Google Website Translator Gadget

duminică, 24 iulie 2011

ERA SIGURANTEI!!

Agentia spatiala rusa Roskosmos anunta ca a inceput era Soyuz, era sigurantei

A inceput era Soyuz, era sigurantei
A inceput era Soyuz, era sigurantei
Dupa retragerea navetelor americane agentia spatiala rusa Roskosmos  a declarat inceperea erei Sayuz în domeniul calatoriilor cosmice, era sigurantei.
Moscova va detine monopolul transportului de oameni in spatiu pana cel putin  in anul 2016 cand americanii intentioneaza sa reia transportul oamenilor in cosmos.
NASA trece  prin modificari majore, iar programul spatial american nu va mai fi finantat prin bugetul guvernamental si va trece din ce in ce mai mult in grija investitorilor privati.

17 comentarii:

  1. Bag sama ca Cezar cand se pregateste de razboi si scoate fetele la umflat , cand pune de o excursie spatiala siderala cu ambitii cuceritoare. Pai cine dracu mai face excursii in spatiu cand americanii au declarat ca statiile orbitale nu mai prezinta siguranta ca urmare a inmultirii deseurilor din spatiu. Pai bai Cezare ce vrei sa ma duc in spatiu cu rusii si sa dea peste mine vreun autobuz de la RATBul lui Oprescu ? Condus poate de Vanghelie ? Sau vreun tren cu focoase ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nene micutzule , vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sint acri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domnule interlocutor ,, gigel,, va rog veniti cu precizari ca eu nu inteleg comentariul dv. Nu stiu la care struguri faceti referire.

    RăspundețiȘtergere
  4. "cine dracu mai face excursii in spatiu cand americanii (vulpea) au declarat ca statiile orbitale nu mai prezinta siguranta (strugurii)"

    RăspundețiȘtergere
  5. @ gigel
    Acum ma simt usurat . Am crezut , cu teama ca dv. credeti ca eu nu am bani sa ajung pe staia orbitala. Simteam ca ma fac de rusine. Acum m/am linistit. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nene micutzule (hai ca-i buna ... eu mic , pe bune , zic 'nene' cuiva 'micutz') la 'pensia dvs.nesimtita' nu pot crede ca ar fi o cit de mica problema ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Micutzu- mic dar al dracului pustiul asta!
    Manifesta vagi tendinte de a te lua peste ,,pistol"! Ai grija sa nu-i dai si-o ciocolata pentru asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu speranta in viitorul patriei declar pe propria raspundere ca gigel are vagin tendinte...Asa ca atunci cand o sa ridic capacul de care spui tu , imi fac datoria catre natie si popor.
    Gigele aici nu mai stiu ce sa inteleg. De unde sti tu ce pensie am io sau daca am pensie. daca esti cumva nevasta/mea disimulata , e nasol. Daca nu e mai nasol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nene micutzule , matale nu ai auzit ca , la copiii din generatia actuala , daca le pui un bec in gura ... se aprinde (becul)?

    Ca vorbesti cam urit , ma fac a nu vedea ... stiu ca se spune ca militarii au un limbaj 'mai colorat' ...dar tot nu-i frumos sa vorbesti urit...
    De unde stiu daca ai pensie ? Ma plimbam cindva printr-un parc si am vazut scris pe un gard : "micutzul
    Sexul: Masculin
    Zodia: Peşti
    Ocupaţia: fost ofiter actual pensionar civil"
    (acolo erau mai multe scrise ... printre care si ceva cum ca ... numele p...pe toate gardurile )

    Si de unde stiu eu ce pensie ai matale ... pai nu ne-a spus , de atitea ori nenea basinescu si nenea bo(c)ulet , ca nenii militari au pensii nesimtite ... nu-i frumas sa spui ca nenii aceia mintesc ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai gigele sunt netarmurit fericit ca si altcineva , in afara de cei cu misiune clara , imi citeste profileul.Da mai am zis bine acolo si tu contrar asteptarilor mele de la noua generatie,, new wave,, ai citit corect. Nu am vorbit urat, era o aluzie la ce spunea Cezarel undeva. Deci potoleste hormonii si nu scoate ghioaga de asalt, ca eu am prieteni la Deta.
    In ceea ce priveste pensia mea , afla ca e mediocra comparativ cu ce te astepti tu. asta sa nu se oboseasca vreunul sa ma bata cand iau pensia. Sunt multi , multi care au ajutor de la stat mai mare ca pensia mea. Ca sa nu mai moara ...p. de grija mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult mai bine v-ar sta, dacă ați vorbi frumos!
    Ce aveți, domnilor, de împărțit?
    Pensiile?
    Gloria?
    Sau contează cine spune cele mai multe vorbe urâte???

    RăspundețiȘtergere
  12. @INCERT....Glumiti cred!!Pai mai frumos de asa nici la manastire nu am intalnit!!
    PS. Sar"mana si multumesc de vizita ..neanuntata!!
    PS1 Gigel nu-i chiar un ....Gigel !Stati linistita.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cezar
    Vezi mai ce/ai facut ? dai drumul minorilor pe aici, te enerveaza si uite ce se intampla. Si mai ai si dreptate pe deasupra. Am vorbit asa frumos ...

    RăspundețiȘtergere
  14. @Cezar
    Cica "Gigel nu-i chiar un ....Gigel !Stati linistita."
    De parca noi am fi crezut altceva!!!! Doamne, ce naivi ne crezi!
    Si, legat de mari bucurii, vezi ca cine rade la urma .... rade mai bine! (Oare ce-oi fi vrand sa spun?)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Elena- Buna dimineata(ti-ai revenit? dupa chef!)
    La un pas de-a intra la Spam!!!!?????
    Naive....
    ,,vezi ca cine rade la urma ..RADE ULTIMUL!
    Desi vorbesti pe inteles ,eu nu te pot ..pricepe!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Cezar
    1. Ma refeream la toate persoanele care posteaza la tine, nu numai la doamne. Deci, am facut bine acordul dintre substantiv si adjectiv.
    2. Crezi ca daca ma ameninti cu SPAM-ul, lesin?
    3. In privinta rasului, circula pe aici prin targ niste zvonuri care, sincer, nu as dori sa ti/vi se indeplineasca. Deocamdata e doar zvon si nu imi permit sa fiu ... raspandaca. Ci numai ... daca.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!