Google Website Translator Gadget

vineri, 22 iunie 2012






Proteste la Cotroceni pentru Năstase şi coloneii lui Băsescu


Grupul de protestatari din Piaţa Universităţii a obţinut autorizaţie de protest în faţa Palatului Cotroceni începând cu ora 17:00. Cezar Avrămuţă, stegarul Pieţei Universităţii, a declarat pentru DeCe News că astăzi vor merge la Cotroceni pentru a cere demisia lui Traian Băsescu. Motivele protestului sunt atât cazul Adrian Năstase, cât şi cazul avansărilor în grad făcute de MaPN.
Proteste la Cotroceni pentru Năstase şi coloneii lui Băsescu“Am obţinut autorizaţie de protest la Cotroceni pentru o perioadă de două săptămâni. Vom merge grupul care protestează în fiecare seară la Universitate, 50-60 de oameni, dar mă aştept să ni se alăture şi alţii, mai ales având în vedere situaţia. Mergem să protestăm împotriva caratiţei lui Băsescu. Este incredibil unde s-a ajuns. Cu aceşti colonei, cu Adrian Năstase, este incredibil. Abia acum începem să vedem cât de mare este caracatiţa”, a spus Cezar Avrămuţă.
Protestul este autorizat pentru o perioadă de două săptămâni, în fiecare zi, între ore 17:00 şi 19:00.
La rugamintea expresa  a unui coleg ,pentru a-si repara felinarele de conjuctivita !!!!!!
                      
 Suntem tari fratilor ! Ia uitati aici :ANALIZATORU27 iunie 2012, 10:49
Buey, am aflat acusica de pe DiSiNius, ca "minutul de aur" a fost inregistrat aici, aseara, in jurul orei 21, cand 82% din blogaraii care navigau pe net (adica 6.345.876), beleau felinarele pe ,, Armyia "!
Pe locul 2 s-a situat Antena 14spe si pe 3 Hoteveul, care sonda opinia cu intrebarea: de ce s-a esuat misiunea de sinucidere alu Nastase !
                          De acum inainte deviza noastra  este:
 Fututi sau nu , prin regulare , cu ea marita sau mai  bleguta  ,,NOI TOTI O VREM  KAKY  si cu ceva ...marar !!!

212 comentarii:

  1. Anonim19:25

    Uomo says:
    Iunie 22, 2012 at 6:56 pm Off – topic
    Nene pensionar militar, îţi înţeleg “discursul elegant” şi care se rezumă la a răspunde cu ” ba pe-a mă-tii”, dar deschide şi domnia ta carapacea să se aerisească “cenuşa” Legea aia pe care o huleşti, şi ca tine mai sunt, săvârşeste un act de dreptate până la urmă şi nu ca L 164, care a avantajat clica de “sluji” beneficiari a unor drepturi conjuncturale. Nu poţi pune în aceiaşi oală două funcţii şi grade egale, dar care au stagii diferite de cătănie, de exemplu lt.col cu stagiu de 25 de ani şi altul cu stagiu de 35 de ani . Ca peste tot, şi sistemul militar a avut şi are specialităţi cu grade de risc, şi cred că este natural ca specialităţile cu grade de risc să beneficieze de “contributivitatea lor”. Dacă vreţi să puneţi în acelaşi malaxor un militar de la operativ cu un altul oarecare, săvârşiţi un act de nedreptate. Operativul va apune mai repede, deci nu va apucă să mănânce prea mult din pensie, faţă de unul care a stat picior peste picior la birou şi aştepta să-i vină pecista la semnat documente, care, ştiind de fanteziile şăfului, purta fusta cu o palmă deasupra genuchiului, puţin crăpată lateral, dar şi ţâţele dezgolite ca să-i sară felinarele barosanului . Hai să avem un dram de realism şi să ne aşezăm acolo unde merităm fiecare, în funcţie de şi cât am dat de la noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:01

      Foarte bine ca a "savarsit" un act de dreptate ! Asa si trebuie sa faca orice lege din tara asta, sa fie dreapta ! Numai ca, pentru unii, a fost mai dreapta decat pentru altii. De ce nu s-a savarsit un act de dreptate si cu legea aia cu incadrarea in grupele de munca ?
      De ce nu s-a savarsit actul asta de dreptate de care zici, astfel incat pentru cei fututi si cu banii luati, sa li se pastreze cuantumul mai avantajos ?
      Unde este actul de dreptate din moment ce, din pensionar militar, te-a facut un pularau de ala, similar cu cei de pe lista lui Gadea ?
      In rest, gandesti bine. Si eu am tipat, toata viata, sa se dea soldele cele mai mari cand esti locotenent, capitan si maior ! Atunci ai nevoie de bani mai multi !
      Vezi ca, pe pagina SCMD s-a dat drumul la proiectul noii legi a pensiilor, lege care va "DESAVARSI" toate actele de dreptate de pana acum !

      Ștergere
  2. Anonim10:04

    Czare, tu ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Punctul meu de vedere este IMPLICIT !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:01

      Czare, mai pune-mi-o pe Criza aia a ta sa-mi spal felinarele ca am facut conjunctivita de cand am vazut-o pe paukerista aia la nea Vasile pe tapet!

      Ștergere
    2. Rugamintea ta ..ii ordin pentru mine ! Fii pe faza!!

      Ștergere
  4. ULTIMATUMUL OFICIAL ADRESAT DE CINEASTUL ROBERT HORVATH PRIMULUI MINISTRU PONTA !
VOI CHEMA DIN NOU POLITIA LA ICR NEW YORK DACA PATAPIEVICI NU ESTE SCHIMBAT SI EXPOZITIA ANTISEMITA NU ESTE INCHISA !

    PRESEDINTE DE ONOARE ICR …..TRAIAN BASESCU

    PRIMUL MINISTRU
    ULTIMATUM OFICIAL

    Domnule Ponta
    Ma numesc Robert Horvath Deva
    Sunt de meserie cineast. Absolvent IATC Bucuresti – Cinematografie.
    Nu am renuntat la cetatenia romana si nu o voi face niciodata .
    Impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezint media Japoneza in SUA.
    Sunt Presedintele DEVARTES FILM INTERNATIONA cu studiouri in New York
    Si Tokyo.
    Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane am deslantuit deacum
    prea cunoscutul scandal ICR New York si o voi face din nou cat de curand daca
    conditiile ultimatului meu nu sunt indeplinite.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian .Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York, care a creia un scandal monstru.
    Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane.
    Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie
cat si redactorului Culian de la NY .Magazin de catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.
Ancheta FBI a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez. Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent.
    CONDITIILE MELE SUNT URMATOARE
    -INCHIDEREA EXPOZITIEI SI VOPSIREA IN ALB A PERETII GALERIEI ICR NEW YORK
    - SCHIMBAREA IMEDIATA A CONDUCERII ICR PATAPIEVICI CAT SI ECHIPEI DIN NEW YORK
    In caz contrar voi chema din nou politia, atentiona FBI si voi adresa un protest Departamentului de stat SUA etc……
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG/

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim16:10

    Mai in gluma, mai in serios, de cand cu lista asta a lui Gadea, am cam pus-o ! Cel putin o perioada, pana apare altceva !
    Te duci si tu, ca omul, la o bere si mai-mai ca ti se face teama sa nu te intalnesti iar cu vecinul "gura bogata", care te saluta ca trompeta, de cum te vede, de se-aude in tot cartierul: sa traiti dom' colonel!
    Nimic rau ca te saluta omul, nu ? Pana mai acu cateva zile era considerat respect frate, respect ! Numai ca, pana am ajuns eu la masa vecinului meu sa-i raspund frumos la salut si sa dau mana cu el, ma intreaba unul de la o masa oarecare: sefu', esti colonel de ala de adevaratelea sau de pe lista lui Gadea ?
    Na, ce sa mai zic! Ma gandeam ca am plecat din sat ca sa imbrac uniforma militara cand aveam cativa floci la puta ! Si am inbracat-o si am purtat-o, cu onoare, zeci de ani. Mi-am respectat contractul si juramantul !
    Acu, ma ia unul la misto !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MApN zice că ne reperează onoarea:

      COMUNICAT NR. 100
      Data: 22.06.2012
      PRECIZĂRI

      Cu privire la situaţia persoanelor publice care au primit grade de ofiţeri în rezervă în perioada 2010-2012, Biroul de presă al M.Ap.N. este împuternicit să facă următoarele precizări:
      Ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a instituit, printr-un ordin emis în data de 22 iunie 2012, o comisie pentru verificarea modului de înaintare în grad, în perioada 2010-2012, a cadrelor militare în rezervă. La finalizarea analizei, această comisie urmează să propună ministrului măsurile în consecinţă.
      Problematica înaintărilor în grad ale cadrelor militare în rezervă va fi abordată în cadrul unei conferinţe de presă, săptămâna viitoare, de către ministrul Corneliu Dobriţoiu.

      Ștergere
    2. Anonim17:02

      Texte frate, texte ! De chestiile cu comisiile sunt satul pana peste! Cand eram activ, adica mi se mai si scula din rar in cand, cum tragea unul o basina, cum o puneam de-o comisie ! La finalizare, ii futeam pe aia micii de le sareau scantei din cur, iar la altii capacele! Doar pe cei mai mici, sa fie clar ! Pe cand, aciulea si acum e vorba de principii bre omule, adica ce dracu s-a intamplat cu sistemul asta militar, sau cu "pilonul" cum tot ii zic unii !
      S-a dus dracului, raul a fost facut.

      Ștergere
    3. E jalinc ! Ma gandesc asa ca prostul ; oare cei care primesc aceste grade ....ce simt ? Nu le este rusine sa se priveasca in oglinda ! Nu realizeaza culmea ridicolului ........?!

      Ștergere
  6. Anonim18:48

    Anonim23 iunie 2012, 18:11
    BA CEZARE, BABUIN BATRIN, uite ce raspuns elegant si de bun simt ti-a dat un vaporean:
    "karadeniz spunea...
    23 iunie 2012, 16:14
    @ CEZAR
    Din cauza pădurii nu mai vezi copacii. Cei cu vechime redusă nu au vrut (marea majoritate) această vechime redusă ci nu au avut încotro. Din ce știu, faci parte dintre aceștia. Chestia cu învârtelile pe ultimele 6 luni nu este generalizată. Probabil că or fi și astfel de cazuri dar cel mult câteva sute, nu peste 10 mii. La fel s-au făcut învârteli și pe L.119 cu adeverințele de venit. Tot cazuri punctuale la nivel de câteva sute. Ministrul Dobrițoiu a spus că va verifica, cu oameni de la curtea de conturi și ministerul muncii, veridicitatea adeverințelor de venit și modul de calcul al pensiilor revizuite. Din componența comisiei de elaborare a proiectului legii pensiilor militare poți să remarci că SCMD nu e factorul decident ci un simplu coparticipant.
    Problema e alta, ministerul de finanțe, ministerele ce vor avea în plată pe cei cu pensii militare de stat și parlamentul nu sunt dispuși să cheltuie prea mult cu cei 140-150 de mii de pensionari. Așa cum se vede și din proiectul de lege se pare că se va renunța la principiul contributivității pentru că rezultă mari cheltuieli cu pensiile.
    Nu cred că vor câștiga cei din SCMD ci că în final vom pierde marea majoritate dintre noi. Observi că plata sumelor ce vor rezulta ca diferenţă între pensiile în plată şi pensiile recalculate de viitoarea lege se vor achita într-o perioadă de 3 ani, între 2013 și 2015, cu accent pe 2014 și 2015 câte 40% pe an. Deci până la sfârșit cam 10.000 din pensionarii MApN nu mai apucă noua pensie."
    ++++++++++++++++++++++++++
    Dar tu, rapan batrin, o tii tot pe linga gard!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ KARA..... a fost si este un Lord-ratoi!!! Il salut cu respect si cu aceasta ocazie!
      Nu are rost sa reluam discutiile vechi ( nu au vrut dar nici nu au prea plans ,racnit , dat cu pumnul in masa ,pus mana pe par..etc,)
      Legea 119 le da (ne da) o compesatie rezonabila prin impartirea la 20 + grupele de munca + MMM )
      Din cauza unor erori INTENTIONATE a crescut bugetul alocat
      Asta ar intra la filtrarea legii si :
      1 Sa beneficieze de 20 doar cei loviti de restructurare !
      2 Sa se faca ordine in acordarea grupelor de munca inclusiv prin aplicarea 1019 luptatorilor(militarilor adevarati)
      3 Sa se gaseasca toate sursele de venit in mod corect si real
      Cred ca prin aceste masuri si cei cu vechime mica s-ar apropia de cunatun 2010
      Pericolul este prea mare pentru a se renunta la CONTRIBUTIVITATE - care la militari a insemnat ca si pana, acum mutarea unor fonduri dintr-un loc in altul ( Peste cativa ani poate vine la putere ND sau N republica sau NP...A si iti arunca in ochi- fara contributie Nu exista pensie. Poate indemnizatie, ajutor, renta -dar nu PENSIE !
      Ce faci atunci atunci ? Nu va grabiti si mai ales nu ..imbroboditi ministrul din dorinta unor iluzorii castiguri imediate . La fel s-a intamplat si cu SINISTRA 164 Curespect !

      Ştergere

      Ștergere
    2. SINISTRU 16419:40

      Uau ! Macar in seara asta o sa ma simt mai bine ! Nu sunt singurul care a deraiat prin miriste ! Oricat m-as autocompatima si autoflageli, tre sa recunosc ca sunt si alte familii care trebuie sa sufere din cand in cand!
      Vai ! Pedeveul asta pe noua lege-proiect de lucru, sigur trebuie trimis la Dogaru.

      Ștergere
    3. @ CEZAR
      Am vrut să dau răspunsul pe blogul Plano 10 dar cred că dom' Lupuș s-a jucat pe la setări, că nu pot posta, fapt confirmat și de reacția lui Don Corleone pe mehedinți.
      De acord cu cele afirmate. Contributivitatea efectivă a militarilor exista de ceva vreme și peste 15 -20 de ani nu va putea fi contestată. Nu cred că ministrul este ușor de îmbrobodit și mai ales nu este principalul decident al acestei legi.
      Proiectul de lege este al MApN nu al SCMD. Federația militarilor are același proiect ca cel de la sindicat, idem ANCMRR. Se pare că toți participanții la prima ședință a comisiei pentru elaborareaproiectului legislativ care să reglementeze reconstrucția sistemului de pensii militare au primit acest proiect.
      Deci MApN este cel care dorește o variantă asemănătoare L. 164. Nu știu cum și ce au gândit cei care au conceput acest proiect, nu știu dacă au fost consultați ( când, câți și cum ) cei activi. Normal ar fi ca activii și interesele acestora să primeze în această lege mai ales că ea va cuprinde și militarii profesioniști. Noi cei deja pensionari vom fi de fapt un apendice al acestei legi, care se va diminua până la dispariție în 25-30 de ani.
      Ideal ar fi ca nici noi pensionarii actuali, normali ori disponibilizați, să nu fim loviți mai mult decât e necesar de această nouă lege. Dar ca orice ideal, nu va fi atins și probabil unii dintre noi ( sper că nu prea mulți) vor fi afectați de această lege.
      Nu am afirmat că principiul contributivității nu e bun ci că aplicarea lui, așa cum e prevăzut de legea 119, OUG 1, și chiar de L.263, pentru militari, nu e echitabil nici între militari cu atât mai puțin comparativ cu civilii. Aplicarea acestui principiu presupune schimbarea legilor de bază ce reglementează întreaga activitate și statutul militarilor. Noua echipă de la MApN spune că va face acest lucru, dar iată că acest proiect pare să confirme, că nimeni nu se va înhăma la o asemenea muncă titanică al cărei rezultat ar însemna probabil încă o creștere suplimentară a valorii pensiilor militare.

