Stegerea sau cenzurarea Cuvintelor sfinte Pizda si Pula Este strigatoare la Cer Si va fii pedepsita Prin impotenta eterna si generalizata. Deci atentie La urmari si consecinte .....
La televiziuni se dezbat cu precădere modificările ce se vor produce în sistemul public de pensii. O eventuală readucere a pensiilor militare și speciale în sistemul public nu mai este protejată, potrivit Deciziilor CCR, de principiul păstrării dreptului câștigat decât în partea contributivă a pensiei. Cum pensiile militare nu au parte contributivă decât maximum 9%, pensie suplimentară, pensiile militare exagerat de mari pot fi aduse la nivelul cuantumului rezultat din recalcularea pe legea civilă care va să fie, fără riscul ca prevederile respective să fie considerate neconstituționale. Legea 241/2013, prin care pensiile contribitive ale disponibilizatilor au fost reîntregite la cuantumul avut potrivit Legii 164/2001, fosta lege a pensiilor militare, a fost cu iz electoral, promovată de Guvernul Ponta, desi nu era obligat de decizia CCR nr. 20/2010. Gulerele albe și toți cei care s-au pensionat anticipat ar primi o lovitură colosală.
Hai sa nu fim rai ! Fiecare mai trage cate o chifla... Si eu am zis ca ar fi fost mai buna ..EBA..!!! Ce "succesuri " ar fi avut fix ca in Parlamentul European unde ne-a reprezentat cu cinste si onoare ...
duminică, ianuarie 28, 2018 Ein Stein spunea... Cu ceva timp in urma am intrat pe site-ul Ministerului Apararii, e o lista acolo cu cel mai mic si cel mai mare salariu/solda din cadrul ministerului. Cea mai mare solda este de 20 000 lei. In subsolul documantului scrie ca acelea sunt soldele NETE si in acel cuantum se gasesc doar o parte din venituri, cele conform legii salarizarii. Daca e sa adaugam doar indemnizatia de chirie la acea solda avem o suma de 10 000(zece mii lei), rezulta colea doar un venit NET de 30 000(trei zeci mii lei). Daca e sa mai adaugam si celelalte sporuri nespecifice legii salarizarii, gen norma de hrana si calculam BRUTUL, rezulta ca pentru respectivul armata plateste o solda BRUTA de cel putin 40 000(patru zeci mii lei). Asta e valabil doar pentru minister, celelate structuri si unitati au la randul lor listele lor, cine stie ce o mai fi si pe acolo. Cum se ajunge la astfel de solde daca coeficientii sunt ridicol de mici? Ghici? Nu mai plangeti de mila unuia sau altuia ca nu e cazul. Daca ar fi sa avem niste norme ca celelalte tari din NATO unde diferenta intre cea mai mica si cea mai mare solda e in raport de 1 la 3 trag concluzia ca cea mai mica solda din armata e de aprox. 15 000 lei BRUT. Sau ma insel? Poate acum intelegeti care e motivul pentru care sub nicio forma nu se doreste recunoasterea ocupatiei de militar plus adoptarea unui pachet de legi ca in celelalte tari NATO. Se vaita Dobritoiu ca se duc prea multi bani cu cheltuielile de personal. Sa fi avut dreptate? Caciula pentru pensii si salarii e una si aceasi, poate intelegeti de ce contopistii se lupta din toate puterile ca pensiile sa nu se actualizeze. Iar ca sa nu apara solda aia minima de 15 000 lei se multumesc cu coeficienti mici, o dreg ei pentru ei din sporuri. Asa ca nu mai plangeti de grija lor, cred ca acum armata e in topul salarizarii, cel putin pentru varf, varf care a devenit majoritar ca numar.
