Google Website Translator Gadget

joi, 5 mai 2016

Discurs CUTREMURĂTOR în Senatul SUA!

Președintele Partidului Libertății din Olanda, Geert Wilders a rostit o cuvântare care i-a lăsat cu gura căscată pe senatorii americani. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral. Și fără comentarii. 
Va multumesc foarte mult pentru ca m-ati invitat.
Vin in America cu o misiune. Nu este totul bine in lumea veche. Se contureaza un imens pericol si este foarte greu sa fii optimist.
S-ar putea sa ne aflam in faza finala a islamizarii Europei. Acesta nu este numai un pericol actual si transparent pentru insusi viitorul Europei, ci un pericol pentru America si pentru intreaga supravietuire a Vestului.
Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizatiei apusene care ar infrunta o Europa islamica. Mai intai, voi descrie situatia existenta pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune cateva cuvinte despre Islam.
Europa, pe care dumneavoastra o cunoasteti, este in schimbare. Dvs. ati vazut, probabil, evenimente importante, anumite semne. Dar in toate aceste orase, uneori la numai cateva case distanta de destinatiile dumneavoastra turistice, este o cu totul alta lume.
Este o lume a societatii paralele create de imigrarea musulmana in masa. Pretutindeni in Europa se ridica o noua realitate: intregi cartiere musulmane, unde rezida sau, macar, poate fi vazuta foarte putina populatie indigena.
Si daca este, ajunge s-o regrete. Si acest lucru este valabil chiar si pentru politie. Este o lume a esarfelor pe cap, o lume in care femeile se preumbla intr-o tinuta in care nu li se vede fata si cu o droaie de copii dupa ele, iar sotii lor, sau daca preferati proprietarii lor de sclavi, pasesc cu trei pasi inaintea lor.
Ai moschei la multe colturi de strada. Pravaliile au semne pe care nici dumneavoastra si nici eu nu le putem citi.
Cu greu veti gasi vreo activitate economica.Exista ghetouri musulmane, controlate de fanatici religiosi.Exista cartiere musulmane si ele cresc ca ciupercile in toate orasele de-a curmezisul Europei. Acestea sunt constructiile de blocuri pentru controlul populatieicrescande a Europei, strada cu strada, cartier cu cartier, oras cu oras.
Exista acum mii de moschei in toata Europa. Cu congregatii mai largi decat in bisericile crestine. Si in fiecare oras european exista planuri de a construi supermoschei care sa faca sa para si mai pitice fiecare biserica in acea regiune.
Semnalul este evident: Noi dominam!
Multe orase europene sunt deja pe un sfert musulmanizate: luati doar Amsterdamul, Marsilia sau Malmo in Suedia.
In multe orase, majoritatea populatiei sub 18 ani este musulmana.Parisul este acum inconjurat de un cerc de cartiere musulmane.Mohamed, este acum cel mai popular nume in randul baietilor, in multe orase.In unele scoli elementare din Amsterdam nu se mai poate vorbi despreferme, deoarece asta ar insemna sa se mentioneze si porcul, ceea ce ar fi o insulta pentru musulmani.
Multe scoli din Belgia si Danemarca servesc elevilor numai "halal food" (adica mancare acceptata de religia musulmana, fara carne de porc sau carne de animal nesacrificat conform ritualurilor musulmane).
In Amsterdam, candva un oras tolerant, gay-ii (adica homosexualii) sunt crunt batuti aproape exclusiv de catre musulmani.
Femeile nemusulmane aud regulat strigandu-li-se "curva, curva". Antenele de televiziune nu sunt indreptate spre canalele locale, ci numai spre statiile din tarile de provenienta musulmana.
In Franta, profesorii de scoala sunt indrumati sa evite autorii care sunt considerati "ofensivi" musulmanilor, inclusiv Voltaire si Diderot; acelasi lucru este valabil si pentru Darwin.
Istoria Holocaustului nu mai poate fi predata in scoala din cauza sensibilitatii musulmane.
In Anglia, tribunalele "Sharia" fac acum parte oficial din sistemul legislativ britanic (tribunalele sharia sunt instante judecatoresti musulmane, care actioneaza si din moschei - n.t.)
Multe cartiere ale orașelor din Franta sunt astazi zone de "necirculat" pentru femeile fara capul acoperit cu un sal.
In urma cu o saptamana, un barbat aproape a murit dupa ce a fost batut de musulmani pe o strada din Bruxelles, pentru ca a fost vazut band, cand la ei era Ramadanul.
Evreii parasesc Franta in numar record, fugind de cel mai crunt val de antisemitism de la al doilea razboi mondial. Franceza este o limba vorbita astazi curent pe strazile din Tel Aviv si Natania, din Israel.
As putea continua cu multe povestiri de acest gen, povestiri despre islamizare.
Un total de 54 de milioane de musulmani traiesc astazi in Europa.Intr-un calcul recent al Universitatii San Diego , s-a constatat ca in numai urmatorii 12 ani, 25 % din populatia Europei vor fi musulmani. Bernatd Lewis a prezis o majoritate musulmana pana la sfarsitul acestui secol. Acestea, desigur, sunt numai cifre.
Si cifrele n-ar fi amenintatoare daca imigrantii musulmani ar manifesta o tendinta de asimilare. Insa sunt infime semnele in sensul asta. 
" Pew Research Center " a raportat ca jumatate din musulmanii francezi considera loialitatea lor fata de islam mai puternica dacat loialitatea lor fata de Franta ( Pew Research Center este o organizatie americana care ofera optiuni, atitudini si tendinte ale opiniei publice din SUA si din lume - n.t.)
