Google Website Translator Gadget

luni, 23 august 2021

BEATIFICAREA LU m-ALU !!!....LUMEEEEEEE Mos Alecu 59min · Despre gindirea naucitoare a unuia dintre țuțerii invatatorului de renume mondial... “Iulian Mareș22 august 2021, 14:34 ...Nu m-a făcut "mare" nici liceul și nici alte instituții de învățământ militare si/sau civile! Ci...eu le-am onorat si încă necondiționat!” Adica nici una din institutiile de invatamint (de la gradinita pina la scoala profesionala unde a invatat sa toaleteze hartile) nu a avut nici o contributie in “formarea” lui! (****ca sa fim realisti, unii sint atit de tolomaci incit nimeni si nimic nu-i poate “repara”***), el fiind foarte “dăștept cu capu’ ” inca de cind l-a c.at mă-sa! In toate institutiile prin care a trecut trebuind sa se inalte statui ale geniului care a trecut pe-acolo, iar cei care invata acolo ar trebui sa se simta coplesiti de onoarea de a calca pe unde a calcat “geniul”! Cit despre ce “mare” a fost individu’ “... Este cazul tipic de “Cu iaurt, cu gugoșele, te făcuși vornic, mișele!”... “Vornic” nu s-a facut cu puterile proprii... ci cu puterea altora... “Genialitatea” lui fiind folosita pe post de purtator de hirtii printr-o structura “cimitir al elefantilor” de pe la SMG! (***pe vremuri cei neputiinciosi erau ingropati tot prin “cimitire ale elefantilor” – vestitele “comisii de regulamente” – unde minca si gura lor o bucata de piine – mare, alba si unsa cu mult unt – pina la iesirea la pensie, fara sa poata produce “pagube” nimanui si nicaieri****). De-alde astia fiind multi din cei care populeaza o anumita pagina... Acum, pe bune: noroc ca n-a ajuns (n-a fost pus de taica-su) pe vreo functie unde sa aiba piinea si cutitu’ pe mina... ca dracu-i lua pe cei pe care i-ar fi condus!

38 de comentarii:

  1. Hai ia-ti opera de arta si mars in pooola mea ..pe blogul Geniului sau al tau..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Continuare!
    *Pentru ca am vazut acum, recunosc ca DA, ai dreptate: ”Comentariul va evidentiaza starea...naturala si capacitatea de analiza si sinteza!” Adaug eu: precum si adevarul!
    Nimic nu ma uimeste!
    **Poti sterge, comenta insa preluarea textului fara aprobare constituie delict!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mars ,,geniule....pe blogul tau sau pe pagina ta de FB...pune zoaie...!!
    Aici "e" oameni de cultura....

    RăspundețiȘtergere
  5. 🤣🤣🤣😛😛😛😛
    Un exemplu de om...de cultura
    Traktoristul MaKiss...

    RăspundețiȘtergere
  6. m-Ale.
    Te reprezinta cu succes..omul tau..traktoristul iredentis - maKiSS .ucigasul de Gindaci de Colorado !!
    Nu te mai obosi !
    Iti recomand sa-ti deschizi un blog...sa ne arati tu cum se face....si o pagina de FB !
    Cu pagina de FB..o sa fie mai greu pentru ...ca "porcii aia " iti cer datele de identitate ..corecte !
    Din motive greu de inteles....te ascunzi ca un ..sobolan...!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru vizitatorii acestui blog !
    Clarificare :
    m-Al = und individ care se autointituleaza Iulian Mares!
    Il suspectez ca nu a absolvit un Liceu Militar si nici o Scoala Superioara de ofiter !!!????
    Intrat in Armata pe filiera indirecta PCR( pile cunostinte relatii)
    Pretinde ca a ars gazul prin Congo..in timp ce alti ofiteri subofiteri..instruiau la greu militarii in termen..faceau mina si canalulul si munci industriale si agricole...etc..
    Nu a participat la evenimentele din 89...dar acuza in stinga si dreapta pe altii..
    Iesit la pensie de pe o functie..stie el cum a fost creata..cu o pensie nesimtita de 15000 lei ( lauda lui ..sa ne oftice !) se arunca in batalie impotriva celor care i-au oferit o piinee alba...pe motiv ca NU A MAI PRIMIT SI AJUTOARE LA PENSIONARE.....lumeeeeeee
    Pentru ca nu m-am alaturat..ideilor traznite ale individului ..am devenit ..dusmanul de clasa...eu ofiter cu Liceul militar si cu Scoala Militara Nicolae Balcescu ..la baza ..
    ,,,,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. " Cauta "..si o sa te rusinezi.....!!

