Google Website Translator Gadget

luni, 16 martie 2015

  SEMNUL ELECTORAL.....al noului partid !

                    cu C.VIS....veti castiga ...!!!

Partidul rezervistilor, un viitor partid radical antisistem?


Un grup de rezervisti, comandori, transmisionisti si un sociolog militar, propun militarilor in rezerva infiintarea unui nou partid care sa actioneze „ pentru a elibera România şi pe noi din marasmul economico-social”
Din cele câteva idei care transpar in Apelul de initiativa, ar fi un partid antisistem, de tipul stângii radicale din Spania „Podemos” si „Syriza” din Grecia. Propune inlaturarea ordinii constitutionale prin care România a aderat la NATO si UE si adoptarea unei noi Constitutii reparatorii(n.m.-??). Textul Apel ne indruma spre o Miscare pentru Constitutia Cetatenilor, pentru a intelege ce ordine constitutionala vor ei sa insistuie.
Cu ideile extremiste ale unuia dintre initiatori, cititorii acestui blog, precum si ai blogului PLANO10, s-au intâlnit deseori. Ma refer la Lt. C-dor (rez)  aviatie, Kis Viorel, semnatar de comentarii sub numele de @tigri2.
De pe contul Facebook al initiatorului Kis Viorel

                                                                         APELUL
Comitetului de iniţiativă pentru înfiinţarea
 PARTIDULUI NAŢIONAL “PENTRU PATRIE” 
Către toţi militarii în rezervă şi în retragere din structurile
Sistemului Naţional de Apărare din întreaga Ţară
DRAGI CAMARAZI ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE !
     Ne adresăm tuturor rezerviştilor din Sistemul Naţional de Apărare, fie  indivizi, fie membri în alte forme de asociere civică în care am fost obligaţi a ne înscrie pentru a ne apăra drepturile.
    Dorim ca acest apel sa fie o chemare la unitate de acţiune pentru a elibera România şi pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncaţi. Am trăit, un coşmar de un  sfert de secol cu speranţe năruite.. 
    Când s-au dus anii ?! Suntem mai săraci, mai vîrstnici, dar am rămas lucizi... Statul e  bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune; zi de zi sute de firme falimentează, investiţiile scad vertiginos, capitalismul autohton şi democraţia românească par a nu se adecva intereselor poporului roman. 
     La 25 de ani de la Revoluţie, România nu a atins standardele aşteptate. Nu a devenit nici “tigru”economic şi nici democraţie autentică.. Cine a împiedicat dezvoltarea şi progresul ? Nu veţi găsi răspunsuri pe reţelele de socializare. Cauza stă în lipsa capacităţii şi valorilor trebuitoare unei clase politice româneşti parcă ruptă de popor şi neiubitoare de ţară!
     În 1989, infrastructura industrială situa România între primele 10 ţări din Europa.
     Exista platforma “Pipera”, creată de francezi, unde se construiau calculatoare; autocamioanele şi autobuzele fabricate la Braşov şi Bucureşti erau patente germane; avioanele Rombac erau construite în ţară cu motoare  cumpărate de la englezi; locomotivele de la Electroputere Craiova erau patent elveţian; la Reşiţa se fabricau motoare de vapoare după licenţa Renk din Germania; Centrala nucleară de la Cernavodă provenea din Canada. Cum să nu fim nostalgici, că atunci ajunsesem la o integrare acceptabilă cu economiile mari ale lumii iar acum aproape că nu contăm.Atunci România era a treia ţară din lume, după SUA şi Japonia, care fabrica anvelope gigant, pentru autobasculante de peste 110 tone.  Doar două ţări din lume făceau şuruburi cu bile: România şi Japonia. Acestea se foloseau în industria nucleară şi aerospaţială.
Acum totul s-a distrus. Nu a existat o viziune  a  dezvoltării, ci doar una a distrugerii. Misiunea de distrugere a fost îndeplinită de guvernanţi ca într-o teorie a conspiraţiei, cu exces de zel.

 C.VIS....VA SPUNE VOUA.....


