Google Website Translator Gadget

vineri, 17 aprilie 2015

Uncle ..Sam...the problems...mai ??______________________________________

Advertisement

Actualitate

Americanii se pregătesc pentru Al Treilea Război Mondial

Autor: Radu Cazan | vineri, 17 aprilie 2015 |
La puțin timp după atacurile de la 11 Septembrie, CIA a lansat Proiectul Profecy. Scopul lui a fost de a detecta amenințări la adresa Statelor Unite din partea teroriștilor, a țărilor ostile și a martorilor care urmăresc econonomia americană.

 US-FederalReserveBoard-Seal.svg

La 7 august 2006 sistemele Profecy au primit semnale în privința unui iminent atac terorist. Trei zile mai târziu la Londra, un plan de aruncare în aer a 10 aeronave de pasageri a fost stopat, iar 24 de extremiști pakistanezi au fost arestați.
În 2007, Profecy a prevăzut o prăbușire rapidă a pieței imobiliare din SUA, precum și a burselor americane. Oficiali ai comunității de informații americane au avertizat Trezoreria, care a ignorat avertismentele. Ce a urmat, a fost cea mai gravă criză economică de la Marea Depresiune.
Din nefericire, arhitectul proiectului CIA Profecy Jim Rickards avertizează acum publicul că America este pe cale să sufere o prăbuşire în valoare de 100 trilioane de dolari. Intr-un interviu, el dezvăluie de ce acest scenariu este inevitabil.
„La început, CIA nu a avut experţi pe piaţa de capital, iar perspectiva globalizării, această piaţă a devenit parte a bătăliei. În aceste condiţii, CIA a recrutat mai multe persoane, inclusiv pe mine, pentru a aduce expertiza de pe Wall Street la Agenţie. În ceea ce priveşte Proiectul Profecy, folosind semnalele preţurilor pentru a analiza acţiunile participanţilor din piaţă, dacă acestea sunt de natură teroristă sau sunt mişcări strategice ale Statelor Unite, le aduci in lumină, aduni informaţia, destructurezi complotul şi astfel salvezi vieţi”, spune Jim Rickards.
Expertul CIA sprijină acum Pentagonul şi Agenţia să se pregătească pentru posibile ameninţări în domeniul financiar. Pentru că în zilele noastre există o teamă teribilă faţă de ceea ce Jim Rickards a numit „un Pearl Harbour financiar”.
„Există acum mai multe ameninţări pentru guvernul Statelor Unite. US Treasury şi Fed au grijă de dolar, Pentagonul şi Ccomunitatea de Informaţii au grijă de ameninţări. Dar ce se întâmplă când chiar dolarul este ameninţarea? Din 2008, Fed a introdus pe piaţă 3,1 trilioane de dolari. Avem datorii de 17,5 trilioane de dolari. Avem 127 de trilioane de dolari pasive nefinanţate. Comunitatea de informaţii se teme acum ca datoria distruge creşterea economică.  La sfârşitul boom-ului de după cel de-al Doilea Război mondial, din anii 50-60, fiecare dolar datorie a produs 2,41 dolari în creștere economică. În anii 70 până la începutul anilor 80, un dolar a produs mult mai puțin, avem o cădere până la 0,41 dolari. În prezent, un dolar produce 0,03 dolari. În curând va fi negativ. Acesta este semnalul potrivit căruia sistemul complex este pe cale să se prăbușească.”
Rickards a avertizat că SUA nu mai are bani şi este pe cale să se prăbuşească într-o Mare Depresiune care va dura 25 de ani, iar piaţa acţiunilor poate cădea cu până la 70%.
„Când am folosit expresia „o depresiune care va dura 25 de ani suna extrem, dar din punct de vedere istoric nu este. SUA este în Depresiune astăzi. Aparent, nu sunt probleme, dar la o privire mai atentă vedem de ce se teme comunitatea de informaţii: rata şomajului în America este acum de 23%. Eram într-o întâlnire la Trezorerie şi am spus că Treasury şi Fed sunt cele mai mari ameninţări la adresa securităţii naţionale, nu Al-Qaeda sau alte pericole, ci chiar aici, în această clădire, acest grup de oameni.. Voi distrugeţi dolarul şi este o chestiune de timp până când se va prăbuşi. Am vorbit şi în faţa Senatului despre acest lucru. Am avertizat Senatul. Fed nu ştie ce face. Fed poate să tipărească oricâţi bani, nu are nicio importanţă, Fed se străduieşte din răsputeri să salveze situaţia.
