Google Website Translator Gadget

vineri, 10 iulie 2020

HoooooOlescu ii tot cu (B) ELITA...in ..gura !______________________________________________________

GELU OLESCU

La presiunea militarilor din ministerul apărării care au incetat în mod spontan, de 6 zile, orice activitate, guvernul a adoptat o ordonanță de urgență cu caracter istoric. Pur și simplu, de astăzi militarii au aceleași drepturi și libertăți precum ceilalți cetățeni. Asigură apărarea doar 8 ore pe zi de luni până vineri, pot să se înscrie în sindicate, să facă grevă, manifestații și orice formă de protest, să facă politică, să candideze, să își fondeze firme, să se exprime liber ș.a.m.d.
Profitând de restabilirea egalității în drepturi, Cdt.Bg. 4 "Crocodilii turcoaz" a intrat în direct la România TV și a făcut-o zob pe Olguța Vasilescu care a atacat în repetate rânduri pensiile militarilor. Vajnicul comandant i-a reproșat Liei, că este o mare nesimțită și privilegiată, întrucât nu are nici o obligație în caz de război, în timp ce până și pensionarele din armată sunt obligate să meargă pe front la vârsta de 63 ani. Fosta ministră a muncii a făcut spume, și-a dat ochii peste cap și a leșinat în studio, bâiguind mai înainte că ea vrea egalitate pt. militari doar la pensii, nu și la altele.
Pe surse am aflat că militarii aflați în misiune în Afganistan au întrerupt patrulările și au intrat în grevă, urmând a relua misiunile numai după plata conform Codului Muncii a întregului timp care depășește mai mult de 8 ore pe zi în misiune/la serviciu. Element care a însemna venituri lunare pentru militari, și de 5-6 ori mai mari, în funcție de timpul efectiv lucrat. Tot pe surse am aflat că parte din militarii din Afganistan, au intrat în concediu fără plată, pt. a petrece câteva zile în Dubai.
O altă nedreptate istorică corectată de ordonanță, este egalizarea obligațiilor cetățenilor, în situații de război, stare de asediu și mobilizare. De acum, orice cetățean cu vârsta până 63 ani, bărbat sau femeie, poate fi concentrat în situațiile menționate. După modelul militarilor pensionați. Până acum fenta aceste obligații, mai mult de 3/4 din populație, în frunte cu diverse beizadele politice. Legat de acest punct, de ultim moment am aflat că a fost organizat și un exercițiu de mobilizare, la care a fost convocată însăși ministra muncii Violeta Alexandru. Contactat, conducatorul exercitiului a declarat: "Doamna Violeta poate deveni un soldat de succes în caz de război, de exemplu la spălătoria mobilă de campanie. Are mult sub vârsta de concentrare a unei femei pensionate din armată, deci poate! Numai că soldatul Violeta nu s-a prezentat motivând că este inadmisibil să aibă și ea obligații militare precum femeile pensionate din armată. Fapt pt. care a fost săltată de Poliția Militară, dusă la arestul S.M.F.T., cazul fiind cercetat de Parchetul Militar".
Întrebat de reporterii mai multor televiziuni despre prevederile ordonanței istorice, ministrul apărării a avut o replică tranșantă. "Ați încurajat în repetate rânduri că nu este just ca militarii să aibă pensii militare de stat, că ar fi pensii speciale, că nu ar fi egalitate, bla, bla, bla! Am înțeles că iubiți egalitatea! Acum o aveți, dar nu doar la pensii, ci în tot".
Opinia Cap. Pop Georgel, din Oradea. "S-a făcut dreptate! Munceam ca prostu' pe aceiași bani și 24 ore pe zi sau 7 zile din 7 când aveam aplicații! Acum la ora 16.00 pun coada pe spinare și bag schimbul 2 în armata maghiară. La fel cum și alți cetățeni au al 2-lea job!"
Opinia Lt.col. Duru Vasile, de la Departamentul Armamente.. "Noi, militarii, nu aveam voie să deținem o firmă să ne completăm veniturile și să contribuim mai mult la pensii. De acum suntem egali, că prea eram tratați ca negrii! Eu îmi voi deschide o firmă de livrări armamente, am identificat diferite oportunități de colaborare cu F. Rusă și Coreea de Nord. Unii vând pâine, alții arme, fiecare cu domeniul său, bani să iasă!"
Din păcate, a fost imposibil să fie contactat și șeful Statul Major al Apărării. Am aflat că acesta a intrat deja în campanie electorală, exprimându-și intenția de a candida la orice funcție posibilă.
Alte informații, pe site-ul www.militariinusuntnegriipoliticienilor.ro😉
(Un pamflet, desigur! Menit a reliefa niște adevăruri usturătoare despre tratamentul exercitat asupra armatei).

6 comentarii:

  1. Gela de la Otan13:38

    Hop, hop, hop,
    Marele otanist,
    Muist trist
    Gela Pulescu,
    Zis si potecaru
    Ce-mi pupa cocaru
    O ea la ceok !

