Google Website Translator Gadget

vineri, 20 martie 2015

DISTRACTIV_________________________________________________________

Se trezește ARMATA? Un grup de șase OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

Se trezește ARMATA? Un grup de șase OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

Un grup de șase ofițeri în rezervă ai Armatei Române s-au constituit în Comitetul de Inițiativă pentru constituirea Partidului Național „Pentru Patrie” și au lansat deja două apeluri către colegii lor din sistemul de apărare și către românii de pretutindeni.

 SA LE MAI DAU...????..SA NU LE  MAI DAU....????

CEL MAI POPULAR BLOG MILITAR !
Cezar
Aprciez faptul ca blogul Cezar a devenit cel mai popular blog.
Te rog sa nu cenzurezi . Blogul trebue sa ramana un blog liber
pentru schimb de idei si injuraturi.
Anonimii ar trebui in schimb sa-si dea un nume fictiv sau un numar.
Ex Anonim 3. Sa stim pe cine ne pisam si pe cine agatam de lampa.
Sorina Iancu's photo.
·Ave RH + ...!!!








Mesajul către colegii lor se dorește a fi „o chemare la unitate de acțiune pentru a elibera România și pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncați”.
[P] O istorie sincera a poporului român – comanda online În apel, aceștia arată că România era între primele 10 țări din Europa ca infrastructură industrială, dar totul a fost distrus.
Militarii afirmă că industria siderurgică a țării „trebuia lichidată, ca un „bonus” pentru admiterea în UE”. Acești îi acuză pe guvernanții din ultimii 25 de ani că au „oferit pe tavă” economia străinilor care „au făcut lobby pentru integrarea României în Uniunea Europeană”. Ofițerii consideră că românii s-au transformat „în servitori europeni”.
„Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Ne-au transformat în“servitori europeni”. Pe noi care am dat omenirii repere de spiritualitate şi care încă rezistăm, întregiţi, în timp ce în jurul nostru se destramă valori şi foste imperii…
Aşa nu se mai poate! Globalizarea nu ne este favorabilă. Este timpul să ne trezim!”, scriu inițiatorii în apel.
Cei șase ofițeri le scriu colegilor lor că „globalizarea nu ne este favorabilă” și „trebuie schimbat drumul țării”. Pentru aceasta, e nevoie de o nouă Constituție, scriu ei.
„Trebuie schimbat drumul ţării, nu ne putem lăsa soarta pe mâinile oligarhilor şi asasinilor economici. Totul trebuie schimbat din temelie.
Trebuie s-o luăm de la capăt, de acolo de unde, rătăcindu-ne, am ajuns în pustiul în care ne zbatem acum. Temelia schimbării trebuie să fie o Constituţie reparatorie, care să consfinţească postura noastră de popor liber şi suveran, stăpân pe destinul său, pe bogăţiile subsolului şi rodnicia pământului cu care l-a dăruit Dumnezeu.
O Constituţie în care statul să fie un instrument prin care poporul îşi exercită pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor şi avuţiei poporului. Un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna„, se arată în apel.
Comunicatul integral îl puteți citi AICI.

59 de comentarii:

  1. Intrati pe ..AICI..si cititi comentariile !!!
    Din pacate ..a intervenit cenzura ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalane ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroiului RH ! In pozitia 69 !

      Ștergere
  2. Cred ca sunteti de acord cu mine ..ca individul de mai sus are deranjamente serioase la etajele superioare !!
    Sa- tratam cu blandete .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Sugi pula prostovane ! Si bozgoroidului RH sa i-o sugi, in pozitia 69, dupa ce iti stergi mucii de pe fata !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Sugi pula bombalaule ! Si bozgoroidului RH sa i-o sugi, dupa ce iti stergi mucii de pe fata ! Sa nu uiti de pozitia 69 !

      Ștergere

  4. Mda ... Umila mea parere e ca dl. Petrisor Mandu ar trebui impaiat si expus la Antipa . ( Dupa deces , bineinteles , nu acum , cand e un Far calauzitor al Neamului . ) Pentru ca si generatiile urmatoare sa poata admira un adevarat luptator pentru.... pentru ...Pentru ce ?! ... Pentru ego-ul sau .... Aaa , nu !!! Pentru Tarisoara si popor , bineinteles .Rusine lu' anonimu' ala care a atacat acest mare OM ! Te bate Dumnezeu , dom'le . Nu vezi ca dl . Mandu e ( si ) purtatorul Lui de cuvant ??? Nu numai al lui Dogaru . Culmea . PS ; nu inteleg de ce unii generali incearca cu tot dinadinsul sa fie penibili . Oare pt. ca au ajuns generali din greseala ?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut sa va salut, pe RH si pe Cezar eu la nara sa-i foot!

