Google Website Translator Gadget

marți, 15 noiembrie 2016

Ivanii au ramas calici de „29K!

MIG 29 K prabusit langa Kuznetov
Pe 13 noiembrie un MIG 29 K s-a prabusit in mare langa Kuznetov, asigurand pe langa fumul deja celebru inca un motiv de ironie la adresa rusilor. Se pare ca rusii – hoti – au incercat sa bage sub pres povestea, dar stiau deja ca americanii  au dat drumul la stire. Pe urma au recunoscut si rusii.
Pilotul se pare ca s-a catapultat in siguranta. E o stire de breaking news, dar sa nu uitam ca rusii au ceva experienta in domeniu:
– 1989 Le Bourget – MIG 29 prabusit in Airshow:

– 1993 – doua MIG 29 s-au ciocnit intr-un show aerian in UK.
Sunt niste imagini extraordinare:

La sfarsitul celui de al doilea video este un comentariu facut care spune multe….
E vorba de piloti si nu de politica.

Asta imi aminteste de o discutie intre doi prieteni :
Unul spune :
– Nu vreau sa facem chestia asta ca ne facem de ras !
Celalat raspunde :
– Ce bă. parca ar fi prima data ! ………..

4 comentarii:

 1. Blog inchis !
  Cezar refuza sa renunte la....cenzura
  Si salturi mortale
  In gaura extrem de rotunda
  Din fundul curtii !

  RăspundețiȘtergere
 2. SPERANTA NU MOARE NICIODATA !
  IN CAZUL IN CARE CEZAR PUBLICA COMENTARIUL DE MAI JOS
  SERVICIILE AL VOR RIDICA ....CHIAR DIN BUDA !
  SCAPAM SI DE EL ...SI DE BLOG.  S.O.S !

  RAPORT DECLASIFICAT AMERICAN !

  DUPA DEMISIA LUI M.R.U

  LA CONDUCEREA SERVICIULUI

  EXTERN ROMAN ....UN SPION RUS

  SILVIU PREDOIU !

  CEAUSESCU LA URMARIT PE BASESCU . DOCUMENT SENZATIONAL !
  RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI A FOSTSPION RUS !
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

