Google Website Translator Gadget

vineri, 21 septembrie 2012

BEAR !!


Ion Ţiriac, atac la Merkel şi Barroso: să stea în banca lor


Miliardarul Ion Ţiriac îi atacă pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel dar şi pe preşdintele Comisiei europene,Jose Manuel Barroso. Ţiriac le transmite celor doi să îşi vadă de treabă în problema urşilor din România, pentru că ei au văzut ursuldoar în poze. Ion Ţiriac este cunoscut ca un pasioat de vânătoare, el organizând anual o sesiune de vânătoare la Balc. Pe domeniul de la Balc se strâng anual unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. 
Ion Ţiriac, atac la Merkel şi Barroso: să stea în banca lor„Dacă un urs se obişnuieşte cu carnea, crezi că mai mănâncă iarbă? Caută carne tot timpul!”, a declarat Ion Ţiriac. În România, trăiesc în prezent peste 6.000 de urşi.
Ţiriac a lansat şi un atac la adresa unora dintre cei mai importanţi lideri europeni. „Merkel să stea în Germania, Barroso, la Bruxelles, să mă lase să-mi fac treaba mea aici. Că ei n-au 6.000 de urşi şi au văzut numai în fotografii ursul. Germania a avut acum patru ani un urs şi sărea toată lumea în sus până l-a împuşcat un vânător, că aşa era legea, iar atunci a plâns toată Germania două zile”, a spus fostul tenismen.
În prezent, legea europeană interzice orice formă de capturare şi ucidere a urşilor. Animalele nu pot fi împuşcate decât atunci când provoacă pagube însemnate sau reprezintă un pericol iminent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!