    RăspundețiȘtergere
  6. UN NOU PIRTULET POLITIC ?
    Un partid care vrea sa ne scoata din civilizatia europeana si ne incadreze in
    spatiul femeii colhoznice ce miroase sub brat si in pizda.
    Ma pis pe el si creiatorii lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. AM PUBLICAT PROGRAMUL POLITIC SI ROG PE TOTI CETATENII ROMANIEI
    CARE VOR SA SALVEZE PATRIA SA-L CONTRASEMNEZE.!

    EL ESTE O VARIANTA NOUA MODERNA A PROGRAMULUI MARESALULUI
    ION ANTONESCU !

    ARMATA ESTE ULTIMA SPERANTA SI SALVARE !



    DISTRUGEREA STATULUI MAFIOT
    GUVERN MILITAR IN ROMANIA
    1 Presedintele Romaniei numeste sef al guvernului un general cu experienta din cadrul Armatei Romane. In 48 de ore avem noul guvern al Romaniei.
    2 Arestarea tuturor politicienilor: Ponta, Zgonea, Blaga, etc.
    Desfintarea Parlamentului Romaniei. Tara guvernata doar de Armata Romana
    3Toate unitatile Armatei Romane din Transilvania, sa iasa din cazarmi si sa asigurea ordinea si linistea Desfintarea UDMR-ului, arestarea imediata a urmatorilor: Gyorgy Frunda, Antal Arpad, Tokes Laszlo, Verestoy Atilla, etc.
    4. Arestarea sefilor serviciilor secrete .
    5Inchiderea Serviciului Roman de Informatii. Toti ofiterii activi sunt preluati de serviciul armatei.
    6. Decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, orice protest la adresa Armatei Romane se considera sabotaj si pedepsit ca atare.
    7.Arestarea tuturor clanurile interlope de pe teritoriul Romaniei
    8 Orice grup care instiga la violenta, furt, deteriorarea bunurilor publice, o sa fie arestat pe loc
    9 Desfintarea Jandarmeriei Romane, confiscarea armamentului, preluarea elementelor cele mai bune de catre Politia Romana.
    10 Lustrarea actualei clase politice , considerata in intregime mafio
    ta.
    11 Pregatirea a unor noi alegeri. Creiarea de noi partide politice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Robert Horvath20 martie 2015, 16:06
    A se citi cu consideratie aceste randuri.
    @Robert HorvathAcest alcoolic handicapat nu este decat o unealta in mainile CIA (si MOSSAD?!?) si este folosit ca un "cal troian" .Are misiunea clara de a executa o operatiune ampla de intoxicare,dezinformare si postare de informatii false/aberante pe toate blogurile posibile.S-a infiltrat si in colectivul de redactie al ziarului exploziv-news.ro reusind sa ajunga redactor-sef.In momentul in care ziarul a demascat pe Iuliana Toba ca transmite informatii secrete ale STS catre CIA,gata,s-a suparat tare de tot si a inceput denigrarea ziarului si a jurnalistului Simona Fica,folosind expresii abjecte ca un individ de ultima speta.Ceea ce si este in realitate.Prin urmare de consecinta s-a ales cu o plangere penala,care va fi trimisa si la Ambasada SUA de la Bucuresti,handicapatul Horvath,spion CIA infiltrat peste tot,fiind cetatean romano-bozgoro-nipono-americano-jigodelo.Iata un comentariu despre Horvat in w.nymagazin.com/editorial.html?aid=2553#comentarii:Nora Voiculescu:branza buna in burduf de... porc!asta-i horvat-spionul, depreciat de propria lui imbecilitate agresiva, lovit cu stangul in dreptul si izbit de schizofrenie paranoida de un-deva!dornic de scandal, are un adevarat dosar despre hotia icr si el umbla dupa socari provocative vomitive cu trageri din prastie la tinta comertului cu pocnitorihai, horvate, arata ca in creierul tau mai e si altceva decat alcool in stare de fermentatie, adica borhot!ataca, daca te tine tartita!

