Google Website Translator Gadget

joi, 10 decembrie 2015

Erdogan sună la Moscova. O dată, de două ori. Nici un răspuns. A treia oară, robotul telefonului de la Kremlin îi comunică neutru:
- Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 2.
Nedorind să-și ceară scuze, Erdogan apasă tasta 2. După câteva secunde de tăcere, vocea robotului îi spune:
- Decizia de impunere a embargoului comercial cu Turcia a fost activată. Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 3.
Nedorind (încă!) să-și ceară scuze, Erdogan apasă tasta 3. După pauza de rigoare, robotul zice:
- Decizia de punere în funcțiune a sistemului de apărare antiaeriană S-400 din Siria a fost activată. Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 4.
În timp ce privește indecis cele două taste, Erdogan aude în telefon vocea Comandantului forţelor NATO din Europa, gen. Philip Breedlove:
- What the hell !? Apasă tasta 1. Tasta 4 activează sistemul de rachete balistice intercontinentale termonucleare și ne omori pe toți !
Erdogan apasă tasta 1 și-l aude pe Putin râzând:
- Vezi, amice ? Doar ți-am spus că îți interceptează NSA convorbirile, dar nu mă credeai !

                                                        Niko ..traverseaza ..Atlanticul...!!!!!

Gagici's photo. joi, 10 decembrie 2015



Să ieși în stradă și să protestezi ca să-ți fie mai rău,asta înseamnă să fii idiot!



Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul , preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitate României şi românilor, etc., pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete şi speciale şi care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor...
Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul preşedintelui, pentru a treia oară... ceea ce aduce în actualitate spusele lui Ţuţea: POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR DE IDIOŢI.
România proștilor bine făcuți
Administraţia Prezidenţială are alocată una dintre CELE MAI MARI CRESTERI BUGETARE: 56 milioane lei, comparativ cu 40 milioane lei, cât a primit în 2015. O crestere de 40%.
Cea mai mare parte din banii suplimentari se duc către cladirea Palatului Cotroceni care va fi reamenajata, dar si catre cresterea cheltuielilor de protocol ale lui Iohannis.
Mai mult, de la 1 august salariul lui Iohannis aproape s-a triplat si a devenit 3.400 de euro adica 153 milioane lei vechi.
Si mai mult, au loc REPARAŢII de LUX la Vila Lac 3, reședința președintelui Iohannis. Vila continua sa fie amenajata de peste 1 an de zile. Pana acum s-au bagat in ea aproximativ 1,5 milioane de euro.
Salariul minim NU va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1.050 lei la 1.200 lei.
România nu mai există! Şi asta nu de-acum, ci din 2012, atunci când grupul infracţional format din băsescu şi Curtea Constituţională, sprijinit de serviciile secrete, ambasade străine şi ţuţerii infractori din Comisia Europeană, au instrumentat o lovitură de stat împotriva a 90% dintre români. A fost cea mai mare umilire care i-a fost aplicată României în istoria recentă.
Ceva mai târziu, la prezidenţiale, aveam să aflăm că votul e o chestiune strict formală. Se organizează doar pentru a fi, pentru a nu se spune că nu există. Exact la fel ca-n ’46, ieşirea la vot e doar o chestiune menită a legitima omul sistemului, cel care a fost ales pentru capacităţile sale de slugărire a stăpânului din umbră. Tot atunci am mai cunoscut un fenomen: hoarda scoasă pe stradă la comandă.
Când ai nevoie de un accelerator pentru a-ţi fi executate ordinele, e bine să ai o masă de manevră de câteva mii de spălaţi pe creier care să iasă la comandă precum orcii din bârloage şi care să urle sloganuri inepte. E simplu să-i scoţi: nu trebuie decât să le sublimezi frustrările prin intermediul social media şi al aşa-zişilor ziarişti din „reţea”. O schemă simplă şi din ce în ce mai eficientă.
La primele încercări au fost scoşi în stradă câteva sute, apoi numărul s-a mărit. În 2014, la prezidenţiale, vreo 5000 de orci au ieşit din nicăieri. La „chemarea”(a se citi ordinul) discreţilor sforari din umbră, teleghidaţii au umplut strada accelerând obţinerea rezultatului anterior stabilit. Că lucrurile nu se vor opri acolo era de înţeles în condiţiile în care întreaga propagandă construită cu atenţie în timpul băsismului crâncen continua să funcţioneze la aceiaşi parametri. Apogeul a fost atins zilele trecute când am constat că „oastea manipulaţilor” e deja capabilă să scoată „la luptă” peste 20000 de oameni. În ritmul actual n-ar fi exclus ca în scurt timp „oastea spălaţilor pe creier” să numere o sută de mii de oameni.
Semnalul transmis tuturor e unul simplu: dacă nu ai OK-ul stăpânilor din umbră, oricând te poţi trezi cu un maidan consistent care, uşor, uşor să-ţi împartă ţara în două bucăţi ireconciliabile. E un fel de buton roşu de „autodistrugere” care, dacă e acţionat energic, e capabil să ne teleporteze în rândul statelor eşuate.
Circul ultimelor zile ne-a arătat limpede cum este condusă România. Ne-am transformat din stat independent în colonie, din naţiune în gloată de proşti.
Trăim vremurile în care devenim conştienţi că am sărit din lac în puţ. Lucrurile se rezolvă la fel: propagandă, „metinguri” şi lichidări prin intermediul justiţiei. Iar scopul e şi el identic: jaful ţării dincolo de limita suportabilă. Nu s-a schimbat decât direcţia în care se execută „externalizarea”: de la est către vest. Atât.
Un alt ordin atent executat în prezent este acela al deturnării opiniei publice. După construirea partidului „naţionalist conform” al lui Bogdan Diaconu (promovat multă vreme de ziarul Adevărul!), un nou profet al naţionalismului antisistem a fost inventat peste noapte: traian băsescu! Surprinşi? N-ar trebui. Ceea ce face băsescu în aceste zile, mediatizat frenetic, este ruperea unei hălci naive de electorat care s-a săturat de minciuni. Iar băsescu o face ca la carte: preia slogane radicale. Sistemul i-a găsit un nou job celui care, în mod normal ar trebui să înfunde puşcăria. Băsescu e noul Vadim.
Iată-ne transformaţi iremediabil într-o ţară fără direcţie. Preşedinte e un neamţ, prim ministru un francez şefi ai serviciilor secrete nişte drone. Ambasadorul României la Berlin nici măcar nu mai avea naţionalitatea română la numire. Cel de la Washington doar formal e român. Sforarii propagandei sunt, în majoritate, odraslele „eliberatori” veniţi pe tancuri pentru a ne aduce „libertatea”. Acum ştiu ei mai bine: distrug naţiunea.
O fac ştiinţific, dărâmând rând pe rând instituţiile care reprezintă fundamentul acestei ţări. Învăţământul e distrus iremediabil furnizând, în cel mai bun caz, semidocţi şi având ca unic scop spălarea pe creier a generaţiilor tinere. Armata e penetrată şi îngenuncheată, serviciile secrete la fel. A rămas cât de cât în picioare Biserica, acesta fiind motivul pentru care este torpilată din toate poziţiile. Dumnezeu ştie cât o mai rezista!
Suntem în anticamera dezintegrării totale. Nu avem o direcţie, începem să ne punem întrebări dacă mai avem vreun sens pe această lume. Ne-am transformat: am votat „România lucrului bine făcut” pentru a devenii „proştii bine făcuţi”. Trăim încă o negură a istoriei. Din nefericire singura speranţă care ne-a mai rămas este aceea că negura actuală nu va fi ultima.
