Google Website Translator Gadget

joi, 5 mai 2016

Discurs CUTREMURĂTOR în Senatul SUA!

Președintele Partidului Libertății din Olanda, Geert Wilders a rostit o cuvântare care i-a lăsat cu gura căscată pe senatorii americani. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral. Și fără comentarii. 
Va multumesc foarte mult pentru ca m-ati invitat.
Vin in America cu o misiune. Nu este totul bine in lumea veche. Se contureaza un imens pericol si este foarte greu sa fii optimist.
S-ar putea sa ne aflam in faza finala a islamizarii Europei. Acesta nu este numai un pericol actual si transparent pentru insusi viitorul Europei, ci un pericol pentru America si pentru intreaga supravietuire a Vestului.
Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizatiei apusene care ar infrunta o Europa islamica. Mai intai, voi descrie situatia existenta pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune cateva cuvinte despre Islam.
Europa, pe care dumneavoastra o cunoasteti, este in schimbare. Dvs. ati vazut, probabil, evenimente importante, anumite semne. Dar in toate aceste orase, uneori la numai cateva case distanta de destinatiile dumneavoastra turistice, este o cu totul alta lume.
Este o lume a societatii paralele create de imigrarea musulmana in masa. Pretutindeni in Europa se ridica o noua realitate: intregi cartiere musulmane, unde rezida sau, macar, poate fi vazuta foarte putina populatie indigena.
Si daca este, ajunge s-o regrete. Si acest lucru este valabil chiar si pentru politie. Este o lume a esarfelor pe cap, o lume in care femeile se preumbla intr-o tinuta in care nu li se vede fata si cu o droaie de copii dupa ele, iar sotii lor, sau daca preferati proprietarii lor de sclavi, pasesc cu trei pasi inaintea lor.
Ai moschei la multe colturi de strada. Pravaliile au semne pe care nici dumneavoastra si nici eu nu le putem citi.
Cu greu veti gasi vreo activitate economica.Exista ghetouri musulmane, controlate de fanatici religiosi.Exista cartiere musulmane si ele cresc ca ciupercile in toate orasele de-a curmezisul Europei. Acestea sunt constructiile de blocuri pentru controlul populatieicrescande a Europei, strada cu strada, cartier cu cartier, oras cu oras.
Exista acum mii de moschei in toata Europa. Cu congregatii mai largi decat in bisericile crestine. Si in fiecare oras european exista planuri de a construi supermoschei care sa faca sa para si mai pitice fiecare biserica in acea regiune.
Semnalul este evident: Noi dominam!
Multe orase europene sunt deja pe un sfert musulmanizate: luati doar Amsterdamul, Marsilia sau Malmo in Suedia.
In multe orase, majoritatea populatiei sub 18 ani este musulmana.Parisul este acum inconjurat de un cerc de cartiere musulmane.Mohamed, este acum cel mai popular nume in randul baietilor, in multe orase.In unele scoli elementare din Amsterdam nu se mai poate vorbi despreferme, deoarece asta ar insemna sa se mentioneze si porcul, ceea ce ar fi o insulta pentru musulmani.
Multe scoli din Belgia si Danemarca servesc elevilor numai "halal food" (adica mancare acceptata de religia musulmana, fara carne de porc sau carne de animal nesacrificat conform ritualurilor musulmane).
In Amsterdam, candva un oras tolerant, gay-ii (adica homosexualii) sunt crunt batuti aproape exclusiv de catre musulmani.
Femeile nemusulmane aud regulat strigandu-li-se "curva, curva". Antenele de televiziune nu sunt indreptate spre canalele locale, ci numai spre statiile din tarile de provenienta musulmana.
In Franta, profesorii de scoala sunt indrumati sa evite autorii care sunt considerati "ofensivi" musulmanilor, inclusiv Voltaire si Diderot; acelasi lucru este valabil si pentru Darwin.
Istoria Holocaustului nu mai poate fi predata in scoala din cauza sensibilitatii musulmane.
In Anglia, tribunalele "Sharia" fac acum parte oficial din sistemul legislativ britanic (tribunalele sharia sunt instante judecatoresti musulmane, care actioneaza si din moschei - n.t.)
Multe cartiere ale orașelor din Franta sunt astazi zone de "necirculat" pentru femeile fara capul acoperit cu un sal.
In urma cu o saptamana, un barbat aproape a murit dupa ce a fost batut de musulmani pe o strada din Bruxelles, pentru ca a fost vazut band, cand la ei era Ramadanul.
Evreii parasesc Franta in numar record, fugind de cel mai crunt val de antisemitism de la al doilea razboi mondial. Franceza este o limba vorbita astazi curent pe strazile din Tel Aviv si Natania, din Israel.
As putea continua cu multe povestiri de acest gen, povestiri despre islamizare.
Un total de 54 de milioane de musulmani traiesc astazi in Europa.Intr-un calcul recent al Universitatii San Diego , s-a constatat ca in numai urmatorii 12 ani, 25 % din populatia Europei vor fi musulmani. Bernatd Lewis a prezis o majoritate musulmana pana la sfarsitul acestui secol. Acestea, desigur, sunt numai cifre.
Si cifrele n-ar fi amenintatoare daca imigrantii musulmani ar manifesta o tendinta de asimilare. Insa sunt infime semnele in sensul asta. 
" Pew Research Center " a raportat ca jumatate din musulmanii francezi considera loialitatea lor fata de islam mai puternica dacat loialitatea lor fata de Franta ( Pew Research Center este o organizatie americana care ofera optiuni, atitudini si tendinte ale opiniei publice din SUA si din lume - n.t.)