O treime dintre musulmanii francezi nu se opun deloc atacurilor sinucigase.Iar Centrul Britanic pentru Coeziune Sociala a comunicat ca o treime din studentii musulmani britanici se pronunta pentru un "califat" mondial.
Musulmanii cer sa "li se arate respect", iar noi le aratam acest respect: avem sarbatori musulmane oficiale de stat.
Procurorul General crestin-democrat tinde sa accepte "sharia" daca exista o majoritate musulmana.
Avem ministri, membri de cabinet, cu pasapoarte de Maroc si Turcia. Cererile musulmane sunt sustinute de comportari nelegale, mergand de la crime marunte si violente intamplatoare, de exemplu contra lucratorilor pe ambulante si soferi de autobuz, pana la razmerite pe scara redusa.
Parisul a vazut asemenea revolte in suburbiile sale. Eu ii numesc pe acesti criminali "colonisti". Pentru ca asta sunt.
Ei nu vin sa se integreze in societatile noastre; ei vin sa integreze societatile noastre in Dar-al-Islam - ul lor. Din cauza asta sunt colonisti (Dar-al-Islam este o sectiune a islamului mondial - n. t.)
Multe din aceste violente de strada, de care am pomenit, sunt indreptate exclusiv impotriva nemusulmanilor, fortand pe multi dintre bastinasi (localnici) sa paraseasca propriul lor cartier, propriul oras, propria tara .
Mai mult, musulmanii reprezinta astazi un numar de votanti care nu se poate ignora.
Al doilea lucru pe care trebuie sa-l stiti este importanta profetului Mohamed. Conduita lui este un exemplu pentru toti musulmanii si nu poate fi criticata. Acum, daca Mohamed ar fi fost un om al pacii, cum ar fi, sa spunem,Gandhi sau Maica Tereza, n-ar fi fost nici o problema. Dar Mahomed a fost un sef de banda, un asasin, un pedofil si a avut mai multe casatorii in acelasi timp. Traditia islamica ne povesteste cum s-a luptat el in batalii, cum si-a omorit dusmanii si chiar cum executa prizonieri de razboi.
Mohamed insusi a masacrat tribul iudeu al lui Banu Qurayzah. Daca ceva este bine pentru Islam, e bine; daca este rau pentru Islam, este rau.
Sa nu incerce nimeni sa va pacaleasca cu faptul ca islamul ar fi o religie. Desigur, are un Dumnezeu, o lume de apoi si cele 72 de fecioare.
Dar, in esenta, Islamul este o ideologie politica. Este un sistem care stabileste reguli precise pentru societate si pentru viata fiecarei persoane.
Islamul vrea sa dicteze fiecare aspect al vietii. Islamul inseamna "resemnare" sau supunere. Islamul nu este compatibil cu libertatea sau cu democratia, pentru ca se straduieste sa obtina "sharia", in dorința de a deveni o religie totalitara.
Acum stiti de ce Winston Churchill a numit Islamul "cea mai retrograda forta din lume" si de ce a comparat "Mein Kampf" cu Coranul.
Publicul a acceptat sincer povestea palestiniana si vede Israelul ca agresor. Dar eu am trait in tara aceea si am vizitat-o de o multime de ori.
Eu sustin Israelul. Intai, pentru ca este patria evreeasca dupa doua mii de ani de exil, incluzand Auschwitz-ul, in al doilea rand pentru ca este o democratie si in al treilea rand pentru ca Israelul este prima noastra linie de aparare. Aceasta micuta tara este situata pe linia de lupta contra jihadului,impiedicand avansarea teritoriala a Islamului. Israelul infrunta linia de lupta a jihadului la fel ca si Kasmirul, Kosovo, Filipinele, Sudul Tailandei, Darfur in Sudan sau Libanul. Israelul este pur si simplu in cale.
Asa cum a fost si Berlinul de Vest in timpul razboiului rece.
In tara mea, in Olanda, 60% din populatie considera imigrarea in masa a musulmanilor, drept greseala politica numarul unu de la al doilearazboi mondial incoace. Si alti 60% considera Islamul ca cel mai mare pericol.
Luminile se pot stinge in Europa mai repede decat va puteti imagina. O Europa islamica inseamna o Europa fara libertate si democratie, un desert economic, un cosmar intelectual si o pierdere de putere militara pentru America , deoarece aliatii sai se vor transforma in dusmani, dusmani cu bombe atomice.
Cu o Europa islamica, America va trebui singura sa apere mostenirea Romei, a Atenei si a Ierusalimului.
Dragi prieteni, libertatea este cel mai pretios cadou. Generatia mea niciodata n-a trebuit sa lupte pentru aceasta libertate,ea ne-a fost oferita pe o tava de argint, de catre oamenii care au luptat pentru ea cu viata lor. Pe tot cuprinsul Europei, cimitirele americane ne amintesc de baieti tineri care niciodata n-au ajuns acasa si a caror amintire noi o pretuim.
Generatia mea nu este proprietara acestei libertati; noi suntem numai pastratorii, paznicii ei. Noi putem doar preda aceasta libertate greu obtinuta, copiilor Europei, in aceeasi stare in care ne-a fost oferita noua. Noi nu putem ajunge la nici o intelegere cu mulahii si imamii (conducatori religiosi musulmani - nota mea).
Generatiile viitoare nu ne vor ierta niciodata. Noi nu ne putem risipi libertatile. Pur si simplu nu avem dreptul sa facem asta. Trebuie sa facem tot ce este posibil acum pentru a opri aceasta stupiditate islamica, pentru ca sa nu poata distruge lumea aceasta libera pe care noi o cunoastem.
Va multumesc,
Geert Wilders, presedintele Partidului Libertatii din Olanda, membru al Parlamentului olandez

