Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Valul X. Pe 28 septembrie 2015, omenirea va face un salt în evoluție


Specialiștii susțin că un val de energii cosmice vor invada Pământul
Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice afectând soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Este prezis că acest lucru va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră.
Dr. Simon Atkins, un celebru doctor în bioelectromagnetică, specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre, susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie.
O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X).
Vom experimenta un „val de evoluţie”, spune dr. Simon Atkins. „Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?». Planeta are de gând să «decoleze» în astfel de moduri incredibile”, spune Atkins.
El precizează că exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și se execută până la 15 septembrie, are adevăratul scop de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de schimbarea de frecvență în care statele mici, în care exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecvență mai mare în câmp, în iulie și august – scopul fiind de a învăța de la acestea și de a gestiona efectele asupra populației din statele mai mari, în luna septembrie.
valulx28
Comunitatea de informații din Statele Unite ale Americii este conștientă de efectele potențiale ale energiile cosmice de intrare și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Simon Atkins consideră că serviciile speciale americane nu sunt singurele entități, la nivel mondial, conștiente de energiile cosmice de intrare, și iau și ele măsuri pentru a gestiona acest lucru.
O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind foarte semnificativă. Aceasta va coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând ca papa să se adreseze Congresul SUA (în 24 septembrie). Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni.
După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. Serviciul de informații al Vaticanului este, de asemenea, conștient de aceste val de energii cosmice. E mai mult decât o coincidență faptul că liderii religioși și politici puternici ai lumii se întâlnesc în momentul în care aceste energii invadează planeta.
Efectele Valului X
Energii cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa descoperiri majore. Atkins susține că anumiți ambasadori stelari din Federaţia Galactică staționată pe Pământ au fost deja numiți delegați la un grup de extratereştri numit Ființa Alianței Sphere. Acest grup a venit în perioada 2012-2013 cu sfere de dimensiuni uriașe, cât planeta Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și a Soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine în sistemul nostru solar și pământul, astfel încât omenirea să poate integra mai bine și să se pregătească pentru schimbări majore.
Printre modificările care vor fi declanșate prin intrarea energiilor cosmice este eliberarea de informații referitoare la tehnologii avansate, la programe spațiale secrete și la viața extraterestră în ceea ce Corey Goode, un specialist în tehnologii avansate, cunoscut ca o persoană empatică intuitiv, a descris ca fiind un eveniment de „dezvăluiri totale”. Goode a anunțat recent că aceste sfere de dimensiuni uriașe sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece acestea și-au îndeplinit scopul. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care au loc înainte de acest ultim eveniment, după care vom fi lăsați pe cont propriu.
Atkins anunță că, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pământul cu particule de lumină foton-gamma, călătorind cu viteza luminii și producând o schimbare de ADN instantanee. Ființele care au o frecvență, pe rezonanța Schumann, de cel puțin 17 Hz vor fi propulsate în a 5-a dimensiune.
Numărul de persoane proiectate să aibă o ascensiune pe frecvență este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conştiinţa colectivă a umanităţii pentru a manifesta modificările. Energiile cosmice au început să intre, iar sferele care au jucat rol de tampon le blochează din ce în ce mai puțin. Toate acestea sugerează că, la finele lui septembrie, ar putea fi un moment de vârf în care energia cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă a fiinţelor de lumină care au ridicat frecvențele lor la un nivel ridicat de iubire de sine.
Data de 9 septembrie 2015 este cunoscută că „Event Horizon” și este cea mai importantă zi din istoria umanității, este de părere Simon Atkins, precizând că acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni în masă, la nivel mondial, al ființelor a căror vibrație trece din a 4-a dimensiune în a 5-a.

27 de comentarii:

 1. Un nou editorial postat din adancul budei.
  Va mai publica carevs.
  Apoi se va infunda iremediabil
  In cacat.....
  C

  RăspundețiȘtergere
 2. Din surse precise.
  Jumate milion de refugiati in Romania.
  Deschideti blogul
  Robert Horvath Deva Blog.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce salt ?
  Ce evolutie ?
  Balegarul ramane tot.....balegar.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sfarsitul civilizatiei vestice
  a fost prezis
  odats cu caderea taranetului
  In gaura extrem de rotunda !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se facu de dimineata.
   Super modelele inca dorm.
   Fac de o cafea
   Apoi voi da primul jet al zilei
   In gura .....necuratului......
   La propriu.

   Ștergere
 5. Tine randul la Ciorba de oase .....

  RăspundețiȘtergere
 6. Pana si prea sculativa Nicole l-a lasat singur
  si fara
  pensie ,

  RăspundețiȘtergere
 7. @ Nu-mi place ciorba de oase.
  Avem femei si gusturi
  Diferite.

  RăspundețiȘtergere
 8. Battanete
  Haine grele
  Pensie mica
  Blenoragii si sculamente
  Netratate.
  Nasol
  Si
  Foarte nasol !

  RăspundețiȘtergere
 9. Erata
  A se citi
  Batranete haine grele
  Fara lovele si
  Pula.

  RăspundețiȘtergere
 10. Răspunsuri
  1. HOP, HOP, HOP, RH SA TI-O DEA LA CEOK!
   SI LA CEOK, DAR SI LA BOOCI, TU DE SULA SA NE-APUCI.

   Ștergere
 11. faza lungaa..faci progrese nenorocitule (o)...!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Felicitari si ganduri de bine anonimilor.
   Cezar nu are scapare.
   Mirosul deosebit de patrunzator al da de gol.
   Motivul
   Nu stie sa foloseasca hartia higenica.
   Folosirea ei se deprinde in copilarie.
   Acum la pensie
   Este cam tarziu........

   Ștergere
  2. Din informatile mele
   din surse verificabile
   Cezar nu s-a sters la cur (func) de la revolutie.
   Cand a facut pe el de frica ......

   Ștergere
  3. Aici este 3 am.
   Nu sunt singur .
   Ma trece de o pisare.
   Reala .....
   Nu simbolica
   In gura......
   Stiti voi cui.....

   Ștergere
 12. Un refugiat oltean printre refugiatii sirieni a fost arestat
  de politia maghiara. Al cheama Cezar si are legaturi cu organizatia ISIS

  RăspundețiȘtergere
 13. O stire preluata de agentiile internationale
  de presa
  Reuters:
  Cezar a luat-o in buba !

  RăspundețiȘtergere
 14. Ultima ora
  A fost respinsa
  Cerererea de adeziune
  A olteanul smecher intr-un club onanistic.
  Motivatia legala
  Lipsa de bani si PULA .

  RăspundețiȘtergere
 15. Piticii virili se reintorc
  Vor s-o felationeze pe Nicoleta
  Buze calde si primitoare !
  Tare
  La propriu cat si la figurat !

  RăspundețiȘtergere
 16. Rh+...vezi ca vin cu Klaus..! sate uiti dupa ala 2/2 m si cu ochelari mai negrii......

  RăspundețiȘtergere
 17. Va fii o intalnire istorica.
  Ma refer la cea cu tine.
  Te voi recunoaste dups ochelari
  Si miros .

  RăspundețiȘtergere
 18. Am cerut demisia
  Noului ambasador al SUA
  Chiar in ziua prezentarii scrisorilor de acreditare,
  Deschde
  Robert Horvath Drvs Blog

  RăspundețiȘtergere
 19. De teama a si demisionat ambasadorul?
  O seara de vis tuturor!

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!