O treime dintre musulmanii francezi nu se opun deloc atacurilor sinucigase.Iar Centrul Britanic pentru Coeziune Sociala a comunicat ca o treime din studentii musulmani britanici se pronunta pentru un "califat" mondial.
Musulmanii cer sa "li se arate respect", iar noi le aratam acest respect: avem sarbatori musulmane oficiale de stat.
Procurorul General crestin-democrat tinde sa accepte "sharia" daca exista o majoritate musulmana.
Avem ministri, membri de cabinet, cu pasapoarte de Maroc si Turcia. Cererile musulmane sunt sustinute de comportari nelegale, mergand de la crime marunte si violente intamplatoare, de exemplu contra lucratorilor pe ambulante si soferi de autobuz, pana la razmerite pe scara redusa.
Parisul a vazut asemenea revolte in suburbiile sale. Eu ii numesc pe acesti criminali "colonisti". Pentru ca asta sunt.
Ei nu vin sa se integreze in societatile noastre; ei vin sa integreze societatile noastre in Dar-al-Islam - ul lor. Din cauza asta sunt colonisti (Dar-al-Islam este o sectiune a islamului mondial - n. t.)
Multe din aceste violente de strada, de care am pomenit, sunt indreptate exclusiv impotriva nemusulmanilor, fortand pe multi dintre bastinasi (localnici) sa paraseasca propriul lor cartier, propriul oras, propria tara .
Mai mult, musulmanii reprezinta astazi un numar de votanti care nu se poate ignora.
Al doilea lucru pe care trebuie sa-l stiti este importanta profetului Mohamed. Conduita lui este un exemplu pentru toti musulmanii si nu poate fi criticata. Acum, daca Mohamed ar fi fost un om al pacii, cum ar fi, sa spunem,Gandhi sau Maica Tereza, n-ar fi fost nici o problema. Dar Mahomed a fost un sef de banda, un asasin, un pedofil si a avut mai multe casatorii in acelasi timp. Traditia islamica ne povesteste cum s-a luptat el in batalii, cum si-a omorit dusmanii si chiar cum executa prizonieri de razboi.
Mohamed insusi a masacrat tribul iudeu al lui Banu Qurayzah. Daca ceva este bine pentru Islam, e bine; daca este rau pentru Islam, este rau.
Sa nu incerce nimeni sa va pacaleasca cu faptul ca islamul ar fi o religie. Desigur, are un Dumnezeu, o lume de apoi si cele 72 de fecioare.
Dar, in esenta, Islamul este o ideologie politica. Este un sistem care stabileste reguli precise pentru societate si pentru viata fiecarei persoane.
Islamul vrea sa dicteze fiecare aspect al vietii. Islamul inseamna "resemnare" sau supunere. Islamul nu este compatibil cu libertatea sau cu democratia, pentru ca se straduieste sa obtina "sharia", in dorința de a deveni o religie totalitara.
Acum stiti de ce Winston Churchill a numit Islamul "cea mai retrograda forta din lume" si de ce a comparat "Mein Kampf" cu Coranul.
Publicul a acceptat sincer povestea palestiniana si vede Israelul ca agresor. Dar eu am trait in tara aceea si am vizitat-o de o multime de ori.
Eu sustin Israelul. Intai, pentru ca este patria evreeasca dupa doua mii de ani de exil, incluzand Auschwitz-ul, in al doilea rand pentru ca este o democratie si in al treilea rand pentru ca Israelul este prima noastra linie de aparare. Aceasta micuta tara este situata pe linia de lupta contra jihadului,impiedicand avansarea teritoriala a Islamului. Israelul infrunta linia de lupta a jihadului la fel ca si Kasmirul, Kosovo, Filipinele, Sudul Tailandei, Darfur in Sudan sau Libanul. Israelul este pur si simplu in cale.
Asa cum a fost si Berlinul de Vest in timpul razboiului rece.
In tara mea, in Olanda, 60% din populatie considera imigrarea in masa a musulmanilor, drept greseala politica numarul unu de la al doilearazboi mondial incoace. Si alti 60% considera Islamul ca cel mai mare pericol.
Luminile se pot stinge in Europa mai repede decat va puteti imagina. O Europa islamica inseamna o Europa fara libertate si democratie, un desert economic, un cosmar intelectual si o pierdere de putere militara pentru America , deoarece aliatii sai se vor transforma in dusmani, dusmani cu bombe atomice.
Cu o Europa islamica, America va trebui singura sa apere mostenirea Romei, a Atenei si a Ierusalimului.
Dragi prieteni, libertatea este cel mai pretios cadou. Generatia mea niciodata n-a trebuit sa lupte pentru aceasta libertate,ea ne-a fost oferita pe o tava de argint, de catre oamenii care au luptat pentru ea cu viata lor. Pe tot cuprinsul Europei, cimitirele americane ne amintesc de baieti tineri care niciodata n-au ajuns acasa si a caror amintire noi o pretuim.
Generatia mea nu este proprietara acestei libertati; noi suntem numai pastratorii, paznicii ei. Noi putem doar preda aceasta libertate greu obtinuta, copiilor Europei, in aceeasi stare in care ne-a fost oferita noua. Noi nu putem ajunge la nici o intelegere cu mulahii si imamii (conducatori religiosi musulmani - nota mea).
Generatiile viitoare nu ne vor ierta niciodata. Noi nu ne putem risipi libertatile. Pur si simplu nu avem dreptul sa facem asta. Trebuie sa facem tot ce este posibil acum pentru a opri aceasta stupiditate islamica, pentru ca sa nu poata distruge lumea aceasta libera pe care noi o cunoastem.
Va multumesc,
Geert Wilders, presedintele Partidului Libertatii din Olanda, membru al Parlamentului olandez

