Google Website Translator Gadget

luni, 17 august 2015

Chinese soldiers fire shells with their bare hands without using any par...

41 de comentarii:

 1. Acun sincer nu prea stiu !! Ei au armament de la noi sau noi de la ei ....!!

  RăspundețiȘtergere

 2. Stai linistit.
  Important este ,sa nu faci valuri.
  In gaura rotunda
  Nu ai nevoie de tehnologie militara
  Doar rabdare.
  Vei fi scos de camarazi la timpul potrivit
  Sau niciodata !

  RăspundețiȘtergere
 3. CU UN COPIL EVREU ,
  A FOST ANTONESCU ANTISEMIT ?
  Date biografice

  Născut într-o familie de militari, Antonescu a absolvit școlile militare de la Craiova și Iași, apoi a urmat și absolvit Școala de cavalerie în 1904.
  Tatăl său, ofițer de carieră, a divorțat de mama sa, Lița Baranga și s-a recăsătorit cu Frida (născută Cuperman sau Frieda Kuppermann), evreică (după moartea tatălui generalului Antonescu, care devenise „Șeful Statului", ea și-a reluat, demonstrativ și ca frondă, numele de Cuperman, rezistând protestelor și insistențelor sus-pusului fiu).
  Prima sa soție (1924-1926), Rachel Mendel, a fost și ea, o evreică originară din Franța, cu care s-a căsătorit când era atașat militar la Londra și cu care a avut un copil.

  Marturia lui Wilhelm Filderman, presedintele Uniunii Comunitatilor Evreiesti din România:
  "Maresalul însusi a fost executat de agentii Moscovei, ca fascist. Adevarul este ca Maresalul Antonescu este cel care a pus capat miscarii fasciste din România, oprind toate activitatile teroriste al Garzii de Fier din 1941 si suprimînd toate activitatile politice ale acestei organizatii. Eu însumi, raspunzînd unei întrebari a lui Antonescu, la procesul sau - montat de comunisti - am confirmat ca teroarea fascista de strada a fost oprita în România la 21 ianuarie 1941, zi în care Maresalul a luat masuri draconice pentru a face sa înceteze anarhia fascista (…) ïn timpul perioadei de dominatie hitlerista în Europa, eu am fost în contact permanent cu Maresalul Ion Antonescu, care a facut foarte mult bine pentru îndulcirea soartei evreilor expusi persecutiilor rasiale naziste (…) Eu am fost martorul unor scene emotionante de solidaritate si de ajutor între români si evrei, în momente de grele încercari din timpul Imperiului Nazist din Europa. Maresalul Antonescu a rezistat cu succes presiunilor naziste care cereau masuri dure împotriva evreilor. El este cel care mi-a dat pasapoarte în alb, pentru salvarea de teroarea nazista a evreilor din Ungaria, a caror viata era în pericol!" --------- din "Testamentul lui Wilhelm Filderman", act legalizat la New York în 1956;
  ANTONESCU : EVREII DIN ROMANIA NU VOR PURTA STEAUA GALBENA.

  RăspundețiȘtergere
 4. Willi Filderman, colegul de liceu al Mareşalului
  La Bucuresti s-a derulat o poveste bizara, unica in istoria Holocaustului european, stiuta de putini, analizata neindestulator de istorici: relatia bizara si benefica existenta intre dr. Wilhelm Filderman, presedintele evreimii-romane si maresalul Ion Antonescu, Conducatorul Statului roman. Antonescu si Filderman se cunosteau foarte bine, fusesera colegi de scoala.
  In 1941, Consiliul de Ministri a impus evreilor din toata tara sa poarte "un semn distinctiv", o stea cu sase colturi (steaua lui David). In unele locuri era un petic galben, in altele de culoare neagra, cusut pe camasa sau haina, pe partea inimii.

  Presedintia Consiliului de Ministri ii transmite lui Filderman invitatia de a avea o convorbire cu maresalul, la ora 18.00. De retinut data de duminica si ora, in plin razboi, in ziua de odihna, Conducatorul statului il invita pe liderul evreilor la el acasa, la vila din comuna Butimanu. Sa vina impreuna cu arhitectul evreu Horia Clejan. Acesta nu detine nici o functie la Centrala Evreilor, dar, candva, inainte de razboi, Clejan i-a construit lui Antonescu vila de la Predeal.

