Google Website Translator Gadget

miercuri, 24 august 2016

DIN APLICATII : ASIGURA FATA , DE UNDEVA DIN ......SPATE !!!?? ____________________________________________________________By CZar

      A mai trecut vremea .  Pe epoleti s-au adunat deja cateva stelute!!. Armata incepea , incet da sigur , sa stinga din motoare.  La mai mare pret era acum contributia in economia nationala-agricultura , canale , Transfagarasan si altele .
                                             Activitatile se redusesera ca pondere si amploare ! Se lucra mai mult la asa zisul antrenament al cadrelor pe harta ,cu plimbari demonstrative in teren!  DMH (directia de miscare a hartiilor )crestea , se umfla si devenea tot mai importanta . Harta , colorata cat mai frumos , cu tenta groasa si-n degrade , avea misiunea  sa opreasca inamicul ...!!
                                        In acest context , a merge in teren cu  tehnica din dotare era un lux mult prea mare!
                 SI totusi , la o aplicatie tactica , s-au primit de la imparatie toate aprobarile , pentru marcarea unor momente cu ceva tehnica blindata !
                    Subsemnatul primeste misiunea de a actiona ca element de avangarda pe un traseu , pe care urmau sa se deplaseze fortele principale . Cu harta bine garnisita  si cu cativa ofiteri , fiecare in parte reprezentand in fapt subunitatile comandate , ne inghesuim intr-un- tabc-si plecam sa facem siguranta traseului.. Legatura cu esalonul superior se realiza prin statii radio. Este de la sine inteles , ca o atare chestie , nu ne impresiona prea grozav si o tratam mai mult ca pe un moment de relaxare!
                     Sefii in schimb , se dadeau de mama focului sa acorde momentului o importanta peste masura si sa ne gratuleze , cand ne prindeau cu critici aspre.. Nu aveam capacitatea sa apreciem importanta actului  de pregatire intensa a cadrelor - ziceau ei..     Noi -  ziceam ca nu ne prea foloseste , normal ca peste tot , diversitatea de opinii. Asa stand lucrurile , pornim la drum cu viteza maxima si dupa cum , in drumul nostru , trebuia sa trecem  prin cateva comune , care - ghinion , aveau birturile dechise , ne gandim ca nu ar fi rau sa oprim la unul dintre ele.! Oprim , mascam tabc-ul mai pe dupa birt si ne dam si noi ca ,, ofiterii" -  nu , la un gratarel., o berica , o cafea ! Voie buna ,  veselie , dar timpul trece repede , mai repede decat realizam . Intre timp , cum era si normal cu harta pe masa , transmiteam fortelor principale ultimile impresii-: drumul e practicabil , podul x,y in stare buna , inamic  de nicio culoare - mai luam un mic si-o bere!. Taman cand  ne hotaram sa incalecam si sa plecam ,  un zgomot de  motoare si fix prin fata birtului trec in viteza - ca doar noi comunicasem ca-i drumul bun - ,,Fortele principale' !!                                                                                                                                                          Acum , incepe marea distractie: Fortele principale  aleargau  sprinten in fata , iar noi , fortele din avangarda , le asiguram marsul ....fiind cativa km  in ..spate!
         Fiind o aplicatie de antrenament - mai mult teoretic-, cererea de rapoarte era tot mai mare ! Noi , cu harta pe genunchi , nu mai pridideam sa transmitem,,esalonului" ce si cum era situatia tactica cu care urmau sa se confrunte , stare podurilor si-a comunicatiilor etc.Pana la un punct, treaba mergea struna! Ca niste bravi comandanti ce eram , citeam cu sarg harta , mai puneam,,floricele" militare si trimiteam rapoartele cerute.
         In,, biluta "noastra cu circumvolutiuni mai mult sau mai putin reliefate, se ducea insa o lupta paralela- cum facem sa depasim coloana fara a fi observati ?  Situatia se precipita pe masura ce Fortele se apropiau de zona in care se presupunea ca se organizeaza intrarea in lupta". Daca ramaneam tot in spate , eram pierduti ! 
          In aceasta framantare intensa si cu un consum de energie intelectuala , peste medie , unul -cu stelute si imaginatie , care ma mai scosese si din alte incurcaturi cu inamicul - zice :
        -    Auzi sefu?
        -   Zii  Nelson (asa il gratulam eu)  ,   dar repede si ceva destept , ca nu prea mai avem timp !   
          - Nu ai impresia  ca ,, astia" inainteaza mai ceva ca nemtii cand au intrat in Rusia ?  Basca fapul ca merg ca boierii numai pe asfalt !
            - La ce te gandesti , Nelson?
            - Pai sefu , acolo o situatie tactica , un pod distrus , un atac aerian ce dracului ca doar suntem in,, lupta"  !! 
             -Asta-i Nelson , repede harta , cauta o ruta ocolitoare , la un pod distrus !                                   -    Secretaaaar (tot cu stelute ! ) scrie radiograma , transmisionist baga indicativ de extrema urgenta  etc,etc.....
               Uite asa , mergand pe principiul , acum sau niciodata , transmitem o radiograma catastrofica , cu un pod distrus , posibile campuri de mine pe langa el , forte   inamice care se zaresc la distanta - elemente ale cercetarii inamicului etc. . Cerem imperios sa se schimbe ruta de deplasare , indicadu-le drumul sigur de urmat. Sigur ,sigur dar , cam greu sa mai iesi de pe coclaurile prin care intrai . Situatia parea credibila  si ....s-au conformat !!
.               Noi , am mai pus cateva crengi pe tabc - ul nostru , i-am dat gaz , ca doar eram pe asfalt  si ne-am reluat locul natural  si ,..binemeritat in dispozitiv!!
               Aplicatia a mai durat . Nu prea ne vedeam cu ,,victimele" noastre caci eram tot timpul mai in fata.
              Bineinteles , am solicitat juraminte ca nu scoate nimeni nici un cuvintel despre cele intamplate ! S-au tinut , dar nu prea mult juramintele facute. Mai ca uitasem , pana cand am realizat ca anumite persoane , se  uitau cam in dunga la mine  ! Altii susoteau si isi dadeau coate  -grea aplicatia , grea ??!!                                                                                                                               Eu pamant,nu stiam si nu vazusem NIMIC!!...
                                                  ****