Bugetul Administrației Prezidențiale va crește în 2016 cu 40% față de anul trecut și cu 150%. Cioloș a decis să le cumpere lui Iohannis și soției mașini noi (cele cumpărate în primăvară s-au învechit !) și să finanțeze un parc la Cotroceni, știut fiind că președintelui îi place să planteze trandafiri.
In 2011 si libienii si-au luat tara inapoi
În 2011 libienii şi-au luat ţara înapoi. Întreagă! Au trecut patru ani de-atunci şi binefacerile noului regim se simt din plin. Bunăstarea armelor a invadat lumea libiană, iar fericirea tronează peste tot. Noua lume liberă a explodat. De fapt explodează continuu într-o ţară aflată în permanent război civil.
în ultimii 25 de ani, capitalul NAȚIONAL s-a diminuat. Privatizările, investițiile străine, restituirile au creat condițiile în acest sens. Clasa politică este pusă sub tutelă, ambasadele străine se pronunță frecvent în legătură cu viața politică și cu diverse teme de politică internă. Unele ONG-uri, sponsorizate din străinătate, produc agenți de influență care, ulterior pătrund și în zonele de decizie sau în apropierea lor. În activitatea lor, serviciile de informații, procurorii lucrează foarte strâns cu reprezentanți străini. Armata își desfăsoară acțiunile în străinătate sub steaguri străine.
Tinerii români merg în numeroase orașe occidentale, devenind – mulți – un fel de apatrizi ai multinaționalelor ce colonizează inclusiv țara lor.
Ultimă redută a identității naționale, care nu se supune globalizării, este Biserica Ortodoxă Română. BOR trebuie să rămână, așa cum a fost mereu, un protector al identității naționale românești.
Ia uitaţi voi, pe cine avem noi la Finanţe!!! O tanti "tehnocrată", care a lucrat pentru FMI, UE şi BNR! Şi ce a făcut această tanti, după ce a fost pusă în funcţie? A îngheţat salariul minim pe economie, că era prea mare faţă de alte ţări UE şi a tăiat banii pentru Catedrala Mântuirii Neamului, adică a făcut exact ce i-au cerut duşmanii României! Bravo, v-aţi luat din nou ţara înapoi!
Anca Dana Dragu Paliu, în vârstă de 42 de ani, a început să lucreze, după terminarea facultăţii, la Banca Naţională a României, unde a petrecut cinci ani ca economist, între 1996 şi 2001, la Direcţia de Refinanţare şi Operaţii de Piaţă şi Direcţia de Reglementare.
Ulterior, şi-a continuat cariera de economist în cadrul Biroului Regional pentru România şi Bulgaria al FMI, din septembrie 2001 şi până în ianuarie 2013.
În această perioadă, Dragu a participat la toate întâlnirile delegaţiilor Fondului Monetar Internaţional cu autorităţile române, de la reprezentanţii Guvernului până la alte structuri ale statului, organizaţii patronale şi diverse asociaţii.
Ea face parte, totodată, începând cu anul 2008, din Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR).
La începutul anului 2013, Dragu a fost recrutată de Comisia Europeană, unde lucrează ca analist economic în cadrul Directoratului general de economie şi finanţe.
Anca Dana Dragu Paliu şi-a completat educaţia cu studii de economie internaţională la The George Washington University, în perioada 1999-2000, apoi cu un masterat de doi ani în Politici Publice şi Integrare Europeană în cadrul SNSPA Bucureşti (2005-2007).
12313670_730489223749552_5737320157727540025_n
Teoriile cu statul parazitar şi statul care cheltuieşte pe criterii sociale, nu economice, e propagandă soroşistă globalistă. Statul cheltuie pentru el şi pentru corporaţii şi bănci, nu pentru populaţie. Şi asta se întâmplă pentru că este corupt şi trădător, nu pentru că nu e nevoie de el. Statul suntem noi, dar câţiva ne-au trădat şi s-au erijat ei în statul român. Teoriile cu statul parazitar sunt aduse in fata pentru a se justifica genocidul populatiilor.
Bancile si corporatiile privatizeaza profiturile si nationalizeaza datoriile, dupa care dau vina pe statul social si cheltuielile cu protectia sociala.
Fiecare angajat în sectorul privat din România produce prin munca sa 40-50 de mii de euro lunar corporatiilor străine pentru care muncește! Judecați dvs. pe cine servesc președintele și primul ministru al României! Iar în cazul în care ați înțeles în sfârșit că întregul SISTEM este un GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT ce include serviciile secrete, jandarmeire, poliție, justiție, armată ce aveți de gând să faceți pentru eliberarea dvs!
Din nou din seria : Guvernul tehnocrat pe angajat îl vrea exploatat . Dacă aşa a vrut STRADA, atunci aşa să fie!
Capitalul străin i-a ordonat lui Cioloş: SALARIUL MINIM AL NU SE MĂREŞTE
Guvernul Ponta promisese mărirea salariului minim de la 1050 la 1200, începând cu 1 ianuarie. Capitalul străin a reacţionat. Cum să le măreşti salariul minim amărâţilor de români, iar noi să plătim mai mult ? La loc comanda !
Vine doamna ministru Paliu şi explică sărăcimii că mărirea salariului minim ar însemna scăderea competitivităţii României. Bine spus, doar că este vorba despre competitivitatea firmelor cu capital străin şi forţă de muncă românească.
În acest an, Guvernul Ponta a crescut salariulul minim în două etape: de la 1 ianuarie, când a crescut de la 900 la 975 de lei, și de la 1 iulie, cu încă 75 de lei, ajungând la valoarea de 1.050 de lei.
Era prea mult pentru băieţii cu pile la Bruxelles. Evident, nimeni nu protestează, Strada tace. ONG-urile sunt mulţumite, Serviciile se odihnesc după atâta muncă.
De ce mâna de lucru nu se răscoală la asemenea inechitate socială ? Pentru că mâna de lucru , analfabetă politic , votează cu dreapta tehnocrată!
Odată cu instaurarea fantomaticului guvern tehnocrat ( a se citi guvern de dreapta pro bussines și anti muncitoresc ) , salariul minim nu se va mai mări la 1200 lei brut ci va rămâne la 1050.
Acum salariul minim este de 1050 lei brut ceea ce înseamnă cam 780 lei net. Ori că va veni vreun guvern tehnocrat sau de dreapta , salariul minim va rămâne neschimbat că doar " mediul de afaceri " trebuie protejat de " lăcomia angajaților " iar o eventuală mărire a salariului minim ar diminua puțin imensul profit pe care în special corporațiile străine îl fac la noi.
Când nu înțelegi ideologia e foarte ușor să-ti faci rău singur.
România este Sclavagia.
decembrie 6, 2015

