurajare, așa cum facem noi, să știe dânsul că nu este singur. Nu, nu este nici o rușine să fii patriot român. Dimpotrivă, este cel mai normal și decent lucru. Este minunat să fii patriot în oricare Țară ai trăi ! Foarte rușinos este să nu fii !



    Așadar, vă felicităm, stimate domnule Robert Horvath, vă susținem și suntem alături de dumneavoastră, îndemnându-i pe toți români să vi se alăture. Român de naționalitate maghiară, dumneavoastră sunteți un exemplu de normalitate, de patriotism, de decență, de noblețe, atât pentru maghiarii din România, cât și pentru români ! Bine ar fi să existe mulți patrioți români ca dumneavoastră. Fie ca Domnul să vă ajute, să ne ajute pe toți românii cinstiți și patrioți, care mai ținem la Țara aceasta ! Și să învingem în demersul nostru de a fi Oameni și Români adevărați ! Amin !



    Cu respect și prețuire, prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România, Purtătorul de cuvânt al Biroului de Viitorologie de la București.

    Oct 2022

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta nu-i pretinul lui Tizăr?

      Ștergere
    2. Robort & Țiuzăr = Lăv10:49

      E Robort Sculativul, cel mai bun pretin alu Țiuzer ! Fro doo ierni Țiuzăr Luzăr i-a tot dat supă de oase și l-a cazat p-aciulea, în hazna, numa-numa să n-o lase să se înfunde !
      Bă, măcar, atât Țiuzăr Luzăr, cât și Roborta Curulu au demnitate și vericalitate, unul ostășească, iar celălalt de mare om de cultură planetără ! Când or promis că nu mai calcă veci/nevăr-evăr pe un blog, păi or făcut-o: Luzăr Țiuzăr pe MH, iar Horvaci Zogravu pe ArMUIA !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. Lugu-lugu, ciaka-laka11:22

    Zdrâncu e dăjea istorie !

    RăspundețiȘtergere
  11. Țiuzăr Sculativu+12:39

    Urlă foamea-n colonie ! Cu excepția jmeq, care și-au tras drepturi bănești și materiale ca ale celor din Alvețea-spre exemplu, în restul iobagilor pupători de boaște sfinte urlă foamea ! Unii mozolesc la raclă, alții țipă prin piețe ! Numai amăgeli ! Băncile fac ce vrea pula lor, benzinarii la fel, ăștia cu curentul îs scăpaț de sub control samd ! Iar unii, să zicem ca exemplu Țiuzăr Luzăr, încă mai visează la bunăciuni și alea alea ! Păi, buey rapanduleo, dacă te aud disperații ăjdea că o ai de 4000 și încă mai vrei, te linșează bue ! Nu mai interesează pe nimenea că te-ai dat tu cu TABul pe dealuri și te-ai jucat de-a Hoțîî și Reddog prin poligoane, ori că ai fo mare sculă pe basculă pe la Gheazeul diviziei ! Acu, toți fonfăniții au pretenții.
    Așa că, dragii moșulu, nu mai visaț de pomană ! În curând vine un nou sinistru la apărare, moment numa bun de repornit vechea placă: toate asociațiunile vor da buzna să ajungă primele la ventuzatul găozulu noulu sinistru, dupe care se va constitui un nou Consiliu Național Interdisciplinar de Belit Pula la Urs, sub patronajul Mestemeulu, dupe care se vor lansa noi bla-blauri în spațiul public, despre marile nedreptăți descoperite în sistemul de pensii și tot așa !
    Astalavista beibi !
    Mai bine lăsaț dreq dezmățu și puneți deoparte mangoț, pentru baterii, gaz pentru opaiț, posmeț și treceț la antrenamente intensive de sopravețuire !
    Cel puțin miticii de prin capitală, de locuiț prin sectoarilii 3, 1 și 6 aț belit-o ! N-o să aveț nici căldură, nici apă caldă, da o să plătiț toată apa clocotită, care dăjea se revarsă din subterane !
    Salam Aleicum !
    Alah Habar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. ifrim file de kîkat uscat13:57