Poţi să ai câîţi bani vrei, dar dacă omul nu se împrumută, nu cumpără nimic, economia se prăbuşeşte, chiar daca sunt bani. Iată de ce se teme comunitatea de informaţii: velocitatea prăbuşirii banilor este imposibil de oprit. Există multe similitudini între ceea ce se întâmplă acum şi ceea ce s-a petrecut în anii premergători Marii Depresiuni din 1929.”, spune Jim Rickards.
Expertul CIA spune că specialiştii urmăresc şi alţi indici şi indicatori, cum ar fi Indicele „mizeriei”. În acest caz iei rata şomajului, iei rata inflaţiei, le pui alaturi şi rezultă ceea ce îngrijorează comunitatea de informații și anume faptul că indicele mizeriei poate duce la un instabilitate socială şi apoi la un colaps social.”
„În prezent Fed e în insolvenţă”, spune analistul american, „iar acest lucru provoacă îngrijorare”. Un guvernator al Fed a şi recunoscut in mod discret această stare de lucruri.
„Ce ştie publicul american? Că sistemul bancar din Statele Unite are datorii de peste 60 de trilioane de dolari. Acum datoria bancară creşte de 30 de ori mai repede decât economia americană. Acest lucru face ca sistenul bancar american să fie în pericol de a face implozie. Este extrem de instabil”, spune Jim Rickards.
Şi piaţa de capital americană este pe buza prăpastiei. Înainte de Marea Depresiune din 1929, capitalizarea pieţei acţiunilor se afla la o cotă de 87% ca procentaj raportat la PIB, iar află acum la o cotă de 203%, după ce înainte de criză se cifra la 183%.
În ceea ce priveşte piaţa titlurilor de Trezorerie, aceasta este pe care să se prăbuşească. Referitor la piaţa derivatelor, colapsul acesteia va duce la o Depresiune globală.
Jim Rickards spune că că întreaga comunitate de informaţii a Statelor Unite priveşte cu atenţie la proprietarii străini ai datoriilor Guvernului american.
„Este foarte important de reţinut că Trezoreria deţine 17 trilioane de dolari în datorii. Problema este cine cumpără: China, Rusia, alte ţări şi faptul că ar putea cumpăra ţări care nu sunt prieteni ai Statelelor Unite. Trebuie să ştiţi că există un serviciu de informaţii în interiorul Trezoreriei şi există chiar şi un „War room”.
O altă amenințare la adresa securităţii Statelor Unite o reprezintă prăbuşirea petrodolarului, adică a petrolului cumpărat sau vândut în moneda americană.
„Petrolul poate să nu fie cotat în dolari, poate fi cotat în euro, yen japonez, franc elveţian, poate fi cotat în multe monede naţionale”, spune expertul CIA. „Dar tot petrolul din lume este cotat în dolari. Jocul la care se expun în prezent Arabia Sadită şi Iranul în calitatea lor de actori regionali în zona Golfului va fi hotărâtor pentru stabilirea şi securitatea petrodolarului.
Rodeo BlouseComunitatea de informaţii din Statele Unite este îngrijorată, de asemenea, pentru că piaţa locuinţelor din China este peste 4 ori mai instabilă decât cea care a fost în SUA înainte de criză. Aşa încât, ce se întâmplă când cea de-a doua economie a lumii are probleme de acest gen, există posibilitatea unui colaps generalizat la nivel mondial.
În privinţa presupusului plan al Fondului Monetar Internaţional de a înlocui dolarul, Jim Rickards spune că există un plan vechi de 10 ani de a înlocui dolarul. Potrivit expertului CIA, dolarul a fost deja înlocuit cu o monedă de rezervă.