90 de comentarii:

 1. Ave Cezar!
  Prietena si mai ales prietenul
  La nevoie se cunoste !
  Robertus este alaturi de imparatul roman.
  La bine si la rau.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 2. ROBERT HORVATA ATACA DIN NOU DESLANTUIT
  CITITI STAND PE SCAUNE !
  UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT
  LA NEW YORK !
  DESCHIDETI SLITURILE !!!
  Amanunte incredibile
  Pe blogul oamenilor si pensionarilor cu viitor
  Al luptatoatelor cu si desbracate de uniforma.
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere
 3. ROBERT HORVATA ATACA DIN NOU DESLANTUIT
  CITITI STAND PE SCAUNE !
  UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT
  LA NEW YORK !
  DESCHIDETI SLITURILE !!!
  Amanunte incredibile
  Pe blogul oamenilor si pensionarilor cu viitor
  Al luptatoatelor cu si desbracate de uniforma.
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu am nevoie de sprijinul marelui Cezar.
  ROBERT HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI LA NEW YORK !
  amanunte
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere
 5. Amenintat doar cu moartea RH
  Cere protectia FBI
  Sucar mare ls New York
  Cititi despre intrarea in cura de slabire
  Adica Greva Foamei !
  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere
 6. Cineastul prezinta pe blogul sau o capodopera a artei antisemite
  Schimb biblic
  Moise ai da lui David steaua si primeste in schimb o Pula.
  Din expozitia ministrului culturii Corina Suteu,
  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu voi admite nici un atac la Cezar
  Cu toate lipsurile inerente unui imperator roman
  este un om adevarat
  Care lupta impotriva invaziei straine
  Si pulimii autohtone
  Depeste oceane
  Pizdarul Robertus:
  Declara
  AVE CEZAR !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Jos Pulimea !
   Ii lichidam da-i dreak ...hi..hi...!!

   Ștergere

 8. DESCHIDETI
  NOUL SITE DE ARTA EROTICA ,
  SUBVERSIV PERVERS

  DEVARTES BLOG

  RăspundețiȘtergere

 9. URIAS SCANDAL INTERNATIONAL LA NEW YORK

  UN PRESEDINTE GERMAN IUBITOR DE ZVASTICA
  SI MENORE EVREIESTI DESECRATE !

  DESCHIDETI STAND PE SCAUN IN ECHILIBRU

  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere
 10. Cezar este o forta a binelui.
  Lupta impotriva pulimii ne onoreaza pe amandoi.
  Ave Robertus
  Ave Cezar !

  RăspundețiȘtergere
 11. Cezar este o forta a binelui.
  Lupta impotriva pulimii ne onoreaza pe amandoi.
  Ave Robertus
  Ave Cezar !

  RăspundețiȘtergere
 12. Insfarsit Cezar si-a dat arama pe fata.
  Ca si Robert cineastul este de partea celor putini.
  De partea Elitei.
  A spune raspicat "jos Pulimea " necesita un curaj nebun
  Editorialul de mai sus o spune clar
  Avem destule sule si pule nespalate in spatiul european.

  RăspundețiȘtergere
 13. Spre surprizs tuturor
  Inclusiv a mes
  Declar
  Traiasca Cezar
  Sau Ave Cezar !
  Jos pulimea pensionars......

  RăspundețiȘtergere
 14. HOP, HOP, HOP, CEZAR SI CU ROBORT AU LUAT-O LA CEOK!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Faza lunga ..toata lumea zicea ca ai murit ....!!!

   Ștergere


 15. Download high-resolution image

  Director James B. Comey

  REPORTING CRIME

  Va rog in calitate de cetatean
  american sa deschideti o ancheta

  CETATEANUL ROMAN

  George Cristian MaiorAmbassador Extraordinary and Plenipotentiary of Romania to the United States,
  CARE SE FACE VINOVAT DE ACTIVITATI DE NATURA CRIMINALA PE TERITORIUL SUA .

