Google Website Translator Gadget

marți, 1 martie 2016

APEL CATRE TILICARI !!______________________________________________________by inegalabilul L.T.

CETATENI !
TILICARI DIN TOATA TARA, UNITI-VA !

                                         Nu raspundeti provocarilor marsave ale unora alde Olescu (b)ELITA si cei 7 Pitici ! Ei nu reprezinta marea masa a rezervistilor militari ! Sunt doar o mana de razvratiti, ushkiti shmekereste din sistem, la nici 42 de ani ! Potecarul si acolitii lui nu sunt pensionari militari, ci doar niste rezervisti nefericiti , care-si pierd toata ziua pe net, instigand la dezordine, razmerita si ura de rasa !
                                  TILICARI DE TOATE GRADILI !
NU iesiti in strada pe 6 martie ! NU dati apa la moara Zdrongarului, care nu-si urmareste decat propriile interese ! Un om normal la cap nu ar sustine, pana la turbare, abrogarea OG57, ci ajustarea ei, in folosul si spre binele tutulor, fara sa riscam o blocare ireversibila a legii ! NU dati apa la moara unora alde Viurel Beobel MaKis, marele cariciopterist de Hurziceni, in timpul liber, si Secretar General Beobe PCR, conform statului de organizare, care, timp de 5 ani a stat la televizor, iar acum rage ca nu-i mai ia guvernul in calcul CV ciucalatei pe care i-a dat-o statul moca, ca sa nu i se blegeasca mansa, pe timpul misiunilor de vanatoare-gazare a gandacului de Colorado, la nivelul brazdei de barabuli, prin lanurili Ialomitene !
                           CETATENI - TILICARI ADEVARATI, oare cum putem noi cataloga atitudinea unuia ca R-26499, care, atunci cand nu mai are argumente, vede numai securisti, ceisti, setesisti si jihadisti ? Si, oare cum putem noi cataloga apucaturile unuia ca Viurel Beobel MaKis, care instiga la razmerita ?
                               CAMARAZI, MOSNEGI BASINOSI SI CRACANATI ai patriei, NU puneti botul la manipularile zdrongariene ! Si, mai ales, nu puneti botul la basmele olescului-al doilea mare Ganditor de la Hamangia al Romaniei, asa cum, de exemplu, Iulica Putza Mare(s) isi pliaza biuzili pe gaozul marelui blogar de opinie al tilicarilor ! ( Ex: Iulian Mares1 martie 2016, 09:40 Multumesc din inima domnule R pentru cenzurarea nesimtitilor care nu sunt de acord cu dvs ! Consider ca o pauza in postari nu strica pt unii, care indraznesc sa gandeasca altfel!)
                               TILICARI !
Luati exemplul zecilor de mii de osteni, care au muscat zeci de ani din cizme, diagonala si portharta, si care si-au servit cu devotament patria, fosta candva multilateral dezvoltata si orientata spre comunism ! Stati la casile voastre ! Ori,plecati din Bucuresti, ca sa nu va ispiteasca Necuratul !
NU va cheltuiti banii de pomana, calatorind mii de km pe soselele desfundate ale patriei, ori pe caile ferate, devalizate si fara gari, doar pentru a le face jocurile dogarienilor manipulatori !
Piata nu este pentru tilicari.
Tilicarul original, adevarat, TRADE MARK, nu are nimic in comun cu exaltarile de moment ale unora, care nu sunt nici istorici, nici securisti, nici militari si nici activisti, ci doar niste jalnici profitori, autoproclamati, pe viata, in fruntea unei asocieri, care functioneaza ilegal, insa la vedere . Si nici cu viziunile de putzoi, reincarnat intr-o Mafalda cazona, cum este acest guru al (b)elitei de rezerva, Potecarul de la R 26499 !
Stati linistiti langa babili si nepotii vostri !
BOICOTATI MITINGUL din 6 MARTIE !
URA !

Viv la revolusion !
Asta la vista, beibi !
Zeii fie cu noi !


TILICARI

Nu dati curs disperarii furibunde a unor instigatori ca Viurel Beobel MaKis, ori Zdrongaru si ce 7 Pitici de la SCMD (Societatea Comerciala Mircea Dogaru) ! Acesti pseudotilicari, care au frecat-o toata viata prin biroaie, scriind note informative, ori pe la sedinte Beobe si IPI Pecere pe Cariciopter, nu-si urmaresc decat propriile interese !
Dupa ce guvernele boc i-au dat o pensie tripla, pentru rezultate meritorii in intrecerea socialista si calificative maxime la IPI PCR, marele cariciopterist al patriei Viurel Beobel MaKis, urla acum ca-i scade pensia !
Pai, dragii mei tilicari de pretutindeni, cum sa nu-i scada daca, in toata cariera lui de mare specialist gazator al gandacului de Colorado, cea mai mare functie pe care a indeplinit-o a fost de Secretar General Plenipotentiar Beobe PCR pe Cariciopter (maior 10-12-spec. mil. ventuzier de gaoaze), singura lui grija fiind ca sa-si consume ciucalata data moca de patria strabuna, pentru ca sa nu i se inmoaie mansa, in misiunile de bombardare-gazare, la nivelul lanurilor de barabuli !?


TILICARI !
Stati la locurili voastre ! Nu raspundeti provocarilor de tipul "sa ne aparam drepturili", "sa ne recucerim demnitatea", bla bla !
Singurul scop al mitingului este, in fapt, ultimul strigat de disperare al zdrongarului, ramas fara tot mai multe filiale si cotizanti.
SCOPUL URMARIT de zdrongari: anularea in totalitate a OG57 si o blocare ireversibila a LPM pentru cresterea numarului de nemultumiti si, eventual, de fraieresteni care sa puna botul la gogoritele sindicatului, cu lupta prin instante, taxe de proces si alte cotizatii, care sa le umfle lor, din nou, conturili !