27 de comentarii:

  1. De ce nu s-au prezentat in fata poporului la marea "ieseala in strada" presedintele si prim-ministrul Romaniei?
    Credeam ca in strada s-a iesit in memoria celor de la Colectiv...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iohannis a fost in mijlocul protestatorilor
    Cezar nu a fost......fiind prezent in buda
    Traditionala.
    Iar tu prea minunata
    Si prea sculativa
    Ai fost la serviciu
    Vezi....schimb de noapte
    Multa fericire
    Bani si sanatate
    Si barbati cu pula!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand voi avea timp , dupa premiera filmului EGON
    voi dedica toata atentia si avantul erotic personalitatii si trupului tau
    de zina nevirgina.
    Urmareste deci DEBARTES BLOG unde vor apare doua fotografii
    NICOLE ROMANIA SUPERMODEL

    RăspundețiȘtergere
  4. CINE ESTE ROBERT HORVATH ?

    SURSELE MELE DE INFORMARE .


    SURSELE MELE : La un an de absolvire a facultatii am fost trimis la Scornicesti sa fac un film despre nepotelul lui Ceausescu de vreo 12 ani si mare dansator calusar . Filmului i sa acordat o mare importanta fiind un fel de cadou al Televiziunii cu ocazia zilei de nastere a dictatorului. Intamplarea sau destinul a facut ca in sat sa poposeasca Nicolae si Elena. In sat a avut loc o nunta. Dupa ce a facut cadou nuntasilor , si a batut o hora sa asezat la masa usor cherchelit la masa cu un grup de tovarasi. Am intrebat un securist daca pot sa filmez. " Porti sa filmezi ce vrei ...oricum se taie la protocol." Ceausescu era obisnuit cu camerele de filmat si nu acorda nicio atentie celor 5-6 cameramani. Era o zi minunata de toamna si fara un scop anume ma pregateam sa filmez cate ceva.....ca o amintire personala. Trageam cu ureche la ce se diecuta. La un moment dat am auzit pe Ceausescu vorbind de o bomba atomica " cu care ai va...F..si pe americani si pe rusi" Fara sa vizez , cu aparatul in mana am apasat pe tragaci Ariflexului vreo 5-6 minute. Nu am vazut filmul si nu l-am developat niciodata. L-am trimis serviciului francez folosind folosind o coproductie. Am fost schimbat dupa un an jumate evident nu de studenti dupa o interventie a presedintelui Carter. Nu stiu ce a scris Pacepa dar in mai multe rapoarte CIA se vorbeste de un .....material francez...filmat inopinat. Lumea este mica. Persoana care sa ocupat de salvarea mea din partea francezilor a fost Aurel Cornea pe care al stiam de la ceaiurile Bucurestiene. El pe langa altele reprezenta TV franceza la Casa Alba. ( Aurel a fost sotul Aurorei Cornu fosta sotie a lui Marin Preda ). Mai tarziu am fost eu ingrijorat de soarta lui....acesta fiind luat ostatec la Beirut. Desi nu sunt sau fost pe lista de plata a vreunei servici de infor*editat* nu neg ca am numerosi prieteni sau surse absolut necesare pentr un ziarist. Nu neg faptul ca am ramas prieten si indatorat celor care au incercat in dealungul anchetei din securitate sa-mi salveze viata si sa asigure " schimbul " cu americanii. Ei sunt deasemenea o sursa de informatii importanta.......................