      Ștergere
    4. Anonim08:07

      Mergi la Plano10 . In josul paginii principale , la Persoane interesate . Acolo esti inscris . Verifica setarile contului tau .

      Ștergere
  7. Crucea mamii lor de nenorociti,eu am stat 9 ani cu gradul de maior deoarece nu aveam functii,eram un regiment batran iar functia de pilot era de lt.maj.,dumnezeii mamii lor de hoti si-au batut joc de noi iar acuma ocupa toate ecranele televizoarelor in a-l compatimi pe TATAL HOTILOR din RRomanica,suntem niste fraieri,un popor de "mujici".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUJICUL21:12

      Injura frate ! Ai dreptate ! Dupa ce ti-ai futut tineretea si sanatatea prin cele garnizoane si unitati, ai ajuns sa vezi cu ochii tai cum o "filiera indirecta" a ajuns sa-ti dea lectii despre tainele naturii in armata militara ! Sau, mai rau, sa-l vezi pe vreo unul din aia chemati in activitate, direct cu gradul de maior, pe o functie de colonel, cum iti explica el despre filozofia politicii de aparare !

      Ștergere
    2. Anonim09:02

      In noua ani faceai academia(si pe cea de comanda si pe cea tehnica)!

      Ștergere
    3. Alinuta14:23

      @tigriuII
      <>
      Nu puiule,doar tu esti fraie si ,,mujic,,.

      Ștergere
  8. Anonim21:33

    Acuma ,daca tot au ajuns EI la putere si El Hitler care nu are o zi de scoala militara,a ajuns colonel si hotaraste legea pensiilor,ii propun domnului Basescu sa-l gratieze pe Bombonel cu conditia ca ministru al apararii s-o puna pe Udrea.si-apoi "hales bules /praful s-a ales."Ma dau h'anonim ca secu'ezista.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim21:36

    *** ...si nu mai salivati la bulanele blondinei ca precis are vre-o 2 metri dupa cum are gamba de doua ori cat inaltimea bancii,apoi mai are si vre-o 25039 de ani asa ca pensionarii,,andropauzaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim21:39

    erata-vreo 25-30 de ani
    -vreo 2 metri

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim22:56

    Pai dupa maini are sigur peste 30,da' acum nu-i cazul sa faceti pe pretentiosii bosorogilor.....ce-i mai bun pentru noi decat o "pustoaica" de 35-40 de primaveri???
    cine nu zice ca mine e clar ca e .....degeaba!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim23:00

    sunt sigur ca multi ati vazut concursul miss Brazilia "old fifty's"E admisa orice concurenta cu varsta minima de 50 de anisori
    Mamaaaaa ce bunaciuni erau acolo!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim08:19

    Ohoooooo, Czareeee, om m-ai facut pe o luna! Cocoana mea va putea sa-ti trimita multumiri si sa bata matanii pe la biserici! Ce p.ule va primi ea cateva zine de aci incolo!Doamne ajuta-ti ! Sa fii sanatos, sa te bucuri de familie ! Nici ochelari nu-mi mai trebuie!Vad si noaptea ca felinele!Mi s-au limpezit lampile!Multam, dau o palinca, las ca mai trec eu prin Tm si te sun de la Mol.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne ajuta ca-i multumita ...toata lumea ! Asa ceva mai rar!!

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Karad.../ Ma indoiesc ca ministerul va adopta o varianta care sa excluda contributivitatea ! Activii deja contribuie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:10

      Ce_pulica ... asa cum a fost introdusa contributivitatea de-a-mboulea , tot asa poate fi scoasa . Activii nu contribuie - statul , prin bugetul de stat , contribuie ... tare-i grea matematica pentru infanteri !

      Ștergere
    2. Ai dracului cum o intoarceti ca la ...Ploesti! Pai asa a fost si inainte istetule(isteato!!) adica atunci cand ziceati ca ,,nu am....!!

      Ștergere
    3. Alinuta13:24

      Si daca contribuie, ce?Daca n-ar fi contribuit ar fi avut ,,salariul'' mai mare?Am inteles ca s-au marit functiile incit plata contributiei sa nu afecteze venitul net.Asa ca...
      Asta cu pensia,ajutorul,renta,dupa contributivitate este o ,,iemanatie''.

      Ștergere
    4. Anonim14:07

      Doar pensia rezulta ..dupa contributivitate ,celelalte Nu!!
      Logic daca nu ar contribuii ,,salariul" ar fi mai mare cu contraval. contributiei. Logic nu?? Sniper onee

      Ștergere
    5. Anonim14:12

      Tu faci pe prostul?!
      ,,s-au marit functiile incit plata contributiei sa nu afecteze venitul net.''

      Ștergere
    6. Anonim14:17

      Si ....daca nu ar plati, nu ar lua mai mult, datorita maririi? Talabo!!

      Ștergere
  16. PS.,,Nu am afirmat că principiul contributivității nu e bun ci că aplicarea lui, așa cum e prevăzut de legea 119, OUG 1, și chiar de L.263, pentru militari, nu e echitabil nici între militari cu atât mai puțin comparativ cu civilii. ..- nu inteleg aceste afirmatii !!! Cum adica nu-i echitabil intre militari??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:16

      Prostule ! Tu , cu vechime mai mica (pe functie mai mare) , iei mai putin ca cel cu vechime mare pe functie mai mica ... "Desteptule" , du-te si fa pace cu cei care mai stiu cite ceva ...

      Ștergere
    2. Prost esti tu ! Dar prost rau !Exemplul tau ii edificator!!

      Ștergere
  17. Anonim12:25

    Noul proiect de lege a pensiilor militare de stat este promovat si sustinut, exclusiv, de catre cei activi. Va iesi exact asa cum vor activii ! Asociatiile, sindicatele si mai nu stiu ce ligi din astea de bosorogi de basinosi militari, sunt doar de umplutura, ca sa dea bine la "impresia artistica". Sa va fie clar, legea este a activilor, numai pentru interesele lor cand vor iesi din sistem. Simularile deja s-au facut. Greii din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, care urmeaza sa iasa la pensie incepand cu anul urmator, deja si-au simulat pensiile, si pe legea actuala, si pe cea care o sa fie !
    Actualii pensionari si-au facut "plinul", indeosebi cei de la militie. Cele cateva mii de "afectati" nici nu mai conteaza ! Vor fi fututi pana la capat ! Capitolul lor s-a incheiat, i-a pus punct chestia cu "amnistia" si capac chestia cu CEDO ! Interesant este de unde se vor scoate banii necesari pentru achitarea diferentelor, celor carora li s-au crescut prin marire ! Ca pentru cei carora li s-a micsorat prin diminuare, treaba e clara !
    Pe mine ma doare in varful pielii de la puta ! Mi-a crescut exact cu 18 lei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:11

      Fix la fel s-a intamplat si cu DEFUNCTA L-164 ! Bastaii (in frunte cu Popescoi ) si-au simulat ! Ati vazut ce a iesit!!

      Ștergere
    2. DEFUNCTOSU15:20

      Chestia e ca, defuncta 164 a trait vreo 10 ani frumusei, insa au mozolit-o cu cacat portocaliu astia care au defunctat acu doua luni dupa emotiunea de cenzura ! In esenta, ca orice lege buna, 164 va fi iarasi ce a fost si mai mult decat atat ! Aia care e tari in pula acu, cat e in activitate, trebuie sa se respecte si dupa ce ies din sistem ! Labarii care o freaca la rece, pe la colturile cazarmii, ciocu' mic !
      Kashay viata! Imi pare rau de aia care o au umflata. Buza. De la regulare si amnistie !

      Ștergere
  18. Anonim15:50

    Gourkha
    Iunie 24, 2012 at 2:24 pm
    Pentru toti colegii! Va rog sa cititi acel proiect de pe site-ul SCMD referitor la pensiile militare, insa foarte atenti. Eu m-am agatat de alte lucruri si abia acum observ ce perle poate sa contina proiectul in lucru. Mie imi pare un dezastru total si ca este facut de civili infiltrati prin armata doar pentru ei si nu pentru militarii de cariera, proiectul e chiar contra militarilor de cariera. Atentie la termenii de la art. 3 si la diferentele pe parcurs intre notiunile de vechime in serviciu si vechime in serviciu ca militar efectiv.

    “Art. 3. – (1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarea semnificaţie:

    a) militar – este cadrul militar, asa cum este definit la art. 1 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările şi completările ulterioare, soldatul şi gradatul voluntar, aşa cum sunt definiţi la art. 1 din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari cu modificările şi completările ulterioare;”

    Vedeti schema? Pe parcurs, pentru a obtine o pensie militara, se face referire la vechimea ca militar efectiv, deci perioadele de elev/student in instituţii de învăţământ din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, cica nu mai reprezinta vechime ca militari efectivi, desi eram sub juramant militar – acele perioade conteaza doar la vechimea completa si atat.

    “Art. 23. – (1) Vechime în serviciu este şi perioada în care militarul ori funcţionarul public cu statut special a urmat cursurile de zi ale învăţământului superior, organizat potrivit legii, pe durata normală a studiilor respective, cu condiţia absolvirii acestora, potrivit legii iar în caz de absolvire a mai multor instituţii de învăţământ superior, beneficiază, la vechime în serviciu, de o singură perioadă de studii, la alegere.”

    Ia uitati ce se intampla la cei intrati in armata din facultati civile: si-au trecut facultatea la vechime in serviciu, foarte bine – vechime in serviciu e deci si scoala militara/academia militara si Spiru Haret, insa de aici pleaca dandanalele. La acelasi timp petrecut intr-o scoala militara/academie militara sau la Spiru Haret – Continua

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim15:56

    Cateva modificari pe care le-as face eu, in afara de a scoate toti functionarii publici din proiect:

    Art. 3^. – (1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarea semnificaţie:
    a) militar – este cadrul militar, asa cum este definit la art. 1 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările şi completările ulterioare, soldatul şi gradatul voluntar, aşa cum sunt definiţi la art. 1 din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari cu modificările şi completările ulterioare, militarul în termen, militarul cu termen redus, elevul sau studentul al unei instituţii de învăţământ din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională pentru formarea cadrelor militare, elevul unui liceu militar/colegiu liceal militar;
    b) vechime completă – este vechimea minima în serviciu pentru care militarii au dreptul la pensie de serviciu pentru limită de vârstă;
    c) vechimea în serviciul militar care se ia în considerare la stabilirea pensiei este perioada în care o persoană s-a aflat în una dintre următoarele situaţii:
    c1) a avut calitatea de cadru militar în activitate;
    c2) militar angajat pe baza de contract; soldat/gradat voluntar; soldat/gradat profesionist;
    c3) a îndeplinit serviciul militar ca militar în termen, militar cu termen redus, elev sau student al unei instituţii de învăţământ din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională pentru formarea cadrelor militare, elev al unui ;
    c4) a urmat cursurile unui liceu militar/colegiu liceal militar, în condiţiile respectării prevederilor art. 13, aln. (1), (2) şi (3) din L. 53/2003 (Codul Muncii) privind vârsta minima admisă pentru încadrarea în muncă;
    c5) a fost concentrată sau mobilizată ca rezervist;
    c6) a fost în captivitate;
    d) funcţii operaţionale – sunt funcţiile care implică participarea directă a personalului la desfăşurarea acţiunilor/operaţiunilor militare şi de intervenţie;
    e) funcţii neoperaţionale – sunt funcţiile care nu implică participarea directă a personalului la desfăşurarea acţiunilor/operaţiunilor militare şi de intervenţie;

    Art. 18^. – Au dreptul la pensie de serviciu pentru limită de vârstă, militarii care îndeplinesc cumulativ condiţia de vechime minimă în serviciul militar şi una din condiţiile cumulate de vârstă şi vechime minimă în funcţii operaţionale, după cu urmează:

    a) vechime minimă în serviciu ca militar de 20 de ani;
    b) vârsta de 56 de ani şi o vechime minimă de 20 de ani în funcţii operaţionale;
    c) vârsta de 58 de ani şi o vechime minimă de 10 de ani în funcţii operaţionale;
    d) vârsta de 60 de ani şi o vechime minimă de 5 de ani în funcţii operaţionale;
    e) vârsta de 62 de ani pentru o vechime mai mică de 5 de ani în funcţii operaţionale;
    f) vârsta de 64 de ani pentru personalul fără vechime în funcţii operaţionale;

    NOTĂ: Delimitarea funcţiilor operaţionale faţă de cele neoperaţionale se va realiza de fiecare minister (similare) in parte, pe baza de anexa la prezentul proiect de lege.

    Art. 19^. – Au dreptul la pensie de

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:36

      Corect !
      Eu as zice ca mai fain ar fi daca litera a mic s-ar modifica in propunerea lui gurcea, astfelom:
      -litera a mic) vechimea cea mai micutza in servici ca militar in termen, cu termen mai redus, fara termen si ca chemat in activitate pe lista lu'Gadea, de 20jde ani;
      Dupa cifra f) mic da tipar sa se introduce un nou numar, cu urmatorul coprins:
      -litera ef mic prim) varsta de 78 de ani pentru personalul fara nicio vechime operationista, da care inca mai reuseste sa se deznoade la slitz cand face pisu .
      NOTA: delimitarea lu' operationalu de inoperationalu, precum si alu astia doi fata de ala care e muci toata ziua, se face de similare, la prima betie organizata, dar nu mai tarziu de intai mai.

      Ștergere
  20. Anonim16:05

    Buey mucificatilor, mai opriti-va din frecat, ca luati foc! Si pielea aia de pe puta rezista ea cat rezista, insa sa nu cumva sa va treziti cu "dansa" in sange !
    V-a pus omul asta o poza, acolo, iar voi sunteti hotarati sa va spermezati pana la epuizare !
    Ce mare cacat ati vazut acolo ? In timp ce va labagiti cu ochii pe sticla, de va dau lacrimile, ganditi-va, asa poetic & metaforic, ca doamna din poza se caca ca si voi si ca, uneori, cacatul ei pute mai urat decat al vostru, ca vrea-nu vrea se si baseste ca o sparta de pute-n cartier ! Mai gringo e si faptele ca vreo cateva zile pe luna ca dracu-i pute intre craci ! Unde va ganditi voi ca v-ar sta bine, cu falusul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:58

      Baaai, Tibi, recunoaste bre ca-i faina rau, da rauuuu maaa1 ca ma doare deja in josul buricului.. ma duc s-o prind pe cocoana in chef.Maaa, a fost darnic Domnul Dumnezeu cu dansa.. da si cu noi ca ni l-a dat pe Czar care ne-a aratat-o!

      Ștergere
    2. Anonim16:59

      Erata: la maaa-ul ala nu e nici un unu, e...degetul meu prelungit la acel moment...stiti voi...

      Ștergere
  21. Anonim16:08

    Mai prostilor ,stiti cine este duduia de pe banca?Asta-i Matusa Tamara la care visau toti politicienii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17:00

      Prost esti tu! PENTRU CA NU STII SA VISEZI!