  Filderman este luat prin surpindere de invitatia maresalului. Obiecteaza ca masina i-a fost rechizitionata, si fiind zi de duminica, e problematic gasirea unui taxi disponibil. I se raspunde ca o masina va veni sa-l conduca la general.
  Aici Mihai Antonescu a incercat sa explice si sa justifice convingerile saleerminand lectura dosarului, a declarat ca nu este antisemit, ci nationalist si ca nu intelege sa comita nedreptati numai din motive de ura. In cele din urma Filderman si Clejan au fost invitati pe terasa unde ii astepta Antonescu si dr. Lupu.
  Maresalul parea si de data aceasta in buna dispozitie. Dupa cateva formule de politete, Filderman ceru voie sa treaca la obiect. La care Antonescu i-a replicat:

  - Iar mi-ai venit cu o biblioteca de memorii… Dupa care, adresandu-se d-rului Lupu, ii zise: "Totdeauna vine asa si aduce o intreaga biblioteca de memorii". Pe tonul cel mai degajat, Filderman ii raspunde ca de data aceasta a venit numai pentru o singura problema, despre care, de altfel, i-a si remis un memoriu scris. Discutia intra in fond. La un dat maresalul il intrerupe si se adreseaza adjunctului sau:

  - Te rog sa dai ordin sa se suprime in toata tara dispozitia cu semnul galben.

  Antonescu salveaza pe nevasta rabinului sef Alexandru de la moarte.
  "Antonescu (vorbim de Rebeliune, 21 ianuarie) a fost instiintat de catre Palat ca sotia mea se afla in mana legionarilor. Ion Antonescu i-a instiintat pe legionarii concentrati in strada dr. Burghele, nr. 3, unde se gaseau birourile Federatiei comunitatilor evreiesti si locuinta mea: sa nu se atinga de sotia Sef-Rabinului, fiindca altfel el trimite un contingent special de soldati, sa o apere."

  Nimeni nu poate sa nege crimele din primele 6 luni de razboi cand cand in Trasnistria au pierit 40.000 de victime conform Enciclopediei britanice dar nu se poate
  trece cu vederea nici declaratia extraordinara a Presedintelui Israelului Peres ,cu ocazia vizitei in Romania“Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 deevrei, care au venit în Israel şi au ajutat la construirea acestui stat, dar şi-au păstrat şi identitatea şi cultura şi dragostea pentru România” Salvatorul lor a fost acelas Ion Antonescu.
  Inchei fara a putea raspunde la intrebarea din titlu.
  Dumneavoastra ce parere aveti ?

  Robert Horvath Deva Cineast SUA.
  . http://devanewyork.blogspot.com/


  RăspundețiȘtergere

 5. BOICOTATI
  BLOGUL SECURISTULUI BARBOS ,,,,,,CU SANCRU IN GAT
  MEHEDINTI
  INTRE DINTI !

  RăspundețiȘtergere
 6. ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE

  CINEASTUL ROBERT HORVAT DIN NEW YORK
  IN ATENTIA PROCURATURII DIN ROMANIA
  PASIBIL CU 5 ANI DE PUSCARIE !

  ROBERT HORVATH VINOVAT DE PROMOVAREA CULTULUI MARESALULUI

  ANTONESCU
  "vinovat de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, publicată în Monitorul Oficial al României,
  Săvârşirea faptelor prevăzute la alin (1) Şi (2) prin intermediul unui sistem informatic constituie infracţiune si se pedepseşte cu închisoare pana la 5 ani.”

  RăspundețiȘtergere
 7. Am postat pe blogului lindicului securist cu barba
  mehedinti ;

  MULT PREA STIMATE MAESTRE CU BARBA
  Indraznesc cu toata modestia necaracteristica , sa adresez o intrebare.
  Dece cenzurezi
  comentariile mele in favoarea armatei romane si a demnitatii nationale ?
  Ti-a intrat frica in gaura posterioara
  Sau nu a iesit niciodata.....depe vremea comunismului.
  INCHIZITIA PUNE MANA PE ROMANIA
  LIBERTATEA DE EXPRESIE ESTE FUTUTA IN CUR.
  Trezestete. Fa ceva in favoarea tuturor..............
  sau inchide din nou blogul.