90 de comentarii:

  1. Ave Cezar!
    Prietena si mai ales prietenul
    La nevoie se cunoste !
    Robertus este alaturi de imparatul roman.
    La bine si la rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. ROBERT HORVATA ATACA DIN NOU DESLANTUIT
    CITITI STAND PE SCAUNE !
    UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT
    LA NEW YORK !
    DESCHIDETI SLITURILE !!!
    Amanunte incredibile
    Pe blogul oamenilor si pensionarilor cu viitor
    Al luptatoatelor cu si desbracate de uniforma.
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  3. ROBERT HORVATA ATACA DIN NOU DESLANTUIT
    CITITI STAND PE SCAUNE !
    UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT
    LA NEW YORK !
    DESCHIDETI SLITURILE !!!
    Amanunte incredibile
    Pe blogul oamenilor si pensionarilor cu viitor
    Al luptatoatelor cu si desbracate de uniforma.
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am nevoie de sprijinul marelui Cezar.
    ROBERT HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI LA NEW YORK !
    amanunte
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  5. Amenintat doar cu moartea RH
    Cere protectia FBI
    Sucar mare ls New York
    Cititi despre intrarea in cura de slabire
    Adica Greva Foamei !
    Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineastul prezinta pe blogul sau o capodopera a artei antisemite
    Schimb biblic
    Moise ai da lui David steaua si primeste in schimb o Pula.
    Din expozitia ministrului culturii Corina Suteu,
    Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu voi admite nici un atac la Cezar
    Cu toate lipsurile inerente unui imperator roman
    este un om adevarat
    Care lupta impotriva invaziei straine
    Si pulimii autohtone
    Depeste oceane
    Pizdarul Robertus:
    Declara
    AVE CEZAR !

    RăspundețiȘtergere

  8. DESCHIDETI
    NOUL SITE DE ARTA EROTICA ,
    SUBVERSIV PERVERS

    DEVARTES BLOG

    RăspundețiȘtergere

  9. URIAS SCANDAL INTERNATIONAL LA NEW YORK

    UN PRESEDINTE GERMAN IUBITOR DE ZVASTICA
    SI MENORE EVREIESTI DESECRATE !

    DESCHIDETI STAND PE SCAUN IN ECHILIBRU

    Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  10. Cezar este o forta a binelui.
    Lupta impotriva pulimii ne onoreaza pe amandoi.
    Ave Robertus
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cezar este o forta a binelui.
    Lupta impotriva pulimii ne onoreaza pe amandoi.
    Ave Robertus
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  12. Insfarsit Cezar si-a dat arama pe fata.
    Ca si Robert cineastul este de partea celor putini.
    De partea Elitei.
    A spune raspicat "jos Pulimea " necesita un curaj nebun
    Editorialul de mai sus o spune clar
    Avem destule sule si pule nespalate in spatiul european.

    RăspundețiȘtergere
  13. Spre surprizs tuturor
    Inclusiv a mes
    Declar
    Traiasca Cezar
    Sau Ave Cezar !
    Jos pulimea pensionars......

    RăspundețiȘtergere
  14. HOP, HOP, HOP, CEZAR SI CU ROBORT AU LUAT-O LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere






  15. Download high-resolution image

    Director James B. Comey

    REPORTING CRIME

    Va rog in calitate de cetatean
    american sa deschideti o ancheta





    CETATEANUL ROMAN

    George Cristian MaiorAmbassador Extraordinary and Plenipotentiary of Romania to the United States,
    CARE SE FACE VINOVAT DE ACTIVITATI DE NATURA CRIMINALA PE TERITORIUL SUA .

