Google Website Translator Gadget

luni, 1 septembrie 2014

Vin americanii...!!!______________________________

NATO va instala o bază militară în România

Iordachescu Ionut / 01 SEP, 2014 / 08:21 
NATO va instala cinci baze militare în România, Lituania, Letonia, Estonia și Polonia în contextul agresiunii ruse din Estul Europei, scrie cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anunțat recent în cadrul unui interviu că aliații vor ajunge la un consens privind amplasarea unor baze militare în Estul Europei. Danezul a evitat să le spună baze "permanente", arătând că vor fi amplasate pentru "atâta timp cât va fi nevoie".
Bazele vor fi folosite pentru logistică, pentru misiuni de recunoaştere şi planificare şi vor avea personal multinaţional permanent cuprins între 300 şi 600 de angajaţi în fiecare bază, potrivit cotidianului german, citat de Mediafax.
Acest personal exclude trupele actuale, a căror mobilizare în Europa de Est este limitată de tratatul din 1997 dintre Rusia şi NATO. "Contingente mici" de trupe NATO vor fi prezente la aceste baze tot timpul, susţine cotidianul, citând informaţii secrete despre acest plan.
În plus, NATO va avea o forţă de reacţie rapidă de 4.000 de persoane, pregătită să se mobilizeze în est în decurs de două până la şapte zile.
Planul va fi discutat la summitul NATO din această săptămână, adaugă cotidianul.
Documentul clasifică explicit Rusia ca o ameninţare şi susţine că suplimentarea prezenţei NATO în est este justificată de protejarea noilor membri ai alianţei faţă de Rusia.
Rusia a anunţat public că intenţionează să îşi consolideze apărarea în est săptămâna trecută, dar nu a oferit detalii. Organizaţia s-a extins în anii 1990 şi 2000 pentru a include ţările est-europene care au fost anterior membre ale Pactului de la Varşovia, condus de Moscova.
Polonia, ţările baltice şi Canada au cerut anularea Actului Fondator Rusia-NATO din 1997, potrivit Der Spiegel, care citează surse din cadrul NATO şi al Guvernului german.
NATO a acuzat Rusia săptămâna trecută că a trimis un contingent militar limitat în estul Ucrainei pentru a ajuta insurgenţa prorusă din această regiune. Oficial, Moscova neagă că susţine rebelii.

7 comentarii:

 1. Sugi pula prostovane ! Si bozgoroiului hortistoid RH sa i-o sugi, in pozitia 69 ! Insa, numai dupa ce iti stergi mucii de pe fata !

  RăspundețiȘtergere
 2. Nebunateculeeee...inca mai circuli ..liber ..???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula bombalaule ! Iar dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroidului hortist RH ! Evident, sa nu uiti de pozitia 69 !

   Ștergere
 3. Robert Horvath Sua says:
  Septembrie 1, 2014 at 3:39 pm
  Cezar este un intelectual . Juvet asa cum am mai declarat :un pisat.
  Denis un borat disgratios, Stelian bun de trimis la Targoviste.
  Mamele lor foste curve si prostituate iesite la pensie.
  Mai sunt si ceva bronzati care se bronzeaza.

  PS Am fost contactat de Dan Voiculescu.
  Spune ca mancarea este nasoala si ca ar prefera…..o inchisoare
  americana.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc RH+....hi..hi..hi...! Nebunul o sa faca apoplexie ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula prostalaule ! Iar dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroiului RH ! Si nu uita de pozitia 69 !

   Ștergere
 5. ://zoosinoua.blogspot.ro/2013/12/impacarea-istorica-rusiei-cu-tarile-est.html

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!