  -Tentativa de omucidere asupra unui cetatean american, pe teritoriul american , cineast aflat in
  exercitiul functiuni
  ,avand ecuson PRESS.........  -INTRODUCEREA ILEGALA IN SUA A TERORISTULUI OMAR CETATEAN IRAKIAN.....

  -ATAC ASUPRA CENTRULUI DIPLOMATIC NEW YORK

  https://www.youtube.com/watch?v=BmKivNyhJyI


  -SPRIJINIREA LOGISTICA A EXPOZITIEI ANTISEMITE DELA ICR ,NY........

  VA ROG A FOLOSI TRATATUL ROMAN AMERICAN SI ABTINE, EXTRADAREA CETATEANULI ROMAN IN CAUZA.  Caseta video a atacului criminal ( pana la pierderea cunostintei )
  va stau la dispozitie. Deasemenea certificatele medicale ale spitalului de urgenta. Mentionez ca am mina dreapta semi paralizata ca urmare ale atacului.

  ...............
  Robert Horvath Deva
  Presedinte
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL
  New York -Tokyo

  RăspundețiȘtergere
 16. DESCHIDETI CU CURAJ, STAND PE SCAUN
  IN PERFECT ECHILIBRU
  BLOGUL POLITIC
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  SENZATIONAL SI TERMINAL !

  AVE CEZAR !
  Striga legiunile romane
  si cineastul curvar din New York.

  RăspundețiȘtergere
 17. FAC UN APEL ( APROAPE ) DISPERAT
  ADRESAT FEMEILOR SCULATIVE
  CU BUZE ( EXTREM) DE PRIMITOARE
  SA DESCHIDA BLOGUL MEU PULITIC !
  FOTOGRAFII AL UNUI PATRIOT
  CARE FUTE TOT ( CE PICA )
  Robert Horvath Deva Blog

  Si blogul de arta ( semi pornografica )
  DEVARTES BLOG

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 18. Cemzura nu inobileaza pe nimeni
  Cezare da drumul la comentarii.
  Felationam
  Adica dam la cioc si la muian.
  Dar avem mevoie de adresant precis.

  RăspundețiȘtergere
 19. Ave Cezar
  Muritorul Robertus
  Este alaturi de un patriot adevarat
  Cu pula sculata
  Mereu
  Intru eternitate
  Si chiar mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 20. Lindicul zburator numit
  Burcu
  Trebue deflotat si dezvirginat oral
  Repetitiv
  Zi. Si noapte.
  Pana inchide din nou
  Blogul cu epoleti securist.

  RăspundețiȘtergere
 21. Lupta aproape titanica
  Intre Ambasador si Cineast
  Pe blogul pulitic
  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   Ștergere
 22. Un anunt extraordinar
  Pe patul de moarte
  Rapus de boala si de excesuri sexuale
  Voi striga
  Ave Cezar !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

   CEZAR
   TE ROG SA PUBLICI
   FISA MEA MEDICALA !

   CEZAR 1 august 2012, 08:38
   Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
   RH + - II NORMAL??!!

   Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

   Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
   CEZAR8 august 2012, 20:14
   Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

   Ștergere
 23. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

  CEZAR
  TE ROG SA PUBLICI
  FISA MEA MEDICALA !

  CEZAR 1 august 2012, 08:38
  Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
  RH + - II NORMAL??!!

  Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

  Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
  CEZAR8 august 2012, 20:14
  Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!
  ---------------------------
  :)))

  RăspundețiȘtergere
 24. Aligatorul2 mai 2016, 18:33
  Cezare iar ai violat caprele si scroafele dupa ce le-ai imbatat ? Abtine-te sa vorb(el)esti urat ca ca altfel iar iti aplic tratamentul cu calciu pe amigdalite.

  tigri2 spunea...
  Se aude ca va va rezolva cezar muci ,vacarul tradator ca linge pe la cei ce sunt impotriva noastra,de fapt ,colegii lui de LM de la Breaza spun ca inca din liceu a fost un mare soptiric pe la CIst,asa ca naravul din fire...n-are lecuire,javra tot javra ramane.Mi-e scarba de astfel de camarazi.
  -----------------------
  :))) !!!
  Sugi pula soptiricule !

  RăspundețiȘtergere
 25. tigri224 decembrie 2015, 22:16
  *** cezar(ceza-i ANUS)pazitor de capre ,cu pretentii de "caprar".Barr oita barrr! I ha,Ihaaa,haaa,ptru, ...la asta s-a limitat viata ta de "melitar" ,chiar daca ai facut LMul ,si acolo ai fost uhn corigent permanent,am vorbit cu Jumanca si spunea ca nu a intalnit un baiat mai prost ca tine.Vad ca nici in seara de Ajun nu te potolesti si incepi sa ragi pe aici. Este ultima data cand iti mai raspund ,mi-e frica sa nu iau raie capreasca de la tine ,nespalatule.
  --------------------------------
  :))) !!!