    -Tentativa de omucidere asupra unui cetatean american, pe teritoriul american , cineast aflat in
    exercitiul functiuni
    ,avand ecuson PRESS.........



    -INTRODUCEREA ILEGALA IN SUA A TERORISTULUI OMAR CETATEAN IRAKIAN.....

    -ATAC ASUPRA CENTRULUI DIPLOMATIC NEW YORK

    https://www.youtube.com/watch?v=BmKivNyhJyI


    -SPRIJINIREA LOGISTICA A EXPOZITIEI ANTISEMITE DELA ICR ,NY........

    VA ROG A FOLOSI TRATATUL ROMAN AMERICAN SI ABTINE, EXTRADAREA CETATEANULI ROMAN IN CAUZA.



    Caseta video a atacului criminal ( pana la pierderea cunostintei )
    va stau la dispozitie. Deasemenea certificatele medicale ale spitalului de urgenta. Mentionez ca am mina dreapta semi paralizata ca urmare ale atacului.

    ...............
    Robert Horvath Deva
    Presedinte
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York -Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  16. DESCHIDETI CU CURAJ, STAND PE SCAUN
    IN PERFECT ECHILIBRU
    BLOGUL POLITIC
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    SENZATIONAL SI TERMINAL !

    AVE CEZAR !
    Striga legiunile romane
    si cineastul curvar din New York.

    RăspundețiȘtergere
  17. FAC UN APEL ( APROAPE ) DISPERAT
    ADRESAT FEMEILOR SCULATIVE
    CU BUZE ( EXTREM) DE PRIMITOARE
    SA DESCHIDA BLOGUL MEU PULITIC !
    FOTOGRAFII AL UNUI PATRIOT
    CARE FUTE TOT ( CE PICA )
    Robert Horvath Deva Blog

    Si blogul de arta ( semi pornografica )
    DEVARTES BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  18. Cemzura nu inobileaza pe nimeni
    Cezare da drumul la comentarii.
    Felationam
    Adica dam la cioc si la muian.
    Dar avem mevoie de adresant precis.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ave Cezar
    Muritorul Robertus
    Este alaturi de un patriot adevarat
    Cu pula sculata
    Mereu
    Intru eternitate
    Si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lindicul zburator numit
    Burcu
    Trebue deflotat si dezvirginat oral
    Repetitiv
    Zi. Si noapte.
    Pana inchide din nou
    Blogul cu epoleti securist.

    RăspundețiȘtergere
  21. Lupta aproape titanica
    Intre Ambasador si Cineast
    Pe blogul pulitic
    Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      Ștergere
  22. Un anunt extraordinar
    Pe patul de moarte
    Rapus de boala si de excesuri sexuale
    Voi striga
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

      CEZAR
      TE ROG SA PUBLICI
      FISA MEA MEDICALA !

      CEZAR 1 august 2012, 08:38
      Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
      RH + - II NORMAL??!!

      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      Ștergere
  23. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

    CEZAR
    TE ROG SA PUBLICI
    FISA MEA MEDICALA !

    CEZAR 1 august 2012, 08:38
    Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
    RH + - II NORMAL??!!

    Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

    Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
    CEZAR8 august 2012, 20:14
    Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!
    ---------------------------
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Aligatorul2 mai 2016, 18:33
    Cezare iar ai violat caprele si scroafele dupa ce le-ai imbatat ? Abtine-te sa vorb(el)esti urat ca ca altfel iar iti aplic tratamentul cu calciu pe amigdalite.

    tigri2 spunea...
    Se aude ca va va rezolva cezar muci ,vacarul tradator ca linge pe la cei ce sunt impotriva noastra,de fapt ,colegii lui de LM de la Breaza spun ca inca din liceu a fost un mare soptiric pe la CIst,asa ca naravul din fire...n-are lecuire,javra tot javra ramane.Mi-e scarba de astfel de camarazi.
    -----------------------
    :))) !!!
    Sugi pula soptiricule !