    Pese: eo crezui ca pseudo-otanistu asta, care mai mult a stat pe la cursuri decat in cazarma, ie dajea la beci !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tzapu lu Cezar13:44

      Peseu 2: urmatorul personal aflat in CO, P, I sau PG o ea si el la ceoc, tot pe ritmuri de hop, hop, astfel:
      1. Viureaua bombarderu hurzicanilor, zis si Asfirlezei MUI 8
      2. Cezarus Limbricoidys Hemoroidus, zis si luptatorul cu tabul
      3. Kizdolina Ifrima, zisa si baroseanka de la contraspioneala

      Ștergere
  2. 👉Covid 19 nu este o conspirație...nu își omoară nimeni economia ca să prostească corigenți la biologie.👏👏
    👉5g nu provoacă nimic... 5g este un "wifi" cu bătaie mai lungă. Aruncă naibii telefonul mobil dacă nu mă crezi...👏👏
    👉Vaccinurile sunt bune...am ajuns 8 miliarde datorită lor.👏👏
    👉Dârele lăsate în urmă de avioane nu sunt chimicale ... sunt aburi. Dacă guvernul te vrea mort, pune chimicale în zahăr.👏👏
    👉Nu există iluminati...toată planeta e atât de proastă încât deștepții o exploatează. Nu mai fi prost.👏👏
    👉Reptilienii nu există... nu te mai droga și n-o să-i mai vezi.👏👏
    👉SRI nu te ascultă...ce naiba să-ți asculte, saracia?!👏👏
    👉Soros e un milionar excentric care face lobby...la fel ca toți marii afaceriști și politicieni. Îl dați exemplu pentru că e urât ca naiba...și ungur.👏👏
    👉Masonii sunt o organizație reală...de afaceriști excentrici foarte educați care și-au format un cult. Toți afaceriștii au o gașcă de afaceriști.👏👏
    👉Corporațiile nu sunt rele sau bune. Sunt afaceri. Dacă-ți fură ție sărăcia din curte, aruncă televizorul (Samsung corp), aruncă telefonul (Apple corp), aruncă mașina (PSA group, VAG group, Daimler Benz, TATA ...), aruncă internetul (Google, Facebook, Orange, T-mobile), aruncă hainele (Zara, H&M...), nu mai mânca (Mega-image, Lidl, Penny...).👏👏
    👉Comunismul e un rahat...a fost bun pentru leneși, proști și nevertebrate. Atât!👏👏
    👉Pământul nu e plat... capul tau este.👏👏
    👉Bill Gates a făcut mai mult bine în perioada asta decât 10 guverne la un loc. Când o să poți să faci ceva ce schimbă în bine un miliard de vieți, atunci sâ comentezi. A donat în jur de 40 miliarde de dolari.👏👏
    👉Și stai liniștit, nu te cipează nimeni...ai deja un telefon în buzunar.👏👏

    RăspundețiȘtergere
  3. ‎Florian Giuglea‎ în ROMIL BUCURESTI
    Ieri la 16:04
    Behăitul generalilor și coloneilor,

    De 10 ani pensionarii militari suntem supuși bătăii de joc a politicienilor in cârdășie cu generalimea de top a Armatei . Foarte puțini ,din cei cu funcții înalte, s-au manifestat dezaprobator față de acest fenomen, restul și-au molfăit pensiile și soldele în liniște și nesimțire. Acum, când cu impozitarea progresivă, au sărit ca Leana din baie, și behăie că sunt nedreptățiți , că patriotismul lor "ferbinte" nu merită un asemenea afront ,că au stat în soare mai mult că salvamarii și în ploaie mai mult ca boschetarii, că .., că...că..că țara i-a uitat frate . Penibili rău,mai penibili ca penibilu' și mai ridicoli ca ridicolu' ! Mizeria morală nu rezidă în faptul că reclamă un cuantum just , ci în faptul că acest cuantum a fost obținut de fapt prin devalizarea pensiilor camarazilor mai in vârstă , și că cei care plâng acum nu le-a păsat de camarazii mai in vârstă , contrar normelor de valori pe care pretind că le profesează și asumă. Pe această cale îmi exprim prețuirea făță de cei care deși se bucură de o pensie justă, nu și-au uitat camarazii mai in vârstă și s-au luptat pentru cauza acestora. Cei care behăie acum după pensioara lor, vor avea un câștig de cauză cam jenant ,dar să se gândească și la cei pe care i-au umilit , atunci când scot pensia de la bancomat...Ați tăcut când trebuia să luați atitudine fermă, acum suportați consecințele.
    P.S Pensiile juste sunt cele ale camarazilor mai tineri. Nu mai trebuie să acceptăm să fim plătiți ca rândașii. Cadrele plătite cu solde și pensii de rândași, vor îndeplini numai misiuni de rândași și precum rândașii, și evident că vor avea comportament și conștiință profesională tot de rândași.

    RăspundețiȘtergere
  4. Behaitoru de serviciu (si sefu caprelor cezariene)10:25

    Hop, hop, hop,
    La-nceput de saptamana
    Urmatorii o eau la ceok
    Si apoi in mana:

    1. Cezarus OctaviANUS Limbrycus Hemoroidys, zis si proasta satului, or serjantu Bula cel Fara de Tab, or Transhumantul caprin
    2. Viurelis Bombarderos des Hurzicanes, zis si Beobel Pecerel, or Shoptiriku de serviciu
    3. Florinel Giuglinel, zis si randasul de serviciu
    4. Gela Potecara, zis si otanistu muistu tristu

    RăspundețiȘtergere
  5. 🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😎😎

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!