Google Website Translator Gadget

miercuri, 1 aprilie 2015

NU NATO s-a intins spre EST ci ESTUL A CERUT SA INTRE IN NATO ___________________________

- Cu armamentul nostru modern, puternica noastră
Armată Roşie va putea distruge puhoiul unei eventuale
armate chineze invadatoare?
- Va putea, răspunde radio MN, cu condiţia ca
ultimile rânduri să nu facă copii!


Romania ar putea gazdui echipamente militare grele ale NATO. Gen Breedlove, comandantul fortelor aliate in Europa: NATO va lua o decizie in curand / Ministrul Mircea Dusa: Sunt discutii deja la nivel tehnic vizavi de pre-pozitionare

Philip Breedlove
Foto: NATO
Comandantul suprem al fortelor aliate din Europa (SACEUR) Generalul Philip M. Breedlove, aflat marti in vizita oficiala la Bucuresti, a declarat ca NATO va decide  in curand daca Romania va gazdui echipamente militare grele ale aliantei, informeaza Reuters. Ulterior, ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, a declarat, dupa intalnirea cu generalul american, ca sunt discutii la nivel tehnic privind pre-pozitionarea in Romania de tehnica grea de lupta".

Intrebat daca s-a luat decizia ca Romania sa gazduiasca inclusiv tehnica grea de lupta, generalul Philip Breedlove a declarat: "Da, aceasta decizie va fi anuntata foarte curand", potrivit agentiei Mediafax.

"Sunt sigur ca atunci cand lucrul acesta se va intampla, Romania va raspunde prompt, ca de fiecare data, si va fi de acord cu pre-pozitionarea acestei tehnici, fiind intotdeauna un partener de incredere pentru NATO", a mai spus, marti, la MApN, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, Philip Breedlove, in cadrul unei conferinte comune de presa cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, potrivit agentiei Mediafax.

Oficialul roman a completat raspunsul la intrebare, precizand ca exista "discutii deja la nivel tehnic vizavi de pre-pozitionare".

Victor Ponta: Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati decide NATO / Mai mult nu am voie sa spun


Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati sunt decise la nivelul NATO, a declarat premierul Victor
Ponta, fara alte detalii, intrebat de presa daca, in discutia cu seful Fortelor Aliate din Europa, s-a pus problema unor noi baze sau aducerii de armament greu in Romania.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove.

"Tot ceea ce va pot spune eu in acest moment este faptul ca Romania este dispusa sa se implice, sa gazduiasca orice capabilitati se decid la nivelul NATO. Mai mult de atat nu am voie sa va spun", a spus Ponta, intrebat daca Romania va gazdui noi baze NATO sau va fi adus armament greu al Aliantei.

Ponta a precizat ca, anul viitor, Romania va avea 12 avioane multirol, dar "si altele", si ca l-a asigurat pe generalul Breedlove ca exista un consens al clasei politice cu privire la respectarea angajamentelor tarii noastre in cadrul NATO.

"Eu l-am asigurat pe generalul Breedlove in primul rand de faptul ca in Romania exista tot sprijinul poltiic, stiu ca s-a vazut si cu presedintele, si l-am asigurat ca si in Parlament exista tot sprijinul politic pentru ca Romania sa-si indeplineasca toate obligatiile sale care tin de partea de securitate, adica sa aiba resursele finaciare pentru cele doua centre care se vor organiza in Romania de catre NATO, toate operatiunile, toate exercitiile comune si inclusiv partea de dotare a armatei romane. Anul viitor vom avea primele 12 avioane multirol, dar vom avea si altele, si asta l-am asigurat, ca desi nu ne e usor, exista un consens politic pe aceasta tema", a spus Ponta.

Chestionat despre acest subiect, presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit si el, marti, pe generalul Breedlove, a precizat ca discutiile au vizat "chestiuni mai generale legate de pozitionarea NATO, de perspectiva NATO, de comandamentul de divizie, de NFIU, care se va realiza in putin timp, insa nu am dorit sa intru in discutii detaliate tehnice, lasand acestea intre militari si intre tehnicieni".

------------------------

Generalul Philip M. Breedlove se afla marti in vizita oficiala la Bucuresti. Pe agenda vizitei se numara o intalnire la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis (ora 15:30), si o intalnire cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria (ora 16:00).