 'It's important to have inner peace...but, it's also great to find peace in beautiful places❤️❤️ #red #bikini #BoraBora #frenchpolynesia #sexy'
     Uniunea Europeană, creată pe baza unei comunităţi economice a cărbunelui şi oţelului,  nu putea primi o Românie cu industrie  siderurgică, de 14 milioane tone de oţel. A trebuit lichidată, ca un “bonus” pentru admiterea în UE. 
    Au apărut din senin ca să ne ofere ajutor Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi multe societăţile de consultanţă străine, care mai degrabă au dictat decât să ajute, iar politicienii şi guvernele au promovat interese cu origine necunoscută. Practic, economia naţională a fost oferită pe tavă, fără nici o logică şi fără a se spune, cel puţin, că este cadou sau pradă de război, celor care, chipurile, au făcut “lobby” pentru integrarea României în Uniunea Europeană. Ne-au impus condiţii înjositoare pentru a ne accepta în lumea lor cea “bună”, iar noi, naivi, am crezut în promisiuni, am îndeplinit cerinţele şi ne-au acceptat. Dar cu ce preţ ! Curând nu vom mai avea nimic al nostru…
     Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Ne-au transformat în“servitori europeni”. Pe noi care am dat omenirii repere de spiritualitate şi care încă rezistăm, întregiţi, în timp ce în jurul nostru se destramă valori şi foste imperii...           
    Aşa nu se mai poate!   Globalizarea nu ne este favorabilă.  Este timpul să ne trezim! 
    Trebuie schimbat drumul ţării, nu ne putem lăsa soarta pe mâinile oligarhilor şi asasinilor economici. Totul trebuie schimbat  din temelie.       
    Trebuie s-o luăm de la capăt, de acolo de unde, rătăcindu-ne, am ajuns în pustiul în care ne zbatem acum. Temelia schimbării trebuie să fie o Constituţie reparatorie, care să consfinţească postura noastră de popor liber şi suveran, stăpân pe destinul său, pe bogăţiile subsolului şi rodnicia pământului cu care l-a dăruit Dumnezeu. 
     O Constituţie în care statul să fie un instrument prin care poporul îşi exercită pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor şi avuţiei poporului. Un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna.            
     În ce priveşte Constituţia, câţiva dintre noi ne-am alăturat Mişcarii pentru Constituţia Cetăţenilor, si am participat la proiectarea unei Constituţii  prin care vrem să facem din România un stat modern şi prosper, administrat după cele mai eficiente principia economice, un stat în care toţi cetăţenii apţi şi dornici de muncă să fie acţionari. Aştepăm în continuare şi opiniile voastre.   
    
DRAGI CAMARAZI !
   Cei mai mulţi dintre noi n-am făcut politică. N-am guvernat, nu ne-am îmbogăţit, 
ne-am adus în mod substanţial contribuţia la mersul treburilor în societate – dar, ce folos, ţara se scufundă, iar de la clasa noastră politică nu e nădejde de redresare.
   Am ajuns în situaţia când noi trebuie să implementăm schimbarea. 
   Nu o putem face singuri, fără susţinerea şi implicarea directă a concetăţenilor. 
De aceea ne adresăm vouă, stimaţi camarazi !
     Vom deveni astfel mulţi - atât de mulţi încât să putem bloca erorile şi nepriceperea, dacă nu chiar reaua voinţă, ale actualilor guvernanţi  care ne împing spre distrugere.
Dragi camarazi, am fost sacrificaţi şi aruncaţi din 
Breasla Apărătorilor de Ţară pentru ca Armata Ţării 
“să poată încăpea pe un stadion”, 
ca statul să rămână fără apărare şi pentru ca mulţi dintre cei ce au guvernat în acest sfert de secol să-şi poată vedea în linişte de afacerile lor oneroase şi de trădarea acestei Naţii !
        
    Noi, am ajuns “pensionari nesimţiţi”! Încercările generoase ale unor lideri rezervişti de a redresa situaţia prin acţiuni sindicale sau ale asociaţiilor pe care le coordonează s-au dovedit insuficiente.
     Stimati camarazi, a sosit clipa sa ne unim forţele şi să ne luăm soarta în propriile mâini ! 
     De aceea facem apel la toţi Românii care încă mai spera la o Românie Curată, Prosperă şi Demnă, Admirată şi Respectată de partenerii europeni, la toţi cei care cred că îşi pot aduce contribuţia la constituirea unui Partid pentru salvarea Ţării şi a Neamului Românesc,  să ni se alăture !
Cadrele militare în rezervă şi în retragere iniţializează configurarea unui nou partid politic ai cărui membri să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului interesele sociale, economice, politice, cultural şi de orice altă natură licită ale românilor .
      Denumirea partidului, statutul, orientarea, doctrina şi programul de guvernare constituie tot atâtea obiective ale acestui grup. Acţiunile sunt în plină derulare.
Dragi camarazi,
PARTIDUL NAŢIONAL “ PENTRU PATRIE !” 
vă aşteaptă !
Pentru a deveni un partid credibil şi puternic şi pentru a ne face impuse ideile şi punctele de vedere în Parlament, vă reamintim că, este nevoie de câteva sute de candidaţi pentru Parlament şi câteva zeci de mii pentru alegerile locale. 
De unde îi vom lua?
Ce să căutăm în alegeri fără liste complete în toate localităţile?
Avem nevoie ca în fiecare localitate să găsim câte un camarad, cinstit, corect, respectat de oameni care, să organizeze o filială şi să conducă “Oastea cea mare”.
LUPTÂND  ÎMPREUNĂ, VOM ÎNVINGE  !
SERVIM PATRIA !
Comitetul de iniţiativă:
1.Lt. Col ( rez.) ing. radiolocaţie ARNICERU VIOREL
Mail : arniceru_v@yahoo.com
2.Col. ( rez.)  ing. transmisiuni CEAUŞU  GHEORGHE
Mail :  ceausu.gheorghe@yahoo.com
3.Lt. C-dor. ( rez.) aviaţie KIS  VIOREL  
Mail :  tigri_kaki@yahoo.com,   
 4.Col.( rez.) art. şi R.A.A. GLIGOR  VIOREL
Mail : viorel_gligor@yahoo.com
5.Col. (rtrg.) prof. univ. dr. în sociologie militară  TRAN  VASILE
Mail : tranvasile10@gmail.com
6. maior ( rez.) topogeodezie VLAD VALERICĂ
 Mail : vlad.valerica@yahoo.com

50 de comentarii:


  1. O IDEIE EXCELENTA CARE TREBUIE SA CUPRINDA ARMATA NATIONALA.
    IATA O PROPUNERE POLITICA
    O VETI GASI PE BLOGUL
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    SUB PORTRETUL MARESALULUI ION ANTONESCU
    http://devanewyork.blogspot.com/

    IOHANNIS PRESEDINTE SPRIJINIT DE ARMATA SI BISERICA.

