Google Website Translator Gadget

marți, 1 noiembrie 2011

1  ASISTENTA  SOCIALA PENTRU......PENSIONARII  MILITARI  !!  

5 comentarii:

  1. Anonim14:24

    TOP GUN
    Ptr.ca trecu sarbatoarea asta americanizata,mai,mai Cezarica,ce le faci tu pensionarilor militari,le provoci infarct??????Pai ,saracii de ei,pe care-i mai tin 'puterile' , ar vrea si ei o HARJONEALA,sa descopere saracutii ca EA, E DE FAPT UN EL!!!!!Asa cum descoperisi tu cu bietu' Ioanide!!!!! E posibil orice de HALLOWEEN SI,MAI ALES IN Romanica,ca pe afara-i vopsit gardu' inauntru-i leopardu''''!!!!!!!Nu le mai da emotii inutil,si nu-i mai lasa sa viseze la cai verzi pe pereti,care nici macar nu le apartin!!!!!Stelica,saracu' e in focuri bengale cu amintiri despre focoasa brunetica,ei ei Stelica,las-o balta .......STII CUM E POSTASUL SUNA INTOTDEAUNA DE DOUA ORI,LA SONERIE, EVIDENT!!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR!!!!!
    P.S. PENSIONARI MILITARI,NU VA LUATI DUPA CEZAR,MOSUL (CRACIUN) VA PREGATESTE CEVA......?????????SAU GUVERNU' SAU OPREA SAU BOC???????v-o mareste,pensia normal!!!!,voi,va gandirati la prostii???????

    RăspundețiȘtergere
  2. Până când am citit comentariul lui TOR GUN, eram hotărât să-l rog pe CEZAR ca, după ce se lasă el asistat bine de... asistentă, s-o trimită şi pe la mine, asistatul Biliuţă. Acum m-am răzgândit. Păstreaz-o, Cezărică, doar pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) da, comenturile astea imi amintesc un banc anume ::))))....

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim18:24

    Excelent titlul ai gasit. Te pup, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Avand in vedere culoarea dovleacului si a pungii cu cadou si faptul ca este blonda , sa inteleg ca asa arata indexarea guvernamentala a pensiei ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!