Inaintea de a ocupa postul de comandant suprem al fortelor aliate din Europa, generalul Breedlove a mai detinut, printre altele, pozitiile de comandant al fortelor aeriene americane din Europa, comandant al fortelor aeriene americane in Africa, comandant al componantei aeriene de la ramstein si director al centrului Joint Air Power Competence din Kalkar, Germania.

Generalul Breedlove a criticat frecvent interventia Rusiei in estul Ucrainei si, recent, s-a pronuntat pentru trimiterea de armament defensiv in aceasta tara.

-----------------------
Reamintim ca, la inceputul lunii martie, Statele Unite au trimis peste o suta de echipamente militare grele, in special tancuri si alte vehicule de lupta, in cele trei tari baltice, pentru a le intari capacitatea de aparare si pentru a descuraja Rusia sa le ameninte.

Aceste livrari au ca scop sa arate "presedintelui Putin determinarea noastra si Rusiei ca ne putem reuni fortele", a spus generalul american John O'Connor, insarcinat cu transportul echipamentelor.

Luni seara, Statele Unite au informat ca trimit si 3.000 de soldati pentru manevre militare in tarile baltice, anunta AFP.

Tancurile Abrams, vehiculele de lupta Bradley si vehiculele Scout Humvees vor ramane in Estonia, Letonia si Lituania atat timp cat "va fi necesar pentru a descuraja Rusia in fata unei agresiuni", a subliniat el.

77 de comentarii:

  1. Salve RH+.....Lumpenii ...sunt pe terminate !! Se straduiesc sa ..citeasca si sa invete ....na..na ..la WC..cu apa curenta !!
    Victoria - i aproape ....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,buna seara!
    Ce nume interesant,are generalul Breedlove.
    Dl.Robert Horvat,ce mai faceti?ce noutati mai aveti?

    RăspundețiȘtergere
  3. ..Bine ca numai de el intrebi ....scuze ..buna seara ..ce mai faci ..??

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai,Cezar,ce mai faci? Ma gandeam ca tu pregatesti vreo pacaleala si esti ocupat. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce parere ai despre aducerea in tara de tehnica grea,Cezar?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sprijunul femenin ramane de neinlocuit.
    Poti sa ma numesti direct.
    Robert
    Nu trebuie creiata o distanta intre noi.
    Oceanul ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am gasit o postare fostul blog Burcu
    o postare uluitoare semnata @ Anonim.
    Dovedeste nu toti sunt imbecili sau chiar ma mullt !
    Anonim31 martie 2015, 22:37
    Da, noi românii de rînd trebuie să plătim toate hoţiile şi escrocheriile pe care le fac guvernanţii, culmea aleşi de pulimea flămăndă, proastă şi needucată. Încep din ce în ce mai mult să cred în "lumina democraţiei Universale",

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zugravule, cu siguranta ca tu vei fi primul client al "baietilor veseli din UTAH". Pina atunci, sa-mi sugi poola si sa ma saruti in coor! Pina atunci auf widersehen, sa te footem la rat putin!

      Ștergere

  8. Pregatesc si eu alaturi de comandantul fortelor NATO o repozitionare a echipamentul
    greu. Lupta impotriva neamului prost necesita un echipament greu.
    Voi posta un manifest anti pulistic care poate fi semnat de orice persoana , in special
    femenina.

    RăspundețiȘtergere

  9. Ave Cezar.
    Pulimea nu poate fii invinsa. Sunt prea multi si prosti.
    Dar poate si trebuie redusa
    la zero !

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebuintarea unui WC cu apa curenta se deprinde in copilarie.
    Socul Viitorului !

    RăspundețiȘtergere

  11. EXISTA O DEOSEBIRE ESENTIALA INTRE UN TANC
    ABRAMS
    SI
    O SATRA TIGANEASCA !
    FIECARE MODEL
    CU AVANTAJE SI DEZAVANTAJE.
    VOI REVENII PE ACEASTA TEMA
    PRECIS .

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc
    lui Cezar.
    Fiecare editoria este interesant si instructiv.
    Bravo si jos pularia !