    A mai existat un moment similar
    cand eroul meu preferat maresalul ION ANTONESCU a preluat puterea, prin armata.



    DISTRUGEREA STATULUI MAFIOT
    GUVERN MILITAR IN ROMANIA
    1 Presedintele Romaniei numeste sef al guvernului un general cu experienta din cadrul Armatei Romane. In 48 de ore avem noul guvern al Romaniei.
    2 Arestarea tuturor politicienilor: Ponta, Zgonea, Blaga, etc.
    Desfintarea Parlamentului Romaniei. Tara guvernata doar de Armata Romana
    3Toate unitatile Armatei Romane din Transilvania, sa iasa din cazarmi si sa asigurea ordinea si linistea Desfintarea UDMR-ului, arestarea imediata a urmatorilor: Gyorgy Frunda, Antal Arpad, Tokes Laszlo, Verestoy Atilla, etc.
    4. Arestarea sefilor serviciilor secrete .
    5Inchiderea Serviciului Roman de Informatii. Toti ofiterii activi sunt preluati de serviciul armatei.
    6. Decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, orice protest la adresa Armatei Romane se considera sabotaj si pedepsit ca atare.
    7.Arestarea tuturor clanurile interlope de pe teritoriul Romaniei
    8 Orice grup care instiga la violenta, furt, deteriorarea bunurilor publice, o sa fie arestat pe loc
    9 Desfintarea Jandarmeriei Romane, confiscarea armamentului, preluarea elementelor cele mai bune de catre Politia Romana.
    10 Lustrarea actualei clase politice , considerata in intregime mafio
    ta.
    11 Pregatirea a unor noi alegeri. Creiarea de noi partide politice.

    RăspundețiȘtergere
  2. ULTIMA ORA
    REDACTORUL BLOGULUI MEHEDINTI S-A RUSINAT IN PANTALONI !
    URMARITI

    RH : AM PUS PE BLOGUL MEU LA LOC DE CINSTE
    PORTRETUL "MARESALULUI"
    UN EROU PENTRU ETERNITATE

    Robert Horvath16 martie 2015, 15:27
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Admin, Romania Megalitica16 martie 2015, 15:34
    Robert Horvath,
    Termina cu PUBLICITATEA 'personala'!
    Daca ai un blog BUN, cititorii te vor gasi ei, nu ai grija!
    Nu trebuie sa OBLIGI pe nimeni... sa te placa/citeasca!
    Nu ai auzit? "Lauda de sine... NU miroase a bine!"

    Robert Horvath16 martie 2015, 15:50
    LA ORA ADEVARULUI CEL NEPLACUT
    Stimata Redactie
    Ce intelegi prin publicitate personala ?
    Opiniile personale nu inseamna publicitate.
    Esti la ora adevarului. Patriot sau Tradator ?
    Elita sau Pulime ?
    Incerci sa gasesti motive sa alungi un mare artist ?
    Penibil si nemeritat sa intrii in istorie ca omul care l-a alungat pe DEVA.
    Hai sa o dam pe bune
    A anunta ca am pus pe blog portretul MARESALULUI inseamna publicitate ?
    Este un gest normal .
    Sper mai mult de la un om cultivat.
    Pana la proba contrarie
    Respectele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. CLARIFICARE
    Romania este la rascruce. Statul mafiot al furtului generalizat trebuie rasturnat.
    Singura forta care poate face curatenie este Armata.
    Ideia de a se creia un partid politic cu caracter militar este pozitiva.
    Dar nu orice partid.
    Un partid format de oameni ca Lupus si Tigrisor trebuie ocolit.
    Unul este un agent al servicilor iar altul un bolsevic plin de basini poluante.
    Scuzati limbajul indecent.
    Vroiam doar sa clarific.
    Ma pis pe ei si pe partidul lor !
    ELITA SUS
    PULIMEA JOS.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Viorel Kis‎Militarii în rezervă și retragere dezbat înființarea unui partid politic

    SA VA CUPRINDA TEAMA... !