  RăspundețiȘtergere
 26. tigri2 22 decembrie 2015, 04:35
  ***Cezar Muci pr piept sau sergentul Bula, prietenii tai stiu ca tu, in prostia ta ai plecat de la Timisoara pana la Iasi ,acum cateva luni, amagit de Creatura Visatoare, o fata batrana care nu-si gasea jumatatea si pe care ai cucerit-o cu blogul tau de doi bani ARMYA INTERNATIONAL?
  Pentru cunostinte ,prieteni si alte rude,aflati ca acest idiot "indragostit" fost "injstructor" la caprele de la GAZul Diviziei de la Timisoara , se numeste PADINA PETRE,alias CEZAR, care prin anii '90 ,venind de la o aplicatie cu TABul ,s-a imbatat ca un porc si a uitat unde l-a parcat ,apoi ,drept pedeapsa a fost trimis la porci,unde i-ar fi fost locul,de fapt. Acuma vine pe aceste bloguri si ne denatureaza discutiile cu magariile lui,un prostanac si un nesimtit. adresa lui din Timisoara este :PADINA PETRE,Str.SURORILE CACEU MARTIR;nr.12,Tel.0733515736 sau 0256464419,asta pentru a nu se mai da el 'anonim" "cezar" sau cine stie cate zeci de denumiri sub care injura si minte ca un fost coleg de-al lui din turma de la GAZ.

  RăspundețiȘtergere
 27. Maxim One 22 decembrie 2015, 08:02
  Cezar e doar un vierme fecaloid.Nu-l baga in seama ..


  Vladimir22 decembrie 2015, 16:21

  Cititi mai putin Cezar, care oricum nu poate numara pana la 20, decat daca-si da jos gumarii...

  Maxim One22 decembrie 2015, 14:22
  Cezar nu e nevoie sa-ti vada cineva mutra de porcar . Exista pastile acum pentru vomitat.
  Vladimir22 decembrie 2015, 18:11
  @ Cezar

  Măi transhumantule, te pricepi tu la "de-astea"? Io credeam că numai la dat căprili prin strungă şi la adunat căcărezele ce cad în doniţa cu lapte. Mai bine ai vedea de tabul ăla de-l pierduşi...Vorba lui Viurel din Urziceni, ai făcut de rîs Divizia de la TM cînd au raportat ăia la Bucureşti evenimentul deosebit.

  RăspundețiȘtergere
 28. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

  CEZAR
  TE ROG SA PUBLICI
  FISA MEA MEDICALA !

  CEZAR 1 august 2012, 08:38
  Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
  RH + - II NORMAL??!!

  Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

  Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
  CEZAR8 august 2012, 20:14
  Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

  RăspundețiȘtergere
 29. CEZAR2 august 2012, 16:41
  RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

  CEZAR2 august 2012, 18:41
  Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

  Robert Horvath2 august 2012, 23:24
  Cezar
  Doua cuvinte trei injuraturi. A-ti faci de rusine parintii si armata !

  Robert Horvath3 august 2012, 03:07

  Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
  onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
  fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......

  CEZAR3 august 2012, 08:54
  Shobolane de ce ti-ai ascuns Identitatea ,blogul ...tot .tot !
  Te cauta baietii mascati ? Adica cu cai mascati....

  RăspundețiȘtergere
 30. tigri231 decembrie 2015, 19:09
  NOUTATI,SPORURI
  ***cezar,traficant de TABuri.S-a anuntat ca si voua vi se recunosc urmatoarele sporuri;
  -spor de rusine 10%
  -spor de prostie 10%
  -spor de toxicitate(munca cu balega)10%
  +spor de comanda turma 30%
  +sporul de merit"mulgator de tzapi,cu gura,cl.I"15%
  Asa ca nu mai plange betzivane!
  Maxim One31 decembrie 2015, 19:40
  Cezar porcarul are si spor de batut tarusi cu curul 100% plus sporul de rusine 200% ( belis pe furis)Numai zic de sporul de oua 1% ( cand linge porcii ii cad ouale porclor peste nas si respira greu)

  RăspundețiȘtergere
 31. tigri220 februarie 2016, 15:03
  ***Mai cezar ,prostu' sulii ia si invata porcii sa inoate caci maine - poimaine te vor trimite astia cu turma sa-i ataci pe rusi la Sevastopol si nu uita sa-i trimiti o misiva Creaturii Visatoare,daca n-o fi putrezit, sa vina sa te sustina moral.

  RăspundețiȘtergere
 32. Robert Horvath13 ianuarie 2016, 08:25
  PULIME SI ELITA
  ACEASTA ESTE ULTIMA MEA POSTARE .
  SOBOLANUL COMUNAL CEZAR MUCI PE FATA
  FARA EDUCATIE SI PULA
  FARA CURUL BETONAT AL NICOLEI
  STERGE COMENTARIILE
  DEPE BLOGUL MEU PERSONAL
  IN CALITATE DE ADMINISTRATOR .
  POT ACCEPTA ORICE
  CHIAR SI PE MINUNATA NICOLE LA PAT
  DAR NU POT ACCEPTA
  MIROSUL PREA CARACTERISTIC
  AL PULIMII NESPALATE
  LA FIGURAT
  SI MAI ALES LA PROPRIU.
  LA REVEDERE OSTASI !