      Ștergere
  22. Anonim18:48

    lica
    Iunie 24, 2012

    Filozofia noului proiect de lege al pensiilor militare ar trebui să fie păstrarea cuantumului mai mare câştigat de unii conform legii 119/2010 şi recâştigarea cuantumurilor militarilor ieşiţi la pensie după legea 164/2001. Dar ce să vezi! Cei care au căştigat după legea 119/2010 râmân cu pensia mărită iar cei care au pierdut cu legea 119/2010 li se vor reda drepturile anterioare la sfântul aşteaptă, adică după 2015. Este o adevărată bataie de joc la adresa militarilor de carieră daţi afară din armată din raţionamente de integrare în NATO şi UE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FILOZOAFA19:20

      La ce te asteptai intr-o tara a soboarelor de popi si a hoardelor de puparai de moaste ! Intr-o tara in care auzi tot mai rar sintagma "maistru strungar", dar tot mai des "antrenor personal de fitnes" sau "ecseqiutiv coaci" ! Ce filozofia pulii ii mai trebuie lu' nea Ica ala, frate !
      Fereasca-ne Dumnezeu sa se inchida granitele, sa dea UE faliment si sa ne returneze europenii, definitiv, hoardele de tigani !
      Nea Ica, zi mersi bocu ca nu-ti iau astia inapoi si ordonanta, pe care ai si cheltuit-o intr-un concediu, la cort, la Vama Veche !

      Ștergere
  23. Anonim18:52

    "BASTANII" de pe Bega ! V-au inghitit si pe voi clanurile de tigani, "occidentalii" lu' peste !
    Va salveaza popa Steokesh !
    Baremi cei de la Prut sunt saraci si beti !
    Vai capul vostru, ciuhanditilor !

    RăspundețiȘtergere
  24. ANONISTU20:04

    Bai patroane, de cand ai pus poza aia, nu mai comenteaza nimeni !
    Tre sa recunosc si eu ca e cam nashpa sa bati la clape doar cu stanga, in timp ce cu dreapta "ii dai la cap", cu viteza unei masini de cusut electrice !

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim20:45

    INTERESANT !
    Mai jos, pe "Lista mea de bloguri", la sfarsitulea, se gaseste "Blogul vecinilor psihopati din blocuri".
    M-a atras chestia cu psihopatii, asa ca am intrat !
    Cine nu agreeaza stilul omului sarit de pe fix si intr-o balama, poate renunta sa navigheze pe blogul ala !
    Cine tine la poante, dar nu poate sa se rada ca nu-i da voie corazonul, e sfatuit sa n-o faca. Nu de alta, da' risca sa-i crape !
    Cine are de toate si nu-i pasa de-o pereche de kiloti, pe care ulterior navigatiei pe blogul indicat sigur o va baga intr-o punga de plastic si ii va arunca direct la gunoi (din cauza unor culori naturale si bio 100%, care cu greu vor putea fi mascate in cosul cu rufe pentru spalat), este sfatuit s-o faca !
    Pacat ca omul scrie foarte rar. Este exact ceea ce ar trebui sa insemneze un blog, adica un jurnal personal.
    Nu-i fac reclama, dar se merita de trecut pe acolo ! Are de toate: texte alese, poze de poze si filme de telecinemateca !

    RăspundețiȘtergere
  26. INFO MONDO MILITAR22:08

    Cruciatul says:

    Iunie 21, 2012 at 11:34 pm

    Avansarile ilegale ar trebui sa fie urmate de autosesizarea procuraturii militare (ca in cazul lt. Alexandru) si tragerea la raspundere a celor vinovati, pe care noi militarii activi ii cunoastem: cei doi Gabrieli generali cu 4 si respectiv 2 stele – Oprea-ministrul apărării si Gabor – seful Directiei personal si mobilizare din SMG, cel care are in subordine centrele militare din tara si propune ministrului apararii avansarile pt rezervisti (este absolvent al Academiei Politice Militare si cu echivalare prin examene de diferenta la ”apelul bocancilor” in 1993, cu Academia de Inalte Studii Militare), precum si seful Directiei Management Resurse Umane – generalul-maior Seserman Dumitru care a emis aceste ordine. Bine, se va spune ca au executat niste ordine ale ministrului Oprea, dar aceste fiind nelegale se puteau opune indeplinirii lor, conform Statutului cadrelor militare. Sa nu uitam ca si la Revolutie gl, Stanculescu a executat niste ordine …..si acum se afla la Jilava! Asa ca …..la puscarie domnilor generali Oprea, Gabor, Seserman!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Colonelul Coreolone
    Avansarea unui vanzator de seminte specializat in floarea soarelui la gradul de colonel a ajuns in
    atentia mediei internationale ! Vezi Reuters si BBC

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim08:59

    karadeniz spunea...


    Am remarcat că activii manifestă un dezinteres condamnabil, zic eu, față de problematica pensiilor militare, nu ale noastre ci cele viitoare, ale lor. Cea mai frecventă scuză este aceasta ” până ies eu la pensie peste 8-10 ani se mai schimbă legea de două-trei ori.
    Cum nici din partea celor ieșiți la pensie nu se remarcă prea mult interes, probabil că va fi tot o lege făcută pe genunchi în care își vor trage partea finanțiștii și juriștii care vor lucra la ea, cei de prin structurile militare ale căror teren de instrucție este format din holuri și birouri, care lucrează în ture operative de la 8 la 16 ori 9-17, ce desfășoară activități ”care implică pericol permanent de vătămare corporală gravă, invaliditate, mutilare, suprimare a vieții” cum ar fi: să te opărești cu ceașca de cafea, să ți se rupă piciorul la scaun, să adormi și să cazi cu ochiul în pix, să faci pneumonie de la aerul condiționat ori să faci hernie de disc de la cărat mapa cu documente secrete și probabil cei din filiera indirectă, băiatul lui.., nepoata lui… . LUI ăștia fiind parlamentari ori diverși șefuleți prin ministerul de finanțe, al muncii ori prin alte structuri cu putere de decizie ori posibilități de influențare a proiectelor legislative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SEFULETUL09:44

      Egsact ! Ai punctat la fics !
      Da exemplu, eo, cat am fo activ, m-a durut sub pula de legea pensiilor sau de Fi-3, ala cu salarizarea. Habar n-aveam din ce mi se compune salariul !
      Insa, cu putin timp inainte de a trece in rezerva, am devenit foarte curios cu baza de calcul, cu primele si sporurile ce s-ar mai putea aduna, asea de-o bere acolo, ca nu strica.
      Acu, iar ma doare sub coaie de legea pensiilor ! Cica governu asta va fi giugiuc, nu ca alu' bou' ala de Poc, care n-a respectat principiul ala cu neretroactivitatea legii, si cica nu-mi va lua "parandarat" ce mi-a crescut cu regulatu' !
      In rest, imi aduc aminte cu placere de zilele cand ma bateam de musca la birou de la 7,30 la 15,30 ! Erau perioade cand, pe langa cafelutele de dimineata, gustare si pranz, mai mergea si cate o bericioaica rece!
      Cu piciorul de la scaun nu am avut niciodata probleme, pentru ca aveam ditamai jiltul de ala ministerial, din piele, ca sa nu ma prinda aerul conditionat la pipota. De cazut cu ochiul in pix, nici vorba. Semnam o singura data pe zi cele 2-3 adrese, de regula pana la ora 9.00, pana cand ma apuca somnul.
      Aaaaa...am uitat sa-ti spun ca aveam si un pic de actiune. De obicei pe PROteve sau pe Antenatrei.
      In timp ce baietii destepti, cu multa carte, erau prin poligoane cu zilele, sau luau maciuci la greu de la comisiile de control, care parca nu se mai terminau : azi de la brigada, maine de la corp, poimaine de la semeghe, raspoimaine de la corpul de control si inspectii pentru ca a calcat unul intr-un cacat, in urmatoarea saptamana de la ochii albastri si timpanul pentru ca a disparut un stic clasificat cu organizarea serviciului de somn la punctul de control, si tot asa.

      Ștergere
    2. Anonim10:44

      ..Du-te in p---a mea !!!

      Ștergere
    3. Anonim10:52

      A ta ce ! Dezvolta, te rog! Dupa numarul de liniute puse intre p si a, daca ar fi sa facem ca la concursul cu premii de la "Roata norocului", ar iesi "PIZDA" , adica la feminin ! Ce e mai rusinos pentru aia cu coaie, e ca si ditamai organu' lor de masculin, tot la feminin e: o Pula, doua Pula !

      Ștergere
  29. Anonim09:17

    Gourkha says:
    Nu te mai lua de balaria aia de pe SCMD, e clar ca e facuta de “orientati” care numai militari n-au fost. In varianta M.Ap.N. se reintroduc limitele de varsta in grad si de aici incepe totul, asta e filosofia existentei pensiilor militare. Ia zi mai bine o faza: cum facem sa tragem foloase de pe urma liceelor militare? Daca vechime nu e, eu m-am gandit ca acei ani sa intre la Ordinul Militar. Pe bune acum, forma aia de balalau trebuie compensata cu ceva. Inainte intrai moca la ofiteri sau superiori, acum nimic. Scoate ceva constructiv din tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONSTRUCTIVU10:00

      Asta da gandire constructiva ! Uite ca eu nu m-am gandit la liceul militar ! Pentru ca tot a deschis Garcea subiectul, eu as dezvolta un pic propunerea asea:
      Pentru cei care au absolvit la Campulung, pentru ca erau la 6,8 km de cea mai apropiata localitate, in varful muntelui, de nici gardul n-aveai unde sa-l sari ca sa fugi (nici gard nu avea liceul ala, ce calici domle), sa se puna cate doi ani la an la vechime.
      Mai mult, propun sa se ia in considerare la vechime si INTENTIA de a urma liceul cu militari, adica de cand te-ai gandit tu prima data sa te militarizezi, si pana cand s-au afisat rezultatele de admitere pe geamurile de la sala de spectacole. De ex: eu m-am gandit sa ma fac militar pe viata cam prin clasa a 6-sea, cand m-a intrebat militianul din sat ce vreau eu sa ma fac cand o sa fiu mare, iar eu i-am zis ca colonel de armata ! Acuma, daca gasesc un martor care sa dea o declaratie scrisa pe propria raspundere ca eu asa am zis, atunci se poate lua in calcul si perioada aceea la calculul vechimii pentru pensie.

      Ștergere
  30. Scatolcea10:32

    Asa DA ! Pai vedeti ca se poate sa ginditi pozitiv.
    Am si eu o propunere.Sa sa treaca la vechime si intentia de a ajunge pe o anumita functie si in cazul ca nu se poate sa treca de capitan,ori maior,samd,tot cu martori sa-si rezolve oamenii problema.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim10:40

    Domnu' Scato ! Se dice corect "si pozitiv", pentru che aicea se gandeste mai tot timpul negativ !
    Propunerea e buna, bag-o pe pagina lu' Dogaru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:48

      Mananci KK incalzit la soare si tapetat cu musculite! Pe aist blog se gandeste numai ++++++ de ce-i cu ____ are patronul grja !

      Ștergere
    2. Anonim11:15

      HAI, UMILITI- MA !

      Ștergere
  32. Anonim10:50

    Baaai neamuri proaste ! Nimeni cu un ,,complement" pentru doamna care ne zambeste cu ..curul?
    Cine recunoaste ca i-ar bea apa din scoica ,este demn sa-l punem saf!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim10:53

    Ion de la tara says:
    SCMD este asociatia cadrelor militare carora li s-au desfintat functiile si nu au vrut sa mearga in alta parte in tara, dar mai ales a acelora carora armata le facea rau la lingurica. De ce ? Cauzele sunt multiple. Dar si a unor oportunisti. Cunosc pe cineva care mai avea 3 ani pana la pensionare – la 50 ani, functie de maior. A calculat exceptional: daca iese “cu ordonanta” primeste 16 salarii compensantorii, care se ridicau la 400.000 lei. Acesti bani, impartiti la 36 de luni cat mai avea pana la pensia de limita de varsta, impreuna cu pensia Ii aduceau un venit lunar mai mare decat solda pe care o primea, daca ramanea in armata pana la pensie. Nemaivorbind ca dupa ce a iesit la pensie s-a si angajat.
    Greseala mare a facut-o conducerea armatei: trebuia sa le dea pensie de serviciu compensatorie doar celor carora li s-a desfintat functia si nu puteau fi incadrati in alta functie din armata. Celorlalti, care au iesit la cerere, li se puteau achita salarii compensatorii, dar pensia redusa la numarul de ani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:09

      Bai Ioane, esti nebun ? Pai conducerea armatei, nu iesea tot cu ordonanta ? Un examplu: Pensie ad labam de 43 de bulioane, o mica ordonanta de 1,2 miliarde net si o angajare tot in sistem, pe o functie civila de impins aerul cu pieptul pe holuri, cativa ani bunisori ! Ai ? Ce zici ? Ce te iei de amaratul ala de maior, care mai toata cariera a luat puli in cur ?

      Ștergere
    2. Anonim12:29

      Bey ai grija ce spui ca crede croco ala de Dogy ca vorbesti de el si de "executia" lui
      @sefuletu
      Pe bune cred ca am fost colegi de birou.:):)
      @constructivu

      io semnez pt toti da semnati si voi pt mine ca vreau sa ma fac si revolutionar pe deasupra acu'la batranete.Oare credeti ca mai am sanse?
      Imi faceti intrarea la nea iliescu si mai luam un ban"cinstit"

      Ștergere
    3. Anonim12:30

      erata

      ca crede croco convins...

      Ștergere
    4. Anonim12:41

      Sefu, eo crede ca ai toate sansele sa te faci ! Cu deranjul pe care il ai la mansarda, nu-ti mai trebo intrare la al batranu !
      Daca te bagi, ma bag si eu !

      Ștergere
  34. Anonim11:03

    Trofin spunea...

    1) Cuantumul pensiei dupa Legea 119/2010 si OUG1/2011 este mai mic fata de Dec. 2010 cu 12% , deci simularea dupa proiectul noii legi adaptata la Legea 294/2010 aduce un cuantum mai mare fata de cuantumul actual de circa 2,23 ori .
    2)Noua lege , daca va fi , trebuie sa faca corecturi atat in raport cu Legea 164/2001 cat si fata de gandirea proiectului prezentat.Ma refer in mod deosebit la definirea bazei de calcul pentru persoanele care beneficiaza deja in pensie.Deasemenea trebuie facuta o armonizare si cu Legea 263/2010 in care s-a prevazut obligativitatea contributiei CAS si a personalului din sistemul de aparare , ... .
    Cred ca la o noua lege a pensiilor militare nu este o problema redactarea textului cu partea de generalitati , problema este capitolul prin care se legifereaza calculul si actualizarea pensiei. Daca se va proceda ca si la Legea 119/2010 , fara evaluarea impactului , se vor produce aceleasi convulsii atat din partea beneficiarilor de pensie proveniti din sistemul militar cat si din partea acelora proveniti din mediul civil.Cred ca acea comisie de la MApN va evalua in primul rand problemele cu impact negativ produse de Legea 164/2001 , Legea 119/2010 , Legea 263/2010 si OUG1/2011 pentru a nu le mai genera si in noua lege.
    3) Daca proiectul noii legi este agreat de catre personalul din activitate este un lucru bun fiindca si generatia noastra a facut la fel. Numai ca , asa cum a fost publicat proiectul , se cam repeta problemele care au generat mari nemultumiri in randul pensionarilor actuali , mai ales in ceea ce priveste stabilirea bazei de calcul a pensiei si calculul efectiv al pensiei , exact capitolul de care vorbeam mai sus. Eu sunt adeptul perioadei de determinare a bazei de calcul pentru ultimii cinci ani de activitate, printr-un procedeu care va fi expus ulterior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:38

      S-o crezi tu ! Partea de calcul e cea mai simpla ! Abia asteapta cei 25 de mii de specialisti de la arhive, cemejeuri, cemeseuri si defeceul lu' doamna Ana Pauker sa treaca la treaba !
      Intr-o saptamana toti au cate 2-3 decizii definitive !
      Am auzit ca deja la defece se fac stimulari, de alea de-adevaratelea !