    SPERANTA ,ca vom scapa tara de caracatita mafiota,care dadea semne ca este atotputernica si de neinlaturat mi-a venit ascultand colinde ale corului din Finteusul Mare,versurile acelea "...sa va cuprinda teama"au avut un ecou puternic in sufletul meu de ardelean dornic de dreptate .Inima mi-a tresaltat din nou odata cu alegerea domnului Iohannis ca presedinte si pentru a treia oara acum 5 zile cand am citit despre initiativa de a se forma un partid al nostru ,un partid al dreptatii nationale si totodata al razbunarii a 25 de ani de minciuna ,jaf si distrugere.Cand l-am auzit pe d-l Johannis ca vrea o altfel de politica ,cu altfel de oameni eu ma gandeam la acest fel de partid ,PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE",nu la "ciorba reincalzita "cu aceiasi alesi si realesi la nesfarsit, care timp de 25 de ani s-au comportat ca niste capuse ,au distrus ,au furat si au subjugat acest biet si incercat popor.In decembrie '89 plangeam de bucurie ,aruncam cu caciulile in sus,am ajutat la inarmarea elicopterelor,caram rachetele PRND cu speranta ca-i vom distruge pe nenorociti.A trebuit sa treaca un sfert de secol ca sa constatam ca am fost inselati si mintiti sistematic de catre niste analfabeti.Acuma a sosit si clipa noastra .clipa mult visata.O sa ajungem sa preluam puterea ,o sa ajungem sa-i pedepsim pe TOTI cei care in ultimii 25 de ani s-au imbogatit pe nedrept,nu va scapa niciunul si daca se vor ascunde in gaura de sarpe.toti ,de la portarul primariei de comuna izolata ,pana la varf.ce se intampla acuma este un "mizilic".haideti cu totii alaturi de noi, toti; de la structurile serviciilor secrete pana la cei care au luptat pe fronturi straine ,fostii politisti ,care stiu destule si ne sunt de mare folos,pompierii ,medicii,haideti cu totii alaturi de fostii slujitori ai patriei ,militarii Armatei romane ,veniti sa ne infratim si sa construim ceva pentru tara si poporul ei amarat.
    TEMETI-VA DE NOI,...,noi suntem formati si pregatiti pentru razboi,stim a ne uri inamicii de orice fel ar fi ei.Noi nu stim a ierta dusmanul si-l urmarim si dincolo de granita ,pana in barlogul lor si chiar cu pretul vietii nu ne lasam pana nu il distrugem definitiv.
    Fratilor ,VENITI CU NOI si va fi bine pentru tara ,pentru copii ,nepotii si stranepotii nostri.VICTORIE , sa construim PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE",Sunteti asteptati cu totii ,nu numai fostii militari ,orice om care doreste refacerea tarii si a ordinii de drept,tineri si batrani ,mame si bbunici ,sunteti asteptati sa punem umarul la treaba . SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  6. mehedinti.........
    intre dinti !



    TRIBUNAL MILITAR DE MAXIMA URGENTA.
    CRIMA CU PREMEDITARE
    Citez dintr-un doc american
    " Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile."
    Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme, cărora li se adaugă căştile din kevlar, iar ochelarii împotriva prafului au devenit un accesoriu obişnuit în zonele deşertice. Au fost ani în care militarii români patrulau cu bocancii rupţi, întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan. Alteori s-a recunoscut că vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Din asemenea motive, 20 de militari români au murit în Bosnia, Afganistan şi Irak.



    "95 la sută din dotarea Armatei ar trebui înlocuită "

    MA INTREB DECE NU 100 % ?




    Robert Horvath17 martie 2015, 14:32
    Spre cenzurare
    Stimata Redactie
    AR TREBUI SA VA PREOCUPE DOTAREA ARMATEI SI NU A INCHISORILOR.
    Militarii se duc la razboi si nu la bulau.
    Voi fi invinuit de reclama personala ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Robert Horvath cenzurat.
    Oare cu ce am gresit imparate ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dragul meu prieten si tovas de lupte.
    Cenzurarea mea ingrijoreaza pe toti oamenii de bine.
    Militari si Civili.
    Ai renuntat la actiunea patriotica impotriva militarilor fara acces la WC ?
    Eu nu.
    ELITA SUS
    PULIMEA JOS
    pana la viitoarea cenzurare
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  9. suntem extrem de puternici !
    ZE LIST
    Cele mai importante posturi din ultima luna
    cezar-armya.blogspot.com
    infocomentariigraficlinkurisimilare
    RH + ..in actiune ...!!!_____________________________________________________________ - 3 martie 2015
    Devartes Talent International MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY TO INTERNATIONAL FASHION SCENE Kirostudio@yahoo.com FILMS, ART, FASHION 2014-2015 ROBERTE D VA FROM SALVADOR DALI TO D VA DECEMBER 2O15 "Messias" - preview FILM by D VA https://vimeo.com/59523190... articol complet

    RăspundețiȘtergere
  10. Ave Rh +....erau ceva greseli ..de tipar ...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am material nou ...vezi poza.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula bombalaule. Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata, sa i-o sugi si bozgoroiului RH ! In pozitia 69, sa nu uiti !

      Ștergere
  12. AVE CEZAR !!!
    O SA FIU MAI ATENT. SA FII IUBIT DE OAMENII DE BINE !

    RăspundețiȘtergere
  13. http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2015/03/scrisoare-deschisa-parlamentarilor.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimate Cezar
    Public un denunt oficial catre DICOT si DNA.

    In cazul in care deranjeaza.....cenzureaza-l .
    Fara suparare.

