Google Website Translator Gadget

marți, 24 februarie 2015


Analişti americani: România se va uni cu Basarabia

Radu Pop,
Drapele-Romania-Republica-Moldova
Previziunile agenţiei americane de analiză Stratfor arată că, în perioada 2015-2025, vom asista la o disoluţie a Federaţiei Ruse. În paralel, ţările care au suferit pierderi teritoriale în favoarea Uniunii Sovietice ar urma să şi le recupereze în anii următori.
Analiştii agenţiei Stratfor se aşteaptă ca ”autoritatea Moscovei să slăbească substanţial, ceea ce va duce la o fragmentare formală şi informală a Rusiei, Securitatea arsenalului nuclear rus va deveni principala îngrijorare, pe măsură ce acest proces se va accelera la sfârşitul deceniului ce urmează”.
Rusia a eşuat în procesul de transformare a veniturilor provenite din vânzarea resurselor energetice într-o economie sustenabilă, rămânând vulnerabilă în faţa fluctuaţiilor de preţuri pe piaţa internaţională. Mai mult, Federaţia Rusă nu are nici un mecanism de protecţie faţă de forţele unei pieţe libere. Conform Stratfor, această situaţie va duce la repetarea fenomenelor din anii 1980 şi 1990, perioade în care a scăzut dramatic capacitatea Moscovei de a susţine infrastructura întregii ţări.Aceasta va provoca regiunile să caute metode de a se proteja, formând entităţi autonome formale şi informale. Legăturile economice care leagă periferia rusă de Moscova se vor dizolva”, susţin analiştii Stratfor, 
Agenţia americană citată aminteşte că, în mod tradiţional, Rusia a rezolvat prin forţă acest gen de probleme, cu ajutorul serviciilor secrete. Însă la fel ca în anii 80 ai secolului trecut, serviciile secrete nu vor putea să limiteze forţele centrifuge care vor împinge regiunile în afara controlului Moscovei. ”De data aceasta puterea FSB este slăbită prin faptul că membrii conducerii sale sunt implicaţi în economie. Pe măsură ce economia se împiedică, acelaşi lucru se va întâmpla cu forţa FSB. Iar dacă FSB nu va inspira o teamă reală, fragmentarea Rusiei nu va mai putea fi împieicată”, apreciază analiştii Stratfor.
În vestul Rusiei, Polonia, Ungaria şi România vor încerca să recupereze regiuni pierdute în favoarea ruşilor în diverse momente. Vor acţiona astfel încât să atragă Belarus şi Ucraina în această direcţie. În sud, capacitatea ruşilor de a controla Caucazul de Nord se va evapora, iar Asia Centrală va intra într-o perioadă de instabilitate. În nord-vest, regiunea Karelia va căuta să se alăture Finlandei, iar în estul îndepărtat, regiunile de coastă mai apropiate de China, Japonia şi Statele Unite decât de Moscova vor începe să se comporte independent. Celelalte regiuni din afara Moscovei nu vor căuta neapărat autonomia, însă vor fi puse în situaţia de a fi autonome. Nu va exista o rebeliune împotriva Moscovei, ci slăbirea capacităţii Moscovei de a sprijini şi controla Federaţia Rusă va creea un adevărat vid. Ce va continua să existe în acest vid vor fi fragmentele Federaţiei Ruse” – aşa arată descrierea viitoarei fragmentări a Rusiei în viziunea analiştilor Stratfor.
Disoluţia Federaţiei Ruse va duce la apariţia celei mai mari crize a următorului deceniu: problema numeroaselor capacităţi nucleare ofensive care sunt distribuite în toate regiunile ruse. Dispariţia puterii centrale a Moscovei va ridica problema controlului asupra acestor rachete şi cum va putea fi garantat faptul că ele nu vor fi folosite. Analiştii Stratfor apreciază că Statele Unite vor fi singura putere capabilă să trateze această problemă, însă nu vor putea să garanteze că nu va fi lansată nici o rachetă cu încărcătură nucleară. ”Statele Unite vor fi obligate fie să inventeze o soluţie militară care este greu de imaginat în acest moment, să accepte ameninţarea unor astfel de lansări sau să încerce să creeze guvernări viabile din punct de vedere economic în regiunile în care se găsesc astfel de sisteme de armament”, mai arată analiştii Stratfor.

18 comentarii:

  1. AVE CEZAR
    UN ADEVARAT PATRIOT !

    JOS PULIMEA FARA PULA !

    DECE A FOST INCHIS VARANUL ?
    DACA SE TINEA PROCESUL CINEASTUL INGROPA
    CLASA POLITICA FORMATA DIN LUMPENI SI HOTI !