35 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Revenirea cineastului curvar este mult asteptata de femeile cu cur frumos
    si militarii cu erectii la ordin. Iesirea lui Cezar din strafunduri este bine venita
    Intru salvarea acestui blog .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe blogul
    Robert Horvath Deva Blog
    Veti da de un reportaj bomba despre
    Agentul roman rus
    Guccifer !

    RăspundețiȘtergere
  4. Devartes Blog
    O noua carte de arta erotica sculativa
    A maestrului
    Din Deva !,,

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa dusul imaginar
    Din lipsa de apa curenta
    Si WC cu miner
    Cezar poate anunta oficial
    Renuntatea la cenzura
    Si pizda prospata !

    RăspundețiȘtergere
  6. PACEPA : "GUCCIFER ESTE AGENT ROMANO- RUS."

    Hackerul român Guccifer, condamnat la 52 de luni de închisoare de un tribunal american

    Guccifer, hackerul român care a dezvăluit că Hillary Clinton a folosit în interes de serviciu un cont personal de e-mail pe durata mandatului de secretar de Stat, a fost condamnat joi la 52 de luni de închisoare de către un tribunal din statul american Virginia, conform Washington Post.

    PACEPA : "GUCCIFER ESTE AGENT ROMANO- RUS."
    Interviu bomba
    Robert Horvath
    Credeti ca servicile au fost scapate din frau ?

    Pacepa :
    Taman invers. In Romania serviciile conduc totul.
    Chiar si Ceausecu incerca un echilibru intre partid si securitate.
    Ele sunt infiltrate peste tot. Democratia este numai o fatada.
    Lupta politica este numai o oglina a competitiei intre diferite grupari din securitate.
    R.H :Spuneati ca seful al CIA a transmis un avertisment catre conducatorii
    Romaniei ?
    Pacepa :
    Este un fel de ultimatum. Probabil ca cel mai mult a socat este lista
    aproape completa a agenturii rusesticare activeaza nestingariit prezentata conducatorilor romani.
    Lista cuprinde 3 categorii. Agentii activi, agenti in asteptate si cei care prin santaj
    pot fi racolati. Probabil ca cel mai dezichilibrant este aparitia lui Victor Ponta si Dragnea
    in aceasta lista.
    Se vorbeste de preluarea statului major al armatei si preponderenta in serviciile
    romanesti a agentilor activi sau cu simpatii moscovite.