      Ștergere
    4. Mai simplu ar fi la Centru Militar Zonal Timisoara...poate iti da si copie dupa ordinul de numire.....!!!

      Ștergere
  8. La la 23 de ani numai de școală care o fi diferenta?

    REPOSTARE!

    Ce ma poate deranja mai tare? Prostia evidenta a celui care scrie ca un skizofrenic sau repostarea unui infantil?
    1-Cand scrii/vorbesti despre o persoana care nu este prezenta, atribuindu-i si defecte si mai ales necunoscand-o se numeste barfa, iar daca o face un barbat, acesta nu poate fi decat o curva masculina skizofrenica!
    Nu poate trai singur prostul si isi cauta aliati; persoana lui nu ma intereseaza catusi de putin spre deloc, insa asa-i facut prostul sa iasa ca un paduke in frunte! Si pentru ca argumentele sa para veridice face aprecieri si asemanari cu ”acele comisii/structuri de regulamente” disparute de cand lupul era catel! Dorinta prostilor de a nivela pe cineva putin mai sus ca ei este si va ramane eterna!
    Si acum demonstratia ca omul(?) este nu numai in categoria de 10-15% prosti si analfabeti functionali, dar se screme sa para destept in cap, calculand de cam 6-7 ani N! variante si cuantumuri de pensie, care mai de care mai neroade:
    1-Onora; Onora, verb
    Sinonime: a cinsti, a respecta, a stima; a achita, a plăti, a restitui.
    2-ONORÁ, onorez, vb. I. Tranz. 1. A avea, a manifesta față de cineva sau de ceva respect, considerație, stimă; a cinsti, a respecta. ♦ (Fam.) A acorda cuiva o favoare de care trebuie să fie mândru. 2. A face pe cineva demn de cinste, de laudă. 3. A achita, a plăti (în termen) o datorie bănească, o poliță etc. ♦ A retribui, a remunera. – Din lat. honorare, fr. honorer, it. onorare.
    sursa: DEX '09 2009 permalink

    https://sin0nime.com/dex/index.php?cheie=onora%2C&m=0

    https://www.dictionardesinonime.ro/?c=onora

    https://www.dex.md/definitie/onora

    Concluzii:
    a) cand esti predestinat prost in cap nicio scoala nu te poate ridica, ci pe principiul lumanarii la capul mortului: îl lumineaza, dar nu-l desteapta! ...similar cursurilor de la Fagaraș, pana cand au ajuns colegii mei ca sa rada toti talibanii in AN-3 si AN-4, nici alea intelese cum trebuie!
    b) fiind pe panta descendenta a vietii, cand o mai avea timp sa se reculeaga si sa se impace cu cei pe care gratuit, repet, TOTAL GRATUIT i-a terfelit, prin veninul gratuit si nivelul lui precar de intelegere?
    c) iar tu, mr. Petre Padina (ti-am trecut prenumele pe primul loc, supralicitand ca ai fost candva si Cdt.Cp.I.), in calitatea de ADMIN, nu mai lua de buna orice apreciere a unui latrau! Orgoliul m-ar impinge sa postez tabelul cu functiile indeplinite ca sa-i tai nasul, insa nu o fac, asa ca pacatosul ramane cu pacate in plus! Nu-mi aduc aminte sa fi comentat ceva la postarile lui, asa ca furia si dorinta de micime provine din patologic!

