Google Website Translator Gadget

vineri, 10 iunie 2011

PARADOXURI ROMANESTI:____________________________by STELIAN


Precizez pentru patriotarzi ca nu toti romanii se regasesc in gindurile de mai jos. Mai sunt si exceptii. *Toti romanii se pricep la fotbal. Nu cistiga la pronosport din cauza hotilor de la loterie. *Toti romanii se pricep la femei. Din cauza asta le bat de le zvinta. Preventiv. *Romanii stiu sa aleaga. Inainte de alegeri se bat PENTRU candidatul preferat. Dupa alegeri se bat DIN CAUZA lui. *Romanii care merg la vot au ghinion. Intotdeauna iese cine nu trebuie. *Romanii care nu merg la vot au si ei ghinion. In locul lor voteaza toti prostii. *Romanii isi iubesc conducatorii (dar numai dupa ce le citesc necrologul). *Romanii sunt foarte inteligenti. Din pacate “Toti conducatori ie prosti !” *Violenta este necunoscuta la romani. “Cinste lor, cinste lor, minerilor !” *La romani gindirea este la loc de cinste. “Noi muncim, noi nu gindim !” *Lozincile romanilor sunt extrem de inventive. “Iliescu te iubim, ca ca tine nu gasim !” “Cind Iliescu apare, Soarele rasare !” “Iesi afara, javra ordinara !” *Dragostea de tara e mai presus de orice. “Nu ne vindem tara !” *Romanii sunt foarte atasati de munca. Din cauza asta la tara nu gasesti picior de femeie in birt. Toate sunt la cimp. *Saracia e extrema la romani. Numarul telefoanelor mobile este direct proportional cu saracia. *Romanii nu accepta lectii de la nimeni. Ei insa dau lectii oricui. *Cinstea e proverbiala la romani. Vlad Tepes e o exceptie si inca nu e clar daca a domnit in Romania. *Romanii nu au pierdut niciun razboi. Ei au platit doar despagubiri. *Toate popoarele vecine ii iubesc pe romani. Doar Marea Neagra ne fura din maluri.

15 comentarii:

  1. DOGARIENI SCHIMBATI PLACA!!
    Nu mai este de actualitate si nici nu mai are importanta faptul ca peste 90% dintre pensiile militare AU CRESCUT in loc sa scada(cu 16-69%). Acum Nenorocirea este ca guvernul nu a facut Economii asa cum a precizat-Condamnati Guvernul,PRIM-MINISTRUL si mai ales Ministrul Apararii-semnalul a fost dat de dogarienii sefi ieri seara la IREAL TV+TATOIUTv(A3)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim09:55