  RăspundețiȘtergere
 8. important sa stim.
  ULTIMA ORĂ! Prejudiciu ZERO în dosarul lui Victor Ponta | onlinereport.ro

  RăspundețiȘtergere

 9. Ce prejudiciu ?
  cititi
  PONTA A DEPUS 400.OOO $ IN SUA
  PARTE A ZGARIE NORILOR DIN CHICAGO
  AU PROPROETARI ROMANI

  RăspundețiȘtergere

 10. PONTA, NASTASE TOTI CURISTI
  CA CEZAR !
  IMPARATUL ROMAN CU NUME DE TARANETE !

  RăspundețiȘtergere
 11. @ Vroiam sa te amnistiez.
  Sa te eliberez din gaura extrem de rotunda.
  Dar vazand ca iei apararea unui prim ministru curist.
  M-am razgandit......
  Desi ai fost pedepsit destul pentru faptul ca esti neam prost.
  Din Pulimea care a intrat in colimatorul meu .

  RăspundețiȘtergere
 12. INCHIDE BLOGUL MEU
  INTITULAT ARMYA!
  Ad Cezar.
  Incepe sa miroase nasol....
  Fara viitor doar cu un trecut pestilential !

  RăspundețiȘtergere
 13. BOMBA !

  CINEASTUL VINE IN ROMANIA !

  AM HOTARAT SA MA PREDAU AUTORITATILOR JUDICIARE ROMANE !
  VINA MEA : spunerea adevarlui.


  HOLOCAUSTUL
  UNUI O ( ZERO ) IN PLUS !
  DELA 40.000
  (ENCICLOPEDIA IUDAICA)

  LA 400.000 !!!!!!!!!!!!!!!  Pregatesc scrisoarea oficiala

  RăspundețiȘtergere
 14. ..hai ca pregatim ..Buda ...pentru tine ...

  RăspundețiȘtergere
 15. ROBERT SI NICOLETA DIN NOU IMPREUNA !

  Cu ocazia distrugerii din temelii a mitului Holocaustului
  ma voi reintalnii Nicole cur de vis.
  Va aprecia calitatiile si experienta mea in viata
  si la pat !

  RăspundețiȘtergere
 16. HOLOCAUSTUL
  UNUI O ( ZERO ) IN PLUS !
  DELA 40.000
  (ENCICLOPEDIA IUDAICA)

  LA 400.000 !!!!!!!!!!!!!!!

  PRESEDINTELE ISRAELULUI NEAGA HOLOCAUSTUL ROMANESC


  “Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei, care au venit în Israel şi au ajutat la construirea acestui stat, dar i-au păstrat şi identitatea şi cultura şi dragostea pentru România.
  https://www.youtube.com/watch?v=EO7epcOrQ74

  RăspundețiȘtergere
 17. ACADEMIA ROMANA :

  IN Aula Academiei Romane pe 14 februarie, istoricul Vladimir Iliescu, acesta a afirmat ca "in Romania au fost persecutii impotriva evreilor, 20.000 de evrei au murit, dar asta nu este Holocaust".
  "Holocaustul din Romania este o uriasa minciuna.! Holocaustul s-a petrecut in Germania si in Ungaria, din moment ce doar din aceste tari evreii au fost trimisi la Auschwitz. Cu toate acestea, toti evreii care au fost deportati in Transnistria de catre maresalul Antonescu s-au intors acasa si au trait o viata aproape normala", a spus istoricul.

  RăspundețiȘtergere

 18. NU FAC
  SI NU VOI FACE COMPROMISURI !
  REFUZ SA SCOT PULA
  DIN GURA LUI
  BURCU !

  RăspundețiȘtergere
 19. ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
  A APARUT EDITORIALUL
  SECOLULUI !
  CU FOTOGRAFII !  INCREDIBIL DAR ADEVARAT !
  Cineastul Robert Horvath a-i da un sut in cur

  istoricului Alexandru Florian !
  directorul
  Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului
  .....care nu a avut loc !
  LA NEW YORK.