    RăspundețiȘtergere
  25. tigri224 decembrie 2015, 22:16
    *** cezar(ceza-i ANUS)pazitor de capre ,cu pretentii de "caprar".Barr oita barrr! I ha,Ihaaa,haaa,ptru, ...la asta s-a limitat viata ta de "melitar" ,chiar daca ai facut LMul ,si acolo ai fost uhn corigent permanent,am vorbit cu Jumanca si spunea ca nu a intalnit un baiat mai prost ca tine.Vad ca nici in seara de Ajun nu te potolesti si incepi sa ragi pe aici. Este ultima data cand iti mai raspund ,mi-e frica sa nu iau raie capreasca de la tine ,nespalatule.
    --------------------------------
    :))) !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. tigri2 22 decembrie 2015, 04:35
    ***Cezar Muci pr piept sau sergentul Bula, prietenii tai stiu ca tu, in prostia ta ai plecat de la Timisoara pana la Iasi ,acum cateva luni, amagit de Creatura Visatoare, o fata batrana care nu-si gasea jumatatea si pe care ai cucerit-o cu blogul tau de doi bani ARMYA INTERNATIONAL?
    Pentru cunostinte ,prieteni si alte rude,aflati ca acest idiot "indragostit" fost "injstructor" la caprele de la GAZul Diviziei de la Timisoara , se numeste PADINA PETRE,alias CEZAR, care prin anii '90 ,venind de la o aplicatie cu TABul ,s-a imbatat ca un porc si a uitat unde l-a parcat ,apoi ,drept pedeapsa a fost trimis la porci,unde i-ar fi fost locul,de fapt. Acuma vine pe aceste bloguri si ne denatureaza discutiile cu magariile lui,un prostanac si un nesimtit. adresa lui din Timisoara este :PADINA PETRE,Str.SURORILE CACEU MARTIR;nr.12,Tel.0733515736 sau 0256464419,asta pentru a nu se mai da el 'anonim" "cezar" sau cine stie cate zeci de denumiri sub care injura si minte ca un fost coleg de-al lui din turma de la GAZ.

    RăspundețiȘtergere
  27. Maxim One 22 decembrie 2015, 08:02
    Cezar e doar un vierme fecaloid.Nu-l baga in seama ..


    Vladimir22 decembrie 2015, 16:21

    Cititi mai putin Cezar, care oricum nu poate numara pana la 20, decat daca-si da jos gumarii...

    Maxim One22 decembrie 2015, 14:22
    Cezar nu e nevoie sa-ti vada cineva mutra de porcar . Exista pastile acum pentru vomitat.
    Vladimir22 decembrie 2015, 18:11
    @ Cezar

    Măi transhumantule, te pricepi tu la "de-astea"? Io credeam că numai la dat căprili prin strungă şi la adunat căcărezele ce cad în doniţa cu lapte. Mai bine ai vedea de tabul ăla de-l pierduşi...Vorba lui Viurel din Urziceni, ai făcut de rîs Divizia de la TM cînd au raportat ăia la Bucureşti evenimentul deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  28. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

    CEZAR
    TE ROG SA PUBLICI
    FISA MEA MEDICALA !

    CEZAR 1 august 2012, 08:38
    Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
    RH + - II NORMAL??!!

    Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

    Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
    CEZAR8 august 2012, 20:14
    Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

    RăspundețiȘtergere
  29. CEZAR2 august 2012, 16:41
    RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

    CEZAR2 august 2012, 18:41
    Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

    Robert Horvath2 august 2012, 23:24
    Cezar
    Doua cuvinte trei injuraturi. A-ti faci de rusine parintii si armata !

    Robert Horvath3 august 2012, 03:07

    Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
    onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
    fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......

    CEZAR3 august 2012, 08:54
    Shobolane de ce ti-ai ascuns Identitatea ,blogul ...tot .tot !
    Te cauta baietii mascati ? Adica cu cai mascati....

    RăspundețiȘtergere
  30. tigri231 decembrie 2015, 19:09
    NOUTATI,SPORURI
    ***cezar,traficant de TABuri.S-a anuntat ca si voua vi se recunosc urmatoarele sporuri;
    -spor de rusine 10%
    -spor de prostie 10%
    -spor de toxicitate(munca cu balega)10%
    +spor de comanda turma 30%
    +sporul de merit"mulgator de tzapi,cu gura,cl.I"15%
    Asa ca nu mai plange betzivane!
    Maxim One31 decembrie 2015, 19:40
    Cezar porcarul are si spor de batut tarusi cu curul 100% plus sporul de rusine 200% ( belis pe furis)Numai zic de sporul de oua 1% ( cand linge porcii ii cad ouale porclor peste nas si respira greu)

    RăspundețiȘtergere
  31. tigri220 februarie 2016, 15:03
    ***Mai cezar ,prostu' sulii ia si invata porcii sa inoate caci maine - poimaine te vor trimite astia cu turma sa-i ataci pe rusi la Sevastopol si nu uita sa-i trimiti o misiva Creaturii Visatoare,daca n-o fi putrezit, sa vina sa te sustina moral.

    RăspundețiȘtergere
  32. Robert Horvath13 ianuarie 2016, 08:25
    PULIME SI ELITA
    ACEASTA ESTE ULTIMA MEA POSTARE .
    SOBOLANUL COMUNAL CEZAR MUCI PE FATA
    FARA EDUCATIE SI PULA
    FARA CURUL BETONAT AL NICOLEI
    STERGE COMENTARIILE
    DEPE BLOGUL MEU PERSONAL
    IN CALITATE DE ADMINISTRATOR .
    POT ACCEPTA ORICE
    CHIAR SI PE MINUNATA NICOLE LA PAT
    DAR NU POT ACCEPTA
    MIROSUL PREA CARACTERISTIC
    AL PULIMII NESPALATE
    LA FIGURAT
    SI MAI ALES LA PROPRIU.
    LA REVEDERE OSTASI !