    Ave Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  15. AMBASADA ROMANIEI IN SUA
    Defense Office
    COL Constantin IACOBIŢĂ, Defense, Military, Naval and Air Attaché
    COL Dorinel MOLDOVAN, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché
    COL Ştefan RĂILEANU, Assistant Defense, Military, Naval and Air Attaché

    SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !
    SRI A TRIMIS PILOTI ROMANI IN TERMEN IN LIBIA !

    Actiune cordonata de generalul Coldea.

    DENUNT CATRE DICOT SI ANI !

    REZULTATUL UNEI ANCHETE PERSONALE !

    - PARTEA 1

    Seful securitatii libiene Abdullah al-Senuss dupa capturare a vorbit de generalulpatru stele Coldea
    Lucrurile sunt grave . Cel mai grav este faptul ca piloti militari romani au participat alaturi de Gadaffi la razboiul civil.
    Pentru ca stirile importante nu prea ajung in Romania recapitulez cazul in relatarile
    mediei occidentale…
    CIA : PILOTI ROMANI CU GRAD SUPERIOR CONDUC AVIOANELE REBELE. EI AU SOSIT IN LIBIA IN ULTIMELE ZILE PRINTR-UN CONTRACT SECRET BASESCU GADDAFI. The Romanian pilots, s operate MiG-21 and MiG-23 fighter jets as well as An-12 and An-26 cargo planes, Stratfor, a private firm that does political analysis, reported on Tuesday that ROMANIAN mercenaries piloted planes that had bombed hundreds of protesters near the Libyan capital Tripoli. A spokesman at ROMANIAN embassy in Tripoli denied that report. The pilots receive between 2,000 and 8,000 dollars a month,
    CIA reported, citing Ukrainian combat flyers.
    REPARATIILE SI MENTINEREA AVIOANELOR ASIGURATE DE ARMATA ROMANA A ROMANIAN aircraft repair and overhaul facility reportedly has provided maintenance support for Libyan air force aircraft since 2008.
    IERUSALEM POST : Libyan leader Muammar Gaddafi is using mercenaries from Romania to attack rebels in his country, claims Arab newspaper Ashark al-Awsat, quoted by Jerusalem Post. Forces loyal to Gaddafi were advancing east from Bin Jawad over which they took control on Sunday and were pushing to the oil city of Ras Lanuf, still under the control of Gaddafi’s opponents. BBC : FORMER SECURITATE MEMBER ACTUAL ROMANIAN SECRET SERVICE ACT IN LIBIA CNN :Marc Ginsburg, former U.S. ambassador to Morocco told CNN: GADDAFI intelligence advisers have received significant intelligence support from former KGB officials who were part of the Eastern Bloc countries such as Bulgaria, Romania and Belarus.’ PILOTI ROMANI IN LIBYA The Western editions referring to own sources and eyewitnesses assert that demonstrators on INSTANTS and helicopters of the Libyan Air Forces were shot by pilots-mercenaries from Romania. In particular, on it on Thursday has informed the American agency of military researches Stratfor.
    OBSERVERS : ROMANIAN MERCENARIES have been captured in Libya
    CONCLUZIE :
    BASESCU si COLDEA SI-AU LEGAT VIITORUL DE CEL A LUI GADDAFI SI VA AVEA ACELASI SFARSIT…
    Robert Horvath
    Jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport
    ilegal de arme.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Va urma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soogi soola si tu prostalaule! De la negrii din Harlem si pina la ovreii din Bethleem.

      Ștergere
  16. pe Mehedinti


    ELITA MILITARA EXISTA !
    Lipsa de creativitate si calitate a injuraturilor si a grohaiturilor ma ingrijoreaza profund.
    Este deprimant. Nu este vina mea sau a lor.
    Vinovat este Ceausescu !
    El a distrus clasa taraneasca. A dus omul de la sat si la trimis la oras. El a pus baza lumpenului
    national. Nici proletar , nici taran.
    Cei mai ordinari au devenit securisti si activisti de partid.
    Acestia conduc azi Romania.
    Altii au luat drumul armelor.
    Unii s-au educat iar altii au ramas pulime
    Concluzie.
    Comparati nivelul intelectual al lui Cezar cu cel al @ anonimilor anti Robert.
    Iata ce citeste un militar educat :
    Favorite Books Al treilea val, Socul viitorului, Razboi si contra razboi-Alvin Toffler/ Dimineata magicienilor-Introducere in realismul fantastic de Pauwels siBergier.
    Oare ce citeste Pulimea ?
    Poate aflu in curand.

    RăspundețiȘtergere
  17. IAR AU PRIMIT UN MARE FLIT – Judecatoarea Anca Alexandrescu de la Inalta Curte a respins cererea procurorilor DNA de arestare a primarului din Constanta, Radu Mazare. Edilul este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese: “M-a umflat rasul, unul dintre avocati spunea ca este cea mai originala metoda de a primi spaga”. Este a treia incercare esuata a DNA de arestare a lui Radu Mazare

    Miercuri, 18 martie 2015 10:32 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

    Magistrati - Instante

    Inca un esec pentru DNA in razboiul cu primarul din Constanta, Radu Mazare (foto). Cererea procurorilor de arestare preventiva a edilului pentru abuz in serviciu, luare de mita si conflict de interese a fost respinsa, in noaptea de 17 spre 18 martie 2015, de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata de Anca Alexandrescu, o judecatoare recunoscuta pentru asprimea sa. Iar faptul ca nici macar Anca Alexandrescu nu a ajuns la concluzia ca se impune arestarea lui Mazare spune multe despre cat de solid este dosarul construit de DNA. Hotararea nu este definitiva, fiind foarte posibil ca judecarea contestatiei sa ajunga pe masa unor judecatori mult mai favorabili DNA.