    R.H. In cazul Gucci au existat interceptari pe teritoriul romanesc ?
    Pacepa : Nu numai statiile ameticane au participat la aceasta actiune ci si cele
    britanice. Au fost interceptati telefonice, cominicari pe internet etc.

    R.H Cum aprciati relatarile din presa romana ?
    Poate sa fie vorba de translatie sau manipulare. Opinia mea este clara bazata pe
    probe. Guccifer este spion rus si actiunea este o operatie comuna a serviciului romanesc cu cel rus.

    R.H Activitatea de spionaj romaneasca impotriva unui aliat Statele Unite este diferita acum ?

    Pacepa :
    Generaţia de spioni antrenată să opereze împotriva americanilor face în continuare ce făcea în vremea comunismului, şi anume să promoveze lideri comunişti şi să discrediteze SUA.

    VA URMA

    RăspundețiȘtergere
  7. România este implicată într-un scandal imens. Jurnaliștii britanci de la The Guardian au publicat o anchetă realizată de două organizații care arată că ROMANIA livrează armament teroriștilor.

    DOCUMENT DECLASIFICAT BRITANIC

    Mai multe ţări est-europene au vândut arme de 1,2 miliarde de euro care au ajuns în Siria şi Yemen. Asta arată ancheta realizată de Balkan Investigative Reporting Network şi Organised Crime and Corruption Reporting Project.
    Printre statele care au furnizat în Orientul Mijlociu se numără România şi Bulgaria, ţări care au livrat circa 4.700 de tone de arme, inclusiv mitraliere, lansatoare de rachete şi arme antitanc, gloanţe, mortiere, grende, rachete şi explozibili.
    Toate acestea au ajuns la baze militare din Iordania şi Turcia, de unde au fost trimise apoi în Siria şi Yemen, potrivit raportului.
    O parte din acest arsenal a fost livrat .........., ultimul transport cu o navă închiriată plecând din Bulgaria pe 21 iunie, cu o încărcătură de 17.000 de tone de material neidentificat, probabil arme, către un port neprecizat la Marea Roşie.

    Armele, recunoscute în mâinile atacatorilor
    Mii de puşti de asalt, obuze de mortieră, lansatoare de rachete şi mitraliere au ajuns la mişcări jihadiste precum Statul Islamic, Ansar al-Sham, Frontul al-Nusra (afiliat al-Qaida) şi facţiunile rebele din Yemen. Exporturile către aceste zone de conflict au continuat până în prezent, o parte dintre arme fiind fabricate chiar în anul 2016.
    ”Transferurile să înceteze imediat”

    RăspundețiȘtergere
  8. UN DOCUMENT AMERICAN ULUITOR !!!

    Americanii au incercat sa-l salveze pe CEAUSESCU !

    Acesta a vandut arme rusesti de ultima tehnologie catre SUA.
    Contractul cu CIA s-a facut prin Crescent,
    firma lui Dan Voiculescu.
    Din cauza revolutiei ultimul cec de 500.000$
    nu a ajuns la destinatar.....ci in buzunarul
    varanului !!!
    va urma

    CEAUSESCU CEL MAI BOGAT OM DEPE PLANETA ! DAN VOICULESCU A FURAT AURUL LUI CEAUSESCU SI I-A PUS PERSONAL
    STREANGUL LUI MARIN CEAUSESCU LA VIENA ! DESVALUIRI ULUITOARE FACUTE
    DE UN MARTOR OCULAR CARE S-A HOTARAT SA SPUNA ADEVARUL !
    ( ZECI DE TRASPORTURI CU BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA INAINTE DE REVOLUTIE )

    UN MARTOR OCULAR ....LUCRATOR AL AMBASADEI ROMANIEI LA VIENA ..
    DESVALUE CRIMA LUI DAN VOICULESCU INTR-O SCRISOARE CUTREMURATOARE ADRESATA
    JURNALSTULUI ROBERT HORVATH .
    1
    Stimate domnule Robert Horvath
    A sosit pentru mine momentul adevarului. Destinul a facut sa asist la o crima premeditata . Am fost martor si confident al ultimelor zile in viata
    a celui ce a fost Marin Ceausescu. Stia ca al vor ucide dar avea speranta sa fie salvat. Vorbea mereu de un contract semnat de el cu americanii.....
    Mi-a desvaluit despre ultima convorbire avuta cu Nicolae Ceausescu in care a trimis un mesaj al CIA .I-a pus pe masa presedintelui un fel de ultimatum . Renunta la conducere pana nu este prea tarziu.
    Marin Ceausescu nu sa sinucis ci a fost ucis !
    Stiu tot si a sosit momentul sa spun adevarul. Nu a fost usor sa i-au o decizie. Imediat pe 22 decembrie Marin Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara.
    VA URMA
    2