    O VA FACE ELENA UDREA !


    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

    Publicat:/ Sursa: RTV.net
    Autor: Alina Costache
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,



    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html#ixzz3SgyBXkDC



    RăspundețiȘtergere

  2. ATACUL IMPOTRIVA CUPLULUI CEZAR ROBERT CONTINUA !
    SUNT DISPERATI SI FARA ORGANE SEXUALE !

    BAGA-LE O POZA CU CEVA MODELE SUPER SCULATIVE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Rh+....Pulimea ..fara WC...contraataca !!
    Ii vom nimici pe parti ...mai intai ii bagam in ..baie ! Care raman ..tot negrii ..ii eliberam ..pe ceilalti ...ii ducem sa vada cum arata un WC........

    RăspundețiȘtergere
  4. CORECT
    NIMICIREA PULIMII FARA PULA CONTINUA!!!

    AVE CEZAR

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe Mehedinti

    UN BLOG DE ELITA !
    Blogul este interesant. Un intelectual si un om rafinat este inconjurat de anonimi,
    care nici macar sa injure ca lumea, nu sunt in stare.
    Ca un artist trecut prin scoli de corectie mediocritatea injuraturilor si porcaiturilor
    deprima adanc.
    Cezar pe blogul sau face o observatie pertinenta.
    " blogheri fara W.C."
    Adaug. " Intrebuintarea hartiei higenice se desprinde in copilarie
    Acum la pensie ....este prea tarziu "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca noi, cei de pe Mehedinţi - să vă footem pe-amîndoi la dinţi, nu avem WC, apoi venim aici să ne căcăm pe blogul şi pe capetele voastre de tolomaci.

      Ștergere
  6. @ Anonimi fara nume, onoare si organ sexual.
    Dovediti ca aveti acces la WC.
    Poate numiti aia rotunda.......din fund de curte......


    RăspundețiȘtergere
  7. S.O.S
    Ajutor !
    Blogul meu ROBERT HORVATH DEVA a explodat
    2600 de cititori ....doar ieri.
    O fii ceva interesant in el ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cezar
    Jur
    Atat la Tokyo cat la NY am acces la WC !
    In Japonia
    49 de butoane.....carlinga de avion.

    RăspundețiȘtergere
  9. În Japonia aceste closete se numesc
    ウォシュレット
    Depinzând de model, aceste closete, de exemplu, își ridică capacul automat atunci când cineva se apropie, spală anusul și vulva cu jet de apă a cărei temperatură este reglabilă (inclusiv o serie de funcțiuni de pulsare și masaj), le usucă apoi cu jet de aer cald, trag automat apa și închid capacul după folosire.
    UNITATE DE CONTROL
    muzică pentru relaxarea sfincterului (unele modele ale firmei INAX îți cântă de exemplu Op. 62 Nr. 6 Cântec de primăvară de Felix Mendelssohn). Alte caracteristici includ tragerea automată a apei; deodorizare automată prin arome și suprafață a colacului antibacteriană

    RăspundețiȘtergere
  10. @RH ,spaima femeilor cu sculament,uite d-aia te iubareste serjentul Bula care suje din faSULA,Cezarica violatorul de capritze ,in speranta ca poate ii dai si lui o pioniera cu tzatze din alea de te lauzi tu ca le morfolesti lindicul ala ca un castravete[de acru?,Nu -de mare}.Ioi ma .no ni la ei ,,homalaii ddracului !

    RăspundețiȘtergere
  11. S.O.S
    SCANDALUL SECOLULUI !


    JURNALISTUL
    KIYOKO
    HORVATH CORESPONDENTA
    SPECIALA DELA BUCURESTI
    FOR NUPON PRESS -EUROPE

    FIUL SEFULUI CIA BUCURESTI CONDUCE
    FILIERA RUSEASCA DIN ROMANIA !

    CEL MAI MARE SCANDAL DE SPIONAJ
    DELA INFINTAREA N.A.T.O






    O LISTA COMPLETA A AGENTIILOR RUSI DIN ROMANIA A FOST REMISA
    DE CURAND NOULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI KLAUS IOHANNIS !
    EL PROVINE DELA FIUL SEFULUI CIA BUCURESTI ,CARE CA SI TATAL SAU
    ESTE OMUL RUSILOR
    -El cuprinde o mare parte a clasei politice si a serviciilor.

    Ca urmare
    -Au fost schimbati sefii civili al serviciilor si in curand datorita agentului american
    Elena Udrea ,se loveste in seful direct al operatiunilor generalul Florian Coldea.

    Realitatea depaseste cu mult fictiunea.


