Google Website Translator Gadget

joi, 4 iulie 2013

MAIMUTA ...BAAAA________________________________________________-.

Social

RECENSĂMÂNT 2011 – REZULTATE FINALE: Care este populația României. Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012



Institutul Național de Statistică a publicat astăzi, 4 iulie, rezultatele oficiale de la Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor 2011, ce ne arată care este populația României și dacă la referendumul din 2012 a fost sau nu a fost atins cvorumul.
RECENSĂMÂNT 2011 – REZULTATE FINALE: Care este populația României. Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012
UPDATE: INS a anunțat numărul populației majore (cu drept de vot) din România: 16.269.839. Astfel că, așa cumDe Ce News a anticipat, la referendumul din 2012 cvorumul a fost atins, și depășit, cu 324.142 de voturi.
————-
Potrivit rezultatelor finale de la Recensământul din 2011, publicate de INS, populația României, în octombrie 2011, era de 20.121.641 de oameni.
Cvorum atins la referendumul din 2012
Conform calculelor realizate de De Ce News înainte de publicarea rezultatelor finale, pentru neatingerea cvorumului la referendumul din 2012 era nevoie de o populație de de cel puțin 20.140.602 de indivizi. Astfel că, potrivit calculelor noastre, coroborate cu datele finale de la Recensământul din 2011 prezentate de INS, la referendumul din 2012 cvorumul a fost atins.
Scădere masivă a populației
Din populaţia stabilă a României, de 20.121.641 de persoane, 10.333.064 (51,4%) sunt femei. 10.848,790 (54%) de indivizi locuiesc în mediul urban, iar restul mediul rural.
Față de datele provenite de la Recensământul din 2002, populația României a scăzut cu 1.559.300 de persoane. Principalele cauze ale acestui fenomen sunt migraţia masivă şi sporul demografic negativ.
Ivan: Indiferent de rezultatele de la Recensământ, Băsescu e ilegitim
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat pentru De Ce News că, indiferent de rezultatele Recensământului din 2011, Traian Băsescu rămâne un președinte ilegitim, care a ratat momentul în care ar fi putut dovedi respect pentru români și ar fi putut pleca într-un mod civilizat.
“Traian Băsescu a ratat momentul în care putea alege să plece într-un mod civilizat și să-i respecte pe românii care au mers la referendum. Asta a fost în vara anului trecut, când 7,4 milioane de oameni i-au spus să plece, și el a ales să rămână, ascunzându-se după fusta doamnei Reding. (…) Acum nu mai poate face nimic. Decât să aștepte la fel ca noi să treacă și anul acesta și să plece de acolo.
E un președinte ilegitim care ocupă abuziv o funcție și trebuie să ne obișnuim cu ideea asta până anul viitor, când vom avea alegeri”, ne-a spus dl Ivan.
Europarlamentarul a adăugat că oricare ar fi fost rezultatul Recensământului din 2011, Traian Băsescu ar fi rămas un președinte ilegitim.
“Indiferent de rezultatul Recensământului din 2011, Traian Băsescu este un președinte ilegitim. În momentul în care 7,4 milioane de români i-au spus să plece, el și-a pierdut legitimitatea”, a conchis el.
Ștefănescu: Să nu vă așteptați la o demisie spectaculoasă de onoare!
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că rezultatele oficiale publicate de INS nu vor schimba cu nimic lucrurile în privința lui Traian Băsescu. Șeful statului ar fi trebuit să demisioneze imediat după votul masiv împotriva sa, înregistrat la referendumul din 2012.
“După referendumul de anul trecut, când 90% dintre cei care au ieșit la vot în număr covârșitor au votat pentru demiterea ta, în această situație orice om politic și-ar fi dat demisia, fără drept de apel. Chiar dacă INS arată prin datele recensământului că am avut cvorum, că a fost peste 50% prezență după noua statistică, asta nu va schimba cu nimic lucrurile. Traian Băsescu nu își va da demisia. Să nu se aștepte nimeni la așa ceva. Sunt lucruri trecute”, a declarat dl Ștefănescu pentru De Ce News.
El este de părere că, indiferent de rezultatul publicat de INS, nu s-ar fi schimbat mare lucru, nici în ceea ce privește imaginea lui Traian Băsescu în ochii românilor, nici în ceea ce privește percepția șefului statului față de marea masă.
“Asta ( n.r. dovedirea neatingerii cvorumului) nu ar schimba cu nimic percepția lui Traian Băsescu vis-a-vis de votul popular. Atât timp cât în România șase judecători de la CCR anulează votul a 7,5 milioane de români, Traian Băsescu nu își dă demisia și rămâne acolo, vă dați seama cam ce fel de personaj este. Deci până când nu își va termina mandatul, nu se va lăsa. Deci să nu se aștepte nimeni la o demisie spectaculoasă de onoare din partea lui Traian Băsescu”, a concluzionat secretarul general adjunct al PSD.