    RăspundețiȘtergere

  9. Din gandirea social-politica a "domnului" Kis Viorel, cel care "comenteaza" (!) sub denumirea de "Tigri 2" pe unele bloguri, de o inalta si rafinata tinuta culturala :
    ---------------------------------------
    tigri 2 12 august 2012, 18:31
    Mai crucea ma-ti de avorton,ai trecut din anonimat in a-ti atribui alte identitati?Javra esti mai pui de tarfa.Identitatea mea este cu rosu asa ca te rog respectuos sa te intorci in pizda ma-ti.
    --------------------------------------------------
    sau, pe un alt blog:
    --------------------------------------------------
    tigri 2 4 iunie 2013, 16:01
    @RH
    Mai tampitule tu esti ca musca aia de se vara peste tot,si-n ochi ,si-n gura ,si-n pizda iepei.Ori esti prost ,ori esti tampit,pe cine crezi ca intereseaza[pe aceste bloguri] tampeniile tale???
    --------------------------------

    Iar exemplele pot continua, la nesfarsit, insa cred ca nu e cazul de a umple si pe aici cu laturile unuia de se vrea membru in comitetul de initiativa, pentru infiintarea unui partid, cica Pentru Patrie ! Si National pe deasupra !

    Chiar asa, avea dreptate un onorabil, ceva mai sus: cu cine vreti voi sa prostiti boborul ?
    MARGELUNGU, var bun cu MARGELATU
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim19 martie 2015, 07:27

    Dl.Kis Viorel dacă-i ăsta sau nu să răspundă. Dacă-i DA: pa și pusi acestui partid.
    Anonim19 martie 2015, 08:03

    Asta-i, asta-i, mie-n suta ! Noi il mai dezmierdam si Viurel Hurzicel, ca-i cel mai tare rezervist din Urziceni, sau Viurel Vulvete, ori Tigri 2 fara un c..., etc !
    Daca vreti sa vedeti ce-l duce capul, il gasiti, in toata splendoarea, pe mehedinti blog, ori pe huhurez blog, ori pe armya blog, etc !
    Ce mai, e numai bun de lider de partid, insa undeva pe la Balaceanca, ori pe la sectia 9 de la spitalul de nebuni !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer POPORUL SI TARA e satula de PATRIOTISMUL PATRI-HOTILOR. Avind un presedinte etnic german pe nume Iohanis, pe sefa (anti mafia) DNA - KOVESI, pe sefu ISU - ARAFAT, pe sefu turnatorilor si urmaritorilor SRI- HELLVIG iar pe deasupra un PARLAMENT AL PUSCARIASILOR avind peste 100 de alesi (record mondial) intreb si eu UNDE'S ROMANI? Vreti sa esiti din cutia de REZERVA A SISTEMULUI. Pai asta asteapta VEGHETORII PATRIEI ca imediat va umple GALERIA cu tatuati si cercelati care stiu CREZULsi TATAL NOSTRU doar re-citindu-l ca un elev de scoala primara. Asa ca nimeni nu va vrea RAUL dar eu zic sa va mai GANDITI cind vreti sa fiti parasutati. Noi aici la sol NU-I ASTEPTAM NICI PE AMERICANI NICI PE RUSI. O zi buna. Si sa ne chemati la SFINTIRE sau la POMANA(PARASTAS).
    NOTA
    Fara mine(Iisus Hristos) nu veti face nimic.
    Apeciez gestul ADM. de a NU CENZURA COMENTARIILE. Faptele vorbesc. DOAMNE AJU

    RăspundețiȘtergere
  11. Robert Horvath20 martie 2015, 16:00
    Ordinul Militar "R-26500 Elita"
    Pagina dedicată Elitei Armatei Române, respectiv celor care se mai opun încă experimentului de exterminare desfaşurat de statul roman începand cu anul 2011, contra Armatei în general şi a rezerviştilor acesteia, in mod special!
    PUBLICA
    PROGRAMUL POLITIC .....ARMATA SALVEAZA PATRIA
    CENZURAT PE MEHEDINTI

    RăspundețiȘtergere
  12. Petit Dejeuner20 martie 2015, 17:05
    Tare şi noi avem printre noi! Desigur nu aici la Zoo + 9, unde masurile de securitate sunt mai ceva ca la Casa Alba sau Kremlin.
    Facem însă experienţă cu anumiţi indivizi, recte - rectus - erectum cum ar fi RH şi Cezar pentru a confirma teoria că omul se trage din maimuţă, iar unii dintre ei, în loc de cap au puţă. Ţipă de zor pe bloguri cum că ei ar fi artişti, dar nu-s decît ciokişti şi onanişti.


