Google Website Translator Gadget

duminică, 16 decembrie 2012MAGAZIN

Teoria conspirației din spatele Apocalipsei 2012


Teoriile apocaliptice cu privire la 21.12.2012 au fost lansate cu un scop secret și precis, este de părere Generalul Emil Străinu.
Teoria conspirației din spatele Apocalipsei 2012Emil Străinu a declarat pentru DeCe News că niciuna din cele trei teorii (inversarea polilor magnetici, ciocnirea de planeta Nibiru, explozia Soarelui) care au speriat o lume întreagă nu este adevărată, scopul lor fiind de a distrage atenția oamenilor de la adevăratele probleme ale omenirii. Străinu a mai spus că mai există și un scop economic, acela de a crește consumul.
”Toată această nebunie cu Apocalipsa 2012 a avut un scop foarte precis. Să distragă atenția omenirii de la adevăratele probleme cu care se confruntă: criza economică, criza morală, criza de alimente. O țintă precisă a fost și cea economică. Să crească consumul, pentru că oamenii și-au făcut provizii de alimente, arme, muniție și alte mijloace de supraviețuire”, a zis Emil Străinu.
Când se vor termina minciunile
Generalul Emil Străinu a mai spus că cei care conduc lumea se confruntă cu lipsa soluțiilor, după falimentul societății capitaliste, iar astfel de teorii vor apărea până când se va termina criza.
”Pe de altă parte, există această zonă a dezvoltării umane. Andre Malraux a spus ”secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc”. Ne întoarcem într-o zonă în care ceea ce numim religiile lumii se vor ciocni cu ceea ce înseamnă religia și tehnologia, care va rezulta, probabil, într-o singură componentă care să ducă civilizația mai departe în evoluție.”
”Cei care ne conduc nu au soluții. Se confruntă cu falimentul societății capitaliste și cu necesitatea ca această societate să fie înlocuită cu una care are alt sistem se repartiție al valorilor economico-sociale. Și în al doilea rând, sistemul de valori morale. Cât va ține această criză vom aveam tot felul de astfel de teorii.”, a conschis Emil Străinu.GOD GALBEN de ceață, ninsori, viscol și ploaie. Vezi cum va fi vremea

5 comentarii:

 1. Ai muci pe piept ! Sterge-te !

  RăspundețiȘtergere
 2. Cezaruica, te FUK o cometa?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai dracului de ...ano..nimi !! Daca pun mana pe voi va dau ..calului!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai muci pe piept ! Sterge-te, dracului ! Si-ti pute si gura, a latrina nevidanjata !

   Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!