      Și-i mînca fărîmătură pînă te-oi cîca pe gură măi Ifrim om de strînsură

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  12. Bai..mosiule..da cacastrofic mai esti !
    Adica eu nu mai imi schimb Linea?
    M.am hotari..Honda CR.V..4..Hibrid
    Motoar ilectric..184 CP..SI MOTOR TERMIC DE 2000c3
    Fo..140 de cai
    Pot sa merg si in Ukraina cu el..doar sa.l tapitez pe la geamuri cu ceva scînduri de esenta tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacea 1310-țizăr să mi-o frece14:05

      Ai să mori de foame cu honda la ușe, bă !
      Țîie nu-ț ajiunge ajutorul ăla de bosketar nici ca să-ț faci un Casco, pe-o hoandă nouă, da să mai și merji cu ea !
      Da tu, ca prostanu de românake, cât mai mulț cai și cât mai multe botoane ! Ca să merji la gârlă să prinz broaște, ori de pe Caci Eu Sistăr până la Lidăl, ca să-ț ei praz !

      Ștergere
    2. Achiesez 100% la cele spuse mai sus de Mojiu, domnu cu Dacea 1300. Pe Țizăr sărăcia-n kur îl împunge, dejaba fuge că ea-l ajunge.

      Ștergere
  13. Cum ne baga PLX..cum ma infintez in usa la banka oladejilor sa le trag o tapa..sa umble dupa mine sa ma bage im Saighen..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Vasîli sugiologul14:29

      Țizăre, pînă unde să ț-o bag? Că dacă ț-o bag pre tari, no sî poț înturna capu șî vei rămîni ca lupu...

      Ștergere
    2. Mosnegi rzblagit..fara chltura mecanica..!

      Ștergere
    3. Si apoi..consider ca are🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤑🤑🤑 pretul corekt..46.800 de euroi

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doctoru Ciomu15:19

    Io vă propun c-al nost VA Kiș, om hotărît și tare-n șiș, să îl aștepte la guvern pe Ciucă și iute el să-l opereze de o nucă.

    RăspundețiȘtergere
  16. ZDRONGHY19:09

    Așa da !!!
    Să mai zice cineva că, Hazna Speis ArMUIA nu-i un izvor nesecat !
    Brava Mirciu !
    =======================
    Asigurandu-va de totala noastra lipsa de respect si de hotararea de a nu mai inghiti partide de “reformatori” ori “suveranisti” inventate de helvigii vostri, intru gestionarea crizei, va transmitem urarea, inventata de o tanara PSD-ista si declarata “academica” de lingusitorii d-lui Presedinte, cand incrimina exclusiv “Pe Se De” – “Muie tuturor tradatorilor de Tara!”.

    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD Col (r) Mircea Dogaru
    =========================================
    Susțin și eo cu celeritate: MUIE !

    RăspundețiȘtergere
  17. Țiuzăr Luzăr20:53

    Asta cu Să-m fac skiuri din crucea mă-ti, să mă dau pe Kalinderu, trebo reținută ! Ba crecă trebo declarată ca brend al blogulu și trimisă, cu celeritate, la Hacademia Română, pentru a hi inclusă în Culejerea de texte, expresii și sintagme celebre din cultura și tradițiilii poporulu românulu !
    Mai ierea o expresie care mi-a plăcut, lansată de nuj care pe MH, cu o deosebită încărcătură culturală: Să mă cac în pizda mă-ti cu bucăț de pulă !
    Nais puternic !
    Trebo rapid înregistrate la OSIM, ca bun exclosiv alu ArMUIA ! Poate livrăm și la export, în zpețial peste oșăn, la pretenarii din SU ale A, din a căror caoză și interese suntem într-un big șit !
    Fachiu ! Madăr Facăr !
    Eiiii ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Săriț de mă îmbeliț01:44

    La oo că se-apropie ora 2oo!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!