    Robert Horvath20 martie 2015, 17:12
    DREPT DE REPLICA
    CEZAR NU ESTE ARIST CI UN MILITAR CULT SI PATRIOT CARE FACE
    CINSTE OSTIRII ROMANE !

    EU ROBERT HORVATH DESI CU DIPLOMA IATC -CINEMAGRAFIE BICURESTI
    RECUNOSC CA SUNT MAI MULT CURVAR DECAT ARTIST.

    DESCHIDETI BLOGUL MEU NE ARTISTIC
    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. HOP, HOP, HOP, CZAR + RH SA O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  14. Faza LUNGA..toti ziceau ca ai murit ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalaule ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroiului RH ! In pozitia 69, sa nu uiti !

      Ștergere
  15. CEL MAI POPULAR BLOG MILITAR !
    Cezar
    Aprciez faptul ca blogul Cezar a devenit cel mai popular blog.
    Te rog sa nu cenzurezi . Blogul trebue sa ramana un blog liber
    pentru schimb de idei si injuraturi.
    Anonimii ar trebui in schimb sa-si dea un nume fictiv sau un numar.
    Ex Anonim 3. Sa stim pe cine ne pisam si pe cine agatam de lampa.

    RăspundețiȘtergere
  16. PS I-MI BAG PULA
    IN GURA CELOR DOI
    TIGRII 2
    pe rand

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Mehedinti
    futut in dinti
    a inceput sa cenzureze un legendar artist.
    Maestru al artei erotice.
    Vrea sa intre prin mine in perimetrul istoriei.
    Basina cu barba si cioc care l-a alungat pe DEVA.
    Vor face misto de el generatii intregi.......
    Desi nu merita deloc aceasta consideratie.
    OPEN MY NEW ART BLOG

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/
    PS MAI DA-L IN PULA MEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te footem in dinti toti de pe Mehedinti boritule!

      Ștergere
  18. UN ANONIM POSTEZA :
    Fara mine(Iisus Hristos) nu veti face nimic.
    DREPT LA REPLICA si PRECIZARE
    Ba-i pulime.
    Isus Cristos are nume si nu este anonim.
    Ci dimpotriva,

    RăspundețiȘtergere
  19. RH-ule, vrei numere de la Anonimi? Iti dau eu citeva, de alea taranesti, iepurasul sa-l mi-l belesti.

    RăspundețiȘtergere
  20. ANONIMII SUNT BINE PRIMITI PE CEL MAI INTELIGENT BLOG MILITAR
    CEZAR !

    EI NU VOR UMILITI CI DISTRUSI RAND PE RAND !

    FORTA MISTOULUI NOSTRU ESTE NIMICITOARE !

    AVE CEZAR !

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Anonimi
    In cazul in care avortonul cu barba si cioc ma baneaza , cum ma ve-ti
    fute intre dinti pe Mehedinti ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Precizare
    Ador atacurile la persoana si injuraturile inovative.
    Am motiv intemeiat sa replic si sa va fac sa plangeti.
    Ve-ti incepe sa cere-ti lui Cezar sa ma alunge....
    Nu cred ca ve-ti beneficia de intelegerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim :
    Taci băi labagiu împuţit. Marş în cocina aia a ta unde trăieşti printre gunoaie şi plin de zoaie!

    Răspundeţi

    Robert Horvath20 martie 2015, 22:10
    LEGATURA DE NEZDRUNCINAT INTRE CINEAST SI SERVICIILE SECRETE !
    Cocina mea este un studio de film 116 West 23 rd Street 5 floor . 5500 $ pe luna.
    camera de proiectie, conference room etc
    El poate fi vizitat de orice locuitor din centrul lumii New York.
    Serviciile romanesti SIE a-mi asigura protectia 24 de ore.
    Ei au plasat un post de ascultare intr-o masina aflata in fata studioului si ma urmaresc pas
    cu pas.
    Nu este gluma si de gluma.
    Exista intre mine si serviciile o relatie de prietenie si afectiune.
    Eu le dau de lucru.....ei a-mi garanteaza securitate

    RăspundețiȘtergere
  24. Stimati ostasi
    Fiind umilit si cenzurat pe blogul Mehedinti va invit sa ma injura-ti
    pe blogul lui Cezar. O tribuna a libertatii de exresie.
    CEZAR ARMYA
    UN BLOG PENTRU OAMENI LIBERI !

