Google Website Translator Gadget

joi, 25 august 2011

UNDE ESTE AGENTUL 00014 ??!________________________By Stelian P.


In urma cu citeva zile pe masa celui mai important lider de sindicat din Romania a poposit un telex ( cei mai tineri de 50 de ani folositi DEX-ul ca sa aflati ce dracie e asta) din partea presedintelui unui partid romanesc si mare.
…………………………………............................................
             Ba Mircea,
Surse sigure din serviciile secrete mi-au trimis o NOTA SPECIALA despre tradatorul Stelian P. din care iti dau citeva extrase:
                           „Ipochimenul are o mama unguroaica si un tata evreu si asta explica actiunile sale dusmanoase la adresa Armatei Romane si a poporului Roman.
Sub legenda ca se retrage o perioada de timp pentru a permite adevaratilor patrioti sa se exprime liber pe bloguri, individul a fost trimis de dictator la un curs de pregatire anti-national in Hawaii impreuna cu 4 secretare. Ticalosul e un homosexual notoriu asa ca fetele sunt trimise acolo pentru shop….shipp….pentru cumparaturi. Pina in prezent rapandulele au cheltuit peste 15 milioane de dolari, bani furati din pensiile de mizerie ale adevaratilor militari.
                            Lacheul e instruit in conditii de lux cum sa-i combata pe ADEVARATII MILITARI, cei care nu au acceptat sa fie inrolati contra vointei lor intr-o alianta militara care bombardeaza popoare nevinovate, care ucide femei si prunci neinarmati, alianta condusa de imperialistii americani si de cozile lor de topor. Pastrindu-si demnitatea, MILITARII DE ELITA AI ROMANIEI au plecat pentru o pensie de mizerie si citiva lei aruncati intr-un plic jegos. Acum li se fura si speranta de a primi o pensie modesta, de numai 3000 de euro, asa cum primesc mercenarii care au acceptat toate conditiile NATO si au ramas in slujba criminalilor. Huooooo, rusineeeee !
Daca si-au pierdut ONOAREA in dec. 1989, macar sa ramina cu ceva firfirei din sacrificiul lor pentru TARA si POPOR.
                                De asemenea, detinem informatii sigure ca slugoiul este instruit pentru a prelua controlul a 14 sateliti de telecomunicatii americani care urmeaza sa bruieze emisiunile postului TV „SCMD, viitorul luminos al Romaniei”. Astfel, atunci cind domnul col. dr. Dogaru o sa tina unul din discursurile sale inaltatoare, telespectatorii o sa vada filme sexi cu Elena Udrea.
Analizind situatia de pe bloguri rezulta urmatoarele:
                                  -PLANO10 e sufocat de un agent american care ii propune schimbarea lui Basescu. Zexe ! PLANO e un social-democrat inteligent si nu pune botul.” ( Sa-l ai in atentie pentru o functie in guvernul numit de mine, dupa Victoria din 7 octombrie, ceva pe la educatia patriotica)
                                 -Mhblogonline, unde tradatorul si-a anuntat retragerea temporara, ofera acum ocazia Patriotilor sa spuna ce cred dar Admin. sterge comentariile cu buldozerul fiind clar in slujba pedelichelistilor. De altfel tradatorul l-a laudat de citeva ori pentru „obiectivitate” asa ca e clar ca blogul e portocaliu.
                                 -CEZAR e sub atacul unor clone trimise de noi cu misiunea de a sparge gasca, dar rezultatele se vad doar sub forma unor sfinti si dumnezei schimbati intre comentatori.
                                 -la Info sufla vintul.
-agentul ELENA nu si-a indeplinit misiunea de a-l intoarce pe tradator. Sugeram cu respect, sa traiti !, sa-i propuna ticalosului un loc eligibil, de senator pe viata, din partea PNL.
Aprob propunerea dar actiunea trebuie facuta cu maxima discretie deoarece daca afla primul tau vice, dezerteaza la PDL cu camera video cu tot.
                     Ba Mircea,
Discretie inseamna in secret deplin, nu publica treaba asta pe blogul tau, ca tu esti in stare.
                   Nu semnez deoarece suntem sub monitorizare.
Sus PATRIA, jos mafia, medicamente la liber !
13.08.2011 (ultimul an sub dictatura)
……………………………………...............................................
                                                                                           