    Trebuie spus ca este a trei incercare a DNA de a-l aresta pe Radu Mazare. Precedentele doua au avut loc in primavara anului trecut. Atunci, cererea DNA a fost respinsa de judecatoarea Rodica Comsa, a carei decizie a iritat-o extrem de tare pe Laura Codruta Kovesi. Atat de tare incat sefa DNA a reclamat-o pe Cosma la CSM, cerand sanctionarea ei. Pana si membrii CSM au ajuns la concluzia ca actiunea Codrutei Kovesi este deplasata.

    Ulterior, contestatia DNA a fost respinsa la randul ei, decizia fiind luata de judecatoarele Silvia Cerbu si Simona Encean de la ICCJ, care astfel au confirmat hotararea colegei lor, Rodica Cosma.

    Radu Mazare:”Eu am vorbit mult, avocatii au vorbit mult si am prezentat multe documente”

    Primarul Radu Mazare a asteptat la un restaurant hotararea Inaltei Currti. Acesta a ramas in sala pana la terminarea sedintei, chiar daca ordonanta de retinere expirase. La iesirea de la ICCJ, primarul din Constanta a explicat ca spaga despre care vorbeste DNA reprezinta de fapt niste contracte intre firme private, pentru care s-au platit impozite si dari catre stat:

    “Eu am vorbit mult, avocatii au vorbit mult si am prezentat multe documente. La un moment dat m-a umflat rasul, unul dintre avocati spunea ca este cea mai originala metoda de a primi spaga. Niste contracte care au fost facute intre doua trei firme private, s-au platit TVA, impozit pe salarii si asa mai departe, s-au cheltuit toti banii platindu-se oamenii si dandu-se darile la stat si cu toate astea spaga am luat-o eu personal. Deci, e o modalitate noua, spaga impozita

    RăspundețiȘtergere

  18. Anonimii cu ochi albastrii trimisi pe bloguri incearca sa distraga atentia.
    Stirile despre bulangiul de Mazare apar peste tot.
    In concluzie sa ne pisam ( urinam ) pe amandoi/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cezar
    Care este parerea ta ?
    Nu stiu pe cine sa ma pis sau urinez.
    Pe Mehedinti......dinti !

    Domnule Redactor
    Exista un singur @ Anonim?
    Sunt mai multi ?
    Suntem pe acest blog doar 3 ?
    Redactorul , Anonimul si Eu.
    Sau poate numai doi . Dumneavoastra semnati si Anonim.
    Daca sunt mai multi @ Anonimi sa se diferentieze ...

    RăspundeţiȘtergere

    Robert Horvath18 martie 2015, 15:03
    STIMATE REDACTOR
    PARETI INTELECTUAL.....CU BARBA PRECIS !!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Răspunsuri
    1. Tu si fostul ..director de puscarii...
      Ave..RH+..de la Aus ...!!p

      Ștergere
    2. Sugi pula prostalane ! Si bozgoroiului RH sa i-o sugi, dupa ce iti stergi mucii de pe fata ! In pozitia 69, desigur !

      Ștergere
  21. Ba nu bueiii, suntem 4 frati de pule amindei sa ne luati si coaiele sa ni le frecati!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am venit sa va salut, pe Cezar si RH sa-i fooot!

    RăspundețiȘtergere
  23. Pe Mehedinti.....intre dinti

    Este singurul blog depe intreg mapamondul in care toti semneaza @ Anonim.
    Se pare ca ele sunt semnate de aceiasi persoana. Acelasi limbaj tipic pulimii lumpeniste.
    Ele fac de rusine militarii onesti si cultivati ca Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Anonim
    Sa nu uitam ca suntem amandoi MINORITARI.
    Eu venit pe cal. Tu cu satra.

    RăspundețiȘtergere
  25. Va rog sa-mi trimiteti un dictionat ROMAN -ROMM.
    Am nevoie de traduceri sa pot raspunde .

    RăspundețiȘtergere
  26. Ave Cezar.
    Ce intelegi de director de bulau ? A fost la bulau sau a fost paznic acolo ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bulau este un staul unde creste unul asa ca tine bou.

      Ștergere
  27. Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalane ! Si bozgoroidului RH sa i-o sugi, dupa ce iti stergi mucii de pe fata ! In pozitia 69, sa nu uiti !

      Ștergere
  28. @ Ciochistul
    Eu sunt peste apa. Comunic cu Cezar pe excelentul lui blog.
    @ Lupus
    Nu cer scuze dar trebuie sa recunosc ca ai acces la WC si intrebuintezi cu succes
    hartia higenica. Ai avantajul ca a-i invatat din frageda copilarie sa nu te stergi cu frunze, iarba
    si mai ales urzici. Ca si ciochistul care face parte din acelasi departament.......