    RăspundețiȘtergere
  25. ERATA
    A SE CITII
    O tribuna a libertatii de expresie sau erectie .

    RăspundețiȘtergere
  26. Picasso și Dali, cei doi mari pictori spanioli, în expoziție comună la Barcelona !
    URMEAZA
    DALI, PICASSO, DEVA !
    Amanunte pe
    DEVARTES BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă, vezi că eşti bou? Parcă ziceai că Dali e olandez rahatule!

      Ștergere
  27. Robert Horvath20 martie 2015, 17:06
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RUSINE BASINOS BATRAN CU BARBA SI CIOC.
    MA PIS
    PE FLOCII DEPE MUIANUL TAU BELIT !

    Robert Horvath20 martie 2015, 17:12
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. PE BLOGUL CEZAR 33 DE COMENTARII !
    FELICITARI IMPARATE !

    RăspundețiȘtergere
  29. PRECIZARE SI DREPT LA REPLICA
    Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:
    "
    Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001"
    Gresit
    In 1976 a fost trimis in fata plutonului de executie pentru trimiterea serviciului francez
    un material filmat in care Ceausecu vorbea de bomba atomica
    in care afirma
    " A-i voi fute cu bomba mea si pe rusi si pe americani ".
    Scrisoarea presedintelui SUA Carter a survenit la o ora inainte de executie.
    Vezi cartea
    DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII Victor Nicolae NY.
    serializata pana la interventia serviciilor
    in New York Magazin,
    Acesta este momentul in care problemele mele psihologice datorita
    consumului de votca s-au agravat simtitor.
    Afirmatiile
    "gîndire magică, delir erotoman,"
    Corecte

    RăspundețiȘtergere
  30. INTALNIREA CINEASTULUI CU GENIUL CARPATIN
    De ancheta mea s-a ocupat geniul carpatilor.
    Am avut o discutie la vila acestuia dela Snagov.
    Desvaluirea acestuia mi-a imuiat piciorele si mintea
    " Cand ajungi in America spune-le cum m-am purtat cu tine."
    Tigari americane si respect. Nu a-i primit o palma si se vorbea cu " domule Horvath "
    Si acum atentie
    EU SUNT OMUL AMERICANILOR..........
    .............................
    Am descoperit mai tarziu cand am avut acces la arhivele americane ca spunea adevarul.
    Voi continua pe blogul imperial desvaluiri cu catacter istoric,

    RăspundețiȘtergere
  31. Stimate Cezar
    Am o propunere.
    Sa publicam fragmente din cartea
    DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII
    deasemenea desvaluiri
    din discutia cu dictatorul.
    CEAUSESCU A FOST OMUL AMERICANILOR
    Desvaluiri uluitoare din arhivele americane.
    Romanii au dreptul sa afle ADEVARUL.

    RăspundețiȘtergere
  32. ULTIMA ORA
    "MEHEDINTI
    SA-L FUT INTRE DINTI "

    BASINA CU BARBA SI CIOC A HOTARAT BANAREA CINEASTULUI
    ROBERT HORVATH.
    VOI COMUNICA CU ACCEPTUL DOMNULUI CEZAR
    CU @ ANONIMII PE BLOGUL DE ELITA ARMYA !

    A-I MULTUMESC ANTICIPAT
    " BURCU DE CACAT "

    RăspundețiȘtergere
  33. ULTIMA ORA
    Comform unei stiri lansate de France Press cunoscutul cineast international Robert Horvath
    s-a pisat pe flocii depe fata blogherului Burcu o veche basina stalinista din localitatea Mehedinti, Romania.
    Stirea a fost preluata de agentiile internationala pe baza unui martori oculari al incidentului.
    Departamentul de stat ( romanian desk ) a preluat acest caz.
    Vom revenii.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am trecut sa va salut, pe Cezar si boracul de Horvath la rat sa-i foot!

    RăspundețiȘtergere
  35. INTALNIREA CINEASTULUI CU GENIUL CARPATIN


    CEAUSESCU A FOST OMUL AMERICANILOR !

    In 1976 a fost trimis in fata plutonului de executie pentru trimiterea serviciului francez
    un material filmat in care Ceausecu vorbea de bomba atomica
    i
    Scrisoarea presedintelui SUA Carter a survenit la o ora inainte de executie.
    Vezi cartea
    DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII Victor Nicolae NY.