(HELEN)Hari
















23 de comentarii:

  1. Multumesc! A durat un pic ! M-am straduit! Daca aveti vreo reclamatie ,ma conformez imediat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim10:12

    Stelian P.
    @CEZAR
    E perfect. Ai ales bine si poza. Sa vedem reactiile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim10:54

    Este din ,,Catavencu''?
    Zoe

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelica a citit multe carti de spionaj daca si-a format un asa vocabular specific!:):)
    De ce trebuie "intors" tradatorul? Este cumva carlanul lui Mata Hary?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim11:06

    @ STELIAN P.
    Excelent materialul. Aveti simtul umorului . Referitor la comentariile d-voastra pe blogurile frecventate de militari nu pot sa spun decat ca sunt la obiect si foarte bine documentate.
    @ Cezar,
    Ce facem stimabile ? Suntem ironici cu madame Helen ! Daca se supara ,,saracuta” de ea ???

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim12:04

    Interesant!!! Niciun dogarian nu comenteaza. Probabil (in ,,intelepciunea" lor)acum analizeaza noua ,,INTOXICACIUNE" a lui Don Stelian si nu stiu cum s-o interpreteze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim13:29

    @stelian P(si numai pt. el)
    Daca elena nu a reusit sa-l intoarca pe tradator,ii recomand tradatorului s-o "intoarca" el pe elena,ca s-o fi plictisit saracutza.
    Un dogarian eficient!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim13:34

    ...."eficient,pragmatic,frumos si destept" ca toti ceilalti fara exceptie ca de-aia ne conduce fuhrerul ca suntem aratzi,arza...,arie...mother fucker!c-am "uitat" cum le zicea hitler la maimutzoii lui de partid

    apropo de mother fucker.Va zic un banc sau il stiti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim17:16

    "apropo de mother fucker." ... Cea mai potrivita calificare a zicerii stelip-ului ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim21:57

    Să-i trag pe cosor pe următorii tovarăşi şi pretini, ex membri UTC-işti şi PCR-işti, actualmente PDL-işti şi UNPR-işti:
    1. Cur de leu, de elefant, de maimucă etc.-beţivanul beţivanilor, care a primit un şut în cur din armată din această cauză;
    2. Stelian antidogarian,ex şef peste populimea rîmătoare din GAZ;
    3. Tigru lu peşte prăjit.
    ...şi tot neamul lor de găozari. Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu!
    Dogarianu.
    PS. Pe tine Cezar te iertăm...deocamdată!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim05:29

    Eu sunt agentul american care pe blogul de stanga Plano 1o propun ciuruirea presedintelui....bineinteles dupa un proces public ,legal si televizat. Vom creia un erou si un nou brand de tara alaturi de Ceausescu si Dracula.....Exista si varianta franceza si cea americana a scaunului electric.
    UN WATERGATE ROMANESC
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
    Robert Horvath cineast New York

    RăspundețiȘtergere
  12. EU SUNT AGENTUL OO7

    "Artistul" 007


    În timp ce în autobiografia prezentată pe internet, Horvath se dă victimă a regimului comunist şi spune că a fost nevoit să fugă din ţară în America, există voci de pe blogosferă care-l acuză pe acesta că, dimpotrivă, a făcut spionaj în SUA în folosul regimului Ceauşescu.
    Ioan T. Morar, jurnalist la "Academia Caţavencu", a publicat pe blogul său, morar.catavencu.ro, un fragment din textul lui Horvath, pe care-l cataloghează "o mostră din opera unui fost spion". Pentru Morar, cazul lui Horvath ilustrează situaţia spionului român trimis în străinătate de regimul comunist şi care, după Revoluţia din 1989, a rămas fără obiectul muncii. "Brusc, România s-a aliat cu America, iar spionul român a rămas cu ochii în soare. Dar el fusese instruit să reziste la diverse situaţii. Aşa că a rezistat şi a făcut ce a ştiut, a raportat la Bucureşti tot ce, în nebunia lui recentă, i se părea normal să raporteze", explică Ioan T. Morar motivaţia manifestului revoluţionar al lui Horvath.