  RăspundețiȘtergere
 33. Viurel Beobel Gazatorul de Colorado26 februarie 2016, 19:43
  Mai cezar homalau de TM cat te-a costat cautiunea ca sa le elibereze pe ma-ta si cele dragi tie de la casa de toleranta? iti ajung banii sau faci cheta,mai vinde si tu din turma aia de capre raioase...

  RăspundețiȘtergere
 34. Rh+...a fost dorinta ..ta ...!!!

  RăspundețiȘtergere
 35. Cand am vorbit de libertatea de expresie
  Nu m-am referit la cei care semneaza anonimi
  Cum poti lichida un Anonim care nu stii cine este si cate
  Pule suge zilnic.
  Deci propun eliberatea blogului de Anonimi.
  Este o deosebire elementara
  Intre un denunt semnat si unul anonim.
  Cea de a doua este trimisa de oameni fara demnitate
  Si femei.
  Deci dragul meu erou Cezar
  Sa le dam jetul final
  Strigand din rasputeri
  Ave Robertus
  Si bineinteles Cezar .....

  RăspundețiȘtergere
 36. Am lichidat un minoritar borat
  Pe blogul meu politic
  Un exemplu demn de urmat
  De deratizate sociala si morala
  Merita sa fie recotit
  Un exemplu bun de urmat
  Deschideti
  Robert Horvath Deva Blog
  Un blog al binelui si a erectilor victoriose.
  Invatati, Invatati, Invatati
  Vorba lui Lenin
  Marele sugator de pule si lindicuri
  De colhoznice ce put sub brat.

  RăspundețiȘtergere
 37. Sunt un om de mare valoare
  Modest vorbinf
  Un talent neonisnuit
  La femei tinere si mai ales muraturi cu danii lasati.
  Ultima categorie trebuie eliminate
  Depe un blog militar
  Dar nu stiu cum.

  RăspundețiȘtergere
 38. Oboseals si excesele sexuale au inceput sa-si spuna cuvantul
  Erata dupa erata.
  Aicelea este 3 30 am
  Ma duc sa ma culc
  Cu ceva super modele.

  RăspundețiȘtergere
 39. Blogul meu de arta perversa
  trebuie vizionat cu slitul deschis
  Deasemenea de admiratoarele infocate
  Depe blogul Cezar
  Un om plin de demitate
  Un fecundator de elita
  Ave Cezar !

  RăspundețiȘtergere
 40. Deschideti
  Devartes Blog
  Devartes vine dela Deva
  Orasul de care ma leaga
  Atatea amintiri neplacute.

  RăspundețiȘtergere
 41. Am recitit
  Cateva postari Anonim
  Sper ultimele
  Unii Anonimi au talent
  Trebuie sa recunosc
  De supt Pula !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 43. Nasule
  Te inseli . Tu sugi pula in cimitirile patriei.
  Voi prezenta dovezi ire....futabile.

  RăspundețiȘtergere

 44. @ Nasule curist .
  Ai o sin gura ( cioc ) in viata.
  Sa sugi pula elitei natonale
  Formata din doua personalitati
  Robert si Cezar.
  Ma intereseaza prea putin viata personala
  dela cine primesti la muian
  si la cur ( fund ).

  RăspundețiȘtergere
 45. A suge Pula nu este ilegal.
  Poti sa sugi Pula
  la un intreg regiment
  Sau la toti militarii fortelor NATO
  La toti negrii din armata SUA.
  Este legal.
  Dar nu este onorant.
  Ai circumstante agravante.
  Mata curva
  Tatal necunoscut !

  RăspundețiȘtergere
 46. Fellatio - Wikipedia, the free encyclopedia
  @ Nasul felationist
  Fellatio is an oral sex act involving the use of the mouth or throat, which is performed by a person on the penis of another person or oneself (autofellatio).
  In traducere libera
  O DAM LA MUIAN NASULUI !

  RăspundețiȘtergere
 47. Atentionare !
  Nasul este prezent si pe blogul
  Burcu Mehedinti
  Semneaza ADMINISTRATIA

  RăspundețiȘtergere
 48. Trebuie anuntata politia.
  Prezenta Nasului in fiecare noapte
  In cimitirul eroilor
  Profanarea mormintelor si acte sexiale cu devedate
  Nu sunt compatibile
  Cu bunul simt elementar.

  RăspundețiȘtergere
 49. Un bou cu tate da-l dreak ....!!!

  RăspundețiȘtergere
 50. Erata
  Acte sexuale cu decedate si decedati militari.

  RăspundețiȘtergere
 51. Legea e lege.
  Profanarea mormintelor si acte sexuale cu decefati
  Intra sub incidenta
  Codului penal.

  RăspundețiȘtergere
 52. Pardon
  Acte sexuale cu decedati......