  CONFRUNTAREA DIRECTA FARA PRECEDENT, A AVUT LOC IN SEDIUL ICR ! .

  RăspundețiȘtergere
 20. http://devanewyork.blogspot.com/
  Cineastul Robert Horvath a-i da un sut in cur .....  Ma numesc Robert Horvath, sunt de profesie cineast, absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti (IATC) si am lucrat la multe studiouri din Romania, indeosebi la Televiziunea Romana. Actualmente, imi continui activitatea la studioul meu de film, “DEVARTES FILM INTERNATIONAL”, cu sedii in Manhattan (New York) si Tokio. Sunt cunoscut, de asemenea, in calitate de grafician, ilustrator si pictor.
  , La Institutul Cultural Roman din New York, un eveniment dedicat special Holocaustului din Romania din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. La aceasta manifestare a participat si o delegatie din Romania, remarcandu-se prezenta istoricului Alexandru Florian .
  Redau mai jos interventia mea de la acest eveniment. Cuvintele sunt traduse din limba engleza, deoarece la ICR din New York este inca interzisa folosirea limbii romane!
  Doamnelor si Domnilor,
  Deoarece v-ati referit in expunerea Dvs. la necesitatea ca generatiile viitoare sa afle adevarul despre tragedia Holocaustului si pentru ca astazi copiii invata la scoala ca romanii sunt vinovati de genocid, as vrea ca ei sa afle si faptul ca romanii au fost aceia care au salvat intreaga populaltie evreiasca de pe teritoriul actual al Romaniei. Asistam la un fapt poate unic in istoria celui de al Doilea Razboi Mondial, anume acela ca un om s-a opus presiunii germane, salvand mai mult de jumatate milion de oameni de la pieire. Acest miracol romanesc se datoreaza in primul rand pozitiei intransigente si plina de curaj a maresalului Ion Antonescu. In al doilea rand, mai trebuie tinut cont si de caracterul specific al societatii romanesti din perioada respectiva. Ma refer aici la Ion Bratianu, Iuliu Maniu, la partidele istorice, la Regina Elena, la Dr. Lupu, la Patriarhul Nicodim, la Mitropolitul Balan, la intreaga Biserica Ortodoxa Romana si la multi altii care au pus umarul la salvarea evreilor. Cred insa ca factorul principal il reprezinta mentalitatea, psihologia si omenia romanilor.
  Care sunt faptele istorice? Dupa inceperea razboiului, se desfasoara foarte rapid operatiunile militare in Basarabia si Bucovina de Nord, unde este masacrata populatia evreiasca si unde fortele romanesti coopereaza cu cele ale germanilor. In curand, in spatele frontului, apar comandourile germane specializate in operatii de “curatire” si, paralel, incep deportari de familii intregi din populatie evreiasca, dincolo de Nistru, in Transnistria. Pentru mine, moartea chiar si numai a unui singur om nevinovat reprezinta o tragedie, dar trebuie sa iau in consideratie si statistica.

  RăspundețiȘtergere
 21. Pentru ca subiectul este foarte controversat, las la aprecierea audientei sa deduca adevarul – din diferite surse. Una dintre ele ar fi “Enciclopedia Iudaica”, o lucrare de referinta, in care se mentioneaza cifra de 40.000 de morti, plasand Romania pe locul 10, ca vinovatie, in timp ce raportul Dvs., al Comisiei, se refera la 420.000 de victime, Romania ajungand pe locul 2, imediat dupa Germania. Tinand seama de paritatea po***tiei, Romania devine, nici mai mult, nici mai putin, prima “Killing-machine” din istoria celui de al Doilea Razboi Mondial!
  In aritmetica Comisiei se adauga si Ardealul de Nord, acolo unde populatia evreiasca a fost decimata, numai ca, atunci, Ardealul de Nord se afla sub controlul maghiar. Dumneavoastra mai treceti cu vederea si alte fapte: ca toti barbatii evrei in putere au fost incadrati in Armata Rosie, ca o mare parte din poppulatie a fugit in interiorul Rusiei si ca foarte multi evrei au murit de moarte naturala sau de boli contagioase (tifos), de care a suferit intreaga popopulatie, inclusiv Armata Romana.
  Responsabilitatea Guvernului Romaniei in aceste evenimente este mare, dar este greu sa fie separata de responsabilitatea germanilor.

