Google Website Translator Gadget

marți, 14 iunie 2011

Amintiri (fantastice) din copilarie!!!_______________________by Tiger- two

==========http://ispandana.wordpress.com/-Va rog INTRATI pe acest link si dati-l mai departe!=====
                                              ANUNT    UMANITAR
Tot ce pot sa va spun deocamdata: Persoana si tragedia din pacate sunt reale!!. Cunosc parintii lui Dana ,o cunosc pe Dana si stiu de aceasta problema!mai bine zis stiam ca era bine.....Dumnezeu s-o ajute! Poate cineva o ajuta in relatia cu Statul! Poate cineva cu posibilitati se gandeste sa faca o fapta buna-Doamne ajuta !
=============================================================                                          Inainte de a trece la rapoartele pilotilor si a cosmonautilor SUA si Rusiei, am sa va povestesc cateva intamplari misterioase, din zona Bistritei si a muntilor Buzaului.!          Eram copil,aveam vreo 5 anisori.  Vara mi-o petreceam la bunici ,deoarece aveau casa intr-o zona de deal,langa o padure.Imi placea mai mult, caci aveam libertate si spatiu suficient de joaca.Eu si cu sora mai mica ,dormeam impreuna cu strabunica din partea mamei .Avea 89 de ani ,dar era vioaie ,cu doi ochi negri iscoditori! Ii mersese vestea ca ar fi "mesteroaie","strigoaie"!!.Adevarul este ca ,venea lumea la ea cu diferite probleme-:deochi,sperietura,buboaie,inima rea,etc..pe toti ii vindeca.Deseori ma lua cu ea la adunat de plante de pe deal, sau din padure.Eram flebetea ei si ma invata ,cate alea !!  Daca acum  va deocheati ,sau vi se apleaca, veniti la baiatul si va rezolv ,mai ceva ca un sef de trib indian !!       Intr-o noapte ,era bine trecut de miezul noptii ,am trezit-o ca sa ma duc la "umblatoare".Aceasta era amplasata in spatele grajdului ,pe o rapa,un loc ce-ti inspira teama si groaza.Si ziua imi era frica sa trec pe acolo,d-apoi atunci ca era o noapte neagra ca de smoala! Bezna peste tot,inca nu se introduse-se curentul electric in sat.Dupa ce mi-am terminat treaba ,strabunica[mama buna]nicaieri!! Cautand cu privirea  am zarit o luminita ce se strecura sub usa surii[grajdului=faneatza]si am crezut ca o fi intrat si a aprins lampashul.Am deschis usa si am ramas inmarmurit:-o masa mare cu niste fete hidoase iar in capul mesei un om rosu-rosu la fata cu barbitza si coarne si cu o coronitza luminoasa pe cap.In dreptul fiecarei persoane,erau diferite obiecte si cate un craniu cu lumina inauntru! Cum am deschis eu usa, s-a facut liniste .Cel din capul mesei, s-a ridicat si a dat puternic cu pumnul in masa ,de zornaiau craniile cu dintii clampanind!!.A spus ceva de genul  :  _cine-i?,iar strabunica ,care era in dreapta lui, a raspus ca, sunt nepotul ei si sa nu aiba teama ,caci voi fi de-al lor! Acuma doar ma pregateste.  In fine,am plecat si pe drum strabunica,mi-a spus ca,atata timp cat ea va fi in viata, sa nu cumva sa spun cuiva ce am vazut, caci imediat, voi amuti pentru totdeauna!!.Dupa cateva zile am incercat sa vorbesc cu ea despre cele intamplate.Bunica, mi-a raspuns razand, ca am visat eu ,dar, sa tac in continuare,ca nu e bine sa povestesc!!       Nu a durat decat pana in iarna si strabunica a alunecast pe gheatza si s-a accidentat. Gurile rele povesteau ca ar fi umblat noaptea sa "fure"laptele,sa le "sterpuiasca" si ca ar fi fost blestemata de preotul satului...tigri2
.

110 comentarii:

  1. @T-2 cred ca-i cazul sa te pregatesti sa raspunzi la intrebari!!
    Felicitari pentru povestiri si..succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. TOP GUN
    TIGRISOR2,
    Ti-am lasat un comment dincolo sunt vreo 104,sau 105 comment-uri,Cezarica cred ca n-ai avut asa rating niciodata, sau da????? NU le-am contabilizat,bravo,esti cel mai tare,se pare ca ti-am purtat noroc,ce mai talisman ,sunt cu noroc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @TOP GUN multumesc si daca o sa candidezi o sa te votez.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN

    TIGRISOR2,
    Iti multumesc ptr.incredere si ptr.vot,dar intrebarea era ptr.Stelica,cu el sunt intr-un permanent conflict,am senzatia ca atunci cand sunt virtual cu el ,sunt la ski,facand christiane in conversatie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. TOP GUN
    Mai Tigrisor2,mi s-a facut pielea gaina pe mine,e adevarat ce-ai povestit cu strabunica ta???? d-aia esti putin paranormal,inzestrare genetica!!!!(pe linie materna)
    Unii,nu se maturizeaza niciodata,suntem niste copiii mai mari,ce daca noua ne e bine si asa!!!!
    Povesteste Tigrisor2,mie imi place.......!!!!!,tu ai un fel special de a povesti,de a ne tine cu sufletul la gura,de a ne
    infiora fiinta,da,da,mare har ai!!!!!!
    Fac si eu cum faceam cand eram copil,mai luam o lingura de mancare,mai povesteau ai mei din poveste,acum iti promit, ca sunt cumintel foc,nu mai zic de rau de portocaliiiiiiii diliiiiii,nici de amicul meu Stelutza,Bulinutza,cumintel ,sa fiu???????

    RăspundețiȘtergere
  6. TOP GUN
    STELICA,
    Nu as renunta ptr.nimic in lume la linistea mea sufleteasca,nu mi-as expune familia ,in fata presei,a paparazzilor sub nici o forma....Asa ca stai linistit las pe altii la cascaval,cinstea ptr mine,reprezinta totul, ptr.altii,......fiecare cum isi orchestreaza constiinta...!!!!!!.
    Nu semnez nici o declaratie pe proprie raspundere,eu daca-mi dau cuvantul si bat palma cu cineva atunci e ok....!!!!!!
    Asa ca domnul meu,fara speculatii, fara viata sub lupa,independenta mea e mai pretioasa!!!!!
    O SEARA EXCELENTA SI SA FITI IUBITI SI FERICITI!!!!!
    P.S. Si cand te gandesti,ca nu ne 'suportam' la inceput deloc!!!!!!! Face parte Stelica din LTS????(logistica,tactica si strategie????,cu tine nu se stie niciodata,mai ales ca avem simpatii diferite!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Stelian P.nu sunt portocaliu ,nici rosu eu am ceva impotriva politicienilor si i-am botezat POLITIHOTI de prin 2006 asa ca nu-i inghit nici pe aia nici pe ceilalti.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  8. Stelian P.
    @tigri2
    Perfect de acord cu tine. Recunosc insa ca unele masuri luate in ultimul an imi plac. Asta nu inseamna ca sunt portocaliu. Daca ar sti ei saracii ce articole surubaresc despre Basescu....

    RăspundețiȘtergere
  9. TOP GUN
    Stelica,ptr ca-ti eram dator cu un raspuns ,adica ceva palpabil,nu e ceva realist,nu e ceva contemporan,dar e candidatul pe care mi l-as dori eu,personajul pe care l-am iubit cel mai tare,actorul unic,GRIGORE VASILIU BIRLIC CU AL LUI SPIRACHE DIN TITANIC VALS!!!!!
    Pe el il vreau eu PRESEDINTE!!!!!
    O sa zici ca e prozaic si banal ,sa-mi revin la realitatea zilelor noastre!!!!!
    Am vrut sa ma tin de cuvant si sa-ti dau un raspuns in stilul meu idealist si utopic!!!!!
    Macar ai zambit si ti-ai adus aminte de piesa,super tare!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. TOP GUN
    Stelica,
    Tu cand tii cu Basescu,cand 'surubaresti' ceva despre el!!!
    Pai asta se cheama oportunism!!!!! Ti-am zis eu bine, ca tu esti cam duplicitar,chiar asa la tine conteaza cinstea in procente,tu esti cinstit vreodata????? sau faci parada Doar ca termenul CINSTE ITI SUNA BINE LA URECHIUSE SI DA BINE LA IMAGINE SI LA FRAIERI!!!!!
    Stelica,cand sa-mi zic in sinea mea ca
    -uite,dom'le un tip cinstit,chiar cu simpatii # fata de ale mele,macar constant si consecvent in idei,ipoteze,axiome si teorii!!!
    De fapt e un mare vax si-un mare fas tot ce spui tu!!!!
    Macar cei doi ,Mircica si Valerica sunt consecventi,pe cand tu,ca de fiecare data ne dezamagesti!!!!!! PACAT!!!' '''ALTFEL''',...... PE AFARA-I VOPSIT GARDUL,INAUNTRU-I LEOPARDUL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. ramurean a scris:


    Este foarte clar ca nu se mai putea merge cu L164 ca urmare a celor peste 80 de amendamente date pentru speciali, numiti de un comentator -cei cu ALTE CONDITII:
    1. Submarine, navele militare tip vedetă maritimă, scafandri de mare adancime si de lupta; Ce submarine am avut sau avem noi? NEXAM
    2. Piloti….DA
    3. Parasutisti, cercetasi prin parasutare, alpinistii din trupele de VM;DA
    4. Experimentarea, testarea si evaluarea explozivilor; O GASELNITA…..
    5. Conducerea misiunilor operativ-informative, protectia demnitarilor si controlul antiterorist; ALTA GASELNITA ….
    6. Pirotehnie; ca la nr. crt.4 GASELNITA….
    7. Militarii, indiferent de specialitate, pe timpul starii de urgenta sau de asediu, al campaniei ori al participarii la misiuni de mentinere a pacii; SI DA SI NU …..De aceste ALTE CONDITII au profitat din plin niste contopisti si fripturisti ( care nici macar nu au vazut T.O. si de altfel sunt cam paraleli cu catania, si-au luat adeverinte false de pe la diferite institutii care cu adevarat au avut ceva activitate in domeniu) si si-au tras pensiile alea superbarosane , in baza amendamentelor la L164. Acestia sunt cei care aveau pensiile barosane in dec 2010 si acum urla din toti rarunchii. Banii inapoi IMPOSTORILOR! SA FIE PUBLICATE LISTELE NOMINALE CU TOTI CEI CARE AVEAU IN DEC 2010 PENSIE MILITARA MAI MARE DE 5000 LEI, functiile avute si baza de calcul pentru pensie si se va demonstra ca 90% din acele pensii sunt si NESIMTITE si SMECHERITE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stelian P.
    @TOP GUN
    Cind ii spui cuiva in fata "asta imi place la tine si asta nu" inseamna ca esti oportunist ? Tu vorbesti serios acuma sau glumesti ?
    Consecventa inseamna la tine sa injuri pe cineva si sa nu recunosti nici mort macar ca omul isi leaga corect cravata ?
    Am impresia ca la ora asta faci confuzii intre oportunism ,consecventa si obiectivism.
    ASA E SAU MA INSEL !!!!!!!!!!??????????

    RăspundețiȘtergere
  13. @ramurean,te cred ca esti suparat,eu ce sa zic ,am iesit in 1998 ca pilot si toti cei iesiti in 2001 cu ani mai putini ca mine si cu functii mai mici [eu eram loctiitor cdt.E si unii MM aveau pensiile cu 30-40%mai mari ca mine
    cum credeti ca m-am simtit vreo 8-9 ani ?Am incercat tot felul de audiente ,cu alt job am fost cam pe sponci ,nu ser gaseste si nici un deget ceva
    Cand s-a infiintat SCMD l-am privit ca pe mesia dar nici aici nu am gasit intelegere ,se jucau alte interese.Oricum s-a mai ajustat ceva dar parca prea mari discrepante ,s-au creat. Totul este cu capul in jos in tara asta numai lor si mafiei lor le merg toate .tigri2

    RăspundețiȘtergere
  14. @TOP GUN,copilaria mea a fost incarcata de povesti si trairi intense ,adevarul este ca-mi si palcea sa ma implic in toate chestiile deosebite.Am trait in permanenta inconjurat de batrani,veniti parca din pesterile lui Zamolxe si fiind curios din fire aflam de toate .O sa mai continuu ,pana voi fi persiflat de vreo doi trei apoi ii las pe altii. s-a auzim de bine .Sanatate multa si tot ce va doriti.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  15. @tigrii2
    daca inca n-ai observat ai grija ca TG de fapt face misto de tine si e si curvistina in exprimare!!reciteste atent ce a scris!
    un bun si vechi prieten

    RăspundețiȘtergere
  16. @tigrii2
    tu esti corect,cinstit si sincer iar el te abureste
    acelasi telefon

    RăspundețiȘtergere
  17. La orice examen psihologic exista o nelipsita intrebare... nevinovata: Va amintiti ceva din copilarie care v-a marcat toata viata?
    O asemenea revelatie inspaimantatoare, ca aceasta povestita de Tigrii, este de natura sa lase traume toata viata>

    RăspundețiȘtergere
  18. @anonim 22.229;22.31,aceiasi senzatie am avut-o si eu dar nu de acuma ci de mai demult,dupa stilul "copilaresc 'cu care mi se adreseaza.urmarindu-i toate luarile de pozitie de pe alte bloguri nu am mai gasit acest stil.Acuma ce sa zic ,astept disculpa lui TOP GUN..tigri2

    RăspundețiȘtergere
  19. Stelian P.
    @tigri2
    Eu zic sa revizuiesti numarul celor care te persifleaza de la 2- 3 la 2 - 300 si dupa aia sa te gindesti la retragere. Nu pune totul la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Stelian P.ai dreptate ,dar cred ca "ajunge o bata la un car de oale".Sunt destui care fac "misto"[este singurul termen care li se potriveste]mai subtil sau mai grosolan,dar prina asta ne demonstreaza cat de perversi si de josnici sunt.acestia sunt oamenii cu doua fete;una spoit,boita pe care ne-o arata noua si una hidoasa cea adevarata de care nu se pot descotorosi astfel ca ei nu sunt "sanatosi "pana nu jignesc sau barfesc pe cineva sunt categoria de "licinii celovec"din romanele lui Tolstoi ,Turgheniev si alti scriitori rusi.[adica ultimii oameni -niste mujici prapaditi].Sanatate maxima sa ai si mult bine iar celorlalti fiecaruia,ii blestem sa aiba dupa sufletul lor .tigri2

    RăspundețiȘtergere
  21. 194. cintezazilei a scris:


    @marocan.Subscriu si eu. AI MARE DREPTATE! Si completez: profitorii L164(cei peste 90%) au fost de fapt sobolani si harciogi , fara nici un merit in afara de acela de a fi descurcareti, deci au avut Merite Deosebite in ale DESCURCARELII. De aceea, sunt binevenite Legea Unitara a Pensiilor si OUG 1/2011.VIVAT REVIZUIREA! JOS SMECHERIILE!

    RăspundețiȘtergere
  22. @194.cintezazilei,ai dreptate dar vezi ,sunt unii care vor ca durerea lor sa fie preluata de toti,adica daca le e lor rau sa fie la toata lumea.acestia sunt perversii dar oare cand le era lor bine de ce nu s-au gandit si la altii,niste nenorociti.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  23. Stelian P.
    @tigri2
    Ar fi pacat sa renunti pentru o bita. Beneficiarii carului cu oale sunt mult mai multi.
    Eu de aproape doi ani imi pun problema ta si pina la urma am aflat de la altii, care nu stiau cine sunt, ca ma citesc si imi dau dreptate dar ezita sa spuna ceva deoarece nu vor sa fie terfeliti de orice mistocar. Daca as ceda le-as permite unora sa terfeleasca cum vor ei toti pensionarii militari fara nicio riposta. Ai vazut ? Ei ne fac prosti si lacomi iar noi cei peste 90% stam si inghitim ? S-o creada ei ,eu nu ma retrag si urletele lor arata ca ii ating unde ii doare mai tare. Nu ceda nici tu ca ai multe si interesante de spus. Faci parte dintr-o elita si asta ii supara rau pe unii. Ei iubesc egalitatea (in prostie).

    RăspundețiȘtergere
  24. Buuuuna dimineata la toata lumea!!!
    @Tigrii-2- vezi ca nici ALA care chipurile te atentioneaza nu-i chiar de buna credinta!!
    Nu de alta dar de ce o face ca anonim ,cand de fapt eu il RECUNOSC si din avion?
    Cred ca de fapt pe mai multi ii deranjeaza-atmosfera blogului!!
    O zi Buna!

    RăspundețiȘtergere
  25. OK o sa fiu mai precaut si o sa ma dau si eu dupa gloata care n-are ce face decat sa jigneasca si sa sacaie lumea ,am sa incerc sa ma fac ca "nu-ntaleg".O zi noua mai buna decat cea de ieri.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  26. Pentru mistocarii ezoterici si pentru "domnii"subtili si gomosi tin sa mentionez ca in copilarie ,chiar si acuma,imi placeau[plac]povestile ,dar povestile vechi scrise de Ispirescu,Creanga,Fratii Grimm,Andersen.Tolokyi si altii.Citeam cam tot ce gaseam prin biblioteci ,chiar si cele in limba maghiara ,luate de la d-na Fliderr si ma duceam la badea Ienyi sa-mi citeasca.Ma minun am de palatele poleite cu aur,de nuntile care tineau trei zile si trei nopti,de raazboiul nuclear ce a separat Ceylonul de India acum 5-7000 de ani[Mahabaratha si Ramayana] si acuma realizez ca toate s-au inspirat din zilele noastre -si mai spuneti ca nu exista calatoria in timp.Nemaivorbind de Ali baba si cei 40 de hoti -inspirati din B.si cei 4 ..sute de parlamentari ,sau "O mie si una de nopti-chinuite ale poporului roman sub faimoasa domnie a lui Harun al Bas...].Ei ce mai ziceti carcoteilor?.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  27. *** Erata :Harun al Basid[Harun al Rashid]

    RăspundețiȘtergere
  28. Ghenarul
    @tigri2,ai uitat de "Ileana Cosanziana[blonda]din cosita Base-i canta",sau "Pralea[Ponta] cel voinic si minciuna de aur"trimis de tatuca Ilici sa dovedeasca Zmeul.Si cum l-au tradat "fratii"[urmeaza].Si cate altele ,poate ma ajutati voi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Trofin a spus

    Cu concursul substatial al domnului cu pseudonimul RILA , am intocmit o sinteza pe baza datelor din situatia postata de DFC pe siteul oficial al MApN. O postez mai jos , in ideia ca va fi utila in comentariile care se fac pe marginea subiectului.Am intocmit si un tabel cu dinamica migrarii pensiilor dintr-o grupa in alta de cuantum dar nu se poate afisa corect. O sa incerc sa transform tabelul in text.