marți, ianuarie 30, 2018 Huhu Rezea spunea... @Cezar și @Flavius O nouă lege a pensiilor pentru militari va fi, esențialmente, o lege contribuțivă, în concordanță cu contribuția de 25% din solda lunară brută, pe care activii o plătesc în prezent, potrivit art. 31 din L 223/2015, modificat prin OUG 79/2017. Legile pensiilor îi vizează în primul rând pe cei care urmează să iasă la pensie, racordarea vechilor pensionari la noul sistem rămânând o problemă colaterală sau secundă. In laboratoarele financiare și juridice ale Instituțiilor militare cred că sunt pregătite deja variante de lucru ale viitoarei legi contributive. Subliniez încă o dată că și civilii au fost trecuți în anul 2001 la sistemul contributiv reglementat de L 19/2000, cu toate că, până atunci, niciun civil nu plătise vreun sfanț contribuție individuală pentru pensie. Punctul de pensie este o constanta relativă care măsoară activitatea unui angajat în funcție de 2 variabile: -Durata, numărul anilor de cotizare -Salariul/solda avut/ă pe durata întregii activități.
Legat de interventiile tale cu scop de calomniere a subsemnatului! Iti ofer o ultima sansa sa iti probezi ... moralitatea! Plangeai la un moment pe umerii colegului nostru CFI, a carui pensie o comparai cu a subsemnatului. Asta dupa ce m-ai degradat! Nu ai nimerit oricum nici gradul meu, nici cuatumul pensiei, ambele fiind ... mai mari!
Iar acum, proba! Si ceva ce te va soca! Conform propriilor sale afirmatii, colegul nostru CFI - fost subofiter, are o pensie nesimtita de 1064 lei!
Conform afirmatiilor unor membri ai Ligii Militarilor Profesionisti, un simplu soldat/gradat pensionat in ultima luna sau la finele anului trecut, avea pensia chiar si de ... 2600 lei! Adica de 2 ori si 1/2 mare decat pensia subofiterului CFI!
Nu este ... cioaca! Am interceptat afirmatiile respective ... undeva pe FB. Mai exact intr-o disputa in care 2 SGP - probabil lideri ai SGP, mustruluiau un ofiter sau un subofiter in rezerva! Ca sa nu zic ca faceau chiar ... misto de el! Tot acei SGP ziceau ceva in genul ca peste 2-3 ani, un soldat/gradat care se va pensiona, va avea pensie mai mare decat un colonel pensionat acum!
Ulterior, intrigat de orice lipsa de respect fata de ofiterul/subofiterul in rezerva, i-am atentionat pe cei 2 cei cum ca gradul militar este UNIC, diferind doar pozitia - in activitate/rezerva. Ofensa sau calomnierea unui grad superior, putand avea si altfel de ... consecinte!
Brusc cei in cauza si-au sters afirmatiile! Numai ca si eu am fost abil, si am descarcat mai inainte un cupon de pensie ... original, grad ... caporal, pensie ... 2071 lei. Adica ... dubla fata de a subofiterului CFI! Capturand si afirmatiile despre soldatul/gradat cu 2600 lei pensie.
Eu NU am nici o treaba legata de invidie etc., dar gandindu-ma la acea pensie de soldat de ... 2600 lei, este efectiv ... halucinant haosul legislativ in care suntem! Din moment ce s-a ajuns ca un soldat/gradat sa aiba pensie mai mare, nu doar decat un subofiter precum CFI, ci si fata de zeci de mii de ofiteri superiori!
Acum poti sa iti dovedesti moralitatea! Comparand pensia subofiterului CFI - in nici un caz cu a unui ofiter superior! Ci cu a unui ... caporal, al carui cupon l-am captat (pensia de 2071 lei) si pe care pot sa ti-l inmanez ca dovada! Scandalul adevarat fiind nu cel provocat de tine la adresa mea, ci ca subofiterul CFI are pensia la jumatate fata de a unui soldat!
@ R-105 M Ideea este relevanta ! Plus sau minus...nu conteaza ! In ceea ce-l priveste pe Cornel..pensia lui actuala si in plata , este obtinuta pe principiul contributivitatii(L-119) care retine , i-a DUBLAT cuantumul fata de ce avea ..Vechimea lui era foarte mica ..apropiata de a ta (sic)..si atat a iesit..!