    Cei ca nu stiu sa citeasca si injura ca la usa
    toaletei
    se indeparteaza mirosind spre blogul lindicar securan.
    S-a dat ordin

    RăspundețiȘtergere
  13. SOSIREA COMANDANTULUI
    NATO
    REPREZINTA UN PAS INDREPTAT IMPOTRIVA :
    CAZACIOCULUI
    SI A COLHOZNICELOR MIROSITOARE SUB BRAT
    SI
    INTRE PICIOARE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zugravule, cu siguranta ca tu vei fi primul client al "baietilor veseli din UTAH". Pina atunci, sa-mi sugi poola si sa ma saruti in coor!
      Sa-mi maninci mucii intinsi pe o felie de paine cu unt.

      Ștergere
  14. @ ZUGRAV ESTE O MESERIE
    CERSITUL NU !
    EL AR TREBUI TAXAT .....PENTRU RECUPERAREA
    DATORIEI EXTERNE....SI BALANSAREA BUGETULUI ...INZESTRAREA ARMATEI !

    RăspundețiȘtergere
  15. NU AM AUZIT DE " BAIETII VESELI DIN UTAH "
    DAR DE BAIETII TRISTI SI EXCESIV DE BORATI ....CARE SEMNEAZA
    @ ANONIM ....CU SIGURANTA.
    SI MA-I DUTE
    IN......MEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi sugi caisele zugravule, iar din flocii de la poola mea sa iti faci o bidinea

      Ștergere
  16. KARADENIZ DUPA CE A IESIT DIN GAURA EXTREM DE ROTUNDA
    A STAT NENUMARATE ORE LA DUS (DESI NU ARE ACCES LA APA CURENTA)
    APOI A POSTAT UN COMENTARIU DE EXCEPTIE :
    karadeniz1 aprilie 2015, 20:32
    Din păcate guvernanții nu se joacă ci fac treabă serioasă. De când cu mineriadele și-au întărit sistemul intern de protecție pentru a fi siguri că pot ține în frâu orice nemulțumire populară. Poliție, jandarmerie, poliție locală/comunitară, SPP, STS, SRI, firme private de pază, etc, însumează la un loc cam 350-400 de mii de oameni. În acest timp armata, singura care s-ar fi putut opune cu succes clasei politice a fost redusă drastic și lăsată în curul gol, exceptînd acele forțe pe care prin aderarea la NATO suntem obligați să le punem la dispoziția alinaței și pentru care trebuie un stadard minim de dotare și instruire acceptat de aceștia. Pentru a fi siguri că nici în starea asta ne le trece vre-un gând ca mlitarilor turci au politizat mai toate funcțiile de conducere din armată.
    Să luăm faimosul nostru SRI. O analiză publicată pe : http://riscograma.ro/9129/cat-de-mare-este-sri-fata-de-serviciile-din-alte-tari/, făcută pe cele mai mari 10 țări din NATO arată ca SRI este al doilea serviciu, ca mărime și procent alocat din PIB, după SUA, efectivele sale fiind mai mari decât cele similare ale Germaniei, Marii Britanii, Franței si Italiei la un loc. Cam aceeași situație este și la celelalte structuri.

    RăspundețiȘtergere
  17. MATA CURVA, TATAL NECUNOSCUT,
    TU ANONIM !

    Unde a disparut fotografia ta de borat militar ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Sterge-te cu flocii depa fata sefului vostru
    colonelul secu Burcu !

    RăspundețiȘtergere
  19. Karadeniz are dreptate !
    Nu conteaza ca a fost si ramas colonel secu.

    RăspundețiȘtergere
  20. MUMIA LUI LENIN SI CHIAR STALIN
    VOCEA MOSCOVEI PE BLOGUL LINDICULUI PAROS :
    România trebuie să aibă grijă de ea singură, pentru că NATO şi Uniunea Europeană nu vor face asta,

    RăspundețiȘtergere
  21. UN COMUNIST MORT
    ESTE UN COMUNIST FRUMOS !
    CHIAR DACA ARE
    BARBA SI CIOC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  22. ULTIMATUM
    Eu nu pot sa ma urinez pe un individ abstract.
    Vreau fotografia
    Sau macar numele
    De-ale mancarii : Salam, Parizer , Ghiveci
    Din filme : Rambo
    Imbracaminte : Paltonas
    Organ sexual; Pula etc
    IN CAZ CONTRARIU
    RAMAI SINGUR, CU .....IN GURA !
    NU MAI RASPUND !