  RăspundețiȘtergere
 22. Ma voi ocupa in continuare de momentul crucial, anul 1942, care este sters cu buretele sau distorsionat ca semnificatie istorica. Mihai Antonescu, Ministrul de Externe, se intalneste cu Hitler, in acea toamna, si ii comunica hotararea de a nu-i preda pe evreii din Regatul Romaniei. Vreau sa va mai amintesc, domnule general Mihai Ionescu, doua documente semnificative, pe care sper si cred ca le cunoasteti: la o saptamana de la aceasta intalnire istorica, Ion Antonescu declara, intr-o sedinta a Consiliului de Ministri: “Nu voi face jocul rasist al germanilor si ii voi slava pe toti evreii mei”; dupa alte doua saptamani, la o alta sedinta a Consiliului de Ministri, Ion Antonescu declara: “Eu mi-am dat cuvantul sa asigur viata si libertatea evreilor si ma voi tine de cuvant”. Toamna lui 1942 pecetluieste pentru totdeauna salvarea unei intregi populatii de la moarte, condamnata la “solutia finala” de catre Hitler.
  Ma voi referi acum la Raportul Comisiei Holocaustului, lucrare unde o reala tragedie este folosita pentru anumite interese politice. In 2002, Guvernul Romaniei, bazandu-se pe documentele Arhivei Nationale si in conjunctie cu toate documentele primite de la Muzeul Holocaustului din Washington, DC, decreteaza, fara echivoc, ca pe teritoriul Romaniei nu a avut loc Holocaustul. La mai putin de doi ani, insa, Guvernul Romaniei isi schimba pozitia, infiintand o Comisie care, bazandu-se pe exact aceleasi documente, decreteaza ca in Romania a avut loc un genocid de proportii inimaginabile. Comentariile sunt de prisos!

  RăspundețiȘtergere
 23. Vreau sa mai spun asistentei ca Raportul Wiesel de cercetare a crimelor Holocaustului reprezinta un atac fara precedent la adresa demnitatii romanilor. In concluzia raportului se spune: “Romanii sunt vinovati de genocid, chiar daca in anumite regiuni au supravietuit evrei”. Inainte de a intra in fondul problemei, doresc sa mai remarc ca “anumite regiuni” reprezinta, de fapt, Romania de baza, Romania esentiala, adica in actualele ei granite. Raportul arunca o vina colectiva, acuzand de genocid intreaga populatie romaneasca. Aceasta idee de vina colectiva apartine ideologiei fasciste si/sau comuniste, aruncand vina – reala sau imaginara -
  catorva asupra unei intregi colectivitati nationale, rasiale sau sociale. Iar o vina colectiva nu are ce cauta in discursul unei democratii! Se merge atat de departe incat se spune ca majoritatea populatieii romanesti a sprijinit Holacaustul!
  Ma intreb: oare cum a fost posibil asa ceva, cand faptele din Bucovina si Basarabia au fost foarte putin cunoscute de populatietie. Eu personal am plecat la 32 de ani din Romania si nu am auzit niciodata despre aceste evenimente. Romania este prezentata in acest material ca o tara fascizata si complet rasista. As vrea sa-i amintesc domnului general si cercetator istoric faptul ca fascismul a fost lichidat in Romania cu ocazia rebeliunii legionare. Fragmentul care m-a intrigat profund este urmatorul: “Holocausul isi are radacini adanci in istoria si cultura romana”! Aceasta constatare aduce un atac frontal Istoriei Romaniei si nu scapa de aceasta
  decapitare niciun om politic, niciun partid istoric, niciun moment al istoriei si nici al monarhiei. Deci, Istoria Romaniei este prezentata de Comisie in primul rand ca o istorie a antisemitismului. Acelasi tratament i se aplica insa si Culturii Romanesti.
  Nu scapa de “atentia” noii inchizitii nicio personalitate culturala, de la Alecsandri, Eminescu, Kogalniceanu, Hajdeu, Slavici etc., iar in epoca moderna nu scapa nici Emil Cioran, Noica, Mircea Eliade. Asadar, in opinia Comisiei, Cultura Romaneasca nu este importanta prin valentele sale universale, ci numai prin caracterul ei rasist si antisemit. Cu alte cuvinte, Mihai Eminescu si ceilalti piloni ai Culturii Romanesti sunt, nici mai mult, nici mai putin, vinovati pentru cauzarea Holocaustului. Cruciti-va, doamnelor si domnilor, Concluzia acestei Comisii a dat o unda verde unei adevarate “vanatori de vrajitoare”, avand ca victima cultura si limba nationala. Atentia este in primul rand indreptata asupra lui Mihai Eminescu si a lui Mircea Eliade,
  ICR New York, deoarece am cerut sa se vorbeasca si romaneste la manifestarile organizate de Institut (pentru participarea din aceasta seara, a trebuit sa mi se dea o derogare speciala de la Washington!).
  Vreau sa mai adresez cateva cuvinte doamnelor si domnilor din spatele meu, care striga, cu inversunare, sa nu fiu lasat sa mai vorbesc si sa fiu dat afara! Daca Dvs. mai sunteti azi in viata, aceasta i se datoreaza maresalului Ion Antonescu si – in primul rand – omeniei romanilor. Este greu pentru mine sa inteleg cum multi romani accepta orice compromis, inclusiv acest raport degradant. La fel, nu pot sa inteleg cum multi evrei, in loc sa fie recunoscatori si sa le arate gratitudine celor care le-au salvat viata, stau si asteapta sa le mai dea inca o palma. Un adevar spus doar pe jumatate seamana cu o minciuna. Pe fundalul unei tragedii adevarate, asistam aici la un atac fara precedent la adresa Istoriei si Culturii Romanesti. Daca vrem sa ne recastigam demnitatea, trebuie sa spunem adevarul
  intreg. Va multumesc pentru rabdarea si atentia Dumneavoastra.
  ROBERT HORVAT DEVA
  Cineast
  PRESEDINTELE
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL
  New York -Tokyo