Cei la care faci referire ..au pensia calculata pe IMBECILA L- 223 ..asa zisa pensie militara ! Aceasta lege ia ca baza multitudinea sporurilor acordate in ultima perioada in Armata ..iar vechimea conteaza mai putin(oricum acesti SGV-ei )este foarte posibil sa aibe o vechime rezonabila ..peste 20 de ani !De baza sunt 6 luni alese ..cunosti tu foarte bine caci ai militat asidu pentru aceasta blasfemie..TIMP IN CARE EU..PERMANENT (aprox,3 ANI) ti-am spus apasat ca faceti o MARE GRESEALA!! La randul meu m-am BUCURAT DE DENIGRAREA COPIOASA pe care tu ai practicat-0 la adresa mea ! Acum ce sa zic ? AVETI CEEA CE MERITATI ! Chestia remarcata intamplator de tine este doar o mica fata a aisbergului .. Imagineaza-ti ce discrepante sunt intre diferitele corpuri de cadre ..pensionate ! Dar stiu ..TIE si altor invartiti nu va pasa ! V-ati realizat toate scopurile...acum faceti doar joc de glezne....!! LEGEA TREBUIE SCHIMBATA SCURT !!!!
PS. Sa nu uitam "colegul nostru CFI".. pe L-119..acum ar mai fi primit indexarile...care se practica ..marirea punctului de pensie ! Cred ca ajungea macar pe la ...1200..1300..putin dar primea ! Si nu numai el .. Asa vorba lu ..Sabrina Bruno......
Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica, a vorbit la Borza Analytica, despre guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.
Remus Borza a sesizat că Liviu Dragnea este cel care conduce cu adevărat Guvernul, precizând că este ”Guvernul Liviu Vasilica”, având în vedere că întregul Cabinet este format din oameni apropiați liderului PSD.
Remus Borza a făcut și o previziune în ceea ce privește guvernarea.
„Până la urmă aceasta poate să fie o chestiune pozitivă. Astăzi, Liviu Dragnea are toate ingredientele, toate pârghiile să guverneze și să facă ceea ce așteaptă o țară întreagă: reforma Parlamentului, reforma statului, reforma instituțiilor și a marilor sisteme publice. Dacă va înțelege acest imperativ și deziderat va mai guverna încă 12 ani.
Toate gafele, eșecurile și nerealizările, de data asta, se vor sparge în capul lui Liviu Dragnea. Asta e vestea bună până la urmă. Nu o să mai aibă nicio scuză Dragnea de nicio neîmplinire sau nicio nerealizare a Guvernului Dăncilă. Sunt 28 de oameni loiali și devotați președintelui Dragnea”, a precizat Remus Borza la DC News.
În ceea ce privește ”inamicul extern” și lupta împotrva serviciilor, Remus Borza consideră că „e o temă de campanie încă din 2016 care, probabil, va ține capul de afiș chiar până în 2020, deci, implicit, până anul viitor la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare”.
Soldatul trebuie sa apere Pizda stramoseasca. Inamicul extern vrea sa futa tot. Asa a facut dupa caderea Berlinului la ordinul lui Stalin. Un milion de femei germane au fost regulate in cur si la muian De soldatul rus nefutut.
ChRoMaX RarToto1 februarie 2018, 23:22 Cred ca problema poate fi rezolvata daca la stabilirea pensiei s-ar ava in vedere: 1 solda de functie 2solda de grad 3gradatii 4 i de comanda 5 vechimea 6grupele de munca, adaugat : 7pensia suplimentara 8ordinul ....
Am utilizat denumirile vechi . Sporuri, doctorate , alte minatii au fost folosite ca beneficii la solde in activitate . Precizes ca este necesara si o revedere o procentului de inceput , avand in vedere ca se diminuiaza putin baza de calcul . Sa dispara actualizarea cu rata inflatiei si ..... , dar sa se actualizeze instantaneu cu modificarile elementelor de calcul al pensiei , potrivit cu modificarile , soldelor ....., de la cei activi , insa toate .