    TRASPORTURI URIASE DE BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA. TOTUL S-A FACUT SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIULUI AMERICAN.
    Ceausescu nu era nici sarac nici cinstit si nici prost . Stia ca se apropia
    sfarsitul .
    Marin stia mai bine decat oricine. chiar de la sursa. Ai eram un om
    apropiat si pot spune un confident. L-am insotit la toate intalnirile cu seful
    C.I.A de la Viena. Acesti doi oameni aveau incredere unul in altul.
    Prin ei s-a pus pe picioare cea mai uluitoare intelegere. Vanzarea de arme ....ultima tehnologie ruseasca in schimbul unor sume imense de bani.
    Seful statiunii mi-a intins o hartie care clarifica pozitia americana.

    Era un ultimatum promitind azil politic in schimbul renuntarii la putere. Pe un ton politicos americanii anuntau retragerea oricarui ajutor american din acel moment .I-am translat lui Marin textul.
    Acesta mi-a spus sa-l citesc cu atentie si sa-l memorez la virgula. L-am inapoiat in tacere . Nu trebuia sa existe nici o urma a acestui document cu consecinte istorice.


    Domnule Horvath noi doi stim multe........ Uneori nu este bine si chiar periculos. Oricum daca am luat-o pe acest drum nu mai e loc de intoarcere.


    Vei afla in continuare fapte care nu sunt cunoscute de altii. Este cazul sa spun
    lucrurile pe nume si sa va ajut sa faceti lumina.


    A doua zi Marin m-a chemat in biroul lui . Nu vroia probabil sa fie singur intr-un asemenea moment de cumpana.
    La al treilea apel aude, în sfîrşit, vocea fratelui său mai mic, Nicolae, preşedintele Republicii Socialiste România. ,,Nicule, e ceva urgent. Şi deosebit de important. Vin la Bucureşti să discutăm“.Nicolae Ceauşescu nu mai are răbdare.
    ,,Spune ce ai de spus!“ ....... ,,Nu pot. Vorbim acasă“, insistă fratele mai mare. Şi ia primul avion spre Bucureşti. L-am insotit la aeroport.
    Atentie mare ...intru intr-un teritoriu nou.
    Marin m-a sunat la doua zile distanta. Parea multumit de treaba facuta. Se parea ca Ceausescu aceptase conditiile americane.
    Nu ajunsese inapoi Marin Ceausescu la Viena si....... TRASPORTURI URIASE DE BARE DE AUR AU PORNIT SPRE ELVETIA. TOTUL S-A FACUT SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIULUI AMERICAN. La sosire mi-a strans mana si parea gata sa ma inbratiseze. Era insotit de Dan Voiculescu...
    VA URMA

    RăspundețiȘtergere

  9. Nu am nimic impotriva lui Cezar !!!
    In cazul in care va invata ( insfarsit ) ca apa trebuie
    neaparat trasa dupa....
    Spre aprecierea militarilor in termen si a pensionarilor la andropauza !
    Speranta nu moare niciodata
    sau mai precis moare ultima !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper in aparitia prea...... Nicolei !
    Suflet frumos
    CUR DE VIS !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu inteleg dece prima mea postare
    Cu valoare istorica si isterica a fost cenzurata
    Am intrebat pe administrator
    Daca o freaca....

    RăspundețiȘtergere
  12. Am primit felicitari
    Pentru reaparitia neasteptata si benefica
    Cred ca aplauzeld
    Trebuie impartite cu prea bunul
    Cezar !
    Iesirea sa din adincuri si renuntarea la cenzura
    Trebuie aplaudata
    Atat de elita
    Cat de pulimea urata
    Si urat mirositoare
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pulimea miroase a peste mort
    Sau pizda nespalata
    Adevarul trebuie spus
    Integral !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cezar este si va ramane
    Un
    Semi erou !
    Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc femeilor tinere
    Pentru vorbele frumoase
    La adresa mea
    Celor purii si sani lasati
    ......