5 comentarii:

  1. okay thank you so much
    i will like to know your plan to me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar Maimukles have no plan because is an golan! Hi is an great GOGOMAN!

      Ștergere
  2. KIYOKO HORVATH NIPON PRESSiulie 5, 2013 la 23:57

    SURSE AMERICANE : PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA AGENT RUS SI ALATURI
    DE DAN VOICULESCU UNUL DIN CEI CARE AU FURAT BANII LUI CEAUSESCU !
    MAI MULT DECAT SENZATIONAL : VICTOR PONTA LA ARESTAT PE ILIE CEAUSESCU SI A PUS MANA
    PE CODUL SECRET AL CONTURILOR !
    Acum cateva minute am inchis telefonul. Am vrut sa verific o afirmatie facuta de Mihai Pacepa ……..
    in cursul unui interviu acordat acum cateva saptamani sotului meu ….ziaristul american Robert Horvath
    PACEPA :
    LA CONTUL PERSONAL NUMIT TA-89 AVEAU ACCES NUMAI CEAUSESTII
    ……CEAUSESCU, SI CEI DOI FRATI ION CEAUSESCU SI MARIN CEAUSESCU.
    CINE LA “SINUCIS ” PE MARIN CEAUSESCU A PUS MANA PE CONTURI.
    IAR CINE LA ARESTAT PE ILIE CEAUSECU A DAT DE CODUL SECRET DE ACTIVARE !
    Să vedem cu ce se ocupa tânărul Victor Ponta în zilele de 20-22 decembrie 1989.
    Tanarul agent GRU joaca rolul vieții sale, care avea să-l ducă peste 20 de ani la conducerea Romaniei. Un rol jucat alături de un alt agent GRU (spionajul militar rusesc ) cu misiunea de a îndepărta de la putere pe Ceaușești. Aceasta actiune este documentat in amanuntime de un document declasificat al serviciului american.
    El apare in documentul serviciului olandez.
    Pe patul de moarte generalul Kostyal a povestit în cadrul unui interviu luat de jurnalistul Toma Roman . că în zilele Revoluției, a contribuit alaturi de Victor Ponta la arestarea lui Ilie Ceaușescu și a lui Nicolae Andruța Ceaușescu, ambii frați ai lui Nicolae Ceaușescu.
    ” L-am arestat tot eu pe Nicolae Andruța Ceaușescu, la Băneasa, după care m-am dus să coordonez Coman­da­mentul Apărării Antiaeriene a Terito­riului. Să vă zic ceva interesant. Luasem cu mine-n mașină spre CAAT și doi colegi tineri.. Unul dintre ei era Victor Ponta.’
    După studiile la Academia Superioară Militară din Moscova (1956-1958), Kostyal avea să devină general al Armatei Române iar în anii 80 a făcut parte din grupul care plănuia debarcarea lui Ceaușescu, alături de generalul Nicolae Militaru. Kostyal nu s-a jenat să vorbească despre cum ținea legătura cu rușii prin intermediul Ambasadei de la București iar soția sa rusoaică îi mijlocea întâlnirile acolo. Kostyal mai spune, …… că în grupul respectiv s-au mai aflat și Ion Iliescu și Virgil Măgureanu…..si un grup de tineri
    conspiratori ……..
    VA CONTINUA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    https://vimeo.com/68411388
    Kiyoko Horvath
    Corespondenta speciala
    Nipon Press

    RăspundețiȘtergere
  3. ...atentie la razele de luna RH+ !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!