    PS. - Te-am ”onorat” si pe tine!
    -daca eram interesat de Facebook îmi făceam cont...
    -Pori demonstra o singura afirmație din calomniile pe care le arunci ca un mahalagiu? Măcar una singura...

    RăspundețiȘtergere
  9. 🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛
    Jmechere...o dai la intors ca la Satra de Hurzicati unde omul tau..da in bobi pe vatra !
    Tu..ai folosit cuvintul "Onora " la un mod peiorativ...
    Ori erai beat..ar ai avut un acces de..suprema grandilocventa..
    Tu trebuie sa demonstrezi..nu eu
    Continui sa fi acelai ..alunecos
    Insiri cuvinte fara sa spui mimic !

    RăspundețiȘtergere
  10. c) ...."iar tu, mr. Petre Padina (ti-am trecut prenumele pe primul loc, supralicitand ca ai fost candva si Cdt.Cp.I.), in calitatea de ADMIN,....

    NB
    Ai tupeu porcesc ca deobicei ! Puteai spune realitatea..adica am fost cindva - SI Comandant Batalion - si am dus Ultima inspectie a ministrului obtinind un frumos calificativ de FB...!!
    Singurul...din Regiment.....!
    NB
    Ai acelasi tupeu...sa apari aici pentru prima data si SA- MI DAI SFATURI..ca ADMIN
    Duc blogul asta de peste 15 ani ..cu bune cu rele ..cu multi care s-au dat peste cap sa.l inchida !
    Traktoristul MaKiSS..este cap de lista !De subliniat ca incercarea lui de a promova un blog propiu..nu a trecut de ..PRIMA PAGINA si aia INCOMPLETA...
    Te astept pe tine......
    Retine - Napoleon de ai fi fost acum nu mai insemni nimic...!!
    Un pensionar care viseaza la ..AJUTOARELE DE PENSIONARE
    Hai sictir...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  11. ...Zice Mares,,,.:Nu m-a făcut "mare" nici liceul și nici alte instituții de învățământ militare si/sau civile! Ci...eu le-am onorat si încă necondiționat!”
    -----
    Hai mai incearca sa intelegi ce ai zis de fapt....

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim19:39

    Țuțerul a spus "Nu m-a făcut "mare" nici liceul și nici alte instituții de învățământ militare si/sau civile! Ci...eu le-am onorat si încă necondiționat!”.

    Din definitiile pe care le etaleaza, spusele lui se incadreaza la: "A acorda cuiva o favoare de care trebuie să fie mândru." ;
    "2) (despre persoane suspuse) A trata cu considerație de pe o poziție de superioritate (recurgând la un gest sau act care subliniază atitudinea respectivă față de inferiori) L-a onorat cu o strângere de mână.." ;
    "4. a acorda ceeace se consideră ca o favoare".

    Asta insemnind ca el, de pe pozitia lui de superioritate, face o favoare institutiilor militare de invatamint prin care a trecut (institutii inferioare nivelului lui) care trebuie sa fie mindre de faptul ca acest "superior" le mai nominalizeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact...multumesc mult !

      Ștergere
    2. Serios?
      In general nu cconversez cu anonimii, insa, pt ca s-a bagat Admin in seama, repostez:

      ”ONORÁ, onorez, vb. I. Tranz. 1. A avea, a manifesta față de cineva sau de ceva respect, considerație, stimă; a cinsti, a respecta. ♦ (Fam.) A acorda cuiva o favoare de care trebuie să fie mândru. 2. A face pe cineva demn de cinste, de laudă. 3. A achita, a plăti (în termen) o datorie bănească, o poliță etc. ♦ A retribui, a remunera. – Din lat. honorare, fr. honorer, it. onorare.

      https://dexonline.ro/definitie/onora/18982”

      Nu puteti intelege textul la prima vedere? ... mai sunt si altii...
      A alege dintr-o definitie doar ce-ti convine demonstreaza lejeritate si neadevar!