    RăspundețiȘtergere
  5. URMARE

    In perioda revolutiei 89 locuiam in Japonia. (Am aranjat primiul interviu al Nadiei Comanici dupa fuga ei pentru televiziunea japoneza.) Fiind un specialist in materie ,bun cunoscator a realitatii romanesti am incercat sa descifrez evenimentele. Stand de vorba la un bar de pe Ghinza cu un grup de analisti japonezi am remarcat " Revolutia din Romania va incepe intr-un oras din Transilvania cu o puternica populatie maghiara si germana, probabil ....Timisoara. " Nu am apucat sa spun Timisoara .... cand posturile TV au inceput sa relateze despre cele deacum stiute. Nu am mai plecat acasa fiind imbarcat intr-un avion cu destinatia ...SUA. Las la sfarsit sursa cea mai importanta care face sa fiu invidiat de multi ziaristi de la Clubul Presei Straine din New York. Cu ani in urma am inceput sa lucrez la un scenariu despre evenimentele de la 23 August. Aceste evenimente au fost organizate de OSS American cu Regele Mihai, rusii fiind anuntati in ultimul moment. Cu ore inainte de discursul Regelui de la radio 9 avione cu agenti americani zboara spre Bucuresti survoland padurea Baneasa ocupata de trupe germane. Acestia sunt preludiul luptei la baioneta intre cei 900 de agenti sovietici ,buni cunoscatori de engleza si serviciul american . Pentru aceasta am luat legatura cu asociatia pensionarilor ai serviciului american. Supravietuitorii evenimentelor trebuiau impreuna cu Regele Mihai trebuiau sa relateza de la fata locului pentru CNN aceste intamplari dramatice deloc cunoscute . Cu biletele de avion luate am fost anuntat de.....disparitia Regelui care pleca intr-un turneu european. Comentariile sunt de prisos. Pregatind filmariile am petrecut zeci de zile, ore de neuitat cu acesti batrani ( the old boys ) care au pus bazele CIA si care si astazi au o influenta enorma. Pentru ei pierderea Romaniei a insemnat primul Vietnam si abia asteapta sa-si ia revansa. Ei sunt nu numai o sursa de infor*editat* importanta ci si oameni care impletesc vorbele cu....faptele. Acelasi lucru il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. SURSA
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    BLOG POLITIC
    PENTRU OAMENI CU PULA
    SI FEMEI CU..........

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiind fara bani de tigari, de mers la curve
    sau transport urban Cezar nu a participat la rascoala stradala.
    A stat ascuns in gaura extrem de rotunda a budei
    Pana s-au linistit lucrurile.
    Find rau mirositor a facut un dus omaginar
    Si s-a apucat sa posteze imbecilitati pe blogul meu militar.
    Cred ca prea frumoasa sculativa ....a ajuns la disperare.
    Dupa un craciun trist si lipsit de cozonaci si lovele
    Vom asista la un an nou si prosper
    Plin de pozele Nicolei ajunsa super model international
    Si chiar mai mult.
    La multi ani ostasi !

    RăspundețiȘtergere
  8. PENTRU CEZAR
    UN ANUS NOU !
    In fund de curte ,

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-am facut de toate
    Dar am un regret
    Nu am putut face LABAGIU !
    Motivul este simplu:
    Nu ai Pula !