    De ancheta mea s-a ocupat geniul carpatilor.

    Desvaluirea acestuia mi-a imuiat piciorele si mintea

    EU SUNT OMUL AMERICANILOR..........


    "DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII"
    FRAGMENTE


    SCORNICEŞTI, 1975
    ROBERT: Deci… era într-o vineri din septembrie, pe la ora 17, când au apărut cele 6 maşini negre ale convoiului prezidenţial. Toată echipa televiziunii s-a adunat la ordin pentru a-l întâmpina pe secretarul general al partidului, cel mai iubit fiu scornit vreodată de Scorniceşti......... Ea abia de-a întins mâna, fără să privească înainte. Dacă el mai părea oarecum a intelectual, deşi provenit dintr-un ţărănete, totuşi plăcut la prima vedere, ea m-a uimit printr-o urâţenie îngrozitoare. Ce atracţie sexuală? O matracucă. Era vânătă, ca ieşită de prin catacombe, urâtă rău, mult mai urâtă decât se credea. Noaptea am şi avut coşmare. Ţărănetele Ceauşescu se purta firesc, simplu în aparenţă. Mişcările i se dezlânau, nebalansate. Mâinile, gâtul, picioarele i se mişcau dezordonat, ca la coborârea dintr-o maşină în care ai stat vreme îndelungată înghesuit, cobori şi nu-ţi mai revii din amorţeală. Ceauşescu venea bucuros la Scorniceşti, se simţea bine, de, ca acasă. Chiar îi plăcea printre ţăranii de-acolo, care îi vorbeau simplu şi direct. Tot atunci s-a întâmplat să fie şi-o nuntă. Nu ştiu ce legătură era între Ceauşeşti şi miri. Nunta se petrecea într-o curte mare, nu departe de cea a Ceauşeştilor. Vremea se făcuse frumoasă. Cred că a fost chemat şi un preot, nu l-am văzut în timpul serviciului său religios. Ceauşeştii au venit şi ei, au felicitat mirii, au sărutat mireasa, s-au prins în horă. Se vorbea că ar fi dat un porc, darul lor de nuntă. Nouă ni se spusese să nu fim leneşi, să filmăm de zor, să fotografiem. Aveam dezlegare să ne mişcăm liber. Pe Ceauşescu, îl filmam tot timpul… patru operatori, cu tot atâtea camere. Nu trebuia să deranjăm în căutarea cadrelor noastre. Nicolae se obişnuise cu forfota din jur. Eu ţineam morţiş să înregistrez ceva special, ca amintire, numai pentru mine, când s-ar fi ivit prilejul cel norocos. Ceauşescu s-a aşezat la o masă, la una din cele obişnuite, aranjate în curte, făcute din lemn, cu hârtie pusă pe deasupra în locul feţelor de masă. Îl însoţeau şi vreo trei-patru indivizi, nu-i recunoşteam, se îmbrăcaseră lejer, în pulovere. Al lui Ceauşescu era gri, purta şi şapcă, una subţire, de vară. Discutau tot felul de fleacuri, au mâncat sarmale şi friptură, au băut vin, cot la cot cu nuntaşii. Nu li se servea ceva anume, numai pentru ei, fiinţe simandicoase. Cam plictiseală, trecuseră vreo două ore. Mă plimbam cu camera după mine, încărcată cu o casetă nouă. Întrebasem pe mai mulţi dintre securişti dacă puteam să-l filmez pe conducător şi în momentele lui de relaxare. "Poţi să filmezi orice, că tot se taie la protocol…" mi s-a răspuns cu un anume amuzament. Cum naiba de nu reuşeam să 'trag' şi eu ceva doar pentru liniştirea sufletului meu? . Nicolae ciocnea paharul şi bea fără să se cherchelească. Era cu chef. Discuţia se aprinsese. Restul se îmbătase deja. Aceeaşi ţărancă de la începutul petrecerii aducea cele trebuincioase. Căutam să mă apropii mai tare de Ceauşescu, încercam să aud ce se vorbea. Îmi ţineam camera pregătită, ca pe o armă, în dreptul şoldului. Mă deplasam dinspre dreapta mesei, avându-l pe Ceauşescu în cadru: gât-spate. Trebuia să avansez astfel încât să-i prind faţa, gura. Acum era perfect încadrat, prim plan! Imaginea căpătase claritate şi… aud cuvintele cheie: "bomba atomică"! Părul mi s-a zbârlit de satisfacţie. M-am aruncat ca uliul asupra prăzii. Asta îmi era prada: "bomba atomică"! (va urma)

    RăspundețiȘtergere
  36. Putem face un serial ..daca esti de acord ...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalaule ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroiului RH ! In pozitia 69, sa nu uiti.