TILICARI !
OG57 va produce efecte in curand, asa cum a fost croita ! Sabotati-i pe smekerii care tot incearca sa-si traga spuza pe turtele lor, cu diferite sporuri smekeresti, specifice doar catorva categorii de tilicari cracanati, pe care tot incearca sa le strecoare in parlament, ba prin usa din dos, ba prin usa de incendiu, cu promisiunea ca vor asigura, in contrapartida, mii de voturi la alegeri !
Marea majoritate dintre NOI, grosul tilicarilor de pretutindeni, NU am avut privilegiul de a o freca la rece prin salile de clasa, la caldura si cu cafelute proaspete pe catedra, povestindu-le puletilor despre rezultatul devastator al razelor de luna, asupra galosilor de guma !
Si nici de a face garzi prin spitale ! Care, dealtfel, au fost platite cu varf si indesat, la vremea respectiva !
Si nici de a ne transporta soldele lunare cu sacosele acasa, pentru fel de fel de prime si clasificari de zbor, incepand de la popa rejimentului si consilierul comandantului, si pana la ultima pitipoanca de la depozitul de izmene, kemata in activitate prin filiera indecenta, care n-avea nicio legatura cu pilotzimea !

GATA ! Pentru ce am fost fiecare, am primit cat am meritat ! Acum, STOP discriminarilor !
Deformatul ala burtoso-bahaldit de Viurel Cariciopter, oricum are o penzie astronomica, cu care-l baga sub masa pe oricare dintre comandantii nostri razboinici de brigazi ! Daca, nu cumva, chiar si cu un esalon mai sus !

Viv la revolusion !
Asta la vista beibi !
Zeii fie cu noi !


                                                     CETATENI !

TILICARI AI PATRIEI !
Urmariti informatiile de pe blogul Cufurezului !
Cu BC de la 80% si max 100, la care sa se adauge si bonusul cu OMM, de pe L80, la FUNCTIA DE BAZA+sporurile universal aplicabile tutulor tilicarilor, indiferent de cat de shmeker a fost in activitate unul, ori altul, treaba e mai mult decat nesperat de buna !
Astfel, sindicatul isi va pierde definitiv scopul pentru care a fost inventat si va ramane sa mai apere doar drepturile spitalelor cefere si ale unor rivulutionari deposedati de niste rente pe viata, obtinute in mod fraudulos !
Lasati-i pe cei 2-3 sute de dogarieni exaltati, care vor urla la luna, in plina zi, pe data de 6 martie, sa se faca de ocara lumii !
NU puneti botul la instigari si manipulari gen Viurel Beobel MaKis !
NORODUL SUNTEM NOI, majoritatea tilicarilor obisnuiti, SI NU TAGMA JEFUITORILOR, alde celor cu fel de fel de prime si sporuri shmekeresti !


Asta la vista, beibi !
Viv la revolusion !
Zeii fie cu noi !

23 de comentarii:

  1. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni1 martie 2016 la 19:34

    Viorel Kis1 martie 2016, 15:30
    ***R-26500 Nu cer nimic de la tine sau de la acest blog,imi pare rau ca m-am ratacit pe aici.Nu ma mai intereseaza nicio lege,de ce atata dusmanie ?

    Răspundeți
    ===========================================
    Mo praleo, mo shukarule, mo vere, tu esti intr-o ratacire continua ! Te caut d-o juma de an ca sa-ti aduce inapoi coviltiriul de la Vulvoi, mo, iar tu umbli ca un capiat, din blog in blog !
    Lasa-l draq pe putzoiul ala de potecar, mo, si hai aciulea, ca sa-ti stabilim BC pentru recalcolare, in rejim de urjenta, mo ! Hai, ca-ti bagam totul, mo, si prima de gazare, si prima de frecat palele cariciopterului, si CV ciucalatei, si tot ce vrai tu !
    Haoleoooo, de nu te-oi baga la stabor, vericule....

    RăspundețiȘtergere
  2. Maxim One1 martie 2016, 19:27

    Calmati-va cu totii.OUG 57 va devenii lege exact asa cum a fost ticluita de stapanii coloniei la cererea hoastelor din ANCMRR .Pana si mos Alecu(zis mos Tagarta) a inteles asta si s-a linistit. Linistiti-va si voi.Oricum la miting tot mergem pe 6.

    Răspundeți
    =============================
    "Mergem" o pula la miting !
    Pe data de 6 martie, impreuna cu tilicarii din cartier, vom merge la dugheana din piata sa rupem cate una la patru beri, in functie de cat vor dura dezbaterile recapitulative pe tema "Legea 223- amintiri despre viitor"!
    Si, bineinteles, pentru atmosfera completa, vom asculta renumitul slagar PULA-PULA, al frumoasei Sabrina Bruna, in diferite variante !
    O varianta o aveti chiar aici: https://www.youtube.com/watch?v=_pF7v7iSSfY

    Pentru novici, versurile (in special cele repetitive ale corului) fac trimitere directa la prevederile smekeresti ale LPM, in special pentru anumite categorii de tilicari, alde erou Viurel Beobel MaKis, cel mai mare cariciopterist de vanatoare-gazare Colorado, in viata ! Si alti smekeri, cu fel de fel de sporuri, de te doare mintea !
    GATA, a zburat puiul cu ata ! Fiecare a fost platit pentru ce a facut, ori nu, cat a fost activ !
    Acum, la penzie, drepturi egale, fara discriminari, conform statului de organizare + sporurile general aplicabile tutulor !

