Google Website Translator Gadget

luni, 2 iulie 2012




Turcia: Avioane militare au survolat frontiera cu Siria


Statul Major turc a anunțat duminică pe site-ul său de Internet că a trimis patrule la frontiera cu Siria, după ce elicoptere al statului vecin s-au apropiat, sâmbătă, în trei reprize de frontieră.
Turcia: Avioane militare au survolat frontiera cu SiriaÎn comunicat se precizează că spațiu  aerian turc nu a fost încălcat, scrie Mediafax.
Armata turcă a trimis patru avioane de luptă F-16 de la baza sa din Incirlik (sud), după ce elicoptere siriene au survolat zona situată la aproximativ şase kilometri de frontieră, în apropiere de provincia turcă Hatay, și alte două avioane de la baza sa din Batman (sud-est), în timp ce un elicopter sirian a fost reperat în apropiere de frontieră, lângă provincia Mardin (sud-est).
Damascul a doborât la 22 iunie un avion turc F-4 Phantom în Marea Mediterană, în apropiere de Siria, ceea ce a generat tensiuni la  frontiera turco-siriană.
Tensiune maxima la granita Turciei cu Siria. Elicoptere si avioane de lupta trimise in zona

                Asta insemneaza  ,,SA AI ARMATA PREGATITA SI DOTATA"
  

Ankara: ”Avionul a fost doborât în spațiul aerian internațional”


Ministrul de Externe al Turciei a spus că avionul de vânătoare doborât vineri de forțele de apărare siriene se afla în spațiul aerian internațional. Acesta susține că avionul era neînarmat și nu se afla într-o misiune secretă.
Ankara: ”Avionul a fost doborât în spațiul aerian internațional”Într-un interviu pentru televiziunea de stat, ministrul de externe turc a declarat că este vorba despre un avion de vânătoare F-4 Phantom, care nu era înarmat și a intrat în spațiul sirian din greșeală: ”Potrivit concluziilor noastre, avionul a fost doborât în spațiul aerian internațional, la 24 km de Siria”. Guvernul de la Ankara a anunțat totodată represalii puternice, decisive și legitime, odată ce vor cunoaște toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.
La ora actuală, atât forțele navale siriene, cât și cele turcești se află în căutarea celor doi membri ai echipajului.

13 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unde umblasi Zburatorule ??
      Ai fost cu ea in gura?hai la sfatul poPULAr ca sa-ti fac din ea fular!

      Burberry!Burberry!

      Ștergere
    2. Buei, zburatoru-i tigri2 sufla-ne-ar in cimpoi. Cimpoi cu o bilutza mingiia-ne-ar pe puta!

      Ștergere
    3. De esti pregatit si totu-i gata
      Fii sigur c-o sa-ti sufle ma-ta.
      Cu educatia ce ti-a dat
      Numai in pula ti-a suflat.

      De-ai devenit mare si prost
      Pe lume fara nici-un rost.
      Te bagi de fiecare data
      Precum musca-n pizda de iapa.

      Ștergere
  2. Este greu sa ne comparam cu Turcia!! Spahiul

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania ce obligatii militare are vizavi de acest conflict?Sau ce angajamente??

    RăspundețiȘtergere
  4. LoremIpsum
    Legea pensiilor in forma actuala daca va fi aprobata va asigur ca intr-un viitor foarte apropiat va fi modificata iar deoarece Romania trebuie sa intre in legalitatea europeana.
    Sansele ca Romania sa accepte includerea militarilor in grupa destinata lor in contextul actual sunt aproape nule si va spun acest lucru ca unul care se lupta de doi ani cu sitemul.
    Explicatia este simpla, incadrarea militarilor in grupa special destinata nu va mai da voie la echivalari de functii cu celelalte grupe, astfel o functie de comandant de unitate, sef birou, etc. nu va mai putea fi echivalata cu cea de director de banca sau ceva de genul asta, vor trebui sa se multumeasca cu soldele specifice functiei pe care le ocupa. De fapt nu avea nici un fundament legal, nu poti echivala un nivel de instruire al unei scoli militare de ofiteri de 3 ani si o experienta de tip militar cu o functie de director de banca a carei ocupare presupune alt nivel de instruire alte criterii de experienta, etc. COR-ul interzice asta, cu toate astea asa s-a facut pana acum. Marii perdanti vor fi cei de la varf insa care in acest moment hotarasc forma salarizarii si a pensiilor militare. Va asigur ca se duce o lupta pe viata si pe moarte pentru a nu fi inclusa in COR Grupa Majora:0 (Fortele Armate). Au fost in stare sa trimita documente false la Comisia Europeana pentru a arata ca Romania a trecut la standardul ISCO -08 cu 10 grupe, asta ma refer la guvernul Boc. In aceste moment Ministerul Muncii minte cu nerusinare si incearca sa dea tot felul de explicatii numai sa nu se accepte standardul ISCO-08, pe deasupra un raspuns primit de la Ministerul Muncii era semnat de “Director Adjunct: Tiberiu Fratila”, nu stiu daca este unul si acelasi cu fostul purtator de cuvant al MApN insa coincidenta ar fi prea mare. Insa exista foruri care pot aduce Romania la ascultare, spre exemplu Comisia Europeana. Sansele de a se aproba masuri de calcul si atribuire de pensii si solde militare intr-un contex european si NATO in acest moment sunt nule, spre bucuria multora.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper ca ati observat zvarcolirile PSIHOPATULUI ! Tousi daca aveti un pistol si un cartus ruginit - il puteti ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  6. A visitor from United Kingdom
    left "ARMYIA -: Colegiul militar -Breaza------------------------------------------------------------------ By C zar -------------------------------------------------------- Bac 2011-O catastrofa nationala ?" via cantemircml.ro 1 hour 23 mins ago
    A visitor from United Kingdom
    viewed "ARMYIA -: Colegiul militar -Breaza------------------------------------------------------------------ By C zar -------------------------------------------------------- Bac 2011-O catastrofa nationala ?" 1 hour 30 mins ago