@Cezar Nu inteleg de ce sunteti asa de pornit impotriva faimoasei arme penitenciare. 😂👮 Legea 223 nu este marsava ci mirobolanta. 😁😎👍 Poate ne spuneti si sub ce arma a servit Huhu daca tot il apreciati. 🕵️😂😎
Dar o ...iubesc aspru....!! Ca centru de renastere al culturii nationale ... Pentru tine Da,,,pentru RoArmy..NU... Este mai bine sa.l intrebi pe el ....nu ca nu asi cunoaste..! Si eu te ...love..love.....hi..hi..hi..
am o rugaminte ..nu ma mai ,,domni " ..atata ..pare un pic strident ! Ofera.- i toate semnele exterioare de respect ..doar m.Alului care se pare ca a primit Ordin de zi ..sa se ascunda !! Chiar ..a vazut seful ca s-a facut de KK..galbin ?? Multumesc ,,
Multumesc pentru publicarea comentariului meu.
RăspundețiȘtergereRaman recunoscator.
Lupta continua
Elita sus
Pulimea jos !
Cititi
RăspundețiȘtergereSicriul Regelui a fost gol.'!!!!!!
Pe
Robert Horvath Deva Blog
Stegerea sau cenzurarea
RăspundețiȘtergereCuvintelor sfinte
Pizda si Pula
Este strigatoare la Cer
Si va fii pedepsita
Prin impotenta eterna si generalizata.
Deci atentie
La urmari si consecinte .....
daca nu esti cumintel ..te frig...!!!
RăspundețiȘtergereBlor Huhu Rezea spunea...
RăspundețiȘtergereLa televiziuni se dezbat cu precădere modificările ce se vor produce în sistemul public de pensii.
O eventuală readucere a pensiilor militare și speciale în sistemul public nu mai este protejată, potrivit Deciziilor CCR, de principiul păstrării dreptului câștigat decât în partea contributivă a pensiei.
Cum pensiile militare nu au parte contributivă decât maximum 9%, pensie suplimentară, pensiile militare exagerat de mari pot fi aduse la nivelul cuantumului rezultat din recalcularea pe legea civilă care va să fie, fără riscul ca prevederile respective să fie considerate neconstituționale.
Legea 241/2013, prin care pensiile contribitive ale disponibilizatilor au fost reîntregite la cuantumul avut potrivit Legii 164/2001, fosta lege a pensiilor militare, a fost cu iz electoral, promovată de Guvernul Ponta, desi nu era obligat de decizia CCR nr. 20/2010.
Gulerele albe și toți cei care s-au pensionat anticipat ar primi o lovitură colosală.
Ministrul Educatiei din Romania! :)
RăspundețiȘtergereCu toata viteza spre zid, nici un pas inapoi in fata reptilienilor, sorosistilor imperialistilor si statului paralel. :)
http://m.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-video-valentin-popa-ministrul-desemnat-al-educatiei-certat-cu-limba-romana-replicile-sale-au-revoltat-internetul-340033
Hai sa nu fim rai ! Fiecare mai trage cate o chifla...
ȘtergereSi eu am zis ca ar fi fost mai buna ..EBA..!!!
Ce "succesuri " ar fi avut fix ca in Parlamentul European unde ne-a reprezentat cu cinste si onoare ...
duminică, ianuarie 28, 2018
RăspundețiȘtergereEin Stein spunea...
Cu ceva timp in urma am intrat pe site-ul Ministerului Apararii, e o lista acolo cu cel mai mic si cel mai mare salariu/solda din cadrul ministerului. Cea mai mare solda este de 20 000 lei. In subsolul documantului scrie ca acelea sunt soldele NETE si in acel cuantum se gasesc doar o parte din venituri, cele conform legii salarizarii. Daca e sa adaugam doar indemnizatia de chirie la acea solda avem o suma de 10 000(zece mii lei), rezulta colea doar un venit NET de 30 000(trei zeci mii lei). Daca e sa mai adaugam si celelalte sporuri nespecifice legii salarizarii, gen norma de hrana si calculam BRUTUL, rezulta ca pentru respectivul armata plateste o solda BRUTA de cel putin 40 000(patru zeci mii lei). Asta e valabil doar pentru minister, celelate structuri si unitati au la randul lor listele lor, cine stie ce o mai fi si pe acolo.