    Asa ca NOI vom milita pasnic, in crasme, ori pe dupa perdelele din sofrajerie, pentru punerea in aplicare a legislatiei actuale, cu speranta unor modificari favorabile tutulor tilicarilor !
    Doar n-om hi tembeli sa iesim la zghierat, pentru nush ce societate civila a lui Zdrongaru si ai lui, haiducii sindicatului !
    Gata, asta la vista beibi !
    Degeaba va mai spargeti in figuri, fro 5-6 scapeti, alde Viurel Beobel MaKis, Iulica Putza Mare(s), Oli Potecarul (b)Elita si inca fro cativa intarziati de astia, la apel, ca nu va mai baga nimenea in seama !
    Cei 36568 de anecemereristi, federatiile, cluburile amiralilor, militienilor si tablagiilor de pretutindeni si mosnegaraia neafiliata NU VOR IESI IN STRADA, la mascarada dogariana !

    Ura.
    Viv la revolusion !
    Zeii fie cu noi !
    Asta la vista beibi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: cu parere de rau si durere in sufletel trebuie sa va spun, dragii mei tilicari neafiliati la dogmele dogariene, ori neventuzati cu biuzile la nush ce gaoaze de politruci manipulatori, ca marele miting din 6 martie, al Societatii Civile-printre care si niscaiva tilicari basinosi senili, adusi cu otobuzili de la Botosani si Vaslui, va avea cam acelasi rasunet cu mitingul organizat la ceasul din Cismigiu de marele analist politico-militar Neacsu Marin, de la "In cuiul cacarii" !

      Gata, a zburat puiul cu ata. Vae victis.
      Zeii fie cu noi !

      Ștergere
  3. ,,,Acum, la penzie, drepturi egale, fara discriminari, conform statului de organizare + sporurile general aplicabile tutulor !"
    ...Traiascaaa...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..ca daca nu facem si noi Tilicarii neafiliati ..mii si mii..o contramanifestatie de 8 martie ....!!!

      Ștergere
  4. Dar pe Maximonel de ce il uitati ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Viorel MaKis2 martie 2016, 10:07

    DETERMINARE

    Veniti cu totii pe 6MARTIE in Piata Victoriei sa ne declinam cererile si sa ne castigam drepturile dupa o viata de munca in stres si in conditii de privatiuni extreme,generand boli si speranta redusa de viata.

    Răspundeți
    ====================================

    TILICARI !
    Nu dati curs disperarii furibunde a unor instigatori ca Viurel Beobel MaKis, ori Zdrongaru si ce 7 Pitici de la SCMD (Societatea Comerciala Mircea Dogaru) ! Acesti pseudotilicari, care au frecat-o toata viata prin biroaie, scriind note informative, ori pe la sedinte Beobe si IPI Pecere pe Cariciopter, nu-si urmaresc decat propriile interese !
    Dupa ce guvernele boc i-au dat o pensie tripla, pentru rezultate meritorii in intrecerea socialista si calificative maxime la IPI PCR, marele cariciopterist al patriei Viurel Beobel MaKis, urla acum ca-i scade pensia !
    Pai, dragii mei tilicari de pretutindeni, cum sa nu-i scada daca, in toata cariera lui de mare specialist gazator al gandacului de Colorado, cea mai mare functie pe care a indeplinit-o a fost de Secretar General Plenipotentiar Beobe PCR pe Cariciopter (maior 10-12-spec. mil. ventuzier de gaoaze), singura lui grija fiind ca sa-si consume ciucalata data moca de patria strabuna, pentru ca sa nu i se inmoaie mansa, in misiunile de bombardare-gazare, la nivelul lanurilor de barabuli !?

    TILICARI !
    Stati la locurili voastre ! Nu raspundeti provocarilor de tipul "sa ne aparam drepturili", "sa ne recucerim demnitatea", bla bla !
    Singurul scop al mitingului este, in fapt, ultimul strigat de disperare al zdrongarului, ramas fara tot mai multe filiale si cotizanti.
    SCOPUL URMARIT de zdrongari: anularea in totalitate a OG57 si o blocare ireversibila a LPM pentru cresterea numarului de nemultumiti si, eventual, de fraieresteni care sa puna botul la gogoritele sindicatului, cu lupta prin instante, taxe de proces si alte cotizatii, care sa le umfle lor, din nou, conturili !

    TILICARI !
    OG57 va produce efecte in curand, asa cum a fost croita ! Sabotati-i pe smekerii care tot incearca sa-si traga spuza pe turtele lor, cu diferite sporuri smekeresti, specifice doar catorva categorii de tilicari cracanati, pe care tot incearca sa le strecoare in parlament, ba prin usa din dos, ba prin usa de incendiu, cu promisiunea ca vor asigura, in contrapartida, mii de voturi la alegeri !
    Marea majoritate dintre NOI, grosul tilicarilor de pretutindeni, NU am avut privilegiul de a o freca la rece prin salile de clasa, la caldura si cu cafelute proaspete pe catedra, povestindu-le puletilor despre rezultatul devastator al razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Si nici de a face garzi prin spitale ! Care, dealtfel, au fost platite cu varf si indesat, la vremea respectiva !
    Si nici de a ne transporta soldele lunare cu sacosele acasa, pentru fel de fel de prime si clasificari de zbor, incepand de la popa rejimentului si consilierul comandantului, si pana la ultima pitipoanca de la depozitul de izmene, kemata in activitate prin filiera indecenta, care n-avea nicio legatura cu pilotzimea !