    RăspundețiȘtergere
  16. Grija mare cum te misti ...
    Sa nu crezi ca daca te-am auzit la tembelizor ...ma impresionezi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aparut intradevar
      La Romania TV
      Si am fost dat in judecata de Varanul
      Cel basinos si scarbos.

      Ștergere
  17. Am trecut in viata prin multe.
    Multe femei.
    Chiar prin fata plutonului de executie.
    Am scapat cu viata in ultimul moment.
    Carter presedintele american i-a trimis o scrisoare lui Ceausescu.
    Am trecut deunazi pe la spitalul de urgenta
    Dupa o bataie,cu agentii cat muntele ale serviciilor
    Scapate de sub control.
    Unii spun ca am batut 4 ( patru ) agenti.
    Nu afirm si nici nu infirm.
    Deci
    Amenintarile tale nu ma ating .
    Poate doar mirosul nu prea placut.
    Pentru un artist sensibil
    La femei frumoase
    Si cur de vise.
    Deschideti
    Devartes Blog
    Un blog de arta geniala
    Erotica si ........




    Unii spun ca eu singur am batut 4 ( patru )

    RăspundețiȘtergere
  18. Problema cea mai grava a Romaniei este preluarea definitiva a puterii
    De catre neamul prost si foarte prost.
    Elita este timorata sau alungata peste hotare.
    Rolul meu este simplu.
    Deschiderea unui front impotriva pulimii si clanurilot tiganesti.
    Cu alte cuvinte
    Doresc o rasturnare a valorilor
    O noua revolutie sociala
    Sau o contrarevolutie
    Care sa impinga valorile unde se cuvine
    Elita sus
    Pulimea jegoasa dar plina de ifose .....Jos
    Spre Buda istoriei!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ca si Hamlet ai de ales
    In buda
    sau in afara ei !
    Cu pulimea
    Sau impotriva ei.
    Fa un efort nemirositor
    Si treci de partea elitei !
    Ai o unica sansa
    In afara
    Dusului zilnic !

    RăspundețiȘtergere

  20. Aplicatiile din spate !
    Ca si din fata
    Se aplica pe campul de lupta
    Si in pat !

    RăspundețiȘtergere

  21. Blogul militar erotic
    Va supravietuii !
    Sau va pierii in buda mioritica !

    RăspundețiȘtergere

  22. IN CURAND O NOUA CARTE DE ARTA
    A MAESTRULUI EROTISMULUI
    PUTIN TEMPERAT
    NUMIT
    DEVA :
    DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/‎

    RăspundețiȘtergere
  23. Sute de iubitoare de frumos
    deschid blogul meu
    subfustanat !
    Fi si tu una din ele !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am fost mereu alungat....desfintat....ridiculizat
    Dar m-am intors pe cai mari
    Cu Pula sculata.
    Nu ma refer la cai.

    RăspundețiȘtergere
  25. Guccifer a intors lumea pe dos.
    Este mina securitatii romina sovietice.
    Dar tot raul este spre bine.
    Am fotografiat

    RăspundețiȘtergere
  26. Am fotografiat-o pe Melania ,nevasta lui Trump
    Cu care sunt prieten vechi.
    Amandoi curvari de elita
    Si iubitori de super modele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa nu uitam ca Kiro este unul cei mai mari fotografi de moda.

    RăspundețiȘtergere
  28. Serviicile sunt informate de prietenia
    Mea cu Trump.
    Panica totala.
    Se apropie puscaria
    Deci schimbare de uniforma.
    Masa, casa, asistenta medicala
    Pe gratis.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa speram comform traditiei militare

    Veo posta ceva cururi blindate.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce ar fii daca ai publica un editorial
    Pentru cititori
    Sau ai ales drumul
    Spre Mehedinti
    Al lindicului zburator !

    RăspundețiȘtergere

  31. Pai daca erai ofiter
    Inainte de inghesuiala revolutionara
    Astazi
    Erai sef de stat major
    Cu grad de maresal .

    RăspundețiȘtergere
  32. Este evident
    Ca esti mai putin scarbos si urat mirositor
    Ca Burcu !

    RăspundețiȘtergere
  33. Se zvoneste ca esti
    Mai pitin
    Vomitat pe el
    Lindicul zburator
    Este greu de egalat

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!