    SITUAȚIA PENSIILOR MILITARE REVIZUITE LA 09 IUNIE 2011
    DATE DE SINTEZĂ

    1) Numarul total de pensii revizuite: 76885 pensii;
    2) Numarul de pensii cu cuantum redus : 7539 pensii ( 9,805%);
    3) Numar de pensii cu cuantum nemodificat : 7645 pensii ( 9,943%);
    4) Numar de pensii al cărui cuantum creste : 61701 pensii ( 80,251%);
    5) Cuantumul total al scaderii pensiilor : 6.334.790 lei / lunar
    6) Cuantumul total al cresterii pensiilor : 34.526.617 lei/lunar ;
    7) Cuantumul absolut al cresterii pensiilor : 28.191.827 lei/ lunar; ( aceasta suma reprezinta si cresterea efortului bugetar ca urmare a revizuirii pensiilor conform L119/2010 si OUG1/2011)
    8) Bugetul alocat platii pensiilor militarilor dupa Legea 164/2001: 149.454.078 lei/lunar;
    9) Bugetul care se aloca platii pensiilor militarilor dupa Legea 119/2010 si OUG1/2011 : 177.645.905 lei/lunar ( o crestere de 18,863%)
    10) Bugetul necesar platii pensiilor militarilor daca se mentine in plata cuantumul cel mai avantajos : 183.980.695 lei /lunar ( o crestere de 3,566% fata de bugetul corespunzator L119/2010 si OUG1/2011)
    11) Repartitia numarului de pensii pe grupe de cuantum ( calculate ȋn baza Legii 164/2001) ȋn urma procesului de revizuire:
    - pensii ȋn plată sub 1000 lei ( 11820 pensii ) : scad 7; nemodificate 310 ; cresc 11503;
    - pensii ȋn plată ȋntre 1000 și 1999 lei ( 36689 pensii) : scad 247; nemodificate 2979; cresc 33463;
    - pensii ȋn plată ȋntre 2000 și 2999 lei ( 16161 pensii) : scad 2041; nemodificate 2520; cresc 11600;
    - pensii ȋn plată ȋntre 3000 și 3999 lei ( 7300 pensii ) : scad 2548, nemodificate 945, cresc 3807;
    - pensii ȋn plată ȋntre 4000 și 4999 lei ( 4425 pensii ) : scad 2407, nemodificate 829, cresc 1189;
    - pensii ȋn plată ȋntre 5000 și 5999 lei ( 372 pensii ): scad 178, nemodificate 61, cresc 133;
    - pensii ȋn plată ȋntre 6000 și 6999 lei ( 22 pensii ): scad 18, nemodificate 1, cresc 3;
    - pensii ȋn plată ȋntre 7000 și 7999 lei ( 27 pensii ) : scad 25, nemodificate 0; cresc 2;
    - pensii ȋn plată ȋntre 8000 și 8999 lei ( 13 pensii ) : scad 13, nemodificate 0, cresc 0;
    - pensii ȋn plată ȋntre 9000 și 9999 lei ( 13 pensii ) : scad 12, nemodificate 0, cresc 1;
    - pensii ȋn plată care depășesc 10000lei ( 43 pensii) : scad 43, nemodificate 0; cresc 0
    12) Repartiția numarului de pensii, pe grupe de cuantum, după revizuire , la 09 Iunie 2011 ( se constata o modificare substantiala a distributiei numarului de pensii pe grupe de cuantum fata de distributia dupa Legea 164/2001):
    - pensii cu cuantum mai mic de 1000 lei : 5548 pensii ;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 1000 și 1999 lei : 29534 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 2000 și 2999 lei : 24287 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 3000 și 3999 lei : 11102 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 4000 și 4999 lei : 4674 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 5000 și 5999 lei : 1240 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 6000 și 6999 lei : 328 pensii ;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 7000 și 7999 lei : 108 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 8000 și 8999 lei : 41 pensii;
    - pensii cu cuantum cuprins ȋntre 9000 și 9999 lei : 12 pensii;
    - pensii mai mari de 10000 lei : 11 pensii

    RăspundețiȘtergere
  30. TOP GUN
    Ptr.anonimii orelor 22.29 si 22.31,
    De fapt exista o singura explicatie:
    ORI MA INVIDIEZI FOARTE TARE,
    ORI MA IUBESTI FOARTE MULT!!!!!!,din moment ce-mi monitorizezi toate postarile,inteleg ca ai facut o pasiune ptr.mine!!!!!!
    Iti recomand sa stai departe de mine,tu fiind asa un baiat subtire,fin,rafinat,ce Dumnezeu nu te cobori LA NIVELUL UNEI " CURVISTINE IN EXPRIMARE"""" Asadar stimati anonimi este numai treaba voastra daca vreti sa ma jigniti,sa folositi un limbaj trivial,daca voi doar atat puteti,sunteti de compatimit!!!!!!I n rest sunteti invitatii mei,s-auzim de bine!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA!!!! TUTUROR ANONIMILOR POTENTI SI IM........!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. TOP GUN
    Stelica P,
    Tu faci pe prostu' da nu tine,mereu gasesti subterfugii,diversiuni,si disimulari,hai sa le numim EMULATIILE E-ULUI!!!!
    Tu esti baiat destept nu-ti trebuie traducere dupa text si nici sa-ti desenez o schema ca ptr.blonde,ai inteles foarte bine ce-am vrut sa-ti spun!!!! Hai ca aia la DIM va instruiau ptr.toate situatiile si prevazute si nepravazute,printre care si cum sa-ti faci nodul la cravata ,avand si o microcamera!!!!!HA,HA,HA,HI,HI,HI

    RăspundețiȘtergere
  32. mi-am adus aminte si eu de copilarie acu ca sint urita si batrina am ramas doar cu amintirile ............. femeile care umblau sa fure lapte de la vaci se numeau morostete? nu ? eu personal nu cred in asa ceva ................

    RăspundețiȘtergere
  33. TOP GUN
    TIGRISOR2,
    Eu am fost crescut doar in Bucuresti,nu am avut privilegiul de a fi crescut de bunici la tara,deoarece bunicii mei erau bucuresteni!!!!
    Asa ca majoritatea povestilor,erau doar povesti,nimic senzational,nimic paranormal,asa ca totul era dupa cum imi spuneau rudele,sau educatoarele de la gradinita!~!!!
    Nu am cunoscut obiceiurile sau traditiile locurilor rurale,deoarece eram un citadin get beget!!!!
    Imi place cum povestesti tu,imi plac experientele tale de viata,imi plac intalnirile tale de gradul 3!!!!!
    Mi-ai marturisit ca te-ai obisnuit cu stilul meu,uneori glumet,cam ironic,vreau sa stiu daca era o minciuna sau adevarul -adevarat!!!!
    Asa sunt eu mai copilaros,mai idealist,imi place sa ma joc cu cuvintele,dat fiind faptul ca lb.romana e mai permisiva si uneori cuvintele au si alta conotatie,asta ptr.divertisment si destinderea atmosferei!!!!
    Nu te-ai saturat de rigiditatea sefilor a colegilor,a camarazilor????? Degeaba incearca cozile de topor sa te influenteze,trebuie tu sa faci o analiza si sa -ti jurizezi corect deciziile!!!!!
    Marea provocare Tigrisor2, este sa ne acceptam interlocutorul si chiar dusmanul, cu minusurile si cu defectele lui,sa-l iubim nu ptr.ca este destept ,frumos si bogat si de aici avantaje 1000 daca sunt prieten cu X,sau Y,sa-l iubim pe aproapele ca pe noi insine!!!!
    Nu am facut misto de tine,nu am vrut sa-ti aduc prejudiciu imaginii tale,chiar daca tu nu crezi eu te apreciez sincer,am fost alaturi de tine si cand ai trecut printr-o INTERVENTIE CHIRURGICALA,ti-am urat sanatate,asa ca eu nu sunt un ipocrit sau impostor!!!! Stiu ,ca uneori tonul sau stilul meu deranjeaza,si pe celelalte doua site-uri am tot acelasi stil,daca faci un efort vei vedea ca nu e nici o diferenta!!!!!
    T e rog nu te mai lasa influentat de tot felul de smecheri si mai ales provocat,scrie in continuare,mie, lui Cezar si lui Stelian P. ne plac scrierile si experientele tale!!!!!
    Ii rugam pe cei care nu ne plac sa argumenteze de ce!!!!!,ca de vorbe suntem satui!!!!!
    Da baieti,argumentati-va teoria,ca altfel credem ca posteaza papagalul sau animalul de companie dresat!!!!!
    Nu a fost o disculpare,nici o scuza,a fost o precizare TIGRII2!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. @cezar
    vezi ca ALA... la care te referi si il jignesti ,tine foarte mult la T2 si T2 ma cunoaste destul de bine
    odata de mult era ceva frumos akord 75 (a murit fie-i tarana usoara),dar acum am devenit civili si ne reorientam spre ceva mai profitabil asa ca ma cheama..
    Eu n-am avut 1000 de pseudonime ca tine ci doar unul si bun

    RăspundețiȘtergere
  35. @topgun
    mai bine te faceai popa ca una spui si alta faci
    cred ca ai chipul tare stramb cand te privesti in oglinda(la figurat vorbind)

    RăspundețiȘtergere
  36. Aaaaa sa traiti don Corleone! Pai nu v-am spus ca va recunosc si din avionul cu reactie!!
    Trebuie sa-mi apar tarlaua,daca te apuci sa bagi strambe! toti sunt majori ,deci fiecare stie sa aprecieze ce si cum.....si apoi ne mai si distram. aia care pun in ordine lumea sunt mai pe la rasarit ..vezi Visul cu ochii inchisi!!
    Ps. don Corleone intre noi asa ,eu nu am avut 1000,poate 999,dar cand treceam de la unul la altul nici pasarea nu stia....la matale stie tat satul vorba lu Danila. Cred ca si asta si-a dat duhul! o zi buna! Vedeti SONDAJUL si votati!!

