Google Website Translator Gadget

vineri, 15 februarie 2013

SA MOARA MAIMUTAAAA !!__________________________________________

INTERNAȚIONAL

Scandalul cărnii de cal își găsește vinovații. Trei persoane, arestate

Scandalul cărnii de cal, în care a fost implicată și România, fără a avea o legătură cu produsele care au ajuns înMarea Britanie,  își găsește vinovații. Joi seară au fost arestate deja trei persoane. Scandalul nu a făcut decât să alimenteze revolta britanicilor față de românii pentru care barierele vor cădea de la 1 februarie 2014. Ziarele britanice și-au trimis reporterii în România. Au publicat articole defăimătoare și, în context, au făcut cunoscut cazul cailor de la Letea. 
Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, a fost arestat, joi seară, după controale efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor, scrie publicaţia Daily Mail. De asemenea, a fost arestat un bărbat în vârstă 42 de ani de la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth şi un bărbat de 63 de ani de la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.
Arestările intervin în contextul percheziţiilor, care au avut loc după depistarea cărnii de cal în locul cărnii de vită în lasagna şi burgeri. Publicația britanică mai scrie că firma francezăSpanghero este acuzată de fraudă în condițiile în care era “foarte conștiență” că ambala carnea de cal sub denumirea de carne de vită.

4 comentarii:

 1. Tot PMT! Fiti blanzi..omul sufera!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. INVITATIE LA NOUL MEU FILM "MESSIAS" !

  INVITATIE IMPARATULUI CEZAR SI CITITORILOR SAI !
  Am incercat sa organizez o vizionare la ICR,pentru comunitatea din New York, a ultimelor mele filme. Am fost refuzat . Intentionez sa organizez
  la studioul meu cateva vizionari al ultimului film "MEESSSIAS", care se bucura de un larg interes international. 10 -15 persoane odata...... datorita capacitatii reduse. a salii de proiectie. Pana la premiera SUA va rog deschideti
  PREVIEW MY FILM "MESSIAS"
  BY DÈVA
  https://vimeo.com/59523190
  (filmul real 58 min 30 sec)
  Va multumesc pentru atentie.
  Robert Horvath DÉVA
  Cineast
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL
  New York -Tokyo

  Puteti sa ma contactati
  devartesfilm@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. HOrvaTH, ti s-a facut de o muie?Vino, tataie la noi ca ti-o dam!

   Ștergere
 3. You should take part in a contest for one of the best websites online.
  I'm going to recommend this site!

  Also visit my webpage ChangAMollohan

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!