Buna seara RH+.... pup pe toti   !!!


Niko20 de comentarii:

 1. Sa nu ne alarmam degeaba.
  Si sa privim la Niko !
  Un suflet frumos
  Intr-un trup si mai frumos. !

  RăspundețiȘtergere
 2. ATENTIE
  LA O ALTA STIRE !
  Militarii americani, apartinand Brigazii 173 aeropurtate a SUA, au sosit pe aeroportul din Lvov (vest) si vor instrui timp de sase luni.......apoi nu vor mai pleca niciodata !

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru Statele Unite, Romania este importanta pe plan strategic si datorita iesirii la Marea Neagra, iar cum navele militare americane pot patrunde doar in numar limitat in acest spatiu din cauza restrictiilor impuse de Conventia de la Montreux, Washingtonul doreste sa consolideze capacitatile flotei romane !
  PS
  O INTREBARE CAPITALA :
  VA PASTRA PREA FRUMOASA NIKO
  CELEBRUL NUME
  HORVATH ?

  RăspundețiȘtergere
 4. STATUIA LUI BURCU
  Pro-rusii promit sa ucida cinci civili pentru fiecare monument sovietic daramat !
  Pula !

  RăspundețiȘtergere

 5. LINDICULUI ZBURATOR MORT
  Boicotul organizat de peste ocean
  un succes neasteptat.
  Urmeaza impaierea,
  si funerarii organizate de servicii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mehedinti Blog online - Alianta Contribuabililor

  O comunitate virtuala de rromi , de lumpenii adevarati. Un forum de injuraturi , o tribuna din fundul curtii , a libertatii in comunicare,
  a celor fara WC si apa curenta !
  Admin.

  RăspundețiȘtergere
 7. ONANISMUL LA ORDINNEA ZILEI
  SI MAI ALES
  A NOPTII.
  Retragerea @ anonimilor romi si tigani este de scurta durata.
  Dupa o sedinta scurta de
  Auto - erotism ( laba ) se vor reintoarce .
  A-i astept cu o relativa
  nerabdare !

  RăspundețiȘtergere

 8. VREM O POZA
  CEZAR +NIKO !
  INTRU ETERNITATE
  SI CHIAR MAI MULT !

  RăspundețiȘtergere
 9. Mesaj din America

  Nu va ingrijorati degeaba
  pentru noi !
  Vom iesi din criza si

  Intr-o zi vom fi primiti in NATO !

  RăspundețiȘtergere

 10. ROMANIA ARE DE ALES
  DANSUL NATIONAL
  CALUSARII SAU CAZACIOC
  LA CIOC !

  RăspundețiȘtergere
 11. VOI FI
  CLAR :
  PREFER COLHOZICELOR MIROSIND URAT
  INTRE PICIARE
  FEMEILOR CARE MIROS PARFUMAT INTRE PICIOARE

  LOC SFANT !

  RăspundețiȘtergere
 12. @
  Eu si sotia mea Kiyoko asteptam
  cu multa prietenie venirea la NY a noului cuplu.
  Sper sa aflam data venirii lor pentru a fii prezenti
  la fericitul eveniment.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apreciez foarte mult prietenia dumneavoastra chiar daca nu va cunosc personal.Mai rar se intalnesc oamenii cu atata bunatate in suflet.
   Desi,nu am spus niciodata,sa stiti ca,sunt extrem de mandra de numele meu.Cel mai mare regret al meu este faptul ca nu sunt baiat si nu pot duce numele mai departe.Dl.Robert ,ce parere aveti de fotografii?
   Imi place foarte mult fotografia,in combinatie cu dorinta de a atinge perfectiunea ,mereu iese ceva frumos.Dumneavoastra aveti copii?

   Ștergere
 13. NU VA FI NICI O CRIZA DE FEMEI....
  SI NICI UNA ECONOMICA !
  Crizele financiare au o frecvenţă de apariţie de o dată la şapte ani, iar de la izbucnirea celei mai recente au trecut exact şapte ani. Si totusi.....
  SUA are în faţă o perioadă de creştere robustă, Europa îşi revine încet dar sigur, iar China poate trece la o economie mai puţin planificată si sa continue cresterea economica.
  Editorialul este o speculatie fara baze reale.
  Iar iesirea din criza printr-un razboi este puerila.
  O noua criza ciclica este posibila dar nu va avea consecinte catastrofale.
  Mie personal i-mi este frica sa ma prinda Kioko cu un model sau doua in pat decat
  de o criza economica !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu exista arma mai periculoasa decat o femeie geloasa(nervoasa).Oricat de calma ii din fire. He he he

   Ștergere
  2. Nevestica ...stai calma ....

   Ștergere
 14. HOP, HOP, HOP, ROBERTH HORVATH ZUGRAVUL MUIST O IA LA CEOK!

  RăspundețiȘtergere

 15. Niko
  Multumesc pentru vorbele calde.
  Kiyoko este fotografa de moda.
  Am fost colegi FIT cea mai importanta facultate
  de Fashion din lume. Sectia fotografie de moda.
  Este si ea impresionata de calitatiile tale.
  " frumusete magnetica " sunt vorbele ei.
  Nu am copii ....probabil.Dar nu si sigur.
  Motanul meu negru s-a stins din saptamana trecuta.
  A fost fiul meu......Sunt devastat.
  Felicitari lui Cezar pentru minunata alegere.
  Te rog ca intre prieteni sa treci peste politeti...
  domnule etc
  Alege Robert, Robby, Roberto etc
  La facultate in Romania
  colegele dela actorie ma numeau fara nerusinare
  Roberte
  Care f......fete !
  Ramai un mister total personal si profesional
  Actorie, modeling ?
  Cu mare prietenie
  Robert si Kiyoko

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!