  RăspundețiȘtergere

 24. IN ATENTIA GENERALA !
  AM PUBLICAT FOTOGRAFIA SECOLULUI
  ROBERT CU MASINA SPORT .....MASERATI ....DECAPOTABIL
  CU CARE SE INDREAPTA
  SPRE CANTINA SOCIALA DIN HARLEM
  SA MANANCE
  SUPA DE OASE !


  Robert Horvath-Déva
  devanewyork.blogspot.com/‎

  PS PREVED ELIBERAREA DIN BUDA A LUI CEZAR
  SI RECONSIDERAREA SA !

  UN OM CURAJOS CARE FUTE PE CEI CARE VOR
  SA IMPROSTE ARMATA CU LATURI !

  IN CURAND
  AVE CEZAR !

  MURITORUL ROBERT TE SALUTA !

  RăspundețiȘtergere
 25. REPET
  NIMENI NICIODATA
  NU MA VA CONVINGE
  SA SCOT PULA DIN GURA
  " PARINTELE BULAULUI ROMANESC "
  COLONEL SECU
  CU NUMELE DE COD
  BURCU !

  RăspundețiȘtergere
 26. cititi cu consideratie :

  Primavara spionilor de jucarie

  http://penifest.blogspot.com/2008/05/primavara-spionilor-de-jucarie.html

  "Seful Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul penitenciar îl avertiza pe unul dintre spionii săi, cu nume de cod, "Burcu Geo Bogdan".....
  Imediat după atenţionarea cu pricina, un spion cu acelaşi nume de cod, "Burcu Geo Bogdan", a fost promovat la Academia de Poliţie pentru a-i învăţa meserie pe viitorii ofiţeri de penitenciare.
  O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod "Burcu Vasile" a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.

  CONCLUZIE
  BOICOTATI BLOGUL COLONELULUI DE SECURITATE !
  INCHIDETI DEFINITIV
  PE ACEST TORTIONAR AL SECURITATII !