Cum se ajunge la astfel de solde daca coeficientii sunt ridicol de mici? Ghici?
Nu mai plangeti de mila unuia sau altuia ca nu e cazul. Daca ar fi sa avem niste norme ca celelalte tari din NATO unde diferenta intre cea mai mica si cea mai mare solda e in raport de 1 la 3 trag concluzia ca cea mai mica solda din armata e de aprox. 15 000 lei BRUT. Sau ma insel?
Poate acum intelegeti care e motivul pentru care sub nicio forma nu se doreste recunoasterea ocupatiei de militar plus adoptarea unui pachet de legi ca in celelalte tari NATO.
Se vaita Dobritoiu ca se duc prea multi bani cu cheltuielile de personal. Sa fi avut dreptate?
Caciula pentru pensii si salarii e una si aceasi, poate intelegeti de ce contopistii se lupta din toate puterile ca pensiile sa nu se actualizeze. Iar ca sa nu apara solda aia minima de 15 000 lei se multumesc cu coeficienti mici, o dreg ei pentru ei din sporuri.
Asa ca nu mai plangeti de grija lor, cred ca acum armata e in topul salarizarii, cel putin pentru varf, varf care a devenit majoritar ca numar.
marți, ianuarie 30, 2018
RăspundețiȘtergereHuhu Rezea spunea...
@Cezar și @Flavius
O nouă lege a pensiilor pentru militari va fi, esențialmente, o lege contribuțivă, în concordanță cu contribuția de 25% din solda lunară brută, pe care activii o plătesc în prezent, potrivit art. 31 din L 223/2015, modificat prin OUG 79/2017.
Legile pensiilor îi vizează în primul rând pe cei care urmează să iasă la pensie, racordarea vechilor pensionari la noul sistem rămânând o problemă colaterală sau secundă.
In laboratoarele financiare și juridice ale Instituțiilor militare cred că sunt pregătite deja variante de lucru ale viitoarei legi contributive.
Subliniez încă o dată că și civilii au fost trecuți în anul 2001 la sistemul contributiv reglementat de L 19/2000, cu toate că, până atunci, niciun civil nu plătise vreun sfanț contribuție individuală pentru pensie.
Punctul de pensie este o constanta relativă care măsoară activitatea unui angajat în funcție de 2 variabile:
-Durata, numărul anilor de cotizare
-Salariul/solda avut/ă pe durata întregii activități.
Legat de interventiile tale cu scop de calomniere a subsemnatului! Iti ofer o ultima sansa sa iti probezi ... moralitatea! Plangeai la un moment pe umerii colegului nostru CFI, a carui pensie o comparai cu a subsemnatului. Asta dupa ce m-ai degradat! Nu ai nimerit oricum nici gradul meu, nici cuatumul pensiei, ambele fiind ... mai mari!
RăspundețiȘtergereIar acum, proba! Si ceva ce te va soca! Conform propriilor sale afirmatii, colegul nostru CFI - fost subofiter, are o pensie nesimtita de 1064 lei!
Conform afirmatiilor unor membri ai Ligii Militarilor Profesionisti, un simplu soldat/gradat pensionat in ultima luna sau la finele anului trecut, avea pensia chiar si de ... 2600 lei! Adica de 2 ori si 1/2 mare decat pensia subofiterului CFI!
Nu este ... cioaca! Am interceptat afirmatiile respective ... undeva pe FB. Mai exact intr-o disputa in care 2 SGP - probabil lideri ai SGP, mustruluiau un ofiter sau un subofiter in rezerva! Ca sa nu zic ca faceau chiar ... misto de el! Tot acei SGP ziceau ceva in genul ca peste 2-3 ani, un soldat/gradat care se va pensiona, va avea pensie mai mare decat un colonel pensionat acum!