    RăspundețiȘtergere
  37. TOP GUN
    Don Corleone,
    Este treaba ta daca ma acuzi gratuit,nu spun una si fac alta,daca-mi si argumentezi,ce-am spus si ce-am facut?????? In alta ordine de idei ,sau poate tot asta,nu cred ca am chipul stramb,principalul este sa nu am caracterul stramb,eu nu savarsesc infidelitati si nici amoruri duplicitare,adica acum il iubesc pe B,maine ,trec in alta vapor al dragostei,daca mi-e mai bine cu D,hop la el in partid!!!!!
    Esti liber sa ai parti priuri,sa ai simpatii,ca -nu-ti sunt eu pe plac,asta-i alta problema,fiecare avem libertatea alegerilor si a optiunilor,doar de-aia e democracy!!!! Daca nu va sunt pe plac, faceti un sondaj si rugati-l frumos pe Cezar sa ma baneze,eu l-am mai rugat!!!!! Esti multumit???, daca scapi de mine,tu si ceilalti care vreti sa ma anihilati!!!!! l-ati apucat pe Dumnezeu de picior. Eu cred ca vis a vis de persoana ta am avut un limbaj decent si chiar gluma facuta era in limitele bunului simt!!!! Dar repede luati foc baieti,chiar asa nu mai stiti de o gluma,nu mai aveti umor,sa cred ca tu esti MAFIOTUL SEF,AI PUS VREO RASCUMPARARE PE CAPUL MEU????? hAI CA SE VOR INGHESUI MULTI SA MA PRINDA,DACA RECOMPENSA-I PE MASURA!!!!!!
    O ZI EXCELENTA DON CORLEONE ,SAU STIMATE DOMN!!!!!
    P.S. SA -TI FIE CLAR SI TIE SI CELORLALTI, CA EU NU MI-AM PROPUS SA ECLIPSEZ PE NIMENI,FIECARE SUNTEM UNICI IN FELUL NOSTRU!!!! cred ca ai inteles!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. TOP GUN
    Cezarica,nu pot sa votez macar 2 ,pe Tigrii2si pe Stelian,chiar daca ma mai contrez cu el,imi place ce scrie,atunci cand nu e duplicitar!!!!(stie el de ce).Te rog eu frumos pe mine scoate-ma din sondaj,eu nu vreau pe prima pagina!!!!
    Eu nu am atatea experiente, sunt si mai mic (la 45 de ani nu am experiente de viata asa bogate),te rog inca o data,nu ma trece pe mine!!! Eu am alte viziuni mai idealiste,mai utopice,mai nastrusnice,poate chiar socante,uneori cam deranjante,asta-s eu,altu',mama nu mai face mi-a promis!!!!!
    Ca sa fii cat de cat corect,poti sa-l pui intr-o zi pe TIGRISOR2,in alta zi pe Stelica P.in alta pe Don Corleone,IN ALTA, PE TINE!!!!!
    O SEARA EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!
    P.S. ERATA: ERA :::: PARTIE-PRIX!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. @TG.-fugi de raspndere!!??
    Tocmai asta-i smecheria,sa apara si ideiile unuia ma ,,Altfel" si mai tanar si de la Bucuresti si cu alte conceptii etc. etc .Vei ramane acolo,pana cand va vota pomporul sa te dau jos!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. TOP GUN
    Cezarica,
    Nu fug de raspundere,dar ideile mele nu sunt chiar de prima pagina,eu sunt mai modest,l-am votat pe Stelica,l-as vota si pe TIGRISOR2,iar cat priveste faptul ca sunt din Bucuresti,asta chiar ca-i un handicap,ca vezi Doamne noi astia din regat ,suntem cu fite,fumuri si arogante!!!! Au senzatia ceilalti ca ii eclipsam,ca ne dam mari,asa ca ii las pe cei in varsta,ca TIGRISOR2,e foc si para pe mine,gata cu conversatia,daca ma pui cap de afis,ma trezesc cu mafiotii lui DON CORLEONE, sau chiar cu Don Corleonica,ca baga arsenalul de anihilare din dotare!!!!!
    Eu ce ma fac,arma nema,permis nema,eu cu ce ma apar,Stelica ,ma asteapta la cotitura,sumbre perspective!!!!!Vrei sa-mi pui toti anonimii,mai slabi de inger in capsor???
    Hai Cezarica,nu fii rau,nu ti-am facut nimic,chiar vrei tu sa ma sfasiie baietii astia pusi pe rele? LASA-L PE STELICA,LA POSTARI,EL STIE CUM SA LE ADOARMA SIMTURILE,LE TOARNA NISTE XANAX SAU PROZAC IN BAUTURA!!!!
    A FOST O GLUMITA DRAGII MEI DOMNI,DOAR STIM CA NU ADORMITI ASA DEVREME ,SE VEDE DIN POSTARILE NOCTURNE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. @TG
    sa stiti ca am dat "sfoara in tara"(Sicilia) si am studiat piata in modul cel mai serios pentru a "pune un pret" pe capul dvs
    Din pacate nu este nimeni interesat
    Cica "marfa" nu are valoare!!
    O SEARA EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!
    A FOST O GLUMITA DRAGII MEI DOMNI,DOAR STIM CA NU ADORMITI ASA DEVREME ,SE VEDE DIN POSTARILE NOCTURNE!!!!
    P.S. SA -TI FIE CLAR SI TIE SI CELORLALTI, CA EU NU MI-AM PROPUS SA ECLIPSEZ PE NIMENI,FIECARE SUNTEM UNICI IN FELUL NOSTRU!!!! cred ca ai inteles!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA!!!! TUTUROR ANONIMILOR POTENTI SI IM........!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. @cezar
    te rog sa ma scoti din sondaj ca mi-e o leneee ..de ma doare!!
    stelian P= the best!
    P.S.Si apropos;trebuia mai intai sa intrebi!

    RăspundețiȘtergere
  43. Prin anul II de scoala militara urma sa dam o testare psihologica ,in urma unor fapte grave si noi stiam ca din rezultatele testarii vor cadea cativa si vor fi opriti de la zbor sau mutati la alte aeronave.in grupa eram 24 si stiam ca vor urma 6 intrebari[seful cu testarea era cpt.Perta ,un bun psiholog de la CMA[comisia medicala aeronautica] si ca sa nu cada niciunul am pregatit ceva logic.Eu si cu inca un coleg ,bun la mate-logica ,ca si mine[!] ,de altfel,[merci,merci,].Intrebarile erau de genul :cine este cel mai bun la ,cine este cel mai slab la ,cine este simpatic,antipatic.etc.Am pregatit pentru fiecare coleg cate un bilet cu raspunsuri astfel ca la sfarsit rezultantele erau zero.A iesit un scandal monstru si abia spre sfarsitul anului [dupa 6 luni] am fost dovediti,eram membru de partid si mi-au dat mustrare scrisa ,am riscat sa nu fiu avansat la Lt.,m-a salvat col .Burlacu Seful com de partid pe aviatie.Acuma cu sondajul asta se poate face un balotaj tot in acel stil.asa ca Cezare sa nu te surprinda.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  44. @Don C.-Altul care fuge de raspundere!! Nu ne mai pricopsim asa!
    Da ,am inteles.!Voua numai rolul chibitului va place!
    Scrie unul ceva ,cum poate,cum stie,are si el o idee acolo ,o parere... si apoi vin smecherii::
    ,,Ba analfabetule vezi ca ai pus o virgula mai sus ,ai inghitit un i si nu ai scris conform Academiei .... nu-i corect (nu ma refer neaparat la voi doi ci asa in general)

    RăspundețiȘtergere
  45. Stelian P.
    @Don Corleone
    "the best!" vine de la "Beauty and the Beast" ?
    Nu ride ca eu am facut limba rusa din clasa a-5-a iar engleza era "verboten" pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  46. Stelian P.
    @tigri2
    Apropo de limbi. Voi ati facut engleza ca mi se pare ca ar fi obligatorie pentru piloti ?