    TOP GUN
    Buna dimineata,

    Adormit si somnoros,savurandu-mi cafeluta,zic:
    -Hai ,sa deschid PC,sa vedem cu ce ne mai tine FRESH stimabilul si inestimabilul.
    Sa moara de invidie japonezii ,ca ei n-au paradoxuri de astea balcanice,da,da,!!!!! Hi,hi
    Culmea,e ca eu am mai citit aceste paradoxuri,pe site-ul 'prietenului nostru comun'. Dar,istet asa cum sunteti,ori ati facut copy-paste,ori chiar le-ati sters de acolo,ca ALTFEL,era riscul prea mare si miza prea mica!!!!!!
    Da,astea sunt 'tarele' acestei natii si trebuie sa fim vigilenti,adica cum sa ne-o ia altii inainte?
    Bravo noua!!!!!
    Stelica,si tu faci parte din natia asta,asa ca n-ai decat sa accepti,sau sa scrii in continuare despre Japonica,daca de procopsit nu s-au procopsit sogunii cu tine!!!!!!
    Stelica,stau si ma gandesc,cum esti tu ,cand vrei sa obtii ceva,esti fermecator,dragut,simpatic ,cuceritor,pontos,ai,
    umor,sau esti tot timpul ciufut,ironic,vesnic cu cutitul sub perna,gata,gata,sa ne iei gatul,capul,sau ai permis de port arma,(???)ca aveai voie,daca ai iesit la pensie,bonus si Carpatiul din dotare.....!!!!
    Ia foc,inca pistolul??????? Aveti seif special????
    Noroc,cu precizarile!!!!!
    P.S.Aseara am fost la SCORPIONS,surpriza de la consoarta,super,mi-am incarcat bateriile ,mi-am amintit de anii tineretii mele!!!!!!
    UN WEEKEND EXCELENT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Stelian P.Cred ca noi mai exageram cateodata ,ne place sa ne "autoflagelam"sau sa fim compatimiti.Nu e chiar asa ,in general oamenii lumii ne admira pe noi,ca romani,iar pe unde muncesc romanii[nu tziganii]am auzit numai cuvinte de lauda .Asta vara am fost o luna in Austria la fiica-mea si mai ieseam prin jurul blocului cu nepotii iar vecinii si vecinele cand auzeau ca sunt roman ma priveau cu admiratie .Am iesit si la un fel de "muzeul satului"si erau batrani care jucau sah,cum mie imi place sahul[am cl.II]am jucat cateva partide si cum auzeam ca sunt roman imi vorbeau cu admiratie ,chiar m-am simtit important.Nu asa au stat lucrurile cand am fost in vizita la un muzeu al holocaustului la Mathausen,toti aveau pietre funerare si inscriptii care de care mai interesante numai romanasii nu aveau decat o biata inscriptie pe care scria ca s-au jertfit [vreo 9 oameni ...esei+cateva nume de jidani]si l-am intrebat pe un mahar de acolo de ce ca Romania a fost a patra forta participanta ,mi-a raspuns ca statul roman nu si-a platit intretinerea si constructia acestor monumente.Noi suntem perceputi ca un popor harnic si priceput doar politihotii[dracul sa-i ia pe toti]ne ponegresc.M-a impresionat monumentul Germaniei:O femeie sta pe un scaun[vreo 3m]si in fata un gard de sarma ghimpata[tot asa la dimensiuni impresionante]iar un tanar sta in genunchi in fata ei si spune"Mama Germanie de ce ti-ai trimis fii la moarte,a cui interese le-ai servit?"Iar alta ,chiar ma-a facut sa plang,un tobogan si un leagan,iar niste copii [evrei] din tobogan cadeau direct in sicriu si din leagan dadeua cu capul in spanzuratoare,spunea"in memoria copiilor evrei care si-au vazut joaca in moarte ,in acest lagar".Dupa aceea cand am coborat niste trepte care duceau spre camerele de gazare mi-au dat lacrimile si fiica mea spune:dar ce ai tata chiar asa te impresioneaza ,zic nu dar aceste scari de piatra sunt identice cu cele care duceau spre sala de mese in Liceul Militar de la C-lung unde mi-am pierdut eu adolescenta si acuma suntem umiliti de niste tradatori de neam si datini.Sa nu dea Dumnezeu cel sfant sa incapa pe mainile noastre c-apoi vor vedea si simti ei mania militarului roman.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  4. @TOP GUN,acum vad ca ai aparut pe blog ,am citit ceva pe "Mehedinti" iti apartine cumva?Deci eu nu sunt portocaliu ,nici rosu nici albastru cred ca negru,spre natinalism ,nu suport minciuna ,hotia,duplicitatea ,si ...prostia.Oricum daca ai scris asa ceva considera-te adversarul meu-declarat.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim10:11

    TOP GUN
    Tigrisor2,
    Ce brodeala sa postam la aeeasi ora amandoi,telepatie nu alta.......Eu prin preumblarile mele in strainezia,nu trebuia sa scot o vorba deoarece romanii,nu erau bine vazuti,asa ca depinde,poate strainii isi camuflau ura sub un MARE ZAMBET,O MARE ADMIRATIE!!!!
    Nu toti sunt deschisi la suflet asa ca poporul nostru,noi in alte tari suntem doar TOLERATI,NICIODATA ACCEPTATI!!!!!
    Eu credeam ca ati plans din cauza tragediei evreilor,a copiilor care au murit!!!!!
    Ce Dumnezeu,ati plans ca o don'soara de pension,in noaptea nuntii,sunteti barbat,doar nu va mazileau aia in LM,nu va omorau,asa de traumatizant a fost,sau v-ati amintit de anii tineretii,de vremurile demult apuse,de iubirile interzise si tot arsenalul tineretilor noastre!!!!!
    Tradatori si tradari vor fi mereu,totul e cum le gestionam sau cum ne debarasam de negativ!!!!
    Un rau facut, e deja facut!!!! Ce-am putea sa facem noi ceva bun,un bine cuiva,asa se pune problema!!!!!
    Nu va mai enervati,fara stres,aveti grija de dvs. si va asteptam cu SF-ul si interesantele intalniri!!!!!

