Google Website Translator Gadget

vineri, 25 noiembrie 2011

Andra - Mai tii mine mai draga Marie oct2009

5 comentarii:

  1. Anonim13:00

    TOP GUN
    Cezarica,
    Exceptionala voce ,dar surogatul nu-i asa nu se va compara niciodata cu originalul,adica cu inegalabila MARIA LATARETU sau MARIA TANASE!!!!!
    Folclorul nostru mioritic,da,da,se asorteaza cu mici,bere in general cu o atmosfera de petrecere!!!!Eu zic,ca de weekend se asorta VANGHELIS,adica cu starea noastra de spirit!!!!!
    Cezarica,se apropie tiptil sarbatorile,cei 2 Mosi, vor veni cu cadouri ptr.cumintei,e vremea colindelor,a povestilor la gura sobei,te rog ptr.noi toti in decembrie, nu ne mai intrista cu povestile din seria’ Cronicii Negre’!!!
    Eu sunt de acord ca army,s-a desfiintat si e doar pe baza unui voluntariat,in army,trebuie sa ai un psihic solid,sa fii evaluat FOARTE BINE PSIHOLOGIC,totul ar trebui sa fie ceva de genul trupelor SEALS din America unchiuluui Sam!!!!,adica cam ca la carte!!!! Nimeni ,nu trebuie sa-si bata joc de bietii soldati cu comenzi de genul: -'freaca wc-ul cu periuta de dinti'!!!!,da toti avem vulnerabilitatile noastre asa ca, sa vina vreun destept cu astfel de ordine si idei,mi se pare cam mult!!!!!
    De ce intotdeauna imi aduc aminte de oamenii valorosi,de adevaratii reformatori de minti si idei!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA,O SAPTAMANA FRUMOASA SI O LUNA PLINA CU CADOURI IN GHETUTE!!!!!! (chiar daca,cumintenia lasa de dorit,treaca de la MOS!!!!!!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ TG. te salut! Bine ai reaparut! Stiu ca ai dreptate-originalul e greu de ..egalat!
    Cu toate acestea, se zice ca nimic nu-i intamplator-Am preferat-o pe Andra tinand cont de faptul ca ,,surprinzator" dar multi straini se pare ca urmaresc blogul!
    Andra mi s-a parut potrivita fiind contemporani!!
    In rest vorbesti cam criptat! Sper sa ne mai auzim pana la sarbatori!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. Nu-ti promit ,in legatura cu Cronicile... scriu despre asa ceva ,doar cand sunt foarte nervos !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim15:02

    TOP GUN
    Cezarica dragul meu,
    Nervozitatea,depresia,starile anxioase nu ne fac bine deloc,asa ca,aminteste-ti doar de ce era frumos,doar de sefii cei buni,doar de colegii draguti si nu de cei turnatori,probabil de vreo brunetica focoasa ,febletea lui Stelica,asta asa ca o paranteza,cand va faceati de cap fara stirea nevestelor vigilente!!!!!Cat despre criptat,asta-i domeniul de poveste si de vis al lui Stelica,ca atentie el le imbarliga,le ameteste pan'ne zapaceste,pe principiul ;INTARATAI DRACE CA SI MIE-MI PLACE!!!!!Stelica,promite ceva ,ne abureste,pan'la loc comanda in speranta ca noi vom uita,ne ameninta cam de multicel ca o sa scoata de la sertarceva despre evrei si romani,sau doar despre evrei!!!!!Dar cum Stelica,intai isi arunca buzduganul si dupa aia Dumnezeu cu mila,sa nu uite ca eu am o memorie fantastica,asa ca,Stelica fii serios si apuca=te de treaba!!!!!Ca sa nu zici ca-s carcotas si rautacios,iti dau termen de gratie dupa sarbatori!!!!!!(s-o ajuti pe d-na maresal la bucatarie,la sarmale,cozonaci si impodobit casa!!!!!
    WEEKEND DE POVESTE!!!!!SI SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim20:17

    NEBUNUL says:

    Are dreptate BONAPARTE – in SCMD trebuie sa platesti cotizatia – sa stai mucles si sa faci intocmai ce zice Dogaru. Eu m-am revoltat fiindca trebuie semnate intelegeri de colaborare cu USL – si sant considerat a fi neloial sindicatului .
    In SCMD la filiala din care fac parte sant trei feluri de sindicalisti.
    - pupincuristi ai lui Dogaru ce tin cu USL
    - popincuristi care pleaca si se alatura la UNPR
    - militari in general sub 55 ani . care vor o lupta directa cu puterea si in alta forma – revolta !
    Dosarele introduse in instanta vor fi pasate la Tribunalul din Bucuresti – i-am avetizat din martie – acum se va confirma. Faptul ca se mai dau sentinte favorabile in tara – cei ce le dau sant rude ale militarilor – mai vorbim despre subiect dupa recursul baschetbalistei. La CEDO nu va castiga nici-un militar despagubiri.
    Dogaru si gasca cauta sa adune in avans cotizatia – dupa care se va tira la USL , unde are asigurat un loc caldut – acum joaca la doua capete – de tinut minte !
    Presedintele filialei SCMD Timisoara Col. Constantin = a plecat la UNPR si este vicepresedinte.
    VA MAI MIRA CEVA !!!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!