      Ștergere
  37. Cred ca ar interesa pe multi.
    Multumiri anticipate

    RăspundețiȘtergere
  38. BLOGUL CEZAR UN BLOG DE ELITA
    DAR NU UN BLOG ELITIST !
    Trebuie sa aplaud ca ai devenit cel mai popular blog militar. Ea se datoreste
    unui continui efort editorial. Teme pentru toti ostasii . Teme pentru intelectuali.
    Teme pentru anonimi fara prea multa carte sau minte.
    Ma bucur ca a-i desfintat cenzura.
    Exprimarea opiniilor diferite este un drept fundamental. Un drept democratic.
    Injuraturile sunt sarea si piperul. Uita-te la un film de razboi american.
    Un ocean de injuraturi. Cultura sau lipsa de cultura.
    Sustin ca fiecare ostas sau pensionar sa fie binevenit.

    Sunt convins ca editorialul propus de tine va avea succes,
    Pregatesc un film numit Executia. El este bazat pe cartea
    DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII. Victor Niculae New York.
    Sper sa gasesti o formula editoriala , ca textul sa nu se piarda printre
    comentarii si injuraturi.
    Desvaluirile reprezinta istorie.
    Repet. De cazul meu s-a ocupat insusi Ceausescu.
    Stia ca am trimis un material filmat ,dar nu stia ce contine .
    Ancheta mea de un an trebuia sa lamureasca aceasta intrebare.
    Intalnirea mea cu Ceausescu la Snagov a fost unica.
    Ca si marturisirea sa
    " SUNT OMUL AMERICANILOR "
    Este real si verificat de documentele serviciului american pe care le-am studiat.
    Este o pagina de istorie banuit ,dar putin cunoscut.
    Ma bucura ca participi la acest proiect.

    Mult succes.
    Inchei cu traditionalul
    AVE CEZAR !

    RăspundețiȘtergere
  39. Cu aprobarea ta
    Vreau sa
    RASPUND TUTUROR COMENTARILOR DEPE BLOGUL MEHEDINTI
    ADRESAT CUPLULUI PATRIOTIC CEZAR ROBERT !

    ELITA SUS
    PULIMEA JOS
    Banarea mea va duce la disparitia blogului Mehedinti !
    ps
    Dupa pisarea mea, pe flocii depe fata semidomnului Burcu, nu mai ramane
    decat sa urinez in gura sa, cand a-si scoate proteza dentara.

    RăspundețiȘtergere
  40. C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA

    RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE

    Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
    Rivalitatea institutionala devine exploziva. ................................. In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
    In manifestul politic al ofiterilor se spune :
    "Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere........

    GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
    Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
    - dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
    - dreptul de a desfasura activitati economice;
    - dreptul de a lucra doar 8 ore;
    - dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
    - infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

    Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !

    REVOLTA MILITARILOR DISPONIBILIZATI
    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.
    în anul 1998: 36.500 ofiteri;
    - la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;
    la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;
    Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.
    Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO.
    Prezenta militarilor activi sau in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim profund nepopular.
    Regimul hotiei generalizate .
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    New York .

    RăspundețiȘtergere
  41. CEZAR
    PROPUN DEASEMENEA O ANCHETA BOMBA !

    UDMR SERVICI RUS SUB ACOPERIRE MAGHIARA !
    Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu,
    La numirea în postul de procuror general al României a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia – Eduard Kovesi – fusese racolat de spionajul maghiar.

    Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc.

    Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Aşa că nu e întamplator că apar spioni ca Stancev, care racolează în acte de spionaj miniştri, ca şi Zsolt sau Codruţ Seres în 2006. Bulgaria este veriga slaba în UE si NATO, iar agenţii bulgari, de fapt ruşi, penetrează structurile de stat ale României.