    RăspundețiȘtergere
  23. PRECIZARE :
    Pulimea e deasa. Elita este subtire.....dar exista.
    Sunt milioane de anonimi.
    Sunt poate anonimi care stiu sa intrebuinteaza hartia igenica.
    Sunt @ Anonimi care au auzit de Dali sau Deva !

    Sunt anonimi care nu se urineaza pe mijloc de strada.
    Sunt anonimi de toate felurile,
    Concluzie,
    Eu doresc sa ma urinez sau sa ma pis pe un singur
    @ Anonim.
    Deci sau te nominalizez
    @ Anonim 1 sau 2
    Sau Lumpe cu numarul cutare.
    Sau prezinti o fotografie de tigan foarte borat.
    Ti-am dat o sansa unica .
    O iei ( in gura ) sau o pierzi.
    Sansa de a te baga in seama .
    Un geniu al frumosului....fata de un "organ"
    belit.

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/



    Devartes Film’s Videos
    https://vimeo.com/user16415392/videos

    RăspundețiȘtergere
  24. vezi
    EXPOZITIA
    "DELA SALVADOR DALI LA DEVA"
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  25. SAU PRECIZEZI
    SUNT @ ANONIMUL IESIT IN LUME
    PRIN GAURA DIN SPATE .
    SA STIU CU-I ADRESEZ
    JETUL !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fereasca Dumnezeu,cum sa o facem chiar aici....
      Cezar,sterge pana nu vede mai multa lume...Bietul om...

      Ștergere
  27. Cezar mmincator de muci, de salam sa ma apuci

    RăspundețiȘtergere
  28. Niko ..ai grija ...de Lumpenul asta ....

    RăspundețiȘtergere

  29. Am dat un ultimatum oficial. Este ultima data cand i-l umezesc
    pe lumpen. A-i acord de acum pedeapsa capitala :
    NU-L MAI BAG IN SEAMA !

    RăspundețiȘtergere

  30. NICOLETA RAMANE EROINA NOASTRA !
    ESTE PRIMA FRUMUSETE
    CARE SE RIDICA CU CURAJ
    IMPOTRIVA LUMPENISMULUI MILITAR !

    RăspundețiȘtergere
  31. NICOLETA SPRIJINA BLOGUL CEZAR !
    UN BLOG A ELITEI
    DESCHIS CELOR CARE CITESC CARTI !

    RăspundețiȘtergere

  32. ADRESEZ O TEMA
    " DEOSEBIREA INTRE TANCUL ABRAMS
    SI O SATRA TIGANESCA "
    AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
    Ex Satra este mai usor manevrabila.........

    RăspundețiȘtergere
  33. O PARTE DIN ANONIMI TRECE LA LUPTA
    DREAPTA
    IMPOTRIVA PULIMII !
    DA ....IMPOTRIVA PULIMII SI A NEAMULUI PROST !
    Anonim31 martie 2015, 22:37
    Da, noi românii de rînd trebuie să plătim toate hoţiile şi escrocheriile pe care le fac guvernanţii, culmea aleşi de pulimea flămăndă, proastă şi needucată.

    RăspundețiȘtergere
  34. SUNA FRUMOS
    NU-I ASA ?
    " pulimea flămăndă, proastă şi needucată. "

    RăspundețiȘtergere

  35. UN ULTIM JET
    PENTRU PURADELUL BATRAN !

    RăspundețiȘtergere

  36. UNIFORMA ARMATEI ROMANE
    NU ESTE
    PALTONASUL ROSU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  37. LINDICUL DISPERAT !
    Lindicul flocos pe fata trimite un element destabilizator pe blogul de elita Cezar.
    Dupa ce o saptamina blogul " intre dinti " nu a fost vizitat de nimeni.
    Boicot total si terminal !
    S-a dat ordinul de regrupare a lumpenilor.
    Deci ma voi ocupa in ordinea gradelor
    Colonel secu Kardeniz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  38. Unde a disparul Lupus ?
    Cel imbracat in rochita transparenta roz bonbon ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  39. Poate stimata Nicoleta va scrie un
    EDITORIAL
    semnat HORVATH
    Va fi o lovitura de gratie ,adresat
    neamului prost si foarte prost
    si deosebit de incult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Si Cezar muci pe fata este un inghititor de salam cu barba