    RăspundețiȘtergere
  33. Viurel Beobel Gazatorul de Colorado26 februarie 2016, 19:43
    Mai cezar homalau de TM cat te-a costat cautiunea ca sa le elibereze pe ma-ta si cele dragi tie de la casa de toleranta? iti ajung banii sau faci cheta,mai vinde si tu din turma aia de capre raioase...

    RăspundețiȘtergere
  34. Rh+...a fost dorinta ..ta ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cand am vorbit de libertatea de expresie
    Nu m-am referit la cei care semneaza anonimi
    Cum poti lichida un Anonim care nu stii cine este si cate
    Pule suge zilnic.
    Deci propun eliberatea blogului de Anonimi.
    Este o deosebire elementara
    Intre un denunt semnat si unul anonim.
    Cea de a doua este trimisa de oameni fara demnitate
    Si femei.
    Deci dragul meu erou Cezar
    Sa le dam jetul final
    Strigand din rasputeri
    Ave Robertus
    Si bineinteles Cezar .....

    RăspundețiȘtergere
  36. Am lichidat un minoritar borat
    Pe blogul meu politic
    Un exemplu demn de urmat
    De deratizate sociala si morala
    Merita sa fie recotit
    Un exemplu bun de urmat
    Deschideti
    Robert Horvath Deva Blog
    Un blog al binelui si a erectilor victoriose.
    Invatati, Invatati, Invatati
    Vorba lui Lenin
    Marele sugator de pule si lindicuri
    De colhoznice ce put sub brat.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sunt un om de mare valoare
    Modest vorbinf
    Un talent neonisnuit
    La femei tinere si mai ales muraturi cu danii lasati.
    Ultima categorie trebuie eliminate
    Depe un blog militar
    Dar nu stiu cum.

    RăspundețiȘtergere
  38. Oboseals si excesele sexuale au inceput sa-si spuna cuvantul
    Erata dupa erata.
    Aicelea este 3 30 am
    Ma duc sa ma culc
    Cu ceva super modele.

    RăspundețiȘtergere
  39. Blogul meu de arta perversa
    trebuie vizionat cu slitul deschis
    Deasemenea de admiratoarele infocate
    Depe blogul Cezar
    Un om plin de demitate
    Un fecundator de elita
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  40. Deschideti
    Devartes Blog
    Devartes vine dela Deva
    Orasul de care ma leaga
    Atatea amintiri neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am recitit
    Cateva postari Anonim
    Sper ultimele
    Unii Anonimi au talent
    Trebuie sa recunosc
    De supt Pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Nasule
    Te inseli . Tu sugi pula in cimitirile patriei.
    Voi prezenta dovezi ire....futabile.

    RăspundețiȘtergere

  44. @ Nasule curist .
    Ai o sin gura ( cioc ) in viata.
    Sa sugi pula elitei natonale
    Formata din doua personalitati
    Robert si Cezar.
    Ma intereseaza prea putin viata personala
    dela cine primesti la muian
    si la cur ( fund ).

    RăspundețiȘtergere
  45. A suge Pula nu este ilegal.
    Poti sa sugi Pula
    la un intreg regiment
    Sau la toti militarii fortelor NATO
    La toti negrii din armata SUA.
    Este legal.
    Dar nu este onorant.
    Ai circumstante agravante.
    Mata curva
    Tatal necunoscut !

    RăspundețiȘtergere
  46. Fellatio - Wikipedia, the free encyclopedia
    @ Nasul felationist
    Fellatio is an oral sex act involving the use of the mouth or throat, which is performed by a person on the penis of another person or oneself (autofellatio).
    In traducere libera
    O DAM LA MUIAN NASULUI !

    RăspundețiȘtergere
  47. Atentionare !
    Nasul este prezent si pe blogul
    Burcu Mehedinti
    Semneaza ADMINISTRATIA

    RăspundețiȘtergere
  48. Trebuie anuntata politia.
    Prezenta Nasului in fiecare noapte
    In cimitirul eroilor
    Profanarea mormintelor si acte sexiale cu devedate
    Nu sunt compatibile
    Cu bunul simt elementar.

    RăspundețiȘtergere
  49. Un bou cu tate da-l dreak ....!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Erata
    Acte sexuale cu decedate si decedati militari.

    RăspundețiȘtergere
  51. Legea e lege.
    Profanarea mormintelor si acte sexuale cu decefati
    Intra sub incidenta
    Codului penal.