      Ștergere
  35. Anonim11:14

    Cititi interviul generalului Nastase pe pagina Filialei Sector 5 sau http://www.cotidianul.ro/povestea-cu-coloneii-facuti-peste-noapte-este-o-mizerie-totala-186875/

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim11:50

    Patroaneee...intoarce-i fata lu'aia de mai sus, sa vedem cum sta cu panoul frontal ! Daca n-are marar pe fata, ma bag si eu !

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim12:42

    Na ca acum chiar ca m-ai enervat bai pula anonim25 iunie 2012, 11:14
    Am citit cacatul ala de link cu "marele luptator" de la finante,tu-i in gura....
    Gata ma duc pe terasa sa beau o bere poate ma calmez.
    Cand ma intorc sa raportati scurt daca:
    Ii face statuie lu' nastase sau nu-i face?
    Baaaa pulelor nu ala de la scmd-SRL....ci"alalantu"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:59

      Domnu, lu matale ti-o pus cineva patinele la incaltatori si ti-o dat drumul pe gheata ! Sa ma incarc cu energie negativa, daca de pricep de ce te spargi in figuri pe caldura asta !

      Ștergere
  38. Anonim12:55

    Ia de te calmeaza !! Vezi ca pe Pulano M-28 isi face de cap !1Se poate??!!

    Zice Nastase.....,,.după încă trei ani, deşi stagiul minim în grad era de doi ani, în perioada în care conduceam o direcţie centrală - Direcţia Financiar- Contabilă a Ministerului Apărării Naţionale, care gestiona patrimoniul şi fondurile public.... Sa-i spuna cineva ca Generalii deobicei conduc MU (brigada, Divizie CorP A) Direcriile astea le pot conduce si Lupoaice -civile ! Mama cat a mai muncit si asta prin birourile FC cu pixul si manecute la veston ! Gasiti militari (Generali autentici) daca vreti sa oferiti exemple!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:12

      Buey, habar nu aveti !
      O perioada, toate functiile de sefi de structureli centrale, erau cu 3 stele ! Totusi, pe vremea aia, avansarile nu se faceau ca pe lista lu' Gadea, asea peste o noapte ! Primul care si-a tras 3 stele a fost generaulu Gurgu, de la Derectea menegiment resurse umanitare, dupa care a intervenit chestia cu "piramida gradelor", iar fonctia lu' pretinu' Nastase, de la defece, o fost facuta cu doua stele !
      Ce necaz, ce scandal, ce balacareala intre cei mai adevarati pretini din armata: Gurgu si Nastase ! Ce razboaie, de rasuna tot drumul Taberii ! Vinovat a fost Gurgu ca nu l-a instelat cu 3 bucati si pe Nastase si i-a dilit functia ! Pana si suptofiterii de la cele doua Directii, vecine si pretine, au ajuns sa se scuipe intre ei cand se intalneau la coada la popota, sau pe aleile lu' DeTe doi !
      Ce stiti voi !

      Ștergere
    2. Anonim13:27

      Ba, Gurgu asta nu e ala care si-o facut nevasta direct plutonier adjutant principal sef de armata ? Ca la varsta pe care o avea, nu putea sa-i dea alt grad la chemarea in inactivitate !
      Ba, si nu tot asta-i Gurgu ala care si-o trecut femeia in rezerva, cu ordonanta, pentru ca era nashpa in inactivitate ?
      Ba, si nu cumva, tot Gurgu asta si-a reangajat muierea dupa, tot in armata, ca sa cumuleze aia cu aia ?
      Baaaa, si nu cumva Gurgu asta, dupa ce s-a hotarat el sa serveasca tara ca rezervist militar, e ala care si-a tras o fonctie de derector adjunct civil, tot acolo unde a fost el si derector militar ?

      Ștergere
    3. Anonim13:29

      Nenea, vezi ca o iei prin stuf si te ratacesti !

      Ștergere
    4. Anonim20:39

      Nu baaaa e madam petcu,aia de are in supt..ordine 7colonei si acasa generalul de carpa

      Ștergere
  39. Anonim13:57

    Buey acestia !
    Daca mai e vreounul treaz p-aciulea, care sa mai vada clapilii de navigat pe foaia filialei de la sectorul 6, e rugati sa citeasca capodopera de acolo si sa ne explice aciulea, intr-un rezumat, ce pula noastra (altii tin neaparat sa fie a calului, dar nu a cui este conteaza) vrea acel autor dubios de nesimtit !
    Poate a venit don curdeleu de la terasa si ne-szice!
    Ia gratis de colea: http://scmdsector6.ucoz.ro/news/au_inceput_sa_cada_baietii_destepti_din_mapn/2012-06-25-50

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim14:03

    PRELUARE DE PE INFO MONDO MILITAR !

    Second hendu says:
    Iunie 24, 2012 at 10:39 pm

    Circula un zvon prin targ potrivit caruia, incepand cu anul universitar 2012-2013, in toate institutiile militare de invatamant din Romanica, se va studia, cel putin 2 semestre, despre “Lupta in izmene la romani”. Noua disciplina-un fel de tactica de infanterie, amestecata cu ceva amintiri istorice de la Marasesti, va deveni obligatorie, atat la admitere (inclusiv la Institutul Medico-Militar), cat si la absolvire. Unapul deja analizeaza si organizarea unui posibil doctorat in materie.
    Daca avioane-vax, vapoare-vax, tancuri-nema, tunurile au fost donate, fara plata, pe la primarii ca sa fie expuse vizavi de crasma, unde se pisa toti betivanii, iar cele doua TAB-uri din dotare au ars prin Afganistan, atunci ce dracu sa se mai studieze prin scoalele aste militare ?
    Baremi la lupta in izmene, avem experienta ! Cu ce mai stim de pe la Marasesti, cu ce ne mai ajuta scutul de la Deveselu, o scoatem noi la capat !

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim14:12

    Huraaaaa , Huraaaaa ,Huraaaaaaaaaaaaaa - armata NA-TU ,sa-mi trag o vulpe in ..batul de la steag!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Lista lu' GANDEA !14:47

    Eote ce gandeala pozitiva are asta:

    Admin,Romania megalitica
    25 iunie 2012, 14:28

    Am inteles ca per/total, ar fi vorba de 2600-2700 de avansari, ofiteri si subofiteri in rezerva! De retinut ca Doamna Primar, se refera strict la "coloneii ... politicieni şi jurnalişti", care conform Listei lui Gandea, sunt sub 100. Prin urmare, propunerea este fezabila. Impactul media ar fi teribil! Abia astept sa-i vad cu masca pe figura, transpirand ... sange! Sa vada domnii, cum este cu armata, cum s-au castigat adevaratele grade intr-o cariera militara, "pas cu pas"! Iar daca ARMATA nu are "mancare" pentru "rezervistii concentrati", le ducem noi pachet! Sustinem pe Doamna Primar!?! Voi ce spuneti?"

    Pai, NOI, ce sa mai spunem !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14:49

      Sa vina militiaaaaa !

      Ștergere
    2. Anonim14:57

      Io le trmit chiftele cu ..prastia !

      Ștergere
    3. Anonim15:08

      Trimiti tu o pula ! Mai ai o rasuflare de basina in stafiditul ala de cur si tu inca te gandesti ce frumos era pe timpul Tratatului de la Varsovia !
      Eo cred ca deja puti a hoit, da tu nu te-ai prins!

      Ștergere
    4. Anonim15:36

      Ca bine zici matale..la doamne le trimit si ceva .capete de pula !!Nestafidite ca am prins si armata NATO !!

      Ștergere
  43. Anonim15:05

    Doamna primar dela Craiova (moaaaamaa, ce rezonanta are titlul asta, mai ceva ca ala cu Adi dela Valcea !) i-a facut un propoz ministrului de la aparare ca, pana retrage el gradele de coloneli date asea de-a'npulea de domn ministru oprea, sa faca o concentratie cu jurnalistii aia de rahat, care nu vrea bre sa recunoasca ca e coloneli !
    Bai domnu Dobri, nu te lua dupe Lia, vezi ca ai probleme importante de rezolvat prin ministerul ala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:44

      Nu fi prost ! Doamna primar (draguta olteanca si ..desteapta foc) are dreptate ! Pentru toti cacati astia de se vrura si ei colonei si submaiori - asta le trebuie : O concentratiune sa invete macar sa incalte boconcii si sa-si puna vestea anti praf ! Garantat intr-o saptamana juma es din sistem pe cale naturala! (citat din Boc) Sniper one
      In tura a doua ar fi bine sa-i incalte si pe astia de se vor militari in rezerva -Dogay&comp! O saptamana si scapam si de astia !

      Ștergere
    2. Anonim16:11

      Nu sunt prost, da' atata timp cat nu mi se mai scoala, ma doare la bascheti !
      Pentru mine, bucurestenescu lu' peste din sectoru' lu Vanghele, doamna Lia Vasilia de Olguta lu' Moromete, e tot atat de valoroasa precum e Geo 11spe Metri di Pinalti de la Piatra Neamt !
      Mare cacat de om politic din istoria Holteniei da Dabuleni ! Putorilor, la munca, nu la spart seminte !

      Ștergere
    3. Domnule ..e grava ! Condoleantele mele si ale lui D.C.

      Ștergere
    4. P.S.- Mai bine erai..prost!!!

      Ștergere
    5. Anonim20:43

      lasa-l cezare ca e si prost,nu te ingrijora.A incercat si el sa dea vina pe accesorii....daca nu-l duce capu'!

      Ștergere
  44. Răspunsuri
    1. Anonim15:56

      Ci vrea domnu ? Ma tot strofoc sa citesc numerilii alea, da nu seamana nici macar cu chemarea haia la bataie a lu' "Cu clucs clan" !

      Ștergere
  45. Anonim15:54

    Doamna olguta propune instructie de citez"doua saptamani de culcat-sculat"
    Mie-mi convine ca e buna >De abia dup'aia o sa-i spun ca se comanda "culcat-drepti"
    Deh e "fumeie" si ea si cu gandul la "sculat"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:57

      Te-n pula mea pe terasa, analistule !
      Vezi ca nu s-a terminat sucul de hamei !

      Ștergere
    2. Anonim16:03

      tzivilule!!hi,hi

      Ștergere
  46. Anonim16:01

    Bah m-am intoxicat cu nastasii astia doi....sa le faca dreak statuie pt unul "cea mai nereusita tentativa de sinucidere" si pt celalalt "cel mai gargaragiu contabil in uniforma militara"
    poate intra la "guines boc"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:20

      Ba fratilor, sa-l interzica cineva pe intoxicatu asta, pana se trezeste ! Nu de alta, da ii curge "dulceata" pe piciorul drept, iar el umbla pe la terasa in budigai trei sferturi !

      Ștergere
  47. Anonim16:28

    N-a pupat asta 100 de comentarii pe un singur post, de cand l-o facut ma-sa !
    Rade ca o pizda belita, de placerea ce-o simte la limba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:39

      mananci kk cu perje ! Asta are frecvent peste suta ,vezi arhiva!!

      Ștergere
  48. Anonim16:30

    @Anonim25 iunie 2012, 16:20
    Ai capiat!!Cum adica "sa-l interzica" bai pula!
    Dute la pulanoX si interzice-te singur acolo ca e mos alecu-28% mare labar de "moderator" cat ii e plecat sefu' pulano in concediu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim07:39

      Ei, si tu ! Erea doar asea, metafofizic !

      Ștergere
  49. Anonim16:31

    erata
    sluga mos alecu-28%

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim17:28

    De la Cluj de pe statuie, de sub burta calului lui Mathias cu multe felicitari, lui Czar: MUIE!...Sau un ALUPIGUS sanatos, pupa-ne-ar si el si Curleonul pe toti disponibilizatii in dos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocoflendere - de cand disponibilizati in MApN ? Nu ai pensie ? Esti varza a la Cluj - fara carne!

      Ștergere
    2. Anonim07:48

      ala de la 17:28 "disponibilizatul"(si anonim pe deasupra) are "carne" in gura
      Beeei numai "calitati" de capu' tau!Tu esti ala caruia pana si pe usa casei ii scrie "anonim".

      Ștergere
  51. Anonim17:58

    karadeniz spunea...
    25 iunie 2012,
    Eu cred că fricțiunile astea nu-și au rostul. Ar fi mai bine dacă ne-am da cu părerea despre această viitoare lege a pensiilor. Dacă o să ne tot împungem pe 28- 25 % și o să îmbogățim limba română cu noi epitete o să ne trezim că băieții ăștia cu multe stele, de prin conducerea a tot felul de structuri asociative, cu finanțiștii și juriștii din ministerele și comandamentele bucureștene ne trântesc o lege de o să plângem toți.
    Partea proastă e că pe mai toate blogurile e aceeași situație, contre și lălăială. Am participat la o întâlnire pe tema noii legi a pensiilor cu domnul ministru Dobrițoiu și doamna Simona Sîrbu și spre surprinderea mea chiar și acolo participanții puneau tot felul de întrebări pe lângă subiect ori ori abordau teme fără relevanță.
    Vă dau două teme de discuție.
    1. Din ce am înțeles această nouă lege, în forma sa finală, va fi pusă de acord cu statutul cadrelor
    militare, salarizarea și cu alte legi ce privesc militarii, modificându-se simultan tot acest pachet de legi. Ce modificări ar trebui aduse acestor legi ?
    2. Să mergem pe ideea de a se face o diferențiere, în noua lege, între militari, aici fiind incluși cei ce
    poarta uniformă și au regim militar, indiferent de structura de apărare din care fac parte, MApN, MI, etc și funcţionari publici cu statut special. Diferențierea aceasta, în concepția mea nu înseamnă discriminarea unora ori altora ci evidențierea corectă a raportului: atribuții, risc, salariu, pensie. Nu mi se pare corect ca militarul care-și desfășoară activitatea in unități operative, jandarmul ce patrulează noaptea pe străzi, polițistul ce patrulează pe graniță, să fie în aceeași grupă de muncă, specială ori alte condiții, cu medicul militar din policlinică ori infirmeria MU, cu militarul de la BDS, cu finanțistul, cu șeful popotei, cu informaticianul, intendentul, cel de la logistică etc. Da, când aceștia sunt dislocați în teatre de operații sau participă la activități operative cu ceilalți, să primească acest spor, la fel cum și primii nu ar trebui să primească acest spor când sunt în concediu, concediu de studii ori medical

    RăspundețiȘtergere
  52. Sintetic parerea mea :
    Legea 119 le da (ne da) o compesatie rezonabila prin impartirea la 20 + grupele de munca + MMM )
    Din cauza unor erori INTENTIONATE a crescut bugetul alocat
    Asta ar intra la filtrarea legii si :
    1 Sa beneficieze de 20 ,doar cei loviti de restructurare !
    2 Sa se faca ordine in acordarea grupelor de munca, inclusiv prin aplicarea 1019 luptatorilor(militarilor adevarati)
    3 Sa se gaseasca toate sursele de venit in mod corect si real
    Cred ca prin aceste masuri si cei cu vechime mica s-ar apropia de cunatun 2010
    Pericolul este prea mare pentru a se renunta la CONTRIBUTIVITATE - care la militari a insemnat ca si pana acum , mutarea unor fonduri dintr-un loc in altul ( Peste cativa ani poate vine la putere ND sau N Republica sau NP...A si iti arunca in ochi- fara contributie Nu exista pensie. Poate indemnizatie, ajutor, renta -dar nu PENSIE !
    Ce faci atunci atunci ? Nu va grabiti si mai ales nu ..imbroboditi ministrul din dorinta unor iluzorii castiguri imediate . La fel s-a intamplat si cu SINISTRA 164 Cu respect !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:49

      Cezareeee ce faci? (la 19.51)
      Ramai fara anonimi=kkt?+ca mintenas vine amadeus diliul si iti iecsplica ceva de genul aaa....ii,ii,ii....parlitii de subofiteri aaaa...sute de milioane aaaaa.....