    GATA ! Pentru ce am fost fiecare, am primit cat am meritat ! Acum, STOP discriminarilor !
    Deformatul ala burtoso-bahaldit de Viurel Cariciopter, oricum are o penzie astronomica, cu care-l baga sub masa pe oricare dintre comandantii nostri razboinici de brigazi ! Daca, nu cumva, chiar si cu un esalon mai sus !

    Viv la revolusion !
    Asta la vista beibi !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  6. CETATENI !
    TILICARI AI PATRIEI !

    Urmariti informatiile de pe blogul Cufurezului !
    Cu BC de la 80% si max 100, la care sa se adauge si bonusul cu OMM, de pe L80, la FUNCTIA DE BAZA+sporurile universal aplicabile tutulor tilicarilor, indiferent de cat de shmeker a fost in activitate unul, ori altul, treaba e mai mult decat nesperat de buna !
    Astfel, sindicatul isi va pierde definitiv scopul pentru care a fost inventat si va ramane sa mai apere doar drepturile spitalelor cefere si ale unor rivulutionari deposedati de niste rente pe viata, obtinute in mod fraudulos !
    Lasati-i pe cei 2-3 sute de dogarieni exaltati, care vor urla la luna, in plina zi, pe data de 6 martie, sa se faca de ocara lumii !
    NU puneti botul la instigari si manipulari gen Viurel Beobel MaKis !
    NORODUL SUNTEM NOI, majoritatea tilicarilor obisnuiti, SI NU TAGMA JEFUITORILOR, alde celor cu fel de fel de prime si sporuri shmekeresti !

    Asta la vista, beibi !
    Viv la revolusion !
    Zeii fie cu noi !

    URMARITI Cufurez.blog, saitul fostului militian Pulano 10 Intercraci, unde aveai dreptul doar sa taci !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu BC de la 80% si max 100, la care sa se adauge si bonusul cu OMM, de pe L80, la FUNCTIA DE BAZA+sporurile universal aplicabile tutulor tilicarilor, indiferent de cat de shmeker a fost in activitate unul, ori altul, treaba e mai mult decat nesperat de buna !
    ---------------------------
    URAAAAAAA VIVAT REPUBLICA...!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mos Alecu
    https://www.facebook.com/iliuta.ursuleanu

    Brava , brava , brava !
    Brava sindicatelor din politie !

    Un sindicat al politistilor se lauda cu reusita prezentarii , spre adoptare , a unor amendamente la oug 57/2015 ... la buclucasul art.40 al acestei oug ...
    http://www.snapromania.ro/comunicat_948_amendamente_oug_57_…

    La initiatori (cei care si-au insusit si vor sustine aceste amendamente) sint inscrisi 4 senatori dar vor semna 6 senatori ...

    Proiectul de amendamente este o preluare (selectiva) a unora din amendamentele prezentate de deputatul Mircovici ... general si de-al armatei dar si de-al internelor ...

    Bomba proiectului de amendamente este : limitarea pensiei la 100% din baza de calcul aplicata la finalul calculelor .
    Adica : vechimea "reala" + conditiile de munca + contributia la fondul pentru pensia suplimentara + majorarea pentru OMM (SOSP) nu pot "genera" o pensie mai mare decit 100% din baza de calcul !

    Idiotia apare in Motivarea amendamentului : limitarea din l.223/2015 (de 85%) conducea la discriminarea celor cu "stagii de lunga durata" ... care nu le mai puteau valorifica ...
    Dar limitarea la 100% din totalul general produce "pierderi" inca de la vechimea minima de 25 ani ... Pentru vechime de 25 ani - 80% ; pentru pensia suplimentara 9% ... Respectivului impricinat nu i se mai poate aplica decit 10-11% majorare pentru OMM (SOSP) ... nu cei 20% prevazuti de l.80/1995 ...
    Nu mai spunem ca acest amendament modifica , de fapt , l.80/1995 ... lege 80/1995 care spune ca acea majorare se aplica la pensia calculata (conform legii pensiilor) , fara sa vorbeasca despre vreo limitare a acelei majorari...

    Alta "noutate" idioata este ca procentul "de inceput" , de 80% este din baza de calcul de la art.28 (aia cu media veniturilor din cele 6 luni...) , dar "si art.108" (cel cu majorarea de procentaj pentru contributia la fondul pentru pensia suplimentara) ...
    Asta insemnind ca pentru 25 ani nu se acorda 80% ... se acorda numai 74% , la care se mai adauga 6% pentru contributia la pensia suplimentara ...
    O aiureala completa ... care conduce la o si mai mare "bulibasire" a l.223/2015 ...

    Si cind te gindesti ca primul "semnatar" al acestu proiect de amendamente este "generalul nostru" Dobritoiu ...

    Vai de capul nostru !

    RăspundețiȘtergere
  9. Semnatura lu Dobritoiu nu se pune ...este un ..CONDAMNAT..!!

    RăspundețiȘtergere
  10. rezervist revoltat3 martie 2016, 12:25

    Cît timp prin televiziuni vom fi reprezentati de specimene în afara de subiect precum Col Dogaru,g-ral Dobritoiu si mai nou col Gligor nu avem nicio sansa sa umblam cu fruntea sus în public.
    Și uite asa mai cadem odata de fraieri.
    Domnilor batatori de televiziuni daca sunteti straini de ale militarilor ,stati acasa de 6 martie si nu ne faceti sa ne fie rusine de prestatiile voastre de pretisi marjatori politici.

    ========================================================================

    Inca un tilicar, cu neuroana odihnita, a sesizat miselia manipulatoare a Zdrongarilor !
    Sintagmele „specimene”, „nicio sansa”, „mai cadem odata (!) de FRAIERI” si „stati acasa de 6 martie”, zugravesc, intr-o nota extrem de corecta, necesitatea de a nu va face de cacat, dragi tilicari de pretutindeni, din nou, la asa zisul miting ultimativ din 6 martie !