    WEEKEND EXCELENT TIGRISOR2!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Era ora 22.37,o noapte frumoasa cu cerul instelat,zuram la verticala Padurii Baciu [langa Cluj]la inaltimea de 300m si la verticala lacului din mijlocul padurii...deodata apele s-au "despicat"parca erau date la o parte de un camp magnetic si dupa aparitia unui joc de lumini s-a ivit un corp ovoidal care dupa iesirea din apa s-a aplatizat,luminile alternau cu o viteza daunatoare privirii si era ceva verzui spre albastru iar la baza albe.Am ramas inmarmuriti ,dar atenti la aparate deoarece inaltimea era cam mica si busolele magnetice au inceput sa se invarta aiurea,"corpul"respectiv parca se oprise paralel cu noi si ne scana,atunci ,noi ,fiind cu fata spre el am aprins reflectoarele [destul de puternice -500w]lumina 'batea"spre obiect dar parca facea un halou in jurul ei ,o incadra dar nu o lumina direct,chiar am incercat sa fac un fel de cod .am batut "morse"din buton si parca imi raspundea prin alternanta de culori "ordonata'apoi am observat ca lacul disparuse de sub noi,disparuse si padurea ,brusc "obiectul"s-a plasat pe o orbita circulara si a disparut cu o viteza impresionanta,aparatele si-au revenit ,noi urcaseram la vreo 500m si am auzit apeluri repetate in casca" 3583[indicativul meu radio],pozitia"..Dupa venirea la aterizare am fost chemat la PCZ[punctul de comanda al zborului ,in Turn]si intrebat ce am facut 15 min ca disparusem si de pa ecranul radar si nici nu am raspuns apelurilor radio...se declansase INCERFA.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim10:25

    Stelian P.
    @tigri2
    Ai dreptate in mare masura si tocmai din cauza asta specific mereu (cind nu uit) ca nu toti romanii sunt asa. Imi place exemplul Germaniei si imi vine manusa. Poporul ala a facut rele inimaginabile dar deosebirea dintre ei si noi sta in faptul ca ei si le-au asumat si chiar si-au cerut scuze. Noi nu recunoastem nici ce este evident. Noi avem si acum securisti (CI-sti) in parlament care ne dau lectii de democratie. Noi i-am votat dar nu gasesti niciun roman care sa recunoasca asta. Noi am votat in 1991 o Constitutie capitalista dar am ales timp de 11 ani un presedinte fost mare activist comunist. Apropo de nemti, am facut mai multe cursuri cu ofiteri germani si unul dintre ei mi-a povestit ca tatal lui a fost colonel in armata nazista si a lucrat la dotarea si instruirea armatei romane. In august 44 a primit drept recompensa de la noi citeva gloante si a ajuns grav ranit acasa, cu viata scurtata considerabil. Omul m-a intrebat la o bere:
    -mai putem avea incredere in voi si mai ales in conducatorii vostri ? Tu ce i-ai fi raspuns ?
    Rindurile mele se vor un fel de ironie amara care vor sa arate ca inainte de a umbla cu coada sus prin lume ar trebui mai intii sa ne spalam pe fund.
    Saptamina viitoare am sa postez ceva despre diferentele dintre noi si japonezi. Si ei au facut multe rele, mai multe decit noi, dar sunt vazuti altfel. Oare de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim10:29

    TOP GUN
    TIGRISOR2,

    Serios,m-am semnat eu TOP GUN?????
    Ce-ai postat mai devreme la 10,sunt de acord cu tine!!!!!
    TIGRISOR2inainte sa ma consideri adversarul declarat,pe lista ta neagra,sa-mi dai in cap,sau sa-mi sari iar la jugulara,ce-ar fi sa te calmezi,sa citesti cu atentie ce-am scris,nu repede iar faci o tragedie,serios stateam si ma intrebam atunci cand te certi cu d-na TIGRU11111
    ce Dumnezeu FACI II SPUI SA-SI FACA BAJELE
    SA DIVORTEZE,VA ARUNCATI CU PAPUCII,CRATITELEIN CAP,E MACEL GENERAL,INTERVIN VECINII????
    Serios,tie iti sare tandara din orice,chiar nu ai toleranta ptr aproapele,fiecare avem pareri diferite,dar trebuie sa ajungem la un numitor comun,cu un ton echibrat,umoristic,haios!!!!
    Ce Dumnezeu esti un baietel rasfatat,fuga la mama sa parasti,iti iei jucariile si-o intinzi????
    Putem fi parteneri civilizati ???? Am pretentie de la tine ,ca fost pilot,onoare ,demnitate....EXISTA!!!! Vad ca se bate moneda pe treaba asta,dar toti sar la jugulara,ba sa arate cat sunt de destepti,frumosi,bogati ,,,,,, Ca sunt demni de mila si dispret ,schingiuiti sufleteste,blazati,frustrati,complexati,negativisti,in pragul sinuciderii!!!!!
    Stiu ca esti cu nervii intinsi la maximum ,te inteleg si sincer sunt alaturi de tine,dar fii mai calm ,mai ponderat!!!!
    NU MA CONSIDERA ADVERSARUL TAU,CA NU SUNT,TE INSELI IN PRIVINTA MEA,ACCEPTA-MA ASA CUM SUNT!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TIGRISOR2,CU BLANITA ZBURLITA SI CATRANITA!!!!!
    P.S. EU TOT IMI INTREB OGLINJOARA DACA SUNT CEL MAI,DAR HOTOMANCA IMI CERE BANI,SA-MI FACA PREVIZIUNI,O DRESEZ EU SI-O TIN IN LESA!!!!! SA-MI ZICA DE BINE SI NUMAI CE VOR URECHIUSELE MELE SA AUDA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim10:33

    TOP GUN
    ERATA: BAGAJELE,CRATITELE IN...