Ulterior, intrigat de orice lipsa de respect fata de ofiterul/subofiterul in rezerva, i-am atentionat pe cei 2 cei cum ca gradul militar este UNIC, diferind doar pozitia - in activitate/rezerva. Ofensa sau calomnierea unui grad superior, putand avea si altfel de ... consecinte!
Brusc cei in cauza si-au sters afirmatiile! Numai ca si eu am fost abil, si am descarcat mai inainte un cupon de pensie ... original, grad ... caporal, pensie ... 2071 lei. Adica ... dubla fata de a subofiterului CFI! Capturand si afirmatiile despre soldatul/gradat cu 2600 lei pensie.
Eu NU am nici o treaba legata de invidie etc., dar gandindu-ma la acea pensie de soldat de ... 2600 lei, este efectiv ... halucinant haosul legislativ in care suntem! Din moment ce s-a ajuns ca un soldat/gradat sa aiba pensie mai mare, nu doar decat un subofiter precum CFI, ci si fata de zeci de mii de ofiteri superiori!
Acum poti sa iti dovedesti moralitatea! Comparand pensia subofiterului CFI - in nici un caz cu a unui ofiter superior! Ci cu a unui ... caporal, al carui cupon l-am captat (pensia de 2071 lei) si pe care pot sa ti-l inmanez ca dovada! Scandalul adevarat fiind nu cel provocat de tine la adresa mea, ci ca subofiterul CFI are pensia la jumatate fata de a unui soldat!
@ R-105 M
RăspundețiȘtergereIdeea este relevanta ! Plus sau minus...nu conteaza !
In ceea ce-l priveste pe Cornel..pensia lui actuala si in plata , este obtinuta pe principiul contributivitatii(L-119) care retine , i-a DUBLAT cuantumul fata de ce avea ..Vechimea lui era foarte mica ..apropiata de a ta (sic)..si atat a iesit..!
Cei la care faci referire ..au pensia calculata pe IMBECILA L- 223 ..asa zisa pensie militara ! Aceasta lege ia ca baza multitudinea sporurilor acordate in ultima perioada in Armata ..iar vechimea conteaza mai putin(oricum acesti SGV-ei )este foarte posibil sa aibe o vechime rezonabila ..peste 20 de ani !De baza sunt 6 luni alese ..cunosti tu foarte bine caci ai militat asidu pentru aceasta blasfemie..TIMP IN CARE EU..PERMANENT (aprox,3 ANI) ti-am spus apasat ca faceti o MARE GRESEALA!!
La randul meu m-am BUCURAT DE DENIGRAREA COPIOASA pe care tu ai practicat-0 la adresa mea !
Acum ce sa zic ? AVETI CEEA CE MERITATI !
Chestia remarcata intamplator de tine este doar o mica fata a aisbergului ..
Imagineaza-ti ce discrepante sunt intre diferitele corpuri de cadre ..pensionate !
Dar stiu ..TIE si altor invartiti nu va pasa ! V-ati realizat toate scopurile...acum faceti doar joc de glezne....!!
LEGEA TREBUIE SCHIMBATA SCURT !!!!
PS.
RăspundețiȘtergereSa nu uitam "colegul nostru CFI".. pe L-119..acum ar mai fi primit indexarile...care se practica ..marirea punctului de pensie ! Cred ca ajungea macar pe la ...1200..1300..putin dar primea ! Si nu numai el ..
Asa vorba lu ..Sabrina Bruno......
Cezar revine in forta.
RăspundețiȘtergereSe pare ca acest an va fi anul
In care prietenia si colaborarea cu Robert
Va fi fructuoasa si plina de amabilitati.
Ave RH+-.....
ȘtergereDaca-i posibil astept un documentar din SUA pe aceasta tema ...dar tradus bai !!
Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica, a vorbit la Borza Analytica, despre guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă.
RăspundețiȘtergereRemus Borza a sesizat că Liviu Dragnea este cel care conduce cu adevărat Guvernul, precizând că este ”Guvernul Liviu Vasilica”, având în vedere că întregul Cabinet este format din oameni apropiați liderului PSD.