  RăspundețiȘtergere
 53. Cu tate sau fara
  Nu are dreptul
  Sa stea in fiecare noape in cimitirul eroilorl

  RăspundețiȘtergere
 54. Doar le suge ..nasul atat ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NU !
   NU !
   NU
   SUGE PULA SI LINGE PIZDA
   IN CIMITIRUL
   ERORILOR !

   Ștergere
 55. BLOG POLITIC

  UN SCANDAL MONSTRU FARA PRECEDENT IN
  ISTORIE DIPLOMATIEI !
  STATUL AMERICAN PREIA CLADIRA DIPLLOMATICA
  A ROMANIEI NEW YORK!

  DACA LA ICR CONDUS DE CORINA SUTEU AM TRIMIS

  POLITIA. ACUM AM TRIMIS FIRE DEPARTAMENT AND
  HEALTH DEPARTMENT.

  PERICOLDE TOXICITATE SI INCENDIU...LA COLT CU

  CLADIREA ONU !

  CLADIREA DE 16 ETAJE A SECURITATII
  NEW YORK !
  OCHI PENTRU OCHI !
  CITITI SI DATI MAI DEPARTE

  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere


 56. ULTIMA ORA :

  SENZATIONAL

  AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA SI-A
  FUTUT NOROCUL !

  ULTIMATUM OFICIAL ! George Maior este doar o marionetă care îşi datorează toată cariera politică şi profesională nu unor calităţi sau realizări excepţionale, ci tatălui său, Liviu Maior, un prestigios profesor de istorie al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Profesorul Maior a fost şi un om de încredere al PCR, fiind înainte de 1989 secretar de partid pe Universitatea Babeş-Bolyai. A fost ca si fiul lui trimes de securitate in SUA .....

  AMBASADOR ROMANIEI IN SUA

  Domnule
  Sunt un om de cuvant,
  Dupa politie urmeaza pompierii,
  Dupa Police Department urmeaza Fire Departament.
  Aveti doua zile sa ma contactati.
  Dar imaginea Romaniei nu conteza
  Conteaza doar scaunul.
  Pe care a-l veti pierde in curand
  Nu va faceti iluzii.
  Sunt un om de cuvant.

  Cititi cu atentia cuventa
  un editorial mai vechi. Dar mereu actual.

  „INSTITUTUL CULTURAL DIN NEW YORK A FOST MANCAT DE SOBOLANI CU DIRECTOARE CU TOT”

  RăspundețiȘtergere
 57. CORINA SUTEU , CEA MAI URATA SI MAI TRANSPIRATA FEMEIE DIN
  INCULTURA ROMANA ,SCOASA INGERAS CU FUNDULETUL GOL ,LA ANTENA 3 !

  CITITI PE NERASUFLATE
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG SI BLOGUL ARMYA CEZAR .

  RăspundețiȘtergere
 58. Am luat hotararea
  Sa ingrop clasa politica securista aliata cu clanurile tiganesti borate.
  Sper sa am sprijinul tuturor femeilor care sunt doritoare de bine
  Si de Pula.
  Cauza mea e dreapta si sculata !

  RăspundețiȘtergere
 59. Am o lozinca
  Mai bine sa le fie lor frica de mine
  Decat mie de ei
  Dragostea de libertate si pizda
  Creiaza alaturi de Cezar
  O forta
  De neinvins

  Si chiar mai mult !

  RăspundețiȘtergere
 60. Dar nu trebuie sa ne culcam
  Pe lauri
  Neamul prost
  Si foarte prost
  Sta la pimda
  Deci sa fim atenti
  La toti basinosii
  Cand trag basini
  Elita sus
  Pulimea jos !!!

  RăspundețiȘtergere
 61. @ Cezar
  Foarte multi sinucigasi
  Vor sa ne suga
  Pula
  Toate
  La timpul lor.

  RăspundețiȘtergere
 62. SCANDALUL INTERNATIONAL CORINA SUTEU
  PRELUAT DE NEW YORK TIMES !

  The New Antisemite: Romania: New culture minister held antisemitic ...

  6 days ago ... Last Wednesday, Corina Suteu was appointed as the new culture minister. Suteu once curated an exhibit displaying antisemitic caricatures.


  MONDAY, MAY 9, 2016


  Romania: New culture minister held antisemitic exhibit

  Via Attila Somfalvi:

  Last Wednesday, Corina Suteu was appointed as the new culture minister.

  Suteu once curated an exhibit displaying antisemitic caricatures. The caricature below displays a chareidi Jew with an SS emblem.

  RăspundețiȘtergere
 63. DEVARTES FILM ON VIMEO

  https://vimeo.com/user16415392

  RăspundețiȘtergere

 64. Cezar este o forta !
  Impreuna cu Robert ........ o forta de neinvins.
  La pat !
  Doresc sa fiu injurat,lichidat si iubit de femei.
  Din sutele de aberatii si aiurele
  Pe care le nimesc editoriale.
  Poate alegi unul de intaritare.
  De ex
  Discurs CUTREMURĂTOR pe blogul cineastului curvar !

  RăspundețiȘtergere
 65. Alegi o poza extrem de sculativa
  Sunt mai multe pe
  Robert Horvath Blog
  Orgasm la femei garantat si sigur.