    RăspundețiȘtergere
  13. EU SUNT AGENTUL CARE LA LUAT IN COLIMATOR PE SOBOLANUL ROSU URARAT SI URAT MIROSITOR........
    Un cititor, Robert Horvath Deva, a postat la un articol publicat zilele trecute pe pe cotidianul.ro o sesizare trimisă președintelui Romaniei și Ambasadei SUA la București în care sesizează un lucru de necrezut. Că lui Vladimir Tismăneanu i-au fost refuzate cererile de azil politic atît de Franța cît și de SUA. In cele din urmă, Vladimir Tismăneanu ar fi intrat în SUA cu un pașaport fals, venind din Venezuela. Iată textul postat la comentariile articolului semnat de Gabriel Andreescu:

    http://www.cotidianul.ro/Tismaneanu_a_intrat_in_SUA_cu_un_pasaport_si_un_nume_fals-125591/

    RăspundețiȘtergere
  14. ERATA IMPORTANTA
    A SE CITI CU DEOSEBITA ATENTIE : SOBOLANUL URAT SI URAT MIROSITOR
    VLADIMIR TISMANEANU !

    RăspundețiȘtergere
  15. SUNT CINEAST SI AGENT AMERICAN SI UNEORI SI JAPONEZ
    NEGUSTORII MORTII ; BOUT,KASSAR BASESCU
    Primii doi au transmis armele Basescu in jurul lumii. Kassar a primit 30 de ani Bout va primii in Septembrie tot pe atata. La acest proces Basescu este chemat martor si in curand inculpat. Filmul va avea un final dramatic. Basescu inndreptandu-se spre scaunul electric . Motivul DOBORAREA HELICOPTERELOR USA SI UCIDEREA A 60 DE PILOTI SI MILITARI AMERICANI

    RăspundețiȘtergere
  16. 500 AGENTI ROMANI TRIMISI DE BASESCU LUPTA IMPOTRIVA REBELILOR CNN: 5 MERCENARI ROMANI LUATI PRIZONIERI
    -Marc Ginsburg, former U.S. ambassador to Morocco told CNN: 'First and foremost he (Gaddafi) has security support from Sudan and Pakistan and his intelligence advisers have received significant intelligence support from former KGB officials who were part of the Eastern Bloc countries such as Bulgaria, Romania.
    Libyan leader Muammar Gaddafi is using mercenaries from Romania to attack rebels in Tripoli , claims Arab newspaper Ashark al-Awsat, quoted by Jerusalem Post.
    According to Michel Koutouzis, a leading criminologist whose French-registered consulting company does research for EU and UN institutions, as many as 500 Romanian mercenaries and agents have also joined the colonel's ranks.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim07:56

    ...6(sase).A aparut beleaua!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. "Succesuri" baieti, multe, multe de tot! De-acum fiecare e pe cont propriu. Scapa cine poate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim14:22

    Cezarusule , tu chiar credeai ca ineptii si timpenii de felul celor spuse de stelip-ul iti vor aduce cititori si comentatori pe blog ... Tu nu vezi ca ti-a parasit 'cimpiile de vinatoare' chiar si motanelul ...

    Dar , tot raul spre bine , nu esti in pericol sa te invadeze horvath , parolea sau andreiradu ... astia isi prezinta nesfirsitele elucubratii numai pe bloguri cu trafic mare ... baietii vor sa fie vazuti de multa lume ... nu-si arata ei 'marea lor intelepciune' numai la cite doi-trei cititori ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim15:31

    @Robert Horvath
    Iti recomand

    http://militar.infomondo.ro/
    succes!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim17:44

    Cezarusule , care-i treaba cu articolul de deasupra acestuia ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru descretire!!!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!