Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 27 iulie 2013

BIZAR !!______________________________________

Bizar

Avionul care a aterizat la 47 de ani de la decolareO legendă incredibilă circulă în mediul online, cu privire la un avion care ar fi aterizat la 47 de ani de la decolare.
Avionul care a aterizat la 47 de ani de la decolareUn avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.
Legenda spune că avionul Lockheed Constellation a decolat în anul 1946 La aterizare, în 1993, au fost găsite ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele cu data de 21.09.1946, care nu numai că nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.
În legendă  mai apare și numele unui expert, un anume Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredinţat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.
Acesta ar fi spus că nu exclude ipoteza că extratereștrii s-a afla în spatele acestui mister incredibil. Potrivit acestuia extratereștrii, au omorât pasagerii și au dirijat avionul de la distanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!