    RăspundețiȘtergere
  7. Siria-Turcia, un meci de șah militar între SUA și Rusia. Arbitru internațional Israelul. Turcii au recunoscut că respectivul avion a intrat pentru o scurtă perioadă în spațiul aerian sirian. Ce interesante sunt aplicațiile astea, de testare a armamentului și tehnicii, făcute în poligoane gratuite și cu ținte reale.

    RăspundețiȘtergere
  8. AZI LA ANTENA 3: CRIMA BASESCU DE LA ROUEN !
    COMPANIA SHELL CERE 10.000.OOO $ DESPEGUBIRI !
    SE DESCHIDE PROCESUL BASESCU DE LA ROUEN

    CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE DOCUMENTUL AUDIO AL
    CRIMEI BASESCU DIN PORTUL ROUEN FIRMEI SHELL, INCENDIATA IN 1981. http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html. IN ACEST AUDIO BASESCU RECUNOASTE FALSIFICAREA PROBELOR,
    Scriu aceste randuri de la locul crimei. Acesta este articolul 4 al serialului.
    El poate fi urmarit in intregime pe http://devanewyork.blogspot.com/
    Vizita mea la compania SHELL al carei instalatii din Portul Rouen au fost incendiate de Traian Basescu, a fost filmata in intregime si fac parte din
    documentarul CRIMA SI PEDEAPSA. In aceste zile duc tratative cu diferite
    statii japoneze inclusiv in Franta cu CANALUL 5 ( international ) pentru difuzare. Acesta este doar inceputul - interesul mediei francezeste major.
    Nu demult postam pe blogul meu urmatorul comentariu :
    “LE MATIN semnala insa faptul ca Traian Basescu “mai are inca de lamurit cu autoritatile franceze incidentul din portul Rouen, de acum 27 de ani” si avertiza ca “Intr-un moment de suparare, dosarul incendiatorului poate fi activat”. In acelasi articol, se mai amintea ca “Sarkozy este in primul rand promotor al intereselor economice si politice ale Frantei” Iar cand onoarea Frantei este la incercare el devine de-a dreptul nervos”. Daca se pune din nou dosarul pe rol in Franta va dati seama ca, cele 12 milioane de dolari de atunci, paguba, se ridica acum la vreo100 de milioane de dolari cu dobinzi cu tot. Basca ca, propietarii tuturor vaselor incendiate pot cere despagubiri cit vor muschii lor avind in vedere cum ca, autorul incendiului capitanului lui peste prajit este cunoscut prin insasi declaratia audenuntatoare facuta de securistul Basescu care a mimat si meseria de capitan. Totul este ca, cei de la Shell, indiferent de ce vrea sau nu vrea Sarkozy, sa redeschida cazul. Totul este ca, la urechile lor sa ajunga informatia necesara."
    IN DECURSUL ACESTEI ZILE AM VIZITAT SEDIUL COMPANIEI SHELL Société des Pétroles Shell,
    PREZENTAND TOATE DOCUMENTELE DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN, INCLUSIV DOCUMENTUL AUDIO IN CARE BASESCU RECUNOASTE
    CA A INCENDIAT 37 DE VASE SI A FALSIFICAT PROBELE PENTRU A DERUTA AUTORITATILE FRANCEZE
    AM TRIMIS DEASEMENEA O SCRISOARE CONFIDENTIALA CATRE PETER VOSER CEO of Shell.
    „acum, pot să o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.

    Iata inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
    Ce s-a intamplat?
    Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
    Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
    Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:


    Inregistrare AUDIO :
    http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html
    ACESTE RANDURI ANUNTA DECESUL LUI TRAIAN BASESCU..... DEOCAMDATA POLITIC SI SANSA
    DE A ALEGE INTRE O PUSCARIE ROMANEASCA SAU UNA FRANCEZA !

    Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
Corespondenta speciala 
http://devanewyork.blogspot.com

http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. amadeus says:
    Iulie 1, 2012 at 1:11 pm

    esti putin limbaj moderat pantelimon,pai aia ii treaba,ca aia fosti comunisti,ori si-au smenuit pensiile,ori au lucrat pana la 55 de ani,deci pensia lor s-a triplat.
    faza ii ca ceilalti nu fac gat(a caror pensii au crescut),si din 2013 vor avea o surpriza mare(nu rezista bugetul pentru pensiile militare nici 3 ani,tinand cont cat de mult au crescut per total).
    iar cei a caror pensii au scazut se vor bucura enorm din 2013,pentru ca se va face dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  10. O substanţă extrasă din bacterii s-a dovedit a avea efecte remarcabile asupra funcţionării creierului: într-un studiu realizat pe şoareci si maimuce, s-a demonstrat că substanţa respectivă stimulează memoria şi capacitatea de învăţare la animalele tinere şi îmbunătăţeşte aceste aspecte ale funcţiei cerebrale la cele mai în vârstă-cazul lui Czar babuinul batrin..

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!