Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 22 octombrie 2011

DEDICATIE DE LA ODORICA!!!!

sâmbătă, 22 octombrie 2011


Studenta pentru Cezar.....:)

14 comentarii:

  1. Anonim06:36

    Stelian P.
    Asta e discriminare CURATA. De ce numai pentru CEZAR ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata!
    Nu stiu! Poate ne spune Odor!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim10:18

    TOP GUN
    Stelica,
    La naiba,Cezarica, are grija sa nu incasezi niste farfurii zburatoare de la nevasta-ta!!!!!Zi mersi !!!Ca te alegeai cu capu' spart si noi avem nevoie de lumina inteligentei tale!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. TG -ai mai aparut? Am pus melodia preferata de tine ,sper ca ai bagat de seama !!
    PS, Stiu un Blog care la un post a depasit 1000(una mie ) Comenarii.!!! Sunteti curiosi???

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim10:51

    TOP GUN
    Cezarica,
    Multumesc ,ca ai tinut seama si mi-ai satisfacut dorinta,de a posta si o melodie cu PITBULL.......!!!!!!Vezi,ce faine-s melodiile lui,daca i-au placut si lui Stelica......si te asigur ca si el ,e greu de multumit!!!!!Poate doar ,'BRUNETICA FOCOASA 'facea minuni de vitejie ,bine ca n-a aflat nevasta-sa ca acu' nu mai zicea el de discriminarea,'vorbea'de un genocid ,sau de-o sinucidere indusa!!!!!!Atentie ,la neveste baieti,uita ele,dar NU IARTA!!!!!!!Stelica,baga la cap ca sa-ti mai ierte din pacate,fa un sacrificiu si mergi la un shopping pe banii tai evident,ca nemteste s-ar putea sa o incasezi!!!!!HA ,HA ,SI HI,HI,HI
    O ZI EXCELENTA SI,SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim11:02

    TOP GUN
    Inca am mai aparut,gratie tie, dar daca tu vrei sa dispar poti sa ma banezi,alegerea,iti apartine!!!!!Blogul cu 1000 de comennturi????Sper ca nu-i al tarfulitelor ieftine,care s-au plictisit de barbati,ca oricum sunt si' porci si saraci',ca nu-s toti REMUS TRUICA si Romanica ,e o tara saraca,la cate curve sunt,da-ti seama,asa si virara ele spre sex intre ele,adica lesbi.....Sper ca nu ne intoxici cu tarfele!!!!!! si cu cauzelelor lor pierdute!!!!!!!In afara de o propozitie gen mi-e pofta de stavrid crezi ca stiu sa mai lege vreo 4-5 fraze coerente si cat de cat la subiect???????!!!!!!!!
    Mersi ,inca o data si duminica placuta!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc partidului iubit si presedintelui sau , pentru neasemuita grija fata de noi, pentru netarmurita dragoste ce ne/o poarta , pentru caldura care ne/o insufla in suflet si/n gandire.
    Privind aceste imagini, cu pioasa recunostiinta pentru inaintasii nostrii, promitem solemn, noi, in numele tuturor oamenilor muncii , ca vom face tot ceea ce ne sta in putirinta pentru propasirea patriei si conducerea ei pe drumul luminos.
    Traiasca Regele si Curtea lui ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ MICUTZU- Vivat,vivat,vivat !!!
    Sus patria ,jos Mafia! Medicam. la liber!!
    @TG. Lasa ideiile preconcepute! Au aparut personaje noi printre care un..popa! Sa vezi filozofie la maxima! Subestimezi ,,curvele"-aproape toate au o faculta,sau sunt studente,vorbesc engleza si maj. au bloguri deschise- deci despre ce vorbim- saraca ,proasta dar cinstita??!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. PS. De unde ai tras concluzia ca vreau sa te banez?! Fii linistit, tu esti exemplu de bunacuviinta si politete. Imi pare rau ca nu doresti sa faci cate un articol pe luna pentru prime time-potential ai,idei la fel!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutari prietnilor din ESSEX !!

    RăspundețiȘtergere
  11. prietenilor-promit ca voi schimba ..tastatura!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim15:51

    TOP GUN
    Cezarica,
    Le subestimez pe curve,ptr.ca personal au dovedit ca desi au facultate facuta,sau sunt studente,ele pe blogul tau si in commenturile pe alte bloguri,nu-mi demonstreaza ca au mai si citit ceva,lasand facultatile la o parte!!!!!In afara de ce pofta i-ai facut uneia cu stavrid ,fatucii i s-au blocat neuronii,ca alte fraze n-a mai fost in stare sa compuna/scrie!!!! Si ,dragalasule si elena udrea,are facultate si blog ,ti se pare ca-i vre-o desteptaciune,vre-o MARIE CURIE,EINSTEIN,ceva.....?????.Curvele sunt ieftine si proaste, si gandul lor e, cum sa gaseasca vre-un prost cu multi bani......!!!!! (cu argumentele de mai sus!!!!!) Filozofia lor de viata este sexul si atat!!!!!E treaba ta ,parerea ta,dar fii mai atent si cauta argumente solide,ca eu m-am lamurit!!!!!Concluzia ,nu era ca vrei sa ma banezi,ci doar sa crap natural,v-ati fi bucurat toti ,in special Stelica!!!!!
    O ZI EXCELENTA SI,SA FITI IUBITI!!!!
    P.S. I ti multumesc ptr.propunere!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim20:48

    Daca-i de crapat ...ma bucur si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim20:53

    @topgun (cu teava infundata hi,hi)
    adica de mancare fraiere ce-ai crezut!!
    eu vreau sa te tin in viata si sa te chinui ca esti prostut esti o ...."minunatie de prostie"
    O ZI EXCELENTA SI,SA FITI IUBITI!!!!hi,hi(cu teava infundata????)

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!