      Ștergere
    2. Anonim08:30

      Aloooo...dati foc la miriste ca s-a ratacit Cezarul si nu-l mai putem gasi ! A inceput sa gandeasca si avem nevoie de el, acu cat e cald !
      Legea pensiilor, se aude ? Preluati urgent filtrarea lu Cezarica, de mai sus !
      Nici Cuza n-a gandit asea profund !

      Ștergere
    3. @D.C. - cred ca trebuie sa le dam idei simple ,realizabile relativ usor si mai ales care NU IMPOVAREAZA SI MAI MULT BUGETUL AMARAT alMApN !! Ca la unii nu le place.....eu cred ca mai degraba nu au capacitatea sa inteleaga mesajul!!

      Ștergere
  53. DUPA BOMBONEL URMEAZA BASEL SI MOTANEL ! SINUCIDERI CU SANSE DE REUSITA !

    Felix a demisionat din Senat. El stie ca nu se va putea prevala de imunitatea parlamentara. Cazul lui este international si terminal.
    In curand decesul motanului cu fular de gat !
    Inspectorii Interpolului scotocesc la Viena despre " sinuciderea " lui Marin Ceausescu. O parte din banii lui Ceausescu au fost ascunsi in SUA. De curand dupa denuntul subsemnatului ,FBI a intrat si el in actiune.
    Filmul meu Averea Diavolului va pune capacul....... si va aduce pe Dan
    Voiculescu spre....... . El descrie cea mai mare frauda financiara din istorie....FURTUL BANILOR CEAUSESCU CARE SE RIDICA PESTE 5 MILIARDE DOLARI.
    Dan Voiculescu este lipsit de noroc.
    Subiectul banilor Ceausescu si crima infaptuita la Viena are un caracter senzational si se vinde ca painea coapta.
    Filmul meu a fost deja cumparat de 11 statii de televiziune din intreaga lume iar serialul din celebra revista americana Vanity Fair va face inconjurul lumi.
    Din surse precise se pare ca generalul si-a pus pistolul in biblioteca, printre cartile
    pe care nu le-a citit niciodata Este un pistol semi automat . Sper sa sa fie o reusita.
    M-am saturat de sinucideri ratate !

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim08:59

    Domnule Ministru,
    Sper sa cititi acest mesaj
    Avind in vedere ca s-a spus de catre defunctul guvern, ca au fost scoase salariile de merit de la bugetari, au mintit cu nerusinare, va dau exemplul din Ministerul Apararii Nationale, cei care au avut salarii de merit 30% din efectivele Ministerului, au facut o manevra, ca sa nu fie taiate salariile de merit, au fost denumite solde de merit, ca sa intre sub incidenta legii sa fie taiate, dupa ce au fost denumite solde de merit, au fost introduse in salariile de baza, soldele de merit reprezinta 25% din salariul cadrelor, deci cei care au avut salarii de merit, nu au stiut ce inseamna sa pierzi 25% la salarii cind au taiat guvernanti pdl.
    Credeti ca este corect ca 30% din efectivele M.Ap.N. sa aiba salariile mai mari, iar ceilalti 70%, nu, oare nu facem aceeasi munca?
    Trebuie sa aveti in vedere ca cei cu soldele de merit introduse in salarii, cind au fost marite salariile cu 10%, ei au cistigat mai mult la salarii.
    Nu credeti ca pentru reparatia morala a celor 70%, nu ar fi corect ca de la 01 iunie 2012, sa fie marite salariile, doar a celor care nu au solde de merit?

    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:48

      Sefu', eu am fost gestionar materiale de la uz de resortul explozivi si munitii. Colegul meu de scoala a ajuns sef depozit materiale stoc, nu conteaza de care natura. Aproape in permanenta, cand ajungea el la serviciu, eu eram deja satul de munca ! Trebuia sa vin cu vreo ora si chiar doua inainte, ca sa distribui munitia pentru trageri (cartuse, grenade, explozivi, etc). Colegul meu deschidea si el depozitul de 4-5 ori pe luna. El, la 15.30 deja era iesit pe poarta, sa nu piarda autobuzul, iar eu, de cele mai multe ori ramaneam sa preiau munitia netrasa inapoi in depozit. Cel putin cu munitia de geniu nu era de joaca si nu prea o puteai lasa la OSU pana a doua zi !
      Cand plecam si eu acasa, colegul meu deja era odihnit.
      Amandoi aveam functii identice, grade identice, salarii identice, numai ca el era boier, mirosea a parfum toata ziua, iar eu eram omul bun la toate in regiment, iar la ora 7,30 deja puteam a transpiratie de la munca.
      De cate ori tot am cerut si eu sa ma mute pe alta functie, ca ma saturasem de numarat cartuse ani la rand, toti sefii imi ziceau ca nu se poate, ca nu au pe cine pune in loc, ca sa mai astept si tot asa pana m-am pensionat cand s-a desfiintat unitatea.
      Recunosc ca am avut salar de merit aproape tot timpul si m-am pensionat cu el. Colegul meu, care a fost boier mai toata viata, nu a avut. Banuiesc ca si in prezent e la fel prin unitati, unii trag la greu, iar pe altii nu-i poti gasi prin cazarma !
      Intreb si eu, oare nu-i normal ca ala care munceste mai mult sa aiba si ceva in plus ? O solutie trebuie sa existe, chiar daca lumea nu e de acord cu salariul de merit, trebuie sa fie ceva acolo care sa compenseze.

      Ștergere
    2. Anonim10:01

      Pai da ba, cine avea solda de merit, muncea, ceilalti se pregateau, participau la cate 2-4 cursuri pe an, se autoinstruiau toata ziua..

      Ștergere
  55. Anonim10:10

    Corect, dar mai existau si o gramada de cazuri de aia care se tot laudau ca ei stau zilnic peste program ca e mult de lucru dar de fapt o ardeau de aveau in permanenta ochii mici, de la lumina, a doua zi !
    Chestia cea mai tare era cu "din care un loc se opreste pentru comandant/sef", adica era obligatoriu ca domnu comandant sa aiba salariu de merit. Chit ca era un betivan nenorocit de nu mai stia nici esalonul ce sa se faca cu el !

    RăspundețiȘtergere
  56. Anonim11:56

    CEZAR spunea...

    26 iunie 2012, 11:19

    Bag seama ca toti sunt ..extaziati !!
    Eu nu ! Eu sunt Ofticat de la inceput cand citesc.....,, o întâlnire de lucru a doamnei Simona Luminiţa Sîrbu, consilier al ministrului Apărării Naţionale pe probleme juridice cu reprezentanţii c: " ...oare cat va intelege doamna din problematica militarilor ? Sau va face frumos (zambi) si in capsorul ei va gandi:ce dracului mai tot vor si p..... astea ?
    In rest, problematica pusa in discutie....generalitati si chiar tupeisme !
    • -,, Să se revină la posibilitatea cumulului pensiei cu salariu "- cine a zis ca nu se cumuleaza ? Da ,dar in mediul privat ,acolo unde se munceste pe bani reali!! Sunt unii care inca se mai vad sugand la 2 tate BUGETARE ! Jenant!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:01

      Treci dreaq acasa, ce te tot labaresti pe toate blogurile de 2 bani !
      Ofticatule, ce vrei sa spui ca gandeste doamna aia in "capsorul ei"?
      Ia spune-ne tu aici, nu ne face sa umblam dupa tine, ca bezmeticii, prin tot netul asta, cine suge la tzatzele alea bugetoase ?
      Hai, uimeste-ne !

      Ștergere
    2. Pai daca nici atitica nu intelegi.......domne fereste !!

      Ștergere
    3. Anonim14:08

      Pai, daca intelegeam, nu mai intrebam !
      Uite, si iar nu inteleg ce inseamna in textul tau de mai sus:
      - " c: " ...oare ";
      - " p..... astea ".
      Hai, te rog, spune-ne ce vroiai sa spui acolo, altfel postarea ramane pustie, goala, lipsita de viata si continut, terna, pustiita ...

      Ștergere
    4. C - nu are semnificatie ! Urma :asoc. de rezervisti din Constanta ! Am taiat textul, scuze)
      P..... evident, pulele astea !
      Doar pentru tine!!!

      Ștergere
    5. Anonim15:01

      Asea bre omu, ce cacat suntem noi in fata noastra ! Ori ne uimim, ori ne lasam si ne scoatem !

      Ștergere
  57. Anonim13:39

    Cezar nu zuge la tzatze. Zuge la putze!

    RăspundețiȘtergere
  58. Anonim14:03

    Gourkha pm
    OK. Este evident ca militarii de cariera isi implementeaza ideile si ai si tu contributia ta pentru care te felicit! Ca intre “dizidenti” acum … sa fie cumva doamna avocat sotie de pilot de elicoptere promotie ’89, fost LM-ist promotie ’85, pensie diminuata? Nu bag mana in foc, intreb doar pentru ca unii contesta faptul ca doamna ar cunoaste ceva despre militari, iar parerea mea e ca ca stie mai multe decat cred unii …

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim14:22

    Uau, tare Garcea asta frate ! Merita de urmarit !
    De unde l-ati copiat aici ?

    RăspundețiȘtergere
  60. Anonim14:38

    Garcea??e tare ca un cacat diareic....esti tu usor de dus de nas papagalule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14:59

      Ai nimerit sa te intorci de la terasa ?
      Pai bine buey strapezitule, nu ai gasit si tu altceva mai de calitate cu care/ce sa-l compari ? Cacat diareic ? Pai asta e un fel de kevlar pe langa Garcea ala !

      Ștergere
  61. Anonim14:39

    "dizidentii"pulii!!
    Pastile ati luat?

    RăspundețiȘtergere
  62. Anonim17:30

    L-au incoltit haiducii pe CurdeLeu !
    A aruncat si el un text, pe un blog de mare succesuri, si iaca ce si-a luat-o:


    Anonim 26 iunie 2012, 15:56

    Pentru ca te bucuri atat de mult sa dea domnul sa ai si tu in familie exact ce are Nastase - fostul Prim Ministru Ro ,care te-a bagat in NATO si UE < Boratul dracului!!


    Anonim 26 iunie 2012, 15:58

    PS> Si iti mai spun ba idiotel ca daca nu era Iliescu -Tu si noi toti nu eram la pensie inca !Mai trageam pana la 65 ani dar nu in armata. Din armata plecai cu un sut in cur ca ofiter ceausist si prosovietic! BOULE prost mai esti!!



    Anonim 26 iunie 2012, 17:11

    Mai gunoiule din Bv, maioras tampit ce esti, n-ai vrea tu sa ne faci o bucurie? Pune-ti streangul de gat, jegosule!Ne-am saturat de cacatul tau, de marlanismul tau, de veninul tau, de rautatea ta! NE-AM SATURAT ! INCETEAZA DOBITOCULE!
    Du-te dracului si injura la mormantul celor care te-au facut1Nenorocitule!Stii doar sa blestemi si sa insulti grosolan pe toata lumea! Noi aici avem chef de glume, de mistocareli camaraderesti nu de porcismele tale!Betivan ordinar!

    RăspundețiȘtergere
  63. Anonim18:05

    Si, se pare ca asta nu e tot !
    Baiatul asta sigur a suparat pe cineva cand era locotenent major !
    Ia, ia, tot preluat de pe blogul ala de succesuri:

    Anonim 26 iunie 2012, 17:16

    Mai amaratule tu vorbesti ,care ragai a cadavru,ca va da muma-ta numai mortaciuni furate de la crematoriul abatorului de caini vagabonzi,tu vorbesti,care dupa o asemenea masa copioasa te dai la sex cu maica-ta si cu surorile tale ,faceti futai in familie"reuniunea penticostala".Daca ai judeca putin mai gasca beata ai vedea ca macar inainte de a veni la putere acesti talhari aveai un loc de munca ,o casa ,o familie si nu erai nevoit s-o marlesti pe ma-ta,deoarece n-ai curajul sa-ti intremezi o familie adevarata.Borati-ai caricatura de pula in muma-ta si-n fii-ta.


    Anonim 26 iunie 2012, 17:44
    Asta-i Tigrisor -sugeni-ar pula de tigan Hurzicean!!


    Anonim 26 iunie 2012, 17:28
    Curdeloane cum ramine cu popii si finantistii pe care vrei sa-i dai afara din armata ?


    Anonim 26 iunie 2012, 17:36

    Pana acuma mai zicea cate unul:"Baga-mi-as pula in el de primar",de acuma craiovenii ,cred ,ca au adoptat aceasta forma de salut.Nu-i asa mai pui de tarfa?

    RăspundețiȘtergere
  64. Anonim18:16

    Lasa Curdeleoane, nu te lua dupa toti ofticatii care, toata viata, si-au mancat sendvisurile cu tot cu hartia de la ziarul in care erau imbrobodite !
    Nu te lua frate dupa comunistii aia defunctati care si acuma plang dupa Ceausescu, care i-a facut oameni !
    Fii barbat Curdelea, nu te lasa doborat de niste cuvinte ! Tu nu ragai ca un cadavru, nu-i adevarat !
    Aia cred ca daca reusesc sa-si aduca aminte, de pe o zi pe alta, de numerele 164, 119 sau 263, zic ei ca-s mari analisti si se leaga de tine, care ai atata dreptate !

    RăspundețiȘtergere
  65. Anonim18:28

    Bai CEZARICA, fara frica !
    Mai schimba si tu pagina bre, mai pune ceva nou ! Gata, ti-ai facut plinul ! N-ai avut tu 150 de comentarii nici in vis ! Nici pe toate postarile de pe trei luni, la un loc, n-ai trecut de suta !
    Hai, strofoaca-te cu ceva nou, uimeste-ne !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu, mai are potential! Pe la 200 si ceva ..ma gandesc!!