    RăspundețiȘtergere
  52. Cu tate sau fara
    Nu are dreptul
    Sa stea in fiecare noape in cimitirul eroilorl

    RăspundețiȘtergere
  53. BLOG POLITIC

    UN SCANDAL MONSTRU FARA PRECEDENT IN
    ISTORIE DIPLOMATIEI !
    STATUL AMERICAN PREIA CLADIRA DIPLLOMATICA
    A ROMANIEI NEW YORK!

    DACA LA ICR CONDUS DE CORINA SUTEU AM TRIMIS

    POLITIA. ACUM AM TRIMIS FIRE DEPARTAMENT AND
    HEALTH DEPARTMENT.

    PERICOLDE TOXICITATE SI INCENDIU...LA COLT CU

    CLADIREA ONU !

    CLADIREA DE 16 ETAJE A SECURITATII
    NEW YORK !
    OCHI PENTRU OCHI !
    CITITI SI DATI MAI DEPARTE

    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere


  54. ULTIMA ORA :

    SENZATIONAL

    AMBASADORUL ROMANIEI IN SUA SI-A
    FUTUT NOROCUL !

    ULTIMATUM OFICIAL ! George Maior este doar o marionetă care îşi datorează toată cariera politică şi profesională nu unor calităţi sau realizări excepţionale, ci tatălui său, Liviu Maior, un prestigios profesor de istorie al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Profesorul Maior a fost şi un om de încredere al PCR, fiind înainte de 1989 secretar de partid pe Universitatea Babeş-Bolyai. A fost ca si fiul lui trimes de securitate in SUA .....

    AMBASADOR ROMANIEI IN SUA

    Domnule
    Sunt un om de cuvant,
    Dupa politie urmeaza pompierii,
    Dupa Police Department urmeaza Fire Departament.
    Aveti doua zile sa ma contactati.
    Dar imaginea Romaniei nu conteza
    Conteaza doar scaunul.
    Pe care a-l veti pierde in curand
    Nu va faceti iluzii.
    Sunt un om de cuvant.

    Cititi cu atentia cuventa
    un editorial mai vechi. Dar mereu actual.

    „INSTITUTUL CULTURAL DIN NEW YORK A FOST MANCAT DE SOBOLANI CU DIRECTOARE CU TOT”

    RăspundețiȘtergere
  55. CORINA SUTEU , CEA MAI URATA SI MAI TRANSPIRATA FEMEIE DIN
    INCULTURA ROMANA ,SCOASA INGERAS CU FUNDULETUL GOL ,LA ANTENA 3 !

    CITITI PE NERASUFLATE
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG SI BLOGUL ARMYA CEZAR .

    RăspundețiȘtergere
  56. Am luat hotararea
    Sa ingrop clasa politica securista aliata cu clanurile tiganesti borate.
    Sper sa am sprijinul tuturor femeilor care sunt doritoare de bine
    Si de Pula.
    Cauza mea e dreapta si sculata !

    RăspundețiȘtergere
  57. Am o lozinca
    Mai bine sa le fie lor frica de mine
    Decat mie de ei
    Dragostea de libertate si pizda
    Creiaza alaturi de Cezar
    O forta
    De neinvins

    Si chiar mai mult !

    RăspundețiȘtergere
  58. Dar nu trebuie sa ne culcam
    Pe lauri
    Neamul prost
    Si foarte prost
    Sta la pimda
    Deci sa fim atenti
    La toti basinosii
    Cand trag basini
    Elita sus
    Pulimea jos !!!

    RăspundețiȘtergere
  59. @ Cezar
    Foarte multi sinucigasi
    Vor sa ne suga
    Pula
    Toate
    La timpul lor.

    RăspundețiȘtergere
  60. SCANDALUL INTERNATIONAL CORINA SUTEU
    PRELUAT DE NEW YORK TIMES !

    The New Antisemite: Romania: New culture minister held antisemitic ...

    6 days ago ... Last Wednesday, Corina Suteu was appointed as the new culture minister. Suteu once curated an exhibit displaying antisemitic caricatures.


    MONDAY, MAY 9, 2016


    Romania: New culture minister held antisemitic exhibit

    Via Attila Somfalvi:

    Last Wednesday, Corina Suteu was appointed as the new culture minister.

    Suteu once curated an exhibit displaying antisemitic caricatures. The caricature below displays a chareidi Jew with an SS emblem.

    RăspundețiȘtergere
  61. DEVARTES FILM ON VIMEO

    https://vimeo.com/user16415392

    RăspundețiȘtergere

  62. Cezar este o forta !
    Impreuna cu Robert ........ o forta de neinvins.
    La pat !
    Doresc sa fiu injurat,lichidat si iubit de femei.
    Din sutele de aberatii si aiurele
    Pe care le nimesc editoriale.
    Poate alegi unul de intaritare.
    De ex
    Discurs CUTREMURĂTOR pe blogul cineastului curvar !

    RăspundețiȘtergere
  63. Alegi o poza extrem de sculativa
    Sunt mai multe pe
    Robert Horvath Blog
    Orgasm la femei garantat si sigur.