    Un fost şef al biroului CIA în România, Harold James Nicholson, care în 1997 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru spionaj, a recunoscut că a spionat din nou pentru Rusia, dintr-o închisoare din Oregon, prin intermediul fiului său.
    Harold Nicholson, unul dintre oficialii cu cel mai înalt rang din cadrul CIA condamnaţi vreodată pentru spionaj, l-a trimis pe fiul său in Romania să reorganizeze filiera de spionaj si sa încaseze (sume) datorate pentru activităţi trecute de spionaj de la agenţi ruşi (...). a declarat asistentul Procurorului General pentru Securitate Naţională, David Kris.
    În timpul unor vizite la închisoarea din Oregon el i-a dat fiului său informaţii secrete, culese cu ani în urmă, şi i-a cerut să le dea ruşilor.
    Pentru a se întâlni cu agenţi ruşi, Nathaniel a călătorit la Bucuresti , Lima , Nicosia.
    Potrivit unei înţelegeri încheiată în închisoare, procurorul şi avocaţii lui Nicholson vor cere o pedeapsă de opt ani de închisoare, în prelungirea celei pe care o ispăşeşte în prezent.

    Se aşteaptă ca Nathaniel Nicholson să fie condamant la o pedeapsă mai puţin aspră, în schimbul cooperării sale si a listei complete a agentilor rusi din Romania.

    Aici la Bucuresti panica este totala. Aceasta este partea nevazuta
    a SCANDALULUI UDREA
    politicianul, cel mai apropiat al fostului presedinte Basescu.


    Amanta si om de incredere.
    Va urma
    Kiyoko Horvath ......Bucuresti
    for NIPON PESS EUROPE

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe Mehedinti

    Robert Horvath2 martie 2015, 05:11
    CEZAR INGROAPA PULIMEA !
    Mos Alecu cel basinos citat ca un clasic.

    Cezar este urmasul unui imparat roman cu nume de imparat roman.

    Iar bidineaua robertiana cucereste mapamondul.
    Vezi expozitia
    DELA SALVADOR DALI LA DEVA
    PS
    Salvador este un tanar pictor catalan influentat de maestrul ardelean nascut la Deva.

    RăspundețiȘtergere

  13. Ave Cezar !
    Baga-le o poza terminala
    depe blogul meu de arta.
    Fiecare carte citita de tine si fiecare siper model regulat de mine
    reprzunta o palma data pulimii borate.
    OPEN MY NEW ART BLOG

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. AGENTUL AMERICAN ELENA UDREA ARE LISTA COMPLETA

    A AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA SI AMENINTA CU DESVALUIRI
    TERMINALE.

    UN AGENT RUS CONSILIER AL PRESEDINTELUI IOHANNIS ?
    Document declasificat american :
    fragment
    "Gheorghe Angelescu este fiul agentului
    Vasile Angelescu a fost trecut in rezerva, cu gradul de colonel, intrucat contraspionajul romanesc l-a suspectat ca ar fi fost si agent al GPU (serviciul de spionaj al KGB). Dupa1989, colonelul Angelescu a fost reactivat, a fost avansat general-maior si numit sef al unitatii
    PONTA AGENT RUS ?
    "F........... din SIE, unde l-a avut loctiitor pe colonelul agent KGB Cornel Biris, ofiterul care l-a racolat pentru rusi si instruit pe actualul premier Victor Ponta in SIE.
    ( Serviciul Roman de Informatii Extern ) "

    RăspundețiȘtergere
  15. “AMBASADA ROMANIEI IN SUA!

    Ministru Consilier

    Vă rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

    SCRISOARE OFICIALA ADRESATA
    PRESEDINTELUI ROMANIEI

    KLAUS IOHANNIS !
    Excelenta !
    Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El reliefeaza pentru prima data faptul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane intr-o actiune cordonata de KGB. Actiunea de spionaj continua si azi avand sprijinul logistic si mai ales financiar.
    S-a deschis in acest sens un institut fantoma in Maryland condus de V.T.
    cheltuindu-se din banii publici in decursul anilor mai mult de un milion
    de dolari. Sume uriase de bani au fost remise prin ICR.
    Actiunea este cordonata operativ de generalul Coldea comform surselor
    mele jurnalistice.
    Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea s-a produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta, va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca în calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti. Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.

    Robert Horvath-Deva, cineast USA

    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
    Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea s-a facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola,cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR. In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste în vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. (Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.). Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta….etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creat o noua biografie, i sa dat un nou nume si un nou pasaport.
    PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
    Robert Horvath DEVA
    DEVARTES FILM New York – Tokyo
    Presedinte

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!