    RăspundețiȘtergere




  42. RAPORT AMERICAN DECLASIFICAT:
    FRUNDA AGENT RUS ….UDMR o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conitiile actuale.
    Referitor la carierele politice realizate de agenţii serviciilor speciale ale Ungariei în guvernele României, este de remarcat mărturia ….. director al Departamentului Contraspionaj…………………
    prezenţa la vârf în guvernul român a unui agent maghiar,Frindo carelucreaza şi cu ruşii…….
    Spionajul ungar este de cele mai multe ori, conform istoriei si expertilor nostrii, doar un “front” pentru spionajul rusesc (seful serviciilor de informatii maghiare a absolvit “Scoala KGB”), UDMR este de fapt o veche celula a serviciului sovietic actualizat la conitiile actuale. Acesta a fost recrutat de spionajul Ungariei in 1988 si si-a continuat activitatea pe aceasta linie si ca agent al rusilor.
    …….Apoi a urmat prima confirmare oficiala a afirmatiilor noastre: Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta G.F .
    Expertul serviciilor de informatii romanesti furnizeaza si o lista neagra a 20 de agenti sovietici in UDMR pe care o publicam mai jos ……..

    Securitate file
    A controversy was sparked in summer 2006, when files kept by the Securitate (Communist Romania’s secret police) on Frunda and 28 other politicians UDMR including the UDMR’s Markó and Attila Verestóy, were declassified by the Romanian Intelligence Service.

    ...................
    .............................


    Gyorgy Frunda a avut angajament de informator semnat cu fosta Securitate, ne-a declarat, fostul sef al Securitatii din judetul Mures, Gheorghe Maries.( Securitate …serviciul secret Ceausescu ) Potrivit lui Maries, Gyorgy Frunda fusese recrutat sa dea informatii despre reprezentantii minoritatii maghiare, mai ales despre intelectuali. Desi grave aceste afirmatii par o diversiune. Frunda fiind prezentat ca un informator oarecare si nu un sef de retea . ( ruseaaca Nota aut )
    Reteaua NKVD Iliescu sa format in jurul lui MARCO BELA……….Înainte de 1989, Bela Marko a fost unul dintre redactorii de bază ai revistei „Igaz Szo“, revistă a filialei scriitorilor comunişti maghiari din România, care apărea la Tg. Mureş. A luat un premiu al Uniunii Scriitorilor comunisti în 1980.
    Lista agentilor Rusi din Romania …………….sectiunea maghiara a fost confirmata de Confirma lista lui Nocholson ( Agent sef CIA -Bucuresti arestat ca spion rus N.A)
    Nicholson was station chief in Bucharest, Romania,
    Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16-year CIA man told investigators he received $300,000 from the Russians. He cooperated with investigators .
    In finalul materialului din intr-o nota de subsol, se mai afirma: Frunda …….member of russian intelligence service, a fact which is well documented”
    Inchei citatul.
    Am trimis autoritatilor informatii confidentiale. Concluzionez. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca nimic….o vor face altii.
    Robert Horvath Deva
    In premiera absoluta din New York

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim :
    RH a decedat? Slava domnului!!! Putem respira, mai rar si fara masca pe figura...
    PMT pe unde umbla?

    Răspundeţi
    Nu am decedat. Sunt actualmente in plina pisare.
    Observati cu atentie barba si ciocul redactorului Vasile Burcu.
    Eate umeda, galbena si pute a urina.
    Scuzati limbajul prea politicos .

    Mehedinti
    Anonim
    S-a sinucis singur (!), da-l dreak de nebun!

    Răspundeţi
    Nu m-am sinucis
    Continui lupta mea impotriva neamului prost si de cacat.
    Tinem legatura pe cel mai important blog militar
    Multumesc pentru atentie.

    RăspundețiȘtergere
  44. MESAJ
    PENTRU @ BLOGUL MEHEDINTI !
    ASTEPT COMENTARIILE SI INJURATURILE VOASTRE PE BLOGUL CEZAR
    CEL MAI POPULAR BLOG MILITAR
    UN BLOG DE ELITA
    DAR NU ELITIST

    RăspundețiȘtergere
  45. Hurrah, that's what I was seeking for, what a material!
    existing here at this web site, thanks admin of this web page.


    My web blog - BennieNPata

    RăspundețiȘtergere
  46. I loved as much as you'll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter
    stylish. nonetheless, you command get bought
    an edginess over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.



    My homepage ... JennifferIWillmarth

    RăspundețiȘtergere
  47. Hey there! This is kind of off topic but I need some guidance from
    an established blog. Is it difficult to set up your own blog?
    I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast.
    I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to begin.
    Do you have any ideas or suggestions? Thank you

    Feel free to surf to my web page - DeboraKBernell

    RăspundețiȘtergere
  48. Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire, pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea s-a întors. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!