    RăspundețiȘtergere
  47. In LM am facut rusa avansat cu prof Debren Oleh[rus jet-beget] si engleza incepator,iar in Sc.Mil rusa si engleza ,specifice trei ani,aveam toate convorbirile de la pista scrise pe caietul; de pregatire si ca ofiteri,iar in '91 la inundatiile de la Bacau 0 luna de zile am avut o grupa de engleji si am refuzat traducatorul,ne-am descurcat onorabil mai ales serile la restaurantul moldova dupa cateva cognace.Iar lb.rusa era mama noastra caci elicopterul MI-8 avea totul scris in limba rusa [avea cam 720 de contacte si comenzi]iar trenajorul avea cazurile speciale in limba rusa.Cand zburam la aeroporturi civile ,cursele foloseau engleza asa ca noi aveam multa treaba pe acolo.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  48. TOP GUN

    L-AM VOTAT SI PE TIGRISOR2,DE PE UN ALT CALCULATOR!!!!
    Sa nu te superi Tigrisor2. Daca-mi pun ceva in cap apoi ,nu ma las!!!!
    O SEARA EXCEPTIONALA!!!!
    THE BEST STELICA VINE DE 'BEAUTY,'EVIDENT,CA BESTIOARA THE BEAST PTR.UNII SUNT EU!!!!!,POATE SI PTR.TINE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. DON CORLEONE,

    Hai ca sunteti simpatic,in sfarsit cel putin,dvs si amicii nu va mai luati de mine!!!!!
    Am sesizat ca invidia e maxima, sau poate dragostea ca mi-ati postat finalul commenturilor,asadar cuvintele is de prisos!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Da ,dar eu as propune ca urmatoarea pagina sa o faca cel cu cele mai putine voturi,sau daca nu sa numere Roberta.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  51. @DON CORLEONE vezi ca s-ar putea sa trec prin BV cam pe la sfarsitul lunii ,sa pui un pahar cu apa la rece.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  52. @avram iancu
    Te astept cu placere!!.Astept telefon la sosire.
    SA TRAITI!!
    P.S.eu nu beau apa ca se lasa la genunchi

    RăspundețiȘtergere
  53. Vad ca azi ,toata lumea,a intrat in silentio stampa,ce aveti fratilor "va taiat popa limba"?sunteti suparati sau joia dupa miercurea[Ciuc] nu se vorbeste?Parca nu ma simt in apele mele daca nu aud o injuratura ,un banc,ceva certulete,orice.Sau intram in concediu?Sanatate di Doamne dezleaga-le limbile.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  54. Stelian P.
    @tigri2
    Mie mi-a dat voie azi consoarta s-o insotesc la cumparaturi (pe post de "tine plasa"). E cel mai placut moment al vietii de pensionar militar cind stau cu orele si privesc pantofi, fuste, genti, cosmetice si alte produse strict necesare intr-o familie. Evident ca am uitat sa luam piine asa ca tot eu am primit aprobarea sa cobor dupa ea.
    In concluzie, azi sunt cam nervos, dar pina miine daca nu aud de Dogaru imi trece.

    RăspundețiȘtergere
  55. Dwe la mine nu ai sa auzi nimic de bine ,i-am "citit de mult"pe smecherasi,stilul de homo ando bucale,smecheras care nu stie pe unde se oua vaca sau la cate saptamani fata gaina dar in schimb da sfaturi elevate la toata lumea si este arhipriceput in toate.Nu vreau sa supar pe colegii mei de blog,bucuresteni dar care sunt modesti in ceeace fac si spun .pentru ei toata stima .Dar ar fi cazul ca unii sa-si mai vada lungul nasului ca ei au pus coada la pruna si nici nu au inventat istoria omenirii.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  56. ***De nervos ce sunt am scapat degetele pe tastatura,ma gandeam la Minika tatoiu care apare pe toate posturile de Tv ,radio aragaz,frigider,etc. si le stie pe toate .Vroiam sa zic "nu ei au pus coada la pruna".tigri2

    RăspundețiȘtergere
  57. TOP GUN
    TIGRISOR2,
    Nu trebuia s-o iei pe ocolite,trebuia sa mi te adresezi direct,e ceva rau daca n-am trait la tara,tu crezi ca eu ti-am dat sfaturi????? Au fost niste pareri ,precizari,tu crezi ca te-am ofensat,tu cand ai fost sincer atunci, cand ai fost de acord cu mine,sau acum cand ma desfiintezi ca si bucurestean . Decat sa generalizezi mai bine ,daca ai ceva personal cu mine ,be my guest,parca ar fi mai corect!!!!
    Uite eu ,n-am chef sa ma cert cu nimeni,asa ca nu ti-ai gasit persoana!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. TOP GUN
    In sfarsit Stelica,ce idee buna a avut d-na ,uite asa ti-a mai trecut si tie timpul si ti-a facut si placere,a sau ai spus in final ca esti nervos,iar sau dus banii pe nimicuri!!!!!
    Stelica,te rog sa o instruiesti pe d-na adica vii de la cumparaturi si esti tot nervos,la asorte cu tine,ha,ha,ha,si tie nu ti-a luat macar o ciocolatica,un CD CU MUZICA,VANGHELIS SAU SMOKIE,un after shave,ceva,vai ,vai si doamnele astea numai ptr.ele totul,shoppingul e viata lor,da,da,!!!!!
    O ZI EXCELENTA BAIETI

    RăspundețiȘtergere
  59. http://ispandana.wordpress.com/-Va rog INTRATI pe acest link si dati-l mai departe!
    Tot ce pot sa va spun deocamdata:
    Persoana si tragedia din pacate sunt reale.
    Cunosc parintii lui Dana ,o cunosc pe Dana si stiu de aceasta problema!mai bine zis stiam ca era bine.....Dumnezeu s-o ajute!
    Poate cineva o ajuta in relatia cu Statul!
    Poate cineva cu posibilitati se gandeste sa faca o fapta buna-Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  60. @TOP GUN ,sincer nu am nimic cu tine ,prin tot ce spui nu reprezinti o amenintare pentru nimeni,ai un stil glumet ,inconfundabil,chiar nu am ce-ti reprosa ,pe altii am vrut sa-i ating ,care se credzmei si sunt soricei.Asa ca stai linistit ,cand am ceva iti spun direct si ti-am spus-o fara menajamente.Eu nu pot sa rad tot timpul ca m-am accidentat la buze si am o jena.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  61. Aici apar 12 voturi 1.cezar,2.Stelian P.;3.Avramut;4.Don Corleone,5.TOP GUN ,6.Plano10,si mai cine???
    tigri2

    RăspundețiȘtergere
  62. doar cateva exemple de un "deosebit rafinament si eleganta"

    Skiuc a scris:
    16 Iunie 2011 la 9:14 pm
    @ akord, parca erai corleone? nu mai esti, ratatule? cata mizerie mai ai in tine? bancurile lui ala sunt proaste dar ai intrebat pe cineva daca mizeriile tale intereseaza pe cineva in afara de c-dor Burcu??? ramane cum am stabilit si tu la fel ramai: un jeg imens care faci rusine Brasovului si Scolii de ofiteri ” Leontin Salajan”! esti un nimeni, mizerabilule!

    Skiuc a scris:
    16 Iunie 2011 la 9:27 pm
    haha, ai aparut analfabetule? JVEK alias Barzaune, alias dracu sa te ia… mare mizerie esti, ti-am mai demonstrat ca rade lumea de tine… ce naiba? ai pretentii de ofiter superior si esti analfabet????

    Skiuc a scris:
    16 Iunie 2011 la 9:28 pm
    cate pseudo-nickuri ai frustratule? jvekule? chiar atat de cazatura umana poti fii? ca idolul tau betiv si chior?

    RăspundețiȘtergere
  63. TOP GUN
    Tigrisor2,
    Lasa-i si pe ei sa se creada zmei,in definitiv e atat de bine macar noi in fata noastra sa fim ,sa credem ca suntem balauri,zmei si apoi si in fata celorlalti!!!!
    E atat de bine sa fim idoli sau mentori ptr.altii!!!! Daca-i putem 'corupe',la lucruri bune,de ce nu,daca-i putem molipsi cu dispozitia si efervescenta noastra,cu bunatatea si toleranta fata de aproapele si mai bine!!!!!
    In fiecare dimineata vin colegii la mine,la cafea si tigari ,ca stiu ca la mine e 'fieful' glumelor ,a veseliei,a bancurilor ,a glumelor ponderate fata de sefi,(eu fiind mai tolerant).
    Daca-i corupem si pe sefi ne-am scos!!!!!
    Asa ca razi,razi ,tot timpul,da ce Dumnezeu ,te-ai 'caftit' cu careva ????? Asa de 'ZBUCIUMAT' ESTI?????
    WEEKEND EXCEPTIONAL BAIETI!!!!!
    P.S. SKIUC,domnule,un pic de decenta chiar nu ne putem intelege ca oamenii????? Trebuie musai sa avem un limbaj care nu ne face cinste?????? doar ca sa-l zdrobim pe cel de langa noi!!!!!,eu am citit ce-a fost postat inainte,nu era nimic nelalocul lui,de ce-ai sarit la juglara si la subjonctivul omului??????

    RăspundețiȘtergere
  64. JVEK-am atentionat pe toata lumea ca-i neam de manivela la propiu si la figurat!
    Sfatul meu este sa-l tratati ca atare!