  RăspundețiȘtergere

 27. UNDE A DISPERUT PATRIOATA CU CURULET DE VISE ?
  UNDE ? UNDE?

  RăspundețiȘtergere

 28. IESIREA DIN BUDA A UNUI IMPARAT ROMAN !

  In cazul in care Cezar infrunta printr-un editorial pe dusmani
  sau publica
  fotografia mea ( vezi Maserati...Plus Pipa )
  VA FI RECONSIDERAT
  SI CONSIDERAT EROU !

  RăspundețiȘtergere

 29. PENTRU CURAJUL SAU NEBUN
  Publicarea materialelor demne de puscaria
  conform legilor pro semite !

  CEZAR VA FI ELIBERAT
  DIN GAURA ROTUNDA !

  VA FACE UN DUS
  SI VA REDEVENII EROU !

  RăspundețiȘtergere
 30. Rh+...jos Sapka inainte de a urca in ..cabriollet ...

  RăspundețiȘtergere
 31. Cezar redevine erou.
  Un om integru , surajos si patriot.
  Nu-mi scot sapca
  Ci doar palaria !!!

  RăspundețiȘtergere

 32. Blocul securitatii Mehedinti
  resuscitat !
  Curg comentariile .
  Acceptati doar membrii cu carnet de partid.
  PCR
  Deocamdata tinut doar sub perna .
  Pana la venirea.......... rusilor !

  RăspundețiȘtergere
 33. Buna seara! Ce mai faceti domnilor?

  RăspundețiȘtergere
 34. Prima data sunt de acord cu
  Cezar !
  Am publicat pe blogul destul de celebru
  Robert Horvath Deva Blog.
  o fotografie cu Maseratul meu nou.....
  Cu care sper sa-ti plimbi curul de vise !

  RăspundețiȘtergere

 35. NIKO
  Vreau sa-ti testez gusturile
  Crezi ca istoricul Alexandru Florian
  directorul
  Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului
  .....care nu a avut loc !
  Este un barbat bine ?

  RăspundețiȘtergere

 36. Scuze limbajul relativ colorat .
  POT SA-MI BAG PULA IN GURA
  DIRECTORULUI FLORIAN
  SI SA TRAG UN JET PATRIOTIC ?

  RăspundețiȘtergere
 37. Cine credeti ca are mai mult succes
  la femei cu blenoragii netratate
  Alexandru Florian
  sau
  Vasile Burcu ?

  RăspundețiȘtergere
 38. ATENTIE ROMANIA ! ONOAREA VOASTRA ESTE SALVATA !
  VOI PREZENTA UN DOCUMENT EXTRAORDINAR DIN ARHIVELE EVREIESTI !
  ANTONESCU A INCERCAT SA-I SCOATA SI SA-I SALVEZE PE EVREII ROMANI DIN LAGARELE
  HITLERISTE ! CE MAI SPUI MAESTRE AL MINCIUNII ?


  Dacă de pe teritoriul Regatului României nu a fost trimis niciun evreu spre lagărele de concentrare naziste, nu aceeaşi soartă au avut-o cei surprinşi de război pe teritoriul german sau pe al axei fasciste. La ordinele Mareşalului Antonescu, Guvenul României a făcut eforturi extraordinare pentru a-i încuraja pe evrei, a le face viaţa mai uşoară şi a salva mii de oameni de la moarte sigură. Prin acţiuni disperate, contra cronometru, oamenii Mareşalului Ion Antonescu scot din trenurile morţii zeci de famili, opresc arestări şi execuţii în ultimul moment sau dau zeci de paşapoate în alb cu nume româneşti. După cum reiese din documente, s-a încercat de multe ori scoaterea evreilor români chiar şi din lagărele de concentrare.
  Astfel, în directiva guvernului din toamna anului 1942 se spune, cu claritate: “Întrucât în România evreii sunt consideraţi cetăţeni români, ei trebuie să se bucure şi în străinătate de protecţia statului român”. În final, se cere să se intervină pentru recuperarea averilor evreilor români aflaţi pe teritorul Reich-ului.
  Ca urmare a faptului că Mareşalul Ion Antonescu cerea înapoierea “evreilor săi”, în răspuns, Ministerul Afacerilor Străine al Franţei comunică, în ianuarie 1943, Legaţiei Române de la Vichy, că este favorabil repatrierii evreilor români aflaţi în Franţa.

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!