    Tilicari, stati la locurili voastri ! Nu dati curs manipularilor dogariene ! Adunatura aia de profitori, nu-si urmareste decat propriile interese ! Asa zisul sindicat, ori ce-a mai ramas din el, nu-i mai reprezinta pe tilicarii originali, ci pe pictori, poeti, rivulutionari, cheferisti si alti muisti, care au pus botul la brasoavele zdrongarului, care nu urmareste DECAT anularea OG57, ceea ce ar duce la, ireversibil, la o bulibaseala totala in sistemul de pensii si blocarea, ireversibila, a LPM !
    Deci, tilicari de pretutindeni, riscati sa picati de FRAIERI, din nou ! Duminica, pe 6 martie, nu o sa va bage nimenea in seama . Este uichend, lumea e la cumparaturi pentru ziua femeii, guvernul se odihneste, iar parlamentarii sunt „in teritoriu”, pana marti, cand se vor intoarce in capitala, cu trenul de miercuri !
    Tilicari, nu va lasati manipulati de agitatori gen Viurel Beobel MaKis, cel mai tare cariciopterist in viata, caruia, acum, nu-i mai ajunge nici pensia de 7000 de lei si tot viseaza la bani in plus, instigand la razmerita !
    Tilicari, GATA, se ivesc zorii adevarului deplin: fiecare sa fie recalculat dupa functia indeplinita, plus sporurile general valabile si aplicabile tutulor tilicarilor ! NU smekerii cu clasificari si prime de zbor si de catarg si alte gaselnite de astea cu garzi prin spitale, ore de curs tinute simultan in 7 sali de clasa din 3 universitati diferite si alte sporuri de agenti 007 de pe la alde okiu si timpanu !

    Viv la revolusion !
    Asta la vista beibi ! A zburat puiul cu ata!
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  11. INCREDIBIL !
    DE NEIMAGINAT !
    SENZATIONAL, PANA LA LIMITA BESTIALULUI !
    TILICARI, MOSNEGI AI PATRIEI, CITITI SI VA CRUCITI !
    De ce va spuneam sa nu luati in seama indemnurile la razmerita ale unikkatului cariciopterist al tari, spec.mil. vanatoare-gazare gandac Colorado ? Pai, de aia ! Cititi mai jos pana unde poate ajunge ura acestui homo erectus, fata de semenii sai ! Acum, subofiterii si maistrii militari sunt de vina ca nu are el pensie astronomica !
    CITITI SI CRUCITI-VA !
    Pai, ba ipochimenule bahaldito-burtos, cum poti sa-i balacaresti intr-un asemenea fostii colegi, dupa care sa mai ai tupeul sa te exprimi ca-i „fara suparare”?
    Cu ce sunt ei de vina, bai osanza revarsata peste ata aia de-ti tine loc de curea, la izmenele alea din camgarn albastre, de ti le-a dat patria mocca, la promotie ? Si-au dat ei pensiile astea, au facut ei sfatul batranilor si si-au impartit procente si sume ?

    TILICARI ! Pentru asemenea specie humanoida vreti voi sa iesiti in strada, pe 6 martie, ca sa-i revendicati drepturile ? Pentru unul ca asta, care nici la ora actuala nu vrea sa inteleaga ca, pentru functia CEA MAI MARE pe care a indeplinit-o, de Secretar General Beobe PCR pe Halicopteriu (maior 8-10, spec.mil. gazator Colorado) si responsabil cu IPI UTC-PCR pe hangar, nu are cum sa i se mai mareasca, oricat ar trage de ea ?
    Pentru unul ca asta, care vrea sa-i bage in BC inclusiv CV ciucalatei, pe care i-a dat-o patria mocca, ca sa nu i se blegeasca mansa in timpul zborurilor razante, la nivelul lanului de barabuli ?
    CITITI SI VA CRUCITI !
    =========================================


    Viorel Kis spunea...
    Fara suparare ,MM si SO sunt o categorie care nu se amesteca datorita capacitatii reduse de a intelege ce se intampla. OK ,unii dintre ei si-au completat studiile pe la licee serale si agricole,care numai licee nu se pot numi,acolo intri bou si iesi vaca.apoi unii au facut niscai facultati gen Spilu Balet,o spoiala ,dar cu diploma si pe care unii o exploateaza crezand ca daca au diploma sunt si destepti.Fals ,deoarece inteligenta nu se capata prin diplome ci prin studii aprofundate.
    O alta greseala s-a produs cand ,unora dintre MM le-au dat pensii cu nemiluita ,ajungand sa "bata la fund " un colonel,aceasta dandu-le si mai mare indrazneala de a persifla pe orice ofiter.Ma uit ca la unii le-am fost comandant ani de zile si acuma au pensii cu cate 50% mai mari ca mine.Inclusiv terestri carora li s-a acordat acelasi spor ca si mie,de 50%.Ce putem face daca ne-a bagat pe toti in aceiasi cratita.
    Chestia sta in gandirea incompleta a celor ce alcatuiesc legile.Pai cum sa-i iei unui pilot sporurile si sa mai si spui ca de ce a parasit activitatea mai devreme caci este bine stiut ca pilotul nu poate ramane in activitate peste 50 de ani deoarece se degradeaza sanatatea si te opreste la vizita medicala ,apoi varsta de pensionare a unui pilot este la 20-24 de ani vechime ,dupa care parametri de functionare ai corpului nu mai sunt in grafic.Asa au ajuns MM terestri cu cate 32 de ani vechime +_50% grupa de munca ,sa depaseasca un pilot cu stagiu complet,care va avea doar 20 sau 24 de ani vechime.
    vineri, 4 martie 2016, 08:45:00 EET
    ==========================================
    Gata dom Viurel Beobel ! Pentru vitejia de care ai dat dovada, in lupta cu Colorado cotropitor, ai fost platit cu varf si indesat !
    Acum, FARA DISCRIMINARE si smekereli !
    Viv la revolusion !
    Asta la vista beibi !
    Traiasca Patria !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  12. Are un tupeu de cretinoid ceva de speriat ...
    Cel mai tare imi place cand rage ..,,dreptul lui care i se cuvine ......doamne fereste ...