    RăspundețiȘtergere
  65. mi-am trimis informatorii,am bagat vreo 2-3 cu picioarele in galetile cu ciment cu intarire rapida,dupa care 'baldabac" cu ei in apa dar inainte tot mi-au declarat urmatoarele!!
    punctul de pensie scade si scade si va scade in continuare pana la 15lei(citat din "vizionarul" dogaru si altii de teapa lui)
    FYI(for your information)


    Evolutia valorii punctului de pensie din 2001 si pana in prezent



    01.01.2011

    732,8 lei

    Legea nr. 263/2010

    01.01.2010

    732,80 lei

    Legea nr. 12/2010

    01.10.2009

    732,80 lei

    Legea nr. 19/26.02.2009

    01.04.2009

    718,40 lei

    Legea nr. 19/26.02.2009

    01.10.2008

    697,50 lei

    OG nr. 26/27.08.2008
    si OUG 108/18.09.2008

    01.01.2008

    581,30 lei

    Legea nr. 387/31.12.2007

    01.11.2007

    541 lei

    OUG nr. 111/10.10.2007

    01.09.2007

    416 lei

    OG nr. 40/22.08.2007

    01.12.2006

    396,20 lei

    OUG nr. 90/20.11.2006

    01.09.2006

    339,30 lei

    OUG nr. 42/16.08.2006

    01.01.2006

    323,10 lei

    Legea nr. 380/15.12.2005

    01.01.2005

    2.955.592 lei

    Legea nr. 512/22.11.2004

    01.09.2004

    2.869.507 lei

    HG. nr. 1297/19.08.2004

    01.06.2004

    2.759.141 lei

    HG. nr. 808/27.05.2004

    01.03.2004

    2.705.040 lei

    HG. nr. 263/26.02.2004

    01.01.2004

    2.652.000 lei

    Legea nr. 519/3.12.2003

    01.12.2003

    2.584.775 lei

    HG. nr. 1383/27.11.2003

    01.09.2003

    2.472.138 lei

    HG. nr. 1206/22.08.2003

    01.03.2003

    2.345.001 lei

    HG. nr. 218/27.02.2003

    01.01.2003

    2.265.701 lei

    HG. nr. 1474/12.12.2002

    01.12.2002

    2.252.729 lei

    HG. nr. 1301/20.11.2002

    01.09.2002

    2.161.928 lei

    HG. nr. 920/22.08.2002

    01.06.2002

    2.098.959 lei

    HG. nr. 518/23.05.2002

    01.03.2002

    1.999.008 lei

    HG. nr. 195/28.02.2002

    01.12.2001

    1.885.856 lei

    HG. nr. 1169/21.11.2001

    01.09.2001

    1.762.482 lei

    HG. nr. 781/21.08.2001

    01.06.2001

    1.693.066 lei

    HG. nr. 523/31.05.2001

    01.04.2001

    1.597.232 lei

    Dec. Pres. CNPAS nr. 71/20.04.2001

    RăspundețiȘtergere
  66. TOP GUN
    Stelica,dar pe unde-mi umbli pezevenghiule?????
    Nici o postare nimic,azi sau te-a bagat d-na in sedinta de shopping , de urgenta?????
    Stelica,fii baiat destept daca tot mergi la cumparaturi pe post de 'tine plasa,'mai du-te cu masina,ca doar n-o sa vii incarcat ca un pom de Craciun,cu masina personala,doar esti baiat destept!!!! Mai retine, ca este un privilegiu sa le insotim la cumparaturi pe dive,asa ca banii nu se irosesc pe nimicuri ,totul e folositor si de grabnica trebuinta,este deja o teorie ,o axioma,va deveni si lege,asa ca Stelica, nu mai sta bosumflat,ca shoppingul tot se face!!!!
    De mancare vrei,de parfumat vrei,scoate cardul,ce Dumnezeu Stelica,daca patria iti cere sa casti ochii la pantofi,genti,cosmetice si fuste,casti ochii,bine ca nu vrea d-na de firma Vuitton,Hermes,D&G,,ca toata recalcularea se duce pe hainute de firma!!!!!
    WEEKEND EXCEPTIONAL STELICA,STELUTZA,BULINUTZA!!!!
    P.S. Stelica,dar macar esti consultat in alegere,sau esti doar cu cardul si cu plasa?????

    RăspundețiȘtergere
  67. @top gun
    as avea rugamintea ca de acum incolo sa ne ocupam de problemele noastre noi,intre noi
    Sa lasam deoparte consoartele,copii,familia si in general intimitatea fiecaruia dintre noi.Este mult mai cinstit si barbateste asa.Daca vrei sa intri in "mia famiglia" trebuie sa dovedesti onoare!
    Buon fine settimana e tenere la mente ciò che ho detto!!(si sa tii minte ce ti-am spus)

    RăspundețiȘtergere
  68. Stelian P.
    @Don Corleone
    Padre, da vizionarii are scutire la galeti ? Sponso...spinza.....la dracu....platesc eu vreo 3 - 4 galeti si cimentul de rigoare da fa-mi si mie o placere.

    RăspundețiȘtergere
  69. @stelian P

    galetile si cimentul sunt la noi ca obligatii de serviciu in fisa postului si avem cantitati suficiente in stoc
    Dvs va rugam gasiti clienti!
    Va servim prompt si rapid le cele mai mici preturi
    We are number one all over the world!!
    Siamo il numero uno in tutto il mondo!!
    P.S.In cazuri exceptionale mai recurgem la cate o executie cu lupara/alte modalitati la care apelam printr-o operatie "chirurgicala" asupra jugularei
    In rest va stam la dispozitie cu specialistii nostri si metodele lor de convingere cu blandete cum ar fi;smulgerea unghiilor(puteti alege dvs ordinea contra unui mic comision de +10%
    spargerea unei rotule de cot sau genunchi la preturi fara concurenta

    ruperea a doua pana la 11 coaste.Daca alegeti mai mult de sapte va oferim bonus si o castrare(cu clestele de taiat sarma) a clientului dvs
    pentru detalii suplimentare va asteptam la
    telverde 0800.008.666
    site;www.doncorleone.it
    mail;doncorleone@pupavaspeportofele

    RăspundețiȘtergere
  70. din motive independente de vointa noastra secretara a gresit modelul de cleste.Este vorba de clestele de spart nuci.
    Va multumim pentru intelegerea acordata
    P.S.deja am alta secretara.cea veche a plecat deja cu "baietii" cu sacul de ciment si celelalte accesorii
    Va asteptam in continuare cu incredere in speranta unei fructtuoase colaborari
    per vivere!
    Salutate il signor!
    sinceramente

    RăspundețiȘtergere
  71. Stelian P.
    @Don Corleone

    Oferta dvs. de servicii mi se pare mai mult decit acceptabila. Clientii se gasesc la adresa: Comitetul director al SCMD sau la restaurantul La Gil (in timpul orelor de program si mult dupa ora inchiderii).
    M-ar interesa castrarea si reducerea dimensiunilor limbii (la doamne numai chestia cu limba). Castrarea se poate face cu un cleste "Made in China" ca alea made intr-o tara capitalista taie prea bine ?
    Deoarece Pricina se plingea pe blog ca a ajuns leguma timp de citeva luni in urma unei cafelute fara zahar as fi interesat si de un sac cu cafea.
    In speranta unei colaborari fructuoase urmeaza sa va contactez prin satelit (unul rusesc, ca alea americane nu prezinta incredere).
    Plata cash, in saci de rafie cu panglica Tricolora sau la intelegere. Suma nu conteaza, plateste cineva care are mare respect pentru gaozari.

    Cu deosebita stima,

    RăspundețiȘtergere
  72. Mai "frati/dusmani"pana la urma ce vrea si cine este SCMDul?XCitesc si ma crucesc,inteleg ca ar dori ca toti sa ne depunem pensiile marite si sa-i deplangem pe Dogaru &comp.carora le-au scazut.Eu sunt de acord cu conditia ca tot ce a luat in plus in perioada 2001-20011 sa dea inapoi si mie sa-mi restituie diferenta cu care am fost nedreptatit fata de colegul [similar]Vrem solidariatate dar"nu pentru catei'?[La fontaine?]chiar ne cred fraieri .cititi comunicatele SCMD[fara drept de replica].tigri2

    RăspundețiȘtergere
  73. @stelian P(nici nu tb sa mai traduc hi hi)

    Noi comprendiamo le vostre esigenze e implementeremo urgente!
    @avram iancu
    Ne aduceti ceva clienti?Ca si banii dvs sunt buni.
    Avem perioada de reduceri de pana la 70% mai ceva ca la magazinele de tzoale
    Ci aspettiamo che gli ordini!
    (ce mishto cu romanasii astia.Nici aici nu tb traducere

    RăspundețiȘtergere
  74. Stelian P.
    @tigri2
    Ai inteles perfect, cu o micuta precizare:
    - nu e suficient sa-i deplingem pe Dogaru&ga.(citeste gasca) ci sa fim de acord ca ei sa ramina cu pensiile lor modeste si de bun simt care nu afectau cu nimic nivelul de saracire al populatiei si nici dezmembrarea Tarii (dupa gramatica dogariana). Sunt de acord cu tine in celelalte propuneri.
    Ce este SCMD-ul ? Buna intrebare. Promit sa reflectez si poate le dam si lor o definitie ca la dogarieni. Astept propuneri.

    RăspundețiȘtergere
  75. Stelian P.
    @Don Corleone
    Gluma, gluma, dar sper sa nu se zgirie unul dintre domnii de La Gil, dimineata la barbierit, ca o sa curga fluviu komunikatele cu privire la atentatele criminalilor portocalii impotriva patrihotilor din prea cinstitul SCMD. Imagineaza-ti ce se intimpla daca unul calca in baie pe sapun si isi musca limba.....