    RăspundețiȘtergere
  10. Nicole
    Locul tau nu este o camera fara bae
    Meriti un WC in casa
    Nu in fund de curtr.
    Meriti bani multi si barbati cu organ sexual
    Adica Pula.


    RăspundețiȘtergere
  11. Nicole
    Te-ai laudat ca preiei blogul
    A-i uitat
    Se pare ca memoria si lipsa de apa curenta
    actioneaza negativ asupra intelectului inexistent.
    Totusi ca sa nu fiu nedrept cu dorintele mele
    Trebuie sa recunosc ca trupul este mai important
    Decat mintea la femeile sculative.
    Doar nu te culci cu intelectul......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar spune ca se ocupa dimineata de dvs.

      Ștergere
    2. Ce zici Niko ..?? Sa-i dau una peste rat ...porcovanului ..???

      Ștergere
  12. Nu vrem cururi americane
    Vrem cururi mioritice
    Sa ne scoale sentimentul national.
    O vrem pe Nicole !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce Dumnezeu ia,Femeia nu poate reda inapoi.

    RăspundețiȘtergere

  14. Ce ai ba milogule cu steagul american ?
    Nu ai nici pula
    Nici sentimente patrotice sub-fustanate !
    CURUL NICOLEI BATE LA CUR ORICE CUR !
    O vreau pe Nicole
    "Cur minunat
    Cu vise betonat" !

    RăspundețiȘtergere

  15. Cuplul Nicole si Roberto vor cucerii impreuna lumea !
    2016
    Anunta FASHION TV !
    Nicole Romania un nou super model .
    talent
    si talente,
    buze primitoare
    etc etc
    Urmariti in curand
    DEVARTES BLOG .

    RăspundețiȘtergere
  16. Repet
    Nicole poate sa faca ruta Paris-New York-Milano
    sau sa stea in camera cu Cezar si sa doarma in mijlocul iernii
    cu geamul deschis. Caci cezaranul pute nasol ....
    .....mai ales la propriu.
    Sper sa foloseasca talentul si mai ales talentale pentru o cariera fulminanta.
    Si chiar mai mult.
    Sper ca la anul ce vine sa ia hotariri pentru viitorul meu si al natiei.
    Speranta nu moare niciodata.
    Cu alte cuvinte
    Civilizatie occidentala
    Sau buda locala.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dl. Horvath,care parte din poveste nu o intelegeti?
    Eu,Cezar dumneavoastra...suntem prieteni.Povestea creata de dumneavoastra este un scenariu de posibil film.

    RăspundețiȘtergere
  18. Stimata doamna Horvath
    Cu tot respectul posibil.
    Nu puteti la infinit beneficia de presupusa mea naivitate.
    Afirmati ca stati in aceeasi camera
    Iar marlanul roman se lauda in fiecare postare
    ca sunteti a lui. Numai a lui.
    Scenariul sau mai precis.....mezalianta este creata de voi doi porumbeilor
    Calatori spre fundul curtii.
    Sper ca la anul ce vine sa scapati de mirosul
    Specific.
    Sa auzim de bine.
    Un craciun fericit .

    RăspundețiȘtergere
  19. Dorim din tot sufletul poze cu Nicole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Suflet curat
    La
    un cur betonat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Inca imi caut un fotograf profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce vrei sa zici NIko ?? Eu nu ma pricep ...??
    Uita-te si tu ce fundulet bombat ti-am scos in ..evidenta .....!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,daca mai "lucram" putin la linia orizontului va fi perfect. :)))

      Ștergere
    2. De data aceasta ,,obiectivul "..a fost focusat pe funduletul tau ...betonat,cum zice un cunoscator !! Data viitoare voi avea grija sa iese in prim plan ,,Statuia libertatii" in toata splendoarea ei ..hi..hi...hi..

      Ștergere
  22. Nicole
    Ma bucur ca ai inceput sa iei lucrurile in serios.
    Sper sa te vad in centrul lumii New York.
    Cand viata a-ti ofera o sansa
    Sansa adica eu
    Nu trebuie pierduta.
    Voi avea grija de tine si de trupul tau de vis.
    Un craciun feicit
    Tuturor celor apropiati
    La figurat
    Cu o singura exceptie.........

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!