  RăspundețiȘtergere

 66. Ma intreb uneori dece continui sa lupt ?
  Pentru ce si pentru cine ?
  Am gasit raspunsul neasteptat
  Lupt pentru pizda si democratie
  Pentru prietenia cu om puternic
  In fapte si
  PULA !

  RăspundețiȘtergere
 67. Cei bronzati nu se vad din cauza intunericului
  Dr pot fii depistati
  Dupa mirostul extrem de patrunzator
  de neam prost
  Si briantina contrafacuta.
  Ei pot sa ne ia prin surprindere
  Chiar daca am tras apa !
  Atentie si consideratie la cele spuse.
  Ave Cezar !
  De un infinit .....de ori !

  RăspundețiȘtergere
 68. Pizda si numai pizda
  Poate asigura continuitatea societatii umane
  Si postarile mele.
  Lupta mea continuaa
  Atat cat luptatoare desbracate de uniforma
  Apreciaza curajul si sexualitatea mea.
  Voi continua sa scriu
  Si sa apeciez un om si un curvar deosebit.
  Traiasca in primul rand Robert
  Si bineineles
  Eroul meu preferat
  Pe nume
  Cezar !

  RăspundețiȘtergere
 69. Toata pulimea este la fel
  Dar exists Burcu
  Care distoneaza prin miros si barba.
  Voi veni
  La ceremonia funerats
  Pe placa funerara
  Pe care scrie
  " Aicea se odihneste lindicul zburator"
  Voi trimite o flegma ....De Adio !

  RăspundețiȘtergere
 70. Erata
  A se citi
  Ma pis in muianul intitulat
  Vasile Burcu

  RăspundețiȘtergere
 71. Unii se indreapta spre rai
  Altii spre iad
  Si altii se duc la buda.
  Cazul
  Burcu
  Limdicul zburator

  RăspundețiȘtergere
 72. In asteptarea unui editorial semnat RH
  Felicit marele Cezar pentru editorialul de mai sus.
  Vom lupta impteuna pentru apararea valorilor lumii vestice.
  Impotriva invaziei pulimii musulmane.
  Avem destula pulime mioritica .....
  Numai refugiati rai mirositori.
  Ne mai lipsea.
  Romanii au nevoie de femei , libertate si pizda.!!
  Sint intradevar cuttemutat.
  Bravo Cezar!


  RăspundețiȘtergere

 73. @ Cezar
  Este cazul sa reapari cu un editorial
  Ucigator
  Semnat R.H
  El poate da semnalul magnetic de atragere
  a elementului sub fustanat.
  Retragerea dusmanilor nostrii
  Spre WC public si urinarile patrie
  Sunt temporare.
  Ei pot iesi urinati si fututi in cur (fund )
  La orice ora
  Atentie marita si pula sculata !

  RăspundețiȘtergere
 74. Lindicul zburator
  Posteaza editoriale
  Si tot el le comenteaza
  ADICA EL VOMITA
  SI APOI TOT EL .......

  RăspundețiȘtergere
 75. @ Cezar
  Disparitia ta ingrijoreaza masele
  de femei doritoare.
  Si eu sunt ....relativ....ingrijorat.
  Sper sa fii viu si sanatos.
  Ave Cezar
  Si chiar mai mult !

  RăspundețiȘtergere
 76. Problemele imperiului ..Rh+....pulime multa de regulat si gagici focoase !
  Ti da-i inainte....

  RăspundețiȘtergere
 77. Ma bucur ca ai reaparut si aparut
  in existenta mea.
  Nu maui sunt singur
  Patriotii si curvarii se aduna.
  Sper sa ne intalnim in capitala lumii
  si a pizdei
  NEW YORK
  Sper sa ai o zi si o viata buna
  Plin de succese si femei.

  RăspundețiȘtergere
 78. Cladirea de 16 etaje a securitatii New York
  preluata cu forta de statul american.
  O noua victorie RH temporara asupra securitatii eterne.
  Felicitari pentru cineast
  Cititi
  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere
 79. Robert Horvath a creiat in SUA un teritoriu liber de
  Comunismul Ceausist.
  Bravo
  Robert

  RăspundețiȘtergere
 80. Nu trebuie uitate buzele primitoare
  atat de necesare felationismului militar
  Si civil.
  Ciocul trebuie sa fie o preocupare continua
  a comandamentului militar NATO!

  RăspundețiȘtergere
 81. Cezar are un curaj nebun
  Sa publice relativ valorosele mele opinii
  Si comentariile extrem de erotice si
  Bineinteles perverse.
  Norocul meu ca prea sotia mea Kiyoko
  Nu intelege ce scru.
  M-ar arunca in strada
  Si a-si ramane fara.....cartela de masa.

  RăspundețiȘtergere
 82. Cladirea secului din NY are 16 etaje.
  Deci vreo suta de functionari acoperiti
  Sau neacoperiti care sunt mai usor de detectat
  Traiesc depe urma mea
  Sunt pentru ei un....erou....
  Care le da de lucru !

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!