Remus Borza a făcut și o previziune în ceea ce privește guvernarea.
„Până la urmă aceasta poate să fie o chestiune pozitivă. Astăzi, Liviu Dragnea are toate ingredientele, toate pârghiile să guverneze și să facă ceea ce așteaptă o țară întreagă: reforma Parlamentului, reforma statului, reforma instituțiilor și a marilor sisteme publice. Dacă va înțelege acest imperativ și deziderat va mai guverna încă 12 ani.
Toate gafele, eșecurile și nerealizările, de data asta, se vor sparge în capul lui Liviu Dragnea. Asta e vestea bună până la urmă. Nu o să mai aibă nicio scuză Dragnea de nicio neîmplinire sau nicio nerealizare a Guvernului Dăncilă. Sunt 28 de oameni loiali și devotați președintelui Dragnea”, a precizat Remus Borza la DC News.
În ceea ce privește ”inamicul extern” și lupta împotrva serviciilor, Remus Borza consideră că „e o temă de campanie încă din 2016 care, probabil, va ține capul de afiș chiar până în 2020, deci, implicit, până anul viitor la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare”.
https://www.dcnews.ro/remus-borza-predic-ie-liviu-dragnea-va-guverna-12-ani_577908.html
RăspundețiȘtergereAviz Casandrele de serviciu !!
Soldatul trebuie sa apere Pizda stramoseasca.
RăspundețiȘtergereInamicul extern vrea sa futa tot.
Asa a facut dupa caderea Berlinului la ordinul lui Stalin.
Un milion de femei germane au fost regulate in cur si la muian
De soldatul rus nefutut.
Militarii pe linga pensia la nivel de NATO
RăspundețiȘtergereTrebuie sa primeasca lunar bani de tigari si de dus la curve.
Pe blogul meu continui ancheta
RăspundețiȘtergereSicriul a fost gol !!!
Regele Mihai a murit de mult
Cu mult de inmormintarea oficiala.
Robert Horvath Deva Blog.
ChRoMaX RarToto1 februarie 2018, 23:22
RăspundețiȘtergereCred ca problema poate fi rezolvata daca la stabilirea pensiei s-ar ava in vedere:
1 solda de functie
2solda de grad
3gradatii
4 i de comanda
5 vechimea
6grupele de munca,
adaugat :
7pensia suplimentara
8ordinul ....
Am utilizat denumirile vechi .
Sporuri, doctorate , alte minatii au fost folosite ca beneficii la solde in activitate .
Precizes ca este necesara si o revedere o procentului de inceput , avand in vedere ca se diminuiaza putin baza de calcul .
Sa dispara actualizarea cu rata inflatiei si ..... , dar sa se actualizeze instantaneu cu modificarile elementelor de calcul al pensiei , potrivit cu modificarile , soldelor ....., de la cei activi , insa toate .
Asta insemneaza o NOUA lege cu moment C-O...fara doar si poate !!
RăspundețiȘtergere@Cezar
RăspundețiȘtergereNu inteleg de ce sunteti asa de pornit impotriva faimoasei arme penitenciare.
😂👮
Legea 223 nu este marsava ci mirobolanta. 😁😎👍
Poate ne spuneti si sub ce arma a servit Huhu daca tot il apreciati. 🕵️😂😎
Dar o ...iubesc aspru....!!
RăspundețiȘtergereCa centru de renastere al culturii nationale ...
Pentru tine Da,,,pentru RoArmy..NU...
Este mai bine sa.l intrebi pe el ....nu ca nu asi cunoaste..!
Si eu te ...love..love.....hi..hi..hi..
am o rugaminte ..nu ma mai ,,domni " ..atata ..pare un pic strident !
RăspundețiȘtergereOfera.- i toate semnele exterioare de respect ..doar m.Alului care se pare ca a primit Ordin de zi ..sa se ascunda !!
Chiar ..a vazut seful ca s-a facut de KK..galbin ??
Multumesc ,,