      Ștergere
  40. Adresa gresita fundamental
    Lindicul cu barba este seful secu internet ...
    Colonelul in retragere si reactivat
    Burcu
    Intre dinti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  41. AGENTI KGB PE BLOGURI !
    Sute de bloggeri sunt plătiți de Moscova pentru a inunda internetul cu comentarii antioccidentale și pro-Kremlin, scrie joi publicația The Guardian, care publică mărturiile a doi astfel de informaticieni care au lucrat în cadrul unei structuri specializate.
    CAZUL AGENTULUI VASILE BURCU
    Business centre', în realitate sediul unei armate secrete de 'troli', adică informaticieni a căror misiune este să posteze pe forumurile, chaturile și rețelele de socializare din Rusia și străinătate, precum și în secțiunile de comentarii ale publicațiilor occidentale, în special idei ce pun într-o lumină favorabilă Kremlinul.

    Business centre', în realitate sediul unei armate secrete de 'troli', adică informaticieni a căror misiune este să posteze pe forumurile, chaturile și rețelele de socializare din Rusia și străinătate, precum și în secțiunile de comentarii ale publicațiilor occidentale, în special idei ce pun într-o lumină favorabilă Kremlinul.

    Business centre', în realitate sediul unei armate secrete de 'troli', adică informaticieni a căror misiune este să posteze pe forumurile, chaturile și rețelele de socializare din Rusia și străinătate, precum și în secțiunile de comentarii ale publicațiilor occidentale, în special idei ce pun într-o lumină favorabilă Kremlinul.
    The Guardian descriu un regim draconic în respectiva instituție, de exemplu ei primind amenzi dacă întârziau chiar și câteva minute sau dacă nu își atingeau targetul de postări, în timp ce salariul de circa 45.000 de ruble (790 de dolari) a fost remis lunar agentului Burcu Vasile Romania . Atentia este indreptate in specia blogurilor militare din fostul spatiu sovietic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si serveste niste muci intinsi pe paine prajita, cum maninca Cezar la micul dejun-poola pe nas sa ti-o pun

      Ștergere


  43. Sa ne maninci salamul cu barba si sa ne freci coaiele pina ti-o sari pe fata aia a ta de zugrav prost, muioneza de aia gustoasa. La aperitiv, ca Cezar, muci pe paine sa servesti
    si poola sa ne-o belesti.

    Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cezar
    indrasnesc sa-ti dau un sfat.
    Daca cineva posteaza mai mult de 29 de ori aceiasi injuratura el trebuie
    banat cel putin 5 minute.
    Spre binele blogului !

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  46. Da bule mule ceadaca ta @ Anonim = Futu-ți mortiii mă-tii de @ Anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  47. Has moro car. Dau bule tu cull de mui. Dapto buleando ando mui?

    RăspundețiȘtergere

  48. Libelula blonda
    Ti-am intins o cursa.
    Esti si rrom
    si tigan. !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  50. Futu-ti z dumnezeii si pastele si cristosii matii de @ anonim imputit, cu mata care-i curva si cu tactu-n puscarie lui Burcu , si cu tot neamu tau la balamuc, vedeatias ochii aia beliti in sicriu si pa nevastata facuta posta in cimitir.., hai sictir lumpenu ` dracu-lui `!

    RăspundețiȘtergere
  51. STIMATE CEZAR
    VREAU SA FIU CLAR SI FARA ECHIVOC,
    MEHEDINTI ESTE UN BLOG MILITAR ANTI NATO !

    NU SE MAI INJURA SI PUBLICA NUMAI COLONEI SI OFITERI SUPERIORI !
    BURCU - COLINEL
    KARADENIZ-COLONEL
    SI ANONIMI CU GRADE SUPERIOARE

    ANONIMEA PULISTICA ESTE SUPUSA UNEI CONTINUE DIVERSIUNI.
    SINGURUL BLOG MILITAR
    CU O POZITIE CLAR PRO NATO
    IN FAVOAREA PREZENTEI AMERICANE
    ESTE BLOGUL CEZAR !

    DA DOMNILOR
    DA DOMNILOR
    ROMANIA PRIN INTRAREA IN NATO SI EU A INTRAT
    IN ZONA DE INFLUENTA SI SECURITATE AMERICANA
    CI VA RAMANE ASA !

    CONVINE SAU NU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zugravul atomic si cu Cezar mincatorul de muci sa ne suga mielu ala chelu

      Ștergere
    2. RH un rahat negru, plutitor in NY Bay sa-l footem in dinti pe zabalos

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!