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu pot si nu vreau sa cred ca domnul Burcu care pare intelectua si are precis barba
    a fost director de bulau si securan ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Securan? Sa-l poopi intre booci 1 an

      Ștergere
    2. Director de ..BULAU ..bine zis ...ha.ha...

      Ștergere
  30. Ce legatura are dansul cu armata cu exceptia uniformei ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu are nici-o legatura ..clar ....
    Uniforma..nu-i a Armatei ...!!
    Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum nu ai nici tu, mulgator de capre si berbeci.

      Ștergere
  32. Buna dimineata ostasi
    Pe Mehedinti.....intre dinti.

    Corect. Recunosc ca sunt obsedat de pizda si dat la cioc.
    si toate acestea la 5 am. Profit de lipsa sotiei mele nipone pe nume Kiyoko si
    mi-am petrecut noaptea intre buzele extrem de primitoare a doua super modele
    dela noua mea agentie de talent si talente.
    Vezi Devartes Blog.
    Deci buna dimineata depe malul Hudsonului.
    O veste buna este iesirea de dupa soba a basinosului libidinos Mos Alecu .
    Care desi nu are trup de super model doresc sa-i dau intre buzele extrem de primitoare
    o ejaculare . Desi batrana mumie si momaie bolsevica merita mai multe.
    Cu alte cuvinte ma reintorc dupa aceasta postare spre pat, sa mai fut ceva.


    PS
    Stimata redactie
    Postarea anterioara nu este reclama ci doar drept de replica.
    Am trimis @ anonimea invidioasa la sursa super modelelor mele.
    DEVARTES BLOG. Noua mea agentie de talent si talente.




    Cezar este diferit.
    Face dus si citeste carti.
    Fapt de neiertat pentru cei ce se sterg cu iarba, frunza verde si urzici.

    RăspundețiȘtergere
  33. Am trecut sa va salut, pe Cezar si RH la gingii sa va foot!

    RăspundețiȘtergere
  34. ULTIMA ORA
    Am primit un mesaj de felicitare din partea Comitetului ONU pentru
    apararea mediului.
    Desi nu se specifica exact motivul felicitarii
    cred ca este vorba de cazul
    Mos Alicu care a poluat cu basini toxice o parte a teritoriul Romaniei.



    Robert Horvath19 martie 2015, 22:02
    OPRITI FASCISMUL ROSU VERDE !
    Fascismul de culoare rosie verde ( vezi noul partid ) ca si basinile de tip aleculian
    nu vor trece ! Romania va ramane in NATO si in zona de influenta si protectia americana.
    Voi initia un nou partid al militarilor de bine.
    Femeia colhoznica transpirata sub brat si in pizda nu are ce cauta in spatiul mioritic/

    CEZARISMUL VA INVINGE PULISMUL !
    Voi sprijinii pe cei care au deprins intrebuintarea hartiei higenice din copilarie.
    Acum este prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  35. O veste deosebita de neplacuta pentru redactia anti cezariana si anti robertiana

    NUMAI PULELE MOR !
    LEGENDELE NICIODATA !
    Vezi cazul ROBERT HORVATH
    DEVA
    oras transilvanian de care ma leaga atatea amintiri neplacute.

    BOMBA BOMBELOR !
    Kiyoko Horvath Nipon Press
    Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalaşnikov AK-47 provenind din România,
    Incetul cu incetul lupta jurnalistei Kiyoko Horvath specializat in terorism si transport
    impotriva mafiei de arme se apropie de succes.
    Coldea cu aprobarea lui Basecu au trimis arme catre teroristi !
    Premierul Tunisiei, Habib Essid, a declarat, potrivit NHK Tokyo prin jurnalista Kiyoko Horvatj că doi dintre autorii atacului terorist – Yassine Laabidi şi Jabeur Khachnaoui – au murit în schimburile de focuri cu forţele de ordine. “Teroriştii aveau asupra lor centuri explozive şi arme automate foarte avansate fabricate in Romania.

    SE LASA CU SUCAR INTERNATIONAL
    DECI URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    SAU BLOGUL IMPERIAL !

    RăspundețiȘtergere
  36. DOCUMENT OFICIAL

    BOMBELOR !
    Kiyoko Horvath Nipon Press

    ARME CATRE TERORISTI !

    Thursday, March 19, 2015 6:24 PM
    Mark as Unread
    From: Kiyoko Horvath Nipon Press


    office@roembus.org

    INFORMATIE OFICIALA
    VA ROG COMUNICATI PRIMIREA SI ORGANELOR MILITARE SAU CIVILE
    UNDE A FOST REMISA.
    Mutumesc
    AMBASADA ROMANIEI IN SUA
    Biroul Atașatului Apărării
    Col. Constantin IACOBIŢĂ, Atașat al apărării, militar, aero şi naval

    Col. Dorinel MOLDOVAN, Atașat adjunct al apărării, militar, aero şi naval

    Col. Ştefan RĂILEANU, Atașat adjunct al apărării, militar, aero şi naval
    SE LASA CU SCANDAL INTERNATIONAL
    DECI URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG ......ANCHETA DESCHISA AZI.
    http://devanewyork.blogspot.com/


    Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalaşnikov AK-47 provenind din România,
    Incetul cu incetul lupta jurnalistei Kiyoko Horvath specializat in terorism si transport
    impotriva mafiei de arme se apropie de succes.
    Coldea cu aprobarea lui Basecu au trimis arme catre teroristi !
    Premierul Tunisiei, Habib Essid, a declarat, potrivit NHK Tokyo prin jurnalista Kiyoko Horvatj că doi dintre autorii atacului terorist – Yassine Laabidi şi Jabeur Khachnaoui – au murit în schimburile de focuri cu forţele de ordine. “Teroriştii aveau asupra lor centuri explozive şi arme automate foarte avansate fabricate in Romania.