      Ștergere
  13. Cu titlu de ..curiozitate !
    Mos Alecu..iti poate confirma Traktoristul cu helice..a fost unul dintre cei mai aprigi "dusmani" atunci cind incercam sa darimam L-164 !
    Cind ostilitatile s-au incheiat ..m-a cautat..!
    Am ramas perplex cind am realizat cine este !
    Am ris si ne-am distrat ..o saptamina..
    Mi-a dat numele real..pagina de FB...dar fara sa=i divulg identitatea...
    Am fost seif......
    Trage o concluzie...in ceia ce te priveste...!

    RăspundețiȘtergere
  14. P.S.
    Mos Alecu l-a botezat pe Traktoristul cu helice....MOTANELUL CACACIOS...
    Nu stiu de ce...hi..hi..hi !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😜🤪😝😜
      Da mai bine ..asa!

      Ștergere
  15. Țapu lu Cezar la Cozea19:53

    Hop, hop, hop,
    Pulian Rameș
    O ea la ceok !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛
      Numai atit...?
      Ma dezamagesti....colonele!

      Ștergere
  16. Consider ca ceea ce era de spus s-a spus si eu nu pot merge in continuare pe nivelul claselor primare pt ca varsta si lipsa abilitatilor poetice nu-mi permit!
    In MOTTO, fragmentar, Padina a avut dreptate, in cazul Iulian MAREȘ vs Admin Blog: ”Comentariul va evidentiaza starea..naturala ” ... valabil pentru unii, care uita sa mai priveasca CI!

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim08:16

    Pentru Iulian Mareș26 august 2021, 06:58

    Spui ca: “In general nu cconversez cu anonimii...”.
    Eu conversez chiar si cu cei care incearca sa-si mascheze anonimatul mintal sub niste nume... Incercind sa-i fac sa inteleaga ca prostia lor nu poate fi disimulata sub declaratii sforaitoare despre ei insisi!...
    Deci:
    - vezi ca dexonline are si alte prezentari. In functie de ceea ce ceri motorului de cautare. Pentru a nu ramine, vorba ceea, prost, mai poti incerca si la https://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=onora
    https://dexonline.ro/definitie/onorare
    Acolo vei gasi si definitiile folosite de mine1
    - definitiile din dictionare, chiar daca sint numerotate si prezentate intr-o anumita ordine, nu sint prioritizate sau exclusive. Toate definitiile sint cu egala putere de aplicare.
    - aplicarea uneia dintre definitiile din dictionare este determinata de contextul in care este folosit termenul in cauza
    - atunci cind spui “Nu m-a făcut "mare" nici liceul și nici alte instituții de învățământ militare si/sau civile.” este clar ca te declari (te consideri) superior acelor institutii care, astfel, nu au putut sa-si aduca vreo contributie la pregatirea (“marire”) ta!
    - in contextul creat de afirmatia de mai sus, spusele tale ca “Ci...eu le-am onorat si încă necondiționat!” inseamna tocmai ca tu, de pe pozitia ta de superioritate, faci o favoare institutiilor militare de invatamint prin care ai trecut (institutii inferioare nivelului tau) care trebuie sa fie mindre de faptul ca acest "superior" le mai nominalizeaza!. Adica tocmai ceea ce definitiile din dictionar spun despre “a onora”: “”A acorda cuiva o favoare de care trebuie să fie mândru." ;
    "2) (despre persoane suspuse) A trata cu considerație de pe o poziție de superioritate (recurgând la un gest sau act care subliniază atitudinea respectivă față de inferiori) L-a onorat cu o strângere de mână.." ;
    "4. a acorda ceeace se consideră ca o favoare".”.