      Ștergere
  66. Anonim18:38

    Dobritoiu:

    Rezervistii avansati pot fi chemati pentru pregatire, sau mobilizati în caz de razboi

    Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat ca persoanele care au beneficiat de grade în rezerva pot fi chemati la unitatile militare pentru perfectionarea pregatirii ori de câte ori este necesar, putându-se, totodata, sa li se solicite prezenta la mobilizare în caz de razboi.
    Este bine de retinut ca cei care beneficiaza de grade în rezerva fac obiectul perfectionarii pregatirii prin activitatea de pregatire a rezervei si pot fi chemati la unitati pentru pregatire ori de câte ori e necesar pentru a ajunge la nivelul de pregatirtre minimala necesar ca sa-si îndeplineasca functiunile pe care le au conform statelor de mobilizare. (...) Pot avea surpriza sa îmbrace uniforma în caz de criza sau razboi, iar neprezentarea la mobilizare e fapta penala, a spus Dobritoiu.

    http://pesurse.ro/#/2012/06/26/dobritoiu-rezervistii-avansati-pot-fi-chemati-pent/

    RăspundețiȘtergere
  67. CEZAR spunea...
    26 iunie 2012, 20:15
    Buna searaaaa ! Kare va sa zica asa lord Ka..! M-ai turtit cu literatura ! Drept urmare , raportez ca eu am inteles cam asa :
    1.Doamna Alinuta a papat ceva bani de prin pusculita SScmd - cu care rezultate ? Eu stiu ca nema !!
    2. Acum , este evident ca distinsa Albinuta cunoaste foarte bine problematica milit. rezervisti ,dar garantat doar a celor 8-10 % care au avut oarece scarbe cu L119 !
    Pe pariu ca doamna nici macar nu-si imagineaza ca mai sunt vreo 80-90 % care datorita contributiei si ma rog altor evenimente ,,le-a crescut si s-a si intarit" Deci domnita-i in eroare grava !
    Credeti ca ar fi nimerit sa-i sugerati sa-si deschida o linie de,,comunicatii" cu tot norodul ? Este popsibil sa afle multe noutati pe care se pare ca au unii grija (rect. Gourkha et comp.) sa nu le afle !!!
    Am mai inteles ca trebuie musai sa juisam pentru ca uite se sta de vorba si cu noi !! Doar asa , de complezenta ,ca oricum nu ne baga nimeni in seama! Sory , mie imi trebuie mai mult ca sa fac treaba aia ! Fie chiar si o laba serioasa in lipsa de material ,aaa praf de ..putut! Asta-i treaba ! Asteptam si provincia ! O seara super

    RăspundețiȘtergere
  68. O chestie super tare ! Ce vedeti mai sus era un raspuns dat lui Karadeniz pe Plano -lupus ! Surpriza -. postarea lui Karad. a disparut cu totul ! Oare ce sa fie?
    Eu ma asteptam sa dispara al meu si cand colo.....??????

    RăspundețiȘtergere
  69. Anonim21:02

    CELE MAI CALDE, CELE MAI FIERBINTI !
    Ia de colea:
    1. Se trage tare cu finalizarea proiectului pentru noua lege a pensiilor (nu-i o noutate !);
    2. Mai mult ca sigur, legea va fi asumata (tip Boc I-VI), insa voturile nu vor fi numarate de doamna Alma (nici asta nu-i noua !);
    3. Cei fututi si cu banii luati vor primi banii inapoi !(nu se stie exact cand, da cica musai in 3 ani; nici asta nu-i asa de noua !);
    4. Cei cu ele marite vor putea opta: raman cu ea marita, pe legea civila sau opteaza pentru pensie militara de serviciu si revin la cuantumul din decembrie 2010; asta-i ceva mai noua, insa s-a mai vehiculat pe bloage);

    Asta-i doar esenta din ce am retinut, restul au fost amanunte.
    PS: pana la alegeri va fi in vigoare o noua lege a pensiilor militare de stat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:09

      Asta-i o porcarie.Veti fi fututi la fiecare schimbare de ,,planton".
      RIGIITI CU SATISFACTIE !

      Ștergere
    2. Anonim21:16

      Pe mine ma doare in zbantz ! Mi-a crescut cu 18 lei !

      Ștergere
    3. Anonim21:25

      O SA TE DOARA SI-N CUR !

      Ștergere
  70. @Cezar ai auzit ceva cu modificarea cuantumelor pentru conditiile de munca.Circula un zvon ca celor cu conditii speciale le-ar acorda 100% in loc de 50% si ca trebuie mers la comisariat[CMJ]si completata o cerere,stii ceva?

    RăspundețiȘtergere
  71. Cat despre proiectul cu noua lege a pensiilor,stati linistiti,este compusa si facuta 100% de SCMD,la moftul Furerului,c-asa i-ar conveni lui,spunea ,intr-o sedinta cam asa:da ce ma'pilotii sau scafandri au muncit mai mult decat un infanterist care a alergat prin ploaie si vant la aplicatii,sau un radiolocatorist era nevoit sa gandeasca cat un contabil sau un sef de serviciu ,si cate kkturi de astea .ca pilotii si cei cu conditii speciale si-au luat banutii la vremea lor acuma ce sporuri mai vor?"Sursa sigura ,m-au lasat cu gura cascata ,ei vor sa-si impuna legea lor numai ca cei de la putere nu-i agreeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:50

      Si nu-i asa?

      Ștergere
    2. INFANTERISTICUL21:54

      Spune-mi repede cine esti
      Ca sa-ti spun ce bou esti !

      Cu grupele de munca: anonimul de la 21.47 are dreptate, MAI IA O MUE !
      Cu cine a facut proiectul noii legi: mai ia una si de rezerva !

      Ștergere
  72. Anonim21:48

    Sunt 3 categorii mari de pensionari in discutie:
    1. Prima-primero: cei carora li s-a marit substantial si vor ramane pe Legea civila, aia unica, cu ea crescuta. Pai, prost sa fie ala caruia aproape i s-a dublacit, sa revina la cea din 2010 si sa astepte cresterile salariale de la activi, ca sa-i dea si lui acolo cate 3 firfirei, din an in pasti !
    2. Secondo: cei cu ea nici sculata, nici culcata, adica marita cu cateva zeci de lei. Astia vor reveni pe legea pensiilor militare de stat, pentru ca e segmentul care vrea ONOARE, DEMNITATE, RESPECT ! Doar cativa dintre astia or sa ramana pe civila, pentru ca ce e in mana, nu-i minciuna !
    3. A treia: cei fututi, care vor fi "reevaluati" si li se va cere scuze, public, de catre domnul Oprea si doamna General Ana Paucher !

    Aaaaa... mai e o categorie, a celor cu basina juma-juma, care stau sa crape si nu-i mai intereseaza de cacaturile de pe lumea asta !

    RăspundețiȘtergere
  73. Anonim21:49

    Si nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  74. Am mai auzit de smecheria asta ! Se pare ca se incearca o noua marsavie !
    Smecherii au calculat bine! cica ne dau voie sa alegem ori civile ori kaki! In fapt ei doresc din nou o decuplare , mergand pe rationamentul ca cei peste 80% la suta cu ea crescuta vor ramane la civilesco.Istetii vor ramane la kaki si cum vor fi foarte putini fondurile de la mApN vor fi mici. Apoi se vor mari salariile si vor veni pensiile Nato atat visate de...
    Haideti sa-i incurcam si sa le promitem ca vom trece toti da toti la KAKI ! Ma fut in ea crestere , dar va fi Kak!!!i

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RASPANDACUL22:05

      Domnu' Cezar, e pe surse, asta se pune la cale !
      Cum am luat informatia, asa o dau si eu.
      Pe scara blocului in care locuiesc, sunt 27 de apartamente, cu 26 de militari, activi sau in rezerva. Doar unul e civil, da' si ala tot la armata lucreaza !
      Peste jumate din activi lucreaza la em o 100, majoritatea de aia care merg un pic cracanati, din cauza coaielor. La fel, o mare parte din pensionari, au avut dungi de alea late la pantaloni cat au fost in activitate, ca sa nu-i imbrace pe dos ! Ei, cand s-au intalnit astia la sedinta de scara, numai de schimbarea nustiu carui interfon sau de vopsit nush ce gard nu s-a discutat !
      S-au bagat, la greu, cele mai noi texte cu pensiile, avansatii, salariile, bla-bla.

      Ștergere
  75. Mai anonimule ,ia mai du-te la ma-ta sa-ti oblojeasca organele sexuale si lasa-ne in durerea noastra.Vad cu numnai cu muie si cu alte inversiuni sexuale umbli,stii vorba aia:"flamandu-l tot la mancare se gandeste"

    RăspundețiȘtergere
  76. Voi credeti ca cineva va renunta la niste drepturi numai ca sa-i mareasca la loc pensia marelui ganditor de la ...Bucale.Sau credeti ca cei indrituiti cu legea pensiilor vor accepta kknariile aste cu trei tipuri de pensii?povesti de popa beat.
    Ana Pauker.[nu Paucher]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popa Mucificatul22:12

      Boule, eu vorbeam de generalul Ana Paucher, iar tu o confunzi cu "Ana Pauker si cu Dej, au bagat spaima-n burgheji"
      Unde dracu ai citit tu de "trei tipuri de pensii" ? Esti un bou, da' te las.

      Ștergere
  77. Voi nu vedeti acest prokk de lege,cu :
    conditii nornale=60%
    conditii deosebite =62%
    conditii speciale=64%
    alte conditii=66%
    Adicatelea cum?Diferentele intre grupe de doar 2%,eu le-am zis[pe direct] confectionerilor acestei legide ce va bateti joc ,de ce nu va orientati dupa legile din tarile adevarate ale Europului ,nu dupa caricaturile de politicieni si legiutori ale Patriei Hotilor.Sper sa fie si oameni care sa judece "la rece'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EUROPU ADEVARAT22:14

      Zau ca esti bou ! Sa-l cheme cineva pe asta la reciclare fratilor !

      Ștergere
    2. Anonim22:21

      Bei chilot cu pene negre, iar ai intrat in crize? Ia o pastea si sufla-ne in lulea!

      Ștergere
  78. Anonim22:17

    Meri de te culca.Esti...marti!

    RăspundețiȘtergere
  79. Anonim22:29

    Daca Curdeleu n-ar fi muci la ora asta, l-as ruga sa ma sustina cu cateva texte din ultima sesiune a lui, de comunicari stiintifice tinuta astazi pe alt blog, cu tema: "Cum sa-ti futi tigri norocul" ! Are omul asta niste urari de alea de bine...numa una si una !
    Nefiind apt, nu-l pot cita, ca ma baga la plagiat.

    RăspundețiȘtergere
  80. Anonim22:49

    Buey domnu' Caius Iulius, mai schimba foaia, ca de cate ori tot o deschid nimeresc tot in muya lu' aia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai una mai buna- sau un post de prima pagina?
      Te (va)astept!!

      Ștergere
    2. ZVONACIUL09:01

      Pai de unde sefu, ca eu ma ocup doar de stransu stirilor, de pe sant, si cu raspandeala lor, cu maxima opo !
      N-am timp de poze de alea inde !

      Ștergere
    3. Anonim09:23

      Te respect maxim daca recunosti ca i-ai bea apa din scoica fara ..greturi!!! Czar

      Ștergere
    4. GRETZOSU11:24

      Chiar daca ar avea fata ca a lu' Zira, din "Planeta maimutelor" ! I-as pune o fata de perna pe muye si tot m-as adapa !

      Ștergere
  81. Anonim23:47

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:17

      Domnu, alooo domnu,
      Fiti amabil, da' ce ati patit ? Ca va curge ceva din valva !
      Ati volbit ulat ?
      V-ati exprimat neacademic, sau ati incurcat cuvintele in fraza ?
      Na, daca nu ti-a placut racoarea de dimineata, stai cu tamponul la gura toata ziua !
      Mai pune rivanol !

      Ștergere
  82. AM RAMAS CA PROSTII08:56

    Buey, cica ne-a tras-o sefu al mare, ca sa avem suficient pana la trecerea la exploatarea de iarna !

    sâmbătă, 16 iunie 2012
    TRASEUL LEGISLATIV AL PROIECTULUI LEGII 758 DE MODIFICARE A OUG1/2011


    PENTRU O CORECTĂ INFORMARE VĂ PREZINT
    TRASEUL LEGISLATIV AL PROIECTULUI LEGII 758 DE
    MODIFICARE A OUG Nr.1/2011.


    CE S-A APROBAT LA SENAT , S-A ANULAT LA CAMERA DEPUTAŢILOR DIN INIŢIATIVA

    MINISTRULUI APĂRĂRII DOBRIŢOIU

    ŞI CU ACCEPTUL PREMIERULUI PONTA , TOCMAI CEI CARE CLAMAU REDRESAREA , CARE ACUMA DEVINE O FATA MORGANA CU TERMEN DE REZOLVARE "LA PAŞTELE CAILOR"!!!!

    14.06.2012 - adoptat de Camera Deputatilor
    titlu:

    PL-x nr. 102/2012 pentru modificarea și completarea art.7 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională (Dati dublu click pe "PL-x nr. 102/2012" pt a vedea continutul acestei legi)

    Rezultat vot : pentru=184, contra=2, abtineri=9, nu au votat=2 (prezenti=197). (Dati dublu click pe "rezultat vot" pt a vedea cum au votat parlamentarii.)

    "PLEACĂ AI VOŞTRI , VIN AI NOŞTRI ,
    NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII"

    Biroul Operativ al Filialei 1 Botoşani a SCMD

    RăspundețiȘtergere
  83. GARDA DE FIER09:07

    SOCIETATEA ”JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA” - SJMR.
    ==================

    ---------- Forwarded message ----------
    From: Geo
    Date: 2012/6/26
    Subject: SOCIETATEA "JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA" - SJMR
    To:
    CU PERMISIUNEA DVS, SUPUN ATENTIEI ȘI INTELEPCIUNII TUTUROR O IDEE:

    ESTE CAZUL SA INREGISTRAM SUB SEMNATURA CELOR CARE VOR SA MERGEM IMPREUNA DIN FOSTA FILIALA A SCMD SECT 6 O NOUA SOCIETATE A FOSTILOR MILITARI CARE AM DEPUS JURAMANTUL MILITAR PENTRU ROMANIA CU DENUMIREA

    SOCIETATEA ”JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA” - SJMR
    sau care va fi convenita la prima adunare pe baza ideii de reuniune a celor care au depus juramantul militar pentru România ceea ce deschide calea tuturor fostilor militari de toate armele de la soldati la generali și inclusiv a celor activi daca primesc permisiunea sefilor lor in conjunctura data.
    E nevoie de un fel de sindicat independent ca oaste cea mare a țarii de la depunerea juramantului pana la moarte- adica atata vreme cat suntem militari, nu fosti, ci permamenti militari sub juramant.

    LA JUDECATORIA SECTOR 6

    E NEVOIE DE CEL PUTIN 3 PERSOANE
    sediu intr-o garsoniera în sector 6 Bucuresti
    taxa minima fond de pornire din prima cotizatie n e predata la SCMD

    Grupul de initiativa sa fie format tot din cei activi in SCMD sect 6 și alte sectoare din Bucuresti respectiv filiale care agreeaza ideea renasterii unei societati a fostilor militari de toate armele si toate gradele. O adunare de constituire la un loc cunoscut in care sa fie minim 50 de membri ca sa semneze pe actul de constituire ca asociatie.

    Apoi facem apel la celealte filalal SCMD din Bucuresti si teritoriu

    STATUL ADAPTAT DUPA SCMD
    ROF DUPA CEL LUCRAT CORECT LA SCMD

    DOAR DENUMIREA SCHIMBATA

    APOI FACEM APEL LA TOATE STRUCTURILE SCMD-ULUI DICTATORIAL, CATRE SEFII SI MEMBRII DE RAND, SA SE INSCRIE LA NOI SI SA RELANSAM LUPTA PENTRU STATUTUL CADRELOR MILITARE, CONSTITUIREA GARZII NATIONALE DE TIP NOU, CARE SA IA PREIA TOATE ATRIBUTIILE OASTEI CELEI MARI A ȚARII IN VREME DE RĂSTRISTE, PENTRU RECONSTRUCTIA ȘI CONSOLIDAREA FUNCȚIEI DE APĂRARE A STATULUI ROMÂN DIN SPAȚIU CIVIC ȘI MEDIUL REZERVISTILOR.
    AICI CUPRINDEM PE TOTI CEI CARE AU DEPUS JURAMANTUL MILITAR PE VIAȚA SI VOR SA APERE ROMANIA DE TOT CEEA CE ESTE IMPOTRIVA ROMANIEI.

    DE ACORD?

    ESTE SINGURUL LUCRU LEGAL, DEMOCRATIC, INTELIGENT SI SIGUR CARE MERITA SA FIE FACUT IN ACTUALA CONJUNCTURA.