  DUPĂ ACCESELE DE INDEPENDENŢĂ FAŢĂ DE MOSCOVA ALE LUI NICOLAE CEAUŞESCU DIN 1968 (LUCRU DE NETOLERAT DE KREMLIN), URSS A PUS LA CALE SCHIMBAREA ACESTUIA CU UN CONDUCĂTOR FIDEL MOSCOVEI ŞI REPUNEREA ROMÂNIEI ÎN SFERA DE INFLUENŢĂ DIRECTĂ SOVIETICĂ. PLANUL ÎNTOCMIT DE KGB S-A NUMIT "DNIESTR" (NISTRU, TRAD.). A ŢINUT PIEPT MOSCOVEI DOAR UM 0110, DIVIZIA ANTI-KGB, O DIVIZIE ULTRA-SECRETĂ A SECURITĂŢII.
  DEPARTAMENTUL ANTI KGB
  CEAUŞESCU A CREAT PROPRIA SECURITATE, UM 0920/A, DEVENITĂ APOI UM 0110. O DIVIZIE SECRETĂ, APARTE DE RESTUL DSS (DEPARTAMENTUL SECURITĂŢII STATULUI). ERA SECRETĂ CHIAR ŞI FAŢĂ DE DSS, CARE NU ŞTIA NICI MĂCAR CARE SUNT AGENŢII ŞI NICI UNDE ESTE SEDIUL.
  UM 0110 ŞI-A FĂCUT BINE TREABA, AVÂND ÎN ARHIVĂ DETALII DESPRE REŢEAUA KGB ÎN ROMÂNIA, NUMELE SOVIETICILOR DE LEGĂTURĂ ŞI NUMELE AGENŢILOR SOVIETICI DIN ROMÂNIA. DOC&^ED737
  TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
  AMIRALUL GHEORGHE ANGHELESCU, A ŞEF AL MARINEI COMERCIALE, ERA ŞEFUL LUI TRAIAN BĂSESCU, COMANDANTUL NAVEI BIRUINŢA. ÎNTRE 1987-1989, ANGHELESCU ÎL TRIMITE PE UNUL DINTRE PREFERAŢII SĂI, TRAIAN BĂSESCU, CU AVIZUL SECURITĂŢII, LA ANVERS, CA REPREZENTANT AL NAVROM. TOT ATUNCI, SILVIU PREDOIU, ESTE OFIŢER SUB ACOPERIRE DIE, ESTE TRIMIS LA ANVERS, CA REPREZENTANT COMERCIAL, AVÂND BIROUL ALĂTURAT DE CEL AL LUI TRAIAN BĂSESCU.
  MENTORII TRIPLETEI TRAIAN BĂSESCU-GHEORGHE MARIN-SILVIU PREDOIU SUNT SUSPECTAŢI SAU AU FOST URMĂRIŢI CA AGENŢI SOVIETICI/RUŞI. VASILE IONEL ERA ÎN GRUPUL "CORBII" (ILIESCU-MILITARU), GHEORGHE ANGHELESCU ERA URMĂRIT DE UM 0110 BIROUL CONSTANŢA, ADRIAN ISAC A FOST ÎN ATENŢIA UM 0195, GHEORGHE FULGA ERA URMĂRIT DE UM 0110 BIROUL BRAŞOV, MIHAI CARAMAN ERA ÎN ATENŢIA UM 0195, IAR PETRE ROMAN ERA ÎN ATENŢIA 0544 (DIN CADRUL DIE).
  MAI TREBUIE ADĂUGAT CĂ SILVIU PREDOIU A FOST NUMIT ÎN 1992 DE ION ILIESCU, LA PROPUNEREA LUI GHEORGHE FULGA, ÎN POSTUL DE DE DIRECTOR AL DIRECŢIEI GENERALE DE SECURITATE A SIE. CIA A SEMNALAT FAPTUL CĂ ADRIAN ISAC A COLABORAT NEOFICIAL CU SERGHEI LAVROV, MINISTRUL DE EXTERNE AL RUSIEI, AGENT AL FSB, SERVICIUL SECRET RUS (CONTINUATORUL KGB).
  TRAIAN BĂSESCU A FOST PUPILUL, PROTEJATUL, FAVORITUL AGENTULUI SOVIETIC/RUS GHEORGHE ANGHELESCU. ACESTA L-A RACOLAT ŞI INSTRUIT PE TRAIAN BĂSESCU ÎN DIRECŢIA SERVIRII INTERESELOR RUSE... IATĂ LEGĂTURA LUI TRAIAN BĂSESCU CU FSB, SERVICIUL RUS DE INFORMAŢII. DOC543&
  BASESCU A FOST URMARIT PAS CU PAS DE AGENTII LUI CEAUSESCU. SA CERUT ARESTAREA LUI BASESCU. CEAUSESCU A PREFERAT CONTINUAREA FILARII PENTRU A PRINDE INTREAGA FILIERA APOI A EZITAT ARESTAREA DE FRICA REACTIEI RUSESTI. DOC2&D2

  RăspundețiȘtergere
 3. Robert HorvathNovember 18, 2016 at 1:49 PM

  UN TIGAN BORAT LA CONDUCEREA

  SERVICIULUI EXTERN !

  FOTO

  GENERALUL DE BRIGADĂ SILVIU PREDOIU S-A NĂSCUT PE 5 AUGUST 1958 LA BUCUREŞTI. SURSE ........SUSȚIN CĂ GENERALUL PREDOIU MINTE, ÎNCERCÂND SĂ-ȘI ASCUNDĂ ORIGINEA RROMĂ.

  SILVIU PREDOIU NU DOREA SĂ SE ȘTIE CĂ E NĂSCUT ÎN COMUNA IZVOARELE DIN JUDEȚUL GIURGIU, DINTR-UN TATĂ FOST OFIȚER DE SECURITATE, PE NUME NICULAIE, ȘI O MAMĂ DE ORIGINE RROMĂ, PE NUME DOMNICA

  MATERIALUL COMPLET
  Robert Horvath Deva Blog

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!