    RăspundețiȘtergere
  76. @stelian P
    1.sunt incolor dpdv politic
    2.cautat EI/ GIL.Ei lipsa/ei aflat/plecat.Pustiu peste tot/Mia raggazi continua cercatri/EI mahmuri/acum nani!
    3.eu acum program intretinere "armament"

    RăspundețiȘtergere
  77. Stelian P.
    @Don Corleone
    Chestia cu nani imi da idei. Nu ai ceva in dotare ca sa ramina nani in vecii vecilor, amin ?!
    Sefu plateste bine (din banii taiati de la clienti).

    RăspundețiȘtergere
  78. @stelian P
    cercato,cercato!

    RăspundețiȘtergere
  79. Alerta … de gradul 0 !!! Sau cod ,,Galben “…poate …,, Rosu “ ??? A disparut de pe radar TOP GUN !!!
    Turnul de control,

    RăspundețiȘtergere
  80. @don stelian P

    Io sono bella??bellisimo??

    RăspundețiȘtergere
  81. Stelian P.
    @Don Corleone
    Bella pe dracu. Bine ca la ora aia aveam alte probleme ca o tineam in cosmaruri toata noaptea. Fumatul e nociv, lasa-l doar pe el sa fumeze cit mai mult, eventual daca ai niste stocuri de Carpati fara, platesc eu transportul.
    Ai grija sa nu te confunde subordonatii cu clientii ca ar fi mare pacat. Na ca ma enervez cu nervii.
    Totusi e si o parte buna in poza aia. Cred ca ar sta la loc de cinste in toate comisariatele de politie dar si in spitalele de nebuni.

    RăspundețiȘtergere
  82. @stelian P
    Da si la FISC !!!

    RăspundețiȘtergere
  83. Stelian P.
    @Don Corleone
    Ai dreptate.Inca nu e tirziu.

    RăspundețiȘtergere
  84. Activ a scris:

    Stimati colegi pensionari,
    Dumneavoastra realizati cata munca a stat in spatele acestor pensii “recalculate” sau “revizuite”? Personalul activ din MApN a fost cel care a depus tot acest efort. Ce credeti dumneavoastra ca spun civilii despre soldele noastre, ale cadrele militare in activitate, dupa ce si-au aruncat un ochi pe tabelele cu pensiile din MApN? Multi dintre dumneavoastra se plang de L 164/2001, altii de OUG 1/2011 insa foarte putini spun ca intr-o societate normala nu exista prevedere legala care sa multumeasca pe toata lumea. Minoritatea respecta majoritatea. Daca sunt 50+1 pensii care cresc, atunci inseamna ca e ok. In conditiile in care pensiile au crescut (si nu am sa fac referire la acel procent), tot se gasesc nemultumiti. Cum o suna in urechile unui invatator pensionar ca domnului colonel i-a scazut pensia de la 3500 de lei la 3200 de lei. Domnul invatator nu depaseste 1000 de lei si, candva, i-a pus stiloul in mana domnului colonel. O fi in regula?!!! Atitudinea unora dintre dumneavoastra nu este una normala pentru aceasta nobila casta. Ganditi-va o secunda si la cei din sistem. Se spune ca Armata este Marea Muta. In prezent, noi suntem Armata si avem un singur drept: sa fim MAREA MUTA. Incercam sa ne facem datoria si sa mergem inainte. Cu speranta. Nu uitati ca sunteti MILITARI, acum in rezerva, dar tot MILITARI si imi place sa cred, ca principiile care v-au guvernat cariera sunt valabile si acum.

    RăspundețiȘtergere
  85. TOP GUN
    Mai baieti,
    Ciment,galeti,clesti ptr.castrare si taiat limba ascutita a doamnelor,vai ma ingrozesc,,mi-am zis mai ,baietii astia se cred un fel de MESTERUL MANOLE,MINITEHNICUS nu,ca ala era pe alt domeniu!!!!!Deci asa,pai asta-i invatatura crestina ,asa zice sa-ti maltratezi aproapele,sa-i dai in cap?????? Vai ,citesc si ma ingrozesc,mafioti mici ce sunteti!!!!
    Mai,la Gil,n-ati sesizat se lucreaza la Raportul ala,intai,se binedispun d-nii Rinciog si Icleanu,mai beau ceva si semneaza cine poate ca ,doar de aia e transparenta si concurenta......Asadar ati inteles ca BANII(din cotizatii)sunt oxigen nepretuit atata vreme cat tubul e aproape gol.Cand e alimentat proaspat si generos,realizezi ca nu-ti ajunge sa umfli si sa dezumfli plamanii,iti mai trebuie ceva in afara de sistola si diasistola. Daca-ti pompeaza inima sub un tricou chinezesc,aritmiile vietii noastre launtrice sunt inevitabile.Ca sa ai ciclu cardiac,nu-i asa ,regulat iti trebuie o vascularizare gen 34 bonuri benzina,branduri D& G,Merturi ,mese servite,servite,etc... ,cel putin....!!!!
    Iar o sa-mi reproseze careva ,vreo relatie antagonist zvapaiata cu oarescine!!!!!!!Mai,mai,Stelica,pai tu ai pretentia ca Elenush,sa-ti raspunda cand vede ce planuri de killer-it ai ptr.ea,cleste,ciment,valeleu!!!! Mai Stelica,eu am impresia ca tu te dai zmeu si balaur,in fata forumistilor,ca in fata doamnei de acasa nu sufli,asa-i?????? Ce-ar fi sa vinzi si sa oferi ceva ,a PRET MORAL PROMOTIONAL??????

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna dimineata!
    @Don Stelian-desi multi va injura,conform sondajului ,lumea va vrea in pagina!
    Asadar, daca mai este ceva prin sertar si poate avea destinatia Armya-va rog!
    Urmeaza apoi Tger-two(conform sondajului)

    RăspundețiȘtergere
  87. TOP GUN
    Cezarica,
    Vai,se poate,tu nu te obisnuiesti deloc,da deloc ca STELICA,este un VIP,n-am zis vipera,asa ca nu-i la dispozitia ta grabnica,nu e asa repede repede ,ca doar nu suntem la armata sau guvern!!!! Putina,jena,putin respect!!!! HA ,HA!!!! Cezarica,te rog el are o varsta,e mai puriu,trebuie sa-i menajam ficatul,pancreasul,stomacul,ca daca nu,in loc de un limbaj regal si princiar,avem parte iar de unul suburban,caustic,arogant,pus pe harta si scandal,vine cu cimentul,a da,sa -mi ridice mie o statuie ,pe ELENUSH,vrea sa o lase fara limba,i-a tinut socoteala,ca au trecut 8 zile,si ea i-a promis ca revine la dialog dupa 3 zile!!!!! Pai,Stelule,ti-a declarat domnita,ca nu are cu cine dialoga,ca ai foarte multa ura si venin,citat din memorie,aproximativ la fel cu originalul.......!!!!! Stelule,gigea,nani,hai ca ne purtam cu tine,precum, cu oul moale!!!!! Numai sa ne bucuri ochisorii cu ceva fain,atentie la limbaj STELULE,doar nu vrei sa semeni cu 'idolul tau MIRCIULICA''''!!!!
    Sa avem parte de o zi exceptionala, asa ca noi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  88. Stelian P.
    @CEZAR
    Daca ma injura inseamna ca ma citesc sau m-au citit si acuma ma injura din reflex. Am depasit perioada supararilor.
    Am ceva care imi place in mod deosebit si am sa postez miine dimineata (deocamdata verific textul si il actualizez) dar te rog daca tigri2 isi continua postarile sa-l pui pe prima pagina.

    RăspundețiȘtergere
  89. @T. GUN- salut! Nu am ce face ,asa vrea poporul! Tu si eu mai pe la urma ,asta-i cererea.
    Nu am nimic impotriva daca tie si concitadinei tale H. va ridica de-o statuie (separat sper ca nu vrei impreuna)
    In rest, daca don Stelian pune de ceva horoor,asa sa fie. Libertatea de exprimare-i garantata. Te salut ,pustiulica smecheras!

    RăspundețiȘtergere
  90. @don'Stelian- va salut! asa-i, aveti dreptate. O confirma si sondajul.
    Sper sa-l multumiti si pe pustiul nostru smecheras!! El nu recunoaste ,dar va asteapta cu interes. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  91. TOP GUN
    Cezarica,
    Daca nu-mi placea ce scrie,Stelul,nu-l votam!!!!
    Recunosc ca -mi place mai mult daca ar scoate ceva antic vechi si de demult din istoria noastra zbuciumata!!!!! Eu ,nu sunt invidios,nu vreau FIRST ,asa ca -l las pe Stelul ca el e mai cu mot,respect varsta!!!! Eu nu-l injur din reflex,nu-l injur deloc,nu-l vorbesc pe la spate,i le spun in fata,deschis fara ocolisuri.... Daca nu-i convine,e problema lui,sa umble cu cimentul ,cu clestele sau alte instrumente de tortura!!!!! De obicei,ca sa fie clar nu injur si nu trimit pe nimeni la origini!!!! Nu trebuie sa ma multumeasca neaparat pe mine,ca ar trebui facute eforturi suplimentare si nu vreau sa-l am pe constiinta ,saracu' Stelu' sa -mi ceara despagubiri....sumbru,sumbru......
    Horor,la fix,astea-mi plac,originalitate 100%,Stelule,daca nu-ti mai dau astia pensia te apuci de scenarii ,regii masaje,frectii cu GALENICA,hai ca tu esti SMART,si pui tu un ban gramada LA BRD,CA ACOLO FACEM BANKING!~!!!!
    Tante auguri!!!,nu stiu daca-i bine,astept MAFIA ,sa imi dea note!!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. @cezar
    As face o precizare:
    pe stelianP nu-l injura multi ci doar vre-o 2 da fraierii(lacomii) aia sunt perseverenti ca sa para ca sunt muuuulti.Ce sa zic;"apa de ploaie"din partea lor

    RăspundețiȘtergere
  93. @top gun
    incearca sa sintetizezi ca esti tare dezlanat in idei.Ai si ceva concret sau iti racesti gura de pomana(tastatura)?
    Deocamdata nu ai nota de trecere!!
    Motiv??.Lipsa ideilor!