    ALTFEL NE RISIPIM SI NOI IMPREUNA CU TARA....
    --
    GeoStroe
    0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. AM JURAT CU MANA STRANSA PE DRAPEL...09:11

    Na, daca Tudor i-a stricat mustaria lui Dogaru, se pare ca si dom Geo asta, ii tulbura apele lu Tudor !
    Gata, ma mut la Iliescu, la anecemere, acolo cel putin am sansa si la 1-2 grade !

    RăspundețiȘtergere
  85. Anonim09:12

    LoremIpsum says:
    Iunie 26, 2012 at 10:12 pm
    Fac un apel la cei cu capul pe umeri, va rog sa intelegeti ca toate versiunile de presupusa viitoare lege a pensiilor militare nu sunt decat fumigene aruncate din anumite laboratoare pentru a abate atentia de la problema reala si solutionarea ei. Se publica pe diferite site-uri tot felul de versiuni care mai de care mai ciudate, oamenii o dezbat se fac tot felul de propuneri, la sfarsit se vor face cateva modificari de suprafata insa problema de fond va ramane. Unde credeti ca au disparut CI-isti sau secretarii de partid, ce probleme credeti ca se discuta in asa zisele “cluburi” ale generalilor? Nu va mai lasati antrenati in discutii cu analizarea presupuselor versiuni de lege a pensiilor, nu face decat sa va abata atentia de la problema reala, le faceti jocul! Daca dorim sa avem o armata ca a oricarei tari membra NATO, trebuie sa adoptam si noi aceleasi masuri si legi.
    Solutia am descris-o in posturile anterioare, este singura solutie, va rog sa mai reflectati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FUMIGENICU09:28

      Corect, nu va mai luati dupa toate blogurile de 2 bani, care cresc in sondaje ca euro, de la o sesiune la alta, adica cu 0,0001 lei !
      Numai aici se spune adevarul !
      Chestia cu clubul generalilor a fost scrisa pentru prima data aici, aseara !
      Iata dovada:

      "RASPANDACUL 26 iunie 2012, 22:05
      Domnu' Cezar, e pe surse, asta se pune la cale !
      Cum am luat informatia, asa o dau si eu.
      Pe scara blocului in care locuiesc, sunt 27 de apartamente, cu 26 de militari, activi sau in rezerva. Doar unul e civil, da' si ala tot la armata lucreaza !
      Peste jumate din activi lucreaza la em o 100, majoritatea de aia care merg un pic cracanati, din cauza coaielor. La fel, o mare parte din pensionari, au avut dungi de alea late la pantaloni cat au fost in activitate, ca sa nu-i imbrace pe dos ! Ei, cand s-au intalnit astia la sedinta de scara, numai de schimbarea nustiu carui interfon sau de vopsit nush ce gard nu s-a discutat !
      S-au bagat, la greu, cele mai noi texte cu pensiile, avansatii, salariile, bla-bla."

      Iar ultimele stiri tot aici s-au varsat, aseara !
      Iata dovada:

      "Anonim26 iunie 2012, 21:02
      CELE MAI CALDE, CELE MAI FIERBINTI !
      Ia de colea:
      1. Se trage tare cu finalizarea proiectului pentru noua lege a pensiilor (nu-i o noutate !);
      2. Mai mult ca sigur, legea va fi asumata (tip Boc I-VI), insa voturile nu vor fi numarate de doamna Alma (nici asta nu-i noua !);
      3. Cei fututi si cu banii luati vor primi banii inapoi !(nu se stie exact cand, da cica musai in 3 ani; nici asta nu-i asa de noua !);
      4. Cei cu ele marite vor putea opta: raman cu ea marita, pe legea civila sau opteaza pentru pensie militara de serviciu si revin la cuantumul din decembrie 2010; asta-i ceva mai noua, insa s-a mai vehiculat pe bloage);

      Asta-i doar esenta din ce am retinut, restul au fost amanunte.
      PS: pana la alegeri va fi in vigoare o noua lege a pensiilor militare de stat !"

      Ștergere
    2. CeIstul10:05

      Ce armata NATO frate, tu visezi cu ochii deschisi spre ceva vecini din vest !
      Noi nu suntem in stare sa avem nici macar un serviciu de ala de strans gunoaie ca lumea !
      Nu suntem in stare nici macar sa facem un test de ala de capacitate corect, pentru copiii care dau examene zilele astea !
      Buey, noi nu suntem in stare nici macar sa-l sinucidem pe Nastase !
      Bueyyyy, ultimul avion al aviatiei militare va fi inlocuit, de luni, cu avioane de jucarie cu telecomanda buey ! Urmatorii aviatori ai RO FORS EIR se vor pregati la Clubul Roman de Aeromodelism de la Palatul Pionierilor !
      Buey, mai avem un vapor, si ala ruginit, dat de pomana, iar capul marinei militare conduce flota din padure la Baneasa, de pe Dambovita, buey !
      Buey, cadrilii inca mai fac naveta la si de la cazarmi (ca numa U.M. nu mai sunt), cu autobuze de pe timpul lui Dej, de se cruceste lumea cand le vede pe strada, buey !
      Buey, du-te la cea mai importanta structura a armatii, aciulea la em O 100 si da o goarna de adunare a personalului : daca ai sa gasesti cel putin 2 echipati la fel, eu imi tai coaiele buei ! De aia nici nu-i mai spune uniforma militara, ca pe vremea mea, ci TINUTA, buey !
      Bueyyyyy....tunurile noastre au fost donate fara plata pe la primariile comunale, de se pisa toti betivanii pe ele cand ies de la bodega, iar tu vrei NATO ?

      Buey, noi inca mai suntem la stadiul de afisare a portretelor mai marilor armatei pe la PC si tu visezi la standarde NATO ?

      Buey acesta, cheltuieste armata asta bani cu sacul sa trimita oameni la studii prin toata lumea si, dupa aceea stii la ce-i foloseste pe oameni ? Habar n-ai bre, la nimic, ca oricum nu au ce sa faca cu cunostintele alea !

      Bueyyy, sistemul a luat-o razna de nu-l mai redreseaza nici dracul, cu generali anchetati penal pentru spagi, cu ministri si generali care urmeaza sa invete drumul spre DNA, in curand, iar tu tot o clantanesti cu NATO ?

      Bueyyy, a ajuns un cacat cu ochi ca parlamentarul ala de Devesel Scuteanu sa schimbe cum vrea muschii lui un proiect de lege, asumat de Senat, in care se face referire la ARMATA ? Adica la ceva sfant, din cate imi mai aduc eu aminte, de numa popii ce mai erau inaintea noastra !?

      Asa ca, buey LoremIpsum, chiar daca nu ai scris tu aici, nu mai visa ! Ciocu mic, unde dracu te trezesti !

      Ștergere
  86. Anonim09:16

    Te salut oranjgutanule!Vaz ca multa lume buna iti calca prin batatura!La mai multi si la mai ..mare.Numai unu si unu, incepand cu acel nume ce Tibicu isi mai spune,terminand cu cel viteaz, daca-l prinde lumea treaz..Cu Nastase ati terminat, l-ati bagat la bulau, saracul dupa ce a incercat sa-l impuste pe Chioru care-i statea in gat...Acu vaz ca ne-o puneti de una noua, adica o lege noaa a penziilor, noi ca noi, ca avem di tate, da omu cel de kk ce are si penzia de kk nu stiu ce va face.Va las, bre, sa va voroviti, nu in cap sa la loviti, si sa iasa treaba buna pentru intreaga turma.
    P.S. Multam Czare pentru frumusetile afisate, eu tot pe blonda o prefer sa samana cu cocoana me de cand era si ea mai ...usoara cu vreo 20 de kile, pardon, ani...sau amandoua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SALVE-O DRULA !10:55

      Ce Salve buey, nici nu te-ai trezit bine si deja pleci ? Pune mana si baga o tema ! Te-ai puturosit, vezi ca roata se invarte si te doare la sireturi, nu ?
      (SÁLVE interj. (fam.; formulă de salut la despărțire) salutare! salut! (< lat. salve) )

      Ștergere
  87. NAT-O !10:35

    Problema e ca nu sunt doar 2-3 care tot o clantane cu NATO, cu standardele armatelor din tarile bla-bla, ci incep sa se inmulteasca ! Isi iau ideile unul de la altul si prolifereaza care pe ce blog apuca!
    Bai pularistilor, cum sa va explic ca sa intelegeti ?
    Pe timpul meu, regimentul avea GAZ (gospodarie agro-zootehnica). Acolo erau incadrati toti tilicarii. Ce era mai rau si nefolositor prin regiment, acolo era adunat. Tilicarii aveau tinuta cea mai proasta, erau plini de baliga, netunsi, jegosi. Pana si caruta avea rotile de-un fel pe fata si de altfel pe spate ! Ca la sarantoci !
    Ei, tot asea e si cu NATO asta frate. Suntem acolo, insa pozitia noastra e ca a GAZ-eurilor de pe vremuri. Elita regimentului isi aducea aminte de GAZ numa cand mai era nevoie de ceva in plus la popota, cand veneau comisiile de control, sau cand incepeau sa se goleasca frigiderele de acasa !
    Noi suntem tilicarii, aia amarati !

    Cine dracu mai crede in noi, cand toata lumea vuieste de ce se intampla in tara asta ?

    Pacat de oamenii aia de buna credinta care isi fut tineretea si sanatatea pe la unitatile alea din varful muntelui sau de prin mijlocul Baraganului, care inca mai cred in ceva, in timp ce la Bucuresti staful armatei joaca pe acordurile tambalului politic, si nu pe textul Juramantului Militar !

    RăspundețiȘtergere
  88. ANALIZATORU10:49

    Buey, am aflat acusica de pe DiSiNius, ca "minutul de aur" a fost inregistrat aici, aseara, in jurul orei 21, cand 82% din blogaraii care navigau pe net (adica 6.345.876), beleau fasolea pe Armyia.
    Pe locul 2 s-a situat Antena 14spe si pe 3 Hoteveul, care sonda opinia cu intrebarea: de ce s-a esuat misiunea de sinucidere alu Nastase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:32

      A dreak maimuka ! Da merita - ne-am spalat retina ,am baut apa din scoica fara lamuie ! merita !

      Ștergere
    2. Anonim12:55

      Baaa, de belit belesti tu pasula,noi belim felinarele..la cata bunaciune s-a indurat Czar maimucles sa ne dea, nu e de mirare!Satisfutut te anunt ca si muierea mea a belit-o si a dormit neintoarsa pana pe la noo.Acu stiu ca voi sunteti preocupati de marire, adica de penzii, da mie unu nu imi pasa, CPM sa fac cu ea daca dau coltul?? Mare sau mica , tot acolo ajung.
      Baa, puteati sa ne fiscuratzi si pe noi, astilalti locatari de la zoo, sa fugim incoaie, daca tot ati mutat sediul..Poate o puneti de o reorganizare, poate se anunta chiriasi noi, poate ne aduce maimuta ceva prospatura ca prea ne belim unul la altul, de ce nu am beli-o una la altul..poate se inscrie si vo ratza, curca sau capra in zoo, sa avem si noi ce f..

      Ștergere
  89. Anonim11:30

    lica
    Filozofia noului proiect de lege al pensiilor militare ar trebui să fie păstrarea cuantumului mai mare câştigat de unii conform legii 119/2010 şi recâştigarea cuantumurilor militarilor ieşiţi la pensie după legea 164/2001. Dar ce să vezi! Cei care au căştigat după legea 119/2010 râmân cu pensia mărită iar cei care au pierdut cu legea 119/2010 li se vor reda drepturile anterioare la sfântul aşteaptă, adică după 2015. Este o adevărată bataie de joc la adresa militarilor de carieră daţi afară din armată din raţionamente de integrare în NATO şi UE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SENECA13:45

      Nenea LICA sau IICA, cu doi de i,
      Depinde din ce colt de viziune priveste fiecare filozofeala asta alu matale !
      Din pedeveul tau, e corect ce spui, pana la chestia cu datul afara ! Nu uita, cand ti s-a desfiintat unitatea, ai putut opta sa te muti in alta garnizoana, asa cum a facut colegul tau !
      Atunci l-ai facut prost si i-ai spus sa ramana el sa faca naveta, ca boul, daca nu-i convine si o pensie buna, si o ordonanta.
      Colegul tau a ramas, ca boul si acum e colonel la corp ! Ce sa-i faci, fiecare a riscat ! Asa au fost timpurile !
      Mai mult, jumate din cei fututi si cu banii luati, nu au fost disponibilizati ca li s-au desfiintat unitatile, ci pentru ca nu mai iubeau sistemul, ca l-a futut seful ca bea ca porcul in timpul programului, ca are nevoie de banii de ordonanta, ca... si tot asa. Pe cinstea mea !

      Ștergere
  90. GARDA DIN FIER12:18

    Daca nea Cezarica cu aia mica nu ne ofera si altceva, hai sa mai furam di pi icea, di pi colea...
    Pe saitu ala al expulzatilor de la Filiala 6, care dupa ce ca plutesc in deriva prin fecale mai sunt amenintati si de un don Geo ca le transforma filiala intr-un fel de Cozanostra, iata ce intrebare se pune:

    EXCLUSIV ON-LINE:

    Cum a fost posibila fabrica de colonei si traficul cu grade militare la MApN

    Multa lume s-a intrebat cum de a aparut fabrica de ofiteri superiori la Ministerul Apararii Nationale si mai ales cum oameni care nu au avut nici o treba cu Armata au primit peste noapte grade militare.

    Ne lamureste Ordinul M41 din 4 mai 2012! (E mai jos cu cateva chestii evidentiate). Ei bine, Gabriel Oprea, fostul ministru al Apararii cu 3 zile inainte de a-si preda mandatul (in CV-ul lui Corneliu Dobritoiu se poate observa ca e ministru din 7 mai 2012) a emis acest ordin care este menit sa justifice toate avansarile facute.

    Daca este citit cu atentie acest ordin atunci se vor gasi si explicatiile de ce oameni ca Ontanu and Co. si alte zeci si sute de pdl-isti si unpr-isti au ajuns sa isi bata joc de haina militara.

    Ce s-a incercat prin acest ordin? Acoperirea mizeriei in materie de avansari in grad si deci inca o umilinta la adresa adevaratilor soldati –

    VEZI MAI JOS ORDINUL SI AIURITOARELE EXCEPTII:

    [size=20]ORDIN nr. M.41 din 4 mai 2012

    RăspundețiȘtergere
  91. SUMANELE-S NEGRE12:22

    Pai, ca sa nu cautati prea mult raspunsul, fabrica aia de colonei n-a aparut peste noapte. Acolo se exista, doua fabrici, nu una !
    Una de facut generali, care are sediul in Drumul Taberei si una de facut de toate, care este in Izvor, mai catre zona zero !
    Apoi, uzina din Drumul Taberei, care e mai tare decat fabricuta din Izvor, care de fapt este ca o manufactura mai evoluata, poate face si colonei, si tot ce vrea muschii vostri !
    Zicea cineva, pe nush ce blog de "rea credinta" (unu care o tot tine langa cu intrebarea "ce-ai facut in ultimii 5 ani", de pe timpul cand mai traia si domn Coposu), ca sa le fie luati gatzii la aia de la Cemejeuri, Cemeseuri si alte zonale de astea, pentru ca au pus botul !

    Fals, oamenii nu au nicio vina ! In afara de faptul ca numara niste dosare personale prin fisete, iar pe ale celora care au suflat in veioza (n.r.: care au crapat)le trimit la arhive, n-au nicio treaba cu uzina de grade !