    RăspundețiȘtergere

  64. Ma intreb uneori dece continui sa lupt ?
    Pentru ce si pentru cine ?
    Am gasit raspunsul neasteptat
    Lupt pentru pizda si democratie
    Pentru prietenia cu om puternic
    In fapte si
    PULA !

    RăspundețiȘtergere
  65. Cei bronzati nu se vad din cauza intunericului
    Dr pot fii depistati
    Dupa mirostul extrem de patrunzator
    de neam prost
    Si briantina contrafacuta.
    Ei pot sa ne ia prin surprindere
    Chiar daca am tras apa !
    Atentie si consideratie la cele spuse.
    Ave Cezar !
    De un infinit .....de ori !

    RăspundețiȘtergere
  66. Pizda si numai pizda
    Poate asigura continuitatea societatii umane
    Si postarile mele.
    Lupta mea continuaa
    Atat cat luptatoare desbracate de uniforma
    Apreciaza curajul si sexualitatea mea.
    Voi continua sa scriu
    Si sa apeciez un om si un curvar deosebit.
    Traiasca in primul rand Robert
    Si bineineles
    Eroul meu preferat
    Pe nume
    Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  67. Toata pulimea este la fel
    Dar exists Burcu
    Care distoneaza prin miros si barba.
    Voi veni
    La ceremonia funerats
    Pe placa funerara
    Pe care scrie
    " Aicea se odihneste lindicul zburator"
    Voi trimite o flegma ....De Adio !

    RăspundețiȘtergere
  68. Erata
    A se citi
    Ma pis in muianul intitulat
    Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  69. Unii se indreapta spre rai
    Altii spre iad
    Si altii se duc la buda.
    Cazul
    Burcu
    Limdicul zburator

    RăspundețiȘtergere
  70. In asteptarea unui editorial semnat RH
    Felicit marele Cezar pentru editorialul de mai sus.
    Vom lupta impteuna pentru apararea valorilor lumii vestice.
    Impotriva invaziei pulimii musulmane.
    Avem destula pulime mioritica .....
    Numai refugiati rai mirositori.
    Ne mai lipsea.
    Romanii au nevoie de femei , libertate si pizda.!!
    Sint intradevar cuttemutat.
    Bravo Cezar!


    RăspundețiȘtergere

  71. @ Cezar
    Este cazul sa reapari cu un editorial
    Ucigator
    Semnat R.H
    El poate da semnalul magnetic de atragere
    a elementului sub fustanat.
    Retragerea dusmanilor nostrii
    Spre WC public si urinarile patrie
    Sunt temporare.
    Ei pot iesi urinati si fututi in cur (fund )
    La orice ora
    Atentie marita si pula sculata !

    RăspundețiȘtergere
  72. Lindicul zburator
    Posteaza editoriale
    Si tot el le comenteaza
    ADICA EL VOMITA
    SI APOI TOT EL .......

    RăspundețiȘtergere
  73. @ Cezar
    Disparitia ta ingrijoreaza masele
    de femei doritoare.
    Si eu sunt ....relativ....ingrijorat.
    Sper sa fii viu si sanatos.
    Ave Cezar
    Si chiar mai mult !

    RăspundețiȘtergere
  74. Problemele imperiului ..Rh+....pulime multa de regulat si gagici focoase !
    Ti da-i inainte....

    RăspundețiȘtergere
  75. Ma bucur ca ai reaparut si aparut
    in existenta mea.
    Nu maui sunt singur
    Patriotii si curvarii se aduna.
    Sper sa ne intalnim in capitala lumii
    si a pizdei
    NEW YORK
    Sper sa ai o zi si o viata buna
    Plin de succese si femei.

    RăspundețiȘtergere
  76. Cladirea de 16 etaje a securitatii New York
    preluata cu forta de statul american.
    O noua victorie RH temporara asupra securitatii eterne.
    Felicitari pentru cineast
    Cititi
    Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  77. Robert Horvath a creiat in SUA un teritoriu liber de
    Comunismul Ceausist.
    Bravo
    Robert

    RăspundețiȘtergere
  78. Nu trebuie uitate buzele primitoare
    atat de necesare felationismului militar
    Si civil.
    Ciocul trebuie sa fie o preocupare continua
    a comandamentului militar NATO!

    RăspundețiȘtergere
  79. Cezar are un curaj nebun
    Sa publice relativ valorosele mele opinii
    Si comentariile extrem de erotice si
    Bineinteles perverse.
    Norocul meu ca prea sotia mea Kiyoko
    Nu intelege ce scru.
    M-ar arunca in strada
    Si a-si ramane fara.....cartela de masa.

    RăspundețiȘtergere
  80. Cladirea secului din NY are 16 etaje.
    Deci vreo suta de functionari acoperiti
    Sau neacoperiti care sunt mai usor de detectat
    Traiesc depe urma mea
    Sunt pentru ei un....erou....
    Care le da de lucru !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!