    RăspundețiȘtergere
  94. @Don Corleone- Te salut!Sigur ca ai dreptate! am zis si eu asa ,,figurativ". am convingerea ca si aceia putini ,il citesc cu interes!
    Ce zici ,cand vedem un material despre mafia ...mioritica? aia italiana e slabuta ,nu prezinta interes!

    RăspundețiȘtergere
  95. TOP GUN
    Don Corleone,
    Era vorba de final: 'TANTE AUGURI',CA TU LE AI CU ITALIANA,PTR.ASTA AM NOTA DE TRECERE!!!!!
    In rest doar Cezar este in masura sa-si dea cu parerea ca el este ' APROPITARUL BLOGULUI',adica propietarul,posesorul<etc
    Doar de italiana era vorba .....asa ca n-o sa faci si pe TEACHER-ul acum,n-oi fi tu 2 sau 3 in 1. O ZI EXCEPTIONALA MAFIOSO!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna GARIDE! Ce mai faci, te-ai dat cu broscarii pacatosule? Oricum de cand nu te-am mai vizitat ai evoluat si tu putin, asa cam pana la genunchiul broastei.
    Anonimu cunoscut

    RăspundețiȘtergere
  97. @top gun
    habar nu am de italiana dar sa traiasca....sf.google!poti incerca si tu.Traducerile ies ca dreak,daca nu te limitezi la expresii scurte si clare
    Mie mi-ai cerut nota si eu ti-am spus...<5

    Hai sa traiesti!
    sf.google zice asa!:Viviamo!

    RăspundețiȘtergere
  98. @Anonimul-cunoscut??!! Salutare- pe unde ai umblat nene ?macar ai umblat cu folos?
    Zici ca am evoluat si eu putin? Ei ce sa fac modest asa cum zici-cum fac 100 de comentarii cum schimb pagina(sac)
    Poate sari si matale cu un articol de fond sa ne spui din experienta ta cum se vede lumea! O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  99. Fratilor,cred ca am sa va parasesc putin ,ma pregatesc sa plec in Italia cu fiul meu [ca sa invat si eu sa pot vorbi cu Don Corleone],mai am si un drum pe la Bistrita
    asa ca nu va mai incurc.bafta si sanatate va doresc.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  100. Nesum magior dolore che ricordasi dei tempi felici nela mizeria.[Nici o durere nu este mai mare decat aceia sa te gandesti la clipe fericite cand te afle in mizerie-sau Pusca si cureaua lata ce ofiteri eram odata.Azi am fost la Spitalul Militar Central si am trecut pe la Comisia Medicala Aeronautica ,am intalnit ff.putini din vechiul personal dar sincer ,mi-au dat lacrimile.Sanatate va doresc.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  101. Si ca sa inchei seara in stile mafiot a la Don Corleone sa va spun una adevarata ;azi pe la 15.00 un fost coleg de-al nostru era la casa de amanet pe care o are cu cumnatul sau in "buricul"Urziceniului,l-au atacat doi tzigani[aici sunt din belsug],l-au schingiuit ,l-au batut groaznic si ia-u pus latzul de gat,la final l-au impuscat in zona inimii,acuma e pe moarte la spitalul Floreasca.E bine si stati sa vedeti ce urmeaza ca se intorc fratii din strainatatzuri.Don Corleone,mafiotii tai sunt copii de tzatza pe langa rrrromii din zona Urz-Barbulesti-Armasesti.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  102. @Tigri 2
    iti doresc drum bun ,multa sanatate si sa te intorci cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  103. Stelian P.
    @tigri2
    Trist ce spui dar adevarat. Iti doresc multa sanatate si sper sa mai dai semne. Internetul merge si la italieni. Multa, multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  104. Stelian P.
    @CEZAR
    Buna dimineata tuturor. Ma duc la sertar si am sa postez un text care sper sa dea de gindit.

    RăspundețiȘtergere
  105. Stelian P.

    Norocul japonezilor si ghinionul romanilor….
    Bunul Dumnezeu a revarsat cornul abundentei de mai multe ori in capul japonezilor spre deosebire de romani pe care i-a uitat cu desavirsire. Iata doar citeva exemple:

    - japonezii au de toate: o tara impartita in mii si mii de insulite, un sol impecabil fara nicio urma de minereuri, uragane la fiecare luna si cutremure de toata frumusetea (cel putin o data pe saptamina) urmate de adevarate dezastre, valuri uriase care bat toate recordurile si matura tot in locul locuitorilor, incendii superbe ( gindirea limitata nu-i lasa sa renunte la casele din bambus). Ca sa fie tacimul complet, norocosii astia au pierdut cu succes un razboi mondial, au incasat (pe gratis !) doua bombe atomice, sunt condusi de un imparat, nu de un presedinte, trenurile lor nici sa intirzie nu stiu si in plus traiesc sub o crunta ocupatie americana. Cu tot imensul noroc pe care il au, mentalitatea japonezilor e de tot risul. Ei fac greva toata saptamina (cu o banderola alba pe mineca ) si vai, ce oroare !, ies la manifestatii doar duminica, cica sa nu incurce circulatia. In plus, la ei politia bate rau de tot ca sa-i scoata din fabrici si sa-i trimita in concediu.

    - romanii sunt saraci lipiti: pamintul musteste de tot felul de minerale complet nefolositoare,aveam doar doua insule din care una am dat-o pe gratis iar cealalta am inundat-o, uragane nu avem, valuri nu avem dar avem alge in locul lor, cutremure doar o data la 40 – 50 de ani, razboaie nu am pierdut niciunul (dar am platit din greu despagubiri) , cu bombardamentele stam cam prost si atunci cind le-am avut au tras hitleristii in avioane, bombe atomice nu am incasat dar putem face cite vrem, ne-a ferit bunul Dumnezeu de monarhie si avem presedinte ales (prin frauda ordinara, evident !), trenurile noastre depasesc de departe precizia celor japoneze, grevele le facem asa cum scrie la carte, adica le incepem luni dis-de-dimineata pe la 12.00 si le terminam vineri, tot dimineata dar pe la ora 09.00 ( nu incurcam simbata si duminica circulatia cu tot felul de manifestatii). La noi, politia ii cauta pe romani ca sa-i duca la lucru.
    In concluzie romanii sunt mult mai inteligenti decit japonezii dar totusi ceva ne desparte. Ghinionul ?

    RăspundețiȘtergere
  106. TOP GUN
    Stelica,

    Mai ,tu uiti,ai mai postat chestia asta,ce Dumnezeu, esti Ghita Pristanda,unu'la primarie,doua la prefectura,trei la scoala de fete,sau era cate unu' la fiecare!!!!!HA,HA,HA!!!!
    Asadar,Stelule,ce-ar fi sa te gandesti ,cand mai scrii ceva despre distinsul domn DOREL,erai foarte indignat de limbajul folosit in loc de doamne vai,rautaciosul a folosit babe,,,,vai,vai!!!!!In antiteza cu tine,distinsul Dorel e mic copil,tu folosesti instrumente de tortura clestele ptr.taiat limba ascutita la doamne,asa ca Stelule,nu este deontologic cum procedezi tu!!!!! Este foarte simplu si usor sa dai 20 la fundu' altuia dar barna din ochisorii tai sa n-o vezi!!!!!Ti le-am spus nu-i asa ,ca-ti plac dreptatea,onoarea,fair play-ul si alte delicatese din sistemul tau de operare!!!! A,si ai infinita rabdare,si nu esti dependent de 'psi',ar face bine,'psi' sa fie dependent doar de cardul si farmecul tau personal!!!!! Stii ce cred eu? Ca de dai zmeulet doar pe forum,acasica cu d-na GENERAL,nu misti in front!!!! ASA-I??????
    O ZI EXCEPTIONALA STELICA!!!!!
    RUGAMINTE:Nu mai posta vechituri,deja indosariate si citite de multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oriiiiiiiiiiiiii de noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
    Suntem relativ tineri si cu memorieeeeeeeeeeee lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  107. TOP GUN
    TIGRISOR2,....vargat si dungat
    Drum bun,la mafioti,sa va intoarceti sanatosi s-auzim de bine!!!!!T2,daca te intalnesti cu SOPHIA LOREN SI GINA LOLOBRIGIDA,sa nu le ignori adica ignore,suspend,cancel,sa ne povestesti cum a fost!!!!
    Aveti grija de voi!!!!Doamne ajuta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna dimineata la toata lumeaaaaa!
    @Tiger -Two sper ca nu fugi de raspundere!!! esti cot la cot cu don Stelian in preferintele publicului.
    Multa sanatate ,drum bun si sa ne trimiti cate o vedere de la macaronari! Numai bine

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!