    Totul se rezolva prin telefon pe relatia em o 100 - Dr.Taberii.
    Din cand in cand mai apar si niste liste cu propuneri de pe la anecemere, utece si umilestete, da alea sunt un fel de mic copil.
    Acuma sa nu credeti ca, chestia asta cu gradele in rezerva e o inventie a lu' ala reevaluatu' sau reconditionatu, care a fost seful mafiei lu astlaltul care a fost sinucis, da' serviciile ultrasecrete l-au salvarizat !
    Nu bre, chestia cu gradele e de mult tare, numa ca a fost in limitele bunului simt, ca sa nu-i zic a regulamentelor militare.
    Numai ca... si acuma incepe cacanareala, de cand a venit regurgitatu instelat la conducerea "marii familii", s-a dat totul peste cap !

    Uzina din Dr.Taberei a pus botul, a pocnit din calcaiele cizmelor ca pe vremea vestonului cu diagonala si, in scurt timp, a inventat o adevarata tiparnita, cu sabloane pentru toate situatiile.
    La fel si la cealalta fabrica, din em o 100 !
    Adica de ce are ea armata asta ditamai doua Directii de astea uriase de gestionat personalul armatii si chiar al nearmatii, de se calca pe bombeuri unii pe altii ! Pai ca sa satisfaca meandrele unui derbedeu, care a confundat armata cu apucaturile lui de polonicar pe la hotelurile armatei, cand se plimba cu pungile de branza de la GAZ pe la toti nehalitii !
    Acu, cat a fost in varf, si-a luat el revansa de la "marea familie" pentru branza data altora de-a moca !
    Fraierestenii au ramas, ca sa dea cu subsemnatul pe la comisiile de control, care il vor gasi vinovat pe nea Gigi de la bedese (acu e cedece, sau punct de lucru nato, ne-am dat dracu, da'dosarele tot cu ata de canepa sau spacuma se coas !), ca a inregistrat prost corespondenta !

    Asa ca, nu mai puneti intrebari idioate. La varf au ramas numai aia cu gura bine conturata pe o borta de cur. Aia care au avut altceva de spus, si nu au fost putini, au plecat. Sau obligati sa plece. In "marea familie" au ramas, in mare parte, cei care, si acum, dupa ce se caca, inca murdaresc hartia cu portocaliu !

    Si se mai intreaba lumea cum a fost posibil !

    RăspundețiȘtergere
  92. TRILANTU LU PESTE13:24

    Pe INFOMONDO MILITAR este postata o “Analiza de stare a Ministerului Apărării Naţionale, în perioada 2009-2012”

    Adica, cum stiam noi mai pe vremuri, un bilant, redenumit acum dupa model NATO ! Macar aici sa fie interoperabilitate cu structurile NATO, ca la aeroplaneee… da-le dreaq !

    Ca sa nu va futeti retina inainte de somnul de pranz, va face eu rapid un sumar.
    Iaca-te:
    - Bugetul e aproape cu curul gol, adica daca acu cativa ani era in chiloti de aia rusesti, care-ti intrau in cizme, acu e in chiloti de aia americani de nord, de-ti intra in cur ! Mare noutate, cred ca si ministrul a ramas cu gura intredeschisa !
    - Ni se reaminteste ca, din cauza ca banii s-au alocat pentru constructia unui parc intr-o padure, obiectivul fortei nu s-a realizat (adica am ramas fratilor cu echipamentele pe care ni le-au donat Garzile Patriotice cand s-au desfiintat acu 20jde ani, si cu alea 8 autovehicule Hamvrii, donate de la groapa de gunoi) Nimic nou nici aici. Tipic, vinovati e aia care a fost !
    - Dezastru cu cheltuielile de personal ! Normal, stiam si noi. In timp ce un subofiter parasutist sau un vanator de munte abia isi trage sufletul de la un cacat de solda la alta, baietii destepti de la Curent Electric-de exemplu, castiga trei solde de-ale astora de la armata pe ora ! E doar un exemplu.
    - Mentenanta tehnicii e in cacat ! Normal, stim si noi, dar nu mai stim care tehnica e in cacat! Cica, un neamt, dintr-o comisie de asta de certificare NATO, pe timpul exercitiului in teren si-a facut cateva cruci de alea mari catolice si a cerut voie sa fotografieze camioanele noastre, ca sa-l creada aia din Bundesliga ca nu papa cacat !
    - Nu prea mai sunt combustibili ! Asta stiam si noi, da daca mergi dimineata la em o 100, ai sa vezi cum stau masinile bara la bara ca sa intre in obectiv, cu bastanii, dupa care stau bara la bara ca sa iasa din obectiv, in interesul serviciului (cumparaturi, dus sotia la serviciu, fugit cu socrul la spital, luat costumul de la nufaru, stiti voi, ca doar nu sunteti parasutati aici !).
    - Infrastructura este in colaps ! Asta stiam si noi, cazarmile bune au fost date pe spagi, iar o parte din armata a ramas in cazarmi de pe timpul lu’ Regina Maria ! In timp ce popii aduna si ultimul petecut de padure, ultimul metru de teren, ultima coliba construita de Daniil Sihastru inainte de domnia lu Cuza Voda, armata da totul !
    - Problema acordarii gradelor-e veche !
    - S-au desfiintat unitati care, apoi, s-au reinfiintat ! E veche, prostia la romani !
    - Bugetul meapene va ajunge la 2% din BIP ! Texte, déjà casc a somn ! Sa zica merci daca ramane cu asta ! Stau altii la coada la furat, care de vreo 5 ani tot asteapta sa ajunga la putere !
    - Inzestrarea cu avioane multirol ! Aiureli, tot aud textul asta de cand eram locotenent-major cu 3 stelute rusesti !
    - Dezvoltarea infrastructurii medicale ! Vorbe, daca mergi acusica in cel mai central spital military, e plin de tigani de aia care nu au nici macar un dinte normal in gura, toti is de aur si de platina ! Ai pile, bani si cunostinte, te tratezi, nu ai, mars acasa si crapa in liniste ! Am fost eu acolo, de curand !
    - CONCLUZIA: timp pierdut de pomana, activitate bifata, carburanti consumati de-a’npulea ca sa care cururile instelatilor, bla-bla!

    RăspundețiȘtergere
  93. SENZATIONAL - parerea mea!
    Asta da analiza -sintetizata pe lung si pe diagonala !
    Hai fuguta la BeDeSe da-i un numar..doua ..trei, dupa caz si adreseaz-o lu"don Ministru!!

    RăspundețiȘtergere
  94. ZIARISTU14:58

    Ma uit pe ultimul numar al Obositoarei Militare.

    -Poza mare pe prima pagina: cateva plutoane aranjate frumos, aliniate ostaseste, in careu, iar in mijloc, sub niste baloane in culori dinamoviste, o gramada ordonata da cu cusmele in aer ! Mai bine le-ar fi stat in fata la cotroceni, daca tot o au pe asta cu azvarlitelea de caschete, stiti voi, ca politienii aia nemultumiti ! Cica e in traditia invatamantului militar romanesc asta cu aruncatul caschetelor ! Acu fro 30jde ani, imi aduc aminte ca, in ultima noapte de cazarma, dupa ultimul apel de seara, tilicarii dadeau cu ele de pamant si urlau ca descreieratii: “Hai liberareeeee” ! Na, acu nu mai avem tilicari, ne-am americanizat !
    -Cum dam pagina, hop si tov. Ministru, de doua ori, o data cu poza, o data fara poza, numa cu textul de “DIXI” !
    -Mai vedem ca pe 20 iunie s-a comemorat un secol de cand a cazut primul aviator roman. Mai interesant e ca, peste cateva zile vom comemora faptul ca, tot dupa un secol, armata a ramas fara avioane.
    -Dai pagina, hopa, iar ministrul, de doua ori, cu si fara poza ! Nu se lasa astia de la Obositoare, se vede ca inca ii conduce, cu mana de fier, contratorpiloarea Tiberila Fratiu, din exil !
    - In rest, aceleasi rahaturi: interviuri cu cate unul care-si da cu parerea despre efectul actiunii razelor de luna asupra galosilor de guma, chestii de alea de prin alte armate, poze cu tehnica militara ruseasca productie 1941, care la romani mai e buna inca vreo 50jde ani, cate o poza cu cate un umflat de ala de nu intra in cadru cu tot cu tricou, un maistru care se pricepe la toate, un sondaj de scormonire prin cacat, de genul “STEFAN SOVERTH, CAPITAN SAU MAIOR?” (dati-l la semeghe ca intr-o ora e colonel plin, ca Roby Turcescu, si va scapa de scormonit prin arhive), o noua editie de zicatori “PE LOC REPAUS” (buey fratilor, asta are mai multe episoade si decat “Tanar si nelinistit”, cred ca a aparut la Observatoare inainte de “Sclava Isaura”), rubrica cu cine a mai crapat si a mai usurat bugetul de pensii cu cate ceva si…. Ei siiii, o rubrica mai prospetica intitularizata “In lumea astrelor”, cu un plotonera, care si-a pus si muyanul acolo !
    Intreb si eu ca prostul, de unde pula mea avem noi plotonere specialiste in zodii ?
    Parca zicea cineva ca armata sta pe nasoale, iar ziarul asta…bate campii cu zodia boratorului.
    E clar, tembelul ala de contratorpilor care purta cuvintele peste tot pe unde-l trecea, n-a glumit cand a zis ca da ministerul in judecata, iar cand se va intoarce din exil ii va fute pe toti pana la sange !
    De asta nu ies ei redactorii de acolo, din cadrul portocali al ziarului, in caz de ceva…

    RăspundețiȘtergere
  95. Anonim15:11

    Buey, unde putza noastra, de toate genele (adica si pula si pizda), e Cur diu Leo ? Nimic azi pe aici . Ori a scos stekerul din priza, din greseala, si nu mai nimereste bortile sa-l bage inapoi, ori a fost sechestrat in balcon, ca sa nu-l mai scape la baut, ori a baut in loc de apa diluantul de la vopsea, ori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:50

      Erata- (adica si pula si pizda),bip,bip- te rog frmos!! Czar

      Ștergere
    2. Anonim16:36

      Ce scarbos esti ! Cum le ia unul la buze, pe ele-frumoasele, hopa si tu, te dai de-a curu cu bipu !

      Ștergere
  96. ANALISTICU15:34

    Ia, ceva mai de actualitate:
    PRESEDINTELE SHIMON PERES GATA DE RAZBOI: TIMPUL IRANULUI E PE SFARSITE.
    In opinia mea, de analist politic militar, cu 2 licente luate deja- una la "Taverna mohorata" si a doua la terasa lu "Nea Gica", plus o scoala de vara "La botul calului", eo zic ca, pe acest ovreu, il gadila la cur de leu. Zic eo, na ! Voi puteti zice altceva ! Puteti citi pe fila lu filiala de la Targoviste.

    RăspundețiȘtergere
  97. Anonim16:04

    Uite tibica ia si comenteaza de aici ca pe MH nu te-am gasit

    Don Corleone27 iunie 2012, 15:52
    Din ciclul:
    GENIILE SE NASC IN FIECARE ZI

    Va rog sa puneti in aplicare!

    Preluare infom

    lica says:
    Iunie 27, 2012 at 3:21 pm
    O ALTFEL DE CAMPANIE DE CONSTIENTIZARE – CERERE DE MODIFICARE A INSCRISURILOR FALSE DE PE CUPONUL DE PENSIE
    MINISTERULUI APARARII NATIONALE

    C E R E R E

    Numele meu este ……………………………………….., sunt domiciliat în ……………………. ………………………………………., fost ofiter M.Ap.N. trecut în rezerva la data de …………………., nr. dosar pensie 0355…………………., CNP ……………………………..,

    Va solicit urmatoarele:

    1. Eliminarea cuvantului “MILITARE” din sintagma “PENSII MILITARE” inscrisa pe cuponul de pensie care imi este expediat lunar de catre M.Ap.N., intrucat de la data de 01.01.2011 nu mai exista pensii militare in Romania, iar inscrisul respectiv sub forma “PENSII MILITARE” constituie un fals.

    2. Eliminarea referirii la gradul militar detinut la data trecerii in rezerva inscris pe cuponul de pensie. Mentionez ca gradele militare, desi conform art. 2 din L. 80/1995 au titulaturi unice atat pentru militarii activi cat si pentru militarii in rezerva, incepand cu data de 01.01.2011 acestea nu mai au si valori financiare unice, nemaifiind platite efectiv militarilor in rezerva. Prin urmare, pe cuponul de pensie imi este atribuit un grad militar cu valoarea financiara nula, ceea ce inseamna ca in mod faptic, eu nu detin niciun grad militar.

    Va rog sa imi confirmati primirea acestei cereri.

    Multumesc.

    Nume, prenume ………………….

    Nota: se expediaza pe e-mail la adresa:srp@mapn.ro.

    Campania este menita sa mai trezeasca din letargie nu doar institutiile statului, ci si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GENILA17:25

      Domnule,
      Am luat legatura cu Unitatea de Presa a Casei Sectoriste de Pensii a meapene, care me-a comunicat asea:
      -deocamdata, cuvantul "MILITARE" nu poate fi eliminat, intrucat bogetul pe 2012 a fost aprobat, iar banii necesari pentru tiparirea sintaxei "PENSII MILITARE" au fost deja cheltuiti pe cerneala de scris (toner). Daca s-ar renunta la "MILITARE" am ramane cu multa cerneala in plus la sfarsitul anului si, asa cum zice legea, orice plus sau minus in gestiune, E NASHPA !
      -domnii care e nemultumiti, sa zmangaleasca cuvantul "MILITARE" cu pixul, carioca sau marcarul !
      -filozofia lu domnu ala care o cerut sa eliminam cuvantul "MILITARE" este nejustificata, acum in plina criza de 3 ani intruna, el vrea sa destabilizeze si nu-i frumos !
      -noi am gasit o solutie, si anume, in curand, vom schimba cuvantul "MILITARE" cu cuvantul "SPECIALE" ! Cuvintele au acelasi numar de cifre in compunere, iar politenii si sereistii nu se vor prinde !

      Ștergere
  98. Anonim16:09

    retineti ca trebuie "confirmare de primire" pe mail.....in rest din ultima,chiar ultima fraza din "cerere",musteste totul de "onoare si demnitate" de au umplut peretii cu borsh

    RăspundețiȘtergere
  99. CURLEUTZUL17:09

    Domnu Cur de Leowe,
    1. Bine te-ai trezit
    2. Domnu care a facut cererea, este un prost ! In primul rand ca nu s-a consultat cu filiala sector 6 a secemede, cu cei de la centru de la secemede, cu conducerea centrala a anecemere si cu casa de avocatura Galci & Vasilash, care se bate cu CEDO, pe dealu' Sacamasului!
    In al doilea rand, pentru ca nu a cerut o sondare aici, ca sa afle opinia noastra, si a trimis el, asea de capul lui, cererea aia care acu ne-a lezat pe toti ! Deci, rezulta ca tot prost este !
    Despre chestia cu raspunsurile de la aceasta structura... mai incolo, poate in alta dimensiune a timpului si spatiului !
    Eo am doua bibliorafturi de corespondenta purtata cu defece si, aftar, cu casa de pensii ! Raspunsuri= canci !
    Da e bine ca mai insista cate unul, ca le fute existenta lu subofiterul cu cedeceul, a lu ala care leaga dosare si a lu comisia care inventariaza hartiile in fiecare an !

    RăspundețiȘtergere
  100. Anonim17:47

    Ba Maimuca hai sa-ti fac io a doua suta!
    Si ca o urare: Serveste un ALUPIGUS mare!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!