    CEA MAI MARE MANIPULARE DIN ISTORIA ROMANIEI !
    DESVALUIRI !

    Preşedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate şi Apărare, Hakim Zamili, i-a cerut sâmbătă premierului Haider al-Abadi să intervină imediat pentru a opri furnizarea muniţiei în valoare de 300 de milioane de dolari, achiziţionată de gruparea Stat Islamic (SI) din România şi finanţată dintr-un stat învecinat cu Irakul.
    "Îi cer premierului să intervină imediat pentru a opri SI să achiziţioneze din România muniţia în valoare de 300 de milioane de dolari. Acest contract este finanţat dintr-o ţară vecină", se arată într-un comunicat al lui Hakim Zamili.

    Desmintirile MAE sunt absolut imbecile si rizibile.


    Vreau sa o spun clar si fara echivoc. Seful comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare este persoana cea mai informata si calificata. Informatia este primita de agentii
    infiltrati si a fost verificata de serviciul american si francez.
    Scandalul a atins cote nucleare.
    Deocamdata la cererea........... au cazut doi sefi de servicii pe nume Maior si Melescanu.

    Prin Elena Udrea va cadea cea mai
    importanta piesa COLDEA !

    Sper ca sunt bine inteles.

    Va urma

    SERVICIILE ROMANESTI BASESCU - COLDEA UMBRELA PENTRU TERORISMUL ISLAMIC !

    RăspundețiȘtergere
  37. ULTIMA ORA
    SOTIA MEA NIPONA S-A SONAT SI EA LA CAP !
    NU NE MAI PUTEM INTELEGE LA PAT !
    VORBESTE TOATA ZIUA DE ARME PENTRU TERORISTI !

    A TRIMIS O NOTA OFICIALA
    CARE POATE FI CITITA SI RECITITA PE BLOGUL IMPERIAL.....CEZAR


    Robert Horvath20 martie 2015, 01:00
    Recunosc ca sunt nebun de legat.
    In ancheta securitatii mi se spunea la fel.
    Vezi cartea
    "DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII " Victor Nicolae New York
    Serializata partial in NEW YORK MAGAZIN

    RăspundețiȘtergere
  38. Mehedinti ....si intre dinti .
    IN MINTEA UNOR MEDIOCRII ,CARE NICI SA INJURE CA LUMEA NU STIU
    FAPTUL CA CEZAR CITESTE CARTI .....LI SE PARE NORMAL ?
    DESIGUR NU !

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe.....Intre dinti
    Mehedinti

    PULIMEA JOS !
    Autorul preferat al lui Cezar este
    Favorite Books Al treilea val, Socul viitorului, Razboi si contra razboi-Alvin Toffler/
    Al @ anonimilor Ion Creanga. Amintiri din copilarie !

    RăspundețiȘtergere
  40. Terminați-vă îngrijorarea financiară

    Locuiesc în Italia, mă numesc Maria Wason, astăzi era istorie, o amintire care nu avea să se șteargă peste un milion de ani, am fost uimit când banca mea a sunat la firmă că 75.000,00 euro erau transferați în contul meu bancar. Îi mulțumesc domnului Lance Williams pentru asistența financiară prin lance07financier@gmail.com Chiar vinerea trecută am căutat un împrumut urgent pentru a-mi plăti datoriile și pentru operația de îngenunchere a fiului meu, în timp ce căutam pe acest site, am văzut recomandarea care spune dl. .Lance Williams ajută oamenii cu asistență financiară și sunt compania potrivită pentru a cere asistență financiară. Le-am copiat adresa de e-mail și am trimis cererea mea vialance07financier@gmail.com, Avocatul companiei mi-a trimis prin e-mail termenii și contractul de împrumut pentru a semna câteva ore mai târziu banii au fost transferați în contul meu bancar. astăzi este cea mai bună zi din viața mea, în sfârșit, îmi pot plăti datoriile și operația de îngenunchere a fiului meu. acest post este de la o mamă fericită. Folosesc această oportunitate pentru a informa oamenii care au nevoie de ajutor pentru a contacta această companie astăzi. muncesc din greu pentru a ajuta oamenii care au nevoie, sunt de încredere. vă vor aduce libertate financiară și fericire. contactați-le chiar acum cu acest e-mail lance07financier@gmail.com
    De asemenea, disponibil, Whatsapp Contact +1321 522 0819
    E-mail: tim_loanfirm@aol.com

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!