    RăspundețiȘtergere
  13. R-2650029 februarie 2016, 10:58
    Treziti-i in primul rand pe aia 40 000 de rezervisti din Bucuresti. Sa NU mai astepte ca plantele tot provincia! Mare nepasare este in randul rezervistilor din Bucuresti! Cum sa stea, mai ca plantele, si sa protesteze in locul lor tot aia din provincie care plecam cu o seara inainte de protest si ajungem acasa la o zi dupa? Si mai dam si vreo 2 milioane pe drum!

    Astia din Bucuresti, dorm ce fac? In loc sa ne astepte cu un ceai, ei nici metroul care costa dar 4 lei nu il nimeresc sa ajunga la proteste?
    =============================================
    PATRIOTI !
    FRATI TILICARI !
    NU luati in seama paranoia acestui putzoi, ushkit shmekereste din sistem, la nici 42 de ani, cu un geamantan de bani ! Putzoii de teapa lui, care se cred un fel de Arsenic Boca, ori de Gregorian Bivolaru integrat definitiv in absolut, ne-ar eutanasia, pe NOI, cei multi si adevarati, care stam la locurili noastre !
    Nu vedeti cu cat dispret vorbeste despre NOI, tilicarii originali si patriotici, adresandu-ni-se cu „pe aia”, „legume” si alte jignisme de astea rasiale ?
    TILICARI AI CETATII !
    Nu dati curs acestor provocari ordinare, gen Potecarul Olescu b(elita), care ne dispretuieste, crezandu-se un fel de Petrache Lupu de la Maglavit, ori gen Viurel Beobel MaKis, care-i terfeleste intr-un hal fara de hal pe colegii nostri mm si subof, numai pentru faptul ca acestia au ajuns sa aibe pensii mai mari decat pensia lui de Secretar General Beobe PCR pe Halicopteriu !
    PATRIOTICI !
    VA INDEMN ca, pe 6 martie, cei care mai sunteti prin capitala, sa ne adunam, cu demnitatea caracteristica, si nu in nota de bagabontzeala zdrongariana cu spume la gura, deci, sa ne vedem in fata Muzeului de Istorie, ca sa vizitam faimosul preput al imparatului Traian cu lupoaica in brate !

    AICI sa ne intalnim, FRATILOR:
    https://www.google.ro/search?q=statuia+muzeul+de+istorie+al+romaniei+bucuresti&espv=2&biw=1440&bih=767&tbm=isch&imgil=7Da7gBdwI9BiFM%253A%253BAsKZCtZlcdM9fM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fcalatoriaperfecta.ro%25252Fmuzeul-national-de-istorie-al-romaniei%25252F&source=iu&pf=m&fir=7Da7gBdwI9BiFM%253A%252CAsKZCtZlcdM9fM%252C_&usg=__CAtul7PHgE7q3DAyzwPirx_32ko%3D&dpr=1&ved=0ahUKEwi7lJ-zoqfLAhWMB5oKHTKJAOEQyjcIMw&ei=Q5_ZVvvmDoyP6ASykoKIDg#imgrc=7Da7gBdwI9BiFM%3A

    Cine nu reuseste sa transcrie lincul, bob cu bob, pana pe 6 martie, este asteptat pe Calea Victoriei, insa in capatul celalalt al ei, de unde, dupa ce vom vizita organul care a dus la etnogeneza poporului roman, vom pleca la H lui Manuc, la mici si bere !
    JOS MANIPULATORII !
    Smekeriile dogariene, cu salvarea uzinelor de apa grea si nush ce falsificare a istoriei, NU au nimic in comun, cu cauza NOASTRA, a celor multi si adevarati, crescuti la scoala maiestriei ostasesti !
    Viv la revolusion !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  14. Un tovaras cu adevarat adevarat !
    Acesta este adevarul:
    ===================================

    rezervist revoltat4 martie 2016, 15:13

    Domnule pulacaparu,prea mult devotament pentru o cauza care se decide doar de cei de la butoane.
    Nu se împiedică nimeni ”din lumea înalta” de niste bieți pensionari. Asta se va transforma în modă. Pensionar = un număr.
    ==================================

    Sau, cum ar "zice" si Sabrina Bruna in slagarul ei, devenit mai mult decat mondialo-universal: PULA, PULA !

    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  15. Si, uite asa, incetul cu incetul, tilicarii adevarati, trade mark, incep sa realizeze cu ce fel de manipulatoro-instigatori au de a face !
    Iar cand acestia au si grave deviatii comportamentale, ca acest hominid Viurel Beobel MaKis, kiar ca e mai mult decat pagubos sa te asociezi in vreun mod, cu ei, pentru o cauza, oricare ar fi ea !