    RăspundețiȘtergere
  10. OHOHO!!! ce bine merge treaba cand nu intervin....eu!!!
    Merg pe la altii sa mai bag joarda prin gard ,ca unii prea se pupa peste tot, iar alti dorm pe coada.
    O ZI SUPER TARE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim11:44

    # JVEK G. a scris:


    @ ALECUS -ce simpatic esti!!!!!!!!
    @BILIUTA-cei 500 barbieriti in folosul comunitatii rezultau din IND.com+sold.merit. Zii sa fie primit cat i-ai papat cam nemeritat dar ,,legal” si acum esti in ordine”
    # Biliuţă a scris:


    @ JVEK G: Mulţumesc pentru că m-ai luminat. Asta era, deci. De-aia, de la o vreme, pe măsură ce se apropia “momentul adevărului”, adică acea clipă în care mi-am văzut pensia cu ochii, înghiţeam cam cu noduri. Înseamnă că îmi stăteau în gât cei 500 de lei pe care îi păpam lunar, fără să-i merit, chiar dacă am avut soldă… de merit. Cât despre îndemnizaţia de comandă, iote că se făcu dreptate. Dădu domnu Oprea comanda “LA LOC COMANDA!” şi ăştia de la Casa sectorială de pensii a MApN se conformară. Dracu mă-mpinse să mă remarc şi să nu stau cuminte în banca mea. Rămâneam un ofiţer specialist, acolo, sau cum i-o fi mai zicând acum funcţiei de pe care am fost promovat şef de birou, dar astăzi m-aş fi numărat şi eu printre cei 90% cărora li s-au mărit pensiile. Aşa îmi trebuie! Dacă, bineînţeles, lucrurile stau aşa cum le prezinţi…
    S-auzim de bine

    RăspundețiȘtergere
  12. continuare 10.18...A doua zi analiza zborului ,prezenti toti factorii de raspundere inclusiv cel de la "tub"radiolocator+Cluj Control,s-au luat inregistrarile si raportul radiolocatiei si intr-adevar intre orele 22.55-23.10,in zona Padurii Baciu[V de Cj]radarul a prezentat bruiaj puternic,iar banda magnetica ce inregistra convorbirile radio "bruiata "si ea dar numai pe "receptie".A doua zi a sosit un "mahar"de la Bucuresti si ne-a adunat pe toti spunandu-ne sa uitam totul si s-o consideram o eroare .
    Dupa vreo saptamana aveam zbor de zi ,se executau ture de pista pe partea nordica [peste fluviul Somes],o zona deluroasa si cu teren accidentat.La un moment dat un elicopter a "disparut "din tur de pista.Observatorul aerian ,de la sol a raportat ca pur si simplu "s-a stins precum o lumanare",da-i apeluri radio,iar noi ce eram,de asemenea,in tur de piata ,am fost pusi sa-l cautam =nimic,parca intrase in pamant.Tower Cluj a declansat INCERFA,avioanele de vanatoare de la Luna au fost decolate ,personal am fost trimis in zona de nord[zona satului primului ministru Boc]sa scotocesc printre dealuri ,controale radio,altii de la 11 mii de m [cursele TAROM]ce treceau prin zona au fost avertizate ,au facut apeluri radio ,si tacere.Abia dupa 35 min elicopterul a aparut in tur de pista ,cam in acelasi loc,iar echipajul s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.A doua zi au venit reprezentanti de la capitala,psihologi.ufologi,s-au dat teste ,s-au constituit comisii+comisia de licenta [Emil Str...,Col Copae etc].Explicatia ,concluzia finala ne-a fost comunicata pilotilor [de la lt.c-dor in sus]si a fost urmatoarea:...tigri2

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim12:33

    Stelian P.
    @tigri2
    A facut cineva poze dintre voi ?

    @CEZAR
    Ma bucur ca aparut (in sfirsit) concurenta.Pune-l, te rog, pe prima pagina ca merita si iti sugerez sa-i impui niste reguli, ceva de genul "cel putin 3 - 4 postari pe zi".

    RăspundețiȘtergere
  14. @Stelian P.prin '91 nu existau telefoane mobile ,iar cu aparatul de fotografiat nu umblam .Am facut altadata cu fotomitraliera .dar in alt episod.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  15. O zi buna tuturor!
    Un articol foarte bun, comentarii pe masura!
    Cezare, prietene, am mai spus, dar ... repet:
    Felicitari! Felicitari si autorului!
    @Avram Iancu, nu irosii amintirile acestea la comentarii! Sunt interesante! Sunt de prima pagina, de sine statatoare!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!