Google Website Translator Gadget

vineri, 16 august 2013

Este ŞTIREA MOMENTULUI, aşteptată de MILIOANE DE ROMÂNI! Se întâmplă OFICIAL la nivelul Uniunii Europene


Vestea asta poate însemna că Europa se apropie de ieşirea din criză, având în vedere că în trimestrul al doilea, la nivelul continentului, s-au înregistrat creşteri ale Produsului Intern Brut de 0,3%.

asta, comparativ cu primul trimestru al acestui an, conform unei estimări publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistică (Eurostat).
Cifrele sunt superioare estimărilor analiştilor, care în cazul zonei euro mizau pe o creştere de 0,2% în perioada aprilie-iunie 2013, conform ziare.com.
Germania şi Franta au înregistrat creşteri economice peste aşteptări, 0,7% si respectiv 0,5%, iar Portugalia a ieşit din recesiune în al doilea trimestru al acestui an, datorită primei creşteri a PIB-ului înregistrată în ultimii doi ani.
"Dacă zona euro a ieşit din recesiune, criza datoriilor din cele mai fragile ţări nu s-a încheiat inca", estimează Jonathan Loynes, analist la Capital Economics.
În România, potrivit datelor preliminare publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică /INS/, în al doilea trimestru din 2013, PIB a înregistrat o creştere anuală cu 1,3% pe seria brută şi cu 1,2% pe seria ajustată sezonier, iar Produsul Intern Brut în trimestrul II 2013 a fost mai mare cu 0,3% comparativ cu trimestrul I 2013.


Un comentariu:

  1. No matter if some one searches for his essential thing, thus he/she
    needs to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.



    Feel free to surf to my web page; LessieSNeuenschwande

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!