    ======================================

    Vladimirescu spunea...
    De acord cu precizarile formulate de Micutzul la adresa d-lui Viurel Beobel MaKis, marele balacaritor de mm si subof: Cinstea,Demnitatea, Onoarea,Inteligenta,Buna crestere le ai sau nu le ai,ele nu vin odata cu gradele de pe umar,vezi cazul foarte mediatizat al politistului Godina care daca nu gresesc parca este doar agent de politie, comparativ cu sefii lui,comisari,chestori de politie si care fug la pensie dupa apucaturile militienesti pe care s-a constatat ca le au cu subordonatii referitor la modul de indeplinire a atributiunilor de serviciu iar acum sunt in cercetari. Deci atentie marita domnule Kis.

    vineri, 4 martie 2016, 16:45:00 EET

    ======================================================
    De unde dom'le BUNA CRESTERE la baragladina asta ? Deformatul asta nehalit are o singura buna crestere: cea a sacului de rahat, pe care il tine in brate, pe post de burta ! Atat i-a crescut astuia, in conditii bune !
    In rest nu veti gasi la acest individ dubios decat hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate si agitaţie psihomotorie.
    Tabloul clinic al acestui individ s-a agravat progresiv, devenind evident de la data publicarii OG57 in MO, cu intenţia de a se implica activ în razmerite, rascoale , fiind dominat de o gîndire magică, delir erotoman si delir de grandoare.

    Viv la revolusion !
    Vae victis
    Zeii fie cu NOI, cei multi si adevarati !

    RăspundețiȘtergere
  16. Iulian Mares4 martie 2016, 17:33
    Mai zilele trecute l-am visat....eu visez rar, pe C, la o crasma!....bea cocartz si avea bratul drept din plastic negru cu degete imobile! Abia tinea paharul ...legat cu un elastic vechi!
    Bea pe datorie si il trecea in caiet...de 2 luni nu platise..., dar le povestea ca prietenul lui, Oprea îi va mari pensia!
    Acum, daca Oprea este aut, cred ca va plati Horvath....in "supozitoare", ca e vreme de gripa!

    ==============================================
    Bai molusca de birou, faci confuzii grave ! De fapt, la cat de necrozat ti-e neuronul ala de hartzogar, nici nu trebo sa ne mire, ci doar sa o luam, pur si simplu, asa ca o anomalie nefericita a naturii in adeneul tau imbarligat !
    Persoana la care te referi nu e C, ci Domnul Don Cur de Leu, muci mereu in gara la Birto lomeu, un fel de Godzila al raketistilor !
    Stii tu ceva, de pe la gazeta de perete a mestemeului, insa le ametesti mai rau decat alea 3 adrese lunare, pe care ti le repartiza seful, ca sa desfasori o activitate laborioasa de inregistrare in Anexa 3, coasere la dosar, numerotare si scadere din evidenta !
    Buey scalamba, si cand pomenesti de Domnu Don Cur de Leu, muci mereu la Linia 1 din gara Birto lomeu, intai sa te speli pe dinti, cu ava fresh in trei culori !
    Da buey, numa cand vine vorba de Stapanul Volhoavelor, Marele Mamut de Siberia si inegalabilul transportator de congelatoare si masini de spalat cu carca, ar treboi sa te furnice pe sira skinarii !

    Buey molusca de birou, iar caietul ala de care pomenesti e o carte sfanta, mai ceva decat Descriptio Moldaviae, dupa care vor studia, in viitorul apropiat, sute de generatii de romani, intr-o lipsa totala de locuri de munca, intr-o colonie reintoarsa in epoca sclavagista !

    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  17. TILICARI !
    PATRIOTICI !
    TOVARIŞCI !
    A mai ramas inca O ZI pana cand vom lua, din nou, act, la televizoare, plasme si pe desctopuri, cu cafelutele in fata si la un pahar de bere/spritz lung de vara, de marea
    mascarada dogariana, intitulata bombastic: „MITING ULTIMATIV 6 MARTIE 2016” !
    ULTIMATIV, ce ?
    Adica, ce se va intampla, dragi camarazi adevarati, dupa expirarea ultimatumului ? Vor lua lua cu asalt vreo crasma ? Ori, ei , cele cateva zeci de zdrongari cracanato-basinosi, se vor arunca, cumva, in urma trenului ?
    NOI, cei adevarati si multi, NU SUNTEM CA EI !
    TILICARI !
    Ne-am saturat de asemenea manipulari ordinare ! Ati vazut cu okii vostri ce s-a intamplat la Iasi, dupa ce zdrongarii au capitulat si la Bucuresti, facandu-se de ras la un miting anuntat de 3jde mii, la care au participat doar fro doua sute de apevisti senili, care nici nu stiau unde si pentru ce se afla acolo !

    ROMANASI !
    NU va lasati manipulati de rahaturile alea zdrongariene cu salvarea economiei nationale, ori cu nush ce gaselnita cu a 13 pensie !!! Scopul zdrongarilor este unul singur: manipularea nemultumitilor, pentru a-si reface ei conturile grase !
    STIMATI Maistri Militari si Subofiteri !
    Voi sunteti baza ostirii, adevaratii luptatori cu spada, nu pseudo istorico-securistico-gazetaro-muisti de la nush ce sindicate !
    Voi sunteti coloana vertebroasa a celor care au trudit de zor, prin biroaiele semeghiste, la plimbat hartzoage si la impins aerul cu keptul pe holurile interminabile ale structurilor centrale !
    Sunteti mai vertebrosi chiar si decat coloana brancusiana, asa ca nu va lasati amagiti de promisiunile zdrongariene, despre faptul ca, la asa zisul miting de maine, va fi si o fanfara, pe acordurile careia se va putea dansa Pinguinul ! Nu este adevarat !
    Stati la locurili voastre !
    NU dati curs manipularilor alde unora ca Viurel Beobel MaKis, cel mai mare cariciopterist de vanatoare-gazare Colorado, care, pe de o parte, face spume ca sa iesiti in strada, ca sa-i bage lui in BC si CV ciucalatei, insa, pe de alta, va face idioti, inculti absolventi de licee agricole, boi si vaci, etc !
    TILICARI ADEVARATI !
    Dati curs, fara ezitare unor indemnuri patriotice, ca cel de mai jos, petrecandu-va, in liniste, duminica.
    Iata ce trebuie sa faceti, in principal:
    ================================