    Mai spui ca “Nu puteti intelege textul la prima vedere?”
    Se vede treaba ca tu nu-ti intelegi textul propriu nici dupa ce ti se explica ce ai spus! Degeaba incerci acum sa dregi busuiocu’! Atit te-a dus mintea si infatuarea proprii sa spui, asta ai spus!

    Mai spui si ca : “A alege dintr-o definitie doar ce-ti convine demonstreaza lejeritate si neadevar!”.
    In dictionare, pentru economie de spatiu, la un acelasi termen sint prezentate mai multe definitii.
    Deci nu se alege dintr-o definitie ci se alege definitia corecta pentru contextul folosirii termenului in cauza!
    Tu ai folosit termenul “a onora” in intelegerea definitiilor prezentate de mine! Acum tu incerci sa arati ca ai folosit acel termen conform unor definitii clar neaplicabile contextului in care l-ai folosit!
    In concluzie: ai spus o prostie! Nu mai incerca s-o repari ca te afunzi si mai tare! Afundare care te-ar putea aduce in situatia ca nici Ifrim sa nu-ti mai recunoasca (proclame) superioritatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum este clar si cine esti....si cum gandesti, dupa regulile tale! Am inteles...ai devenit si filolog la pensie si nu este pt prima data... :)) Sa fii sanatos caci nu am timp de conversatii fara de sfarsit.... daca nu aveai ”anonimat mintal” ... puteai fi altcineva!

      Ștergere
  18. 🤣🤣🤣🤣😋😛😜🤪😝
    A aparut si omul cu ...cultura

    RăspundețiȘtergere
  19. Este binevenit...
    Tu ia.ti "genialul"...si la scoala...

    RăspundețiȘtergere
  20. dezAkordatu Muci Mereu în Gara Birtolomeu13:13

    Buey rapandulelor care steț, o puserăț ear d-un ZOO+9 ?
    Mai lipsește Robort Horvath Pozitiv și inche fro 2 handilăi, și-i gata secția de nebuni !
    Da, nu-i bai, văd că apar muiane noi, alde ăsta de-și zice Mareș*, alias Nea Verticală, zis și Mestemistu lu Pește, care, cîn apărea el pe holurilii lu Em o 100, pe la locurilii de duhănit, toț îș aruncau pacioacele și se tirau prin biroaie, numa să nu-și piardă timpul cu poveștile și povețele nemuritoare ale lu Iulică de la Maglavit !

    RăspundețiȘtergere
  21. Culti la ..cap ??
    Degeaba daca sînt tradatori..manipulatori..se cred genii..absolute..
    Un "ciobarlan"..îi baga in urma lasata de opinca...
    Bou..îi copilul lu tac.tu...ala unguroiu care s.a remarcat la Ip..la Traznea...

    RăspundețiȘtergere
  22. Am uitat...scuze!
    🤣🤣🤣😛😛😜🤪😝🤑🤐🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  23. Iulică Puță Mare(ș) alu Ifrim20:32

    Hop, hop, hop,
    Următorii apeviști
    Muiști triști
    O eau la ceok:

    1. Țezar Imperatore delle Capre, zis și Proasta netulu cea fără de TAB, or sarjentu Bulă Muci pi Kept
    2. Domnu Don CurLeone Muci Mereu, în Gara BirtoLomeu, zis și dezAkordatu, or bețivanul dîn Trivale ( acușica activează ca Anonimu, ce-m suge nițăl fitilu), fost paznic la creșa de găini Codlea și actoal skelet ambolant (doo bețe-nhipte-n cur, atelaj de mers pe drum)
    3. Tigri coi, bahîlditu dă Hurzicaț și iute halitoriu dă ciucalată Mocca (neintrodusă in BC), zis și Tehnocariciul, cel mai mare fost secretar general beobe pecere pe hangar și frecător de manșă la rece, spaima gîndaculu dă Coloreado

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Are..vatamine si proteina..!!
      🤣🤣😛😛

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!