    Dormiți in continuare în pace, stimați militari in rezervă și în retragere! Suntem in numar de cca. 170 000 (din care minim 30 000 doar in Bucuresti), dar cunoastem ca la protestul din 6 martie, 159 000 vor ramane la telenovele acasa, preferand sa doarma in izmene, visand ca vor face treaba in locul lor doar ceilalti 1 000. De aceea, ne si iau la misto mereu, manelistii politici!
    Publicat de R-26500 la 19:35

    ===============================================
    Lasati-i pe cei 1000 de exaltati sa se faca de rusine, ca de obicei ! Care, in fapt, vor fi vreo 2-3 sute de excursionisti, de pe la Botosani, Vaslui si Iasi, adusi cu otobuzili contra-cost !
    Pe NOI, cei multi si ADEVARATI, nu ne reprezinta „revendicarile” zdrongarilor, ori pretentiile unor shmekerasi alde Viurel Beobel MaKis, cu umflarea BC cu fel de fel de sporuri si avantaje, ori a altor fofilari de astia ai vietii, de tipul profesorasilor cu ora, ori a agentilor 007, de pe la okiu si tinpanu !

    GATA, a zburat puiul cu ata!
    Asta la vista, beibi !
    STOP DISCRIMINARILOR !
    RECALCULARI ECHITABILE, fiecaruia DUPA FUNCTIA INDEPLINITA + sporurile general aplicabile tutulor !
    Ura, viv la revolusion !
    Viv la republic, egalite, fraternite, nedescrimine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TILICARI, ATENTIE !
      Faceti front comun si infierati cu manie proletara manifestarile instigatoare la razmerita de pe blogul lui Poty-R26499 !
      Postarile acestui putzoi smekeroi, ushkit din sistem la nici 42 de ani, nu au nimic in comun cu preocuparile noastre!
      Nu puneti botul amenintarilor emanate de catre acest exaltat, de tipul loviturilor de stat, preluarii puterii prin forta si razbunarilor politice si de casta ! Riscati sa aveti discutii telefonice interminabile cu domnul Goldea si sa va serviti, pe timp indelungat, cafelutele, cu stimabila doamna Cheovesu !
      CITITI SI CRUCITI-VA !
      ==================================
      NOTA ADRESATA MANELISTILOR POLITICI CARE CONDUC ROMANIA SI CARE LOVESC SISTEMATIC IN ARMATA ROMÂNĂ! DACA VETI CONTINUA TOT ASA - SI NU AVEM DUBII CA NU VETI CONTINUA, IN CURAND VETI LUA DOAR O SIMPLA NOTA DESPRE INFIINTAREA CORPULUI DE ARMATĂ UNIC PARAMILITAR ROMÂN. URMAND CA PE MAI DEPARTE, SA DECIDEM NOI CE TREBUIE SA FACEM PENTRU ARMATA, DAR SI CU VOI!
      Publicat de R-26500 la 19:35
      =========================================
      Stati cuminciori la locurili voastre !
      Zeii fie cu noi !
      NUMAI IMPREUNA VOM INFRANGE !

      Ștergere
  18. Ha, ha, ha! Tot pe loc, pe loc, pe loc sa rasara cate-un floc pe ale noastre vrabioare, moarte jos intre chicioare, sa ne-o invie pensia mare cand s-o intoarce tata mare! Impreuna vom invinge cand n-avem snaga si sange in scula care impinge? Te-am uimit cu o comentare, dar ia spune-mi, fratioare, cu ce-mi creste pensia mare daca stau la cafelute si ma scarchin la bilute, cand colegii mei in strada Ordonanta vor s-o dreaga?! Ntz, ntz ce apel la calm cad eu n-am deloc un ban, iar guvernul sorosist a uitat ca mai exist sa-mi arunce o ciozvarta sa-mi scot aerul din burta, ca am paianjeni la gaoz de ros paie si rogoz...

    RăspundețiȘtergere
  19. Nociv ..ai ....ca nu minte nimeni pe aici ..??
    @ Corneliu ...si asa ..vrei sa castigi ..mintind pensionarii civili ..care traiesc din 700..lei ...
    Un ex ..de imagine ..Adrongaru ..ai vaga parere cam cat baga la tescherea ..??..
    Dar Mares.alul ...??
    Rusinica ..formator de asa zis opinie .....!!!
    Hai care veniti cu mine la Tv. sa dezbatem problema ..tu ..Mares-alul ...etc

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Cezarica, stai asa: Nu sunt de acord cu dogarismele de razuire a Art. 40, dar iti convine 65%, in loc de 80%? Aia ma doare pe mine la epididimita spermatica si-mi opreste ejacularea! Iar aia cu 100% nu te afecteaza cumva si pe tine? Uite ca nu stiam ca-i blogul tau, ca nu ma aruncam cu curu-n pulpa! Lasa, bre, frate, sa iasa lumea sa ne usureze de retaratii si veneticii cu bula in batista, sa-i dea jos dracului si sa se duca noua si cu a pârlii zece, dupa tata mare de la ţintirim! Si astia care iau mult, tare ma tem sa nu le ramana o amintire frumoasa pe viitor...

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!